Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
CITAT(Dumbo @ 10-01-2008, 02:09 AM) *

Ganesha, curaj.

Bubule, cred ca tot mai multe vedete au gemeni... probabil din cauza ca apeleaza la inseminare artificiala. naughty.gif

Gata, am calculat. Iar am 1500 de calorii. In ritmul asta ori ma ingras, ori ma ingras.

Activia cu musli 100
mar 50
corn 300
orez+carne+salata 600
ton+ciuperci 200
paine 150

Ramona, corecteaza-ma daca gresesc. Sper sa fie asa si nu mai rau.

Nu ai avut 1500 calorii, asa ca ambitioneaza-te si mergi mai departe.
Ce corn e ala cu 300 de caorii? Eventual daca avea ciocolata floare.gif (sper ca nu avea).
Orez, carne si salata, acum, daca nu imi dai si cantitatile nu prea pot sa iti spun, dar 600 de calorii sigur nu aveau.
150 gr paine insamna vreo 60-70 gr.
Dumbo
Pai cam greu cu cantitatile ca mananc la lucru... si "dragutii" de la noi nu pun cantitatile si oricum nu seamana ce e in poza cu ce e in farfurie, nu as avea incredere ca e chiar cum zic ei.

Cel mai bine ar fi sa ma mobilizez si sa imi car mancare la lucru, desi e un pic mai complicat. Dar ar fi mai simplu de masurat. Azi de exemplu aveam la masa de ales intre: carnati prajiti sau chiftele cu mancare de cartofi sau nu mai stiu ce chestii sleioase. Mda, mai era si salata orientala care a fost si ieri si a provocat arsuri de stomac in lant. Numai ca azi avea si urme de ou. Probabil din cauza ca au fost ieri oua ochiuri si au mai ramas. tease.gif
Ce sa aleg din minunea asta. Mi s-a parut cel mai ok lasagna, desi nah, nu e chiar de regim.
Clar, de luni pachet scrie pe mine, si daca uit pachetul... nu stiu ce fac.

Am luat sambata niste ciuperci de padure (salata) si o sa ii pap cu muschiulet. Si eventual un ceai, daca mi se mai face foame.

ganesha
CITAT(Dumbo @ 10-01-2008, 06:30 PM) *

Cel mai bine ar fi sa ma mobilizez si sa imi car mancare la lucru, desi e un pic mai complicat.

Eu (de fapt noi, ca si al meu sot si pentru copil) ne-am carat mereu mincare la noi (munca, scoala, dupa cazu' personal). Intr-adevar, cere nitica organizare, dar dupa un timp foarte foarte scurt devine automatism. Cel mai important e sa ai niste cutii din acelea de plastic ce se inchid ermetic. Din momentul ala, devine floare la ureche, poti minca la servici exact ce ai minca acasa, fara eforturi aditionale (inclusiv supa mi-am luat pentru prinz, de multe ori).

Miha, floare.gif Avatarul tau e dulce si inspira tandrete rolleyes.gif

Alice, super faza cu aratatul. Da' intr-adevar, degeaba ti-ai facut-o, ca oricum nu imbatrinest, nici una dintre noi n-o sa imbatrinim vreodata.

Ocaziile de 4 ace au mers bine cu toatele. Spre bine se indreapta si beciul, am scos aseara galeti de apa din el. Acum se zvintura. Raceala mea merge spre rau, dar asta e semn bun ca odata si odata o sa treaca )).gif Nu ma impiedica ea pe mine, si se oftica, o stiu eu lol.gif
michelle
CITAT(ganesha @ 10-01-2008, 06:52 PM) *

Multumesc! pupic.gif E coafura mea de.. acum fix 2 luni grin.gif wink1.gif

Eu tocmai mi-am revenit dintr-o raceala ce m-a tinut o saptamana. Pot spune ca cel mai bun efect l-a avut sarea fierbinte invelita intr-un prosop si tinuta pe gatlej. Eu am adormit cu el pe gat si m-am trezit intr-o mare de sare.. mașcată )).gif
axe10

Ocaziile de 4 ace au mers bine cu toatele. Spre bine se indreapta si beciul, am scos aseara galeti de apa din el. Acum se zvintura. Raceala mea merge spre rau, dar asta e semn bun ca odata si odata o sa treaca )).gif Nu ma impiedica ea pe mine, si se oftica, o stiu eu lol.gif

Ma bucur de vesti bune, raceala o sa treaca si ea intr-un mod sau altul... naughty.gif ..stii treaba cu aspirina saracului,nu?...ca esti fata mare doar....
ganesha
CITAT( @ 10-01-2008, 07:01 PM) *

Multumesc! pupic.gif E coafura mea de.. acum fix 2 luni grin.gif wink1.gif

Stiu rolleyes.gif

CITAT(michelle @ 10-01-2008, 07:01 PM) *

Eu tocmai mi-am revenit dintr-o raceala ce m-a tinut o saptamana. Pot spune ca cel mai bun efect l-a avut sarea fierbinte invelita intr-un prosop si tinuta pe gatlej. Eu am adormit cu el pe gat si m-am trezit intr-o mare de sare.. mașcată )).gif

Prishnitza... buna idee. Am ramas fara sare mare in casa, ca o folosesc la tot felul de chestii purificatoare. Bine ca mi-ai amintit give_rose.gif , poate ajung azi la alimentara si ma lipesc de o cutie. Si eu aveam obiceiul sa adorm cu ea; ca sa previn accidentele o pun intr-o fata de perna cu nasturi, ajuta cit de cit )).gif

CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 07:04 PM) *

Ma bucur de vesti bune, raceala o sa treaca si ea intr-un mod sau altul... naughty.gif ..stii treaba cu aspirina saracului,nu?...ca esti fata mare doar....

lol.gif Mi-e frica sa nu se abata si asupra lui, are un examen saptamina viitoare, si o gramada de treburi la servici, asta i-ar mai lipsi. Desi... in lungile mele stari febrile, mi-a trecut si asta prin cap, abia ma tin lol.gif Da' mi-au zburat gindurile odata cu apa din beci lol.gif
axe10
Sugeram si eu ceva mai "sanatos"... lol.gif lol.gif ...dar daca e nevoie de concentrare la examen mai bine lasa...te pup si multa putere de lupta cu virusii!!
michelle
CITAT(ganesha @ 10-01-2008, 07:06 PM) *

Prishnitza... buna idee. Am ramas fara sare mare in casa, ca o folosesc la tot felul de chestii purificatoare. Bine ca mi-ai amintit give_rose.gif , poate ajung azi la alimentara si ma lipesc de o cutie. Si eu aveam obiceiul sa adorm cu ea; ca sa previn accidentele o pun intr-o fata de perna cu nasturi, ajuta cit de cit )).gif

Mai stiu si de mamaliga fierbinte, dar nu am incercat..
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi:
- 1 Fitness - 90;
- 50 gr mandarina - 20;
- 2 Prodlacta - 56;
- 50 gr pleurotus - 18;
- 70 gr sunca - 55;
- 80 gr rosie - 16;
- 50 gr ardei gras - 9;
- 2 toast - 58;
- 100 gr La Dorna 2%- 74;
- ciorba - 120;
- 4 buc Milka diet - 83;
- 140 gr gref - 42;
- mancare de orez cu legume chinezesti - 269;
- 150 gr varza murata - 24;
- 2 solano frisca - 18.
TOTAL 952 yahoo.gif
Dumbo
Ramona, ce e aia "Prodlacta" ?
axe10
CITAT(Dumbo @ 10-01-2008, 10:16 PM) *

Ramona, ce e aia "Prodlacta" ?

E firma de lactate ca Napolact, Brenac...
Tzutzi80
Miha.....ne trebuie solutie anti-imbatranire....ca site-ul ala ma facut sa ma iau de griji naughty.gif
ina_ceva
CITAT(michelle @ 10-01-2008, 07:15 PM) *

CITAT(ganesha @ 10-01-2008, 07:06 PM) *

Mai stiu si de mamaliga fierbinte, dar nu am incercat..

...cu otet. E de efect wink1.gif
ina_ceva
La multi ani, Monic!

Imagine
nusarich
La multi ani, Monic si sa ti se implineasca toate dorintele!
Pisik
La Multi Ani Monic! Sa fii fericita si iubita si tot ceea ce iti doresti sa devina realitate! pupic.gif
otilici
LA MULTI ANI Monic! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate visele! pupic.gif
Dumbo
Monic la multi ani!
michelle
La multi ani, Monic! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti pupic.gif
Imagine
Ella79
LA MULTI ANI MONIC!!!!!!!!!!!!!!! band.gif
Iti doresc sa ai o viata de vis, sa fii cea mai fericita si cea mai iubita!
pupic.gif
michelle
Un articol despre machiajul ochilor
dany
Monic , LA MULTI ANI iti spun si aici !!!!
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif Monic,La multi ani!!! floare.gif floare.gif floare.gif
daconst
Acum sa va spun si eu neatza,ca asa se cuvine! pupic.gif

Ieri am fost tot pe drumuri de n-am mai apucat sa scriu nimic. sorry.gif

La gradi n-a fost nimic interesant,ma refer la tort ca era o praji gen chec ca sa poata manca si copii,asa ca am scapat cu o feliuta din el,de politete.
Inca nu am ziua de cintar,dar azi deja am cu 1kg mai putin.Sper ca pina marti sa mai plece ceva.Nu ma bucur prea tare,ca asa e la primele kg se duc repede jos.Macar primele 5 sa le dau asa si apoi la ultimele 5 stiu ce ma asteapta.
Pina acum merge bine cu numaratul,ca si gatesc zilnic,ceea ce pina acum nu se intampla si de aici mancatul aiurea.
Acum e fain ca poate si Lucas manca ce mananc eu si ii adaug la mancarea mea doar ceva carnita din borcanele si gata,am scos-o la capat si cu el.
Am cam avut emotii,ca el pina acum a mancat doar borcanele si-mi era frica de trecerea la mancarea gatita.Din fericire seamana cu ma-sa si mananca orice. cheer.gif
dany
CITAT(daconst @ 11-01-2008, 09:22 AM) *

Am cam avut emotii,ca el pina acum a mancat doar borcanele si-mi era frica de trecerea la mancarea gatita.Din fericire seamana cu ma-sa si mananca orice. cheer.gif

Sa vezi cand o da de gustul nutellei )).gif
Monic
blushing.gif blushing.gif blushing.gif sunteti fenomenale, nu m-ati uitat! Va multumesc pentru urari si va doresc si Voua tot binele din Lume(si mai ales sa ne putem ura La multi ani si peste 50 de ani) wink1.gif .
Da, eu tocmai am schimbat prefixul cry.gif ceea-ce nu ar fi o tragedie, doar ca toata lumea ma intreaba cum ma simt si toti ma consoleaza ca nu sunt batrana lol.gif Mie nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva dar daca toata lumea ma consoleaza o fi ceva adevar si cu imbatranitul asta unknw.gif
axe10
CITAT(Monic @ 11-01-2008, 10:36 AM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif sunteti fenomenale, nu m-ati uitat! Va multumesc pentru urari si va doresc si Voua tot binele din Lume(si mai ales sa ne putem ura La multi ani si peste 50 de ani) wink1.gif .
Da, eu tocmai am schimbat prefixul cry.gif ceea-ce nu ar fi o tragedie, doar ca toata lumea ma intreaba cum ma simt si toti ma consoleaza ca nu sunt batrana lol.gif Mie nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva dar daca toata lumea ma consoleaza o fi ceva adevar si cu imbatranitul asta unknw.gif

Cand am schimbat prefixul in 3 am fost ceruta in casatorie asa ca nu mi s-a parut o tragedie...doar ca anul asta depasesc jumatatea distantei pana la 4 si nu prea imi vine bine. Dar cum imi zicea un barbat , femeia de la 30 de ani infloreste!!!

Ella79

http://www.youtube.com/watch?v=tcRiXOONqf0&NR=1

pentru voi toate floare.gif
ALICE
La multi ani Monic!Multe impliniri pe toate planurile!
stardust
La multi ani, draga Monic !! Sa ai parte doar de soare in viata ta!!
bubbles
La Multi Ani Monic pupic.gif pupic.gif pupic.gif bday.gif .Sa ai parte numai de fericire,impliniri si realizari in orice iti doresti hug.gif
ganesha
Monic, La Multi Ani, multi si buni, si tot binele sa se abata pe capul tau !!!!!! floare.gif

Am uitat sa-mi iau sare, da' aveam malai in casa - apropo de discutia cu prishnitza )).gif Nu stiu cum e cu mamaliga, da' noi mai folosim malai.

Si apropo de aspirina lu' Axe, de-a dreptul cred ca voi ajunge pe canapeaua din sufragerie, pentru ca pe al meu el deja il ustura putin intre nas si git si nu vreau sa-l am pe constiinta ca l-am imbolnavit fix in perioada asta grin.gif

Meniuri n-am mai pus din cauza ca bolesc, si nu-mi sta mintea sa ma concentrez la asta. Plus ca zilnic am calcat pe bec. ADica le socotesc, da' nu mai am putere sa le copii si sa le asez intr-un format citibil aici si in jurnal. Dar promit ca revin!!!!

Am mai pus aici o poza cu lacurile . Dar beciul meu e uscat cheer.gif iar strazile si-au revenit la normal!!!! Doar linga Tamisa e nebunie mare, nu se mai vag nici macar scrinciobele de copii de sub apa.

O zi de vineri magnifica va doresc, eu ma duc la trebi si sa bolesc!
Tulip
Monic,la multi-multi ani! floare.gif floare.gif floare.gif
crissy
Monic, La multi ani! floare.gif
Deea
floare.gif Monic la multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa, iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
May
LA MULTI ANI MONIC!!! give_rose.gif
Ella79
http://vn247.net/flash/Color-and-Me.swf
Dumbo
Dragut, Ella. Chiar se cam potriveste.
peach
bai ce miros am..simt miros de tort la 1500 km distanta )).gif )).gif

LA MULT ANI MONIC!!!! SANATATE SI FERICIRE!!!!!!!!
stardust
CITAT(peach @ 11-01-2008, 09:04 PM) *

Cum mai esti? Tot m-am gandit sa-ti scriu, dar am zis ca nu te deranjez acum ca sigur esti concentrata acolo.

Cate teste mai ai?
peach
CITAT(stardust @ 11-01-2008, 11:06 PM) *

CITAT(peach @ 11-01-2008, 09:04 PM) *

Cum mai esti? Tot m-am gandit sa-ti scriu, dar am zis ca nu te deranjez acum ca sigur esti concentrata acolo.

Cate teste mai ai?

14 biggrin.gif si unul suplimentar de bussines objects

si pot chiar sa si zimbesc dupa 2 pahare de limoncello si o praji mare blushing.gif
peach
sa va povestesc si voua: pacat ca a disparut gigelu sa-mi explice si mie cum ajungi project manager dupa doar o saptamina..nu de alta dar eu nu ma descurc..si poate avea ea tips-ri

Azi dimineata eram cu romanca in cafetarie..care de fapt este in holul pricipal..coboara corocodilul(seful mare)..ii dau buna dimineata..el nimic trece pe linga noi..ii spune si romanica..tot nimic. Se duce fulger in birou vine inapoi tot nimic. Se face ca citeste un ziar si incepe sa bage in seama pe ceilati din cafetarie(nu multi 4-5)..noi eram transparente. Dupa 3 minute de funzarit ziarul pleaca..tot fara sa spuna un cuvint.
acum .fie vorba intre noi..si daca te saluta un strain ii raspunzi sad.gif

de colegi nu va mai povestesc..unul si unul...ma tin dupa ei precum in catel..nu de alta dar astia nu zic nimic cind pleaca..si daca nu fac pasii mari si sunt cu ochii in 4 raman nemincata...nu ca ar vorbi cu mine in timpul mesei..doar sa nu fac inca opinie separata ca nu sunt in avantaj nici cu limba nici cunostinte nu am
au inceput sa mi se lungeasca urechile si-mi creste coada..de miros nu va mai vorbesc..nu a dat gres azi cind a mirosit tortul lui Monic
Ella79
Peach, stiu cum e cand esti ultimul venit intr-o echipa. Te inteleg perfect, si eu tocmai m-am mutat saptamana asta.
Iti tin pumnii stransi sa te integrezi cat mai repede in colectiv si sa le demonstrezi tuturor cat esti de buna profesional. hug.gif

daconst
Am intrat sa va dau si voua vestea cea mare:

Darius pleaca acasa!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Operatia de inima a fost reusita,recuperarea la fel,deci medicii i-au spus ca poate sa pleca cind vor.Urmeaza sa vina tatal lui Darius dupa ei si sa zboare saptamana viitoare spre casa.
Acum urmeaza sa recupereze toata perioada asta cit a stat doar in pat si sa inceapa sa se dezvolte ca un copil normal. cheer.gif

Ce fac fetele sambata seara??? pupic.gif
Vad ca e pustiu tare,dar banuiesc ca fiecare e cu treburi,cum am fost si eu pina acum. sad.gif
La noi ploua de rupe si n-am putut iesi nici sa plimb copilul.Am fost doar la cumparaturi ca batea vantul in frigider si cam atat.
Acum incerc sa mai citesc si eu pe forumul nemtoaicelor ca poate mai sunt produse de care eu n-am auzit.
Cu punctele sunt inca in rama,nu am depasit si cintarul imi tot zambeste.marti va spun si voua cit imi arata. wink1.gif
We placut sa aveti! give_rose.gif
bubbles
Seara yahoo.gif
Dana ce veste buna ne-ai dat cheer.gif cheer.gif .Sanatate si sa speram ca Darius va redeveni un copil normal cat mai curand cheer.gif give_rose.gif
Eu am reusit sa fac 30 minute de Pilates si fug sa imi fac baie.Mi-am luat ieri un unt de corp cu nuca de cocos si abia astept sa vad daca e bun grin.gif .Sunt singura cheer.gif ca babuinul e la Gh ca maine lucreaza iar eu luni tb sa merg la scoala doh.gif .Aseara am fost in vizita la veri babuinului de langa oras (vara babuinului are fetita cam de varsta Alexiei a lui Deea) si asa m-am distrat .Doamne cat e de mare si frumoasa si nu sta locului o clipa laugh.gif .Abia astept si eu un pitic - ieri babu cand se uita la asta mica iar spunea ca sa facem si noi unul dry.gif dar i-a zis vara-sa ca e greu pana la un an cand incepi sa te intelegi cat de cat cu mogaldeata laugh.gif
ramonavlas
Salutare, am fost cam ocupata si ieri si azi si de-aia nu am apucat sa intru pe la voi. Sper ca babuinul merge la un biliard cu baietii dupa ce mancam si apoi pot recupera si nu am uitat ca am ramas datoare cu meniul pe ziua de ieri. hug.gif
ramonavlas
Monic, la multi ani....se accepta cu intarziere? Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti hug.gif
Darius, poate cand vei creste mai mare vei citi forumul asta si vei vedea fericirea noastra pt tine. Sa fii sanatos si sa cresti mare si voinic.
Am papat si cina, dar cum am ramas in urma cu meniurile, il pun acum pe cel de ieri:
- 1 Prodlacta - 28;
- 4 toast Buitoni - 116;
- 40 gr icre - 52;
- 300 gr carne de vita Bourguignon - 207;
- ciorba - 80;
- mancare de cartofi ci orez - 327;
- 200 gr varza murata - 32;
- 4 Buc Milka diet - 83.
TOTAL 925 yahoo.gif

Revin imediat cu meniul pe ziua de azi.
daconst
Bubule,sa stii ca mie una pina la un an mi s-a parut usor...de acum incepe greul.
Ca vrea sa faca tot ce nu are voie,trage tot,e curios de orice...ce mai dezastru.
Cit era bb era parfum,ca unde-l puneam acolo statea,dar acum adio fericire. grin.gif
Ultima boacana de ieri: mi-a bagat telecomanda de la Digi intr-o boxa de bass,in gaura din boxa. doh.gif
Sa nu va spun ca toata ziua am stat fara telecomanda pina a venit sotul sa desfaca boxa si sa o scoata.

Ramona,bravo tie,sa ne anunti cum arata cintarul dupa o saptamana,daca ai slabit ceva. give_rose.gif
ramonavlas
Multumesc hug.gif , sper sa ma tina cat de mult. Astept si eu ziua de luni sa ma cantaresc si vinerea viitoare ma si masoara sa vedem cat am dat jos in cm.
Cu asa meniuri, eu sunt sigura ca am mai dat ceva jos, presimt ca voi schimba putin si ticker-ul....Doamne ajuta!
BLUELIFE
Buna seara! hug.gif Dezertoarea - revenit.Ma bucur sa vad ca sunteti puse pe treaba ,felicitari voua.Eu stagnez si m-am lasat de fumat drept pentru care va trebui sa ma apuc si eu de ceva cat de urgent inainte sa se blocheze cantarul.dau o fug sa vad ce ati mai facut desi nu stiu daca pot recupera asa activitate intensa biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.