Buna dragele mele

Am venit si eu dupa atata absenta

Nu stiu cand voi mai intra in forum ca sunt tare suparata

N-am mai scris fiindca eu nu stiu altceva decat sa ma plang si nu asi vrea sa va incarc (negativ) degeaba cu problemele mele.Ceea ce vreau sa va spun e ca am ramas fara serviciu

si asta dintr-o ambitie prosteasca a mea.M-am suparat tare pentru ca nu ne dadea banii la timp (si erau si asa destul de putini),bonuri nu,prime de Paste,Craciun si altele........nu..........asa ca m-am enervat si mi-am facut lichidarea.Nu vreau sa ma laud dar cunosc meserie destul de bine,insa le-am zis(nu patronilor...inginerei pentru care am un deosebit respect fiindca e o DOAMNA)ca ei ca patroni au o mare responsabilitate fata de angajati,daca vor sa aiba o afacere infloritoare trebuie sa fie seriosi,sa dea banii si altele..........Pentru noi ar fi contat ,sa stiti,o cat de mica suma,un fursec la o sarbatoare mai mare....pentru ca suntem asemenea unei "turme"

(cum spunea Alex intr-un anumit subiect al forumului

),ne multumim cu o vorba buna (chiar daca e falsa)cu o "firimitura"(chiar daca e cazuta de la gura patronului...)Eu nu am mai putut suporta,nu stiu din ce cauza,sunt mult prea orgolioasa.....poate ca o sa ma judecati si aveti dreptate.Poate am crezut ca sunt mai "desteapta" ca celelalte cand am oprit lucru si nici una nu m-a urmat,asa ca am plecat capul si am muncit in continuare.
Acum stau acasa si am inceput sa fac curatenie.Dupa Paste imi caut de lucru,offff Doamne de ce nu am pe una dintre voi in Braila sa-mi puneti o "pila"undeva

M-asi fi apucat de ceva pe cont propriu,dar nu am cu ce.Asi fi inchiriat un stad.........asi fi lucrat ceva acasa,de exemplu lenjerie de pat ca-mi iese super,da n-am masina de cusut.........asi fi .....Am avut si eu o promisiune,am sperat si am crezut in persoana respectiva si s-a dat la fund.........
Apropo....nu cunoasteti o firma buna,serioasa de constructii pentru plecari afara, dar sa nu ceara comisionul in tara sa-l ia acolo din salariu si sa fie legal..............
Va pup

si iertati-ma ca am vorbit cam mult,dar voi sunteti confidentele mele pentru ca nu vorbesc si cu altcineva.........