CITAT(alex25 @ 03-12-2007, 09:40 AM)

Eu am folosit un produs de inalbire a dintilor acum 3 ani parca. Si a mers. Mi i-a inalbit destul de mult si am fost chiar foarte multumit pe moment. Problema e alta: de atunci am capatat o sensibilitate mai puternica a dintilor si, de exemplu, la frig am o senzatie ciudata (nu e chiar durere, dar e o stanjeneala). Aceeasi senzatie o am si cand combin anumite tipuri de alcool. In plus, daca beau vin rosu (care e vinul meu preferat) mi se pateaza dintii si daca nu am o periuta de dinti la indemana raman cu ei patati pana gasesc una

.
Produsul pe care l-am folosit eu era adus din SUA si nu-mi mai amintesc exact cum se numea, dar lipeam cate o folie pe dinti dimineata si seara; simteam inca de atunci sensibilitatea asta imediat dupa ce imi dadeam jos foliile (cand ma duceam la serviciu, dimineata, pe frig).
Asa ca nu stiu daca sa te incurajez sau sa te descurajez in a continua sa-l folosesti; pot doar sa-ti spun concluziile mele:
- efectul inalbirii dintilor tine cam 6 luni dupa care trebuie sa reiei tratamentul daca vrei aceleasi rezultate
- merge: iti inalbeste dintii
- poate avea efecte secundare destul de aiurea ulterior
Eu astept sa vad ce se intamlpa, ca oricum am cumparat 2 sticlutze, a doua cu reducere si incercarea moarte nu are!
CITAT(Nessie @ 03-12-2007, 05:31 PM)

Pe langa cauzele spuse de tine, mie mi-a mai spus un stomatolog una.
Mi-a spus ca anumite persoane au un strat protector pe smaltul dintilor, care ii protejeaza de carii, dar care le da culoarea galbuie. Oricat te-ai spala pe dinti, se formeaza intre periaje si nu poate fi tratat. E produs de un "animalut" mic (a se citi "bacterie"

).
Sa stii ca toti stomatologii unde am fost pt controale mi-au zis in cor....ai dinti f buni, dar nu aspectuosi...sa fii multumita!
Adevarul ca nu am decat 3 sau 4 carii numai pe partea de sus...si am 35 ani!
Stau bine totusi.