Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnalul cu nabadai
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
lucy
BUNA, ce mai faceti? Astazi am"rasfoit paginile FORUMULUI" SI MAMA MIA ...... trebuie sa am mult timp si rabdare sa citesc tot. Si nu prea am nimic din cele doua dry.gif . am intrat in jurnalul celor treizeci si ceva de primaveri. Vreau sa spun ca n-am avut rabdare sa-l citesc pe tot. Ca dati seama 50 si ceva de pagini!!!!! tease.gif tease.gif UAU!!!! DA AVETI VECHIME NU GLUMA! vA PUPACESC pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
LadyEowin
pupici si tie lucy si bine ai venit printre noi...
lucy
MULTUMESC! esti draguta give_rose.gif
ina_ceva
Bine ai venit Lucy!

Spor la slabit, daca asta iti doresti.Ti-ai ales vreun regim anume?
Nessie
Bine ai venit! floare.gif Ne spui cateva lucruri despre tine? Te rugam! pupic.gif
Sexymom
Uite cum picasi tocmai la mine in giurnal, una mai serioasa nu gasisi. Vezi ca eu nu ma tin de treaba si te trag la fund dupa mine, mai bine da pe la Ganesha prin jurnal, sau la Anca, Crissy, astea da, se tin de slabeala. pupic.gif
lucy
CITAT(ina_ceva @ 27-11-2007, 10:57 PM) *

Bine ai venit Lucy!

Spor la slabit, daca asta iti doresti.Ti-ai ales vreun regim anume?

Daca mi-am ales un regim?Am tinut mai multe,printre care si cel cu lamaie.odata am urmat unul dintro revista. Dura 2 saptamani.Am inceput luni si duminica nu m-am putut ridica din pat.Amajuns la concluzia ca niciun regim nu-i bun daca nu-i recomandat de un medic.Am incercat sa nu mai maninc dupa ora 18, sa reduc painea si grasimile animale si-ti spun ca da rezultate.Insa seara dupa schimbul 2, sambata si duminica recuperez doh.gif .Acum am facut pauza. Astept sa vina vara ca sunt mai multe legume si fructe smile.gif .ASA A SPUS SI GREIERELE !!! grin.gif PUP pupic.gif

CITAT(Nessie @ 27-11-2007, 11:28 PM) *

Bine ai venit! floare.gif Ne spui cateva lucruri despre tine? Te rugam! pupic.gif

DA! Va voi spune foarte multe,da acum sunt putin presata de timp.Eu sunt mereu contracronometru pentru ca vreau sa fac de toate si nu reusesc nimic. Punctul meu forte nu-i curatenia blushing.gif si intotdeauna sunt in criza de timp! pupic.gif pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 27-11-2007, 11:41 PM) *

Uite cum picasi tocmai la mine in giurnal, una mai serioasa nu gasisi. Vezi ca eu nu ma tin de treaba si te trag la fund dupa mine, mai bine da pe la Ganesha prin jurnal, sau la Anca, Crissy, astea da, se tin de slabeala. pupic.gif

Sorry ca am picat exact ca musca...,da mi-a placut numele"MAMICA CEA SEXI" devil.gif PUPICI pupic.gif
Mariana
buna. Pute-ti incerca orice regim dar atata timp cat nu exista vointa nu faci nimic. Dorinta si motivatia trebuie sa fie puternice si astfel veti avea destula vointa. Mult succes, eu am slabit de la 64 la 52 si acum am ajuns la 57. grin.gif
lucy
CITAT(Mariana @ 28-11-2007, 06:05 PM) *

buna. Pute-ti incerca orice regim dar atata timp cat nu exista vointa nu faci nimic. Dorinta si motivatia trebuie sa fie puternice si astfel veti avea destula vointa. Mult succes, eu am slabit de la 64 la 52 si acum am ajuns la 57. grin.gif

Ai dreptate.INSA NU STIU DE CE TE CHINUI pentru ca eu cred ca tu arati TRASNET la cele 57 cate ai! )).gif
lucy
Ieri am fost la politie ca sotul meu sa-si depuna actele pentru a-si schimba buletinul. Am stat la o coada infernala si cand am ajuns ne-a respins pe motivul ca are certificatul de nastere deteriorat si nu se vede bine un(I) din nume. Asa ca trebuie sa-si scoata o carte de identitate provizorie,apoi un nou certificat de nastere si la urma buletinul!!!!! Imi vine sa turbez mai ales ca avea nevoie de el saptamana asta. Asa ca amanam totul la anul devil.gif
Nessie
CITAT(lucy @ 07-12-2007, 11:07 AM) *

Ieri am fost la politie ca sotul meu sa-si depuna actele pentru a-si schimba buletinul. Am stat la o coada infernala si cand am ajuns ne-a respins pe motivul ca are certificatul de nastere deteriorat si nu se vede bine un(I) din nume. Asa ca trebuie sa-si scoata o carte de identitate provizorie,apoi un nou certificat de nastere si la urma buletinul!!!!! Imi vine sa turbez mai ales ca avea nevoie de el saptamana asta. Asa ca amanam totul la anul devil.gif

doh.gif Vai ce nebunie! Nu puteti cu buletinul vechi sa faceti un nou certificat si apoi sa schimbati buletinul? unsure.gif
lucy
nu cred ca se mai poate face nimic ,asa ca mergem pe drumul asta si o sa reusim la anu.ASTA E!
lucy
BUNA!Asi vrea sa va spun ca azi sunt bucuroasa.Saptamana trecuta am scris un mesaj in BILANT si azi am primit niste banuti, iar fetele mele isi vor cumpara ghete cheer.gif Asa ca asi vrea sa-i multumesc prin intermediul acesta. Imi pare rau ca nu pot spune cine este,pentru ca nu i-am cerut acordul acesta,da vreau sa-i multumesc inca odata si-i daruiesc un pupic.gif si o give_rose.gif
lucy
SORRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!! ca nu va pot scrie tutror fiindca sunteti muuuuuuuuuuuuulte!,da vreau sa va urez SARBATORI FERICITE, CRACIUN FERICIT un NOU AN FERICIT plin de impliniri si multe satisfactii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA LUCY
Imagine
crissy
Craciun fericit!
Mariana
Craciun fericit, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. "LA MULTI ANI"
lucy
MAMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt atat de plictisitaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! sad.gif Imi vine sa urlu crazy.gif
Nu am deloc activitate. Sotul e plecat la un cumnat(eu nu merg la ei ca se cearta tot timpul si nu pot sa sufar lucru asta),fetele dorm(s-au culcat f tarziu aseara,de fapt azi noapte), am facut putina ordine,am
spalat vasele si acum chinui calculatorul tease.gif !!!!!!!!!!!!!!
VA PUP PE TOATE pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
pupic.gif
plictiseste-te aici cu noi tease.gif sau joaca un joc blum.gif
lucy
Mai e putin si se temina vechiul an,care a trecut pentru mine putin cam greu.Anul asta ce va incepe,imi doresc sa fie mai ingaduitor ca sa ne revenim si noi cat de cat. Voua,dragele mele "forumiste"va doresc multa sanatate,fericire,satisfactii in toate si sa aveti o viata plina de impliniri alaturi de FAMILIE si de ce nu, alaturi de prieteni.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif floare.gif
lucy
2008......................
Acum am intrat in noul an si nu am nici o dorinta si nici un plan,sau am atat de multe incat nu pot sa le clasific devil.gif . Totusi un gand ma bate si anume sa incerc(din nou) sa mai dau din colacii de grasime jos!
Nu stiu daca o sa reusesc da voi incerca tease.gif
Si celelalte dorinte trebuie catalogate,da am zis ca le mai las sa astepte vreo 2 zile ca n-o fi foc. Asi vrea sa ma detasez o perioada de toate sa-mi linistesc putin creierul insa totul va intra in normal.
VA PUP pupic.gif
Sexymom
Hola fata frumoasa. pupic.gif Ce faci azi? ce fac adolescentele tale frumoase?
Te-ai hotarat sa tii regim? cate kg ai vrea sa dai jos?ce inaltime ai? si ce greutate?cate intrebari pun si eu )).gif
lucy
CITAT(Sexymom @ 03-01-2008, 12:23 PM) *

Te-ai hotarat sa tii regim? cate kg ai vrea sa dai jos?ce inaltime ai? si ce greutate?cate intrebari pun si eu )).gif

HOLA SEXY! Eu sunt bine,adolescentele mele mai bine ca mine fiindca dorm si la ora asta. dry.gif In vacanta nu au un program anume.Le las sa stea pana tarziu ca s-or satura de restrictii si de scoala blum.gif
Da capprioarele tale ce fac?Pupa-le din partea mea pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Da, m-am hotarat sa tin regim, dar eu incerc sa-l personalizez dupa bugetul meu. Nu pot sa ma apuc de unele speciale da voi reduce,chiar elimina painea,grasimile,dulciurile wacko.gif ,pastele,sucurile.........,voi bea ceai(am cumparat ceai verde si am inceput sa beau deja fac"ture la kk" tease.gif ) si nu mai pun nimic in gura dupa ora 18.ASTA E!
PUPICI MULTI pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(lucy @ 04-01-2008, 11:25 AM) *

CITAT(Sexymom @ 03-01-2008, 12:23 PM) *

HOLA SEXY! Eu sunt bine,adolescentele mele mai bine ca mine fiindca dorm si la ora asta. dry.gif In vacanta nu au un program anume.Le las sa stea pana tarziu ca s-or satura de restrictii si de scoala blum.gif
Da capprioarele tale ce fac?Pupa-le din partea mea pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Da, m-am hotarat sa tin regim, dar eu incerc sa-l personalizez dupa bugetul meu. Nu pot sa ma apuc de unele speciale da voi reduce,chiar elimina painea,grasimile,dulciurile wacko.gif ,pastele,sucurile.........,voi bea ceai(am cumparat ceai verde si am inceput sa beau deja fac"ture la kk" tease.gif ) si nu mai pun nimic in gura dupa ora 18.ASTA E!
PUPICI MULTI pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

A, am uitat sa-ti spun ca am 1,64 si 10ori8plus4kg devil.gif blushing.gif
Sunt GRASA!Avantajul meu:
s-a depus uniform peste tot.
Dezavantaj:
totosi am mainile groase,parca asi fi facut "halbere" sorry.gif w00t.gif pupic.gif
Sexymom
Miruna mea e bolnavioara, a tusit toata noaptea si acum eu sunt terminata de oboseala si ma simt rau.
Bianca studiaza toata vacanta, mai ales la engleza, nu o las sa iasa din ritm ca se pune repede pe tanjeala.
lucy
CITAT(Sexymom @ 04-01-2008, 11:33 AM) *

Miruna mea e bolnavioara, a tusit toata noaptea si acum eu sunt terminata de oboseala si ma simt rau.
Bianca studiaza toata vacanta, mai ales la engleza, nu o las sa iasa din ritm ca se pune repede pe tanjeala.

Imi pare rau de MIRUNA,stiu ce inseamna sa ai un copil bolnav.Asa o am si eu pe Nikol.Am avut probleme cu ea de cand am nascut-o.Nu stiu de cate ori am vegheat-o,pe la 7 luni era sa o pierd de la o enterocolita rebela.am stat cu ea in spital o luna jumate unde a capatat si bronhopneumonie. Acum se plange ca o doare in dreapta.Cred ca o sa ajung la cutit cu ea.
Nu stiu daca gasesti pe acolo, da eu le fac srop de patlagina,de ceapa sau scobesc un cartof mai mare,umplu gaura formata cu zahar si dupa cateva ore le dau sa bea siropul.Dupa cateva portii le trece.
TE PUP pupic.gif
Sexymom
Am mers cu ea la medic acum 2 zile, a spus medicul ca nu are nimic, nici in gat , nici la plamani (multumesc lui Dumnezeu), mi-a dat un sirop de tuse numai.Dar aseara i s-a accentuat tusea, a devenit si mai productiva, si imi varsa si ce mananca sad.gif
butterfly
ooffff ....saracutza..sper sa ii treaca repede
lucy
CITAT(Sexymom @ 04-01-2008, 12:32 PM) *

Am mers cu ea la medic acum 2 zile, a spus medicul ca nu are nimic, nici in gat , nici la plamani (multumesc lui Dumnezeu), mi-a dat un sirop de tuse numai.Dar aseara i s-a accentuat tusea, a devenit si mai productiva, si imi varsa si ce mananca sad.gif

Probabil varsa din cauza sputei,cunosti si tu senzatia.Cred ca e bine sa expectoreze si nu e tuse uscata. Acum trebuie ajutata cu ceva sa se fluidifice si mai mult sputa.Bine ca nu are nimic la plamani.Trebuie sa-i dai lichide,ceai cu lamaie si fa supa de pui.Trebuie sa se refaca,mititica si asta cat mai repede.Va pup pupic.gif
Multa sanatate
bubbles
La multi ani si un an nou fericit!!!Asa mai cu intarziere sorry.gif si la cat mai multe kg date jos pupic.gif
lucy
CITAT(bubbles @ 05-01-2008, 03:21 PM) *

La multi ani si un an nou fericit!!!Asa mai cu intarziere sorry.gif si la cat mai multe kg date jos pupic.gif

Multumesc pentru urari Bubbles! Nu conteaza cat de tarziu e,nu sunt supi. Nici eu nu am scris la multe persoane din forum(asta de lene sorry.gif blushing.gif )
Si eu iti doresc tot binele din lume!PUPICI pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
Salut. Ma cheama Lilish si sunt nebunika. Ma bucur sa te cunosc. pupic.gif
lucy
CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 10:18 AM) *

Salut. Ma cheama Lilish si sunt nebunika. Ma bucur sa te cunosc. pupic.gif

BUNA! i eu ma bucur ca ai intrat in al meu jurnal.Poate ma molipsesc si eu cu exuberanta ta. Esti SUPEREXPLOZIVA headspin.gif pupic.gif flowers1.gif
bubbles
Ziua pupic.gif pupic.gif Ce mai faci tu?
Sexymom
Cred ca are de furca cu cele doua adolescente, probabil ca e pe urmele lor si le alearga pretendentii lol.gif iubita, sotul tau are pusca dupa usa? ca al meu sigur o sa o tina acolo lol.gif
lucy
BUNA BUBBLES,BUNA SEXOASO salut.gif !
Multam pentru vizita.Sunt fericita cheer.gif ca ati trecut pe la mine.Pacat ca nu ma-ti gasit ca va serveam cu o cafea.gif si o drag.gif! wink1.gif
Apropo de pusca.....Am impresia ca o sa-mi scot un permis de portarm si o sa-mi cumpar crazy.gif !Acu doua zile am picat cu fie-mea aia mai mare la intelegere.Adica eu o las mai moale,iar ea nu ma mai duce cu presuletu.Citez ce a zis:"-Hai mami sa incercam sa ne intelegem ca eu sunt fata cuminte si daca am prieten, nu inseamna neaparat ca o sa ma culc cu el!" shock.gif Asa ca incerc sa ma linistesc(oare?)si sa nu ma mai swordfight.gif cu ea toata ziua!Si totusi imi este frica sa nu faca sex.gif ca o sa ma duca pe doctor.gif la nebuni! VA PUPACESC pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
otilici
Ce bine ca-s mama de baiat grin.gif sorry.gif

give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif Lucy,pentru tine si fetele tale.
pupic.gif
lucy
Multumesc pentru pupici. floare.gif Ai dreptate, e bine ca ai baiat ,da ai grija ca e taaaaaaaaare frumusel, asa

ca pune-i de pe acum"caciulita" in gentuta lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .NU RISCA!!!!!!!!!!! tease.gif
TE PUUUUP pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

PS:Daca vreti sa-mi vedeti "fetili"duceti-va la galeria foto.Acolo am si io vreo 2 pozute.Daca-mi vedeti gagicile,tre" sa-mi spuneti dacam-i iau arma sau nu! grin.gif pupic.gif
nicoleta
Dapz...yo am pus pozicile...
buretel
Sa-ti traiasca fetele, sunt f frumoase wink1.gif
Eu zic sa-ti iei direct un Kalashnikov )).gif
lucy
CITAT(buretel @ 31-01-2008, 03:35 PM) *

Sa-ti traiasca fetele, sunt f frumoase wink1.gif
Eu zic sa-ti iei direct un Kalashnikov )).gif

MULTAM,MULTAM!
Intelegi acum de ce sunt asa de disperata????? crying.gif Mai bine eram musulmana si atunci sa vezi cum le mai infofoleam devil.gif devil.gif
buretel
lol.gif lol.gif lol.gif Buna idee. Dar veneau seicii cu camile la tine dup'aia, sa le vinzi )).gif )).gif
Nessie
naughty.gif Mama ce fete ai! doh.gif Sa-ti traiasca si sa fie fericite si cuminti! grin.gif
lucy
CITAT(Nessie @ 31-01-2008, 04:22 PM) *

naughty.gif Mama ce fete ai! doh.gif Sa-ti traiasca si sa fie fericite si cuminti! grin.gif

Multumesc NESSIE pupic.gif Sa stii ca de abia asteptam sa intri si tu in a mea GALERIE FOTO cheer.gif Te iubesc si va iubesc pe toate pupic.gif pupic.gif !
lucy
Ieri am fost si eu(in sfarsit)de am facut analizele alea obligatorii.Acu mai am sa-mi fac o mamografie, ca cica am probleme(imi curge un san spre rusinea mea de vreo "n" ani)Am cam bagat-o pe maneca!Ma duc peste 2 saptamani cand voi fi iar schimbul 2.Va tin la curent.Sper ca inconstienta mea sa nu ma coste cam mult!VA PUPACESC pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
shucks.gif Ouch, nu e bine ca-ti neglijezi sanatatea. Orice "economie" acum de timp sau bani se poate traduce mai tarziu in cheltuieli mari si poate chiar mai rau... sorry.gif Du-te cat mai repede la medic si sper sa fie totul bine!

Sanatate multa! hug.gif
lucy
CITAT(Nessie @ 01-02-2008, 12:05 PM) *

shucks.gif Ouch, nu e bine ca-ti neglijezi sanatatea. Orice "economie" acum de timp sau bani se poate traduce mai tarziu in cheltuieli mari si poate chiar mai rau... sorry.gif Du-te cat mai repede la medic si sper sa fie totul bine!

Sanatate multa! hug.gif

Da.Ai dreptate.La mine a fost neglijenta,delasare....,INSA MA APUC DE TREABA SERIOS.Te pup pupic.gif Acum plec la munca.
bubbles
Neata.Sincer eu sper sa fac un baiat ca sa fiu soacra soacra poama acra lol.gif lol.gif si mai les ca sa nu stau pe la geamuri noaptea sa imi pandesc mandra lol.gif .Cred ca nebunu de babuin ar aduce pustile acasa si ar dormi cu ele sub pat - e in stare lol.gif
lucy
lol.gif lol.gif lol.gif S-o crezi tu ca o sa stai linistita daca esti mama de baiat!Cand o veni mama,tata si fata la usa ta naughty.gif ,atunci sa te vad pe unde o sa scoti camasa.........! swoon.gif
lucy
NEATA FETE FRUMOASE hug.gif !
bubbles
Uite la faza asta cu baiatul nu m-am gandit lol.gif lol.gif .Pana la urma poate vor fi 2 .. si baiat si fata ca sa vad cu care ma descurc mai bine grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.