Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
Mom, de la 9 la 17 lucrez, cateodata si mai tarziu, nu mancarea e problema ci timpul, nu pot sa stau cu clientii in spate si eu sa mananc sau cateodata nu am cand, fara misto, la modul cel mai serios. Pana dupa sarbatori, probabil ca asa o voi tine, exista riscul sa ma prinda si 10 seara la munca crazy.gif
Astazi relativ bine, dulciurile strikes again doh.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 27-11-2007, 11:22 PM) *

Am depasit cu succes si astazi punctele, sunt de belea...Trebuie sa ma reobisnuiesc sa gandesc WW, ca acum, intai mananc si dup-aia calculez... bang.gif O sa consider zilele astea de acomodare... baby.gif
Astept bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif plecaciune.gif ca altfel nu ma mai pot concentra
hug.gif pupic.gif pupic.gif iubitele!

Ma dezic de tine vecina!....Sa-ti fac cadou un calculator de buzunar si o agenda?!

CITAT(MissDiorCherie @ 28-11-2007, 07:24 PM) *

Mom, de la 9 la 17 lucrez, cateodata si mai tarziu, nu mancarea e problema ci timpul, nu pot sa stau cu clientii in spate si eu sa mananc sau cateodata nu am cand, fara misto, la modul cel mai serios. Pana dupa sarbatori, probabil ca asa o voi tine, exista riscul sa ma prinda si 10 seara la munca crazy.gif
Astazi relativ bine, dulciurile strikes again doh.gif

Astea fac parte din prostiile care le-ai cumparat?! box.gif

Cherie
Negativ, n-am cumparat dulciuri, nush ce am...sincer, sunt obosita, simt cum ma deprim sorry.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 28-11-2007, 08:49 PM) *

Negativ, n-am cumparat dulciuri, nush ce am...sincer, sunt obosita, simt cum ma deprim sorry.gif

E, acum ca ai zis cuvantul magic...te inteleg. E normal ca atunci cand esti obosit corpul sa-ti ceara energie si energie=carbohidrati (majoritatea prostioare de rontait:fainoase, dulciuri...etc).
O zi buna!
Cherie
CITAT(axe10 @ 29-11-2007, 08:47 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 28-11-2007, 08:49 PM) *

E, acum ca ai zis cuvantul magic...te inteleg. E normal ca atunci cand esti obosit corpul sa-ti ceara energie si energie=carbohidrati (majoritatea prostioare de rontait:fainoase, dulciuri...etc).
O zi buna!

Asta cam asa e, desi nu ar fi o scuza... O zi minunata si tie, si tuturor! Spor la treaba! Eu mi-am pregatit cana de cioco si m-am apucat de treaba! pupic.gif
Cherie
Huh, gata si cu ziua de azi salut.gif
Am facut o baie relaxantaaaaaaaaa, m-am cremuit, acum imi fac si unghiutele si ma pregatesc de nani...Cred ca incepe sa-mi treaca starea de usoara depresie si sper ca maine sa fiu ca noua floare.gif
Sper sa ma prezint si cu meniul from now on, pana acum a fost o rusine totala blush.gif Mi-a trecut si rusi, si sper sa-mi plece o data cu el si poftele, ca zilele astea, am fost ca o termita yawn.gif
Va pupa mami pe toate hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif si va urez ca ziua de maine sa zboare, sa lipseasca grijile si sa ne trezim in weekend cheer.gif dance2.gif cow.gif
Cherie
Hmmm..bilantul de luni pana azi: 70.6 kg...mad.gif
bubbles
Adicatelea cat ai dat jos? pupic.gif
julyalina
bine ai venit Missdior ! floare.gif tocmai am citit jurnalul tau smile.gif poti sa ne spui si noua unde lucrezi sau mai exact ce anume faci? nu de alta dar eu bauiesc ceva cu parfumuri... cosmetice ... etc.. grin.gif am dreptate? tease.gif
axe10
Cum iti petreci we de obicei?
Cherie
Bubbles, spre rusinea mea, am pus 0,6kg... sorry.gif Dragut, nu?!? Pup iubita!
julyalina, nu, nu lucrez in domeniul parfumurilor, desi sunt terminata dupa ele naughty.gif In acest moment ma ocup de mai multe lucruri la o firma: contabilitate, facturare, gestiune si lucrez si pe partea de acte a colegilor mei,declarantii vamali, deci, sunt multifunctionala salut.gif Pup u too!
Axe, de obicei, in we, daca nu sunt pe la facultate, incerc sa ma odihnesc, sa ies in oras, cu prietenii, cu prietenele, sa stau mai mult cu iubitul meu, sa fac orice as avea chef, si nu pot sa fac in timpul saptamanii din cauza serviciului tease.gif

Meniul de astazi, arata cam asa:
-1 strudel mic cu mere, mai multe mere decat aluat 4p
-paine 4p
-almette 3p
-jambon 2,5p
-mazare & piept de pui 4p
-3 bomboane de pom 3p (Da, stiu, nu m-am putut abtine)
Total 20.5p din 24... Cum vi se pare?
In acest moment, astept cu real interes finalul de la "Dansez pt tine", unde castigatorii, asa cum as vrea eu, si cum am mizat de la inceput, vor fi Alex & Cristina lol.giflol.giflol.giflol.gifnaughty.gif
Va pupa mami pe toate, we placut!
Sexymom
CITAT(MissDiorCherie @ 01-12-2007, 02:19 AM) *

- -3 bomboane de pom 3p (Da, stiu, nu m-am putut abtine)

E bine asa, eu daca am un pom de 3 m inaltime plin cu bomboane nu ma culc pana nu le termin, si pe urma am timp berechet sa ma vait lol.gif
Cherie
Hahah, super tare Sexy! Am gasit in Metro niste bomboane cu interior fondant care seamana la gust cu cele pe care le mancam cand eram mica, nu-mi plac tampenii cu jeleuri si alte porcarii. Alea sunt de baza naughty.gif
Astazi am fost cumintica, relativ, exceptand niste mini croissante 7 days, punctate corespunzator. Am mai mancat si niste seminte de dovleac, la care am avut un moment cand era sa cad jos, vazand nr. de puncte wacko.gif tease.gif doh.gif Trecem si peste incident, in rest, almette (da, cred ca sunt obsedata lol.gif) paine prajita si un pahar de fanta cow.gif
Sper sa ajung de luni incolo si la sala de sport, imi lipseste gym.gif
Voua cum va merge in acest we cu tentata exagerat de patriotica? shout.gif
Pupilici! pupic.gif pupic.gif pupic.gifpupic.gifpupic.gif
bubbles
Buna seara.Eu am trecut Week cu mancare muuulta ca a fost Sf Andrei deci onomastica,azi e 1 Dec deci iar ziua mea si am mai gustat putin tort si tot asa.La noapte plecam la Craiova si nu stiu cum ma voi descurca cu dieta smile.gif
Sexymom
Io nu simt sarbatoarea, la mine in zona e atat de multa liniste incat nici nu ma prind ca sunt printre oameni. )).gif Abia dupa 22 seara iese lumea la plimbare.
Cherie
La multi, multi, multi ani bubbles!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Numai bine si tot ce-ti doresti tu mai mult si mai mult!!!
Sexy, relax, nimic interesant, acum m-am intors din oras, lumea zici ca a innebunit, tot orasul e blocat din cauza bradului de [*****] de la Unirea, zici ca n-au vazut in viata lor o fieratanie cu becuri blink.gif Mall-urile sunt pline, restaurante, cafenele, incredibil, abia am gasit un loc sa bem ceva si dup-aia am plecat cu greu in alta parte sa mancam...Cozi, aglomeratie si oameni disperati dry.gif swoon.gif
Ma gandesc serios sa ma apuc din timp de cumparat cadouri & alte chestii pt Craciun, ca pana acum numai pe 23-24 ma gaseam... blush.gif bang.gif
Pupilici! Ma bag in patut langa iubi naughty.gif

Latest edit: Ha, ha, a venit si pisica cu noi lol.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 01-12-2007, 11:56 PM) *

La multi, multi, multi ani bubbles!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Numai bine si tot ce-ti doresti tu mai mult si mai mult!!!
Sexy, relax, nimic interesant, acum m-am intors din oras, lumea zici ca a innebunit, tot orasul e blocat din cauza bradului de [*****] de la Unirea, zici ca n-au vazut in viata lor o fieratanie cu becuri blink.gif Mall-urile sunt pline, restaurante, cafenele, incredibil, abia am gasit un loc sa bem ceva si dup-aia am plecat cu greu in alta parte sa mancam...Cozi, aglomeratie si oameni disperati dry.gif swoon.gif
Ma gandesc serios sa ma apuc din timp de cumparat cadouri & alte chestii pt Craciun, ca pana acum numai pe 23-24 ma gaseam... blush.gif bang.gif

Am povestit si eu aventura vietii la neuroni....daca vrei sa vezi prin ce am trecut!

Cadourile eu le fac intotdeauna inainte...de pe 20 incolo lumea o ia razna in schimb eu stau acasica, pregatesc bunatati si ma uit la stiri sa vad ce s-a mai intamplat!

Deja am luat cadourile....mai adug eu cate una alta, decoratiuni...dar grosul l-am cumparat deja!

Pupici si o duminica placuta!
Cherie
CITAT(axe10 @ 02-12-2007, 12:01 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 01-12-2007, 11:56 PM) *

Am povestit si eu aventura vietii la neuroni....daca vrei sa vezi prin ce am trecut!

Cadourile eu le fac intotdeauna inainte...de pe 20 incolo lumea o ia razna in schimb eu stau acasica, pregatesc bunatati si ma uit la stiri sa vad ce s-a mai intamplat!

Deja am luat cadourile....mai adug eu cate una alta, decoratiuni...dar grosul l-am cumparat deja!

Pupici si o duminica placuta!

Ca bine zici axe plecaciune.gif Nush, dar parca inainte nu era mai nene asa nebunie, acum zici ca au dat dracii in ei lol.gif Ma voi okupa si eu din timp de cadouri, plati si alte nenorociri, ca nush cat ma mai tin nervii crazy.gif
O dimineata placuta si tie, si tuturor! Eu ma duc sa-mi pregatesc in teflon niste piept de rata, adus de la tara, il voi taia subtire, subtire, si se va usca in cratita, yumy yumy naughty.gif
axe10
Eu am facut un spanac doar cu ceapa, rosii cherry de la cutie si un pic de delikat...si 3 linguritze ulei la o cratita pe care il mancam cu muschi file la cuptor!

Adica de fapt copilul a mancat si eu am bagat niste spanac ca sunt nebuna dupa el....muschiul mai tarziu.

Neaparat pregateste cadourile din timp....altfel o sa fii plina de dra.ci de Craciun!
Cherie
Mie nu-mi place spanacul grin.gif
cat despre cadouri, DA, clar!!! salut.gif
Cherie
Haha, pana si numele meu de elf contine cuvantul "cake" lol.gif
Your Elf Name Is...

Imagine

Happy Fruit Cake

What's Your Elf Name?

http://www.blogthings.com/elfnamegenerator/
Am vazut kestia asta pe Neuroni si mi-a placut yahoo.gif
axe10
Predestinat.... huh.gif ... blum.gif
Cherie
cow.gif Foarte )).gif
Va pup si va urez o saptamana minunata...Pe mine ma asteapta maine o zi ingrozitoare!!!
Cherie
Bilantul de astazi: exact cum a prognozat de ieri lol.gif
Mancare : 1 banana
1 iaurt 3% grasime
1 ou si jumatate facut oki + 2 felii de sunca + 2 felii de paine alba (eram lesinata de foame)
50 gr. carnita de porc macra + o salata mica, mica din rosii, castraveti, ceapa & ulei de masline
1 eugenie Dobrogea (ca doar nu puteam sa nu stric eu cu ceva) naughty.gif
2 felii de paine neagra prajita cu o felie de sunca si cu castrevete(asta prestez right now naughty.gif )
Desi a fost o zi absolut ingrozitoare, m-am adunat si am aterizat si la sala, la o ora de pilates. Mergand eu fericita catre, am ramas profund dezamagita de unii semeni ai nostri, care priveau natang catre bradul de tinikea, unii faceau poze, altii cascau gura, faceau si poze si se uitau si natang in acelasi timp....ce mai? o adevarata placere sa mergi printre gloata de prostime, care bloca tot drumul, intr-o aglomeratie de nedescris. Urasc bradul ala, vreau sa merg linistita la sala (care e tot in zona tease.gif ) ca un fluturas, nu sa ma calce pe picioare toti meltenii pokey.gif nono.gif
Per total, sa zicem ca a fost ok si ziua asta, voi face o baie absolut fantastica, dupa ce voi veni cu cainele de afara si apoi ma bag in patut (nu inainte de a mai arunca un oki pe aici), nu de alta, dar maine ma asteapta o alta zi de vis yahoo.gif
axe10
Sa inteleg ca mergi la sala din spate de la Cocor?

Zile de vis iti urez !!
aki
Salut.Am trecut in vizita pe la tine hug.gif .Ai si tu cine?Ce rasa e? w00t.gif
stardust
CITAT(MissDiorCherie @ 02-12-2007, 07:56 PM) *

Your Elf Name Is...

Imagine

Happy Fruit Cake

What's Your Elf Name?

Hello Fruit Cake si bine ai venit printre noi!!

Te saluta si te incurajeaza Ditzy Sugar Butt doh.gif
Dumbo
CITAT(stardust @ 04-12-2007, 02:00 PM) *

Your Elf Name Is...

Imagine

Happy Fruit Cake

What's Your Elf Name?

Om fi rude...? Eu sunt Candy Sugar Butt doh.gif
Si data trecuta eram ceva cu Chocolate ... uh...
stardust
CITAT(Dumbo @ 04-12-2007, 02:28 PM) *

CITAT(stardust @ 04-12-2007, 02:00 PM) *

Your Elf Name Is...

Imagine

Happy Fruit Cake

What's Your Elf Name?

Om fi rude...? Eu sunt Candy Sugar Butt doh.gif
Si data trecuta eram ceva cu Chocolate ... uh...

Nu stiu, am inteles ca esti prin Timisoara ... si eu de acolo am plecat naughty.gif
Cherie
Pup fetele frumusele..Nu-mi aparea nici un mesaj aici, am scris eu dupa si apoi mi-au aparut ale voastre! Hmmm... suspect! credeam ca v-ati suparat pe mine!!!! Bine ca s-a rezolvat!!!!!
Axe, da, merg la Get Fit Gym, in spate la Cocor.. Tu? Ce mai zici?
Aki, lup e catelul meu, insa din ala cu par mai lung, belgian parca, o sa ma uit pe pedigree-ul lui hug.gif
Hello Ditzy Sugar Butt- Stardust cheer.gif pupic.gif
hello to you too, Candy Sugar Butt
Off-topic apropo de Timisoara, am fost si eu asta vara, si m-am indragostit de orasul ala naughty.gif
Va puuup pe toate pupic.gif hug.gif
Cherie
Uf....ce vreme oribila e afara:(

Ce cadouri oferiti azi, de Mos Nicolae??? Sotilor, prietenilor, copiilor... Eu n-am apucat inca sa iau nimic...si ma gandesc cu groaza sa ma duck diseara sorry.gif
axe10
Pai dupa obicei...dulciuri ofer eu sotului (d'alea fine).

Copilul a fost mai cuminte si pe langa dulciuri primeste si un personaj de desen animat care nu stiu sa-i scriu numele (o sa ma uit dupa ce se culca copilul....) , puzzel din acelasi desen animat (cu printzesa Barbie evident) si un joc care mie mi-e drag si-mi aduce aminte de copilarie-sa coasem fara ac.

Eu...poate ca am fost, poate ca nu am fost cuminte...las la aprecierea moshului!!

Cherie
Misto Axe!!! Am fost si eu sa cumpar cateva cadouri...dulciuri, cosmetice, etc...n-am fost f. inspirata, am plekat de la munca aproape plangand de nervi si nu mi-a mai pasat..mi-au stricat o zi chiar inainte de plecare, desi rezistasem cu greu sa nu ma enervez, intr-o zi asa frumoasa, care imi aduce aminte de vremea cand eram copil si asteptam ziua asta cu mare drag...Foarte urat!!! Nush ce voi primi de la Mos N., insa in acest moment imi doresc multa liniste, imi doresc sa pot fi sanatoasa si sa pot face fata tuturor provocarilor astea... Cam atat, va doresc sa primiti in noaptea asta tot ce va doriti!!! pupic.gif hug.gif
Sexymom
Aualeu.....am o lista cat casa. Trebuie sa le iau fetelor un Wii ( consola e 300 de euro, si un joc 60 de euro), am nevoie si de 2 telecomenzi ca se musca daca au una singura, am mai luat un joc pt. Miruna numit Quien es quien, a costat putin, 35 de euro, il am in porbagajul de la masina.
Eu imi doresc o pisica maidaneza, am cateva in gradina din fata si tare le-as mai baga in casa , dar iubi al meu nu vrea...mie nu imi iau nimic, mi-am luat deja o scurta din primul salariu si inca 10 (20 ) tampenii.

Maine e Mos Nicolae??? am si uitat , va jur, de cand sunt in Spania nu am mai tinut cont de el. sad.gif
Cherie
Sexy, scoate-le din portbagaj si maine dimineata surprinde-ti fetitele (fetite ai, da??), mi se pare un obicei minunat si e pacat sa nu le obisnuiesti cu el, are un farmec aparte.
Sper ca maine dimineata sa gasesti o matza in ghete, cea mai frumoasa matza posibila!!! Te pup!

P.S. da, in noaptea asta vine Mos Nicolae naughty.gif
aki
Noi nu stim de Mos Nicolaie.La noi nu se sarbatoreste sorry.gif .Pe aici pe la voi am aflat de el w00t.gif
Sa primiti tot ce va doriti voi. hug.gif
Cherie
Ce faceti? Ce v-a adus Mosul??? Eu m-am cantarit de dimineata: 69.8 cheer.gif
Voi ce obiceiuri aveti Aki? pupic.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 06-12-2007, 09:17 AM) *

Bun cadou de la mosh!
Cherie
ce faceti dragele mele? pupic.gif
Mie imi face figuri pagina asta de jurnal...ba sunt logata, ba nu sunt, nu mai inteleg nimic blink.gif

CITAT(axe10 @ 06-12-2007, 09:28 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 06-12-2007, 09:17 AM) *

Bun cadou de la mosh!

Yep, cel mai frumos cadou naughty.gif -0,8kg naughty.gif
Cherie
floare.gif Uite ce eroare imi da...

Imi pare rau, a aparut o eroare. Poti sa contactezi administratorul daca erorea persista!

Eroarea a fost:
Imi pare rau, nu ai dreptul sa folosesti aceasta functie

Nu sunteti autentificat, va puteti autentifica mai jos
Numele tau de membru

Parola ta

ce-i asta???? bang.gif crying.gif
Cherie
Hmmm..am descoperit ceva super bun....Iaurt de la Tnuva, Yoplait, cu mar si scortisoara...yumy yumy.... naughty.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 07-12-2007, 09:09 AM) *

Hmmm..am descoperit ceva super bun....Iaurt de la Tnuva, Yoplait, cu mar si scortisoara...yumy yumy.... naughty.gif

De abia acum?
Ia incearca si Exquista quark cu 0.2 % grasime si fructe!!

O zi minunata.
Cherie
Mie imi spui de Exquisa? Unei ex-addicted? lol.gif
Am facut un calcul la Tnuva ala, evident dupa ce l-am mancat, aproape 10p crazy.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 07-12-2007, 10:10 AM) *

Mie imi spui de Exquisa? Unei ex-addicted? lol.gif
Am facut un calcul la Tnuva ala, evident dupa ce l-am mancat, aproape 10p crazy.gif

Asa mult?...barbatul meu mananca...eu nici macar nu l-am gustat.
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 06-12-2007, 04:25 PM) *

Imi pare rau, a aparut o eroare. Poti sa contactezi administratorul daca erorea persista!

Eroarea a fost:

Numele tau de membru

Parola ta

Inseamna ca nu estu logata. Poate ii dai logout di cand incerci sa raspunzi, nu te lasa.
Cherie
CITAT(Nessie @ 07-12-2007, 02:32 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 06-12-2007, 04:25 PM) *

Eroarea a fost:

Numele tau de membru

Parola ta

Inseamna ca nu estu logata. Poate ii dai logout di cand incerci sa raspunzi, nu te lasa.

Nessie, in tot acest timp sunt logata, chestia aia imi apare cand vreau sa ies din cont!

Axe, da, asa m-am gandit si eu, cam mult, insa merita, e taaaaaaaaaare bun naughty.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 07-12-2007, 03:03 PM) *
Nessie, in tot acest timp sunt logata, chestia aia imi apare cand vreau sa ies din cont!
Pai daca vrei sa iesi din cont e normal. Anumite pagini nu sunt disponibile decat pentru useri, iar daca tu incerci sa dai logout cand esti pe o pagina de asta, iti apare eroarea respectiva. wink1.gif
Cherie
Imi da eroarea pe pagina asta eusa_think.gif
Cherie
Hmmmm....nobody here? give_rose.gif
Eu tocmai mi-am tras o noua tunsoare, m-a gasit sambata, la ora 7 seara, am avut o revelatie in timp ce faceam baie lol.gif Mai greu a fost sa gasesc un salon la ora aia, care sa ma si faca lol.gif Am gasit pana la urma naughty.gif
Voi ce faceti? pupic.gif
bubbles
Buna seara si .. Ia ia ia .. ai schimbat tickerul cheer.gif cheer.gif .Vrem poze cu tunsoarea grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.