CITAT(Sexymom @ 03-01-2008, 12:23 PM)

Hola fata frumoasa.

Ce faci azi? ce fac adolescentele tale frumoase?
Te-ai hotarat sa tii regim? cate kg ai vrea sa dai jos?ce inaltime ai? si ce greutate?cate intrebari pun si eu
).gif)
HOLA SEXY! Eu sunt bine,adolescentele mele mai bine ca mine fiindca dorm si la ora asta.

In vacanta nu au un program anume.Le las sa stea pana tarziu ca s-or satura de restrictii si de scoala
Da capprioarele tale ce fac?Pupa-le din partea mea
Da, m-am hotarat sa tin regim, dar eu incerc sa-l personalizez dupa bugetul meu. Nu pot sa ma apuc de unele speciale da voi reduce,chiar elimina painea,grasimile,dulciurile

,pastele,sucurile.........,voi bea ceai(am cumparat ceai verde si am inceput sa beau deja fac"ture la kk"

) si nu mai pun nimic in gura dupa ora 18.ASTA E!
PUPICI MULTI

CITAT(lucy @ 04-01-2008, 11:25 AM)

CITAT(Sexymom @ 03-01-2008, 12:23 PM)

Hola fata frumoasa.

Ce faci azi? ce fac adolescentele tale frumoase?
Te-ai hotarat sa tii regim? cate kg ai vrea sa dai jos?ce inaltime ai? si ce greutate?cate intrebari pun si eu
).gif)
HOLA SEXY! Eu sunt bine,adolescentele mele mai bine ca mine fiindca dorm si la ora asta.

In vacanta nu au un program anume.Le las sa stea pana tarziu ca s-or satura de restrictii si de scoala
Da capprioarele tale ce fac?Pupa-le din partea mea
Da, m-am hotarat sa tin regim, dar eu incerc sa-l personalizez dupa bugetul meu. Nu pot sa ma apuc de unele speciale da voi reduce,chiar elimina painea,grasimile,dulciurile

,pastele,sucurile.........,voi bea ceai(am cumparat ceai verde si am inceput sa beau deja fac"ture la kk"

) si nu mai pun nimic in gura dupa ora 18.ASTA E!
PUPICI MULTI

A, am uitat sa-ti spun ca am 1,64 si 10ori8plus4kg
Sunt GRASA!Avantajul meu:
s-a depus uniform peste tot.
Dezavantaj:
totosi am mainile groase,parca asi fi facut "halbere"