Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnalul cu nabadai
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
lucy
Iti doresc mult succes la proiectat copii pupic.gif !Sa aveti cati va doriti(poate o echipa de fotbal lol.gif ),sa fie sanatosi si sa va bucurati de EI pupic.gif pupic.gif pupic.gif !
lucy
Spuneti daca va place dupa ce ascultati la volum maxim blum.gif !Acordeonul e BESTIAL! hug.gif hug.gif tango
lucy
BUNA SEARA!!!!!(cred ca e seara,chiar daca e inca lumina YUPYY cheer.gif )
N-am mai scris de mult,da vreau sa va spun ca va citesc aproape in fiecare seara.A devenit un ritual.Cum am loc la calc. intru in forum.Unele lucruri ma distreaza,altele ma intristeaza,dar sa stiti ca sunt alturi de voi.
Deja am inceput sa va cunosc tabieturile.Acum sa va spun ceva dar promiteti ca nu va supi:mi se pune pe inima ca voi sunteti atat de ambitioase in legatura cu slabeala.
Eu n-am curaj,tupeu,ambitie...........nici o boaba wacko.gif
Imi lipseste ceva,nu stiu ce...........
VA PUP PE TOATE pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Sa stii ca si eu bantui pe aici in cautare de ambitie, motivare sa mai dau jos macar vreo 2-3 kg. Sper sa ma tranteasca drept in moalele capului o doza de ambitie, dar sa fie cat mai curand. Deocamdata doar citesc cat de serioase sunt fetele in ale dietelor si ma oftic ca eu nu reusesc sa ma mobilizez. Inca... dar mai sper. hug.gif
Nessie
Lucy, pai mai spune-ne ce mai faci si tu din cand in cand. biggrin.gif Sa-ti cunoastem si noi tabieturile tale.

Ai vrea sa slabesti si tu? Parca nu te-am auzit zicand. eusa_think.gif Daca vrei, numai spune, ca gasim noi si dieta, si motivatie. tease.gif
lucy
Asa si eu.Si ma amagesc zicand"Azi nu,da de maine......da" Ceea ce ma enerveaza la culme e ca nu pot rezista dulciurilor.Si sunt atat de apetisante,frumoase,dulci................ drool.gif
Si zic mereu'O mai mananc si pe asta si e ultima........."
Sunt o GURMANDA.......CE SA FAC??????????!!!!!!!!
lucy
CITAT(Nessie @ 22-02-2008, 06:13 PM) *

Lucy, pai mai spune-ne ce mai faci si tu din cand in cand. biggrin.gif Sa-ti cunoastem si noi tabieturile tale.

Ai vrea sa slabesti si tu? Parca nu te-am auzit zicand. eusa_think.gif Daca vrei, numai spune, ca gasim noi si dieta, si motivatie. tease.gif

Da, vreau sa slabesc.Si ca sa-ti faci o parere despre cat de dezorganizata sunt,iti spun. Da sa nu te sperii!
M-am trezit la 4 00,am baut o canoaie de cafea,am fumat 2 tigari.Am plecat la munca unde am halit o mana de biscuiti Bazaconii,o eugenie,am baut un nes si un 3 in 1.
Acasa am mancat 2 felii de paine cu vinete cu maioneza,si vreo 2(oare 2?)napolitane..............
Ce zici mai am scapare???????????

PS.Am citit meniul meu si mor de ras lol.gif lol.gif CE PORKARII MANANC EU!!!!!!!!!!
Mai bine halesc tain impreuna cu purcelu si cred ca e mai sanatos! lol.gif lol.gif
pupic.gif pupic.gif
lucy
nicole-la balet!

Imagine
lucy
Nu va place copilu" meu?Ce talie de furnikutza are!Pacat ca nu continua cu baletul ca e chiar buuna!La noi in Braila nu se face in liceu,tre"sa se duca la Galati,Constanta sau Bucuresti si e im-po-si-bil!
Asta e!
Acum asteptam sa intre in cl a9-a si poate va relua dansul sportiv.Daca se va duce o sa va invit la concursuri!
PUPICI pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Foarte frumoasa printesa ta cheer.gif si chiar ca are o taliuta de viespe grin.gif floare.gif
lucy
CITAT(bubbles @ 25-02-2008, 09:33 AM) *

Neata yahoo.gif .Foarte frumoasa printesa ta cheer.gif si chiar ca are o taliuta de viespe grin.gif floare.gif

DA!!!!
Adevarul e ca sunt indragostita de fetele mele biggrin.gif (suna pervers.........nu?)Da eu sunt ca cioara..... devil.gif
Sexymom
Lucy, acum am descoperit si eu poozele de la galerie, esti o frumoasa si o slaba.Sa fii sanatoasa. floare.gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 26-02-2008, 11:48 AM) *

Lucy, acum am descoperit si eu poozele de la galerie, esti o frumoasa si o slaba.Sa fii sanatoasa. floare.gif

Multumesc mult,da nu sunt atat de frumoasa si slaba lol.gif .Treaba e ca sunt poze "studiate"in fata camerei lol.gif lol.gif give_rose.gif
lucy
Pa!Plec la munca!Ne vedem(citim) maine!Da las"usa" deschisa pentru oricine! pupic.gif pupic.gif
lucy
BUNA!
Astazi sunt atat de suparata.........ne-a anuntat ca intr-o saptamana sau doua o sa lucram doar intr-un singur schimb.Imi vine sa plang.Nu-mi convine deloc si nu cred ca o sa stau,DAR UNDE SA MA DUC? sad.gif !
DE CE SA MA APUC?!
Sexymom
De la ce ora la ce ora trebuie sa lucrezi?
lucy
CITAT(Sexymom @ 07-03-2008, 04:43 PM) *

De la ce ora la ce ora trebuie sa lucrezi?

Nu stiu sigu deocamdata. Programul"oficial"cred ca va fi de la 7 pana la 16 30,dar in confectii,un singur schimb inseamna de dimineata pana .......nu se stie(adica foarte tarziu).
Asa e aici in BR!
lucy
Acum ma doare capul asa tare ca deja mi-e rau!Am luat o bulina poate imi trece!Voi incerca sa ma mobilizez,dar nu stiu ce voi face in continure. sorry.gif
bubbles
pupic.gif Lucy .Sper sa se rezolve pana la urma floare.gif
lucy
CITAT(bubbles @ 07-03-2008, 05:13 PM) *

pupic.gif Lucy .Sper sa se rezolve pana la urma floare.gif

Da, sper si eu,insa nu cred ca va fi mai bine aici unde lucrez eu.Va trebui sa ma gandesc la altceva,da nu stiu la ce si sunt disperata,furioasa,dezamagita si imi vine sa urlu bang.gif cuplu.gif
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
lucy
CITAT(bubbles @ 08-03-2008, 12:18 PM) *

La multi ani !! pupic.gif

MULTUMESC,MULT! give_rose.gif pupic.gif
Cherie
Uite o floricica frumoasa sa nu mai fi suparata! hug.gif

Imagine
lucy
CITAT(Cherie @ 08-03-2008, 09:50 PM) *

Uite o floricica frumoasa sa nu mai fi suparata! hug.gif

Imagine

MULTUMESC MULT CHERIE pupic.gif
SI DE LA MINE O FLORICICA PENTRU O FATA FRUMOASA give_rose.gif
lucy
Nu stiu ce am facut,am bagat nasul prea adanc in calc si nu mai primesc nici un mail.Asa-mi trebuie daca ma cred "desteapta" tease.gif Acum astept sa ma ajute Nicole daca e dispusa ca azi noapte a fost la un party in pijamale grin.gif .Pana atunci intru pe forum si citesc asa cum pot! sorry.gif pupic.gif pupic.gif
nicoleta
hai aq sa vad dak mi-a iesit ceva..."desteapto" tease.gif ...asha ne alintam noi...
lucy
Azi am fost la stomatolog cu Nicola.Are ceva de lucru la dintii ei si cred ca o masea e irecuperabila.Doctorita mi-a spus ca o sa-i puna plombe de portelan ca-s mai bune.Sper sa nu ma coste prea mult tinand cont ca e eleva si are reducere pupic.gif
Sexymom
E bine ca te duci cu ea, sper sa nu fie fricoasa ca fetele mele si sa inteleaga ca e spre binele ei.
Si eu trebuie sa merg cu pitica mea sa ii trateze o carie. sad.gif
Pupici cu sclipici fetelor. pupic.gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 10-03-2008, 03:02 PM) *

E bine ca te duci cu ea, sper sa nu fie fricoasa ca fetele mele si sa inteleaga ca e spre binele ei.
Si eu trebuie sa merg cu pitica mea sa ii trateze o carie. sad.gif
Pupici cu sclipici fetelor. pupic.gif

Fa ceva si du-te cu iepurasul fricos la stomatolog.Si eu am amanat destul de mult si o masea nu mai poate fi salvata sad.gif .Mai are una gaurita,dar o plombeaza si cateva carii mici doh.gif .Ma duc cu ea,fiindca nu vreau sa ajunga ca mine dry.gif .Gura mea arata ca un "santier parasit".Profitam acum cat mai are reducere prin CAS cheer.gif pupic.gif
lucy
Pa fetele! salut.gif Ma duc la scarbici wacko.gif In lipsa mea puteti veni ca am lasat cafea.gif pe foc.
pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Hello, Lucy, bine te-am gasit in casuta ta.
Ti-am adus un buchet de frezii si un pupic.gif
Imagine
PS: frumoasa e Nicole wink1.gif

Si stai linistita, nu a dat cafeaua in foc, am luat-o eu la timp, am baut-o si am spalat si cescuta wink1.gif
Amazoana
Neata
Nu esti? Si eu nu am nici o cafea ...uufff...tre sa fac eu acus???
lucy
CITAT(dulcikatty @ 12-03-2008, 09:18 AM) *

Neata
Nu esti? Si eu nu am nici o cafea ...uufff...tre sa fac eu acus???

Neata"cu intarziere pupic.gif Eu am dormit ca valiza lol.gif MULTUMESC PENTRU FLORI pupic.gif si doar ti-am spus ca poti sa vii cand vrei sa-ti faci cafea.Ibricul meu e intotdeauna pregatit.Poate ma trezeai si pe mine mai devreme blum.gif pupic.gif
lucy
Dragutele mele sunt nevoita sa ma retrag sorry.gif Copilu" sta pe langa mine si isi cere drepturile,in cateva cuvinte MA GONESTE DE LA CALC!!!!!!!!!!! crazy.gif crazy.gif
Va pupacesc huglove.gif give_rose.gif valea.gif
Nessie
pupic.gif Pup fetele!

Lucy, ai incercat sa iti cauti ceva de lucru pe ejobs? E trecut separat orasul tau si poate gasesti ceva mai bun. flowers1.gif
Amazoana
Multu' pt cafea pupic.gif
Si acu'nah, lasa si copilu' )).gif
lucy
Buna ziua floare.gif Vreau sa va spun ca nici azi nu pot sta cu voi.Motivul:cupilu cel mare nu ma lasa tease.gif Imi voi lua revansa cu alta ocazie sorry.gif Nessie multumesc pentru informatie o sa verific si o sa caut peste tot un loc de munca.Acasa nu o sa stau.Vreau sa-ti spun ca am o promisiune.Sper ca se va realiza(mi-am alertat "pilele" lol.gif ).O sa-ti spun cand voi avea liber la calc blum.gif
Va pup pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Lucy pupic.gif hug.gif
lucy
Neata salut.gif !Nici azi nu pot sta cu voi fiindca ma duc sa-i fac cupilului radiografie dentara doh.gif Sambata imi vine consoarta de la Bucuresti si iarasi sunt ocupata naughty.gif
Te pup si eu Bubulina pupic.gif pupic.gif si mai pup pe toate fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Sa ai o zi uoara si sanatate copilului! pupic.gif
lucy
Neata la toata lumea pupic.gif Va pup si va doresc un WE si un WW lol.gif ambele placute cheer.gif blum.gif ........si daca aveti timp,.....poftiti la o cafea.gif .Am plecat valea.gif
Sexymom
Lucy week-end placut si tie si printeselor tale, spune-i Nicoletei ca ne este dor de ea pupic.gif
Amazoana
Week-end placut, eu fug la dus. pupic.gif

Week-end placut, eu fug la dus. pupic.gif
lucy
Buna seara la toata lumea floare.gif Am intrat in giurnalul meu sa va spun alta problema doh.gif Vio,fata mea cea mare are prieten.Asta stiam.Deunazi m-am uitat pe hi5 si l-am vazut crazy.gif E TATUAT!!!!!!!!!!!!!!spatele lui arata ca un covor persan! doctor.gif I-am spus ca nu credeam ca-si va alege asemenea prieteni si ea il sustine cu toate puterile sorry.gif Ce ma fac?Sfatuiti-ma si voi ca eu incerc sa fiu calma,sa nu ii interzic sa se vada cu el si sa fiu de partea ei wacko.gif OF tare greu mai este sad.gif Am uitat sa va spun ca face si lupte.Adica k1

pupic.gif pupic.gif

Am uitat sa va spun ca plec fiindca asteapta cupilu in spatele meu. va pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Neata Lucy
Eu nu stiu cum as putea sa te sfatuiesc, sunt intre varstele voastre. Cu tatuajul cred ca e o chestiune de gust, iar cu luptele...hai soro, ca asta chiar e un lucru bun. Am facut si eu carate demuuuult si acolo te invata sa fi disciplinat, sa respecti....
Se putea mult mai rau, adica un baiat care arata "normal" dar care chiulea zilnic de la scoala, care statea numai in baruri, umbla cu golani....DECI????
Sper ca nu te-au deranjat comentariile mele. pupic.gif
O zi super!!!!
lucy
Buna la toata lumea pupic.gif Nu stau nici azi mult,da am intrat sa va spun ca"merge"IMBOX-ul cheer.gif
Dulcico multumesc pt incurajari,incerc si eu sa fiu "barbata"si s-o inteleg.Ea incearca sa vorbeasca cu mine,insa nu prea am avut timp sorry.gif Zice ca e un baiat care a avut nu stiu ce necazuri si nu a putut sa faca liceul,insa acum e la seral in cl a 12-a.Mie mi-e frica sa nu fie unul din ala care profita si apoi duce fete cine stie pe unde wacko.gif Imi pare rau ca nu pot sta prea mult ,dar o am pe soacra-mea in spital.Afost operata de ruptura de perineu(am zis bine?).Ieri am fost la ea si mi s-a facut mila.Era ametita dupa anestezie,a vomat,avea sonda si perfuzie.Culmea e ca este acolo un asistent taaaaaaaanar si frrrrrrrruuuuuuuuuumos care i-a facut toaleta si i-a shimbat pansamentul lol.gif Vreau sa va spun ca a intrat babuta in pamant de rusine blushing.gif
Eu va pup pe toate si poate ne vedem(citim)maine pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
Am mai intrat si la mine in casuta sa mai scutur ca e cam mult praf devil.gif Acasa la mine tot asa e ca am stat toata dimineata cu voi devil.gif naughty.gif Acu eu cred ca plec putin..........PAPAPA blum.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
Am intrat iarasi ca am nevoie de sfaturi.Voi va omorati cu slabeala,eu ma bat cu HORMONII(nu ai mei,ai fetelor doh.gif )Vreau sa aud MULTE pareri sa vad ce fac cu tatuatul fiica-mi wacko.gif Trebuie sa-mi linistesc NERVII care sunt intinsi la maxim.Nu ma supar orice ati zice! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
Lucy, cand eram prin clasa a 10-a am fost si eu oarecum in situatia fetei tale, adica aveam un prieten neagreat de parinti. Era un baiat care nu a vrut sa faca facultate pentru ca zicea ca are nevoie de bani. Adevarul e ca venea dintr-o familie cu multi copii si mai saraca, dar nici el nu era prea cu ganduri bune. devil.gif Se angajase ca vanzator in piata si ai mei erau tare speriati. Ma acaparase de tot, le spuneau cunoscutii parintilor ca l-au vazut prin oras cu alta si eu credeam ca spun doar asa sa ma desparta de el. El pe partea cealalta ma intorcea impotriva lor, ca nu ma lasa sa imi traiesc viata, ca vor sa ma tina in casa si sa faca ce vor ei cu mine etc. Ce s-o mai lungesc...era clar: ai mei nu-l placeau, chiar le era frica de el ca eu aveam 16-17 ani si el 21, iar eu credeam tot ce spunea el si ma intorsesem impotriva parintilor.

Cum au reactionat ei? Chiar daca nu il placeau, de dragul meu, au ales sa si-l apropie. Il chemau mereu pe la noi, cand ma aducea acasa ii ziceau sa urce si sa mai stea putin, i-au cunoscut parintii, il ajutau cand avea cate o problema. Pana la urma el se simtea "prins" de ai mei si ca nu ii mai poate fraieri nici pe ei, nici pe mine asa cum isi dorea si s-a indepartat usor-usor, eu am simtit si am deschis ochii mai bine. L-am urmarit intr-o zi cand mi s-a parut ca a fugit de mine suspect de repede si l-am prins cum se plimba de gat cu fosta lui. devil.gif

Uite asa m-am convins singura cine era de fapt si ce urmarea (ca mereu o dea cu casatoria, chiar daca eu eram micuta rau blink.gif ) cu ajutorul parintilor care mi-au fost aproape si nu mi-au interzis sa il mai vad, chiar daca asta isi doreau. Din ce incercau mai rau sa ma desparta de el, de aia fugeam mai mult in bratele lui. doh.gif Minte de copil prost!

Eu iti recomand sa te apropii de fata si prietenul ei cat mai mult. Incearca sa il cunosti si sa o faci si pe ea sa il cunoasca asa cum e. Poate pana la urma e baiat bun. Nu inseamna ca daca e tatuat urmareste ceva necurat. Spune-i parera ta ca mama, dar nu ii impune. Spune-i mereu ca ai incredre in ea ca e matura, dar nu vrei ca mai tarziu (cand o sa isi dea si ea seama de el) sa iti reproseze ca nu i-ai spus din timp.
Amazoana
Ai mare dreptate Nessie. Si ai mei au jucat intodeauna tot asa si astfel m-au ajutat sa vad adevaratele fete ale prietenilor mei.
Lucy, incearca o cafea cu menta pt a te relaxa. Am scris cum se face la mine wink1.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.