Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 09:24 AM) *

Miha, eu inca nu reusesc sa ma pun pe linia de plutire, mananc f mult si am ajuns iarasi la greutatea de start de pe ticker, din pacate, o sa il si modific devil.gif Aseara am mancat de la chinezesc, mancare de legume, orez, pachetele de primavara, dar am mancat tarziu si am mancat inainte si multe alune, prostii de rontatit blushing.gif
Recunosc ca sunt f slava psihic acum, nu ma pot mobiliza de dieta deloc deloc.... sad.gif sorry.gif

Lavi, sa stii ca mai sunt camere la mune, azi sun sa le confirm si ocupam parca 5 sau 6 din 7 disponibile + un apartament, asa ca daca vrei esti binevenita, doar sa imi spui pupic.gif

Pisi, hai sa-ti zic. Si eu daca nu ma satur la masa de pranz...sau ma satur dar nu mananc f consistent, ma apuca seara foamea!
Asa ca incearca sa adaugi la pranz ceva orez sau fainoase sau cartofi...sa se umple burta si sa nu te apuce foamea mai tarziu.
Alta chestie, daca incep ziua prost:ori mananc prea putin sau prea aiurea, sau dulciuri in timpul zilei...mai rar ce-i drep...iar mi se face o foame de lup seara!

Pt munte trebuie sa consult sotul....ca mereu vorbesc inainte de a discuta cu el.. blushing.gif ...

Taverna sarbului imi place de mor...cam piperate preturile, cel putin la Sinaia unde am fost! E bine ca totusi e in zona ta.

Eu inaugurez o alta casa de revelion, ca si anul trecut...in Voluntari de data asta.
daconst
Salutare de la noi!
Azi tot pe fuga suntem,ca Lucas n-a plecat cu mana goala de la gradinita lui si a luat un virus cu el.Aseara mi-a facut febra 39 si azi de dimineata ne-am dus la dr.I-am facut analize la sange si m-am linistit,ca e doar virus deci nu luam antibiotic.
In rest toate bune.Nici eu nu m-am cintarit,ca simt ca nu are rost.Stau pe loc de ceva vreme,dar nici nu ma tin de treaba. doh.gif

Himere,La multi ani Biancai! Sa creasca mare si sanatoasa! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pisik,multumim de vestile de la Himere. give_rose.gif
Moama ce scoruri aveti de Rev. sad.gif
De banii aia skiez in Austria de n-am aer.Eu,una nu cred ca as da atat.

Sorina,pe noi sa ne ai in vedere la meciurile de la 18,in caz ca trebuie sa-l luam si pe Lucas breloc.dar mai vedem noi pina atunci.Oricum eu ma bucur ca vedem si echipe mari,daca tot dam un ban. wink1.gif

Dany,frumos avatar ti-ai tras. wink1.gif
bubbles
BUna seara yahoo.gif .Nu am apucat zilele astea sa numar dar cred ca se pune si faptul ca m-am plimbat prin magazine o gramada )).gif .Ne-am luat si cadoul de Craciun .. un LCD HYUNDAI cu diagonala de 81 cm bang.gif si un sistem cu 5 boxe.Babuinului i-a tb asa mare swoon.gif .
Dumbo
cheer.gif Eu am TV de 81cm. Nu e chiar asa de mare... naughty.gif

De fapt voiam unul mai mic decat cel vechi, dar m-am indragostit de asta si... maica'mea a zis ca am buba la cap cand l-a vazut.

deci azi am fost un mic dezastru pe 2 picioare. am mancat abia pe la 12 ca de dimineata am fost plecata in oras si atunci am dat spargerea la o placinta cu mere. Si in rest am baut cafea si ceai.
Acum astept cat de cat sa imi treaca foamea (tot cu ceai) ca sa ma pun sa mananc dar sa nu sparg frigiderul.
stardust
Eu cu mancatul sunt cu totul pe langa program. Trec printr-o perioada nasoala cu serviciul. Nu e nici vina mea si nici nu pot controla situatia. De cand a murit seful nostru traim toti intr-un mister si nu stim daca a doua zi vom mai avea servici. Nu-mi mai arde de nimic, e o atmosfera tare urata. Eu as vrea sa ne spuna verde-n fata care e situatia, macar sa stim si noi ceva, indiferent cat e de rau. Asa doar sefii stiu si discuta iar noi ne alimentam cu ce auzim pe la colturi.

La multi ani, Bia!! pupic.gif give_rose.gif
daconst
Bubule,sa le stapaniti sanatosi!
Sa stii ca nu e mare cu diagonala de 81.Noi avem plasma din Ro cu diagonala 106 parca,adica 42 de tzoli si nu mi se pare mare deloc. tease.gif

Sorana,of,ce naspa situatie.Nici eu nu pot sa ma controlez cu mancatul daca nu ma simt in siguranta. sorry.gif
Important e sa se linisteasca lucrurile si apoi te apuci tu si de cura.N-ai trecut de perioada de proba?

Dumbo,succes! naughty.gif
stardust
CITAT(daconst @ 04-12-2007, 05:07 PM) *

Bubule,sa le stapaniti sanatosi!
Sa stii ca nu e mare cu diagonala de 81.Noi avem plasma din Ro cu diagonala 106 parca,adica 42 de tzoli si nu mi se pare mare deloc. tease.gif

Sorana,of,ce naspa situatie.Nici eu nu pot sa ma controlez cu mancatul daca nu ma simt in siguranta. sorry.gif
Important e sa se linisteasca lucrurile si apoi te apuci tu si de cura.N-ai trecut de perioada de proba?

Dumbo,succes! naughty.gif

Ba da, am trecut cu brio. Dar nu eu sunt problema, ci toata compania. A murit seful meu pe neasteptate si cum era miliardar, acum familia nu se mai intelege la bani si la testament. Asa ca vor sa vanda tot ... sad.gif
peach
CITAT(stardust @ 04-12-2007, 05:56 PM) *

Ba da, am trecut cu brio. Dar nu eu sunt problema, ci toata compania. A murit seful meu pe neasteptate si cum era miliardar, acum familia nu se mai intelege la bani si la testament. Asa ca vor sa vanda tot ... sad.gif

Soranuta de obicei companiile sunt vindute cu personal cu tot...compania merge datorita angajatilor..fara voi e doar o firma moarta fara valoare..alfel va lichideaza
Dumbo
sorry.gif se pare ca nu sunt singura care da iama prin mancare. Am mai manct 2 felii de paine cu un pic de margarina si 2 felii de sunca slaba. Si gata.

Probabil ca o sa mai rontai 2 kiwi in timp ce lacrimez la "Din dragoste". Si gata.

Sorana si firma noastra a fost inghitita de un peste mai mare, adica a fost cumparata de o firma mai mare. Si nu s-a schimbat nimic, decat un pic organizarea, dar nu in punctele esentiale.

cheer.gif cica se da legea aia cu modificarea alocatiei in CIC. Vor sa fie la alegere 85% din venit sau 6 milioane. Parca imi mai vine si mie cheful sa fac bebel... yahoo.gif
daconst
Eu am dat iama in pateu cu rosii...mama ce bunatate e,daca nu mananci de mult. grin.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cica se voteaza si legea cu politia animalelor, desi nu prea o vad in aplicatie la noi in Romania.

sorry.gif scuze pentru ca sunt "un pic" offtopic, dar tocmai ma uit la stiri.
michelle
CITAT(Dumbo @ 04-12-2007, 07:28 PM) *

cheer.gif cica se da legea aia cu modificarea alocatiei in CIC. Vor sa fie la alegere 85% din venit sau 6 milioane. Parca imi mai vine si mie cheful sa fac bebel... yahoo.gif

Nu mai stiu unde am citit.. ca s-a votat deja. Ar fi super naughty.gif
Ramo
Miha, asta e si ideea, sa mananc din toate dar putin, sa "acumulez" putine calorii.
Daconst, multumesc...... pupic.gif

Meniul pe ziua de azi:
- 80 gr mandarina - 32;
- 1 iaurt si jumatate - 42;
- 5 solano - 46;
- ciorba - 120;
- 60 gr ardei gras - 10;
- 70 gr rosie - 14;
- 80 gr La Dorna 4% - 67;
- 120 gr sunca - 94;
- 40 gr ciuperci la gratar - 14;
- 2 toast - 84;
- 100 gr orez - 248;
- 1 desert Milli - 88;
- 130 gr gref - 39.
TOTAL 898 cheer.gif
Sper sa ma tina stilul asta de a manca pana la Craciun.......si dupa, evident.
michelle
Interesant cum iti cantaresti fiecare cantitate de mancare. Si la WW cantaream, dar nu chiar toate alimentele. De exemplu rosia, ardeii, ciupercile nu le cantaream. Fructele le cantaresti fara coaja, samburi?
100g orez e fiert sau nefiert?
Multa bafta, Ramo!! Bravo! give_rose.gif
daconst
Ramo,bravo,sper sa te tina cit mai mult disciplina asta. wink1.gif

Ghemotoc, La multi ani! give_rose.gif
michelle
Neata!
Ghemotoc, LA MULTI ANI! Sa fii fericita, implinita si iubita pupic.gif
Pisik
La Multi Ani Ghemotoc!
nusarich
La multi ani, Ghemotoc! Sa ti se implineasca toate dorintele!
Deea
Buna dimineata

La multi ani Ghemetoc! give_rose.gif
michelle
Un jurnalist de la revista Fortune ajunge în fața directorului general de la Coca-Cola.
- Cu atîta răspundere, cum reușiți să dormiți?
- Ca un prunc!
- ??? Excelent, mă bucur!
- Nu aveți de ce. Ca un prunc, adică mă scol noaptea din două în două ore și plîng.
buretel
Buna dimineata in casuta noua give_rose.gif
Cuminte n-am fost, deci Mos Niculae cred ca vine doar cu nuieluse la mine, dieta n-am tinut, sunt un purcelus )).gif )).gif
Si am si o mica depresie, m-am aglomerat f tare la servici, si asa imi vine un dor de duca sorry.gif

La Multi Ani Ghemotoc! floare.gif
daconst
Buretel,si la mine trebuie sa vina Mosu cu o joarda mare,mare...ca sunt de groaza.

Astazi merg sa dug cizmutele lui Lucas la umplut sa vedem cit incape in ele. naughty.gif
Si sa iau ceva cadouri,ca tare in urma sunt anul asta.
Am in plan niste papuci de casa sotului si pentru mine inca nush...sa vedem pe ce mi se lipeste mana. blum.gif
Dumbo
Michelle, beton bancul... I l-am trimis si sefului meu ca tare i se potriveste. lol.gif lol.gif lol.gif

Si eu vreau batz de la moshu. Dar din ala frumos, cum se face pe la noi.
buretel
A venit laugh.gif
Imagine

doh.gif Nici eu n-am alergat dupa cadouri, dar n-am avut cand sorry.gif
Vreau si eu papuci de casa w00t.gif , dar subtirei, ca pt iarna am.
daconst
Mai Burtel,tu ce inaltime ai?Ca io te vad slaba rau...in imaginatia mea. lol.gif

Dumbo,cum te mai simti?
buretel
CITAT(daconst @ 05-12-2007, 10:39 AM) *

Mai Burtel,tu ce inaltime ai?Ca io te vad slaba rau...in imaginatia mea. lol.gif

Io am 1.69-1.70, depinde de zile )).gif )).gif Dar sunt fluffy si cu...cupa mare, daca intelegi ce vreau sa spun lol.gif lol.gif
Da'mi place imaginatia ta laugh.gif

Chiar asa Dumbo, cum mai esti? Inca in concediu? pupic.gif
daconst
CITAT(buretel @ 05-12-2007, 12:46 PM) *

CITAT(daconst @ 05-12-2007, 10:39 AM) *

Io am 1.69-1.70, depinde de zile )).gif )).gif Dar sunt fluffy si cu...cupa mare, daca intelegi ce vreau sa spun lol.gif lol.gif
Da'mi place imaginatia ta laugh.gif

Chiar asa Dumbo, cum mai esti? Inca in concediu? pupic.gif

Vai fugi,ca te fugaresc de aici. mad.gif
Pai atat am si eu inaltime,doar ca vreo 10kg in plus.Na acum m-am suparat de tot...pe mine. sorry.gif
buretel
pupic.gif pupic.gif Sa treaca supararea hug.gif
Si ia stai asa, da' cine are flacau frumos si scump? Huh, aud? naughty.gif
daconst
CITAT(buretel @ 05-12-2007, 12:51 PM) *

pupic.gif pupic.gif Sa treaca supararea hug.gif
Si ia stai asa, da' cine are flacau frumos si scump? Huh, aud? naughty.gif

Hihihi,deci sa-l scad pe el de la kg mele in plus? w00t.gif

Ca atunci sunt manechin!!!! yahoo.gif yahoo.gif
Dumbo
Dana ma gandesc cu groaza ca peste o saptamana reincep lucrul. Sunt ok, mai schiopatez un pic dar mai mult din cauza ca asa simt eu, ca trebuie sa schiopatez. Altfel nu vad nici o alta cauza.
Am incercat sa biciclesc azi un pic, dar merge cam greu.

Cred ca mai trece ceva vreme pana sa ma apuc de tae-bo.
dany
Felicitari pentru casuta noua !!!
Pisik
Si la mine tot nuiele aduce moshu; ieri ce mo-am mai spalat pacatele si s-a vazut azi, un kil 200 in minus fata de ieri dry.gif ; ma rog, oricum e enorm, 73,3, am cam distrus ceea ce am facut, dar si eu am o perioada atat de aglomerata la birou, incat nu am timp nici sa respir, asa ca se iarta blum.gif
michelle
Felicitari pt cantar, Pisik! hug.gif
daconst
M-a intrebat Dany,de Darius si i-am spus ca raspund aici ca poate mai sunt fete care vor sa stie situatia lui.

A ajuns de luni aici si dr s-au uitat crucis la ce furtune si improvizatii avea,facute de cei din Ro.La asistente le era frica sa puna mana pe el si nu le venea sa creada cum mama lui il hraneste cu siringa prin furtunele din stomac.In fie,au fost cam socati medicii,dar au inceput sa-l investigheze si sa-l preia ei.
I-au schimbat alimentatia si modul prin care se facea pina acum si cica Darius se comporta bine-
Tipa de la fundatia de care v-am povestit,i-a asteptat la aeroport si i-a ajutat cu formalitatile de cazare.Cica chiar s-a bagat sa-i umple seringile cu mancare la Darius si sa i le pregateasca mamei.
Ieri a fost cu mama lui Darius sa-i arate zona si cum se procedeaza la cumparaturi si astazi Darius va avea parte de prima interventie pregatitoare.
Astazi se va stabili de cite operatii are nevoie si daca sunt complicatii.Sa speram ca nu.
Pina acum totul decurge bine,sa speram ca si de acum inainte,cu ajutorul lui DD.

Va pupez ca ne asteapta Mosu sa ducem ghetutele! pupic.gif
michelle
Multumim pentru vesti, Dana! hug.gif Sa dea Domnul sa se rezolve cat mai repede problema lui Darius!
Deea
Multumim de vesti Dana! Sper din tot sufletul sa fie bine Darius sa reuseasca operatia si sa se refaca repede si bine!

Mi-am luat concediu maine si vineri cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sunt tare obosita si vreau sa stau acasa cu Alexia, nu mai am timp de stat cu ea, ma uit la ea ca la alte aratari cand aud tot soiul de cuvinte noi, cand o vad ca dupa ce mananca imi cere servetel sa se stearga....
Azi sper sa ajung sa cumpar niste jucarii pentru doua fetite ai caror parinti nu prea au posibilitati...parca m-a lovit cineva cu leuca, nu stiu ce sa le iau, una are 5 luni si una aproape 2 anisori....ceva idei?
crissy
CITAT(Deea @ 05-12-2007, 12:30 PM) *

Multumim de vesti Dana! Sper din tot sufletul sa fie bine Darius sa reuseasca operatia si sa se refaca repede si bine!

Mi-am luat concediu maine si vineri cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sunt tare obosita si vreau sa stau acasa cu Alexia, nu mai am timp de stat cu ea, ma uit la ea ca la alte aratari cand aud tot soiul de cuvinte noi, cand o vad ca dupa ce mananca imi cere servetel sa se stearga....
Azi sper sa ajung sa cumpar niste jucarii pentru doua fetite ai caror parinti nu prea au posibilitati...parca m-a lovit cineva cu leuca, nu stiu ce sa le iau, una are 5 luni si una aproape 2 anisori....ceva idei?

Deea, asa face si Elise cu incaltamintea noastra )).gif , mai ales cu papucii de casa.
Uite cateva idei de jucarii pt fetita de 2 ani:
Telefon, am vazut in Sellgros: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Litere-si-...mba-romana.html
Catelus educational: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Litere-si-...mba-romana.html
Ma joc cu magneti: http://www.librarie.net/carte.php?id=62118&nia=376
Laptop educational: http://www.leapfrogshop.co.uk/leapfrogshop..._touch_info.htm
Noi i-am luat de ziua ei, nu din asta. Am gasit in Sellgros cu meniu in lb romana, 100 RON, nu prea e incantata de el.
Mai gasesti prin magazinele de jucarii si tablite magnetice de scris, la Elise are un succes nebun. O sa pun mai indata un filmulet la mine in album cu ea desenand wink1.gif .
Deea
Merci Crissy pt. idei hug.gif O sa intru si la tine in jurnal sa vad filmuletul.
Ramo
CITAT(michelle @ 04-12-2007, 11:47 PM) *

Interesant cum iti cantaresti fiecare cantitate de mancare. Si la WW cantaream, dar nu chiar toate alimentele. De exemplu rosia, ardeii, ciupercile nu le cantaream. Fructele le cantaresti fara coaja, samburi?
100g orez e fiert sau nefiert?
Multa bafta, Ramo!! Bravo! give_rose.gif

Fructele le cantaresc fara coaja, samburi, doar ce pap din el. 100 gr orez nefiert, orezul nefiert se cantareste si se calculeaza.

pupic.gif
CITAT(daconst @ 05-12-2007, 12:44 AM) *

Ramo,bravo,sper sa te tina cit mai mult disciplina asta. wink1.gif

Ghemotoc, La multi ani! give_rose.gif

Si eu asa sper....multumesc
Ramo
Ghemotoc, La multi ani!
Buretel!!!!!!!! 1.70, 60 kg si esti grasa??????????Eu ce sa mai zic la aceeasi inaltime dar cu 30 kg in plus doh.gif ????
buretel
CITAT(ramonavlas @ 05-12-2007, 03:53 PM) *

Ghemotoc, La multi ani!
Buretel!!!!!!!! 1.70, 60 kg si esti grasa??????????Eu ce sa mai zic la aceeasi inaltime dar cu 30 kg in plus doh.gif ????

pupic.gif Ramona. Apai eu am buba la creier, stiu devil.gif Dar mereu am fost pe la 53-55 maxim, si de asta 60-61 mi se pare mult pt constructia mea sorry.gif Apropo de meniurile tale, imi place consecventa ta, sper sa ma motivez si eu, din nou. Plus ca eu nu fac sport deloc sad.gif
Dumbo
Dana, speram sa fie totul bine si Darius sa se intoarca sanatos si voios acasa. Sa ne mai tii la curent.

Crissy foarte frumos deseneaza fetita ta! Trebuie sa recunosti ca trebuia sa isi termine opera de pe perete hug.gif
Ramo
Chiar daca in seara asta vine Mosu', meniul meu e la fel...cu putine calorii:
- 2 iaurturi jumate - 62;
- 90 gr mandarina - 36;
- 3 solano - 27;
- ciorba - 120;
- 2 toast - 84;
- 150 gr sunca - 117;
- 60 gr ciuperci la gratar - 21;
- 80 gr rosie - 16;
- 50 gr ardei gras - 9;
- 90 gr La Dorna 4% - 76;
- 1 Milli desert - 88;
- 150 gr gref - 45;
- 100 gr orez - 248;
TOTAL 949 cheer.gif
Mai am de papat orezul cu sunca si greful. Orezul imediat, greful dupa ce vine Mosu'.
Dumbo
Azi am mancat tare tare tare aiurea. Adica o saorma si 3 mandarine.
Am facut ceva miscare, adica vre-o 2 ore de shopping. Mi-am gasit fusta pentru cheful de craciun, dar din pacate nu mi se pare ca merge prea bine cu cizmele si nici nu am bluza bang.gif
Ramo
In partea de sus si la mine e oo problema cu imbracamintea. In primul rand sanii f mari iar apoi in zona stomacului, am piele moarta, care nu o pot da jos doar prin operatie. Am sa o fac si asta dar doar dupa ce voi deveni mamica.
Ramo
In ajun de Sfant Nicolae, va doresc sa va aduca Mosul tot ceea ce va doriti.
Deea
Multumim Ramona! La fel si tie! floare.gif
daconst
Multumim Ramo! pupic.gif

Crissy,mersi de ideile de jucarii.Imi prind bine si mie. give_rose.gif

Dumbo,hai cu poze ca poate te ajutam noi la asortat tinuta. naughty.gif
Eu,una abia astept sa-mi dau cu parerea. blum.gif

Deea,tot vroiam sa-ti spun sa mai povestesti de ispravile Alexiei si ce perle scoate ca eu ma distrez de numa.Imi plac copii cind vorbesc stalcit si pocesc cuvintele.Sa o inregistrezi cu camera...ca sunt momente de neuitat.

Oti,vezi ca nu te-am uitat ca ai promis ca-l filmezi pe Norbi...eu mai astept filmuletul. grin.gif

Pisik,felicitari pentru cantar.Ma bucur tare cind aud astfel de vesti de la tine...ca stiu cata vointa presupune asta.Cred ca blugii mai mari te-au motivat. lol.gif

Noi azi am umblat 6 ore pe jos,dar am si mancat aiurea...m-am scapat la kebab si acum seara am dat-o pe seminte ca cica sunt meciuri.
Nu am mai calculat,ca sigur sar peste punctaj.Acum in capul meu e sa treaca si sarbatorile si sa ma pun serios pe treaba.
Sa va spun faza,azi cind mancam cu pofta kebabul ma intreaba al meu barbat:Dana tu mai faci slabire?(el ma stia vesnic stresata de kg si probabil ca acum nu ma recunoaste)
I-am raspuns sec, NU si am halit mai departe. lol.gif

N-a mai indraznit saracul sa spuna nimic...ca probabil stia ce-l astepta pe urma. grin.gif
Ma gindesc ca e cazul sa iau si eu masuri,totusi,daca a ajuns si el sa ma intrebe asta...c grin.gif re nu observa niciodata daca ma ingras sau slabesc.Acum o fi mai rau ca de obicei. blushing.gif
dany
Sa gasiti ce va doriti maine dimineata in ghete !!!!!
Dumbo
Dana, poze maine ca azi in lumina becului nu prea se vede nimic. Vai, cum ii stresam noi pe sarmanii barbati. lol.gif lol.gif lol.gif

Si eu sper sa gasiti ce va doriti in ghetute (daca ati fost cuminti si aveti ghetutele lustruite, bineinteles)!
Oricum o seara cat mai placuta tuturor!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.