Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
lilistiuca
sunt fata desteapta!!! gasesc eu cafeneaua... blum.gif

mai ales ca pe Ancutza o stii din poze... pupic.gif

daca vin si cu domnisoara mea , ma primiti??? ca nu-i frumos ca ea sa stea in casa si sa invete si mama ei sa se disteze....nu???

CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 01:51 PM) *

acum am citit ca sunteti in tenesi!!!!!!!!!!!!!! nu sunteti normaleeeeeeee. eu sunt in cizme, dar am fustitza si mi-au inghetat toate cele. am mainile bocna, zici ca-s frigider )).gif

ancutza, "baba" sufera la frumusete, nu??? pupic.gif
anca veselie
ma saturasem de blugi huh.gif
vino si cu fata, numai sa nu se sperie de noi )).gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 11:51 AM) *

acum am citit ca sunteti in tenesi!!!!!!!!!!!!!! nu sunteti normaleeeeeeee. eu sunt in cizme, dar am fustitza si mi-au inghetat toate cele. am mainile bocna, zici ca-s frigider )).gif

da, clar tre sa slabesti sa stea si cifrele alea normal blum.gif

Eu ador tenesii, adidasi, etc wub.gif
E cam frig afara, intr-adevar dry.gif
Eu nu ma prea imbrac in fuste, am picioare de Gica Hagi. tease.gif

CITAT(lilistiuca @ 15-02-2008, 11:53 AM) *

sunt fata desteapta!!! gasesc eu cafeneaua... blum.gif

mai ales ca pe Ancutza o stii din poze... pupic.gif

daca vin si cu domnisoara mea , ma primiti??? ca nu-i frumos ca ea sa stea in casa si sa invete si mama ei sa se disteze....nu???

Vino si cu ea! cheer.gif
ironmissy

vin io cu aparatu meu nou! naughty.gif naughty.gif

lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 01:54 PM) *

mey, am o fata destupata foc, ca doar seamana cu mine!!! lol.gif

i-am facut "educatia vietii" uitandu-ne impreuna la "Totul despre sex".....ce parere aveti???

ce mama zgubilitica sunt blum.gif
dany
CITAT(ironmissy @ 15-02-2008, 10:57 AM) *

Asa , Missy pupic.gif . Bine faci ! Parca vad ca Mara il uita acasa )).gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 15-02-2008, 11:57 AM) *

Iuhuu!!! O sa-l aduc si eu pe al meu!!! cheer.gif
dany
CITAT(lilistiuca @ 15-02-2008, 10:57 AM) *

i-am facut "educatia vietii" uitandu-ne impreuna la "Totul despre sex".....ce parere aveti???

Ce parere am eu ? Ca esti zgubilitica ( de cand n-am mai folosit termenul asta .... ) dar esti o zgubilitica desteapta si moderna give_rose.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 15-02-2008, 11:57 AM) *

CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 01:54 PM) *

Super tare!
Parintii mei se uita la "totul despre sex..." sunt fani! SI ei sunt niste oameni destupati, si acum, se pupa, se ciupesc de fund, sunt tare dragalasi. give_rose.gif

CITAT(danyhoney @ 15-02-2008, 11:58 AM) *

CITAT(ironmissy @ 15-02-2008, 10:57 AM) *

Asa , Missy pupic.gif . Bine faci ! Parca vad ca Mara il uita acasa )).gif

Il aduuuuc!!! Baterii sa-i cumpar, si e functional!!! naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 15-02-2008, 11:59 AM) *

Ce parere am eu ? Ca esti zgubilitica ( de cand n-am mai folosit termenul asta .... ) dar esti o zgubilitica desteapta si moderna give_rose.gif

Exact! Exista parinti care isi asteapta copiii sa implineasca 30 de ani ca sa discute despre astfel de subiecte fierbinti! dry.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 11:02 AM) *

Exact! Exista parinti care isi asteapta copiii sa implineasca 30 de ani ca sa discute despre astfel de subiecte fierbinti! dry.gif

Cunosc ...... Dar copilu` a avut grija sa aiba matusa si unchi care sa-l ajute ....
Cherie
CITAT(danyhoney @ 15-02-2008, 12:04 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 11:02 AM) *

Cunosc ...... Dar copilu` a avut grija sa aiba matusa si unchi care sa-l ajute ....

Atunci e un fericit!
lilistiuca

[quote name='danyhoney' post='117745' date='15-02-2008, 11:59 AM']
[/quote]
[/quote]

give_rose.gif va multumesc!!!

ma straduiesc sa fiu o mama destupata si accept orice subiect de conversatie deschis de copil inca de la o virsta frageda!!

ma mindresc ca sunt cea mai buna prietena a fetitei mele!!! cheer.gif
anca veselie
asta este foarte bine!
Cherie
si cel mai important!
Mama mea a inceput sa vorbeasca la fel de devreme cu mine despre astfel de kestii si mi-a prins tare, tare bine! Tot la 20 de ani m-am apucat de prostii lol.gif
bubbles
give_rose.gif
CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 11:26 AM) *

M-am cantarit dimineata: 69.3 kg wacko.gif tease.gif
De unde, nush. Probabil am fost stresata zilelele astea, desi am scapat si prostiile de zilele trecute, am mancat mai putin, mai fuga, nush... Oricum, cheer.gif naughty.gif

Felicitari pupic.gif cheer.gif .Si eu am schimbat ticker grin.gif )).gif .Felicitari pt demisie floare.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 15-02-2008, 03:20 PM) *

give_rose.gif
CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 11:26 AM) *

M-am cantarit dimineata: 69.3 kg wacko.gif tease.gif
De unde, nush. Probabil am fost stresata zilelele astea, desi am scapat si prostiile de zilele trecute, am mancat mai putin, mai fuga, nush... Oricum, cheer.gif naughty.gif

Felicitari pupic.gif cheer.gif .Si eu am schimbat ticker grin.gif )).gif .Felicitari pt demisie floare.gif

FELICITARI SI TIE!! cheer.gif

Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman. Dupa impact, tipul ia o barca si vasleste disperat sa se salveze.
- Unde pleci dom'le ca mai sunt femei aici?
- Lasa-ma in pace omule, mie de f***t imi arde acum?

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Bun bancul lol.gif
Cind intru la tine in jurnal,parca citesc un roman cu multe-multe pagini doh.gif
Unde-s pozele de la inilneala? naughty.gif

Aha pe 16 va intilniti.Distractie placuta hug.gif
Cherie
CITAT(aki @ 15-02-2008, 04:01 PM) *

Bun bancul lol.gif
Cind intru la tine in jurnal,parca citesc un roman cu multe-multe pagini doh.gif
Unde-s pozele de la inilneala? naughty.gif

Ma bucur ca iti place aici la mine! pupic.gif
Pozele de la intalneala sunt la topicul de intalneli!
Maine seara sau duminica mai bag poze! naughty.gif
Cherie
M-a sunat tipa de la viitorul loc de munca! cheer.gif
Este o persoana atat de draguta, ca ti-e mai mare dragul sa stai cu ea de vorba!

Luni sau marti iau calea Med Life-ului. Sper sa nu-mi rataceasca analizele! )).gif
Nessie
cheer.gif Bravo scumpa! Unde o sa lucrezi pana la urma? In ce locatie adica...
Cherie
CITAT(Nessie @ 15-02-2008, 06:30 PM) *

cheer.gif Bravo scumpa! Unde o sa lucrezi pana la urma? In ce locatie adica...

Inca nu stie! Tipa a zis ca va incerc sa ma dea undeva aproape, sau makar la Colentina, unde am mai fost. Am rugat-o numai Baneasa sau Militari sa nu fie, imi sunt mult, mult prea departe sad.gif

hug.gif sweetie! floare.gif
Cherie
Doamne ce examen de k.k.t.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am stat aseara pana la 4 aproape, am mai lasat niste kestii in speranta ca nu-mi vor pica direct alea...

Guess what? Alea mi-au picat angry2.gif

Abia astept sa ma vad cu fetele, sa ma mai relaxez si eu, ca sunt si nedormita, si suparata... sorry.gif
Cherie
Gata intalneala!!! Ce frumos a fost!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Fetele sunt niste scumpe si niste dragute!!!! wub.gif
Tre' organizat mai des!!!! naughty.gif
Sunt si semi-vecina cu Anca! cheer.gif naughty.gif

Imi pare rau ca nu a venit mai multa lume, dar chiar si asa, a fost tare frumos!!!
Missy, esti o eroina! Sa vii tocmai din Crangasi, WOW! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Super frumos!!! cheer.gif cheer.gif

hug.gif 2 fete dragute care mi-au placut tare, tare mult! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

P.s. avem si cateva poze, dar la Missy, pt ca e bineinteles am uitat aparatul blush.gif
ironmissy
am pus pozele la mine in jurnal! pupic.gif
Cherie
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif

Maine dimineata, la 12 cand ma trezesc (naughty.gif) ma duc in Real, la cumparaturi de alimente sanatoase. cheer.gif

Azi am rezistat eroic, desi, cum spunea si Missy, am avut o ziiiiiii doh.gif
Si in continuare, desi e 12, eu tot mishun si nu ma bag in pat, zici c-am innebunit! dry.gif blum.gif
dany
Si eu mishun )).gif )).gif

Ce iti cumperi din Real ??? Papa bun pt ww sau pt keto ?

Maine te trezesti la 12 ?? wacko.gif wacko.gif Eu maine ma trezesc luni dimineata lol.gif lol.gif
Cherie
Cred ca de keto. Abia m-am mai potolit si am nevoie de o restrictie. Mentala macar. yahoo.gif
Ma trezesc la 12, imi fac treaba si dup-aia vad. Poate ma bag si eu la planul B, "luni dimineata" naughty.gif
dany
e buuun planul B ....din cand in cand hug.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 12:24 AM) *

e buuun planul B ....din cand in cand hug.gif

Ar fi bun mereu, nu m-as supara blum.gif
Pacat ca nu se intampla prea des batista.gif
pupic.gif
Cherie
Zi de odihna, lenevit, mancat (kiar si ceva interzise:blush:) facut cumparaturi de papa sanatoasa. Acum ma duck sa-mi cumpar tigari, ca am ramas fara, fac o baie si ma pun pe invatat. Noaptea, ca liliecii yahoo.gif

De maine, planuri marete! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sper ca ati avut un weekend si o duminica minunata! hug.gif

pupic.gif
anca veselie
neaatzaaa!
ce faci dragutza?
ma bucur tare ca ne-am intalnit, a fost taaaaare placut! pupic.gif hug.gif
e luni, ai inceput sa fii cuminte? wink1.gif
Nessie
Ello! pupic.gif

Ce faci, iubita? Ai reusit sa cumperi ce trebuie? biggrin.gif Ce ma bucur ca mai am o colega pe keto. yahoo.gif Te astept cu meniuri si rapoarte. hug.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 10:43 AM) *

neaatzaaa!
ce faci dragutza?
ma bucur tare ca ne-am intalnit, a fost taaaaare placut! pupic.gif hug.gif
e luni, ai inceput sa fii cuminte? wink1.gif

Da, sunt tare, tare cuminte!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 10:54 AM) *

Ello! pupic.gif

Ce faci, iubita? Ai reusit sa cumperi ce trebuie? biggrin.gif Ce ma bucur ca mai am o colega pe keto. yahoo.gif Te astept cu meniuri si rapoarte. hug.gif

Yep, sunt pe baricade. cheer.gif naughty.gif
Meniurile le pun, calculele nu le mai fac, ca ma enerveaza. Daca mananc ce trebuie, n-o sa am probleme. yahoo.gif
Diseara te bagi la sala? naughty.gif
La calculatorul meu din birou nu-mi merge netul, asa ca tre' sa bantui prin cladire. sorry.gif
pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?Keto...keto?
anca veselie
bravo mara cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilistiuca
neata puiule!!!

ce e aia keto??? blink.gif ...tradu-i si lui tanti....
anca veselie
da-mi si mie te rog link la blogul lui cristi, pt ca nu-l mai gasesc.
Nessie
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 12:52 PM) *

cristim.menshealth.ro

cheer.gif Miss D, Felicitari ca esti hotarata! Trebuie organizare mare, stii povestea, nu? Sa te vad acum cu multe mancaruri bune, la birou, in geanta si acasa. grin.gif

Eu iti recomand sa calculezi totusi macronutrientii, ca sari usor din schema la proteine sau nu acumulezi fibrele zilnice si apar probleme. tease.gif EU ma chinui acum sa nu depasesc 100g proteine, 30 carbi si sa acumulez macar 7-8g fibre.

Ah, da si apa! doh.gif Macar 4l/zi, dar de obicei sar de 4,5-5l.
anca veselie
merci nessie pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 18-02-2008, 11:49 AM) *

Neata yahoo.gif .Ce faci?Keto...keto?

keeeto! naughty.gif

CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 11:50 AM) *

bravo mara cheer.gif cheer.gif cheer.gif

flowers1.gif

CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 01:12 PM) *

CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 12:52 PM) *

cristim.menshealth.ro

cheer.gif Miss D, Felicitari ca esti hotarata! Trebuie organizare mare, stii povestea, nu? Sa te vad acum cu multe mancaruri bune, la birou, in geanta si acasa. grin.gif

Eu iti recomand sa calculezi totusi macronutrientii, ca sari usor din schema la proteine sau nu acumulezi fibrele zilnice si apar probleme. tease.gif EU ma chinui acum sa nu depasesc 100g proteine, 30 carbi si sa acumulez macar 7-8g fibre.

M-am obisnuit cu proteinele. De fibre nu-i problema, nici data trecuta nu mi-au facut probleme. cheer.gif
Va zic mai incolo ce-am papat! pupic.gif

CITAT(lilistiuca @ 18-02-2008, 11:53 AM) *

neata puiule!!!

ce e aia keto??? blink.gif ...tradu-i si lui tanti....

keto
Cherie
Meniu pana acum:
300 gr. salata mexicana drool.gif
330 gr. zuzu de baut cu 2% grasime
300 gr. ciocanele de pui in ulei la ceaun
Valorile sunt per total.
si vreo 2 litri de apa pana acum. pupic.gif
Cherie
Mai adaug 100 gr. salata de vinete (glucide usoare) + maioneza home made, cu oua galbene de la tara si ulei. Plus multa ceapa naughty.gif
Cherie
mai adaug si 150 gr. muski de vitel cu sos de rosii si ulei si multe condimente! Buuuuuuuuuun!
Cherie
Nu prea a fost azi o zi keto in adevaratul sens al cuvantului, insa eu ma declar multumita. Fara nenorociri in meniul de azi! yeah.gif
axe10

Mama, faci norma si la apa si la hartie higienika.. lol.gif lol.gif lol.gif ...bravo!

Cherie
CITAT(axe10 @ 18-02-2008, 08:50 PM) *

Mama, faci norma si la apa si la hartie higienika.. lol.gif lol.gif lol.gif ...bravo!

Da, face )).gif
Eu aproape am alergat azi pana acasa. Am baut inainte sa plec juma de kil de apa, m-am dus la baie si am plecat increzatoare acasa. Doar ca, la un moment dat, m-a lovit un pipi... Am stat la coada de masini de pe centura, am stat la coada dintre IRA si Big, am ajuns intr-un final la metrou la Big si timpul parea sa treaca taaaare incet. Cand am ajuns la metrou la Eroii Rev, cu o geanta care cantareste minim 5 kg si cu un brat de carti gasite prin birou, cu o mie de haine pe mine, fular care atarna ca la pictorii dementi, simteam ca mor. Ma miscam ca un pinguin dry.gif Cel mai lung drum spre casa... doh.gif
Nessie
Apropo de apa... al meu e cam ingrijiorat. Zice ca un om normal bea 2l de apa pe zi, iar eu de la 1,5-2 am trecut la 4-6l. Voi stiti ceva de asta? Care e maximul de apa in conditii normale?
Cherie
CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 09:32 PM) *

Apropo de apa... al meu e cam ingrijiorat. Zice ca un om normal bea 2l de apa pe zi, iar eu de la 1,5-2 am trecut la 4-6l. Voi stiti ceva de asta? Care e maximul de apa in conditii normale?

Ness, nu exista un maxim de apa. Corpul nostru este format din apa, asa ca bea linistita in continuare. N-are cum sa-ti faca rau, din contra!!! yahoo.gif

Eu am mai bagat acum 50 gr. mozzarella. taaaaaaare buna si ea cheer.gif Si cu asta, mi-am incheiat ziua. salut.gif

Te pup pupic.gif
Cherie
Mi-am terminat primul capitol din licenta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ironmissy
bravoooo!!!
atat pentru licenta, cat si pentru start-ul la dieta! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.