Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Raluca Badulescu a slabit 38 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Nessie
Tocmai am auzit ca Raluca Badulescu a slabit 38 kg fara sala, fara dieta, fara operatie, fara renuntat la dulciuri/cola/paine. Cum? Cica seara mergea la petreceri ca sa nu manance in fata televizoului. lol.gif

Inca una care a slabit facand "nimic". dry.gif Credeti in povesti din astea? Sau poate cei de la tv nu aveau o sursa buna si chiar a muncit pentru alea 38 kg.

Inainte
Imagine

Dupa
Imagine
bubbles
Cum???????Astea-s vrajeli. shock.gif swoon.gif Mai zic 5 kg dar nici 38.Pai la petrecere ce facea?Nu servea nici un pahar ,... ca doar si alcoolul are calorii doh.gif

Am gasit si eu un articol despre asta Raluca
Eu.
nu stiu cine-i asta, dar am auzit si eu faza la Magic FM azi de dimineata dry.gif
da' dom'le, parca e mai urata dupa ce-a slabit, sau mi se pare mie? blink.gif
bubbles
Tipa e una care a fost maritata cu un model .Mie mereu mi s-a parut vulgara si antipatica..si daca lumea o aprecia pt unghiile ei blink.gif mie mereu mi s-au parut de prost gust.Eu nu cred nici ca as putea manca sa am asa unghii blink.gif
emu
Ar fi fost bine sa spuna (articolul) si in cat timp sau cat de scurt e timpul respectiv in care a slabit. Apoi... mergand la petreceri ca sa nu manance inseamna ca a renuntat la ceva - la mai multa mancare ingurgitata noaptea/seara/ambele in fata tv-ului, plus ca a facut ceva miscare daca s-a si dantzuit domnisorica (nu ca as sti cine e tipa) )).gif
julyalina
)).gif eu cred ca e bisturiul wink1.gif
la 38 de kg pierdute nu atarna deloc pielea pe ea? mai ales ca nu a facut delok sport ? una e sa te zbantui intr-un club si sa manaci tot ca inainte si alta e sa te duci la sala si sa ti regim ... in plus, voi i-ati vazut sanii in pozele de dinnainte? erau imensi... cum credeti ca ar arata acum ? cred ca si i-ar inoda pe la talie daca nu ar fi fost micutul bisturiu.
astea la bunul simt, fara sa fiu rautacioasa smile.gif
ramonik88
am vazut si eu un reportaj cu ea....spunea k singurul regim pe care la tinut;nu a amai mancat dupa 5,in restul zilei manca de toate dar foarte putin "gusta" )).gif )).gif ....eu cred k minte...nu are cum sa slabeasca asa mult in asa putin timp si facand numai atat sad.gif ...inseamna k eu trebuia sa am acum15kg(de 5ani numai asa mananc)mellow.gif

si eu cred k ar fii bisturiul biggrin.gif
camvalmy
si-a pus inel la stomac. a zis in emisiunea lu maruta. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.