Putin off-topic parerea mea, dar... eu nu as pleca din tara; observ, simt, traiesc toate aberatiile bucurestene si romanesti in general dar trebuie sa recunosc ca imi si plac; pur si simplu nu m-as putea desparti de Bucuresti pentru nici un alt oras. Cred ca in alta parte pur si simlu m-as plictisi de moarte. Imi plac intrigile, dramele, comediile pe care le traiesc aici in fiecare zi. Imi plac oamenii de aici, asa nesimtiti si tarani cum sunt unii, asa veseli si plini de viata cum sunt altii.
Da, Bucurestiul e un loc groaznic din multe puncte de vedere (de exemplu daca vrei sa ai masina, o nevoie aproape elementara mai ales intr-un oras atat de mare), dar cred ca am ajuns sa imi placa tocmai asta la el.
Am fost aseara pe la Unirii, sa vad bradul impodobit acolo (am auzit ca e cel mai inalt din Europa). Ce am gasit acolo? Tarani (aka baietasi de cartier si fetitele lor), imbulzeala, trafic mort etc. Dar pe langa asta luminite, oameni veseli, oameni multi

Si pentru prima data in ultima perioada mi-a placut imbulzeala. Si mi-am dat seama ca asta e misto aici: viata pe care o traim, o traim greu, dar o traim impreuna. Ne ranim, ne mangaiem, ne certam, ne injuram, ne laudam... dar simt ca nu fac asta singur, simt ca nu sunt doar eu si sotia sau doar eu si familia, simt ca suntem noi, noi toti.