CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 08:03 PM)

Hahaha, se pare ca da
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 09:54 PM)

Vazut emisiunea si acum danseaza ca apucatele .ma gandeam sa dau sms sa le spun sa dea cu tamaie ca parca sunt la exorcizare

.nu stiu ce cauta aia a lui Maxer .. e total iesita din comun si nu cred ca are ce sa caute acolo si sa traga atata de fusta in sus ca altecva nu stie sa faca

Frate, aia a lu' Maxer e jenanta rau de tot!!!
Si proasta facuta paket pe deasupra, a aberat toata emisiunea, era paralela tipa

CITAT(Nessie @ 06-02-2008, 09:58 PM)

Cat de tare a fost cum ridica de fusta.
Dar Dalanda e o super fata. Imi place mult de ea.

Face zilnic 4 ore la sala si sambata 5.
Imi pare rau ca nu au apucat sa vorbeasca in direct personajele principale.
Missy, vineri seara la 20:00 am programare la Cristi.

Dalanda, e o scumpa, arata senzational si are o fetita frumusika!!
Miss, iti tin pumnii!!! In seara asta, nici nush ce sa fac. Sa vin la sala, si sa dau microbul la toata lumea, sau sa stau linistita acasa, si sa ma fac bine? Ar insemna sa vin si sa stau numai cu batista la nas

Te puuuuuuuuup si abia astept sa-mi povestesti!!!

CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 10:04 PM)

Ness care e Dalanda ,tipa in negru care a zis ca e iubita lui Teofit?

Dalanda e negresa!!! Aialalta e Adriana Nicolae!
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:06 PM)

Habar nu am despre ce vorbiti pe aici
).gif)
( nu prind Euforia ) dar am intrat sa urez muuuuuuullllllttttaaaaaa sanatate stapanei !!

Am prins si eu azi pentru
prima data " rai da` buni " pe Anatena 2 .....M-a amuzat ....sa zic asa ...
stapana te pupa si sper sa nu-ti dea raceala ca e naspa rau de tot!
ieri stateam degeaba si transpiram, ma doare capul ingrozitor, abia puteam ridica capul de jos...
URAT MAI E!!!!

CITAT(Nessie @ 06-02-2008, 11:09 PM)

CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 10:04 PM)

Ness care e Dalanda ,tipa in negru care a zis ca e iubita lui Teofit?

Nu, Dalanda e tipa cu dansurile africane. (Apropo, cine e Teofit?

)
E vorba de Taufic.

CITAT(ironmissy @ 07-02-2008, 12:05 AM)

astept rezumatul emisiunii.

Pai, inceput timid, pana in prima pauza Cristi cred ca l-ar fi strans de gat pe Andronake, i-a linistit dupa Corina Danila, apoi a venit un doctor, o astroloaga care a spus la fiecare zodie diverse kestii legate de alimentatie si sport, o kinoterapeuta de la sala a aratat niste exercitii de pilates, Dinu Maxer a behait in timp ce iubita lui Deea, isi arata fundul pe acolo, tragand de saraca fusta (in care ii statea absolut odios, ce rokie, ce botine hidoase

), Adriana Nicolae batea apa in piua cum a fost ea cu Taufic, cum se pregateste ea de nush ce concurs, iar intepaturi Cristi cu Andronake, Rita Muresean si ea pe acolo, apoi a venit Dalanda si a dansat un dans
africanesc alaturi de invitate, care se fortau care mai de care, in special. again, asta a lui Maxer care era paralela total, lumea dansa dupa Dalanda, ea isi arata fundul. In mare, o tampenie, au vorbit mai mult cei care nu trebuiau sa vorbeasca, tipic pt o emisiune de-a Corinei D.
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:52 AM)

Si eu astept rezulmat ca de abia acum am vazut ce a fost in aceasta seara... nici eu nu ma uit la emisiune tot din cauza lui Danila, as da-o cap in cap cu Andreea Marin... se miorlaie si se pisicesc intr-.un hal .... bleah!
Multa sanatate!

Kiar ca
bleah Nici eu nu agreez stilul izmenit si penibil de miorlaite libidinoase.
Rezumatul uite-l mai sus.

Ah, am uitat sunase si Laura Andresan, pe care n-o mai oprea nimeni din vorbit