Neata
Sa va spun ce am patit ieri,am fost cu Nicol sa-i depun actele pt buletin si dupa o coada infernala,cand am ajuns si noi la ghiseu,cucoana spune ca tre"si cartea de alegator

.Pentru ce?Spuneti si voi pentru ce trebuie C.A.atunci cand depui actele de buletin unui copil de 14 ani?
L-am sunat pe cumnatul meu care a avut un grad important in politie(acu e la pensie),m-a trimis la o cunostinta care a fost de acord cu mine,aceasta mi-a zis sa ma duc inapoi si daca duduita nu-mi accepta actele(care erau %in regula)sa ma duc la seful cel mare.Bineinteles ca m-am conformat.Ne-am asezat la alta coada,mai mare,am vociferat,m-am lamentat........... si surpriza........dupa vreo juma de ora vad ca se uita la mine si spune"-Sunte-ti dna cu copilu? Veniti in fata! De ce n-ati spus doamna ca sunteti cu copilu?
Trebuia sa se intample asa ceva??????????"
Vreau sa spun ca i-am spus de n ori in timp ce-mi verifica actele"Doamna sunt cu fata,..........ii fac buletinu pt prima oara,.........are 14 ani....."si nu m-a bagat in seama.........
Asta e birocratia,de asa ceva ne lovim mereu
Ramo te pup
Mary,draga mea,trebuie sa-i dau copilului neaparat ceva sa-i ridice imunitatea, ca dupa atatea antibiotice,e la pamant.Vreau sa spun ca de 3 zile nu mananca si vomita intr-una.De asta am fost atat de nervoasa ieri,copilu de abia mai statea in picioare,o lua cu lesinu iar duduia ma expediaza.....
Sper ca nu v-am stresat prea tare
Va pup pe toate