Miha, eu inca nu reusesc sa ma pun pe linia de plutire, mananc f mult si am ajuns iarasi la greutatea de start de pe ticker, din pacate, o sa il si modific
Recunosc ca sunt f slava psihic acum, nu ma pot mobiliza de dieta deloc deloc....
Lavi, sa stii ca mai sunt camere la mune, azi sun sa le confirm si ocupam parca 5 sau 6 din 7 disponibile + un apartament, asa ca daca vrei esti binevenita, doar sa imi spui
Pisi, hai sa-ti zic. Si eu daca nu ma satur la masa de pranz...sau ma satur dar nu mananc f consistent, ma apuca seara foamea!
Asa ca incearca sa adaugi la pranz ceva orez sau fainoase sau cartofi...sa se umple burta si sa nu te apuce foamea mai tarziu.
Alta chestie, daca incep ziua prost:ori mananc prea putin sau prea aiurea, sau dulciuri in timpul zilei...mai rar ce-i drep...iar mi se face o foame de lup seara!
Pt munte trebuie sa consult sotul....ca mereu vorbesc inainte de a discuta cu el..
Taverna sarbului imi place de mor...cam piperate preturile, cel putin la Sinaia unde am fost! E bine ca totusi e in zona ta.
Eu inaugurez o alta casa de revelion, ca si anul trecut...in Voluntari de data asta.