Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
May
Nu i-am facut nimic, pana acum devil.gif. Vai ce rea sunt tease.gif. E colega de apartament cu o prietena buna si ieri m-a scos dintr-un mare rahat. Am aflat aseara pe la 9 ca imi trebuie neaprat pt azi un document din tara. Mi l-a scanat repede frate-meu si mi l-a trimis dar eu nu mai am tus la imprimanta asa ca am fost la prietena de care am vb mai sus. Colac peste pupaza tipa avea pc-ul virusat asa ca m-am apucat la 10 sa ii instalez iar windows si cand sa instalez imprimanta, imi dadea eroare... si se facuse 12.30 si nu mai stiam incotro sa o apuc la ora aia.... si am trezit-o pe pitzi din somn ca sa scot la imprimanta ei si a fost chiar f amabila desi nu ne stiam decat de cateva zile rolleyes.gif. Asa ca o mai las sa traiasca... devil.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 08-02-2008, 09:11 PM) *

Nu i-am facut nimic, pana acum devil.gif. Vai ce rea sunt tease.gif. E colega de apartament cu o prietena buna si ieri m-a scos dintr-un mare rahat. Am aflat aseara pe la 9 ca imi trebuie neaprat pt azi un document din tara. Mi l-a scanat repede frate-meu si mi l-a trimis dar eu nu mai am tus la imprimanta asa ca am fost la prietena de care am vb mai sus. Colac peste pupaza tipa avea pc-ul virusat asa ca m-am apucat la 10 sa ii instalez iar windows si cand sa instalez imprimanta, imi dadea eroare... si se facuse 12.30 si nu mai stiam incotro sa o apuc la ora aia.... si am trezit-o pe pitzi din somn ca sa scot la imprimanta ei si a fost chiar f amabila desi nu ne stiam decat de cateva zile rolleyes.gif. Asa ca o mai las sa traiasca... devil.gif

Pai probabil pt ca va cunoasteti de cateva zile a fost amabila naughty.gif
Altfel, ti-ar fi povestit ea despre napastuielile de la munca si despre importanta somnului de frumusete lol.gif
May
NU mi le-a povestit mie dar i le-a povestit prietenei, deci e tot aia )).gif. Nu face mancare, nu face curat, nu iese nemachiata nici sa duca gunoiul, lucreaza de aproape o luna (desi nu are acest drept, legal vorbind) si deja a fost avansata, o lasa seful ei sa plece acasa la orice semn ca s-ar simti rau, dupa care o suna seara sa vada daca ii e mai bine etc etc ca deja sunt f rea devil.gif

Am uitat sa spun ca a fost avansata in sensul ca a fost pusa sefa peste celalalte colege si se lauda ca daca nu ii place ei o fata, seful o da afara lol.gif. Bineinteles ca la ea la job e cel mai greu si toata lumea o exploateaza )).gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 08-02-2008, 09:19 PM) *

NU mi le-a povestit mie dar i le-a povestit prietenei, deci e tot aia )).gif. Nu face mancare, nu face curat, nu iese nemachiata nici sa duca gunoiul, lucreaza de aproape o luna (desi nu are acest drept, legal vorbind) si deja a fost avansata, o lasa seful ei sa plece acasa la orice semn ca s-ar simti rau, dupa care o suna seara sa vada daca ii e mai bine etc etc ca deja sunt f rea devil.gif

Am uitat sa spun ca a fost avansata in sensul ca a fost pusa sefa peste celalalte colege si se lauda ca daca nu ii place ei o fata, seful o da afara lol.gif. Bineinteles ca la ea la job e cel mai greu si toata lumea o exploateaza )).gif

oOoOo... dar se pare ca in acest caz este vorba de sefa, regina pitzi-oaicelor!!! yahoo.gif
ce misto!!!!!!!! te invidiez!!! batista.gif
Fa-i zile fripte fara nici un regret. Considera ca ma razbuni pe mine macar, sau trimite-o incoa' naughty.gif
Cunosc si eu cu un asemenea specimen dry.gif Poate ca si a ta se .... cu sefu' devil.gif
Or am I wrong? lol.gif devil.gif naughty.gif
May
Nu stiu... inocentul.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 08-02-2008, 11:42 PM) *

Nu stiu... inocentul.gif

Vei afla in curand lol.gif
May
)).gif Neatza ! pupic.gif
Cherie
In alta ordine de idei, am venit mai devreme de la examen si ma voi baga in pat, pt ca simt ca-mi vajaie capul! Va doresc distractie placuta la intalnire si la urmatoarea, count me in!!!
Va puuuup! pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 09-02-2008, 11:27 AM) *

)).gif Neatza ! pupic.gif

'Neata iubita! pupic.gif hug.gif

You've got the love!
Pentru voi toate! pupic.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 09-02-2008, 11:33 AM) *

You've got the love!

IHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

Mai ai examene?
Cherie
CITAT(axe10 @ 09-02-2008, 07:05 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 09-02-2008, 11:33 AM) *

You've got the love!

IHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

Mai ai examene?

Yep. 3 dry.gif

Cum fu la intalnire???? Astept detalii/poze,etc!!! w00t.gif
La urmatoarea, nu va mai ratez, poate termin si cu sesiunea pana atunci naughty.gif
aki
Pupici stapinei pupic.gif floare.gif
Cherie
CITAT(aki @ 09-02-2008, 08:54 PM) *

Pupici stapinei pupic.gif floare.gif

Pupici si vizitatoarei! pupic.gif
bubbles
Seara pupic.gif .Ce iti era frica ca ais capat de mine? tease.gif
julyalina
spor la invatat vecina' pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 09-02-2008, 11:02 PM) *

Seara pupic.gif .Ce iti era frica ca ais capat de mine? tease.gif

Pai da' cum? pupic.gif

CITAT(julyalina @ 10-02-2008, 12:23 PM) *

spor la invatat vecina' pupic.gif

Senq! pupic.gif hug.gif

Mai am o gramada, saptamana asta am de invatat pt cel mai naspa dintre toate. Planuiesc si vreo 3 zile libere in acest scop. M-am simtit cam naspa ieri, iar de dimineata (la 11 de fapt blushing.gif) cand m-am trezit zici ca-mi daduse cineva cu ceva in cap. Adevarul e ca m-am culcat si la 2.30, dar totusi, nici chiar asa!
tease.gif
emu
CITAT(MissDiorCherie @ 08-02-2008, 07:48 AM) *
Cele care pleaca se intorc in Slobozia si devin vanzatoare, sau se apuca sa lucreze in domeniul asigurarilor.

Sa inteleg ca autorul acestui "eseu" e slobozean sau slobozeanca? )).gif Ori majoritatea fetelor din categoria asta sa fie slobozence? )).gif - caz in care nu pot sa nu ma intreb de care Slobozie este vorba... stiu/am auzit de cateva in Ro, din care una-i muncipiu de judet )).gif
Cherie
CITAT(emu @ 10-02-2008, 08:03 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 08-02-2008, 07:48 AM) *
Cele care pleaca se intorc in Slobozia si devin vanzatoare, sau se apuca sa lucreze in domeniul asigurarilor.

Sa inteleg ca autorul acestui "eseu" e slobozean sau slobozeanca? )).gif Ori majoritatea fetelor din categoria asta sa fie slobozence? )).gif - caz in care nu pot sa nu ma intreb de care Slobozie este vorba... stiu/am auzit de cateva in Ro, din care una-i muncipiu de judet )).gif

Hahahaha, cu siguranta cea muncipiu de judet lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele!
Va urez o saptamana minunata!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Eu m-am cantarit dimineata si sunt fericita posesoare a 70.1 kg! dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif
dany
Neata !

Pai daca ai papat aiurea ..... Las` ca saptamana asta esti cuminte si scapi de ele hug.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 11-02-2008, 10:48 AM) *

Neata !

Pai daca ai papat aiurea ..... Las` ca saptamana asta esti cuminte si scapi de ele hug.gif

Scap de tot de ele, for ever!!! cool.gif Trebuie!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Dany!
dany
Pe cai !!! Si eu am in plan sa fiu cuminte . daca o iau pe aratura ai voie sa ma iei de urechi sau sa-mi tragi un sut in partea dorsala .... Vezi ca si eu iti fac la fel )).gif

pupic.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 11-02-2008, 11:11 AM) *

Pe cai !!! Si eu am in plan sa fiu cuminte . daca o iau pe aratura ai voie sa ma iei de urechi sau sa-mi tragi un sut in partea dorsala .... Vezi ca si eu iti fac la fel )).gif

pupic.gif

S-a notat! cheer.gif
Te invit sa ma iei si la suturi, palme, ce vrei tu!!! Fi vigilenta!!! )).gif

pupic.gif

Ma voi afisa si cu meniul spre sfarsitul zilei.
Metoda adoptata e high-fat, low-carb! Nu zic Keto. floare.gif
bubbles
Neata yahoo.gif bataita.gif bataita.gif Asta e pt ca nu ai fost cuminte tease.gif .Ce mananci azi?Pana la urma keto sau WW?

Am scris amandoua in acelasi timp hug.gif .Te asteptam cu meniurile pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 11-02-2008, 11:15 AM) *

Neata yahoo.gif bataita.gif bataita.gif Asta e pt ca nu ai fost cuminte tease.gif .Ce mananci azi?Pana la urma keto sau WW?

Am scris amandoua in acelasi timp hug.gif .Te asteptam cu meniurile pupic.gif

Multumesc pt bataita.gif yahoo.gif pupic.gif
Pana la urma un pre-keto.
Postez mai incolo si meniurile. Mai scriu asa pe parcurs.
Acum de exemplu, de vreo jumatate de ora trag de un iaurt cu 3,5% grasime.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Si eu am bagat o cana grin.gif dar de 0.1% )).gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 11-02-2008, 11:22 AM) *

Si eu am bagat o cana grin.gif dar de 0.1% )).gif

Bun si-asa! naughty.gif
Cherie
Am terminat si iaurtul salut.gif
Cherie
Continuam meniul cu:
50 gr. ton in ulei
50 gr. Almette + 3 crackeri integrali

Nu prea imi e foame...
bubbles
Ai voie ton in ulei swoon.gif .Eu tin o dieta data de un nutritionist 3 zile si apoi restul de 4 numar puncte lol.gif blum.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 11-02-2008, 01:32 PM) *

Ai voie ton in ulei swoon.gif .Eu tin o dieta data de un nutritionist 3 zile si apoi restul de 4 numar puncte lol.gif blum.gif

Chiar trebuie ton in ulei!

Cum adica dieta de 3 zile data de nutritionist? Tine numai 3 zile? Sau atata ai tinut-o tu? wacko.gif
Cherie
Total pana acum:

GRAME ALIMENT CALORII PROT. CARBS. LIPIDE
200 NAPOLACT 3,5% 116 6.2 7.2 7
50 TON IN ULEI 99 14.5 0 4
50 ALMETTE VERDEATA 133 3 1 13
18.75 CRACKERI MULINO 75 2.25 11.61 2.1
TOTAL 423 25.95 19.81 26.1

Cam multe proteine si putine grasimi doh.gif
Nessie
Si Almette cah. Vad ca tot ai fainoasea in meniu...crackerii aia cred ca sunt cu faina+tarate+ ce-o mai fi pe acolo. E ok?

Inca o smecherie care o fac eu cu pestele. Il iau mai bine in suc propriu, il scurg bine si pun peste el ulei de masline si lamaie. wink1.gif Asa stiu sigur ca e ulei bun.
Cherie
CITAT(Nessie @ 11-02-2008, 02:12 PM) *

Si Almette cah. Vad ca tot ai fainoasea in meniu...crackerii aia cred ca sunt cu faina+tarate+ ce-o mai fi pe acolo. E ok?

Inca o smecherie care o fac eu cu pestele. Il iau mai bine in suc propriu, il scurg bine si pun peste el ulei de masline si lamaie. wink1.gif Asa stiu sigur ca e ulei bun.

Almette-le l-am dezbatut cu Cristi si nu s-a ajuns la un acord cu mine blushing.gif Pe etiketa scrie asa: branza proaspata de vaci, verdeata, sare, condimente (parca) Nu are aditivi, conservanti, E-uri si alte cele. Plus de asta, il ador. M-a salvat de multe ori.
Cat despre crackeri, sunt din faina integrala, un cracker are asa: 6.25 gr, 25 cal, 0.75 proteine, 3.87 carbs, 0.7 lipide. Rezonabil, fara zahar si alte nenorociri. Am ales astazi aceasta solutie de compromis deoarece, restul colegilor cumparasera paine alba si calda drool.gif U know what I mean? In mod normal as fi luat un mareeee coltz. Plus de asta, nu sunt inca pe keto, sunt intr-o faza high-fat, low-carb in scadere )).gif

Pestele la conserva, daca i-am pus ulei de masline si lamaie, nu-l mai mananc, ca nu-mi place. Ori las putin ulei de la el si adaug dup-aia ulei, ori il las asa. Oricum, il scurg, nu mananc tot uleiul ala, mi s-ar facea rau wacko.gif

Sunt o mofturoasa giggle.gif )).gif

Acum beau un ceai verde, cu lamaie floare.gif
Cherie
Am mai bagat 60 gr. seminte de dovleac crude naughty.gif

60 SEMINTE DOVLEAC 324.6 15 10.8 27.6
TOTAL 747.6 40.95 30.61 53.7
ironmissy
vin si io pe fuga sa te pupic.gif si sa te intreb, tu cum iti calculezi macronutrientii si caloriile? floare.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 11-02-2008, 05:18 PM) *

vin si io pe fuga sa te pupic.gif si sa te intreb, tu cum iti calculezi macronutrientii si caloriile? floare.gif

Unii manual, altii in excel, o adevarata nebunie )).gif )).gif )).gif

pupic.gif si eu!
Cherie
Continuarea meniului de azi:

1 omleta din 2 oua cu 30 gr. branza feta si varza murata lol.gif lol.gif lol.gif Draguta combinatie, nu?
pilates
70 gr. piept de pui pe gratar cu varza murata (Deah, se pare ca a fost ziua ei, in loc de high-fat, am avut o zi high-varza-murata lol.gif)

Nu mai calculez nutrientii ca ma ia capul.
Si ma si enerveaza sa calculez dry.gif
Si m-a luat si o durere de cap, cred ca de la bentita. wacko.gif

Mi-am pregatit niste piept de pui facut in unt, peste care am adaugat 1 lingura de orez mexican si o lingurita de sos de rosii. Mult piper, condimentat, bun.

Mi-e somn de nu mai pot, dar ma apuc de invatat sorry.gif
Voce aproape nu mai am deloc batista.gif

Va pup mult si va urez o noapte buna!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele! pupic.gif
In aceasta dimineata, numai eu si cu Dumnezeu stim cum m-am trezit, cum am ajuns la munca )).gif
Noroc ca mi-am luat pieptul ala de pui cu orez si il mananc acum....bine...de vreo jumatate de ora tot trag de el.. mad.gif

Va pup! O zi frumoasa!! cheer.gif
dany
Neata !

Tu tot nu te-ai facut bine ???? Deja dureaza de prea mult timp sad.gif

hug.gif hug.gif
julyalina
'neatza MissD ! give_rose.gif e bun orezul cu piept de pui blum.gif mie una imi place )).gif pune piper sau alte condimente pe orez daca nu-ti place ...
Cherie
CITAT(danyhoney @ 12-02-2008, 10:14 AM) *

Neata !

Tu tot nu te-ai facut bine ???? Deja dureaza de prea mult timp sad.gif

hug.gif hug.gif

A inceput sa-mi treaca, dar nu ma simt bine din cauza oboselii!!!

pupic.gif hug.gif floare.gif

CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 10:15 AM) *

'neatza MissD ! give_rose.gif e bun orezul cu piept de pui blum.gif mie una imi place )).gif pune piper sau alte condimente pe orez daca nu-ti place ...

Yep, i-am pus deja naughty.gif
mai avea el prin el cateva legume si ala a fost. L-am terminat deja! )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ne-a schimat examenele si Sambata am cel mai naspa din ele angry2.gif .Trebuie sa ma apuc de invatat batista.gif dar mai tarziu )).gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 12-02-2008, 10:34 AM) *

Neata yahoo.gif .Ne-a schimat examenele si Sambata am cel mai naspa din ele angry2.gif .Trebuie sa ma apuc de invatat batista.gif dar mai tarziu )).gif

Lasa Bubule, noi sa fim sanatoase ca si eu, tot sambata il am pe cel mai naspa )).gif
Si nu te grabi, avem timp! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

July, tu la ce sala mergi? La cea de la Bacovia?
Cherie
Heeeeey!!!! Am primit acum un telefon prin care eram anuntata ca am primit un post de agent de turism. Trebuie sa vorbesc cu seful... Heeeelp!!! pupic.gif
anca veselie
adica iti schimbi jobul?
Cherie
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 02:05 PM) *

adica iti schimbi jobul?

Cred ca da cheer.gif
anca veselie
bafta!! cheer.gif
Cherie
Mersi frumos iubita!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Mai multe detalii voi afla mai incolo, cand m-a sunat tipa de la ei, eram in masina cu un client, fusesem sa iau de mancare si aveam in brate ciolanul cu fasole al unui coleg si nu am putut vorbi si nota:)) )).gif
Va dau mai multe detalii mai incolo naughty.gif
julyalina
CITAT(MissDiorCherie @ 12-02-2008, 11:07 AM) *

da give_rose.gif
pupic.gif felicitari pentru noul post ! floare.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 13-02-2008, 09:07 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 12-02-2008, 11:07 AM) *

da give_rose.gif
pupic.gif felicitari pentru noul post ! floare.gif

Senq. Azi astept telefonul si mai incolo cred ca-mi dau demisia... cheer.gif

pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.