Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Dumbo
Dana, eu pe asta o fac de obicei:
http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajit...uiti/index.html

m-ai prins, tocmai ma uitam la retete de praji pentru revelion. Imi cam ploua in gura...
peach
CITAT(daconst @ 28-12-2007, 09:32 PM) *

Monic,m-ai dat pe spate cu explicatiile la pui si peste.Eu din contra stiam ca e bine sa mananci peste,sa treci ca pestele prin apa anul care vine.
Sorana,eu am mancat cele mai bune sarmale din viata mea acum la Sorina.Facute de mama ei.Au fost grozave.Poate pune ea reteta.

pai daca nu sti sa inoti?? )).gif )).gif

Dana eu am mincat cele mai bune sarmale la varamea(tot ardeleanca) si cred ca erau facute cu varza dulce..se topeau in gura eat.gif . Dar pot sa o intreb pe mama cum le face pe ale ei daca vrei. Ghici ce gateste acum?

Ganesha vroiam sa te intreb pretul era cu ceainic cu tot sau doar pentru floare?
bubbles
Ziua yahoo.gif .Azi stau cu varu-miu si printre joaca cu el mai fac si treaba .. aspirat,spalat doh.gif .
Miha asta e Arabica .. e cea de la Chei )).gif .E superba intr-adevar.I-am gasit un motan ca ea sa faca pisoiasi )).gif
Fetele multumesc pt complimente give_rose.gif .Si Dana nu sunt prea slaba lol.gif lol.gif Auzi la Dana .. mie imi tb mai multe Craciunuri ca sa imi revin laugh.gif .
Pup pupic.gif pupic.gif fetele vorbarete
Sexymom
CITAT(Sexymom @ 28-12-2007, 06:34 PM) *

Ma bate un gand sa fac o reteta criminal de buna

Rulouri din piept de pui

Se bate pieptul de pui, se unge cu mustar, se pun o felie de sunca, una de branza peste el, cateva ciuperci in mijloc, se ruleaza si se leaga cu sfoara alimentara sau se infig in el scobitori.
Se aseaza rulourile intr-o tava si se toarna peste ele pasta de tomate diluate cu apa.

Il bag la cuptor, si diluez pasta de tomate ca e prea groasa, trebuie sa aiba consistenta unei smanani mai subtiri.

Am stabilit meniul de Revelion ,in mare parte.
Ciuperci cu usturoi si patrunjel , vinete la gratar cu rosii (coapte pe jumatate), dovlecei, salata de varza cu sfecla si mere verzi, si muschi de vita.
peach
CITAT(Sexymom @ 29-12-2007, 12:29 PM) *

Am stabilit meniul de Revelion ,in mare parte.
Ciuperci cu usturoi si patrunjel , vinete la gratar cu rosii (coapte pe jumatate), dovlecei, salata de varza cu sfecla si mere verzi, si muschi de vita.

Dar ce-au facut saracii de te razbuni asa pe ei? )).gif
michelle
Azi m-am tuns si eu cheer.gif Inca nu am facut poze, o sa ma vedeti de-acum in noul an. Maine dimineata la 5 plecam la drum grin.gif Avem in plan sa vizitam si hotelul de gheata de la Balea pe traseu. Avem cam mult de ocolit, ca apoi mergem pe valea Oltului spre Curtea de Arges. Revelionul in facem intr-o localitate spre Lacul Vidraru, Corbeni.
Pana una-alta va las sa admirati peisajele de prin tinuturile noastre (m dadeam pe ghetus - un parau inghetat din satul bunicii), brazi de Craciun, al nostru (primele 5 poze), al soacrei si al prietenilor nostri.

Poze Craciun 2007
PS: Intru si eu in clubul celor care s-au ingrasat bag.gif
daconst
Dumbo,mersi de link,cred ca pe ala il fac si eu pina la urma.

Sorina,sarmale face maica-ta sau cozonac? blum.gif
Ambele retete au fost delicioase.

Miha
,super poze...si ce gasca mare aveti.Asa mi-e dor si mie de revelioanele cu multi prieteni si cunoscuti!
Petrecere frumoasa si sa ne vedem la anul cu bine! pupic.gif
M-am tot gindit cum te-ai tuns,dar eu zic ca nu e mare schimbarea oricum. tease.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 28-12-2007, 10:36 AM) *

Dany sunt innebunita, nu gasesc nicaieri consola WII si fetele si-o doresc de Regii Magi.

Si noi am luat-o de pe Ebay ca nu se mai gasesete pe nicaieri prin magazine , asa de repede s-a vandut .
CITAT(peach @ 28-12-2007, 11:02 AM) *

Imi place cum iti sta !

Miha , faine pozele ! Ce-mi place cum va distrati ! Un Revelion placut !

Apropo de sarmale : si eu le fac cu varza dulce ( adica Wirsingkohl ) si imi ies bune . Nimeni nu s-a plans de ele . Le tai cu furculitza in farfurie , n-am nevoie de cutit .
bubbles
CITAT(michelle @ 29-12-2007, 04:39 PM) *

Azi m-am tuns si eu cheer.gif Inca nu am facut poze, o sa ma vedeti de-acum in noul an. Maine dimineata la 5 plecam la drum grin.gif Avem in plan sa vizitam si hotelul de gheata de la Balea pe traseu. Avem cam mult de ocolit, ca apoi mergem pe valea Oltului spre Curtea de Arges. Revelionul in facem intr-o localitate spre Lacul Vidraru, Corbeni.
Pana una-alta va las sa admirati peisajele de prin tinuturile noastre (m dadeam pe ghetus - un parau inghetat din satul bunicii), brazi de Craciun, al nostru (primele 5 poze), al soacrei si al prietenilor nostri.

Poze Craciun 2007
PS: Intru si eu in clubul celor care s-au ingrasat bag.gif

Foarte frumoase pozele hug.gif .Tu te-ai ingrasat?Unde?
Sa ma vedeti pe mine ca mai am putin pana la 64 kg cry.gif .Sper sa fie si de la rusi ca tb sa apara pe 3-4 bang.gif doh.gif .
daconst
Am gasit un caledar dragut si il postez si AICI .
Poate va place si voua. wink1.gif

Dany,pai asa si mie-mi ies sarmalele,doar ca nu au savoarea aia...hmm,nu stiu sa explic.E ceva,un miros imbatator in aer de la ele. lol.gif
Mama Sorinei a pus cimbru si ceva costita sau bacon in ele si cu varza acra,au fost bestiale.
Sorina poate o pui sa-ti lase o tura facute si le congelezi.Ca tare bune au fost.
dany
CITAT(daconst @ 29-12-2007, 03:49 PM) *

Dany,pai asa si mie-mi ies sarmalele,doar ca nu au savoarea aia...hmm,nu stiu sa explic.E ceva,un miros imbatator in aer de la ele. lol.gif
Mama Sorinei a pus cimbru si ceva costita sau bacon in ele si cu varza acra,au fost bestiale.

Eu iau sunculitza afumata de la Aldi ( are si ceva soric si carnitza ) si o pun in ele . Cimbrul nu lipseste niciodata naughty.gif . Doar ca nu am varza murata sad.gif

Sorina poate o pui sa-ti lase o tura facute si le congelezi.Ca tare bune au fost.

Si-mi trimiti si mie tease.gif
Dumbo
Gata, am cam terminat cu cumparaturile. Am luat o gramada de chestii pentru revelion, plus ingrediente ca sa imi pun in aplicare ideile traznite.

Miha super pozele. Uf, vreau si eu zapadaaaaaaaaaa

Ganesha am gasit pe youtube un filmulet cu ceaiul ala. E super...
daconst
Dumbo,pina la urma fac Salamul asta de biscuiti cheer.gif

Poate te coafeaza si pe tine reteta. )).gif
ganesha
CITAT(peach @ 29-12-2007, 11:23 AM) *

Ganesha vroiam sa te intreb pretul era cu ceainic cu tot sau doar pentru floare?

Peach, am luat un set de flori, cu 5 flori, care a fost 15 parai de-ai nostri, CAD.

Ceainicul de sticla a fost vreo 15, si am luat incalzitor din ala mai mare (ca este mai mare si mai mic), care a fost vreo 10.

Flori se vind si la bucata... Frima asta are magazin intr-un mall unde ma duc cind am treaba la mall (cit mai rar, imi doresc eu devil.gif ) si au si bar unde poti vea ceai acolo, au o gramada de ceainice si ustensile de facut ceaiuri (eu pe tehnica japoneza vreau sa ma perfectionez in viitor... mmm... vise), si vind si stil vrac.

Miha, superb, am ramas fara cuvinte floare.gif

Eu ma simt turbata, am inceput eu sa recuperez perioada crunta de nesomn, da' parca nici cu trezitu' asta dupa 10-10:30 nu ma simt bine, ma simt mahmura.... macar de-as bea, as avea motiv )).gif Ma invirt ca o curca beata pina ma dezmeticesc....
peach

fierbe sarmale pt Cris cica a facut 60 bucati...cine vine? wink1.gif

piftie nu pot sa fac nu am gasit nicaieri picior de porc cu piele sad.gif doar fara ..magazinele sunt goale

CITAT(ganesha @ 29-12-2007, 04:57 PM) *

Peach, am luat un set de flori, cu 5 flori, care a fost 15 parai de-ai nostri, CAD.

Am vazut si eu azi in farmacie..6 bucati 14 euro

te-ai scos e mai ieftin la voi..din cite stiu eu dolarul canadian e cit francul iar la noi costa 24 franci
ganesha
CITAT(peach @ 29-12-2007, 06:28 PM) *

te-ai scos e mai ieftin la voi..din cite stiu eu dolarul canadian e cit francul iar la noi costa 24 franci

La noi toate-s mai ieftine naughty.gif

...iar eu tot nu m-am urnit de la calc, in alta ordine de idei... lol.gif
Dumbo
Dana, arata foarte bine reteta si rezultatul. Eu as vrea sa fac ori praji "Alba ca zapada" sau brownies.

Eu am luat 4 aripi de curcan. Dar mi-e groaza ca nu se prinde pifita si inca nu stiu ce sa fac. Am cautat ca disperata gelatina prin magazin dar nu am gasit. doh.gif doh.gif doh.gif

Mama ce urla gospodina din mine. Mai am de facut curatenie, dar o las pe maine. Si tot maine fac praji.

daconst
Sorina,eu sunt prima pe lista la sarmale! cheer.gif
dar poate o combini pe maica-ta sa veniti la noi si atunci poate-mi face si mie o portie sa ma satur...cam tot vreo 60 de bucati. lol.gif

Dumbo,am facut salamul dar fara rahat ca n-am avut.Acum e la frigi,sper sa se si intareasca.
Eu as face luni piftie,dar nu stiu cum sa-mi impac babuinul ca el nu prea sufera usturoiul si fara nu au niciun gust.Mai vad eu,dar tot il santajez cumva. grin.gif
stardust
Miha, superbe pozele. Aveti o gasca minunata, te invidiez pentru asta. Sa stii ca m-am gandit ieri la tine. Am vazut-o pe Loredana Groza la tv cu noua ei tunsoare: asa tunsa scurt cum e acum la moda, drept pana la urechi si avea parul facut in bucle mari. Mie mi-a placut enorm. Ea sigur a avut parul pus pe bigudiuri inainte dar cred ca tu nu ai avea nevoie.

Dany, eu varza murata am gasit anul asta prima data aici, la turci. Era pusa afara, ambalata, era s-o ratez.

Imi incepe emisiunea: suvite cu fite, spre disperarea barbatului )).gif
daconst
Sorana,bine ca mai dai si tu pontul aici sa stiu la ce sa ma uit. pupic.gif
Eu zic ca pe Miha n-ai s-o vezi tunsa asa scurt.Cred ca-i trebuie cam mult curaj. grin.gif
Si recunosc ca eu una n-as avea. blushing.gif
stardust
"Mama Zina" asta tot timpul vorbeste asa sau oare are ceva la bord?? unsure.gif

CITAT(daconst @ 29-12-2007, 07:21 PM) *

Sorana,bine ca mai dai si tu pontul aici sa stiu la ce sa ma uit. pupic.gif
Eu zic ca pe Miha n-ai s-o vezi tunsa asa scurt.Cred ca-i trebuie cam mult curaj. grin.gif
Si recunosc ca eu una n-as avea. blushing.gif

Cum? Asa cum s-au tuns acum fetele drept? Pe mine ma bate gandul dar am un fir de par foarte rebel, tare si aiurea, mi-e sa nu arat ca si cum as avea paie in cap. As vrea sa gasesc poza cu Loredana cu noua tunsoare sa iti arat sa vad ce zici si tu.
daconst
CITAT(stardust @ 29-12-2007, 10:22 PM) *

"Mama Zina" asta tot timpul vorbeste asa sau oare are ceva la bord?? unsure.gif

Eu de cite ori o vad am impresia ca are ceva la bord. lol.gif
Deci nu sunt singura care crede asta.
Dumbo
Stardust pentru fericirea familiei la noi fiecare are televizorul lui. Asa ca eu ma uit pe euforia si el... la ce vrea.
stardust
La show-ul asta cu stilisti ma asteptam ca si prezentatoarea sa arate mai bine din punct de vedere al tunsorii si al frezei. Mie mi se pare foarte clasica si chiar scoasa din moda pt gustul meu cu buclele alea si bretonul ridicat in sus.

Si pt ca tot sunt carcotasa, ce Doamne iarta-ma are ala din juriu pe nas? Prima data m-am gandit ca o fi facut o rinoplastie si are inca bandajul dar deja de patru luni tot asa e. Asta o fi facand parte din look? )).gif

Si la noi clar urmeaza un al doilea televizor ca altfel nu se mai poate.
daconst
Sorana,si eu m-am gindit tot asa cu Irina de la Asia,ca e cam demodata.Dar eu am tot imaginea aia a ei cu codite in fata.Si mereu prost imbracata.
Cine era tipa manechin din juriu,ca e tare frumoasa?

Am mutat pe Antena 2. grin.gif
Va place Diana Munteanu?
bubbles
Am citit zilele astea ca Diana e intr-o pasa proasta ca nu poate ramane insarcinata rolleyes.gif .Mie imi si place dar imi si displace )).gif
Susannah
CITAT(stardust @ 29-12-2007, 11:18 PM) *

La show-ul asta cu stilisti ma asteptam ca si prezentatoarea sa arate mai bine din punct de vedere al tunsorii si al frezei. Mie mi se pare foarte clasica si chiar scoasa din moda pt gustul meu cu buclele alea si bretonul ridicat in sus.

Si pt ca tot sunt carcotasa, ce Doamne iarta-ma are ala din juriu pe nas? Prima data m-am gandit ca o fi facut o rinoplastie si are inca bandajul dar deja de patru luni tot asa e. Asta o fi facand parte din look? )).gif

Si la noi clar urmeaza un al doilea televizor ca altfel nu se mai poate.

Ala e Cristi Puiu, stilist talentat si om de afaceri prosper. A avut un accident cand facea scufundari in Caraibe si a facut fractura de piramida nazala si i s-a recomandat de catre medici sa poarte acel bandaj o perioada.
stardust
Ma bucur ca suntem de aceeasi parere grin.gif Ce ma mira e ca la o astfel de emisiune o lasa cu stilul asta...

Pe tipa din juriu am inteles ca o cheama Simona, a fost (sau poate inca mai e?) manechin foarte cunoscut.

Munteanca parca a fost plecata in Italia la un moment dat. In timp ce butonam intr-o zi am vazut ca modereaza o emisiune dar n-am prins mult din ea. Nu stiu multe despre ea dar imi place cum arata.

Ce faceti de Revelion? Noi o sa mergem la niste prieteni acasa. Va veni inca un cuplu, nasii lor de casatorie pe care i-am vazut doar la nunta lor. As fi vrut sa maimbrac intr-o rochie verde/turcoaz dar n-am gasit niciunde.

CITAT(Susannah @ 29-12-2007, 08:34 PM) *

Ala e Cristi Puiu, stilist talentat si om de afaceri prosper. A avut un accident cand facea scufundari in Caraibe si a facut fractura de piramida nazala si i s-a recomandat de catre medici sa poarte acel bandaj o perioada.

Multumesc, Susannah.

Imi plac comentariile lui, sunt obiective si da sfaturi bune. Daca as fi in Bucuresti as fi foarte curioasa sa merg la el.
Sexymom
Eu stau acasa in seara de Revelion, cu ai mei, dar plec maine pe Valle de los Caidos.O sa ma intorc cu poze uimitoare.
Ella79
CITAT(daconst @ 29-12-2007, 11:25 PM) *

Am mutat pe Antena 2. grin.gif
Va place Diana Munteanu?

Da, mie imi place mult. Si cum arata, si cum se poarta. In plus, are un caracter super frumos, e o fata super!
bubbles
Fetelor ce faceti bun pt luni noaptea? )).gif Eu cred ca ii fac babuinului o friptura in sos de vin alb, salata de boeuf si poate rulourile care le-a pus Sexy ,iar mie imi fac cartofi cu carne de pui facuta in aparatul de aburit alimente grin.gif
Tzutzi80
Fetelor, m-am tuns si eu!Cred ca a fost saptamana de tunsori pe forum. naughty.gif
Ella79
poze poze poze cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
Hai Tzutzi cu poze!!! cheer.gif

Mai si mie-mi place Diana Munteanu,dar aveam ceva dubii dupa ce s-a casatorit cu fotbalistul ala.Desi el mi se parea ok la inceput...dupa ce i-am vazut fosta nevasta cu care are 2 copii parca mi-am cam schimbat parerea despre el. huh.gif
Ea imi placea tare la MTV,acum parca prea s-a asezat nu stiu cum.O preferam in blugi decit in rochii elegante.Parca nu ma pot obisnui cu ea asa.
Dar e finuta si draguta tare,nimic de zis.
Tzutzi80
O sa va pun si poze. Dar acum m-am urcat deja in pat si mi-e cam lene. Dar incerc maine. M-am bretonat scurt, si e luat in scari. Acum chiar se cunoaste ca sunt leu, ca am o coama....din cauza ca parul meu are tendinta de a se ondula. Si acum se simte liber sa zburde dry.gif in toate directiile
stardust
Acum am dat si eu pe Antena 2. Vad ca s-a vopsit Andreea Banica, imi place mai mult culoarea asta, nu-mi placea blondul ala spre alb ce-l avea inainte.

Diana are un zambet de milioane. As da oricat sa am si eu asa dinti si asa un zambet. De as gasi un tehnician care sa-mi faca asa un zambet, maine m-as duce naughty.gif

Tzutzi, si eu sunt curioasa sa te vad! Aveai un par superb si lung, bravo pentru curaj (daca e alt stil smile.gif ) desi mie imi placea cum iti statea si inainte.
Ella79
Daconst, nici eu n-am o parere foarte buna despre fotbalisti, dar recunosc ca astea sunt doar prejudecati; n-am cunoscut personal nici un fotbalist ca sa imi dau cu parerea despre ei.
Diana Munteanu cred ca asa vrea ea, sa arate ca nu mai e fata de la MTV, e o doamna eleganta si sobra.
daconst
Hai daca tot ne-am pus pe barfa sa vedem ce parere aveti despre viitoarea doamna Chivu? naughty.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 30-12-2007, 12:23 AM) *

Hai daca tot ne-am pus pe barfa sa vedem ce parere aveti despre viitoarea doamna Chivu? naughty.gif

Mie nu-mi inspira nimic... ma lasa rece.
Nu o gasesc sclipitoare in nici un fel...
stardust
CITAT(daconst @ 29-12-2007, 09:23 PM) *

Eu inca nu am apucat sa o vad decat in pozele medalion din presa de scandal. Nu am retinut nici cum arata, nici ce face iar vorbind n-am auzit-o niciodata.
daconst
Mie mi-a parut asa de rau ca se insoara Chivu... lol.gif lol.gif
Si la fel,fata mi se pare stearsa adica nimic deosebit la ea.Imi place doar ca e modesta...inca. grin.gif

Ella79
vaaaaaaaaiiii, am dat pe TVR 1 si am vazut-o pe Andreea Marin. E imbracata ca bunica-mea..... lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(Ella79 @ 30-12-2007, 12:32 AM) *

vaaaaaaaaiiii, am dat pe TVR 1 si am vazut-o pe Andreea Marin. E imbracata ca bunica-mea..... lol.gif lol.gif lol.gif

Emisiunea e de pe vreme cind era gravi,nu?
Tare rau s-a imbracat toata perioada asta.Nu stiu cine o imbraca,dar n-a avantajat-o deloc tinutele.
Ella79
CITAT(daconst @ 30-12-2007, 12:44 AM) *

Tare rau s-a imbracat toata perioada asta.Nu stiu cine o imbraca,dar n-a avantajat-o deloc tinutele.

Nu cred, ca nu scrie ca ar fi in reluare emisiunea. Intr-adevar, a fost prost imbracata, a aratata ca o mamaie tot timpul.
Susannah
CITAT(Ella79 @ 30-12-2007, 12:50 AM) *

CITAT(daconst @ 30-12-2007, 12:44 AM) *

Nu cred, ca nu scrie ca ar fi in reluare emisiunea. Intr-adevar, a fost prost imbracata, a aratata ca o mamaie tot timpul.

NU e in reluare, sunt emisiuni inregistrate de dinainte de a naste, deci era inca gravida. Le-au tot difuzat ca sa acopere absenta ei. Oricum, am inteles ca nu mai face Surprize de la 1 ianuarie, gata cu emisiunea asta, cel putin in varianta cu Andreea Marin prezentatoare.
Si, DA, s-a imbracat tare urat ca graviduta, a incercat mereu sa mascheze sarcina cu chestii diforme, mai bine isi arata burtica si se imbraca cu chestii mai moderne.
daconst
Tare sunt curioasa ce gen de emisiuni ar putea sa faca Andrea?
Emisiunea avea audienta mare la o anumita categorie de persoane si cu asta a avut noroc,dar daca se baga la altceva nu stiu ce sa zic.Parca prea nu-mi vine sa cred ca va renunta la emisiune,sincer.
Sigur revine repede pe sticla...ca asa a facut si Raduleasca parca. grin.gif
stardust
Bineinteles ca am dat si eu sa vad grin.gif dar cred ca intre timp e alta inregistrare. Intr-una din ele era cu parul suvitat, era si bronzata si chiar mi-a placut cum ii statea.

In schimb apare intr-o reclama la ceva vopsea de par unde e satena si cu parul scurt, acolo nu mi-o place deloc!! In rest nu am ce comenta la cum arata, e foarte frumoasa. Dar, ca de obicei, indiferent cat esti de frumos/frumoasa e bine sa ai o culoare/tunsoare adaptata.

Pacat ca nu sunt mai performante programele acelea de makeover pe calculator, asa am da mai putine rateuri. Ca de comentat e usor dar daca nu incerci nu ai de unde sa stii cum vei arata. Nici acum nu-mi iese din minte ce bine arata dana satena si roscata iar eu eram gata sa bag mana in foc ca blondul e culoarea care-i vine cel mai bine.
daconst
Sorana,ce ma distrezi. lol.gif
Dar eu stiu sigur ca de vina sunt kg in plus care le am acum si varsta.
Daca eram in Ro,eram roscata sigur,dar aici prea as iesi in evidenta de la o posta ca as arata altfel.
Iar satena nu-mi place de nicio culoare.Sunt babataie rau. lol.gif
stardust
CITAT(daconst @ 29-12-2007, 10:09 PM) *

Sorana,ce ma distrezi. lol.gif
Dar eu stiu sigur ca de vina sunt kg in plus care le am acum si varsta.
Daca eram in Ro,eram roscata sigur,dar aici prea as iesi in evidenta de la o posta ca as arata altfel.
Iar satena nu-mi place de nicio culoare.Sunt babataie rau. lol.gif

Bai Dana nu stiu cum sa ma exprim mai poetic acum, ca suntem in public... Ce-ti veni acum cu varsta? De la ceva trebuie sa te fi apucat ca parca pana acu' nu te auzeam cu din astea. Eu rad cand vad ca tot scrii de varsta dar sper ca nu vorbesti serios )).gif

Peach, lasa sarmalele!! grin.gif
daconst
Sorana,nu stiu daca e varsta neaparat ce ma deranjeaza,dar de cind cu bb m-am cam lasat pe mine deoparte si asa am mancat aiurea si am si pus kg.Desi in vara eram pe drumul bun si parea sa-mi revin repede,n-a fost chiar asa.Am pus multe kg si in concediu acasa si acum de sarbatori iar.Simt ca pocnesc,dar tot mananc.Acum am inceput salamul de biscuiti si tot la el imi sta gindul...ca a iesit si al [*****] de bun. sad.gif
Pisik,daca m-ai vedea,cred ca tu m-ai intelege cel mai bine. sad.gif
Deci sa revin la subiect,am o perioada cind nu sunt multumita cu mine si dau si eu vina pe ce apuc.Sper ca daca slabesc iar, sa ma vad din nou tanara si cit de cit ok,ca frumoasa nu m-am considerat niciodata.
Na,ca mi-am spus si eu of-ul.
Poate mai scriu mamici cum au trecut de perioada asta cind nu te mai gindesti asa mult la tine si cu timpul asta te nemultumeste tot mai tare. sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.