CITAT(Nessie @ 14-02-2008, 11:30 AM)

Neata, frumoasa!

Ai tu o problema cu "dieta", dar nu trebuie sa tii dieta. Uite, am trecut pe keto, dar mananc
atat cat vreau eu. Pana ma obisnuiesc, nu trebuie sa imi pun restrictie la calorii. Chiar mi-a atras Cristi atentia ca ma limitez la calorii, dar asa simt. Nu imi vine sa sar pe langa si am mereu la serviciu, acasa sau chiar in geanta ceva corect de mancare.
La serviciu acum am asa: friptura de vita in unt, salata verde, o conserva de ton, miez de nuca de cocos, alune, migdale, seminte de in, iaurt gras, perle de branza.

In geanta am o punguta cu alune crude, daca simt ca mi-e pofta de vreo porcarie, bag mana, iau cateva si imi trece.
Apa tine iar de foame. M-am obisnuit acum cu apa multa, de ma trezesc noaptea sa beau si sa ma duc la baie.

Foarte bine ca te tii de treaba!
La mine s-a mai si suprapus cu nenorocirea asta de sesiune, si nu e vorba ca as manca non-stop, dar imi rapeste tot timpul...
Poate, ca o data cu noul loc de munca, cu terminarea sesiunii, ma voi linisti!
Ce mancaruri bune ai tu azi

Ma primesti si pe mine la masa?
Cat despre apa, felicitari!!! O sa vezi cat de tare o sa-ti priasca!
Abia astept sa ma relaxez. Ma voi duce la cumparaturi in scopuri keto, imi voi pregati mancarica pt a doua zi!

Asa cum faceam acum ceva timp...
Te pupacesc Ness!

Abia astept sa merg la sala!

CITAT(anca veselie @ 14-02-2008, 11:49 AM)

sa nu mai mananci napolitane
nu ma las induiosata deloc, diseara merg la teatru si voi ignora toate prostioarele
plus ca... nici nu am iubit, asa ca putin imi pasa de dulcegarii

eu am 1.58, asa ca tu deja urci in categoria prajina
).gif)
Nu mai mananc napolitane! Jur!
Unde te duci la teatru? Ce frumos!
Eu am iubit, insa tot nu-mi pasa de dulcegarii.
Lasa, ca nu-s prajina! Suntem 2 micute si dragalase!