Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnalul cu nabadai
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
dany
N-am mai intrat de mult pe aici ...din motive personale si sper sa ma intelegi !

In legatura cu job-ul : capul sus si cauta in continuare !!! SIGUR vei gasi ceva mai bun decat ce ai avut !!!!!!

hug.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif Lucy! De ce nu incerci sa te duci la un hypermarket? Parca e Carrefour acolo, plus de asta, au si raioane de textile, nu sunt salarii stralucite, insa macar e un serviciu sigur, oamenii lucreaza ani de zile acolo, ai o oarecare siguranta! Plus de asta, ei sunt mereu in cautare de oameni si faliment prea curand, sau salarii neplatite la timp, nu exista! zic si eu...

P.S. Acolo se lucreaza numai legal, ti se platesc toata impozitele catre stat, sanatate, pensie, somaj, etc!
lucy
CITAT(danyhoney @ 12-04-2008, 12:00 AM) *

N-am mai intrat de mult pe aici ...din motive personale si sper sa ma intelegi !

In legatura cu job-ul : capul sus si cauta in continuare !!! SIGUR vei gasi ceva mai bun decat ce ai avut !!!!!!

hug.gif hug.gif

Cum sa nu te inteleg Dany pupic.gif ?Eu sunt mama problemelor blum.gif .....te-am citit aproape zilnic,de fapt pe toate v-am citit smile.gif ........imi place ,ma relaxez.Sunt langa voi mereu,ma bucur pentru realizarile voastre,plang(pe bune)cand aveti necazuri.......cred ca am o problema cu "etajul" lol.gif .Eu ma bucur fiindca sunteti atat de rabdatoare si ma ascultati(cititi)asa ca imi pot spune tot "oful"(e...aproape tot.....)fara sa ma cunoasca nimeni pupic.gif
Acum am ocazia sa va spun ceea ce vreau sa spun de mult:

MULTUMESC PRIETENELOR MELE VIRTUALE PENTRU TOT! MULTUMESC CELEI CARE M-A AJUTAT ASTA IARNA SA LE CUMPAR GHETE FETELOR give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sexymom
Pupicei si de la mine Lucy. pupic.gif Ma bucur ca esti aici cu noi.
Mariana
Buna pupic.gif
Sunt din Oltenita, jud Calarasi, iar eu sunt confectioner (mai precis montat umar)
Si bine ai zis ca fetele isi vor cauta ceva mai bun, chiar e recomandat. Sper ca dupa ce o sa nasc si dupa cei doi ani de stat acasa (pana atunci termin si facultatea ) sa imi gasesc un post in cadrul invatamantului si va fi mai bine. Cu toate ca si in invatamant sunt probleme cu salariul totusi nu cred ca se compara cu o croitorie.
Mii de pupic.gif
lucy
pupic.gif Sexy, pupic.gif Cher, pupic.gif Mary pupic.gif Ancutza pupic.gif Dany pupic.gif pe toate
Da Cher,dupa Paste umblu si pe la marketuri,si....peste tot.Trebe sa-mi gasesc eu ceva.M-am gandit si la varianta asta.Va spun eu. floare.gif
Mary,te felicit ca faci o facultate si nu te dai batuta.Daca aveam si eu pe cineva sa-mi deschida ochii incercam si eu,da acum e prea tarziu pentru mine.Fetele s-au facut mari si nu fac fata cerintelor,da sa fac o facultate.Asi fi urmat un postliceal,dar dupa alea "gratuite" nu stiu daca imi voi gasi un job.Eeeeeeeee,in privinta asta m-am resemnat si de asta imi "pisez" fetele spunandu-le sa invete si iar sa invete.
La fostul serviciu le cicaleam intr-una pe cele tinerele sa isi termine liceul si sa avanseze profesional.Gratie mie (asa imi place sa cred),doua din cele multe,deja sunt in anul 2 la seral,si sunt mandra de asta cheer.gif
PUP pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Am trecut sa te pup si sa te strang in brate.
Am gatit azi naughty.gif cheer.gif (mi se intampla foarte rar blushing.gif ), iar acum vreau sa fac un dus si sa plec in oras. Cred ca si mananc inainte, ca sa nu o fac dupa ce revin din oras, nu? tease.gif
Pup pupic.gif
lucy
CITAT(dulcikatty @ 12-04-2008, 06:39 PM) *

Am trecut sa te pup si sa te strang in brate.
Am gatit azi naughty.gif cheer.gif (mi se intampla foarte rar blushing.gif ), iar acum vreau sa fac un dus si sa plec in oras. Cred ca si mananc inainte, ca sa nu o fac dupa ce revin din oras, nu? tease.gif
Pup pupic.gif

Ai dreptate,mananca acum.Ce ai gatit?Eu,adica noi,l-am taiat pe Ghita si am facut pomana porcului tease.gif Distractie placuta la oras pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
Buna fetele pupic.gif Am intrat sa va spun ca am luat un pui de gripa,sau ce o fi.............................mama,mama!
Am febra,ma doare gatul,capul,ma doare tot corpul si e destul de maaaaaaaare(corpul meu) lol.gif
Am intrat sa va pup si sa va urez o duminica placuta,cat mai este pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
Fug repede in pat batista.gif impreuna cu batista.........PA
butterfly
Sa te faci bine reeepeeedeee ! pupic.gif
camvalmy
Insanatosire grabnica Lucy! pupic.gif
Cherie are dreptate, incearca la un hipermarket, e ceva sigur si plus de asta nu e f mult de lucru. mare parte din timp il petreci stand si verificand date de expirare, daca lucrezi la alimente, sau aranjand produsele pe rafturi. de salariu nu prea stiu multe, dar sunt bonuri de masa si te mai ajuta. ma refer mai mult la Carrefour.
Hai ai grija de tine, da-i cu ceai fierbinte si cu lamaie sa te faci repede bine. pupic.gif
Cherie
Pai chiar asa e Camy! Cum ziceam, nu sunt exagerat de multi bani, dar ai acolo un salariu fix, mai creste din cand in cand, bonuri de masa, niste "primisoare" de paste/craciun, carte de munca, nu te abureste nimeni sa nu iei banii la data care trebuie, ziua de salarii, e litera de lege, decat daca pica in weekend, se plateste lunea, dar nu s-a intamplat niciodata sa nu aibe banii si nici nu se intampla prea curand!

pupic.gif Lucy, sanatate multa!
camvalmy
CITAT(Cherie @ 13-04-2008, 06:05 PM) *

Pai chiar asa e Camy! Cum ziceam, nu sunt exagerat de multi bani, dar ai acolo un salariu fix, mai creste din cand in cand, bonuri de masa, niste "primisoare" de paste/craciun, carte de munca, nu te abureste nimeni sa nu iei banii la data care trebuie, ziua de salarii, e litera de lege, decat daca pica in weekend, se plateste lunea, dar nu s-a intamplat niciodata sa nu aibe banii si nici nu se intampla prea curand!

pupic.gif Lucy, sanatate multa!

sau inainte de we pun salariile pe card. sunt seriosi in privinta asta. eu am lucrat in carrefour dar la o firma nu la ei. de paste, craciun se fac tombole si se castriga masini de spalat, tv... si cateva bonuri prima. plus ca vei cumpara tot ce ai nevoie de acolo si cand sunt promotii si mereu. sa vezi cum dupa tura te gandesti sa mai stai 5 min sa iti faci cumparaturile si iti mai scutesti din timpul pierdut la piata. apropo ai si 2 zile libere pe saptamana si asta cred ca e ceva grozav, ca nu peste tot e asa. char daca nu sunt sambetele si duminicile tot e ceva.
acuma nu vreau sa creada cineva ca le fac galerie, iti vb despre asta pt ca mai cunosc si nu as vrea sa mai fii supi din cauza jobului. pupic.gif
Cherie
Pai de asta zic si eu Camy, am lucrat si eu acolo, acum 3 ani, mi-am schimbat serviciul si acum lucrez tot la ei smile.gif Ca angajator, sunt seriosi, eu sunt suparata pe ei din alte motive smile.gif
Amazoana
Buna Lucy pupic.gif
Insanatosire grabnica!
Mariana
Buna seara.
Cerde-ma Lucy ca si mie mi-a fost greu sa fac seralul si apoi sa merg la o fac, oricum mai multe o sa va povestesc in jurnalul meu pe care vreau sa mi-l deschid zilele astea. Noapte buna si va poop pupic.gif pe toate.
julyalina
sanatate multa lucy pupic.gif si bafta la gasirea unui job bun hug.gif

CITAT(lucy @ 12-04-2008, 06:45 PM) *

Eu,adica noi,l-am taiat pe Ghita si am facut pomana porcului tease.gif

pies ... mai ai sorici ? drool.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif
Multumesc dragele mele pentru sfaturi pupic.gif De abia astept sa treaca Pastele s-o iau din loc,da acum nu-s in stare de nimic.Azi noapte n-am putut dormi din cauza gatului Ma doare de mor.Am stari febrile urmate de transpiratie....ooooffff.........m-am saturat sorry.gif Casa mea e vraiste fiindca nu am terminat curatenia,totul e alandala,daca vine cineva la mine o sa mor de rusine blushing.gif
O sa incerc si la supermarketuri,inainte nu prea eram convinsa,dar mi-am schimbat parerea pupic.gif
Acu va pup pe toate,fug sa-mi fac un ceai pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
baga multe ceaiuri, somn, si o sa-ti revii pupic.gif
ganesha
CITAT
Azi noapte n-am putut dormi din cauza gatului Ma doare de mor.Am stari febrile urmate de transpiratie....ooooffff.........m-am saturat

Si tu? Mie abia ce mi-a venit vocea si am fost azi la servici... si eu ma simt ca [*****], si Amelie, mama ce gasca facem doh.gif Sa ai grija de tine si sa te faci bine!
julyalina
io nu vreau in gaska asta )).gif dar sunt si eu pe acolo wacko.gif simt o amigdala inflamata (stanga) doh.gif
butterfly
neatza!

Imagine

un ceai cald o sa te faca sa t simti mai bine:*
Cherie
Intru si eu in clubul amigdalelor dry.gif
Eu dimineata, cand ma trezesc, nici nu pot vorbi... si o tin asa de vreo 10 zile wacko.gif

Sanatate Lucy! pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif
Mariana
Buna fetelor.
Am trecut de starea asta, dar am consumat multa lamaie sub forma de limonada. Incercati e foarte buna.
lucy
Ce se intampla aici????????????? Multe fete sunt bolnavioare wacko.gif wacko.gif Mai avem putin si bagam forumul in carantina,o sa punem afis la intrare lol.gif lol.gif
Eu ma simt mai bine acum desi inca ma doare,pentru ca am ramas cu o tuse........mama, mama..........de-aia magareasca,n-am mai tusit asa de cand eram copil.........noaptea e rau tare sorry.gif
problema grava e ca mi-am inbolnavit familia.Nicola deja zace,are febra de aseara.Pe Vio a inceput sa o doara gatul.........la mine e deja carantina.Nu intra si nu iese nimeni
Cher ai grija de tine, inbulineaza-te ca e de rau pupic.gif pupic.gif
Ankule pupic.gif deja sangele meu e ceai,dar mai merge si ceaiul BUBULINEI !Va pup pupic.gif pupic.gif
Ganesha pupic.gif te pup pe tine si pe Amelie poate va trece mai repejior pupic.gif pupic.gif
Iuly nu sta asa,ia ceva sa nu se agraveze,poate nu se ajunge la febra si alte complicatii............si sa stii ca mai am sorici,nu mult ,dar pentru tine se gaseste intotdeauna pupic.gif pupic.gif
Marinush hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Cherie
Lasa ca ne facem noi toate bine Lucy! cheer.gif
butterfly
Lucy asa e si la noi..luam una de la alta )).gif
stefania
[Salutare la fete?
Cum va mai simtiti? pupic.gif Sper ca bine..daca nu,sa va insanatositi degraba!
Eu sunt Stefi..si sunt noutza pe aci.
Incerc sa tin WW dar nu stiu cat de bine o sa reusesc.
Va pup..sanatate si toate cele bune pupic.gif salut.gif salut.gif
Ramo
Pai te asteptam cu meniurile pe aici sa vedem cum te descurci. pupic.gif
ganesha
CITAT(lucy @ 16-04-2008, 08:14 AM) *

Ganesha pupic.gif te pup pe tine si pe Amelie poate va trece mai repejior pupic.gif pupic.gif

prezent la raport! Raportez cum ca ma simt mai bine, am ramas cu infundarea nasului pe fundal, si o mica jena in timple si in git, dar functionez la parametri maximi (de-ar functiona si creierul bine ar fi lol.gif ).

Multa sanatate la fete! pupic.gif
Cherie
pupic.gif
lucy
Neata la fete pupic.gif pupic.gif
In primul rand vreau sa urez un sincer SA TRAITI CU NUMELE !!!!!!!!!la toate floricelele,si nu numai give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Va multumesc fiindca ati mai intrat pe la mine pupic.gif pupic.gif ,vreau sa va spun ca noi nu ne-am simtit bine deloc,eu cu fetele am ramas cu o tuse rebela,dar a inceput sa se rupa.Ce nu am incercat....ceaiuri ,siropuri,leacuri babesti(cartof cu zahar,sirop de ceapa,de patlagina......)si degeaba.Nu mai spun ca Nicol a facut si conjuctivita.Se trezea dimineata cu ochii lipiti ca la pisoi.Am tratat-o cu seva de la vita-de-vie.........
Eu va pup pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif si va promit ca voi intra zilele astea sa vorbim mai mult rolleyes.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Mariana
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Amazoana
Multa sanatate tie si fetelor. pupic.gif hug.gif
bubbles
Lucy pupic.gif
Cherie
Imagine
lucy
Buna fetele frumoasele pupic.gif ,imi pare rau ca nu am mai dat pe la voi,dar nu ma simt in stare.Nu am avut dispozitia necesara,de fapt nu an avut nici o tragere de inima pentru nimic in ultimul timp.Am fost gripata cand eu,cand fetele,am avut o otita rebela,rusii mi-au venit o data la 2 saptamani cu dureri,greturi,toane,tot tacamul sorry.gif
Am intrat sa va spun celor care si-au serbat ieri ziua un sincer:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif venit din inima! pupic.gif pupic.gif
Ramo
Bine ai revenit, sper ca sunteti mai bine acum si ai revenit cu forte noi si proaspete, da? pupic.gif
Mariana
As putea sa iti recomand ceva ce pe mine m-a ajutat enorm cu fata , care la un moment dat medicul pediatru nu stia ce sa ne mai dea, cineva mi-a recomandar Imunogrip picaturi si de atunci (5 ani) abi daca am mai avut fata racita de 2 ori si am rezolvat-o cu ceaiuri.
Acest medicament este naturist si se da lcure la cateva luni.
pupic.gif
lucy
Neata floare.gif
Sa va spun ce am patit ieri,am fost cu Nicol sa-i depun actele pt buletin si dupa o coada infernala,cand am ajuns si noi la ghiseu,cucoana spune ca tre"si cartea de alegator huh.gif .Pentru ce?Spuneti si voi pentru ce trebuie C.A.atunci cand depui actele de buletin unui copil de 14 ani?
L-am sunat pe cumnatul meu care a avut un grad important in politie(acu e la pensie),m-a trimis la o cunostinta care a fost de acord cu mine,aceasta mi-a zis sa ma duc inapoi si daca duduita nu-mi accepta actele(care erau %in regula)sa ma duc la seful cel mare.Bineinteles ca m-am conformat.Ne-am asezat la alta coada,mai mare,am vociferat,m-am lamentat........... si surpriza........dupa vreo juma de ora vad ca se uita la mine si spune"-Sunte-ti dna cu copilu? Veniti in fata! De ce n-ati spus doamna ca sunteti cu copilu?
Trebuia sa se intample asa ceva??????????"
Vreau sa spun ca i-am spus de n ori in timp ce-mi verifica actele"Doamna sunt cu fata,..........ii fac buletinu pt prima oara,.........are 14 ani....."si nu m-a bagat in seama.........
Asta e birocratia,de asa ceva ne lovim mereu sad.gif sad.gif
Ramo te pup pupic.gif
Mary,draga mea,trebuie sa-i dau copilului neaparat ceva sa-i ridice imunitatea, ca dupa atatea antibiotice,e la pamant.Vreau sa spun ca de 3 zile nu mananca si vomita intr-una.De asta am fost atat de nervoasa ieri,copilu de abia mai statea in picioare,o lua cu lesinu iar duduia ma expediaza.....
Sper ca nu v-am stresat prea tare naughty.gif
Va pup pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mariana
Lucy Imunogrip e un intaritor al imunitatii contrar denumirei.
Eu nu mai am probleme cu fata nici cu alergiile de la el. pupic.gif
lucy
CITAT(Mariana @ 23-05-2008, 08:59 AM) *

Lucy Imunogrip e un intaritor al imunitatii contrar denumirei.
Eu nu mai am probleme cu fata nici cu alergiile de la el. pupic.gif

Da Mary,o sa incerc si cu imunogrup,da de echinaceea stii ceva?Am auzit ca e foarte buna pupic.gif pupic.gif
Mariana
Din echinaceea este facut.
buretel
Lucy, La multi ani fetelor tale pt 1 Iunie! pupic.gif
Si felicitari lui Nicol pt buletin, de acum e fata mare wink1.gif
lucy
CITAT(buretel @ 01-06-2008, 06:42 PM) *

Lucy, La multi ani fetelor tale pt 1 Iunie! pupic.gif
Si felicitari lui Nicol pt buletin, de acum e fata mare wink1.gif

Pupici pupic.gif ,pupici pupic.gif ,pupici pupic.gif Buretel!!!!!!!!!!
Multam pentru urari give_rose.gif si eu va doresc multa ,multa fericire,sanatate copiilor vostri si sa fiti mamdri de ei floare.gif floare.gif

ps.Sunt o puturoasa,Nico e fata mare de anul trecut ,din octombrie,da acu e cu bolentin blum.gif Sa-mi fie rusine blushing.gif ,cred ca mai amanam,da na.........,termina gimnaziul si-i trebuie blushing.gif tease.gif
Apropo,vreau sa va spun ca a luat locul 3 la concursul literal ARS NOVA(proza)Sunt o mamica fericita si mandra )).gif cheer.gif
Nu stiu daca a afisat rezultatele pe net ca nu am verificat,inca..........
Va pupacesc pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
Neata la gajici pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Am intrat sa va spun ca Nicol a luat 10 la cele doua probe care s-au dat la arhitectura cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am intrat in clasa a 9-a URA,URA cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce copil destept am..........oare cu cine o semana?! lol.gif lol.gif blum.gif naughty.gif
Sexymom
Felicitari Lucy, stiam eu ca ai un copil destept. pupic.gif
Sa o imbratisezi din partea mea floare.gif si sa ii transmiti toate cele bune.
Mariana
Felicitari si multa sanatate.
pupic.gif hug.gif
cheer.gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 14-06-2008, 11:13 AM) *

Felicitari Lucy, stiam eu ca ai un copil destept. pupic.gif
Sa o imbratisezi din partea mea floare.gif si sa ii transmiti toate cele bune.

DAAAAAAAA!!!
Sunt atat de mandra si ma falesc atat de mult....... cheer.gif cheer.gif Anul asta a avut rezultate foarte bune si totul a pe munca ei. Nu am meditat -o deloc.La teza, la geografie,a luat nota mica,dar era tare bolnava si o cred.Da si asa ii iese media de admitere la arhitectura 9,70 cheer.gif cheer.gif
Vio a terminat si ea cu bine.Acum a trecut in clasa a 11-a fara nici un "incident"neplacut si neprevazut.are media 8.45.
Si gata.......nu mai vorbeste cu tatuatu cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Va pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Mariana @ 14-06-2008, 11:27 AM) *

Felicitari si multa sanatate.
pupic.gif hug.gif
cheer.gif

Multumesc mult !!!!!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.