Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 01:42 PM) *

Ce de pustoaice pe aici )).gif hug.gif

Si tu esti sefa grupei hug.gif pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif hug.gif

As vrea eu .....

Dar stapana pe unde umbla azi ? eusa_think.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 05-02-2008, 09:25 PM) *

CITAT(Nessie @ 05-02-2008, 02:29 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 05-02-2008, 02:23 PM) *

Stiti vreun magazin din asta virtual la care faci comanda si ei ti le livreaza acasa? (Gen cei care merg in supermarket iti fac cumparaturile si ti le aduc la usa?)

Parca v-am mai intrebat asta blush.gif

De cand caut si eu asta. doh.gif

parca CASA DE COMENZI give_rose.gif

Te ador July!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Tnx!!

Stapana sta in pat, ca e bolnava rau! M-am gripat si ma simt ca drq! Ma dor toate alea, muskii, capul, gatul, okii, etc. Nu m-am dus nici la work!
Stau si bolesc batista.gif
Va puuuuuuuuup!!
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 06-02-2008, 01:13 PM) *
Stapana sta in pat, ca e bolnava rau! M-am gripat si ma simt ca drq! Ma dor toate alea, muskii, capul, gatul, okii, etc. Nu m-am dus nici la work!
Va puuuuuuuuup!!
Sanatate multa, iubita! hug.gif Da cu ceai, da cu lamai, stai in pat si relaxeaza-te!
Cherie
CITAT(Nessie @ 06-02-2008, 01:18 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 06-02-2008, 01:13 PM) *
Va puuuuuuuuup!!
Sanatate multa, iubita! hug.gif Da cu ceai, da cu lamai, stai in pat si relaxeaza-te!

Asta incerc sa fac, dar ma simt tare, tare rau!!! sad.gif

Sper sa nu fie gripa aia naspa de o tot arata astia pe la TV...

In alta ordine de idei, Ness, cred ca ai citit deja pe blogul lui Cristi ca il vom vedea diseara la 8, pe euforia TV, la "Femeia conduce", fata in fata cu Gabriel Andronache devil.gif
julyalina
sanatate multa hug.gif daca maine nu te simti mai bine, du-te la medic ! prietenii mei care au racit luna asta au avut nevoie de antibiotice sad.gif

io nu am euforia sad.gif da' apropo de andronache )).gif butonam zilele astea si parca l-am vazut ca joaca intr-o telenovela pe acasa lol.gif tease.gif parerea mea e ca omul e nitzel dus vorba cuiva )).gif
ironmissy
uf, sanatate multa, Mara!

noi avem doar antena de camera si nu prindem euforia. si asa rau imi pare, ca tare mult as fi vrut sa vad cum il face praf Cristi. la figurat, evident biggrin.gif

multi pupic.gif !

Nessie
)).gif Din cauza vitezei eram convinsa ca ieri a fost si tot urmaream sa bage Crisit rezultatul "bataliei" pe blog. Am stat pana la 20:30 la munca ieri asa ca nici sala, nici emisiune, ma gandeam eu.

Bine ca mi-ai spus ca e azi. cheer.gif Aveam o intalnire cu o prietena la Plaza, dar am amanat-o pe motiv de emisiune. secret.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 06-02-2008, 02:56 PM) *

sanatate multa hug.gif daca maine nu te simti mai bine, du-te la medic ! prietenii mei care au racit luna asta au avut nevoie de antibiotice sad.gif

io nu am euforia sad.gif da' apropo de andronache )).gif butonam zilele astea si parca l-am vazut ca joaca intr-o telenovela pe acasa lol.gif tease.gif parerea mea e ca omul e nitzel dus vorba cuiva )).gif

Nu ma mai duc si la medic, ca oricum stiu eu sigur ca ma pune sa iau Ospen(Penicilina V) )).gif
Cat despre Andronache, da, chiar joaca in telenovela aia )).gif Si e dus rau de tot!!! lol.gif
Pup!

CITAT(ironmissy @ 06-02-2008, 03:05 PM) *

uf, sanatate multa, Mara!

noi avem doar antena de camera si nu prindem euforia. si asa rau imi pare, ca tare mult as fi vrut sa vad cum il face praf Cristi. la figurat, evident biggrin.gif

multi pupic.gif !

Lasa ca iti povestesc eu!!! Multi pupic.gif si tie!!! hug.gif

CITAT(Nessie @ 06-02-2008, 03:55 PM) *

)).gif Din cauza vitezei eram convinsa ca ieri a fost si tot urmaream sa bage Crisit rezultatul "bataliei" pe blog. Am stat pana la 20:30 la munca ieri asa ca nici sala, nici emisiune, ma gandeam eu.

Bine ca mi-ai spus ca e azi. cheer.gif Aveam o intalnire cu o prietena la Plaza, dar am amanat-o pe motiv de emisiune. secret.gif

Eram sigura ca te va interesa emisiunea asta naughty.gif
Hai ca mai e putin pana incepe. Mie mi-e groaza de Corina Danila, ma streseaza, agaseaza prezenta ei miorlaita dry.gif

Mai sunt 40 de minute!!! cheer.gif cheer.gif
bubbles
Dar la cat incepe? pupic.gif Sanatate multa hug.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 07:25 PM) *

Dar la cat incepe? pupic.gif Sanatate multa hug.gif

De la ora 8 (20.00). Euforia TV naughty.gif

Sanatate si tie!!! pupic.gif hug.gif
bubbles
Ma uit si eu sa vedem ce mai zic nutritionistii grin.gif .Uff ce mi-ar place sa fie si la noi un centru unde sa se faca Pilates batista.gif dar aici abia daca sunt 3-4 sali dotate cate de cat sad.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 07:28 PM) *

Ma uit si eu sa vedem ce mai zic nutritionistii grin.gif .Uff ce mi-ar place sa fie si la noi un centru unde sa se faca Pilates batista.gif dar aici abia daca sunt 3-4 sali dotate cate de cat sad.gif

Nutritionisti, ca nutritionisti, e vorba de un razboi mai vechi aici naughty.gif
Bubule, orice sport e bun, nu conteaza unde, cand si cum. Conteaza sa-l practici!!! hug.gif
bubbles
Ia ca a inceput cheer.gif cheer.gif .Fug si eu in pat .. la facut ungii si mancat cina lol.gif

moama intr-adevar Andronache asta joaca in Inima de Tigan lol.gif lol.gif doh.gif .Prost actor .. oare asa e si ca nutritionis? blink.gif
bubbles
Vazut emisiunea si acum danseaza ca apucatele .ma gandeam sa dau sms sa le spun sa dea cu tamaie ca parca sunt la exorcizare lol.gif pope.gif .nu stiu ce cauta aia a lui Maxer .. e total iesita din comun si nu cred ca are ce sa caute acolo si sa traga atata de fusta in sus ca altecva nu stie sa faca dry.gif
Nessie
lol.gif Cat de tare a fost cum ridica de fusta. lol.gif lol.gif

Dar Dalanda e o super fata. Imi place mult de ea. cheer.gif Face zilnic 4 ore la sala si sambata 5. doh.gif

Imi pare rau ca nu au apucat sa vorbeasca in direct personajele principale. dry.gif

Missy, vineri seara la 20:00 am programare la Cristi. wink1.gif
bubbles
Ness care e Dalanda ,tipa in negru care a zis ca e iubita lui Teofit? wink1.gif
dany
Habar nu am despre ce vorbiti pe aici )).gif ( nu prind Euforia ) dar am intrat sa urez muuuuuuullllllttttaaaaaa sanatate stapanei !! hug.gif give_rose.gif

Am prins si eu azi pentru prima data " rai da` buni " pe Anatena 2 .....M-a amuzat ....sa zic asa ...
Nessie
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 10:04 PM) *

Nu, Dalanda e tipa cu dansurile africane. (Apropo, cine e Teofit? wacko.gif )
ironmissy
astept rezumatul emisiunii. pupic.gif
May
Si eu astept rezulmat ca de abia acum am vazut ce a fost in aceasta seara... nici eu nu ma uit la emisiune tot din cauza lui Danila, as da-o cap in cap cu Andreea Marin... se miorlaie si se pisicesc intr-.un hal .... bleah! dry.gif

Multa sanatate! hug.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 08:03 PM) *

moama intr-adevar Andronache asta joaca in Inima de Tigan lol.gif lol.gif doh.gif .Prost actor .. oare asa e si ca nutritionis? blink.gif

Hahaha, se pare ca da lol.gif

CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 09:54 PM) *

Vazut emisiunea si acum danseaza ca apucatele .ma gandeam sa dau sms sa le spun sa dea cu tamaie ca parca sunt la exorcizare lol.gif pope.gif .nu stiu ce cauta aia a lui Maxer .. e total iesita din comun si nu cred ca are ce sa caute acolo si sa traga atata de fusta in sus ca altecva nu stie sa faca dry.gif

Frate, aia a lu' Maxer e jenanta rau de tot!!! lol.gif
Si proasta facuta paket pe deasupra, a aberat toata emisiunea, era paralela tipa lol.gif

CITAT(Nessie @ 06-02-2008, 09:58 PM) *

lol.gif Cat de tare a fost cum ridica de fusta. lol.gif lol.gif

Dar Dalanda e o super fata. Imi place mult de ea. cheer.gif Face zilnic 4 ore la sala si sambata 5. doh.gif

Imi pare rau ca nu au apucat sa vorbeasca in direct personajele principale. dry.gif

Missy, vineri seara la 20:00 am programare la Cristi. wink1.gif

Dalanda, e o scumpa, arata senzational si are o fetita frumusika!!
Miss, iti tin pumnii!!! In seara asta, nici nush ce sa fac. Sa vin la sala, si sa dau microbul la toata lumea, sau sa stau linistita acasa, si sa ma fac bine? Ar insemna sa vin si sa stau numai cu batista la nas batista.gif

Te puuuuuuuuup si abia astept sa-mi povestesti!!! naughty.gif

Dalanda e negresa!!! Aialalta e Adriana Nicolae!

CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 11:06 PM) *

Habar nu am despre ce vorbiti pe aici )).gif ( nu prind Euforia ) dar am intrat sa urez muuuuuuullllllttttaaaaaa sanatate stapanei !! hug.gif give_rose.gif

Am prins si eu azi pentru prima data " rai da` buni " pe Anatena 2 .....M-a amuzat ....sa zic asa ...

stapana te pupa si sper sa nu-ti dea raceala ca e naspa rau de tot!
ieri stateam degeaba si transpiram, ma doare capul ingrozitor, abia puteam ridica capul de jos... batista.gif
URAT MAI E!!!! sorry.gif

CITAT(Nessie @ 06-02-2008, 11:09 PM) *

Nu, Dalanda e tipa cu dansurile africane. (Apropo, cine e Teofit? wacko.gif )

E vorba de Taufic. wink1.gif

CITAT(ironmissy @ 07-02-2008, 12:05 AM) *

astept rezumatul emisiunii. pupic.gif

Pai, inceput timid, pana in prima pauza Cristi cred ca l-ar fi strans de gat pe Andronake, i-a linistit dupa Corina Danila, apoi a venit un doctor, o astroloaga care a spus la fiecare zodie diverse kestii legate de alimentatie si sport, o kinoterapeuta de la sala a aratat niste exercitii de pilates, Dinu Maxer a behait in timp ce iubita lui Deea, isi arata fundul pe acolo, tragand de saraca fusta (in care ii statea absolut odios, ce rokie, ce botine hidoase doh.gif), Adriana Nicolae batea apa in piua cum a fost ea cu Taufic, cum se pregateste ea de nush ce concurs, iar intepaturi Cristi cu Andronake, Rita Muresean si ea pe acolo, apoi a venit Dalanda si a dansat un dans africanesc alaturi de invitate, care se fortau care mai de care, in special. again, asta a lui Maxer care era paralela total, lumea dansa dupa Dalanda, ea isi arata fundul. In mare, o tampenie, au vorbit mai mult cei care nu trebuiau sa vorbeasca, tipic pt o emisiune de-a Corinei D.

CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:52 AM) *

Si eu astept rezulmat ca de abia acum am vazut ce a fost in aceasta seara... nici eu nu ma uit la emisiune tot din cauza lui Danila, as da-o cap in cap cu Andreea Marin... se miorlaie si se pisicesc intr-.un hal .... bleah! dry.gif

Multa sanatate! hug.gif

Kiar ca bleah Nici eu nu agreez stilul izmenit si penibil de miorlaite libidinoase.
Rezumatul uite-l mai sus. pupic.gif

Ah, am uitat sunase si Laura Andresan, pe care n-o mai oprea nimeni din vorbit lol.gif lol.gif
ironmissy
sarumana! floare.gif

oarecum ma asteptam sa nu se vorbeasca prea mult de nutritie si sa o dea in diverse, ca doar asa-i la noi.
am vazut-o si eu aia a lu maxer la nush ce emisiune. chiar penibila.

pupic.gif si sper ca azi te simti mai bine!
Cherie
CITAT(ironmissy @ 07-02-2008, 10:28 AM) *

sarumana! floare.gif

oarecum ma asteptam sa nu se vorbeasca prea mult de nutritie si sa o dea in diverse, ca doar asa-i la noi.
am vazut-o si eu aia a lu maxer la nush ce emisiune. chiar penibila.

pupic.gif si sper ca azi te simti mai bine!

Da, tare, tare penibila. Era aseara la Povestiri de Noapte. Varza! Power Praf Girl lol.gif

Azi sunt in permanenta cu batista la nas, ma doare capul si gatul. Dar, ma simt mult mai bine decat ieri, cand am fost la pamant!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 09:26 AM) *

ieri stateam degeaba si transpiram, ma doare capul ingrozitor, abia puteam ridica capul de jos... batista.gif
URAT MAI E!!!! sorry.gif

Nu iau eu raceala asa de repede ca am facut vaccin antigripal tease.gif asa ca n-am treaba ... De aceea iti dau un pupic.gif mare si sper sa te faci bine cat mai repede ! hug.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:35 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 09:26 AM) *

URAT MAI E!!!! sorry.gif

Nu iau eu raceala asa de repede ca am facut vaccin antigripal tease.gif asa ca n-am treaba ... De aceea iti dau un pupic.gif mare si sper sa te faci bine cat mai repede ! hug.gif

Uite ce bine ca ai facut vaccin antigripal! Eu n-am facut niciodata si racesc tare repede!!! sorry.gif
Te pup si eu tare, tare mult! pupic.gif
hug.gif
dany
Radeau fetele de mine cand am zis ca mergem sa facem vaccinul ( ziceau ca suntem ca 2 mosnegi )).gif ) dar uite ca ne prinde bine naughty.gif

pupic.gif si sa ai o zi buna !!
Cherie
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:45 PM) *

Radeau fetele de mine cand am zis ca mergem sa facem vaccinul ( ziceau ca suntem ca 2 mosnegi )).gif ) dar uite ca ne prinde bine naughty.gif

pupic.gif si sa ai o zi buna !!

Sa stii ca prinde bine! cheer.gif
O zi buna si tie!!!! pupic.gif
Cherie
Tocmai am mancat niste Pollo Fra Diavola (fasii de piept de pui, orez picant, vinete, ardei, rosii, masline, si un sos picant) de la Il Calcio, cu foccacia si a fost senzational... cheer.gif
bubbles
Da .. pe Laura Andresan am auzit-o si eu.Mai avea un pic si iesea din telefon si facea reverente in fata lui Cristi lol.gif lol.gif plecaciune.gif .Apropo Cristi de Keto vorbea nu ca nu am prins faza cand a zis de dieta lui blink.gif .Oricum aia cu grupele sanguine e total naspa.La grupa mea ar tb sa mananc exact ce nu imi place si ce imi lace nu am voie lol.gif .La un moment dat nici nu am zis ca nu se iau la alergat pe acolo box.gif Cristi cu An.A..si cand a vb de Taur .. parca vorbea de mine pope.gif straniu tare.
Cherie
CITAT(bubbles @ 07-02-2008, 03:47 PM) *

Da .. pe Laura Andresan am auzit-o si eu.Mai avea un pic si iesea din telefon si facea reverente in fata lui Cristi lol.gif lol.gif plecaciune.gif .Apropo Cristi de Keto vorbea nu ca nu am prins faza cand a zis de dieta lui blink.gif .Oricum aia cu grupele sanguine e total naspa.La grupa mea ar tb sa mananc exact ce nu imi place si ce imi lace nu am voie lol.gif .La un moment dat nici nu am zis ca nu se iau la alergat pe acolo box.gif Cristi cu An.A..si cand a vb de Taur .. parca vorbea de mine pope.gif straniu tare.

Da, despre Keto vorbea!!! naughty.gif
May
CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 09:39 AM) *

Power Praf Girl lol.gif

Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lol.gif lol.gif lol.gif ahahahahahahahahahahahhahahahahahaha lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 04:44 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 09:39 AM) *

Power Praf Girl lol.gif

Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lol.gif lol.gif lol.gif ahahahahahahahahahahahhahahahahahaha lol.gif lol.gif lol.gif

naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Cherie
Copilaria noastra vs copilaria lor

Scuze pt cele cateva injuraturi, dar e tare misto! Mi-a trezit niste amintiri give_rose.gif
Cherie
Neata iubitele! pupic.gif pupic.gif
Ce faceti voi?
Eu sunt la fel de bolnava ca si ieri, azi parca ma simt si mai rau! batista.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 06:13 PM) *

Scuze pt cele cateva injuraturi, dar e tare misto! Mi-a trezit niste amintiri give_rose.gif

Super ! Am zambit nostalgic tot timpul .... hug.gif give_rose.gif

In alta ordine de idei : du-te tu frumusel la medic !! Nu e normal sa iti fie mai rau decat ieri pupic.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 08-02-2008, 09:24 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 06:13 PM) *

Super ! Am zambit nostalgic tot timpul .... hug.gif give_rose.gif

In alta ordine de idei : du-te tu frumusel la medic !! Nu e normal sa iti fie mai rau decat ieri pupic.gif

Ma bucur ca ti-a placut! cheer.gif
Stiu ca nu e normal, insa nu am cand sa ma duck. Sunt la munci, am treaba, disera o sa am de invatat, la fel ca si azi-noapte, cand m-am culcat la 2. Cred ca ma simt rau si de oboseala, am niste cearcane sad.gif

Cred ca am imunitatea scazuta, prea racesc una doua... sorry.gif

Puuuuuuup Dany si o zi frumoasa, un weekend minunat si tot ce-ti doresti! pupic.gif hug.gif
dany
Offfff ! Chiar nu ai cand sa-ti faci putin timp pentru medic ? Asa bolnava nu vei da randament nici la invatat ...Macar mananci cum trebuie ? Da-i cu lamaie multa : stoarce zeama de la 1 lamaie si amesteca cu 100 ml apa fierbinte si bea-o . Bea supe facute din cuburi ( sau praf ) din alea de la Knorr ...

Si tu sa ai un WE excelent !!! Poate reusesti sa te refaci cat de cat sambata si duminica .

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Sanatate multa hug.gif pupic.gif .Ce adevaruri spune in clip sorry.gif .Mie mi-e dor de unele jocuri si cand ii vad pe copii ca nu mai joaca nu imi vine sa cred sad.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 08-02-2008, 09:34 AM) *

Offfff ! Chiar nu ai cand sa-ti faci putin timp pentru medic ? Asa bolnava nu vei da randament nici la invatat ...Macar mananci cum trebuie ? Da-i cu lamaie multa : stoarce zeama de la 1 lamaie si amesteca cu 100 ml apa fierbinte si bea-o . Bea supe facute din cuburi ( sau praf ) din alea de la Knorr ...

Si tu sa ai un WE excelent !!! Poate reusesti sa te refaci cat de cat sambata si duminica .

Beau suc de grefa, cu lamaie,portocala si miere muulta! Imi face bine la gat, la tuse... Sa stii ca nu prea dau randament la invatat asa, sunt obosita, stresata. Mi-as lua cateva zile libere si de la munca, sa stau sa ma odihnesc, sa ma refac cat de cat.

pupic.gif

CITAT(bubbles @ 08-02-2008, 09:40 AM) *

Sanatate multa hug.gif pupic.gif .Ce adevaruri spune in clip sorry.gif .Mie mi-e dor de unele jocuri si cand ii vad pe copii ca nu mai joaca nu imi vine sa cred sad.gif

Mersi Bubu!
Si mie mi-e dor si de jocuri si de atmosfera si de stat afara si de tot. sorry.gif

pupic.gif hug.gif
bubbles
Imi vine sa plang cand imi aduc aminte de elastic,sotron ,badminton si cate si mai cate.Si mai ales cand imi aduc aminte de clasa a12a .Asa dor imi e batista.gif A fost cel ma misto an din liceu sorry.gif O melodie care imi aminteste de colegii mei Graduation Friends forever
Cherie
CITAT(bubbles @ 08-02-2008, 09:55 AM) *

Imi vine sa plang cand imi aduc aminte de elastic,sotron ,badminton si cate si mai cate.Si mai ales cand imi aduc aminte de clasa a12a .Asa dor imi e batista.gif A fost cel ma misto an din liceu sorry.gif O melodie care imi aminteste de colegii mei Graduation Friends forever

Noi in clasa a 12-a am avut festivitatea aia cu robele si cand s-a incheiat canta melodia aia cu "Ani de liceu"
Sa vezi plansete si bocete acolo! smile.gif
O perioada tare, tare frumoasa.

sorry.gif
bubbles
Uite aici naughty.gif Ani de liceu batista.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 08-02-2008, 10:09 AM) *

Uite aici naughty.gif Ani de liceu batista.gif

Senq! hug.gif

naughty.gif pupic.gif
Cherie
Ness iubita, pe unde esti? Te-ai pregatit pt diseara? naughty.gif

Cherie

Enjoy!!! devil.gif naughty.gif

Sa nu-mi aud vorbe, da? "Any resemblance to actual events or persons is purely coincidental etc etc"

Corporatistul are si un suflet pereche: Corporatista Pitzi

Un nou personaj isi face aparitia tot mai des in peisajul bucurestean: le vezi peste tot, pe strada, la metrou, la stop, imbracate aproape la fel, vorbind agitat la telefon sau ascultand Buddha Bar la MP3 Playerul din dotare si toate avand un singur gand: afirmare cu orice pret. Ele sunt Corporatistele Pitzi.

Daca de corporatistul el stiam de ceva vreme Corporatista Pitzi a aparut relativ recent, odata cu capitalizarea silita a Romaniei si liberalizarea posibilitatilor de angajare.

Are intre 20-si 30 de ani, dar s-au raportat si cazuri in care specimenele depasesc acest prag (corporatistele tomnatice) si trebuie sa fie musai studenta sau absolventa de ASE. Se accepta si Romano-Americana, Finante Banci, dar cu multa indulgenta deoarece aceasta categorie este intai pitzi si dupa aceea corporatista.

Daca poarta ochelari atunci cu siguranta trebuie sa-si puna lentile, ca sa dea bine, daca nu are probleme oculare atunci musai trebuie sa poarte ochelari cu lentile "antireflexie" ca sa para serioasa. Sta intr-un apartament inchiriat, mai rar cu parintii, deoarece vrea sa fie "independenta". De fapt cele mai multe pitzi sunt in cautarea unui corporatist get beget care sa le intretina.

Tot un musai fact este si locul de munca, nu incape indoiala ca o multinationala. Sau o banca. Cel mai sigur o banca multinationala.

Corporatistele pitzi amarate lucreaza in asigurari. Toate corporatistele pitzi declara ca au cunostinte nemaintalnite inca de pe bancile scolii drept pentru care cer din prima 1000 de euroi. Dupa inevitabilul training sau internship devin frigide sau incep sa planga si pleaca.

Cele care pleaca se intorc in Slobozia si devin vanzatoare, sau se apuca sa lucreze in domeniul asigurarilor. Cele care raman lucreaza la Marketing, PR, HR, SD si uneori in lipsa de altceva la Contabilitate.

La serviciu asculta David Bisbal cu boxele date la maxim iar pe mess sunt fie Busy, fie Out of office. Musai au wallpaper cu Catzelus, Pisicutza, flori sau mesaje feministe extreme : "Primavara asta esti minunata, fii mai buna". In pauze citesc Unica, Felicia, Ciao, Cancan, Bolero, Joy, Casa mea. Acasa ajung dupa 8 din cauza ca nu sunt in stare sa-si organizeze eficient timpul si cel mai des 6 din 10 ore le petrec "la o tzigara", evident familia este la curent cu tratamentul "inuman" pe care il practica angajatorul.

Spre deosebire de generatiile anterioare de mame eroine, corporatistele pitzi nu se lasa cu una cu doua, sunt gata sa sacrifice orice pentru a avansa in cariera si pentru a face pe plac sefului, drept urmare mananca 3 iaurturi pe saptamana. Cu saratele. De post.

Uniforma obligatorie include taioare, geanta imitatie LV si bluze albe.

Trebuie sa existe decolteu pentru ca altfel totul este pierdut.

Corporatistele casual isi afiseaza balerinii si egarii fiind dependente de hainele maro si de gloss. Telefonul trebuie sa fie musai de fite si musai trebuie sa aibe sute de mii de numere de corporatisti agatati dar parasiti la iesirile cu fetele din fiecare saptamana. Primavara si toamna se intrevede Cuba sau Bamboo, in timp ce o vara fara Grecia sau Bulgaria este o vara ratata. Visele includ Palma de Majorca. Pentru ca sunt sufletul oricarei corporatii corporatistele de meserie au in sange gena petrecerilor office insa ofteaza pe ascuns uitandu-se cu jind la betiile pe care le trag baietii de la IT. Corporatistele foarte tinere au si inclinatii delcarate emo dar de fapt o rup pe electro-dance. Nu stramba din nas nici cand trece cate un taxi cu manele. Insa aparentele sunt totul.

Orice corporatista piti trebuie sa mearga cel putin o data pe saptamana la sala sau la solar. Sau la amandoua. Nu de alta dar altfel flacaul de la vanzari, fissu shefului,ala cu passat nici nu o sa se uite la ele si o sa ramana tot cu aia 3 pe cap. Ala de la IT, Masterandul si Barmanul din Gossip.

In ciuda tuturor aparentelor Corporatistele Piti nu sunt slabe de inger devenind chiar feroce cu alte corporatiste piti care le calca pe coada.

Ciclul de viata al unei corporatiste piti se opreste in jurul varstei de 30 de ani, fie prin gasirea de sponsor batran, fie prin avansarea pana in cea mai inalta treapta a ierarhiei.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
In unele chestii m-am regasit w00t.gif dar per total e de lol.gif lol.gif lol.gif . Ma decalar semi-pitzi lol.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 08-02-2008, 08:56 PM) *

In unele chestii m-am regasit w00t.gif dar per total e de lol.gif lol.gif lol.gif . Ma decalar semi-pitzi lol.gif

Niste semi-pitzi suntem toate pana la urma urmelor (si imi asum aceasta vorba) insa exista persoane care duc totul la niste extreme....de te ia capul! )).gif
May
Acum imi dau seama ca am cunoscut o pitzi de curand, dar una veritabila )).gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 08-02-2008, 09:00 PM) *

Acum imi dau seama ca am cunoscut o pitzi de curand, dar una veritabila )).gif

Esti o norocoasa!!! naughty.gif
Ce i-ai facut? devil.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.