CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:12 PM)

Eu m-am cam scapat la beutura si l-am dansat pe fi-miu pina a adourmit.
Ce ai pilit ?
).gif)
hai ca macar de Rev avem voie sa ne pilim !!! la tine a fost cu dublu efect : tu pilita si Lucas adormit
CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:20 PM)

Pai n-am poze ca nu aveam ce poza...eu in haine de casa,doar cu
bluza rosie ci cu buzunare sa am unde baga banii la 12 iar la Lucas i-am pus ciorapii rosii ca altceva nu aveam.I-am bagat si lui niste euroi la pampers sa-i mearga bine tot anul.

Bueyyy , nu era vorba de chilotei rosii ????? mai stii cum ne gandeam anul trecut sa-ti trimit o fata de masa rosie sa-ti faci chilotei pe masura din ea ( erai cu burtica inca ) ?

Si al meu sot a fost obligat sa poarte sosete rosii ....din lipsa de chilotei rosii
CITAT(ramonavlas @ 01-01-2008, 07:31 PM)

Am avut o rochie cu voal jos, sus bretele si am bagat esarfa pe dupa bretele sa mai acopere din pernitele de sub brat. Peste, am avut un bolero.
Aici, fara bolero....ma incalzisem deja
http://img215.imageshack.us/img215/9439/img1785oj0.jpgTare bine ti-a stat !!!!!!!!! Am mai spus eu de cateva ori ca imi place cum te imbraci .....
CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:54 PM)

Tin sa va anunt ca a mea s-a inchegat dupa 24 de ore...asa ca abia maine o mananc.

Deci nu sunt singura care a asteptat 24 de ore in loc de 12
CITAT(Maybeline @ 01-01-2008, 11:24 PM)

La multi ani fetele, sper ca noul an sa fie presarat cu impliniri pentru noi toate

Si tie
La multi ani si toate dorintele sa ti se implineasca !!!!!CITAT(Maybeline @ 01-01-2008, 11:24 PM)

Aaaaaa cred ca Irina, sau cum o cheama pe tipa care prezinta Suvite cu fite, v-a auzit barfind si s-a prezentat cu o noua tunsoare

Cine ? Unde ? Cand ? Ce emisiune ????