Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
emu
Uite aici mesajul 1134 - mentionez nr. ca la mine nu deschide niciodata la mesaj, chiar daca dau linkul spre el.

Of sad.gif... sunt in stare grava?
stardust
CITAT(emu @ 01-01-2008, 06:40 PM) *

Uite aici mesajul 1134 - mentionez nr. ca la mine nu deschide niciodata la mesaj, chiar daca dau linkul spre el.

Of sad.gif... sunt in stare grava?

Multumesc, emu. Am vazut doar partea scrisa cu rosu, la ora cand am citit inca nu eram treaza )).gif

Tu cum ai petrecut?
stardust
Ramo, cu ce erai imbracata ca eu nu-mi dau seama?
daconst
Ce fac fetili?Cum ati petrecut?
Eu m-am cam scapat la beutura si l-am dansat pe fi-miu pina a adourmit. lol.gif
Tare frumos ne-am distrat in 3 la televizor.Mie una mi-a priit. wink1.gif

Pisik,felicitari,sa-ti traiasca finuta,e superba! give_rose.gif

Bubu,sa porti cu placere bratara!Cred ca l-ai iertat pe babuin de toate dupa ce ti-a dat cadoul. doh.gif

Sorana,cum ai petrecut?Poze n-ai?

Ramo
,mai vrem poze.Esti tare frumoasa! wink1.gif

Tulip,hai cu vesti. unsure.gif
stardust
CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:12 PM) *

Ce fac fetili?Cum ati petrecut?
Tare frumos ne-am distrat in 3 la televizor.Mie una mi-a priit. wink1.gif

Pisik,felicitari,sa-ti traiasca finuta,e superba! give_rose.gif

Bubu,sa porti cu placere bratara!Cred ca l-ai iertat pe babuin de toate dupa ce ti-a dat cadoul. doh.gif

Sorana,cum ai petrecut?Poze n-ai?

Ramo
,mai vrem poze.Esti tare frumoasa! wink1.gif

Tulip,hai cu vesti. unsure.gif

Eu m-am pilit in primele cinci minute. Cum am intrat pe usa mi-au pus un pahar cu Mojito in mana, inzestrat cu un pai foaaaaaaaaaarte subtire. Nici nu mi-am terminat paharul si deja eram in lumea mea. Poze eu am uitat sa fac, nu stiu daca mi-au facut altii sad.gif

Am ajuns acasa de dimineata pe la sapte, acum sunt tare amortita.

Mi-am pus un pahar de sampanie sa ciocnesc cu voi tease.gif

Tu ai poze?
daconst
Pai n-am poze ca nu aveam ce poza...eu in haine de casa,doar cu bluza rosie ci cu buzunare sa am unde baga banii la 12 iar la Lucas i-am pus ciorapii rosii ca altceva nu aveam.I-am bagat si lui niste euroi la pampers sa-i mearga bine tot anul. lol.gif
ramonavlas
Am avut o rochie cu voal jos, sus bretele si am bagat esarfa pe dupa bretele sa mai acopere din pernitele de sub brat. Peste, am avut un bolero.
Aici, fara bolero....ma incalzisem deja )).gif
http://img215.imageshack.us/img215/9439/img1785oj0.jpg
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif La multi ani, tuturor!

Eu tocmai m-am intors de la cel de-al doilea chef, deh, nu terminasem mancarea aseara, asa ca ne-am mai strans si azi.
Maine mergem la nasii si mai avem 2 serii de prieteni de vizitat.

Eu mi-am pus anul trecut bani in buzunar si a cam functionat. Asa ca anul asta mi-am pus bani si pe langa mi-am pus sosetele rosii si lenjeria asortata.

daconst
Ramo,iti sta tare bine cu verde. wink1.gif

Dumbo cum a iesit piftia? naughty.gif

Tin sa va anunt ca a mea s-a inchegat dupa 24 de ore...asa ca abia maine o mananc. lol.gif
ramonavlas
Daconst, multumesc.
Noi am vrut sa iesim la o plimbare ca ninge, dar ne-am razgandit. Am pus popcorn la microunde si jucam carti...pe pedepse... naughty.gif
Dumbo
Dana, piftia a iesit binisor, praji a iesit un dezastru, nu e nici suficient de dulce, crema nu a iesit bine asa am am pus puding si nu e chiar super...

Ramona da' frumoasa esti, mai. Si nici kilogramele alea in plus nu le vad unde sunt.

stardust eu nu mai beau ca si asa m-am cam pilit aseara. Sper ca nu o sa fiu beata tot anul. Dar poti ciocni si pentru mine, daca mai ai forta.
bubbles
Fetele am reusit sa pedalez 25 minute cheer.gif asta asa ca sa incep de pe 1 grin.gif si sper sa ma tina tot anul asa cheer.gif .Am facut numai 25 ca sa am 100 la ticker grin.gif De maine Catalin Crisan scrie pe mine cheer.gif .Se mai apuca careva?

Ramona arati tare bine.Esti frumusica foc hug.gif
Dana pofta mare cand mananci piftia pupic.gif
Dumbo
Bubule, eu nu ma apuc de nimic pana in 7 cand incep lucrul, ca ma program de vizite si iti dai seama ca e cam aiurea sa fiu acum la dieta.
Din 7 m-as apuca de LEVEL, ca aia a lui Catalin Crisan mi se pare cam aiurea pentru modul meu de viata.
daconst
De numarat nu mai numara nimeni?
Ca eu as incepe mai usor cu WW si spre final daca nu se duc kg,incerc si altceva. wink1.gif
stardust
Nu stiu care e LEVEL blushing.gif

Si eu parca m-as apuca de altceva in afara de WW dar inca nu m-am decis ce anume sa fie. Intr-un fel as vrea sa incep cu o dieta mai stricta, nu neaparat sa ma infometez, ci sa am un meniu fix. Tinand cont ca n-am mai numarat de mult si am mancat ce mi-a venit, ar fi greu sa ma limitez daca stiu ca am libertate.

Exista vreo dieta cu meniu cat de cat fix care sa nu fie de infometare?
ganesha
CITAT(stardust @ 01-01-2008, 10:20 PM) *

Sint o gramada de exemple de meniuri bine puse la punct, care se incardeaza intr-un anumit numar de calorii, sau rapoarte carbi-proteine-grasimi. Nu neaparat dieta in sine, doar exemple. Eu apelez la ele cind n-am chef sa ...gindesc grin.gif din anumite motive, asa ca "fac ce zic aia" cum ar veni. Daca te intereseaza, iti dau niste link-uri.

WW folosesc cind o iau razna tare )).gif si imi mai trebuie INCA o instanta controlatoare. Ce nu-mi place la ea e ca devine hipocalorica daca fac sport serios si ca trateaza grasimile buna la egalitate cu cele rele, si exista riscu' caderii in plasa "low fat", care e si ea destul de periculoasa...
stardust
CITAT(ganesha @ 01-01-2008, 09:25 PM) *

CITAT(stardust @ 01-01-2008, 10:20 PM) *

Sint o gramada de exemple de meniuri bine puse la punct, care se incardeaza intr-un anumit numar de calorii, sau rapoarte carbi-proteine-grasimi. Nu neaparat dieta in sine, doar exemple. Eu apelez la ele cind n-am chef sa ...gindesc grin.gif din anumite motive, asa ca "fac ce zic aia" cum ar veni. Daca te intereseaza, iti dau niste link-uri.

WW folosesc cind o iau razna tare )).gif si imi mai trebuie INCA o instanta controlatoare. Ce nu-mi place la ea e ca devine hipocalorica daca fac sport serios si ca trateaza grasimile buna la egalitate cu cele rele, si exista riscu' caderii in plasa "low fat", care e si ea destul de periculoasa...

Cand ai timp si chef, as fi recunoscatoare daca mi-ai da linkurile. Poti sa mi le dai fie pe PM sau daca vrei pe messenger.

Teoretic stiu ce ar trebui sa mananc. Doar ca asta necesita foarte multa disciplina care deocamdata imi lipseste. De cand am inceput sa mai citesc si eu pe internet despre viata sanatoasa am inceput s-o dau in paranoia in ceea ce priveste regimul: mi-e foarte frica sa nu mananc prea putin si sa am probleme cu yo-yo.

Eu am mari probleme sa tin un regim sanatos. Pot foarte usor sa ma infometez, asa rezist mult si bine si sunt si fericita psihic huh.gif dar cand mananc sanatos, destule calorii ca sa nu ma infometez... o dau in bara. De asta vreau exemple pe zile, asa o sa fiu cuminte (sper).

ganesha
CITAT(stardust @ 01-01-2008, 10:38 PM) *

Cand ai timp si chef, as fi recunoscatoare daca mi-ai da linkurile. Poti sa mi le dai fie pe PM sau daca vrei pe messenger.

Uite aici sint citeva exemple de meniuri, pentru 7 zile chiar. Sint o gramada, si-s potrivite pentru "penele de inspiratie". Sint si low fat, low sugar, high fibre... mai multe. Am sa mai pun niste link-uri, asta a fost primul care mi-a venit in cap.
stardust
CITAT(ganesha @ 01-01-2008, 10:03 PM) *

CITAT(stardust @ 01-01-2008, 10:38 PM) *

Uite aici sint citeva exemple de meniuri, pentru 7 zile chiar. Sint o gramada, si-s potrivite pentru "penele de inspiratie". Sint si low fat, low sugar, high fibre... mai multe. Am sa mai pun niste link-uri, asta a fost primul care mi-a venit in cap.

pupic.gif multumesc! Am aruncat un ochi, o sa citesc maine de la servici mai multe, si-asa de maine n-am cum sa ma apuc de nici o dieta fiindca n-am nimic sanatos in casa )).gif
Tzutzi80
Fetele, eu nu m-am gadit dinainte sa ma imbrac in rosu, dar asa mi-a iesit pana la urma. SI dracusorul de mine la miez de noapte, din pana de buzunare, am bagat bani la sutien si lei si euro, ca cica nu am pretentii....bani sa fie. Ca stiu unde sunt casele de schimb devil.gif Si mai aveam si portofelul doldora in mana....asa ca sa tot fie lol.gif naughty.gif

Imagine
May
La multi ani fetele, sper ca noul an sa fie presarat cu impliniri pentru noi toate give_rose.gif

Aaaaaa cred ca Irina, sau cum o cheama pe tipa care prezinta Suvite cu fite, v-a auzit barfind si s-a prezentat cu o noua tunsoare grin.gif
dany
CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:12 PM) *

Ce ai pilit ? )).gif hai ca macar de Rev avem voie sa ne pilim !!! la tine a fost cu dublu efect : tu pilita si Lucas adormit lol.gif
CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:20 PM) *

Pai n-am poze ca nu aveam ce poza...eu in haine de casa,doar cu bluza rosie ci cu buzunare sa am unde baga banii la 12 iar la Lucas i-am pus ciorapii rosii ca altceva nu aveam.I-am bagat si lui niste euroi la pampers sa-i mearga bine tot anul. lol.gif

Bueyyy , nu era vorba de chilotei rosii ????? mai stii cum ne gandeam anul trecut sa-ti trimit o fata de masa rosie sa-ti faci chilotei pe masura din ea ( erai cu burtica inca ) ? lol.gif Si al meu sot a fost obligat sa poarte sosete rosii ....din lipsa de chilotei rosii )).gif
CITAT(ramonavlas @ 01-01-2008, 07:31 PM) *

Am avut o rochie cu voal jos, sus bretele si am bagat esarfa pe dupa bretele sa mai acopere din pernitele de sub brat. Peste, am avut un bolero.
Aici, fara bolero....ma incalzisem deja )).gif
http://img215.imageshack.us/img215/9439/img1785oj0.jpg

Tare bine ti-a stat !!!!!!!!! Am mai spus eu de cateva ori ca imi place cum te imbraci .....
CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:54 PM) *

Tin sa va anunt ca a mea s-a inchegat dupa 24 de ore...asa ca abia maine o mananc. lol.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Deci nu sunt singura care a asteptat 24 de ore in loc de 12 )).gif cheer.gif
CITAT(Maybeline @ 01-01-2008, 11:24 PM) *

La multi ani fetele, sper ca noul an sa fie presarat cu impliniri pentru noi toate give_rose.gif

Si tie La multi ani si toate dorintele sa ti se implineasca !!!!!

CITAT(Maybeline @ 01-01-2008, 11:24 PM) *

Aaaaaa cred ca Irina, sau cum o cheama pe tipa care prezinta Suvite cu fite, v-a auzit barfind si s-a prezentat cu o noua tunsoare grin.gif

Cine ? Unde ? Cand ? Ce emisiune ???? smile.gif
May
E o emisiune pe Euforia si prezentatoare e o fosta componenta a trupei Asia. Comentau fetele ca desi tipa prezinta o emisiune de hair style, coafura ei lasa mult de dorit. Azi am vazut-o 2-3 minute la o alta emisiune si era tunsa in stilul Victoriei B. dar cu parul mai ciufulit
ganesha
CITAT(Maybeline @ 02-01-2008, 12:40 AM) *

E o emisiune pe Euforia si prezentatoare e o fosta componenta a trupei Asia. Comentau fetele ca desi tipa prezinta o emisiune de hair style, coafura ei lasa mult de dorit. Azi am vazut-o 2-3 minute la o alta emisiune si era tunsa in stilul Victoriei B. dar cu parul mai ciufulit

Nu stii vorba aia... croitoru' umbla rupt in coate? lol.gif
May
CITAT(ganesha @ 01-01-2008, 11:42 PM) *

Nu stii vorba aia... croitoru' umbla rupt in coate? lol.gif

)).gif si e tare adevarata chestia asta.... ma uit la mine ca de multe ori ma dau mare experta in a manca sanatos, cum sa slabesti si alea alea printre cunoscuti si totusi sunt grasa.... uneori chiar parca citesc pe chipul interlocutorului, intrebare: bine, bine, daca le stii pe toate atunci de ce nu esti slaba? doh.gif
emu
V-am citit cu toate obiceiurile in noaptea de ajun de anul nou si am ramas socata lol.gif cred ca mie o sa-mi fluiere vantul prin buzunare ca n-am avut bani nici la chilot, nici la sutien, nici in mana, nici mana pe portofel, nimic lol.gif nu mai zic de faza cu purtat de rosu si boabele de struguri, iar de pupat )).gif noroc ca si-a adus aminte JJ sa ne pupam la miezul noptii ca eu eram deja in lala land de oboseala )).gif

Pe 31 m-am trezit cu un chef de curatenie w00t.gif , intors casa pe dos si lustruit tot )).gif asta pana la pranz, am terminat, am mancat si am plecat haihui cu masina; la 7 seara eram la film (noul national treasure) am mancat floricele, apoi am mers la magazin pt ultimele cumparaturi din an si la 10 seara eu pregateam pumpkin bread, cheese grits, salata de cartofi si friptura. Cred ca niciodata in 2007 nu m-am miscat asa de rapid in bucatarie cum am facut-o aseara )).gif Am fost gata la timp sa le punem pe masa, sa gustam din ele si sa bem o ginger ale de Blenheim, in timp ce ne uitam la transmisia live de la NY... asa ne-a prins gongul de 00:00 smile.gif

edit: am uitat sa spun ca nici dorinta nu mi-am pus la miezul noptii si nici sampanie n-aveam in casa )).gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

Sunt bine,fetelor,nu eram in localitate de revelion si nici nu stiam ce s-a intamplat in oras pana nu a zis Soranutza pupic.gif
nusarich
[b]LA MULTI ANI, NEURONI!
Sa avem in anul asta numai bucurii, din toate partile si sa nu ne saturam sa le savuram si sa le impartim cu cei dragi![/b]

A, de revelion am purtat trilotei rosii si eu si iubi, ca doar asa se poarta, sa fim asortati. Si eu am avut si un maieut rosu, ca-mi place tare. Si bani in ambele buzunare din doratea pantalonilor.

Ina, iti spun si aici La multi ani, sa fii fericita!
Tzutzi80
La multi ani Ina!!! give_rose.gif Sa fii sanatoasa si fericita
bpaula
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!

Sa aveti un An Nou Fericit si plin de sanatate si impliniri!!!!! floare.gif

Pisik
Buna fetele!

LA MULTI ANI Ina, sa ai parte numai de bucurii si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!

Noi am petrecut bine, ma auto-adaug pe lista celor care s-au ametit (bine as putea spune blushing.gif ) in noaptea dintre ani. Mi s-a parut ca a trecut f repede, dar ne-am simtit bine, am fost intre prieteni. Ne-am "costumat", cu palarii de tot felul si eu am fost (cum altfel) pisica grin.gif ; Nu merge imageshack, dar promit ca pun poze mai tarziu.

Eu nu pot sa ma alatur voua sa zic ca tin dieta de azi, una pt ca avem o gramada de mancare ramasa, a doua pt ca avem musafiri si vizite si a treia pt ca sunt libera pana pe 7 si nu am un program regulat (azi m-am trezit la 11,30 blushing.gif ). Asa ca desi ma simt si sunt cat o Muuuuuu, o sa ma apuc de pe 7 sau 8...sper sa mai am "colege" de suferinta pana atunci.

Va pup si va doresc un an nou cat mai bun!
stardust
Neataaaaaaaa cheer.gif

La multi ani, draga Ina!

M-am cantarit azi dimineata, trebuie sa mut tickerul in sus cu 2 kile sad.gif
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif La multi ani,Ina!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Sorana,mie mi-e si rusine sa spun ca a sarit acul la cantar cu 4kg. sorry.gif
Eu chiar n-am scuze si trebuie sa incep urgent cura.Nu de azi,dar in zilele urmatoare cind e gata mancarea ingrasacioasa,incep serios. blushing.gif
stardust
Eu de la dulciuri (in special Lebkuchen) m-am ingrasat, ca mancare nici n-am prea avut )).gif
Dumbo
Pisik, si eu ma apuc tot din 7-8 ca atunci incep lucrul si pana atunci am program de vizite.
ramonavlas
Eu m-am apucat de azi cheer.gif
Mananhc doar fructe si poate legume azi (varza murata doar). Am uitat sa ma cantaresc de dimineata, dar ticker-ul nu am de gand sa il shimb....doar cand il mut mai jos.
cri
Salutare! cheer.gif
Anul Nou sper ca v-a gasit sanatoase si voioase floare.gif
Eu de abia acum am inceput usor, usor sa-mi revin, am avut lupte grele cu mancarea si bautura, dar am invins biggrin.gif de la atata lupta am si ceva urme gen vreo 3 kg in plus, trebuie sa-mi schimb si ticker-ul in sus bang.gif asa ca de pe 7, daca ma primiti, intru si eu la numarat, pana atunci ne dregem cu zamuri.

Habar n-aveam de obiceiurile de Anul Nou, rosu n-am purtat, dar pe la 12 noaptea m-am trezit cu al meu, neavand in dotare buzuinare, ca-mi baga bani la sutien naughty.gif ca sa am bani in anul ce vine, cica.

Acum ma duc sa bag un vin fiert, ca tot zeama e grin.gif , asa in cinstea nametilor de afara
May
La multi ani ina !! hug.gif

Si eu reiau WW serios de azi )).gif
Ella79
Eu nu mai reiau nici un WW
Ma duc la nutritionist sa imi dea o dieta personalizata, ca mi-e ca altfel ma chinui degeaba.
Tzutzi80
CITAT(Tulip @ 02-01-2008, 10:25 AM) *

Buna dimineata!!!!

Sunt bine,fetelor,nu eram in localitate de revelion si nici nu stiam ce s-a intamplat in oras pana nu a zis Soranutza pupic.gif

Si eu ma bucur ca esti ok. Sansele erau mici sa fi patit ceva, dar stii cum e, iti faci griji pentru persoanele cunoscute
daconst
Hai sa va arat surpriza mea: w00t.gif

Imagine

Pentru cine nu observa schimbarea:m-am tuns....singura!!!! cheer.gif

Ma tunsesem in 31 seara ca asa mi-a venit si am zis ca acum va pot arata si voua.Deja bausem ceva vin fiert...se vede fata rosie. lol.gif
Fi-miu nu suporta caciula de la costumul de mos,asa ca vedeti si freza lui in premiera,tot creatie proprie. doh.gif lol.gif
stardust
CITAT(daconst @ 02-01-2008, 05:31 PM) *

Imagine

Ma tunsesem in 31 seara ca asa mi-a venit si am zis ca acum va pot arata si voua.Deja bausem ceva vin fiert...se vede fata rosie. lol.gif
Fi-miu nu suporta caciula de la costumul de mos,asa ca vedeti si freza lui in premiera,tot creatie proprie. doh.gif lol.gif

w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Imi place la maxim cum iti sta!! Sper ca observa Mihai ca nu degeaba te tot uiti la Euforia si alte "prostii" de emisiuni femeiesti, se si prinde ceva de tine grin.gif
Pisik
Dana, iti sta super!
daconst
Ma bucur ca va place. wink1.gif
Cind m-am tuns eram putin betica,dar asa mi se pusese pata ca vreau schimbare.M-am tuns cu foarfeca aia cu piaptan,de tunde in scari.Si am taiat,si am taiat pina a iesit asa.
Si mie-mi place mult,sincer.
otilici
Iti sta super,Dana!
Maamaaa,ce curaj pe tine sa te tunzi singura!! w00t.gif

Si ce scump e Mosuletul! naughty.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
Dana, sinteti niste simpatici amindoi. Te admir pentru curaj, mie de cite ori mi-a venit sa ma tund singura.... da' n-am avut curaj nici sa ma pici cu ceara.

Pisicule, e super avataru' tau!!!!

Soranuta, ai pm!

Eu de azi... pe cai! Mi-am inceput ziua dezintoxicator, cu muuult ceai si juma' de litru suc de morcovi. Ca nu se mai putea. lol.gif
emu
CITAT(daconst @ 02-01-2008, 11:31 AM) *
Imagine
[...] si freza lui in premiera, tot creatie proprie. doh.gif lol.gif
w00t.gif w00t.gif Ce curaj ai avut!!! Si ce bine ti-a iesit )).gif Ai facut-o inainte sau dupa vinul fiert? )).gif clap.gif - edit: acum ti-am citit comentariul de mai sus lol.gif Chiar vroiam sa te intreb daca ai luat vreodata cursuri de coafat/tuns?
daconst
Dupa vinul fiert,ca altfel nu aveam curaj...adica intre cani,ca au fost mai multe. lol.gif

Nu am facut cursuri,dar acasa imi tundeam vecinele si aici colegele de la servici...cele mai fara pretentii,ca doar era gratis. tease.gif
daconst
La ce va mai uitati la tv in seara asta?
Eu am descoperit programul de rev la protv international in reluare. wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.