CITAT(Nessie @ 11-02-2008, 02:12 PM)

Si Almette cah. Vad ca tot ai fainoasea in meniu...crackerii aia cred ca sunt cu faina+tarate+ ce-o mai fi pe acolo. E ok?
Inca o smecherie care o fac eu cu pestele. Il iau mai bine in suc propriu, il scurg bine si pun peste el ulei de masline si lamaie.

Asa stiu sigur ca e ulei bun.
Almette-le l-am dezbatut cu Cristi si nu s-a ajuns la un acord cu mine

Pe etiketa scrie asa: branza proaspata de vaci, verdeata, sare, condimente (parca) Nu are aditivi, conservanti, E-uri si alte cele. Plus de asta, il ador. M-a salvat de multe ori.
Cat despre crackeri, sunt din faina integrala, un cracker are asa: 6.25 gr, 25 cal, 0.75 proteine, 3.87 carbs, 0.7 lipide. Rezonabil, fara zahar si alte nenorociri. Am ales astazi aceasta solutie de compromis deoarece, restul colegilor cumparasera paine alba si calda

U know what I mean? In mod normal as fi luat un mareeee coltz. Plus de asta, nu sunt inca pe keto, sunt intr-o faza high-fat, low-carb in scadere
Pestele la conserva, daca i-am pus ulei de masline si lamaie, nu-l mai mananc, ca nu-mi place. Ori las putin ulei de la el si adaug dup-aia ulei, ori il las asa. Oricum, il scurg, nu mananc tot uleiul ala, mi s-ar facea rau
Sunt o mofturoasa
).gif)
Acum beau un ceai verde, cu lamaie