Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnalul cu nabadai
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Sexymom
Lucy ce fete bune ai, cum ai reusit sa le educi asa de frumos? spune-mi si mie secretul. naughty.gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 14-06-2008, 11:56 AM) *

Lucy ce fete bune ai, cum ai reusit sa le educi asa de frumos? spune-mi si mie secretul. naughty.gif

Secret? Nu am nici un secret........sunt o mama obisnuita si coplesita de griji si de necazuri )).gif Asta e!
Ai vazut ca am si eu probleme.Cred ca toate mamicile au astfel de probleme(mai mari sau mai mici),dar trebuie sa stie cum sa treaca peste ele........siiii ........din greseli se-nvata.......nu-i asa?
Eu pe tine te admir ca esti atat de apropiata de fetele tale!Mi se pare ca aveti o relatie SPECIALA give_rose.gif In unele privinte chiar ne asemanam(scuze.asa cred)Te pup pe tine si pe fete pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Felicitari!!!!! cheer.gif clap.gif pupic.gif pupic.gif Nicol e cea care mai intra pe aici nu? floare.gif
lucy
CITAT(bubbles @ 14-06-2008, 01:24 PM) *

Felicitari!!!!! cheer.gif clap.gif pupic.gif pupic.gif Nicol e cea care mai intra pe aici nu? floare.gif

Da Bubu,ea este,dar acum intra pe hi5,zice ca pe forum se plictiseste.Adevarul e ca nu e nimeni de varsta ei naughty.gif ,insa sa stii ca ea imi baga imagini fiindca eu nu stiu blum.gif
Multumesc pentru felicitari pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
Buna dimineata fetelor pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
lucy
pupic.gif fetele
Sunt singura.Nicol e undeva la tara la o prietena,Vio e la oras,El e la Bucuresti si eu sunt singura cuc sorry.gif sorry.gif sorry.gif
ramonavlas
Cum sa fii singura? Noi suntem aici pupic.gif
lucy
CITAT(ramonavlas @ 16-06-2008, 08:30 PM) *

Cum sa fii singura? Noi suntem aici pupic.gif

Ai maaaare dreptate,dar acum a venit Vio si ca o mama buna ce sunt naughty.gif ii cedez locul.
Va pupacesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Fetele give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Ce mai faci Lucy? ce fac fetele tale?
Ale mele sunt un pic botoase lol.gif ca a venit la mine o prietena care e profesoara )).gif si de azi le verifica la teme )).gif .
Le-a lasat sotul meu sa recapituleze ce au facut ultimul an (in intregime).
bubbles
Neata yahoo.gif .Cummai esti?In concediu cand plecati? pupic.gif
lucy
Buna seara dragele mele floare.gif Va multumesc fiindca ati mai dat pe la mine pupic.gif Eu am avut o perioada mai zbuciumata,dar cred ca incet,incet,o sa se rezolve.Cand se vor linisti apele o sa va povestesc cu lux de amanunte(doar sunteti prietenele mele virtuale blum.gif nu-i asa?????????)
PUPICI LA TOATE pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
CITAT(bubbles @ 05-08-2008, 08:54 AM) *

Neata yahoo.gif .Cummai esti?In concediu cand plecati? pupic.gif

Iubita mea pupic.gif sunt bine,concediu nu am pentru ca lucrez undeva si dupa un an am dreptul la concediu,dar de maine imi bag preaviz.E ocna in toata regula.Si la baie daca vrem trebuie sa cerem voie ca la gimnaziu sorry.gif (Sefaaaaa,imi dai voie la baieeeeeeee?
pupic.gif te pup
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.