Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 18-02-2008, 09:51 PM) *

CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 09:32 PM) *

Apropo de apa... al meu e cam ingrijiorat. Zice ca un om normal bea 2l de apa pe zi, iar eu de la 1,5-2 am trecut la 4-6l. Voi stiti ceva de asta? Care e maximul de apa in conditii normale?

Ness, nu exista un maxim de apa. Corpul nostru este format din apa, asa ca bea linistita in continuare. N-are cum sa-ti faca rau,[b] din contra!!! yahoo.gif

Eu am mai bagat acum 50 gr. mozzarella. taaaaaaare buna si ea cheer.gif Si cu asta, mi-am incheiat ziua. salut.gif

Te pup pupic.gif

Nu pot sa zic asta....stiu ca daca consumi f multe lichide...creste tensiunea arteriala!!!

Daca nu ai probleme, atunci e ok.

Spor la dieta.
anca veselie
bravo pt lucrare cheer.gif cheer.gif
cand incepi noul job?
Cherie
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 11:46 AM) *

Nu pot sa zic asta....stiu ca daca consumi f multe lichide...creste tensiunea arteriala!!!

Daca nu ai probleme, atunci e ok.

Spor la dieta.

Exista multe idei preconcepute... asa cred ca e una dintre ele. Apa nu are cum sa ne faca rau. Din contra. Spm mai usor, piele mai fina, mai putine toxine in organism, etc. cheer.gif

CITAT(anca veselie @ 19-02-2008, 11:48 AM) *

bravo pt lucrare cheer.gif cheer.gif
cand incepi noul job?

Senq! Mai am de tras cu lucrarea aia! dry.gif
Dar sunt fericita pt the first cheer.gif cheer.gif

Noul job cred ca pe 1, pe 29 am ultima zi aici. naughty.gif
Nessie
Apa are cum sa faca rau. Exista intoxicatia cu apa, dar se intampla foarte rar si numai in cazul in care bei mai multa apa decat poate sa procesese rinichiul intr-o perioada de timp. Daca bei cate putin si des, nu apare intoxicatia cu apa.

Am intrebat pe un forum medical despre problema asta ... sa vad daca raspunde cineva. unsure.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 12:29 PM) *

Apa are cum sa faca rau. Exista intoxicatia cu apa, dar se intampla foarte rar si numai in cazul in care bei mai multa apa decat poate sa procesese rinichiul intr-o perioada de timp. Daca bei cate putin si des, nu apare intoxicatia cu apa.

Am intrebat pe un forum medical despre problema asta ... sa vad daca raspunde cineva. unsure.gif

Da, caz prea rar. w00t.gif
Ideea e, cum te simti tu? Ai avut vreo stare ciudata care sa-ti dea de gandit? Sau cum?
Ce facem diseara? Mergem la Mihai? pupic.gif
Cherie
Pana acum, am prestat asa:
-100 gr. mozzarella
-150 gr. salata mexicana
-75 gr. cascaval
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 12:54 PM) *

-100 gr. mozzarella
-150 gr. salata mexicana
-75 gr. cascaval

ce e salata mexicana?...sau cum o faci..sau o cumperi?
lilistiuca
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 03:19 PM) *

-100 gr. mozzarella
-150 gr. salata mexicana
-75 gr. cascaval

cred ca e amestec congelat sau la conserva, nu??? cu mazare, morcov, fasole verde, porumb si ardei gras parca...
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 19-02-2008, 01:53 PM) *

-100 gr. mozzarella
-150 gr. salata mexicana
-75 gr. cascaval

cred ca e amestec congelat sau la conserva, nu??? cu mazare, morcov, fasole verde, porum si ardei gras parca...

o cumpar din carrefour gata facuta!
lilistiuca

[/quote]
[/quote]

esti o smechera!!! pupic.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 02:06 PM) *

-100 gr. mozzarella
-150 gr. salata mexicana
-75 gr. cascaval

cred ca e amestec congelat sau la conserva, nu??? cu mazare, morcov, fasole verde, porum si ardei gras parca...

Lenesho...nici macar nu stii ce contine!!!
Nu mai manca prostii din astea cumparate.
Sa-ti fie rusine.
Nessie
SI nici macar nu seamana cu salata mexicana. lol.gif Are pui, maioneza, castraveciori murati si nu mai stiu ce....
axe10
pokey.gif
Nessie
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 02:24 PM) *

pokey.gif

Pe keto e numai buna. drool.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 02:17 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 02:06 PM) *

-100 gr. mozzarella
-150 gr. salata mexicana
-75 gr. cascaval

Lenesho...nici macar nu stii ce contine!!!
Nu mai manca prostii din astea cumparate.
Sa-ti fie rusine.

Ba da stiu. Tokmai am rascolit jurnalul in cautarea ingredientelor blum.gif
piept de pui, cascaval, smantana, telina, castraveti murati, miez de nuca, fistic, maioneza si ardei iute(pe care nu l-am mancat, evident) Daca avea si alte nenorociri, erau trecute pe etiketa. Ma declar fan! cheer.gif

[quote name='lilistiuca' date='19-02-2008, 02:12 PM' post='118558']
[/quote]
[/quote]

esti o smechera!!! pupic.gif
[/quote]

hihi giggle.gif

CITAT(Nessie @ 19-02-2008, 02:25 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 02:24 PM) *

pokey.gif

Pe keto e numai buna. drool.gif

Pai d-aia o si mananc asa cu spor. E buna rau Ness si satioasaaaaaaaa!!!!
Mergem o data si luam.
In carrefour sunt trecuti glutamatii si conservantii pe etiketa, iar la asta kiar n-ar avea ce sa fie rau. Se poate face si acasa, dar din lipsa de timp/kef, cumparam naughty.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta: - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, matze pe parbriz, ochi in pomi, fara maini... In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu !!!
lol.gif lol.gif lol.gif

In cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni in care erau in mod egal femei si barbati i s-a dat un text si insarcinarea sa aseze in cadrul acelui text o virgula. Textul era: “Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe.” Toti barbatii au asezat virgula dupa cuvantul “are”. Toate femeile au asezat virgula dupa cuvantul “femeia”.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ironmissy
foarte tare, mai ales ultimu! pupic.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 19-02-2008, 05:03 PM) *

foarte tare, mai ales ultimu! pupic.gif

Da, misto misto! cheer.gif
Cherie
Continuarea meniului: 100 gr. seminte dovleac crude + 150 gr. carne porc facuta in ulei. Buna, buna! blum.gif

P.S. De undeva, nu zic de unde, am furat o felie de prosciuto! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ness, eu joi merg si la step aerobic. Ne vedem acolo. Nu inteleg ce-i cu atata aglomeratie huh.gif ... efectul de reclama, oare? naughty.gif
julyalina
CITAT(MissDiorCherie @ 18-02-2008, 09:26 PM) *

Eu aproape am alergat azi pana acasa. Am baut inainte sa plec juma de kil de apa, m-am dus la baie si am plecat increzatoare acasa. Doar ca, la un moment dat, m-a lovit un pipi... Am stat la coada de masini de pe centura, am stat la coada dintre IRA si Big, am ajuns intr-un final la metrou la Big si timpul parea sa treaca taaaare incet. Cand am ajuns la metrou la Eroii Rev, cu o geanta care cantareste minim 5 kg si cu un brat de carti gasite prin birou, cu o mie de haine pe mine, fular care atarna ca la pictorii dementi, simteam ca mor. Ma miscam ca un pinguin dry.gif Cel mai lung drum spre casa... doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif vecina' m-ai inveselit seara )).gif te si vad plina de carti si cu fularul in vant alrgand spre casa )).gif
pupic.gif
aki
Salut draguta.Imi inchipui ce ai tras cu pishul lol.gif Saracuta de tine pupic.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 19-02-2008, 09:30 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 18-02-2008, 09:26 PM) *

Eu aproape am alergat azi pana acasa. Am baut inainte sa plec juma de kil de apa, m-am dus la baie si am plecat increzatoare acasa. Doar ca, la un moment dat, m-a lovit un pipi... Am stat la coada de masini de pe centura, am stat la coada dintre IRA si Big, am ajuns intr-un final la metrou la Big si timpul parea sa treaca taaaare incet. Cand am ajuns la metrou la Eroii Rev, cu o geanta care cantareste minim 5 kg si cu un brat de carti gasite prin birou, cu o mie de haine pe mine, fular care atarna ca la pictorii dementi, simteam ca mor. Ma miscam ca un pinguin dry.gif Cel mai lung drum spre casa... doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif vecina' m-ai inveselit seara )).gif te si vad plina de carti si cu fularul in vant alrgand spre casa )).gif
pupic.gif

Da, era grava situatia lol.gif Nu prea am patit eu astfel de accidente, insa de acum incolo, voi avea grija sa nu se mai intample niciodata... desi la cata apa beau, ar fi mai bun pampers-ul lol.gif grin.gif blum.gif
pupic.gif vecina scumpa!

CITAT(aki @ 19-02-2008, 10:00 PM) *

Salut draguta.Imi inchipui ce ai tras cu pishul lol.gif Saracuta de tine pupic.gif

Nu se mai repera! )).gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif

Asaaaa... Acum ma pun sa beau un Zuzu de baut, omleta cu unt evident ca nu am prestat-o, abia am plecat de acasa... Azi nu mi-am luat nici de mancare la mine blush.gif Shoot me! Am iaurtul si niste seminte crude de dovleac... cam un sac )).gif Si nu glumesc cheer.gif

Mai incolo tre' sa vina si o persoana noua, proba vreo 2-3 zile si sa vedem cum se descurca, va ramane in locul meu! cheer.gif

Va pup! pupic.gif
anca veselie
cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif Anca!

Ce faci tu?
lilistiuca
pupic.gif

cum e noul loc de munca?? ai idee??? ce anume o sa faci ???

de, veni si coana mare cu intrebarile... doh.gif
anca veselie
mara, am asa un sentiment aiurea ca nu fac nimic sad.gif si asta o simt ORICE as face. chiar daca merg la teatru, ies in club, sunt acasa sau la serviciu...
Cherie
Lili, uite aici Activitati specifice oricarei agentii de turism. Mai multe nu stiu nici eu deocamdata, astapt cu real interes. Chiar am putine emotii, mai ales ca nu am mai lucrat in domeniu. Dar sunt o persoana care invata f. repede si pun mult suflet in ceea ce fac (desi nu ar trebui, in unele cazuri blushing.gif) Plus de asta, vor training-uri, voi "fura" de la colegi si va fi totul ok. Nu-mi fac probleme.

pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 20-02-2008, 11:57 AM) *

mara, am asa un sentiment aiurea ca nu fac nimic sad.gif si asta o simt ORICE as face. chiar daca merg la teatru, ies in club, sunt acasa sau la serviciu...

De la ce a plecat totul? De la acel moment din ianuarie?
te pupic.gif si te hug.gif. Tu esti o persoana vesela, nu-mi place sa te vad asa.
Cheer up girl! flowers1.gif
Nessie
blushing.gif Vin rusinata sa-ti spun ca nu pot ajuge joi seara la sala. E iesire cu firma si e musai sa merg. O sa merg joi dimineata...
Cherie
CITAT(Nessie @ 20-02-2008, 12:06 PM) *

blushing.gif Vin rusinata sa-ti spun ca nu pot ajuge joi seara la sala. E iesire cu firma si e musai sa merg. O sa merg joi dimineata...

Ok... anulez eu programarea ta? pupic.gif
lilistiuca
super fain sa lucrezi la agentie de turism!!!!

bafta!!! pupic.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 12:24 PM) *

Multumesc mult! pupic.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 20-02-2008, 12:31 PM) *

super fain sa lucrezi la agentie de turism!!!!

bafta!!! pupic.gif

Da, si mie mi se pare un domeniu f.f. frumos. Plus de asta, imi place sa stau cu oamenii, sa vorbim... E altceva decat sa stai toata ziua intr-un birou. cheer.gif
Mersi frumos Lili! hug.gif pupic.gif

CITAT(Nessie @ 20-02-2008, 12:39 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 12:24 PM) *

Multumesc mult! pupic.gif

Cu multa placere! pupic.gif
anca veselie
mara, sunt mai multe chestii adunate... multu pupic.gif pupic.gif
Cherie
Tu stii mai bine! hug.gif
Insa e pacat sa fii trista, zau asa! floare.gif
Cherie
dry.gif My only meal today: 200 gr. seminte dovleac crude, in reprize...
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 01:30 PM) *

bataita.gif De ce?
Cherie
CITAT(Nessie @ 20-02-2008, 02:04 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 01:30 PM) *

bataita.gif De ce?

De foame )).gif
pupic.gif
Oricum, eu sunt pe low-carb acum, nici nush cum s-o mai numesc... Keto oricum nu e... Dar va fi!
Anyway, am observat ca parca nu mai am burta asa umflata, seara, ma ia somnul mai devreme, dimineata nu mai trag atata de mine... Sunt ceva schimbari! In bine, evident cheer.gif
Cherie
Ma declar tare nemultumita de ziua asta dry.gif

Vineri ma cantaresc. )).gif
Cherie
Am mai bagat o omleta din 2 oua + carne porc (100gr) + 2 foi de varza murata lol.gif
1 lingura de smantana, cu greeeeeu, de pe papanasul unui coleg. Am zis ca macar daca nu mananc papanasul, mananc smantana aia care nu-mi place si zic ca n-a fost bun papanasul lol.gif
Precizez pe aceasta cale, ca era smantana curata, fara gem prin ea! salut.gif

Am remarcat ca mi-a disparut pofta aia nebuna de dulce... Papanasul ala arata frumos, mi-am adus aminte de vremurile bune naughty.gif
Sunt mandra de mine! cheer.gif

Alta data l-as fi mancat fara regrete! lol.gif
ironmissy
si eu sunt foarte mandra de tine! cheer.gif

cat despre pofta de carbo, am constatat si eu ca si tine: dispare nemancand carbo grin.gif grin.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 20-02-2008, 07:52 PM) *

si eu sunt foarte mandra de tine! cheer.gif

cat despre pofta de carbo, am constatat si eu ca si tine: dispare nemancand carbo grin.gif grin.gif

Taierea raului de la radacina! devil.gif
cheer.gif
Cherie
Buna dimineata misses! pupic.gif
Am ajuns si eu mai devreme la munca si astept sa ma sune mama mea. Avea la ceafa, in partea stanga un fel de lipom de grasime, cam cat o nuca, care lately, se inrosise si o cam durea si acum e la spital sa vada daca i-l poate scoate! pray.gif Sunt tare, tare agitata, dar sper sa se termine totul cu bine!

Va doresc o zi minunata! hug.gif
lilistiuca
CITAT(MissDiorCherie @ 21-02-2008, 11:25 AM) *

Am ajuns si eu mai devreme la munca si astept sa ma sune mama mea. Avea la ceafa, in partea stanga un fel de lipom de grasime, cam cat o nuca, care lately, se inrosise si o cam durea si acum e la spital sa vada daca i-l poate scoate! pray.gif Sunt tare, tare agitata, dar sper sa se termine totul cu bine!

neata puiule!!! pupic.gif

multa sanatate mamei tale!!! sa ne dai de veste cum se simte, k??

o zi minunata si tie!!!
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 21-02-2008, 09:32 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 21-02-2008, 11:25 AM) *

neata puiule!!! pupic.gif

multa sanatate mamei tale!!! sa ne dai de veste cum se simte, k??

o zi minunata si tie!!!

Va anunt imediat ce aflu si eu ceva! hug.gif
Cherie
Gata!!! cheer.gif
S-a incheiat mica interventie cu succes!
Mi s-a luat o piatra de pe inima! pray.gif
Nessie
Ma bucur ca e ok mama ta! pupic.gif Sanatate multa!
Cherie
CITAT(Nessie @ 21-02-2008, 11:05 AM) *

Ma bucur ca e ok mama ta! pupic.gif Sanatate multa!

Mersi frumos iubita! hug.gif pupic.gif
lilistiuca
ce bine ca ti s-a luat o piatra de inima!!!

multa sanatate!!! pupic.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 21-02-2008, 11:30 AM) *

ce bine ca ti s-a luat o piatra de inima!!!

multa sanatate!!! pupic.gif

Chiar ca o piatra de pe inima! give_rose.gif
Multa sanatate si tie Lili! hug.gif
anca veselie
hello!
felicitari pt rezistarea la papanas, mare victorie wink1.gif
bine ca e ok mama ta pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.