Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 02:01 PM) *

Neata , Cherie !

Malaiul are 6 p la 100 gr ....deci 2,5 p la 40 gr ( vezi , Bubule? )
Ficateii au 2,8 p la 100 gr ( rotunjit inseamna 3 p , daca mananci 100 gr ... la 200 gr sunt 5,5 p )

Multumesc Dany.Eu eram cu vechiul punctaj cred wacko.gif
aki
Pai aici se scrie nu gluma doh.gif
Am crezut ca nu mai ajung la ultima pagina grin.gif
Tu ,draga,te tii de croasante? devil.gif

Cred ca am trimis mesajul asta de vre-o 10 ori si nu vroia sa plece doh.gif
Cherie
CITAT(aki @ 30-01-2008, 01:30 PM) *

Pai aici se scrie nu gluma doh.gif
Am crezut ca nu mai ajung la ultima pagina grin.gif
Tu ,draga,te tii de croasante? devil.gif

Cred ca am trimis mesajul asta de vre-o 10 ori si nu vroia sa plece doh.gif

Nu draguta, nu m-am atins de nici un croissant cheer.gif
pupic.gif floare.gif
Tu ce faci? Am vazut ca te tii de treaba. Bravo! hug.gif
Cherie
Asa..revin cu masa pe care am luat-o!
150 gr. ficatei 4,5p
50 gr. piure 2p
usturoi 0p
putina zeama de la o ciorba de vacuta 2p
Total 9,5p
Plus cele 3,5p de la banana si iaurt (pe care nici acum nu l-am baut, dar il beau)
Total general 13p yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Mamaliga n-am mai mancat, am vazut inainte sa plec cat are, asa ca m-am linistit naughty.gif

Daca am gresit ceva, va astept cu corecturi!

Dany, Axe pupic.gif pupic.gif pupic.gif mersi frumos de tot!! hug.gif
dany
Ficateii au fost , de fapt , 4 p ( 2,8 la 100 gr rezulta 4,2 la 150 gr ...rotunjit = 4 p ) . De aia sunt bune rotunjirile naughty.gif

La pireu ai avut si unt si lapte de ai pus 2 p ? Data viitoare fa-l fara unt si lapte ( daca iti place ) , doar cu niste supa facuta din cub Knorr ( sau pudra de supa , sau cum aveti voi ) si atunci punctezi doar cartoful ( daca e 1 cartof ai 1 p ) . Zic cum fac eu , asta nu inseamna ca tie iti va placea floare.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 01:59 PM) *

Ficateii au fost , de fapt , 4 p ( 2,8 la 100 gr rezulta 4,2 la 150 gr ...rotunjit = 4 p ) . De aia sunt bune rotunjirile naughty.gif

La pireu ai avut si unt si lapte de ai pus 2 p ? Data viitoare fa-l fara unt si lapte ( daca iti place ) , doar cu niste supa facuta din cub Knorr ( sau pudra de supa , sau cum aveti voi ) si atunci punctezi doar cartoful ( daca e 1 cartof ai 1 p ) . Zic cum fac eu , asta nu inseamna ca tie iti va placea floare.gif

Goodie, goodie naughty.gif Deci scad 0,5p si las piureul 2p
Total 12,5 p devil.gif
Tnx Dany, esti o comoara! hug.gif pupic.gif
dany
Sa vezi ce comoara sunt cand o iei pe aratura si vin cu batu` la tine )).gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 02:05 PM) *

Atunci esti cea mai mare comoara pupic.gif
aki
Da,draga,sunt si eu in continuare pe baricade si nu ma las devil.gif
Pup pupic.gif
Cherie
CITAT(aki @ 30-01-2008, 02:16 PM) *

Pup pupic.gif

Asa Aki, sa fim cat mai multe si mai puternice!!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La mine e a treia zi fara dulce yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 01:14 PM) *

Sa vedem daca la fel o sa zici si atunci . Cand o sa sar cu gura pe tine sigur o sa te superi dar eu zic ca asa ne ajutam .
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 01:17 PM) *

Bravoooo !!! DAR , macar 1 zi pe saptamana mananca ceva dulce ... Nu mult , doar cat sa nu te apuce poftele alea mari si sa razi tot ce prinzi in cale . Adica sa-ti amagesti un pic organismul dandu-i din cand in cand un pic de dulce . Eu am o punga de ursuleti de la Haribo si cam la 2 zile mananc 5 buc ( 1 , 5 p ) si m-am scos .
May
Eu nu imi mai cumpar ursuleti de la haribo pt ca dupa 2 ore gasiti punga goala la gunoiul deja dus de mai bine de o ora lol.gif
dany
Adica ursuletii sunt mai tari decat tine ? )).gif blum.gif
May
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 04:00 PM) *

Da, recunosc sorry.gif sunt niste draci mici care ma striga: mananca-neeeee, mananca-neeeee! lol.gif. Uneori ( cam des blushing.gif) fac propriul meu ursulet din 3 culori, adica las capul de la unul rosu, corpul de la unul galben si picioarele de la cel verde si le lipesc ... acum lucrez la un proiect in care sa includ si culorile portocaliu si alb lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Faci manutzele din portocaliu si alb lol.gif lol.gif

Sa vezi ce ne alearga Cherie cand vede ce scriem noi pe aici )).gif Sau ii dai si ei idei de proiecte )).gif
May
Ar fi o idee cu manutzele lol.gif

Cherie trebuie sa considere ca suntem chit, ca ieri a vorbit despre pateuri devil.gif )).gif hug.gif
aki
Si eu imi permit cite un patratel de cioco naughty.gif
ganesha
Si eu care va credeam femei serioase.... lol.gif lol.gif lol.gif Uite designeritele pe unde stateau ascunse... fac ursi din petice lol.gif de bomboane... si mai grav lol.gif
May
Ne-a gasit ganesha.... FUGITI!!!! w00t.gif lol.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 05:42 PM) *

Na sa te vad, un'te-ascunzi, un'te-ascunzi? lol.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 04:17 PM) *

CITAT(aki @ 30-01-2008, 02:16 PM) *

Pup pupic.gif

Asa Aki, sa fim cat mai multe si mai puternice!!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Felicitari pt zilele fara dulce.Ieri am scapat din greseala la niste Nuttela dar nu-i asa mare baiul )).gif
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 06:56 PM) *

Eu nu imi mai cumpar ursuleti de la haribo pt ca dupa 2 ore gasiti punga goala la gunoiul deja dus de mai bine de o ora lol.gif

Adevarul e ca sunt ai n.a.i.b.i. de buni si dau dependenta lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 07:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 04:00 PM) *

Da, recunosc sorry.gif sunt niste draci mici care ma striga: mananca-neeeee, mananca-neeeee! lol.gif. Uneori ( cam des blushing.gif) fac propriul meu ursulet din 3 culori, adica las capul de la unul rosu, corpul de la unul galben si picioarele de la cel verde si le lipesc ... acum lucrez la un proiect in care sa includ si culorile portocaliu si alb lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Eu faceam combinatii de astea cu caramele Sugus.Una portocalie,una roz si una galbuie si rontaiam la o combinatie de asta cam juma de ora lol.gif
dany
CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 04:44 PM) *

CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 05:42 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
May

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Cauta-ma!! Cine nu e gata, il iei cu lopata? lol.gif lol.gif Hai, plimba ursu` ! lol.gif lol.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 06:18 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Cauta-ma!! Cine nu e gata, il iei cu lopata? lol.gif lol.gif Hai, plimba ursu` ! lol.gif lol.gif

Nu-l mai plimb ca l-ai mincat tu, a ramas doar juma' de picior si-un sfert de cap tease.gif
May
Recunosc sorry.gif )).gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 04:52 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 01:14 PM) *

Sa vedem daca la fel o sa zici si atunci . Cand o sa sar cu gura pe tine sigur o sa te superi dar eu zic ca asa ne ajutam .
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 01:17 PM) *

Bravoooo !!! DAR , macar 1 zi pe saptamana mananca ceva dulce ... Nu mult , doar cat sa nu te apuce poftele alea mari si sa razi tot ce prinzi in cale . Adica sa-ti amagesti un pic organismul dandu-i din cand in cand un pic de dulce . Eu am o punga de ursuleti de la Haribo si cam la 2 zile mananc 5 buc ( 1 , 5 p ) si m-am scos .

Hey, nu ma supar! Poti sa-mi zici cum vrei tu atunci, nu ma supar nici in ruptul capului! devil.gif
Astazi am mancat 2 nuga fara zahar de la Santos, 2p/buc... senzational, kiar buna! Nu ma asteptam! naughty.gif

CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 05:15 PM) *

Ar fi o idee cu manutzele lol.gif

Cherie trebuie sa considere ca suntem chit, ca ieri a vorbit despre pateuri devil.gif )).gif hug.gif

Bine, bine suntem chit!!!

Oricum, ce destrabalare culinara am aici, imi place!! naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Cat timp e pe net, nu ma deranjeaza, din contra!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Problema e sa nu atacam...dupa! blum.gif

Mie de la Haribo imi plac 2 kestii decat: cele rosii gen capsunele si pungile alea in forma de triunghi cu niste kestii pufoase roz cu galben ( blushing.gif nush cum se keama exact) In rest, nu sunt fan. Niste Rum Kokos in schimb, merge mai mereu w00t.gif Sau Toblerone, sau foietajele de la Balocco din benzinarii sau.... devil.gif
May
Sau taci ca imi curg balele ca la robinet w00t.gif ....
axe10
Mie nu-mi plac ciungi-le alea...na!
May
CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 07:13 PM) *

Ai fost inzestrata cu un dar divin plecaciune.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 08:14 PM) *

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 07:13 PM) *

Ai fost inzestrata cu un dar divin plecaciune.gif

Da' imi plac altele...nu alte ciungi...
Cherie
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 08:13 PM) *

Sau taci ca imi curg balele ca la robinet w00t.gif ....

lol.gif Trebuie sa fim tari! Trebuie sa rezistam la auzul si vederea tentatiilor cuuuulinaaaaaaaaare, de orice fel!! ( hahaha, zici ca-s beeecali )).gif )

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 08:13 PM) *

Ce bine Axe.!
Alea doua de-mi plac mie, nu sunt ciungi sunt moi, dulci si pufoase naughty.gif
Jeleurile nici eu nu le agreez f. tare! De nici un fel salut.gif

Hai sa termin si eu de postat meniul de astazi.
Cand am ajuns acasa, am mai servit asa ceva:
100 gr. carne de porc macra facuta la ceaun 2p
1 lingura mamaliga 3p
salata de varza murata (0p) + 1 lingura ulei
2 nuga santos 4p

Se pare ca n-am scapat de mamaliga azi )).gif
axe10
La ceaun fara ulei, da?

Hai nu te intinde ca nuga acuma....

Mamaliga e prea mult punctata...
Cherie
Bine, scad de la mamaliga si bag la ceaun, ca acolo am uitat sa bag grin.gif
mai e si de la uleiul de la salata de varza, care era pe fundul castronului, deci l-am punctat si nu l-am mancat.

Probabil ca de aia am tot dat eu gres cu WW-ul pana acum sorry.gif
May
O lingura de mamaliga 3 puncte? w00t.gif Din 100 de grame de malai fac mamaliga pt 2 oameni, asa ca o lingura e maxim 1 p
Cherie
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 08:45 PM) *

O lingura de mamaliga 3 puncte? w00t.gif Din 100 de grame de malai fac mamaliga pt 2 oameni, asa ca o lingura e maxim 1 p

Ok, restul il bag la uleiul din ceaun... desi bucatile de carne le-am scurs de ulei.
Deci e bine, da? cheer.gif

Ca-s punctate in plus, nu-i problema, in minus sa nu fie, ca atunci ma porcesc! dry.gif
dany
Vad ca m-au salvat fetele de corecturi )).gif

Cum te-ai incadrat in puncte ?
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 11:00 PM) *

Vad ca m-au salvat fetele de corecturi )).gif

Cum te-ai incadrat in puncte ?

La marele fix! cheer.gif
pupic.gif
dany
Bravo !! cheer.gif cheer.gif

Tu ce faci cu punctele din sport ? Le tii pentru o zi de dezmat / saptamana sau le lasi doar pentru corpul tau ?
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 11:07 PM) *

Bravo !! cheer.gif cheer.gif

Tu ce faci cu punctele din sport ? Le tii pentru o zi de dezmat / saptamana sau le lasi doar pentru corpul tau ?

Le uit! naughty.gif
Daca sar vreodata calul, imi aduc aminte de ele si atat!
Cu cat mai putine puncte, cu atat mai bine! cheer.gif
Cherie
Buna dimineata Misses! pupic.gif
Am inceput ziulica cu Exquisa Diet cu fructe (kiwi) naughty.gif insumand 2p.
Taaaaaaaaare buna a fost! clap.gif

Va doresc o zi minunata! flowers1.gif
julyalina
'neatza Miss pupic.gif
ce ai papat tu e iaurt ? eu nu prea sunt fanul iaurtului cu fructe sad.gif mi se pare ca e foarte dulce si prefer o ciucalata blum.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 31-01-2008, 09:25 AM) *

'neatza Miss pupic.gif
ce ai papat tu e iaurt ? eu nu prea sunt fanul iaurtului cu fructe sad.gif mi se pare ca e foarte dulce si prefer o ciucalata blum.gif

Nu. E o crema de branza cu fructe si e tare, tare buna!
Vezi la primavara sau la noua Billa ca au. Ia-ti si tu una de proba, vezi daca iti place.
(Ti-o recomand pe cea cu afine naughty.gif)
axe10

'neatza Miss pupic.gif

Care nu e dulce deloc.... sorry.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 11:03 AM) *

'neatza Miss pupic.gif

Care nu e dulce deloc.... sorry.gif

E dulcisor, nu e nici acru-acru! blink.gif
Cherie
Am mai mancat niste paine goala, calda si cu susan naughty.gif lol.gif
De vreo 3p dry.gif
Nessie
pupic.gif Te pup ca-mi esti draga, dar nu-mi place cum mananci! lol.gif Te spun lu' Cori sa te puna la extra cerculete! )).gif

Auzi la ea: paine calda (alba cred devil.gif ), nuga, Haribo (bine ca nu stiu ce e aia blink.gif ), ursuleti, croisanti, ciucalati...ce-am mai uitat? Ah, da, Exquiza. devil.gif Ia numai uita-te pe eticheta! doh.gif Ori e d'aia cu 0,1% grasime si zahar cat cuprinde, ori d'aia cu grasime ca smantana si E-uri cat cuprinde. tease.gif

Ne vedem la cardio in seara asta, da? hug.gif Sa fii cuminte! pupic.gif
May
Te-a aranjat nessie, mai bine nu te mai uita pe eticheta )).gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 31-01-2008, 02:18 PM) *

pupic.gif Te pup ca-mi esti draga, dar nu-mi place cum mananci! lol.gif Te spun lu' Cori sa te puna la extra cerculete! )).gif

Auzi la ea: paine calda (alba cred devil.gif ), nuga, Haribo (bine ca nu stiu ce e aia blink.gif ), ursuleti, croisanti, ciucalati...ce-am mai uitat? Ah, da, Exquiza. devil.gif Ia numai uita-te pe eticheta! doh.gif Ori e d'aia cu 0,1% grasime si zahar cat cuprinde, ori d'aia cu grasime ca smantana si E-uri cat cuprinde. tease.gif

Ne vedem la cardio in seara asta, da? hug.gif Sa fii cuminte! pupic.gif

OOooooo!!!! Tin sa rectific:
painea, da, era alba. asta e singura abatere, dar o felie si jumatate, nu-i bai. am energie pt diseara, la cardio lol.gif
Nuga era fara zahar (din aia pt diabetici, de la Santos lol.gif)
haribo n-am mancat, am zis doar care-mi plac
ursuleti, idem haribo
croissanti, idem haribo
ciucalati, idem haribo

Exquiza, asta e, decat un ciucalat, mai bine o exquiza (desi am avut o discutie cu cristi, candva, si in situatii extreme, sa zicem ca se accepta) Ultima exquiza am mancat-o anul trecut, in aprilie (stiu sigur pt ca atunci m-am intalnit si discutat cu cristi )).gif)
Mai am una, maine dimineata si urmatoarea o mai mananc in decembrie, anul asta )).gif

Ne vedem la sala! pupic.gif hug.gif
Hai sa ne apucam de keto!!! naughty.gif
Cherie
Maine vine ziua de cantar naughty.gif
Abia astept pray.gif clap.gif

Meniul complet pana la aceasta ora:
Masa 1: 1 exquiza 2p
Masa 2: 1 felie si jumatate de paine 3p dry.gif
Masa 3: 100 gr. piept de pui fiert (2p) + 50 gr. feta (2,5p) + 1/2 rosie (0p)
500 ml Gatorade 2p
Total pana acum 11.5p

yahoo.gif

P.s. si vreun litru si jumatate de apa pana acum. pana diseara, mai preconizez vreo 2 floare.gif
Cherie
am luat primul examen, cu 6, a fost un examen greu si ma bucur ca am scapat! cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.