Lucy, cand eram prin clasa a 10-a am fost si eu oarecum in situatia fetei tale, adica aveam un prieten neagreat de parinti. Era un baiat care nu a vrut sa faca facultate pentru ca zicea ca are nevoie de bani. Adevarul e ca venea dintr-o familie cu multi copii si mai saraca, dar nici el nu era prea cu ganduri bune.

Se angajase ca vanzator in piata si ai mei erau tare speriati. Ma acaparase de tot, le spuneau cunoscutii parintilor ca l-au vazut prin oras cu alta si eu credeam ca spun doar asa sa ma desparta de el. El pe partea cealalta ma intorcea impotriva lor, ca nu ma lasa sa imi traiesc viata, ca vor sa ma tina in casa si sa faca ce vor ei cu mine etc. Ce s-o mai lungesc...era clar: ai mei nu-l placeau, chiar le era frica de el ca eu aveam 16-17 ani si el 21, iar eu credeam tot ce spunea el si ma intorsesem impotriva parintilor.
Cum au reactionat ei? Chiar daca nu il placeau, de dragul meu, au ales sa si-l apropie. Il chemau mereu pe la noi, cand ma aducea acasa ii ziceau sa urce si sa mai stea putin, i-au cunoscut parintii, il ajutau cand avea cate o problema. Pana la urma el se simtea "prins" de ai mei si ca nu ii mai poate fraieri nici pe ei, nici pe mine asa cum isi dorea si s-a indepartat usor-usor, eu am simtit si am deschis ochii mai bine. L-am urmarit intr-o zi cand mi s-a parut ca a fugit de mine suspect de repede si l-am prins cum se plimba de gat cu fosta lui.
Uite asa m-am convins singura cine era de fapt si ce urmarea (ca mereu o dea cu casatoria, chiar daca eu eram micuta rau

) cu ajutorul parintilor care mi-au fost aproape si nu mi-au interzis sa il mai vad, chiar daca asta isi doreau. Din ce incercau mai rau sa ma desparta de el, de aia fugeam mai mult in bratele lui.

Minte de copil prost!
Eu iti recomand sa te apropii de fata si prietenul ei cat mai mult. Incearca sa il cunosti si sa o faci si pe ea sa il cunoasca asa cum e. Poate pana la urma e baiat bun. Nu inseamna ca daca e tatuat urmareste ceva necurat. Spune-i parera ta ca mama, dar nu ii impune. Spune-i mereu ca ai incredre in ea ca e matura, dar nu vrei ca mai tarziu (cand o sa isi dea si ea seama de el) sa iti reproseze ca nu i-ai spus din timp.