Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
CITAT(bubbles @ 02-02-2008, 06:57 PM) *

Cum a fost la examen?Am avut si eu 2 azi iar la unul din ele .. in suportul de curs nu exista intrebarea a2a la nici unul din numere (am dat pe 2 nr) dry.gif asa ca i-am scris profului in teza "Nu se gaseste in suportul de curs" lol.gif

Hahaha, super tare, am avut si eu o tentativa astazi sa scriu mare "scuze" ca taiasem ceva si se vedea urat lol.gif

Examenul a fost lung, greu si infect! dry.gif
bubbles
Si la noi la fel dry.gif .Parca nu mai terminam de scris si imi dadeam seama ca mai este inca muuult de notata dar a tb sa spicuiesc ca nu imi ajungea timpul dry.gif
Cherie
Am adormit pe la vreo 3 si ceva aseara, m-am trezit devreme, am fost la facultate, am dat nenorocirea de examen, am venit acasa, am facut curat luna in toata casa, am pus de-o placinta cu mere (din care am mancat vreo 2 bucati mici blushing.gif), mi-am facut ficatei cu usturoi si sos de vin...
Ma doare capul, spatele de mor si mi-e somn de lesin lol.gif
Acum ma duck sa fac o baieeeeeeee lunga, vine iubi pe la mine, mancam ceva si plecam la el. Ma voi cocota din nou ca o diva in varful patului, insa ca sa lenevesc cheer.gif cheer.gif cheer.gif

As fi iesit prin oras, ma sunase si aseara o prietena, dar nu am chef...
Va puuuuuuuuuuuup! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(bubbles @ 02-02-2008, 07:01 PM) *

Si la noi la fel dry.gif .Parca nu mai terminam de scris si imi dadeam seama ca mai este inca muuult de notata dar a tb sa spicuiesc ca nu imi ajungea timpul dry.gif

Eu cred ca astia sunt nebuni... In loc sa invatam ceea ce e esential, stam sa citim si sa scriem toate notele de subsol si sub-sub-sub capitolele. dry.gif

Huaaa!!! blum.gif
bubbles
Vezi ca azi a fost sarbatoare cu cruce rosie bataita.gif cuplu.gif blum.gif
Dumbo
AZI???
Ce sarbatoare?

Cherie
CITAT(bubbles @ 02-02-2008, 07:09 PM) *

Vezi ca azi a fost sarbatoare cu cruce rosie bataita.gif cuplu.gif blum.gif

Chiar asa? Ce sarbatoare? Zicea si mama mea parca shock.gif
bubbles
neata. yahoo.gif Ieri a fost Intampinarea Domnului si a fost sarbatoare mare cu cruce rosie blum.gif
ironmissy
pupic.gif sper ca ti-a priit leneveala de aseara!
Cherie
Bubu, Missy da, mi-a priit tare... Am dormit fix 12 ore. yahoo.gif Nici nu-mi mai aduc aminte de cand n-am mai dormit atat!!! M-am trezit dimineata, cand sa plec de la iubi, s-a oprit lumina si am ramas prinsa intre etaje. Noroc ca tocmai coborase si mama lui cu mine, ca daca eram singura, cred ca muream lol.gif Nu suport liftul ala, il urasc si uite ca mi-a tras-o lol.gif lol.gif Acasa e sarbatoare mare, e ziua tatalui meu, asa ca party in toata regula cheer.gif Cu de toate naughty.gif
Mai incolo o sa si invat, ma fac si frumoasa si vad eu ce-o mai fi. Afara e o zi superba!!!

Duminica placuta!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bubu, Missy multi ImagineImagineImagineImagine
ironmissy
blushing.gif blushing.gif hug.gif

la multi ani tatalui tau!
Cherie
CITAT(ironmissy @ 03-02-2008, 02:15 PM) *

blushing.gif blushing.gif hug.gif

la multi ani tatalui tau!

Multumesc iubita!!! pupic.gif
ganesha
La Multi Ani pentru tatal tau, si distractie placuta! De care tort, de care tort? naughty.gif tease.gif
Cherie
CITAT(ganesha @ 03-02-2008, 05:56 PM) *

La Multi Ani pentru tatal tau, si distractie placuta! De care tort, de care tort? naughty.gif tease.gif

Sar'na! pupic.gif

Tort cu mere si frisca si diverse alte kestii, home made tease.gif
Nu prea m-am omorat, m-am servit eu cu altele naughty.gif
ironmissy
tort? mere? si si .... frisca?! drool.gif drool.gif drool.gif si zici ca era home made? drool.gif

dar sa revenim pe pamant.
acu na, nu-i o tragedie ca te-ai servit cu altele. sunt sigura ca te-ai simtit bine.

pupic.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 03-02-2008, 08:54 PM) *

tort? mere? si si .... frisca?! drool.gif drool.gif drool.gif si zici ca era home made? drool.gif

acu na, nu-i o tragedie ca te-ai servit cu altele. sunt sigura ca te-ai simtit bine.

pupic.gif pupic.gif

Da, revenim cu picioarele pe pamant wacko.gif
de simtit, m-am simtit minunat! pupic.gif

Tocmai m-am uitat pe AcasaTV la "The notebook", am sorry.gif si m-a impresionat tare, tare mult...
Nu prea plang eu asa de des, insa de data asta chiar am plans si m-am simtit tare bine... Cred ca am innebunit give_rose.gif

Noapte buna iubitele! Sa inceapa de maine o saptamana minunata, plina de bucurii si cu 0 griji! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cherie
Buna dimineata dragele mele!!! O saptamana minunata va doresc! cheer.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
OOOOOOOOffffffff!!! Am mancat o napolitana... cred ca ma apuc de WW iar!

Punctez napolitana cu 5p dry.gif
Andreea-Rodica
"The Notebook" m-a impresionat si pe mine. Desi il mai vazusem, si aseara am avut ochii in lacrimi.
O saptamana buna! hug.gif
Cherie
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2008, 12:09 PM) *

"The Notebook" m-a impresionat si pe mine. Desi il mai vazusem, si aseara am avut ochii in lacrimi.
O saptamana buna! hug.gif

Ce frumos Andreea!!! Ma bucur ca nu am fost singura!!! pupic.gif
Saptamana minunata si tie! hug.gif
Cherie
Cam pustiu azi! tease.gif
Unde sunteti dragele mele? huh.gif
amalia0701
La scarbici si afara-i innorat, PLUMB...........
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 04-02-2008, 01:52 PM) *

La scarbici si afara-i innorat, PLUMB...........

Daaaa, e o vreme oribila!!! sad.gif
Si ce frumos a fost in weekend.. give_rose.gif
O zi frumoasa sa ai! hug.gif
Andreea-Rodica
La Suceava e soare, dar cu dinti.
Cherie
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2008, 02:11 PM) *

La Suceava e soare, dar cu dinti.

Wow, esti din Succeava? cheer.gif
Andreea-Rodica
Acum da. La origini, sunt galateanca. De ce te bucuri asa, ai legaturi cu acest oras?
Cherie
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2008, 03:56 PM) *

Acum da. La origini, sunt galateanca. De ce te bucuri asa, ai legaturi cu acest oras?

Nu in mod direct. Bunicii mei din partea mamei sunt de pe acolo, insa mai in nord.
Oricum am fost pe la Pojorata (parca asa se keama) si mi-a placut la nebunie!!!
Cherie
Declar ziua de azi drept Piggy-day bang.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 04-02-2008, 03:18 PM) *

box.gif cuplu.gif bataita.gif DaŽ de maine nu mai faci , daaaaaa ??? hug.gif
Cherie
Sa speram dry.gif
Nu stiu ce sa mai fac, nu-mi mai gasesc locul dpv alimentar, parca trebuie neaparat sa tin o dieta, daca nu, parca nu ma simt bine, nu ma mai pot controla.... Voi ce faceti in astfel de momente? bang.gif

CITAT(danyhoney @ 04-02-2008, 07:10 PM) *

box.gif cuplu.gif bataita.gif DaŽ de maine nu mai faci , daaaaaa ??? hug.gif

Hope so! grin.gif
Cherie
Ma uitam la stirile de la Pro Tv unde aratau imagini de la carnavalul de la Rio. Daca in aceasta viata a mea nu ajung si eu acolo, inseamna ca sunt o ratata lol.gif Acolo, si in Mexic! yahoo.gif w00t.gif tease.gif
ironmissy
CITAT(MissDiorCherie @ 04-02-2008, 07:40 PM) *

Sa speram dry.gif
Nu stiu ce sa mai fac, nu-mi mai gasesc locul dpv alimentar, parca trebuie neaparat sa tin o dieta, daca nu, parca nu ma simt bine, nu ma mai pot controla.... Voi ce faceti in astfel de momente? bang.gif

pe mine uitatul in oglinda ma trezeste la realitate. sau mersul la shopping de pantaloni. sorry.gif sorry.gif
am mai spus-o: cel mai greu e la inceput si mancatul sanatos ar trebui sa devina obisnuinta.

te pupic.gif si sa stii ca noi oricum suntem aici sa te ajutam.
May

Can I join the club? sorry.gif Azi parca am fost posedata doh.gif cow.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 04-02-2008, 10:24 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 04-02-2008, 07:40 PM) *

Sa speram dry.gif

pe mine uitatul in oglinda ma trezeste la realitate. sau mersul la shopping de pantaloni. sorry.gif sorry.gif
am mai spus-o: cel mai greu e la inceput si mancatul sanatos ar trebui sa devina obisnuinta.

te pupic.gif si sa stii ca noi oricum suntem aici sa te ajutam.

Ai mare dreptate cu uitatul in oglinda! blush.gif
Sunt o persoana nebuna, am tinut atatea diete si parca mi-a ramas in reflex faptul ca de luni tre' sa ma apuc ne-a-pa-rat de dieta, altfel, se termina lumea... nush d c... si parca ma deprima. Si eu nu ma deprim usor. Sunt o persoana vesela, constienta ca si "mancatul sanatos" e tot o dieta. Insa una care imi place, care imi face bine, ma inveseleste. O sa incerc sa trec peste si la un moment dat voi reanaliza complet toata situatia asta cu dietele. Voi face un single-brainstorming )).gif Insa nu acum. N-am timp nici sa mor, cred! tease.gif
Te pup Missy si tnx ca esti pe aici, sa-mi citesti gandurile, sa-mi zici o vorba buna. Eu una sunt o persoana taaare alturista, cateodata si uit de mine, am grija de ceilalti, si de aia imi prinde asa de bine o vorba buna! hug.gif

CITAT(Maybeline @ 04-02-2008, 10:34 PM) *

Can I join the club? sorry.gif Azi parca am fost posedata doh.gif cow.gif

Te fac membru de onoare naughty.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 04-02-2008, 01:57 AM) *

pupic.gif pupic.gif

Tocmai m-am uitat pe AcasaTV la "The notebook", am sorry.gif si m-a impresionat tare, tare mult...
Nu prea plang eu asa de des, insa de data asta chiar am plans si m-am simtit tare bine... Cred ca am innebunit give_rose.gif

Noapte buna iubitele! Sa inceapa de maine o saptamana minunata, plina de bucurii si cu 0 griji! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Si eu am batista.gif desi e a 4 a oara cand ma uit la el dar .. asa imi place sorry.gif pupic.gif

In rest sunt in cautare de job...cat sa nu stau acasa in timpul saptamanii si sa am ocupatie cat de cat dry.gif
julyalina
'neatza MissD !

azi fara day ! da? daca nu, te alerg biggrin.gif

CITAT
Ai mare dreptate cu uitatul in oglinda!
Sunt o persoana nebuna, am tinut atatea diete si parca mi-a ramas in reflex faptul ca de luni tre' sa ma apuc ne-a-pa-rat de dieta, altfel, se termina lumea... nush d c... si parca ma deprima. Si eu nu ma deprim usor. Sunt o persoana vesela, constienta ca si "mancatul sanatos" e tot o dieta. Insa una care imi place, care imi face bine, ma inveseleste. O sa incerc sa trec peste si la un moment dat voi reanaliza complet toata situatia asta cu dietele. Voi face un single-brainstorming Insa nu acum. N-am timp nici sa mor, cred!

hug.gif ai grija ca se apropie primavara si depresiile sunt in floare atunci hug.gif eu zic sa nu te mai stresezi o vreme cu dieta. incearca sa papi sanatos si daca mai trisezi uneori, incearca sa recuperezi la sala . macar asa sa-ti mai linistesti sufletelul hug.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 05-02-2008, 02:16 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 04-02-2008, 01:57 AM) *

pupic.gif pupic.gif

Si eu am batista.gif desi e a 4 a oara cand ma uit la el dar .. asa imi place sorry.gif pupic.gif

In rest sunt in cautare de job...cat sa nu stau acasa in timpul saptamanii si sa am ocupatie cat de cat dry.gif

Si cum merge treaba? Unde cauti jobul? w00t.gif
De film, fara cuvinte. E superb!!!
O zi buna sa ai! floare.gif

CITAT(julyalina @ 05-02-2008, 08:05 AM) *

'neatza MissD !

azi fara day ! da? daca nu, te alerg biggrin.gif

CITAT
Ai mare dreptate cu uitatul in oglinda!
Sunt o persoana nebuna, am tinut atatea diete si parca mi-a ramas in reflex faptul ca de luni tre' sa ma apuc ne-a-pa-rat de dieta, altfel, se termina lumea... nush d c... si parca ma deprima. Si eu nu ma deprim usor. Sunt o persoana vesela, constienta ca si "mancatul sanatos" e tot o dieta. Insa una care imi place, care imi face bine, ma inveseleste. O sa incerc sa trec peste si la un moment dat voi reanaliza complet toata situatia asta cu dietele. Voi face un single-brainstorming Insa nu acum. N-am timp nici sa mor, cred!

hug.gif ai grija ca se apropie primavara si depresiile sunt in floare atunci hug.gif eu zic sa nu te mai stresezi o vreme cu dieta. incearca sa papi sanatos si daca mai trisezi uneori, incearca sa recuperezi la sala . macar asa sa-ti mai linistesti sufletelul hug.gif

Fara piggy day azi, promit! pupic.gif
De deprimat, nu prea ma deprim eu asa usor, insa am ajuns de zici ca sunt nebuna cu diete, mancat sanatos, etc )).gif Sper sa n-o iau razna!!! lol.gif
O zi buna si frumoasa sa ai si tu azi!! floare.gif

Ai vazut ce urat e afara? Ce vreme de facut copii si numarat bani? naughty.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 05-02-2008, 08:58 AM) *

Fara piggy day azi, promit! pupic.gif
De deprimat, nu prea ma deprim eu asa usor, insa am ajuns de zici ca sunt nebuna cu diete, mancat sanatos, etc )).gif Sper sa n-o iau razna!!! lol.gif
O zi buna si frumoasa sa ai si tu azi!! floare.gif

Ai vazut ce urat e afara? Ce vreme de facut copii si numarat bani? naughty.gif lol.gif lol.gif

E vreme de numarat copiii si de facut bani lol.gif

Diseara vedem un meniu frumos pe aici , ce zici ? As zice sa te opresti la o singura dieta , te ametesti singura daca le tot schimbi . hug.gif
Cherie
Hahahaha Dany! Merge si asa cu numarat de copii si facut bani blum.gif
Sper sa ma pot afisa cu un meniu frumos diseara. Nu mi-am luat nimic de papa la mine dry.gif
Pup! pupic.gif

Si de ametit singura, sunt experta! giggle.gif
Cherie
Neeesss!!!! Vezi ca diseara nu ajung la sala! trebuie sa fiu undeva la 6.30 si n-am cum sa ajung! dry.gif sad.gif
Cherie
M-a luat o foameeeeeee!!!!

Voi ce papati azi? eat.gif

Am vazut si eu acum ca in informatiile din profil, la anul nasterii aveam 1982, in loc de '85 )).gif
Andreea-Rodica
Ce tinerica esti! Spor la mancat cuminte si cu minte. floare.gif
Cherie
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-02-2008, 12:49 PM) *

Ce tinerica esti! Spor la mancat cuminte si cu minte. floare.gif

Tnx! blush.gif
Am mancat 2 cremvusti. Cu paine. Si un pahar de Fanta. doh.gif
Shoooot me!!!

Sper sa nu-mi creasca coada, cocoasa si ureki de la cremvustii aia! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

pupic.gif Andreea! Si o zi frumoasa!
Cherie
Stiti vreun magazin din asta virtual la care faci comanda si ei ti le livreaza acasa? (Gen cei care merg in supermarket iti fac cumparaturile si ti le aduc la usa?)

Parca v-am mai intrebat asta blush.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 05-02-2008, 02:23 PM) *

Stiti vreun magazin din asta virtual la care faci comanda si ei ti le livreaza acasa? (Gen cei care merg in supermarket iti fac cumparaturile si ti le aduc la usa?)

De cand caut si eu asta. doh.gif

'Neata! pupic.gif Imi pare rau ca nu ne vedem azi la sala, dar poate joi! biggrin.gif Spor la treburi si nu am vazut ce ai mancat. tease.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 05-02-2008, 02:29 PM) *

'Neata! pupic.gif Imi pare rau ca nu ne vedem azi la sala, dar poate joi! biggrin.gif Spor la treburi si nu am vazut ce ai mancat. tease.gif

Mai bine! Cred ca lesinai! blush.gif
Joi ne vedem sigur, sigur! naughty.gif
Daca gasesc vreun site din asta te anunt! Am gasit unul, dar e din TM. dry.gif
Cherie
Doamne, cum ma doare capul!!! crying.gif
Cred ca ma ia raceala! batista.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 05-02-2008, 02:29 PM) *

parca CASA DE COMENZI give_rose.gif
bubbles
Neata .Nici eu nu stiu ce sa mai eat.gif .cand nu esti la regim asa usor bagi ceva ingrasacios si gata lol.gif pupic.gif .

Eu mi-s nascuta in `86 blum.gif
dany
Ce de pustoaice pe aici )).gif hug.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 05-02-2008, 09:25 PM) *
Nu e ce ma gandeam eu.

In Focsani de exemplu, daca suni la companiile de taxi poti sa ceri o pizza de la restaurantul X si o bere Y. Platesti chitantele si cat scrie pe aparatul taxiului. grin.gif Orasul e micut si o cursa e in jur de 50.000, deci nu te poate pacali, dar in Bucuresti... doh.gif

Asa ceva as vrea si eu: la 12 noaptea vreau un suc, dar nu am de unde sa iau. Sun, comand si vine baiatul cu sticla. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.