Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Dany,eu stiu ce gasesc...adica ce pun. lol.gif
La fel si tu sa ai parte de un Mos generos si cu surprize frumoase! wink1.gif

Dumbo,maine de dimineata sunt la gradi cu fi-miu, dar apoi nu scapi de mine. tease.gif
michelle
"Salut...sunt eu mos Nicolae! ti-ai pregatit cizmele? da? oricum nu ma intereseaza k nu`s cizmar ... daca nu gasesti maine dimineta nimik in ele..... baga`ti picioarele" lol.gif lol.gif
dany
CITAT(daconst @ 05-12-2007, 09:52 PM) *

Dany,eu stiu ce gasesc...adica ce pun. lol.gif

Siiiiii.....noua nu ne spui ????? nono.gif

CITAT(michelle @ 05-12-2007, 09:54 PM) *

"Salut...sunt eu mos Nicolae! ti-ai pregatit cizmele? da? oricum nu ma intereseaza k nu`s cizmar ... daca nu gasesti maine dimineta nimik in ele..... baga`ti picioarele " lol.gif lol.gif

Asa voi face eu .... am primit mai devreme doh.gif
michelle
Neata!
Si la voi mos Nicolae a fost anti-dieta? )).gif
Pisik
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 11:11 AM) *

Neata!
Si la voi mos Nicolae a fost anti-dieta? )).gif

Claaaaaar! De la sotulica am primit tot felul de bobo buune rau, dar stiu sigur ca la mama ma asteapta dezastrul adevarat, cu n'spe mii de cioco, bobo si alte alea.....
Dar vorba Danei, bine ca exista "dupa sarbatori" lol.gif
Eu aseara am scapat la shopping si am avut mustrari de constiinta ca am cheltuit f mult in conditiile in care trebuie sa luam tratamente, sa facem analize, sa strangem bani pt operatii, etc. Am cheltuit aiurea, parca imi luase Dumnezeu mintile, mi-am luat un bolero negru (al 5-lea, dar negru nu aveam blum.gif ), o bluza mai de discoteca asa, cu paiete in partea de sus (o sa o imbrac la petrecerea de Craciun) si o pereche de colanti, toate de la promod. Acum gata cu shopping-ul pana la anul, desi imi trebuie cizme si pantofi dar ma abtin dry.gif
Juma de bluza a dat-o Moshu laugh.gif , plus un maimutoi Tweety si dulciuri

La Multi Ani tututot celor ce poarta numele Nicoleta sau Nicolae
michelle
Pisik, ce operatii? Sper ca nu e nimic grav..
buretel
La Multi Ani Paula! pupic.gif pupic.gif

La noi mosul a venit plin de dulciuri, lichior Amaretto and stuff )).gif Si jucarele.
Am fost cuminti amandoi, asa ca n-am gasit nici unul nuieluse in ghetute devil.gif
Va pupic.gif , eu am o zi foarte aglomerata azi sad.gif

Am un meniu provizoriu:
MD:
- cereale cu lapte 1.5% 4p
- o bomboana de cioco neagra cu ginger 10gr devil.gif 1p doh.gif
Pranz (de incalzit la MW la birou):
- peste la cuptor
- ciuperci la cuptor cu ulei de masline si lamaie.

Inca n-am calculat punctajul pt pranz, ca n-am avut timp.

pupic.gif pt toti "neuronasii" cuminti wink1.gif
axe10
CITAT(buretel @ 06-12-2007, 09:33 AM) *

La Multi Ani Paula! pupic.gif pupic.gif

La noi mosul a venit plin de dulciuri, lichior Amaretto and stuff )).gif Si jucarele.
Am fost cuminti amandoi, asa ca n-am gasit nici unul nuieluse in ghetute devil.gif
Va pupic.gif , eu am o zi foarte aglomerata azi sad.gif
pupic.gif pt toti "neuronasii" cuminti wink1.gif

Ceva .....interesant?! naughty.gif naughty.gif naughty.gif ...sau iar ma gandesc la prostii....

pupic.gif inapoi.
buretel
CITAT(axe10 @ 06-12-2007, 09:46 AM) *
Ceva .....interesant?! naughty.gif naughty.gif naughty.gif ...sau iar ma gandesc la prostii....
pupic.gif inapoi.
lol.gif lol.gif lol.gif Aaa, nu, scuze de confuzie laugh.gif
hug.gif M-ai binedispus de dimineata pupic.gif pupic.gif
Jucarelele erau o jucarea de fapt, un ursulet de plus scump tare wub.gif
peach
O familie sta la masa de pranz. Fiica cea mica de 10 ani nu mananca stand cu privirea pironita in farfurie .. La un moment dat spune:
- Am ceva sa va anunt.
Se face tacere si toti asculta:
- Nu mai sunt fecioara, si incepe sa planga.
Din nou tacere mormantala…si apoi tatal se adreseaza sotiei:
- Sigur, e vina ta, te imbraci si te machiezi ca o [*****], crezi ca esti un exemplu pentru fiica-ta? Toata ziua te tolanesti pe canapea cu in aer. E lamentabil, asa apar problemele.
La randul ei femeia se adreseaza sotului:
- Si tu, tu crezi ca esti un exemplu? Iti risipesti banii cu pipite care vin sa te conduca chiar pana in fata casei, tu crezi ca esti un exemplu pentru fiica ta de 10 ani?
Tatal continua:
- Si sora-sa cea mare, nu-i buna de nimic, cu prietenu’ ala chel si drogat, totdeauna gata s-o inghesuie prin toate colturile casei, crezi ca e un exemplu?
Si continua in acelasi fel .. Bunica o ia pe fetita pe dupa umeri incercand sa o consoleze si o intreaba :
- Draga mea, cum s-a intamplat asta?
Si micuta raspunde printre hohote de plans:
- Preotul a ales o alta fetita sa o joace pe Fecioara la spectacolul de Craciun.
Ella79

Imi doresc cu disperare cateva zile de concediu si nu imi pot lua nici macar un week-end liber. sad.gif
peach
CITAT(Ella79 @ 06-12-2007, 09:16 AM) *

Imi doresc cu disperare cateva zile de concediu si nu imi pot lua nici macar un week-end liber. sad.gif

tu lucrezi si in weekenduri? blink.gif si de sarbatori?
Ella79
CITAT(peach @ 06-12-2007, 12:18 PM) *

In mod normal si teoretic, nu, dar momentan, fiind o situatie de criza, da, muncesc non stop.
peach
CITAT(Ella79 @ 06-12-2007, 09:28 AM) *

CITAT(peach @ 06-12-2007, 12:18 PM) *

In mod normal si teoretic, nu, dar momentan, fiind o situatie de criza, da, muncesc non stop.

ai grija sa nu te imbolnavesti ..prea mult stress nu-i bun floare.gif
michelle
Off mai Ella, sper sa ai grija de tine si sa te mai si odihnesti.. Cand mai dureaza criza asta? hug.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 12:47 PM) *

Off mai Ella, sper sa ai grija de tine si sa te mai si odihnesti.. Cand mai dureaza criza asta? hug.gif

Trebuie sa contractez pana la 31 decembrie. Deci pana atunci va dura nebunia. Sper ca doar pana atunci.

Peach, multumesc! floare.gif Mi-am luat niste vitamine si minerale si incerc sa mananc legume fructe si proteine.
michelle
Chiar voiam sa iti sugerez niste vitamine, pe mine ma "ridica" de multe ori hug.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 12:59 PM) *

Chiar voiam sa iti sugerez niste vitamine, pe mine ma "ridica" de multe ori hug.gif

Din pacate am impresia ca imi dau senzatia de foame... sad.gif(
peach
ingerasi
michelle
CITAT(peach @ 06-12-2007, 11:04 AM) *

Foarte cuminti lol.gif Aia e chiar vopsea? doh.gif
peach
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 10:23 AM) *

Foarte cuminti lol.gif Aia e chiar vopsea? doh.gif

asa arata )).gif )).gif

Dana ai grija unde o sa depozitezi vopseaua lol.gif lol.gif
crissy
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicoleta si Nicolae!

blink.gif Moama, ma mir cum parintele care a gasit asa ceva in casa a mai avut puterea sa faca si fotografii. Eu cred ca ma aruncam direct pe geam grin.gif
michelle
Am si eu un copil cuminte
Imagine Imagine
peach
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 10:33 AM) *

Imagine Imagine

)).gif )).gif )).gif si ce fata de nevinovat are
axe10
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 11:33 AM) *

Imagine Imagine

Ce setosi sunteti... blink.gif ..cu sticla la capul patului! naughty.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 06-12-2007, 12:18 PM) *

Ce setosi sunteti... blink.gif ..cu sticla la capul patului! naughty.gif

Nu e camera noastra asta.. e camera sora-mii grin.gif Isprava a fost facuta la ei.. Eu nu am ghivece de flori lol.gif

Dar sa stii ca si noi stam cu butoiul de 5l de apa langa pat )).gif
Dumbo
Foarte cuminte mitza ta, Michelle. cred ca iti atragea atentia ca e mizerie pe jos.

Mie asta mi-a adus moshu:

Imagine

Imagine

si o cutie de bobo.
michelle
Mi se pare mie sau sunt 2 nuieluse? )).gif
Pisik
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 11:22 AM) *

Pisik, ce operatii? Sper ca nu e nimic grav..

e, toate se leaga de problema noastra, sunt chestii pe termen lung....fizic si imediat nu este grav, este grav in ansamblu, dar ne ajuta Dumnezeu sunt sigura wink1.gif
Dumbo
blushing.gif nu ti se pare. Dar am fost cuminte anul asta si am papat tot din farfurie, nu stiu de ce am primit bete.

Ok, si tema pentru Dana. Fusta este asta:
Imagine

numai ca e mov foarte inchis, nu stiu daca se vede in poza prea bine. E din catifea. Si nu as vrea sa fiu chiar foarte sclipicioasa, e petrecerea firmei.

Pisik va tinem pumnii sa reusiti. Si sa treceti usor peste toate. pupic.gif
daconst
N-am reusit sa citesc decit in fuga,dar va pun un
Nikolaus de la noi.

pupic.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 06-12-2007, 01:15 PM) *

e, toate se leaga de problema noastra, sunt chestii pe termen lung....fizic si imediat nu este grav, este grav in ansamblu, dar ne ajuta Dumnezeu sunt sigura wink1.gif

Sanatate multa, Pisik! pupic.gif Sa va ajute Domnul sa va rezolvati problema!

CITAT(Dumbo @ 06-12-2007, 01:18 PM) *

Tare faina fustita! Dar o poza cu ea pe tine se poa'? grin.gif
dany
CITAT(daconst @ 06-12-2007, 12:58 PM) *

Nikolaus de la noi.

pupic.gif

Ce viteza are lol.gif lol.gif
michelle
CITAT(daconst @ 06-12-2007, 01:58 PM) *

Nikolaus de la noi.

pupic.gif

Multumim pentru filmulet! cheer.gif pupic.gif Tare simpatic barbatelul Lucas )).gif Dar ce o luase asa la goana, ca nu s-a vazut la cine fugea spre saltea grin.gif
daconst
Aici e continuarea
http://www.youtube.com/user/daconst

Revin cu amanunte putin mai tarziu,ca mergem sa ne luam ghetutza de la Mos. cheer.gif
stardust
CITAT(michelle @ 06-12-2007, 01:06 PM) *

Nikolaus de la noi.

pupic.gif

Multumim pentru filmulet! cheer.gif pupic.gif Tare simpatic barbatelul Lucas )).gif Dar ce o luase asa la goana, ca nu s-a vazut la cine fugea spre saltea grin.gif

Haha, ce dragalas e!! Vad ca mai era un piticot cu caciulita de Mos pe acolo. )).gif

Mosul meu l-a copiat pe mosul lui peach blushing.gif cadoul a avut mare succes wink1.gif
buretel
Danutaaaaa w00t.gif , ce dragalas e wub.gif wub.gif wub.gif
michelle
CITAT(daconst @ 06-12-2007, 02:09 PM) *

Mda.. cred ca i-ar place un fratior baby.gif
peach
CITAT(stardust @ 06-12-2007, 01:24 PM) *

CITAT(michelle @ 06-12-2007, 01:06 PM) *

Nikolaus de la noi.

pupic.gif

Haha, ce dragalas e!! Vad ca mai era un piticot cu caciulita de Mos pe acolo. )).gif

Mosul meu l-a copiat pe mosul lui peach blushing.gif cadoul a avut mare succes wink1.gif

nu-i asa grin.gif

mama ce rapid este Dana )).gif )).gif Daca-i pui 2 lavete sub genunchi iti face casa luna lol.gif lol.gif

buretel
CITAT(peach @ 06-12-2007, 03:15 PM) *
mama ce rapid este Dana )).gif )).gif Daca-i pui 2 lavete sub genunchi iti face casa luna lol.gif lol.gif
Demential!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Monic
Dana, eu am prins momentul si m-am uitat la toate filmuletele puse de tine. E atat de dragalas incat cred ca ma pun si eu sa fac unul rolleyes.gif
Peach ... am vrut sa zic ceva, dar mai bine ma abtin ca iar aduci pe urma vorba de ratele de la banca blum.gif
Deea
pupic.gif fete cuminti!

Dana e super haios...si ideea lui Peach e dementiala! lol.gif

peach
CITAT(Monic @ 06-12-2007, 02:31 PM) *

Dana, eu am prins momentul si m-am uitat la toate filmuletele puse de tine. E atat de dragalas incat cred ca ma pun si eu sa fac unul rolleyes.gif
Peach ... am vrut sa zic ceva, dar mai bine ma abtin ca iar aduci pe urma vorba de ratele de la banca blum.gif

stiu stiu..maxim 2 ani nu mai mult ..promit floare.gif iti dai seama cita ciocolata trebuie sa maninc sa iasa macar pe jumatate asa de dulce ca Lucas )).gif
Monic
CITAT(peach @ 06-12-2007, 04:46 PM) *

stiu stiu..maxim 2 ani nu mai mult ..promit floare.gif iti dai seama cita ciocolata trebuie sa maninc sa iasa macar pe jumatate asa de dulce ca Lucas )).gif

Peach, mergem la Dana sa ne dea lectii lol.gif de mancat Nutella lol.gif
peach
CITAT(Monic @ 06-12-2007, 03:11 PM) *

CITAT(peach @ 06-12-2007, 04:46 PM) *

Peach, mergem la Dana sa ne dea lectii lol.gif de mancat Nutella lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif exact
buretel
CITAT(Deea @ 06-12-2007, 03:40 PM) *

pupic.gif fete cuminti!

Dana e super haios...si ideea lui Peach e dementiala! lol.gif

doh.gif Deea, cu intarziere blushing.gif blushing.gif iti urez si eu La Multi Ani de Sf. Andrei! give_rose.gif
otilici
Vai ce scump e Lucas in costumasul de mos )).gif
Dana,inca nu am reusit sa pun in calculator nimic din ce am filmat sad.gif .Asta pentru ca sotul e foarte ocupat,munceste ff mult,iar eu nu ma pricep... sorry.gif .Dar cand reusim,am sa strig in gura mare pe aici )).gif
Azi sau maine incerc sa pun poze noi cu Norbi smile.gif .Azi dimineata a venit mosul si la el si a fost super incantat.La noi mosul nu se numeste nici macar Moniu (cum ii zice Alexia )).gif ),al nostru mos se cheama "Bo" lol.gif
Pupam pupic.gif fetele care au fost cuminti wink1.gif
Ramo
Ce liniste pe aici..... sad.gif Unde e toata lumea?
Dumbo
lol.gif eu mai am 30 de ani rate la banca.. pardon 29 de ani deci nu imi pot permite sa astept sa fac copii abia dupa ce termin cu ratele.

Dana superb bebelul tau. Trebuie sa ii faci si o surioara ca sa aiba cu cine sa se distreze.

Miha la cat sunt eu de fotogenica mi-e sa nu se strice aparatul foto. Dar astept pozele tale cu cadoul de la moshu, ca sa imi fac curaj naughty.gif (era o gluma, sper sa o consideri ca atare si sa nu te superi pe mine).

Azi m-am plimbat prin oras, am mancat la pizzerie dar mi-am luat cotlet de porc cu salata.
daconst
Abia acum am reusit sa intru si vad ca deja dormiti. sorry.gif

Vad ca v-a distrat Nikolaus asta mic. wink1.gif

Sorina,tare ideea ta...sa stii ca-i montez ceva pe genunchi ca si asa nu am vreme de spalat pe jos. doh.gif

Sorana,sa porti sanatoasa cadoul de la Mos si sa se bucure prietenul tau de el. naughty.gif

Dany,ma intrebi de cadou...pai nu am pus mare lucru in papuci ca suntem pe regim de economie.Asa ca tot dulciurile si papuci de casa la sot au fost de baza.Lucas a primit dulciuri de la magazinul de care v-am spus,deci le halesc tot eu. blushing.gif
Lui nu i-am cumparat mare lucru ca acum nu prea pricepe,dar am decorat putin casa si e fascinat de luminite.Vreau sa fac bradul mai repede sa se bucure de el.

Oti,ce tare e Norbi cu Bo. lol.gif

Dumbo,ma uit imediat la poza si ma pun pe comentat. tease.gif

Monic,tu ne duci cu vorba si bb tot nu faci,lasa ca stiu eu. blum.gif

Sa va spun care a fost cadoul nostru comun de la Lucas...a facut primii pasi singur! cheer.gif
Si mai nou se catara singur in pat. wink1.gif
Hai ca mai citesc si revin.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.