CITAT(ganesha @ 29-12-2007, 04:57 PM)

Peach, am luat un
set de flori, cu 5 flori, care a fost 15 parai de-ai nostri, CAD.
Hmmm...am vazut flori din alea in Hamburg si am zis ca e o tampenie sa le c umpar

(

(
CITAT(Dumbo @ 29-12-2007, 05:49 PM)

Am descoperit dece nu s-a inchegat piftia mai biner : am folosit cocos nu curcan
CITAT(stardust @ 29-12-2007, 07:00 PM)

Imi incepe emisiunea: suvite cu fite, spre disperarea barbatului
).gif)
Unde incepe ????? Bueyyyy, astea care aveti Digi ...dati si la mine un semnal cand incepe ceva fain ....plsssss...
CITAT(Dumbo @ 29-12-2007, 07:54 PM)

Stardust pentru fericirea familiei la noi fiecare are televizorul lui. Asa ca eu ma uit pe euforia si el... la ce vrea.
He , he , he !! Eu am TV cu programe romanestgi in bucatarie !!!!! Acolo e perimetrul meu
CITAT(Tzutzi80 @ 29-12-2007, 09:00 PM)

Fetelor, m-am tuns si eu!Cred ca a fost saptamana de tunsori pe forum.

Pozeeeeeeee !!!!
CITAT(daconst @ 29-12-2007, 09:23 PM)

Hai daca tot ne-am pus pe barfa sa vedem ce parere aveti despre viitoarea doamna Chivu?

Despre cine vorbiti ?!?!??
CITAT(Ella79 @ 29-12-2007, 09:32 PM)

Hihihi , si eu am vazut-o si am gandit la fel
CITAT(daconst @ 29-12-2007, 10:09 PM)

Sorana,ce ma distrezi.
Dar eu stiu sigur ca de vina sunt kg in plus care le am acum si varsta.
Daca eram in Ro,eram roscata sigur,dar aici prea as iesi in evidenta de la o posta ca as arata altfel.Iar satena nu-mi place de nicio culoare.Sunt babataie rau.

Imi dai voie sa-ti spun ca esti o fraiera ???? Fara sa te superi !!!!! Fa-te cum vrei si imbraca-te cum vrei !!!! O faci pentru tine nu pentru oamenii din sat !!!! Iti traiesti viata asa cum vrei !! Ca sunt sau nu de acord cu tine ....e egal !!! Tie sa-ti fie bine !!!! Sa dea Domnul sa slabesc cat vreau si ma pun pe imbracat altfel decat pana acum , fara sa-mi pese de gura satului si sa vezi atunci ..... ce daca sunt batrana !!!!