Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Oti,eu am depistat-o in timpul sarcinii.Aici se face analiza de tiroida ca de obicei produce mai putini hormoni in timpul sarcinii si trebuie tinuta sub control.Atunci mi-au dat sa iau zilnic tyroxin de 25mg desi eu cred ca nu a fost suficient,ca m-am ingrasat asa tare.Dupa ce am nascut am facut iar analize si mi-au marit doza la 50mg.Dupa ce am inceput sa iau mi-a mers tare bine cu ele si am slabit super.
Mai am o folie de luat si apoi merg iar la control sa vedem daca s-a reglat sau mai iau tratament.
Simptome nu a avut,adica nu am apucat sa am ca am depistat repede.Dar stiu ca dupa ce mi-a marit doza,am slabit urgent si fara prea mari eforturi.

Sper sa fie ok si la tine si sa poti sa slabesti.Ca e groaznic de frustrant sa vezi ca faci totul sa slabesti si cintarul nu se misca deloc. sad.gif
otilici
Asa e,Dana,tare m-a pus pe ganduri faptul ca am tinut WW ca lumea timp de mai bine de 6luni si am dat jos cu maaare greu 7 kile,pe care dealtfel le-am si pus inapoi devil.gif ,intai 5,apoi si restul mad.gif .Credeam ca mor...si atunci am zis:ori la bal,ori la spital...vedeti si voi unde am ajuns,ca numai la bal nu... )).gif
daconst
Oti,eu nu am luat o vreme pastilele ca nu le-am dat importanta...si 2 saptamani nu am slabit nimic.Nici nu-ti dai seama ce minuni fac hormonii aia,pe care tiroida nu mai face fata sa-i produca.
Eu am tot spus pe aici la fete ce am patit,dar nu ma gindeam ca si la tine ar fi asa.

Acum ma gindesc la May,oare la ea nu-s probleme?ca si ea tine dieta de mult si nu prea e multumita nici ea. sad.gif

Ramo,tu ai facut analize?ca mie mi se pare ca tu nu mananci asa mult si nu exagerezi ca mine de exemplu. sad.gif
ganesha
Raportul pe azi:

Hrana )).gif :
MD: 2 felii de piine de secara + 3 linguri Philadelphia cu legume + 1 cana lapte batut
Snack: o banana
Prinz: 1 cup mazare cu sos de rosii + o lingura smintina+ 2 portii cornbread
Cina: o portie cornbread + 1 cana lapte batut

Sport: nimic (ma doare capul - nu ca asta ar fi o scuza grin.gif )
Total: 1338 calorii, 26% grasimi, 8.6% saturate, 59% carb, 15% proteine, 19 g fibre, 161 mg colesterol, 2180 mg sodiu

Comentarii: cam putine proteine, dar mi-a placut asa de mult cornbread-ul incit mi-a dat planurile peste cap doh.gif , prea mult sodiu, prea putine fibre

_____

Vaaaai, cit de super a iesit cornbread-ul , cine m-a pus sa-l fac, ne-am batut toti 3 pentru el lol.gif
bubbles
Buna ziua yahoo.gif
Ina La Multi Ani!!! scuze intarzierea give_rose.gif
Dana asa scumpi sunteti amandoi hug.gif .Iti sta foarte bine tunsa asa

CITAT(otilici @ 04-01-2008, 10:37 PM) *

Hai sa va zic si eu ceva...In urma examenului endocrinologic si a ecografiei am fost diagnosticata cu hipotiroidie si evident...obezitate.Deoarece problema mea medicala e chiar una foarte serioasa,mi s-a dat sa iau Reductil...pe care normal ca am inceput sa-l iau...de ieri.Acum sper sa nu dati cu pietre si sa incercati sa ma intelegeti dar altfel chiar nu se putea...De cand il iau ma simt chiar foarte ok,pe langa faptul ca nu ma gandesc la mancare aproape deloc.Am ales sa tin dieta caloriilor si sa mananc cat de cat sanatos.
Sper sa incercati sa ma intelegeti.
give_rose.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ella79
Da, din pacate problemele cu tiroida sunt adesea cauza pentru care nu slabim.
Mie mi s-au depistat noduli pe tiroida in 2006, dar in anul ala am reusit sa slabesc 9 kg, asa ca am refuzat sa fac tratament (cu eurtyrox), mai ales ca mi s-a spus ca odata ce incep tratamentul nu il mai intrerup toata viata. Nu am simptome, nu m-a deranjat nimic, eram incantata ca pot sa slabesc si fara pastile pentru ca, in principiu, evit sa incep tratamente pe care sa le urmez toata viata.
In 2007 am tinut WW vreo 4 luni foarte corect si nu am slabit deloc (vreo 800 de grame parca, dar e insignifiant), am facut si sport, mult sport, si nimic.
Acum m-am hotarat sa ma duc la nutritionist sa imi fac TOATE, dar absolut toate analizele posibile si, daca imi da tratament, am sa-l iau.
Este foarte frustrant sa vrei sa slabesti, sa tii dieta corect, sa faci sport, sa nu mananci dupa 6 seara, sa bei 3 litri de apa si sa nu dai jos 1 gram, din contra, sa pui pe tine.

De azi o sa tin si eu dieta, nu pentru ca as crede cu adevarat ca o sa ma ajute, ci pentru ca o sa ma ajute psihic, macar sa nu ma mai simt vinovata ca am prea multe kg si nu fac nimic pentru asta.
Sper sa reusesc sa ajung cat mai repede la nutritionista, din pacate fiind una cunoscuta se ajunge greu la ea.
otilici
Bafta multa Ella si sper sa rezolvi cat mai repede problema,pt ca eu sunt sigura ca din cauza tiroidei am avut o sarcina super nasoala,plina de dureri,in plus ma umflam toata,mai ales la maini si la picioare.Asa ca nu e de amanat,e o problema foarte serioasa...
Dumbo
Ella parca imi faci curaj sa ma duc si eu la nutritionist, mai ales ca am vazut niste rezultate spectaculoase dupa ce 2 colege de-ale mele au urmat indicatiile lui.
Pe de alta parte nu stiu ce sa zic. Cred ca am cam citit despre diete, ma cunosc destul de bine, stiu ce greseli fac, stiu de ce ma ingras cand ma ingras si de ce nu slabesc atunci cand nu slabesc.
Daca s-ar gasi pastile pentru vointa, cred ca as da oricat pe ele.

Bubule, ce mai faci? Cum e iarna la voi?

Ganesha "cornbread" din asta facea si bunica si mancam cu smantana. Numai ca bineinteles ca ii zicea altcumva - nu mai stiu cum. Cred ca as fi in stare sa mananc o tava.

Azi de "dimineata" la ora 11 am mancat o portie de piftie. Si acum beau cafeaua, probabil dupa un ceai, dupa care ma duc in vizita.
otilici
Ce m-ati innebunit cu cornbread-ul )).gif .Si mie tare-mi place,da lasa ca ma fac eu slaba si apoi numai cornbread am sa mananc lol.gif
ramonavlas
Daconst, nu mi-am facut chiar de mult analizele, sper sa ajung anul asta sa le fac.
Eu acum am ajuns de la manichiura, am niste unghii.....mie imi plac f mult. Pun poza diseara.
ramonavlas
Am avut acum timp sa fac poze si sa le descarc, asa ca iata si noile mele unghiute.

http://img88.imageshack.us/img88/5657/img1820zd1.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/4417/img1821tm0.jpg
Dumbo
Ramona unghiutele sunt cu gel? Ca tare as vrea sa imi fac si eu unghiute frumoase, dar nu ma picep deloc la chestiile astea, am fost o singura data la manichiura... blushing.gif
bubbles
CITAT(Dumbo @ 05-01-2008, 03:26 PM) *

Bubule, ce mai faci? Cum e iarna la voi?

Dumbo cum sa fie .. ger cumplit cry.gif .In rest nu ninsoare ,nu nimic smile.gif Doar ger.
Am pus la facut friptura lui babu ca tb sa ii duc la unitate ,am spalat o masina si acum beau un pahar mare cu zeama de varza wink1.gif
ramonavlas
CITAT(Dumbo @ 05-01-2008, 04:55 PM) *

Ramona unghiutele sunt cu gel? Ca tare as vrea sa imi fac si eu unghiute frumoase, dar nu ma picep deloc la chestiile astea, am fost o singura data la manichiura... blushing.gif

Da, sunt cu gel.
Tulip
Wow,Ramo,ce bine arata! w00t.gif Teoretic cat ar trebui sa tina?Si nu se vor distruge unghiile tale?
bubbles
Si mie imi plac la nebunie unghiile tale Ramo wink1.gif .
ramonavlas
Pai nu se distrug ca nu sunt unghii lipite, e doar un gel peste unghiile mele ca sa le protejeze ca sunt f slabe ale mele (macar unghiile) si le-am prelungit putin sa poata creste si ale mele la fel de lungi si atunci doar le voi acoperi cu gel.

PS. Ma bucur ca va plac, si mie mi-s dragi cheer.gif
bubbles
CITAT(daconst @ 03-01-2008, 12:35 AM) *

Vroiam sa va spun ca am cartea Mihaelei Bilic scanata,daca o vrea cineva pe mess.
Sunt multe pagini dar merge usor trimisul. wink1.gif

Uff am crezut ca poate e noua carte sad.gif nu Silueta...
CITAT(Pisik @ 03-01-2008, 01:34 AM) *

Vreau si eu cartea lui Bilic, please.

Am reusit in sfarsit sa intru pe imageshack, asa ca voila cateva poze, mai multe nu am reusit ca iar nu a mai mers, nu's ce are netu

Imagine

Imagine

Iti sta super pisik pupic.gifpupic.gifpupic.gif
Ella79
Misto unghiile Ramo.
otilici
Super unghiutele Ramo!Tare finut modelul!
ramonavlas
Wow, voua chiar va plac unghiile mele. Ma bucur nespus de mult ca nu doar mie imi plac naughty.gif
bubbles
Am reusit sa pedalez 30 minute cheer.gif cheer.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 05-01-2008, 09:09 PM) *

Wow, voua chiar va plac unghiile mele. Ma bucur nespus de mult ca nu doar mie imi plac naughty.gif

Hehe, eu-s mare fan unghii aranjate si colorate. Din pacate ale mele sint natur cam tot timpul, de', sacrificiile meseriei wacko.gif , port aproape tot timpul manusi si daca le colorez se 'ciobeste' lacul de unghii, iar rezultatul ar fi de-a dreptul oribil sorry.gif
Dumbo
Ramona deci cu gel nu poti sa iti prelungesti decat putin unghiile naturale?

Mie mi se rup extrem de des, asa ca le am mai tot timpul supescurte, asa ca nu mai are nici un farmec sa le colorez. Ar arata ca unghiile unui copias pe care l-a scapat mama la sticla cu oja.

Azi am intrat iar ca cow.gif in clover.gif .
Meniul pe azi:
- pranz - piftie de curcan productie proprie - o portie
- in vizita - o felie de cozonac
- seara, lesinata de foame 300 gr friptura la gratar cu muraturi + o portocala (pacat ca cina a fost la ora 9, dar chiar nu puteam sa ma culc fara sa mananc ceva... orice... uf... vorba vacutei din reclama, ce vaca sunt!)
dany
CITAT(Dumbo @ 05-01-2008, 08:56 PM) *

Ramona deci cu gel nu poti sa iti prelungesti decat putin unghiile naturale?

Ma bag si eu .... Cu gel unghiile tale cresc destul de mult fiind sustinute de acel gel dar dupa un timp se va vedea cat au crescut si va trebui mers la refacut manichiura .... Asa le-am facut eu . Daca acolo e alta metoda ....
ramonavlas
Dumbo, cu gel iti poti prelungi unghiile cat de mult vrei. Cum a zis si Danyhoney, unghiile tale cresc si in functie de cat de repede, se face umplere (cam la 2 saptamani).
Si eu mi-am pus gel pt ca se exfoliau si se rupeau repede. Acum nu mai am nicio treaba. Deja m-am obisnuit cu ele. Tastez la fel ca inainte, spal vase la fel....

Meniul pe ziua de azi:
- vinete - 80;
- 60 gr rosie - 12
- 50 gr ardei gras - 9;
- 50 gr castravete - 10;
- 6 toast Buitoni - 174;
- 60 gr La Dorna 2%gr - 44;
- 100 gr sunca Caroli - 78;
- 50 gr champignon - 18;
- ciorba - 240;
- mancare de cartofi cu legume chinezesti - 230;
- 200 gr varza murata - 32;
- 4 buc Milka diet - 83;
- 1 solano frisca.
TOTAL 1019 yahoo.gif
Dumbo
blushing.gif multumesc pentru informatii. Cred ca imi pun si eu unghii, in cazul asta. Dupa salar lol.gif lol.gif lol.gif

Mi-am adus "desperate housewifes" seria 3. O sa am distractie o perioada.
ramonavlas
Sunt singura la ora asta pe aici?
Sper ca nu leneviti inca...desi e sarbatoare si as putea face si eu acelasi lucru.
Babuinul a plecat la fotbal, vine la 1.30, manacam si mergem la shopping.
Diseara chiar ca facem puiul la rotisor ca...l-am visat azi noapte )).gif

Prin martie cred, merg in Los Angeles si Las Vegas la shopping yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Ella79
WOWWWW, Victoria Secret's o sa scrie pe fundul tau!
Dumbo
pray.gif vreau si eu shopping.

Azi am savurat ultima zi de concediu. Adica am dormit pana tarziu, am baut cafeaua de dimineata, am plecat la cumparaturi...
Am luat pranzo-cina (adica masa de pranz de la ora cinei).

Acum lenevesc din nou si ma mai uit la un episod din serial.
ganesha
Ramona, daca ai sa vii vreodata si in Toronto la shopping sa ma anunti ca vin cu tine rolleyes.gif

Nu m-am dat cotita cu raportul pe ieri, doar ca n-am mai apucat sa-l trec, da' e calculat fromos. Am fost la un meci de baschet la universitate ieri, care chiar a fost fainut - nu ma asteptam sa ma simt bine. Doar ca apa din tzishnitoare era scirboasa si aia n-aveau decit Cola si Sprite grin.gif drept pt care m-am sacrificat la o Cola (mie nu-mi place nici de frica).
Si... inca alte chestii rele, dar mi le asum, de aia le socotesc, ca sa stiu exact ce bilant este cind maninc chestii aiurea.
ramonavlas
CITAT(ganesha @ 06-01-2008, 08:07 PM) *

Ramona, daca ai sa vii vreodata si in Toronto la shopping sa ma anunti ca vin cu tine rolleyes.gif

Nu m-am dat cotita cu raportul pe ieri, doar ca n-am mai apucat sa-l trec, da' e calculat fromos. Am fost la un meci de baschet la universitate ieri, care chiar a fost fainut - nu ma asteptam sa ma simt bine. Doar ca apa din tzishnitoare era scirboasa si aia n-aveau decit Cola si Sprite grin.gif drept pt care m-am sacrificat la o Cola (mie nu-mi place nici de frica).
Si... inca alte chestii rele, dar mi le asum, de aia le socotesc, ca sa stiu exact ce bilant este cind maninc chestii aiurea.

Multumesc, sper sa ajung si pe acolo in viata asta si atunci evident ca te voi anunta. pupic.gif
Deocamdata astept sa ajung la Las Vegas la shopping, e visul visurilor mele.
Am viza de 3 ani pe 10 ani si inca nu am ajuns in State. Acum am cunoscut o familie, tipa are un magazin de haine, e venita doar de 2 luni in Mures (au stat 18 ani in LA), f intamplator ne-am cunoscut si imprietenit si mia- zis ca merge prin martie-aprilie sa mai aduca haine pt magazin . M-a intrebat daca nu as vrea sa merg cu ei (le sunt simpatica, dupa cum spun ei )).gif ) si evideeeeent ca am acceptat.
ganesha
Wow, cit de super! Asta da noroc!!!
La faza cu "neajunsul", desi ciudat, te cred de nu se mai poate. Si eu am o gramada de locuri in care as putea ajunge (inclusiv Statele, care-s peste umar) si inca n-am ajuns wacko.gif In schimb, am ajuns in tot felul de locuri cu adevarat ciudate si indepartate!!!
Ella79
Ramo, eu stiam ca viza de State isi pierde valabilitatea daca nu intri in State in 6 luni de cand ai luat-o (chiar daca viza e pe 10 ani).
M-as bucura sa nu fie asa, pentru ca si eu vreau sa merg la New York, insa nu m-am dus sa depun actele pt viza ca nu stiu sigur ca voi pleca in 6 luni. Poate-mi dai tu o veste buna.. smile.gif
May
CITAT(daconst @ 04-01-2008, 10:38 PM) *

Acum ma gindesc la May,oare la ea nu-s probleme?ca si ea tine dieta de mult si nu prea e multumita nici ea. sad.gif

Facand asa un bilant..... in februarie 2006 aveam 97 de kg si acum, dupa 2 ani, mai am putin si vad prefixul 7. Daca eram cuminte tot timpul cred ca acum eram scandura dar na.... si sa nu uitam si platourile lungi de luni intregi. In mare sunt multumita, nu ma plang smile.gif

Ce fete cuminti! floare.gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 06-01-2008, 09:22 PM) *

Ramo, eu stiam ca viza de State isi pierde valabilitatea daca nu intri in State in 6 luni de cand ai luat-o (chiar daca viza e pe 10 ani).
M-as bucura sa nu fie asa, pentru ca si eu vreau sa merg la New York, insa nu m-am dus sa depun actele pt viza ca nu stiu sigur ca voi pleca in 6 luni. Poate-mi dai tu o veste buna.. smile.gif

ohmy.gif Eu nu am auzit de asa ceva dar m-am nelinistit acum ca mi-ai zis. Chiar maine o sa ma interesez...........
Ella79
Ramo, mie imi spusese cineva ca e asa, deci nu stiu dintr-o sursa sigura. Nu am intrebat niciodata la ambasada. Sa-mi spui si mie ce aflii! pupic.gif
ramonavlas
Cand aflu ceva sigur, te anunt.

Meniul pe ziua de azi:
- 100 gr sunca Caroli - 78;
- 70 gr La Dorna 2% - 52;
- 40 gr champignon - 14;
- 100 gr rosie - 20;
- 5 toast Buitoni - 145;
- 60 gr icre crap - 62;
- vinete - 20;
- ciorba - 100;
- 200 gr varza murata - 32;
- 220 gr pui la rotisor - 389;
- 2 solano frisca - 18;
- 4 buc Milka diet - 83;
- 140 gr gref - 42.
TOTAL 1055 yahoo.gif
cri
Salutare! cheer.gif
Am si eu o intrebare cate puncte are dovleacul copt, din pacate nu l-am gasit pe lista, am mancat in seara asta, cum de maine vreau sa intru la numarat, si mi-am oprit vreo 2 bucati, as vrea sa nu incep cu stangul rolleyes.gif
daconst
Cri,eu zic ca nu are puncte...din ce stiu eu.Cum nici un dovleac sau pepene nu au puncte! cheer.gif
ganesha
Rapoarte:

Simbata, 5 Ianuarie:
Hrana:
MD: tartine cu gouda
Prinz: 1/5 cup orez cu 1) supa de rosii; 2) 2 falafei
Snack: cola (1 can)
Cina: 1 felie piine cu philadelphia; 1 felie prajitura cu zmeura
Snack: 0.25 cup stafide, o cana lapte batut

Sport: 3k alergat = 320 calorii

Total: 1423 calorii, 24% grasimi, 9.6% saturate, 64% carb, 12% proteine, 31.6% din calorii provin din zahar (107.8 g!!!!!), 13g fibre, 70mg colesterol, 1333mg sodiu

Comentarii: ok la nr net de calorii, ok sodiu, ok colesterol; ne-ok: procentul de zahar, nr prea mic de fibre, prea multe grasimi saturate, aiurea % g-c-p.

Duminica, 6 Ianuarie:

Hrana:
Brunch: ciuperci umplute, piine italiana, 1 felie de pizza veggie, o salata, aperitiv cu piine calda si unt, ceai mult
Cina: 2 felii de piine cu brinza

Sport: 3K = 300 calorii

Total: 1442 calorii, 37% grasimi, 8% saturate, 46% carb, 17% proteine, 9.5g fibre, 83mg colesterol, 4528 mg sodiu (!!!!!!!)

Comentarii: jale blink.gif depasit cu 100% valoarea permisa de sodiu, cumplit de putine fibre. macar ok la grasimi saturate )).gif

_____

Brunch-ul de duminica s-a intimplat la un restaurant italian, asta se explica prezenta acelor... alimente, ca sa zic asa lol.gif A fost ideea geniala a alor mei, ei ne-au invitat cool.gif

Incepe iar o saptamina de cucerit lumea!!!!! cheer.gif Sper sa fie minunata, plina si fructuasa pentru toate!
nusarich
La multi ani Ioanelor, Ionilor si derivatilor!
Deea
La multi ani Pisk! La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
bebeingeras
multumim pentru urari, si spun si eu la multi ani ioanelor, ionilor si tuturor celor a caror zi este azi
apropo va spun ceva numai eu pot fi trista de ziua mea mor imi vine sa ma bat singura cand vad dispozitia pe acre o am azi sad.gif
michelle
La multi ani Ioanelor, Oanelor, Ionilor! pupic.gif give_rose.gif

Neata!
Ganesha, admirabil cum stai tu si calculezi sodiu, fibre etc etc etc. La mine e si mai jale bag.gif Daca postez ce mananc ma dati afara de pe forum
Ciudat sa nu vad pic de carne in meniul tau, cum compensezi lipsa ei?
bebeingeras
stie careva dintre voi o metoda sa ma inveselesc putintel sad.gif
michelle
CITAT(bebeingeras @ 07-01-2008, 09:41 AM) *

stie careva dintre voi o metoda sa ma inveselesc putintel sad.gif

Un site cu bancuri ajuta grin.gif ?
bubbles
La multi ani Pisisk pupic.gif pupic.gif
La multi ani tuturor Ioanelor,Ionilor,Ionutilor,Oanelor etc flowers1.gif
Noi azi il sarbatorim pe babu si pe socru cheer.gif
otilici
La Multi Ani Ioanelor si Ionilor!!! cheer.gif
Pisik
Multumim fetelor! Spun si eu La Multi Ani tuturor Sfintilor Ion!
Eu incerc sa ma trezesc la birou, dar nu am nici o sansa, asa ca cred ca o las pe maine blum.gif
Nu am chef de nimic, abia astept sa ajung acasa sa fac de papica cu babu si sa ne bagam la un filmulet.
Babu a insistat si am luat si tort, ca el nu co0ncepe aniversare fara tort, asa ca de maine dieta....oricum sunt ca un tanculet, dar mi+am pus haine largi sa nu imi stric dispozitia tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.