Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Nessie
cheer.gif Felicitari ca te-ai scapat de el! Duca-se! laugh.gif
bubbles
Seara.nu pot vb ca incepe sa ma doara falca dry.gif .Doar te pupic.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 31-01-2008, 04:24 PM) *

cheer.gif Felicitari ca te-ai scapat de el! Duca-se! laugh.gif

Invartindu-se! cheer.gif

CITAT(bubbles @ 31-01-2008, 04:28 PM) *

Seara.nu pot vb ca incepe sa ma doara falca dry.gif .Doar te pupic.gif

De ce te doare falca missy? ai fost la dentist?
pupic.gif sa treaca!
bubbles
Yap.Ma doare unde mi-a facut injectii dry.gif ca nu a prins de prima oara anestezia .. a tb sa imi mai faca de 2 ori batista.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 31-01-2008, 03:19 PM) *

am luat primul examen, cu 6, a fost un examen greu si ma bucur ca am scapat! cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Maine astept sa spui ce a zis nenea cantaru` naughty.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 31-01-2008, 05:06 PM) *

Yap.Ma doare unde mi-a facut injectii dry.gif ca nu a prins de prima oara anestezia .. a tb sa imi mai faca de 2 ori batista.gif

Of, of!! Lasa iubita ca trece! hug.gif
pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 31-01-2008, 05:48 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 31-01-2008, 03:19 PM) *

am luat primul examen, cu 6, a fost un examen greu si ma bucur ca am scapat! cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Maine astept sa spui ce a zis nenea cantaru` naughty.gif

Asteptam cu interes! w00t.gif
In continuare voi scrie ce am mancat, fara sa mai numar punctele ca n-am kef...de maine nu le mai numar, mananc sanatos, pregatire de keto...
1 ou oki + 1 felie paine
cardio mix cu Ness de unde am plecat tavalita lol.gif
ultima exquisa (cu afine naughty.gif) si 1 borcanel piure mere pt bebe
That's all...
Sunt rupta de somn, mi se inkid okii, dar trebuie sa stau si sa invat sorry.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 09:30 PM) *

Trebuie sa fim tari! Trebuie sa rezistam la auzul si vederea tentatiilor cuuuulinaaaaaaaaare, de orice fel!! ( hahaha, zici ca-s beeecali )).gif )

Eu cu Sergiu ne uitam eri la un film si aratau cum doi luau masa.Ce credeti ca am facut?Am schimbat canalul lol.gif Sergiu a ramas masca lol.gif Nu intelegea de ce... )).gif
julyalina
pupic.gif
ce zice cantarul ? il pastram sau il aruncam ? naughty.gif

Cherie
CITAT(aki @ 31-01-2008, 11:46 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 30-01-2008, 09:30 PM) *

Trebuie sa fim tari! Trebuie sa rezistam la auzul si vederea tentatiilor cuuuulinaaaaaaaaare, de orice fel!! ( hahaha, zici ca-s beeecali )).gif )

Eu cu Sergiu ne uitam eri la un film si aratau cum doi luau masa.Ce credeti ca am facut?Am schimbat canalul lol.gif Sergiu a ramas masca lol.gif Nu intelegea de ce... )).gif

hehehe, Aki, nu intelegea omul, l-ai derutat! smile.gif
Pup si o zi frumoasa!!! hug.gif

CITAT(julyalina @ 01-02-2008, 08:40 AM) *

pupic.gif
ce zice cantarul ? il pastram sau il aruncam ? naughty.gif

Draga mea vecina, scumpe colege de suferinta, va anunt oficial frumoasa greutate de 69.3, insumand 1,4kg date jos. O parte s-au dus de la rusii, o parte datorita mie. Oricum, sunt fericita! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

O sa skimb si tickerul putin mai incolo, ca acum abia am ajuns la birou si mananc ceva. Va zic eu mai incolo ce! pupic.gif naughty.gif
julyalina
cheer.gif suuuper!

pofta buna pupic.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 01-02-2008, 09:13 AM) *

cheer.gif suuuper!

pofta buna pupic.gif

Mersi iubita! pupic.gif
Am mancat 150 gr. salata mexicana, cumparata aseara din Carrefour care continea asa: piept de pui, cascaval, smantana, telina, castraveti murati, miez de nuca, fistic, maioneza si ardei iute(pe care nu l-am mancat, evident lol.gif)
Incerc sa scad carbohidratii si sa cresc grasimile!
Asa ca Ness, merge de vis salata asta la keto! naughty.gif
bubbles
Neata yahoo.gif si felicitari pt ticker cheer.gif .Keto..hm nu e ceea ce tine si Cori? unsure.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 10:04 AM) *

Neata yahoo.gif si felicitari pt ticker cheer.gif .Keto..hm nu e ceea ce tine si Cori? unsure.gif

MERSI, MERSI naughty.gif
Ba da, tine si Cori.
Am mai tinut si eu si am stricat totul pt o eugenie de la Dobrogea... dry.gif
De data asta, sunt idestructibila! cheer.gif
Te pup si-ti doresc o zi asa cum vrei tu! pupic.gif naughty.gif
bubbles
Ziceai ca are blog-ul ei .. nu mi-l dai si mie ? give_rose.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 10:36 AM) *

Ziceai ca are blog-ul ei .. nu mi-l dai si mie ? give_rose.gif

Cori's blog
Enjoy! pupic.gif
Cherie
Ness, ce faci? Cum esti? pupic.gif
bubbles
Multumesc pentru blog hug.gif pupic.gif .E interesant grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 11:01 AM) *

Multumesc pentru blog hug.gif pupic.gif .E interesant grin.gif

Da, e f. interesant cheer.gif
Pe al lui Cristi il citesti? E si mai misto!
bubbles
Nu-l stiu dry.gif .Mi-l dai si pe ala flowers1.gif ?
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 11:04 AM) *

Nu-l stiu dry.gif .Mi-l dai si pe ala flowers1.gif ?

Cristi's blog
Enjoy that too! pupic.gif
Cherie
Tocmai mi-am actualizat ticker-ul naughty.gif
Nessie
Felicitari pentru greutate! cheer.gif (sau "usurime"...cum sa zic? )).gif )Ce ma bucur ca merge daca esti cuminte! grin.gif

Tu chiar vrei keto? Eu tot ma gandesc la cate legume apar acusica pe piata si parca imi pare rau sa le ratez! Astept rezultatele analizelor (daca or mai veni dry.gif ) si abia astepta sa vorbesc cu Cristi, sa vad ce imi zice.
Cherie
CITAT(Nessie @ 01-02-2008, 12:18 PM) *

Felicitari pentru greutate! cheer.gif (sau "usurime"...cum sa zic? )).gif )Ce ma bucur ca merge daca esti cuminte! grin.gif

Tu chiar vrei keto? Eu tot ma gandesc la cate legume apar acusica pe piata si parca imi pare rau sa le ratez! Astept rezultatele analizelor (daca or mai veni dry.gif ) si abia astepta sa vorbesc cu Cristi, sa vad ce imi zice.

Sa zicem "usurime" lol.gif
Da, chiar vreau keto! Cand am tinut prima data a fost f.f.f. bine! L-am stricat eu ca o cow.gif Ma simteam atat de bine... o sa vezi si tu! naughty.gif
Legumele care apar acum, verziturile sunt ok la keto... asa ca? de ce nu? Mai ai vreo 2-3 luni in care te poti "destrabala" cu keto linistita, si dupa, cred ca n-o sa mai vrei altceva cheer.gif

Multi pupic.gif
Cherie
Ion ii face curte Mariei. - Marie, daca te culci cu mine iti dau mobilul meu. - Bine, Ioane! Trece ion la treaba. Dupa ce termina isi trage nadragii si da sa plece. - Ioane, da mobilul! - Pai, ia si scrie: 0723....
May
lol.gif lol.gif lol.gif

Felicitari pt usurime naughty.gif !
Sexymom
Fata ce mult slabisi, sa fie intr-un ceas bun, in ritmul asta ajungi mai repede la greutatea dorita. cheer.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 01:39 PM) *

Ion ii face curte Mariei. - Marie, daca te culci cu mine iti dau mobilul meu. - Bine, Ioane! Trece ion la treaba. Dupa ce termina isi trage nadragii si da sa plece. - Ioane, da mobilul! - Pai, ia si scrie: 0723....

lol.gif lol.gif lol.gif Daca vrea Maria il dau si pe al meu )).gif .Va avea doua mobile deacum w00t.gif pe o partida doh.gif
Sexymom
Targhetul nu e cam mic??de 55 de kile???
Cherie
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 01:28 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Felicitari pt usurime naughty.gif !

Senq cheer.gif

CITAT(Sexymom @ 01-02-2008, 01:31 PM) *

Fata ce mult slabisi, sa fie intr-un ceas bun, in ritmul asta ajungi mai repede la greutatea dorita. cheer.gif

Sa speram! pray.gif
A trecut si rusii si probabil de aia am slabit mai repede, retinusem si apa probabil..
Oricum, tnx! floare.gif

CITAT(aki @ 01-02-2008, 01:31 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 01:39 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Daca vrea Maria il dau si pe al meu )).gif .Va avea doua mobile deacum w00t.gif pe o partida doh.gif

Aki lol.gif lol.gif

CITAT(Sexymom @ 01-02-2008, 01:31 PM) *

Targhetul nu e cam mic??de 55 de kile???

De ce sa fie mic? Asta era greutatea pe care o aveam inainte sa ma ingras... Si pe atunci tineam cure de slabire...eram cretina rau! doh.gif
Cherie
In continuarea salatei mexicane am servit asa:
100 gr. branza feta (buna, buna, buna) + 1 rosie + 1 fasie de ciocanel de pui afumat ( doh.gif )
si acum trag de 200 gr. iaurt 3,5% grasime cu seminte de susan si de in

naughty.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 02:39 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cum e keto asta? Am gasit sunca de pui light de la Campofrio cu 1.5p la 100g tease.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 03:33 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 02:39 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cum e keto asta? Am gasit sunca de pui light de la Campofrio cu 1.5p la 100g tease.gif

Lasa sunca, te rog.
Tocmai ne povestea sefu' de o fabrica de mezeluri (va zic pe PM numele) care aduc peste congelat, il toaca si-l baga in mezeluri bad.gif
May
Astept si eu numele blink.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 04:20 PM) *

Astept si eu numele blink.gif

Pot sa-l pun aici?
Daca nu e bine, rog moderatorii sa-l stearga!

Meda Prod mad.gif
bubbles
Never heard of it blink.gif unsure.gif .
May
Nici eu blink.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 04:38 PM) *

Never heard of it blink.gif unsure.gif .

Mai bine...
Desi prin magazine, supermarket-uri e plin... mad.gif
Bine, nu ca restul de mezeluri ar fi prea stralucite... huh.gif
bubbles
Si tot nu mi-ai scris la ce se refera dieta asta keto blum.gif .Astept ...
dany
Cherie , ne-ai parasit cu WW-ul ?? sad.gif Hai , bafta multa cu keto !! give_rose.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 07:42 PM) *

Bubble, nu e asa usor de explicat keto...e o carte intreaga despre principii, dar trebuie adaptata in functie de necesitatile fiecarui, in functie de sport, de target. doh.gif
bubbles
Mersi pt carte Ness pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 07:42 PM) *

Bubule, in linii mari se refera la folosirea grasimilor sanatoasa mancate ca principal "motor" de ardere a grasimilor o data cu reducerea carbohidratilor (principala noastra sursa de ingrasare)
Mai multe detalii aici
E destul de complicat, trebuie supravegheat de cineva cu experienta... Insa rezultatele, sunt WOW, atat dpv al slabirii, cat si a starii!

Pup! pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 07:44 PM) *

Cherie , ne-ai parasit cu WW-ul ?? sad.gif Hai , bafta multa cu keto !! give_rose.gif

Da Dany...trebuie! Sunt alaturi de voi oricum! hug.gif hug.gif hug.gif
Sper sa avem toate bafta... e prea lunga si prea obositoare lupta asta cu kg... sorry.gif
Te pup si-ti tin pumnii si la slabit, si pt noul job! pupic.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 09:50 PM) *

Sper sa avem toate bafta... e prea lunga si prea obositoare lupta asta cu kg... sorry.gif

Ma gandeam eu ca nu ne parasesti chiar de tot , ca doar iti suntem dragi ( zic eu ) naughty.gif

si eu te pupic.gif si sa auzim doar de kg multeeee pierdute
Cherie
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 10:56 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 09:50 PM) *

Ma gandeam eu ca nu ne parasesti chiar de tot , ca doar iti suntem dragi ( zic eu ) naughty.gif

si eu te pupic.gif si sa auzim doar de kg multeeee pierdute

M-ai omoraaaaaaaaaat!!! daca nu-mi erati dragi, dar dragi rau, nu ma mai vedeati de mult pe aici!!!
Orice si oricum ati face, sunt aici, mereu alaturi de voi!!! hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Va pupic.gif pupic.gif pupic.gif de un miliard de ori!!!
Cherie
Sa termin de postat si restul meniului de astazi, care a mai constat in vreo 60gr. de orez cu legume la cuptor, absolut senzational si cu fasii de piept de pui, dintr-un pui crescut la tara, de mamaia in batatura, cu boabe, care a fost delicios!

Sunt atat de obosita, am avut azi treaba multa, am mai stat pe la birou, agitatie, acum invat, mi se inchid ochii, maine am examen, si nu cred ca voi apuca sa adorm mai devreme de 2-3. sorry.gif

Sper sa ma pot trezi dimineata, pt a nu arunca la gunoi eforturile din aceasta noapte. Ar fi kiar culmea: sa stau o noapte sa invat si sa nu ma pot trezi dimineata! lol.gif
Doamne fereste, sa nu fiu kobe! blink.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 10:01 PM) *

M-ai omoraaaaaaaaaat!!! daca nu-mi erati dragi, dar dragi rau, nu ma mai vedeati de mult pe aici!!!
Orice si oricum ati face, sunt aici, mereu alaturi de voi!!! hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Ai grija ce spui ca nu stii ce zgrituroaice se ascund pe aici ( vb de mine NU DE ALTE PERSOANE - trebuia specificat ) lol.gif

pupic.gif si spor la invatat !
axe10
Bafta!
ironmissy
bafta la examen! pupic.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 11:33 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 01-02-2008, 10:01 PM) *

Ai grija ce spui ca nu stii ce zgrituroaice se ascund pe aici ( vb de mine NU DE ALTE PERSOANE - trebuia specificat ) lol.gif

pupic.gif si spor la invatat !

Eh, zgripturoaica sunt si eu, n-ar fi asta o problema naughty.gif
pupic.gif

CITAT(axe10 @ 02-02-2008, 09:24 AM) *

Bafta!

Sa fie, de fapt sa speram ca a fost! dry.gif

CITAT(ironmissy @ 02-02-2008, 10:34 AM) *

bafta la examen! pupic.gif
]

Sa fie, si tie iti doresc la fel!!!! La toata sesiunea asta nemernica ce nu se mai termina! mad.gif

pupic.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
Cum a fost la examen?Am avut si eu 2 azi iar la unul din ele .. in suportul de curs nu exista intrebarea a2a la nici unul din numere (am dat pe 2 nr) dry.gif asa ca i-am scris profului in teza "Nu se gaseste in suportul de curs" lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.