La multi ani!! Fie ca noul an sa ne aduca tot ce nu ne-a adus cel care tocmai s-a incheiat!Si eu de azi la serviciu, tare bine a fost in vacanta!!! Mai vreeeaaauuuu...
Noi ne-am intors azi-noapte din drumetie, tare lung a fost drumul. Am fost prin Brasov (
Dany, sa stii ca m-am gandit la tine si l-am salutat din partea ta

.. am facut si cateva pozute asa in treacat)
Am urcat pana la Balea Cascada, si apoi cu telecabina pana la Balea Lac, sa vedem hotelul de gheata, apoi am mers pe valea Oltului, prin Ramnicu Valcea (frumos oras), Curtea de Arges si in final, pe la 1 noaptea am ajuns la destinatie: un satuc la 18 km de Curtea de Arges.
Am mancat o ciorba si pe la 2 am adormit bustean - de nici nu am auzit soriceii care ne-au vizitat

A doua zi am mers la Vidraru, la baraj, apoi am urcat la ceatatea Poienari (1480 de trepte) si seara am facut gratar.
In noaptea dintre ani am petrecut, am dansat, am baut si eu: tuica, vin, whisky etc etc etc. Am avut si eu bani in buzunar si chilotei rosii (asta de la voi am auzit-o ca nu o stiam, asa ca anul asta am aplicat-o)
Sper sa reusesc sa sortez vreo 2 poze zilele astea

Urmatoarea zi am vizitat Curtea de Arges, iar seara iar gratar, vin fiert, tuica fiarta.
Ieri am facut frumosul traseu Rucar-Bran, si nu am vazut deloc nameti, desi la TV au bagat pe toti in sperieti, de ne sunau ai nostri sa vada daca nu suntem impotmoliti pe drum.