Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Nessie
)).gif Esti ca argitul viu, nu neg, dar nu-ti fura caciula singura. Din cate imi amintesc, 6p se pun pentru sportivii de performanta, muncitorii la lopata, carausii etc. , iar 4p pentru un postas, 2p pentru o vanzatoare care sta in picioare si 0p pentru restul. blum.gif

Rog fetele cu ww sa ma corecteze. give_rose.gif
Cherie
Ok. Las 0p atunci! salut.gif
pupic.gif
Cherie
Cate puncte are un croissant 7 days??? grin.gif
Ca n-are nici un fel de informatie trecuta pe spate blushing.gif
bubbles
Uff nu mai stiu exact dar muuulte tare blink.gif .Dar parca ziceai ca te-ai cumintit dry.gif .cred ca vreo 7-8 p are blum.gif
dany
CITAT(Nessie @ 29-01-2008, 01:15 PM) *

)).gif Esti ca argitul viu, nu neg, dar nu-ti fura caciula singura. Din cate imi amintesc, 6p se pun pentru sportivii de performanta, muncitorii la lopata, carausii etc. , iar 4p pentru un postas, 2p pentru o vanzatoare care sta in picioare si 0p pentru restul. blum.gif

Asa e cum spui , Nessie !
Dar ... as zice ca Cherie ar putea pune 1 p pentru activitate daca nu sta locului . Asa am facut si eu data trecuta cand de la casiera ( stat jos ) am ajuns loctiitor de sef si alergam de nebuna toata ziua prin magazin .
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 02:34 PM) *

Uff nu mai stiu exact dar muuulte tare blink.gif .Dar parca ziceai ca te-ai cumintit dry.gif .cred ca vreo 7-8 p are blum.gif

Acum m-am cumintit cand am auzit cate puncte are lol.gif lol.gif lol.gif
Nu-l mancasem, dar l-as fi mancat naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 02:35 PM) *

CITAT(Nessie @ 29-01-2008, 01:15 PM) *

Asa e cum spui , Nessie !
Dar ... as zice ca Cherie ar putea pune 1 p pentru activitate daca nu sta locului . Asa am facut si eu data trecuta cand de la casiera ( stat jos ) am ajuns loctiitor de sef si alergam de nebuna toata ziua prin magazin .

Iuhuu!!! Deci am 1p cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tnx Dany! pupic.gif
dany
Pe vremuri am intrebat si eu pe forum si Miha ( Michelle ) mi-a spus sa adaug 1 p ca e ok .

Bafta cu cele 21 p tease.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 02:38 PM) *

Pe vremuri am intrebat si eu pe forum si Miha ( Michelle ) mi-a spus sa adaug 1 p ca e ok .

Bafta cu cele 21 p tease.gif

Mersi! Sper sa fie! pray.gif
Sper sa mearga acum cu WW, ca in trecut, am avut tendinta sa ma obraznicesc cu el si nu prea a fost ok blushing.gif
pupic.gif Dany scumpa!

Tu ce mai mananci cu WW? ca eu nu prea mai stiu, parca nu-mi mai place nici o mancare... dry.gif
M-a lovit acum o foame, si nu mai am nimic de mancare la mine... sorry.gif
dany
Pai vezi ca daca tu te obraznicesti cu el .... face si el la fel blum.gif

Nici eu nu prea mai stiu ce sa mananc dar mai trantesc cate o supa de legume de 0 p , carne de pui pe plita + 1 cartof + legume, taietei cu varza , cartofi WW + ou ochi si salata , ficatei de pui la cuptor + piure de cartofi si ceva muraturi , conopida cu usturoi si un pic de maio , fasole verde cu usturoi si maio ( de pus pe paine ) , salata de bouf fara carne .....
Saptamana trecuta n-a aratat bine cantarul ( adica n-a aratat nici + nici - ) dar o fii de la rusii care sunt pe vine ....
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 02:49 PM) *

Pai vezi ca daca tu te obraznicesti cu el .... face si el la fel blum.gif

Nici eu nu prea mai stiu ce sa mananc dar mai trantesc cate o supa de legume de 0 p , carne de pui pe plita + 1 cartof + legume, taietei cu varza , cartofi WW + ou ochi si salata , ficatei de pui la cuptor + piure de cartofi si ceva muraturi , conopida cu usturoi si un pic de maio , fasole verde cu usturoi si maio ( de pus pe paine ) , salata de bouf fara carne .....
Saptamana trecuta n-a aratat bine cantarul ( adica n-a aratat nici + nici - ) dar o fii de la rusii care sunt pe vine ....

Wow, cate lucruri misto!!! eat.gif Ficateii nu-i pot face in teflon? Cu o lingura de ulei? Trebuie neaparat la cuptor? Nu de alta, dar nu prea-mi plac la cuptor. Eu ii fac in teflon, cu putin ulei, putin vin si usturoi si ies senzational! naughty.gif
cartofii WW cum sunt? w00t.gif

Tnx Dany, mi-ai dat niste idei de nota 20! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cantarul s-a obraznicit, iti spun eu, si eu am fost la fel, azi au venit rusii. Pe 1 ma mai cantaresc! hug.gif
dany
Uite AICI cartofii WW. La pagina 6 e si o reteta pentru ficatei .
Eu ii fac si ASA dar nu pun ulei . Il inlocuiesc cu o supa facuta dintr-un cub Knorr de legume .
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 03:02 PM) *

Uite AICI cartofii WW. La pagina 6 e si o reteta pentru ficatei .
Eu ii fac si ASA dar nu pun ulei . Il inlocuiesc cu o supa facuta dintr-un cub Knorr de legume .

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Arata si suna senzational!!! hug.gif hug.gif
Simt ca swoon.gif de foame.... crying.gif crying.gif
Cherie
Omg! Uite ce poza am gasit atasata la cineva pe aici pe forum....

CITAT(reTina @ 06-07-2006, 05:13 PM) *

Imagine

As muri in acest moment pt o felie de pepene.. insa nu din aia trucesti!

sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Din asta zaharisit naughty.gif
dany
Sa-ti spun ca eu n-am mai mancat pepeni din aia buni zaharisiti din 1999 ??? Balesc aici pe tastatura sad.gif

Sa-mi spui daca ti-au placut ficateii cand ii faci naughty.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 03:31 PM) *

Sa-ti spun ca eu n-am mai mancat pepeni din aia buni zaharisiti din 1999 ??? Balesc aici pe tastatura sad.gif

Sa-mi spui daca ti-au placut ficateii cand ii faci naughty.gif

Lasa ca la vara, cand apar la piata iti trimit un pepene, oriunde ai fi!!! hug.gif
Te anunt si de ficatei!!! cheer.gif naughty.gif
dany
Tu-mi trimiti pepene , fetele imi trimit gogonele ..... Ce-mi pasa , viata , nene lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 04:13 PM) *

Tu-mi trimiti pepene , fetele imi trimit gogonele ..... Ce-mi pasa , viata , nene lol.gif

Super tare! Mai zici si-ti mai trimit! cheer.gif
dany
Paiiii ... sa ma gandesc ..... Un butoi cu varza murata , unul cu ardei umpluti cu varza , unul cu pepene murat ... un vagon de zapada iarna .....Iti mai spun daca imi mai aduc aminte de ceva lol.gif lol.gif tease.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 04:20 PM) *

Paiiii ... sa ma gandesc ..... Un butoi cu varza murata , unul cu ardei umpluti cu varza , unul cu pepene murat ... un vagon de zapada iarna .....Iti mai spun daca imi mai aduc aminte de ceva lol.gif lol.gif tease.gif

Pepene murat? ce-i aia? crazy.gif
Iar cu varza murata, falimentam DHL-ul lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Pepene murat buuuuuuuuunnnnn rau ...

Ce sa falimentam DHL-ul ... nu va mai fii timp de falimentat ca vor cadea ca mustele de la miros lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 04:40 PM) *

Pepene murat buuuuuuuuunnnnn rau ...

Ce sa falimentam DHL-ul ... nu va mai fii timp de falimentat ca vor cadea ca mustele de la miros lol.gif

n-am mancat pepene murat niciodata tease.gif
May
Baiiiii ce [*****], s-au aliniat planetele? sorry.gif Nu mai de mult de 2-3 zile am primit un pachet cu foi pt pateuri si ce imi vad ochii aici? Pateuriiiiii????? Parca le si simt mirosul.... daca cedez si fac pateuri, e numai vina voastra! )).gif

Cuvantul cenzurat e n.a.i.b.a ... sa nu avem discutii ca vorbesc porcos blushing.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 29-01-2008, 04:55 PM) *

Baiiiii ce [*****], s-au aliniat planetele? sorry.gif Nu mai de mult de 2-3 zile am primit un pachet cu foi pt pateuri si ce imi vad ochii aici? Pateuriiiiii????? Parca le si simt mirosul.... daca cedez si fac pateuri, e numai vina voastra! )).gif

Cuvantul cenzurat e n.a.i.b.a ... sa nu avem discutii ca vorbesc porcos blushing.gif

hahahahahah, ce tare, pateuri calde, cu cascaval deasupra, aburinde, iumii!!!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Cred ca ti s-a facut de bataie , Cherie lol.gif
May
Vezi ca stiu unde locuiesti! devil.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 05:17 PM) *

Cred ca ti s-a facut de bataie , Cherie lol.gif

Hahahahah, ce are mai nene? Imaginatia nu ingrasa lol.gif

CITAT(Maybeline @ 29-01-2008, 05:28 PM) *

Vezi ca stiu unde locuiesti! devil.gif

Te rog, nu ma omori plecaciune.gif giggle.gif Promit sa nu mai fac! sorry.gif
grin.gif
Cherie
Deci am avut 6p pana acum, mai adaug 12 si-mi raman fix 2p, pt unul, voi presta o banana( naughty.gif ) si-mi ramane unul! cheer.gif

1,5p, asa ca-mi raman 0,5p, pe care nu am de gand sa-l consum, nici acum, nici niciodata; la fel voi proceda si cu punctele din sport! salut.gif

p.s. poate, poate, poate vreo situatie exceptionala! giggle.gif
bubbles
Seara.No tu cred ca vrei sa ne omori cu zile swoon.gif pateuri drool.gif Nici nu vreau sa ma gandesc macar nana.gif .Eu am mancat in seara asta pastai 0p cu piept de pui mediteranean naughty.gif .Maine imi fac paste cu sunca la cuptor i mai am din fasole cu piept )).gif
Cherie
Piept de pui mediteranean, zici? naughty.gif
Cum e asta? pupic.gif
bubbles
Pai am luat un plic de la Maggi si am urmat indicatiile de acolo lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 08:13 PM) *

Pai am luat un plic de la Maggi si am urmat indicatiile de acolo lol.gif lol.gif

Misto!!! Eu tin pieptul de pui inainte de preparare in condimente, ulei de masline, poate si putin vin si credeam ca despre aia e vorba!! giggle.gif
Cherie
Ce planuri de papa bun aveti maine? naughty.gif
bubbles
Hai sa iti pun meniul meu pe maine )).gif desi mi se pare ffff multa mancare blink.gif
ou 2
sunca 100g 2.5
1 rosie 0
pastai cu pui 3.1
paste cu sunca 2.8
fructe 0
iaurt de baut 2.6
actimel 1.4
iaurt 0.1% 1.25
grau expandat 0.6
total:16.25p din 19 yahoo.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 09:56 PM) *

Hai sa iti pun meniul meu pe maine )).gif desi mi se pare ffff multa mancare blink.gif
ou 2
sunca 100g 2.5
1 rosie 0
pastai cu pui 3.1
paste cu sunca 2.8
fructe 0
iaurt de baut 2.6
actimel 1.4
iaurt 0.1% 1.25
grau expandat 0.6
total:16.25p din 19 yahoo.gif

Ce misto! Eu n-am nici un plan alimentar pt maine sorry.gif
Nush ce sa fac... Probabil ca-mi voi cumpara ceva gen sunca, crema de branza, iaurt, etc pt la munca, iar acasa, nush w00t.gif

Eu tocmai am facut o baitza senzationala, m-am cremuit si declar seara de uitat la Tv. Nu am chef sa invat, mi-e somn si ma doare capul, cred ca de la rusii dry.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele!!! pupic.gif
Va doresc o zi frumoasa si insorita!! cheer.gif

Eu am servit un mar 0p si 1 banana mica 1p naughty.gif
julyalina
'neatza vecina ! pupic.gif acum citeam si vad ca dezmatul culinar a continuat ieri si dupa ce am plecat eu tease.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 30-01-2008, 09:22 AM) *

'neatza vecina ! pupic.gif acum citeam si vad ca dezmatul culinar a continuat ieri si dupa ce am plecat eu tease.gif

Da, dar numai aici, de mancat, am mancat corect!!! cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Vezi ce faci azi .. sa nu mai continui cu dezmatul tease.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 09:23 AM) *

Neata yahoo.gif .Vezi ce faci azi .. sa nu mai continui cu dezmatul tease.gif pupic.gif

Heyyyyyyyyyyyyy!!!! Ce dezmat dom'ne??? Ca am fost cuminte si ieri!!! yahoo.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Daaaaaaaaa...numai cand m-ai intrebat de croissant cu cioco si era a cad langa comp swoon.gif tease.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 09:27 AM) *

Daaaaaaaaa...numai cand m-ai intrebat de croissant cu cioco si era a cad langa comp swoon.gif tease.gif

Da mai, dar nu l-am mancat! Am avut si eu un gand nebun! )).gif
bubbles
Pai vezi ca sunt sinugigase gandurile astea .. in ceea ce priveste dieta blum.gif .Azi de exemplu ce mananci?
Cherie
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 09:47 AM) *

Pai vezi ca sunt sinugigase gandurile astea .. in ceea ce priveste dieta blum.gif .Azi de exemplu ce mananci?

Pai am servit marul si banana, totalizand 1p (marul e cu 0p ca era mic)
Mai am un iaurt Zuzu de 2,5p si mai incolo nush. Vad eu naughty.gif
Nessie
'Neata! pupic.gif Daca te duci la pilates azi, succes si spor! Eu ma duc maine de dimineata ca e mai liber si seara la Mihai.
Cherie
CITAT(Nessie @ 30-01-2008, 11:02 AM) *

'Neata! pupic.gif Daca te duci la pilates azi, succes si spor! Eu ma duc maine de dimineata ca e mai liber si seara la Mihai.

Nu ma duc la pilates, ma cam doare burta din cauza de rusii sorry.gif
Spor si tie pupic.gif
Cherie
Hmmm... merg sa mananc ficatei, cu usturoi si mamaliga! naughty.gif
mamaliga cate puncte are? blink.gif
bubbles
pai la 40 g malai are 2p wink1.gif .10g malai are 0.5p parca wink1.gif
Cherie
Hmmm... interesant! Tnx Bubu pupic.gif
Nu am foaia cu punctele la mine si de aia tot intreb si eu in stanga si-n dreapta...
Voi cum punctati ficateii???
usturoiul il las 0p...
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 11:35 AM) *

Hmmm... interesant! Tnx Bubu pupic.gif
Nu am foaia cu punctele la mine si de aia tot intreb si eu in stanga si-n dreapta...
Voi cum punctati ficateii???
usturoiul il las 0p...

100g negatiti, 2.5p...asta insemnand cam 2 ficatei...si parca era cam o cana de mamaliga (dupa ochi), vreo 2p dar nu sunt sigura

Pofta buna!
dany
Neata , Cherie !

Malaiul are 6 p la 100 gr ....deci 2,5 p la 40 gr ( vezi , Bubule? )
Ficateii au 2,8 p la 100 gr ( rotunjit inseamna 3 p , daca mananci 100 gr ... la 200 gr sunt 5,5 p )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.