Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Neatza!
Pustiu tare pe la noi...

Eu am avut cantarul si dupa ce duminica m-am scapat la 3 buc de tort si joi inca o praji la gradi,declar 1kg pierdut! cheer.gif
Sunt multumita,ca n-am fost tocmai cuminte,asa ca e normal sa fie doar atat. grin.gif

Sa vedem cum ma tin saptamana asta ca iar e onomastica la gradi si mai e si fi-miu de sarbatoritt.Ma gindesc ce sa pregatesc asa mai subtire sa nu ma coste multe puncte. wink1.gif
michelle
Felicitari Dana! cheer.gif Poate fentezi cantarul si saptamana viitoare!
Pe mine deocamdata el me fenteaza pe mine, azi dimineata arata 55.9 bag.gif

Ganesha, cand vad meniurile tale imi dau seama cat de aiurea pot sa mananc eu.. Rusine mie
Sincer nici nu stiam ce e aia hrisca, nu am idee cum arata.. Am dat o cautare pe google si am gasit asta.
Nu mai zic ca nici linte nu am mancat niciodata. Ba chiar am cumparat o punga si sta in dulap de vreo 2 luni doh.gif
bubbles
Felicitari Dana cheer.gif cheer.gif .
Miha de ce ti-ai pus punga in cap laugh.gif Eu cand voi avea greutatea ta - daca voi avea vreodata - o sa dansez de fericire give_rose.gif
otilici
Bravo Dana! cheer.gif Hai ca merge incetisor wink1.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 15-01-2008, 10:17 AM) *

Miha de ce ti-ai pus punga in cap laugh.gif Eu cand voi avea greutatea ta - daca voi avea vreodata - o sa dansez de fericire give_rose.gif

Pentru ca am avut candva 47 si de atunci tot urc progresiv.. si pentru ca am 157cm.
bubbles
Sper ca nu te-ai suparat pe mine blum.gif flowers1.gif
G. tu esti lacto-ovo-vegetariana nu?Eu una nu cred ca as putea rezista nici macar o saptamana fara carne wacko.gif
Dumbo
Buna dimineata,
azi am doua zile de nastere asa ca in mod sigur o sa pacatuiesc. Sper sa pacatuiesc cat mai subtire (adica numai 2-3 minipateuri).
nusarich
Miha, lintea e un fel de fasole. Eu mai fac supa/ciorba de linte si mi se pare mult mai usoara decat cea de fasole. Eu sunt fan fasole, de-asta zic. O sa testez si hrisca, am inteles ca e foarte buna la gust, dar nu stiu cum ar trebui preparata.

Bubule, ai incercat vreodata sa stai o zi-doua fara carnita? Si eu ziceam odata demult ca n-as putea sa stau fara carne, dar am tinut postul Craciunului tot si n-am avut nici macar pofta de carne, ce sa zic de tentative de trisat... asta in conditiile in care iubi al meu n-a tinut post, chiar lui ii puneam la pachet sandvisuri cu diverse carnite...
bubbles
Dupa Sarbatori anul asta am avut 3-4 zile in care nu am putut vedea carne si am mancat numai fructe si legume blink.gif .Imi era greata de carne dry.gif .In postul Pastelui voi incerca si eu sa tin wink1.gif
daconst
Multumesc fetele! pupic.gif
Adevarul e ca de asta iubesc WW ca desi am calcat stramb nu m-a pedepsit asa tare. wink1.gif

Nusha,cum gatesti hrisca? huh.gif

Miha,lasa ca tu slabesti cind apar salatele...ca te stiu eu.
Bafta la examene,ca am uitat sa-ti spun. pupic.gif
Cum mai sunteti cu apartamentul,pe cind e gata?De cind platiti rata la banca?
bubbles
Fetele am si eu o rugaminte la voi sorry.gif .Daca stiti cine canta melodia din CSI New York care e seara la 11:15 pe pro .. Melodia e ceva de genul .. :Out here in the fields, Where .. (nu mai stiu sad.gif )
ALICE
CITAT(axe10 @ 14-01-2008, 10:03 PM) *

Pt locul de parcare platit, dupa ora 22, suni la politia comunitara (sector 1 presupun ca esti) si vin si le da amenda...azi asa, maine asa...si o sa le treaca dupa ce se strang cateva amenzi....

Nu te stresa...asa fac eu!

pupic.gif

Cat se plateste pentru un loc?Ca m-ar tenta si pe mine.Ca e jale si la noi.
Nessie
CITAT(bubbles @ 15-01-2008, 11:31 AM) *

Fetele am si eu o rugaminte la voi sorry.gif .Daca stiti cine canta melodia din CSI New York care e seara la 11:15 pe pro .. Melodia e ceva de genul .. :Out here in the fields, Where .. (nu mai stiu sad.gif )

Nu stiu filmul si nu stiu nici melodia, dar am dat un search si am gasit asta: Muzica - CSI New York, iar melodai principala ar trebui sa fie asta.
bubbles
Ms Ness si Miha dar se pare ca nu o are nimeni pe Odc blink.gif .Mai incerc acasa blum.gif .Am plecat spre autogara..mai vb.Bafta cu meniurile si WW fetele pupic.gif
michelle
CITAT(daconst @ 15-01-2008, 11:23 AM) *

Miha,lasa ca tu slabesti cind apar salatele...ca te stiu eu.
Bafta la examene,ca am uitat sa-ti spun. pupic.gif
Cum mai sunteti cu apartamentul,pe cind e gata?De cind platiti rata la banca?

Multumesc!
Cu apartamentul nu am mai aflat mare lucru. Se lucreaza la interioare, sau ar trebui sa se lucreze, ca acum cu frigul nu cred ca s-au mai facut lucrari. Nici credit nu am facut inca pt ca nu e gata apartamentul. Probabil pana in vara o sa fie gata.
La voi cum mai e cu casa?

CITAT(bubbles @ 15-01-2008, 11:56 AM) *

Ms Ness si Miha dar se pare ca nu o are nimeni pe Odc blink.gif

Incearca aici sau aici
ALICE
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice:
- Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, va implinesc cate o dorinta.
Sotia entuziasmata exclama:
- Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!
Zana a atins-o cu bagheta magica si apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice:
- Am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine.
Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90
de ani!!
Morala: barbatii sunt ... barbati .... , zanele insa... sunt femei
dany
CITAT(daconst @ 15-01-2008, 09:05 AM) *

Eu am avut cantarul si dupa ce duminica m-am scapat la 3 buc de tort si joi inca o praji la gradi,declar 1kg pierdut! cheer.gif

Bravo ! La cat mai putine !
Pisik
Neatza, vin si eu pe aici printre treaba multa la birou.

Dana, bravo, felicitari! La cat mai multe!
Miha, stai linistita, ca si eu sunt exemplu de "asa nu!"; la mine e blocat la 75,6 cantarul si cu ce ma hranesc nu am nicio sansa sa il deblochez.
Lavi, stiu cum e cu locurile, tocmai ca am dat si avertismente de la politie, dar acum s-a incurcat rau treaba, ca la noi era parcarea altfel impartita si noi eram singurii care aveam loc si acuma asta cu care ne certam s-a dus la adp, a cerut o alta impartire si si-a luat si el loc si cred ca a dat spaga, pt ca i-a dat unul din locurile noastre, iar noua ne-a dat alte doua locuri, care unul e ocupat de o vecina f cumsecade care a fost singura care m-a ajutat pe mine cand am avut nevoie, a coborat in papuci sa imi faca loc de parcare si parca nu as da-o de pe loc si celalalt este ocupat de administratora. Dar ne vom certa la adp, pt ca nu inteleg cum este posibil ca un om care plateste parcare de alaltaieri sa primeasca loc inaintea unui om care plateste din 2006! Momentan utilizam unul din cele doua locuri, pe care sta intepenita masina noastra cu cauciucuri de vara si cu masina cu care mergem, una de la servici de la mine o parcam tot de unde apucam, pana reusim sa facem lumina. Dar de data asta nu ma las si merg pana in panzele albe devil.gif
Bubbles, noi am dat 1 milion jumate pe doua locuri, parca, e in jur de 700 si ceva de mii pe an, parca

Dany, felicitari si tie! Ai scapat repede de peste un kil, bravos! pupic.gif
nusarich
Dana, inca nu stiu cum sa prepar hrisca, dar o sa ma documentez, promit!
michelle
CITAT(nusarich @ 15-01-2008, 01:19 PM) *

Dana, inca nu stiu cum sa prepar hrisca, dar o sa ma documentez, promit!

Scria in linkul dat de mine

Mod de consum:
- trebuie spalata foarte bine inainte de inmuiere
- se poate lasa la inmuiat 24 de ore, schimband apa des
- se fierbe la foc mic
- pentru o gatire rapida: se spala bine in mai multe ape, se pune la fiert o parte de hrisca la 2 parti de apa si dupa primul clocot se da la foc mic si se lasa acoperita sa fiarba aproximativ 20 de minute
- poate fi folosita ca alternativa la orez sau la prepararea budincilor
- faina de hrisca poate fi folosita in retete gustoase de prajituri, forma mai inchisa la culoare (mai putin rafinata) fiind mai nutritiva
- pentru a fi si mai nutritiva si gustoasa faina de hrisca se poate combina cu faina de grau integrala
- hrisca fiarta se poate adauga la supe sau tocanite pentru a le da o aroma mai putermica si o textura mai ferma
- se pastreaza in cutii ermetic inchise la loc racoros si uscat
- faina de hrisca trebuie intotdeauna sa fie pastrata la frigider, putand fi consumata in decurs de cateva luni.
ALICE
Cu cat punctez o caramea?
stardust
Salut fetele, felicitari pentru slabeala!! cheer.gif

Eu azi sunt toata o agitatie, la 4 am programare la ginecolog - urasc ! Dar daca tot ma duc, o sa il intreb legat de vaccinul impotriva cancerului de colon (sper ca nu incurc oalele), as vrea sa mi-l fac si eu.

Si-a facut vreuna din voi vaccinul asta? rolleyes.gif
michelle
CITAT(ALICE @ 15-01-2008, 01:29 PM) *

0.5p?

CITAT(stardust @ 15-01-2008, 01:50 PM) *

Eu stiu de vaccinul impotriva cancerului de col uterin.. si ca se face pana la varsta de 26 de ani.
stardust
CITAT(michelle @ 15-01-2008, 12:53 PM) *

CITAT(ALICE @ 15-01-2008, 01:29 PM) *

0.5p?

CITAT(stardust @ 15-01-2008, 01:50 PM) *

Eu stiu de vaccinul impotriva cancerului de col uterin.. si ca se face pana la varsta de 26 de ani.

Da Miha, de ala vroiam sa spun, inca nu m-am trezit. doh.gif
ganesha
Neata fetele! (adica neata la mine ca e 8 fara 10, da' voi stiti ca zic de bine )).gif chiar daca e dupa prinz ).

Zic doo rinduri de hrisca si am fugit sa duc copil la scoala.

Deci: la mine in casa se maninca hrisca (linte si altele din astea) de cind ma stiu, din frageda pruncie (o fi de la radacinile mele ruse? rolleyes.gif ). Dar cert e ca niciodata NU s-a tinut la inmuiat! Ea e foarte moale de felul ei, in 15 minute e fiarta, sincer, nu-mi inchipui cum s-ar face daca s-ar inmuia, probabil un terci fara forma. N-as recomanda, da' daca cineva a incercat, sa-mi zica si mie rezultatul.

Daca se fierbe tip 'scazut', se pun 2 parti apa, o parte linte. Daca se fierbe stil 'spaghete', atunci se pune apa multa, nu conteaza cita, se incearca daca e fiarta si se clateste cind e gata.

Noi o facem sub forma de "salata rece": ulei, masline, ceapa, verdeata tocata, castraveti, ardei, toate impreuna sau separat, dupa pofte; mincarica (sos de rosii, etc); sau ca pe paste (cu brinza rasa).

Am fugit, am fugit!!!
nusarich
Merci Miha, deschisesem pagina respectiva, dar am citit abia dupa ce am scris aici raspunsul. pupic.gif

Si eu stiam de vaccinul respectiv ca se face pana la o varsta mica (15 ani parca, sper sa nu vorbesc prostii).
lilistiuca
CITAT(stardust @ 15-01-2008, 03:50 PM) *

Salut fetele, felicitari pentru slabeala!! cheer.gif

Eu azi sunt toata o agitatie, la 4 am programare la ginecolog - urasc ! Dar daca tot ma duc, o sa il intreb legat de vaccinul impotriva cancerului de colon (sper ca nu incurc oalele), as vrea sa mi-l fac si eu.

si eu cred ca e vorba de cancerul de col uterin. eu i-am facut toate dozele fetei mele. am fost frumos la farmacie si am luat 3 doze si am fost la doctor si i le-am facut esalonat.
ideal e sa se faca vaccinul la cele care nu si-au inceput viata sexuala, deoarece HPV-ul este o boala cu transmitere sexuala....daca mai vreti sa stiti ceva despre vaccin va stau la dispozitie!!!
emu
Puteti citi mai multe aici despre vaccinul HPV http://www.cdc.gov/std/hpv/STDFact-HPV-vaccine.htm
stiu ca e in engleza, dar e sursa sigura.
daconst
Si cu cit punctam hrisca? naughty.gif

May,tu nu mai spui nimic,nimic?
ganesha
CITAT(daconst @ 15-01-2008, 07:22 PM) *

Si cu cit punctam hrisca? naughty.gif

Daca folosesti calculatorul, atunci pe 1/4 cup (45 grame) CRUDA (care, prin fierbere devine o portie - cel putin la noi in familie asa e, la 1 cup de hrisca cruda ies 4 portii) are 160 calorii si 1g grasimi.

Daca sint alte reguli ca la paste, cartofi, etc... asta eu nu stiu.
stardust
CITAT(emu @ 15-01-2008, 05:09 PM) *

Puteti citi mai multe aici despre vaccinul HPV http://www.cdc.gov/std/hpv/STDFact-HPV-vaccine.htm
stiu ca e in engleza, dar e sursa sigura.

Am primit reteta!! Trebuie sa il cumpar de la farmacie si voi incepe cat de curand.
Dumbo
Din pacate cu vaccinul asta e cam tarziu pentru cele trecute de o varsta... din fericire nu e prea tarziu pentru cele tinerici.
May
CITAT(daconst @ 15-01-2008, 06:22 PM) *

De cand ai pus link-ul cu minunatiile acelea culinare, nu mai zic nimic, ca nu vorbesc cu gura plina )).gif. Am facut cartofii cu sos la cuptor, sunt bestiali si acceptabili la puncte blum.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 16-01-2008, 01:45 AM) *

CITAT(daconst @ 15-01-2008, 06:22 PM) *

De cand ai pus link-ul cu minunatiile acelea culinare, nu mai zic nimic, ca nu vorbesc cu gura plina )).gif. Am facut cartofii cu sos la cuptor, sunt bestiali si acceptabili la puncte blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Ce tare esti!
Acum vroiam si eu sa mai intru pe acolo. grin.gif
Vreau sa fac pt ziua lui Lucas pateurile alea cu sunca si cascaval,saratelele si sticksurile alea cu cascaval.
Dulce,fac un tort in forma de 1,reteta proprie.Sper sa si iasa.
Hai ca fug sa vad cartofii. naughty.gif

Ganesha
,multam tare! give_rose.gif
Dumbo
cheer.gif m-am tuns si m-am ciufulit!
Azi am mancat cam aiurea, dar destul de putin. Sper sa nu recuperez maine.
michelle
CITAT(Dumbo @ 16-01-2008, 12:18 AM) *

cheer.gif m-am tuns si m-am ciufulit!

Poze? blum.gif
lilistiuca
neata iubito!!!

cum mai merge cura??? io am fost cuminte ieri dupa ce m-ai incurajat tu!!!! pupic.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 15-01-2008, 11:34 AM) *

Cat se plateste pentru un loc?Ca m-ar tenta si pe mine.Ca e jale si la noi.

La noi depinde de sector...dar eu am dat vreo 65 ron...

CITAT(Pisik @ 15-01-2008, 01:11 PM) *

Lavi, stiu cum e cu locurile, tocmai ca am dat si avertismente de la politie, dar acum s-a incurcat rau treaba, ca la noi era parcarea altfel impartita si noi eram singurii care aveam loc si acuma asta cu care ne certam s-a dus la adp, a cerut o alta impartire si si-a luat si el loc si cred ca a dat spaga, pt ca i-a dat unul din locurile noastre, iar noua ne-a dat alte doua locuri, care unul e ocupat de o vecina f cumsecade care a fost singura care m-a ajutat pe mine cand am avut nevoie, a coborat in papuci sa imi faca loc de parcare si parca nu as da-o de pe loc si celalalt este ocupat de administratora. Dar ne vom certa la adp, pt ca nu inteleg cum este posibil ca un om care plateste parcare de alaltaieri sa primeasca loc inaintea unui om care plateste din 2006! Momentan utilizam unul din cele doua locuri, pe care sta intepenita masina noastra cu cauciucuri de vara si cu masina cu care mergem, una de la servici de la mine o parcam tot de unde apucam, pana reusim sa facem lumina. Dar de data asta nu ma las si merg pana in panzele albe devil.gif
Bubbles, noi am dat 1 milion jumate pe doua locuri, parca, e in jur de 700 si ceva de mii pe an, parca

Dany, felicitari si tie! Ai scapat repede de peste un kil, bravos! pupic.gif

Daca ai platit pe tot anul...atunci ADP-ul e de vina...mergi la primarie si rezolva problema!!!

Dumbo
Buna dimineataaaaaaaaaaaa ...
michelle
CITAT(Dumbo @ 16-01-2008, 10:22 AM) *

Buna dimineataaaaaaaaaaaa ...

Bunǎ Dimineaža!!
daconst
Neatza si de la noi!

Dumbo,hai cu poze! naughty.gif
Dar parca tu nu te-ai arata pina acum...asa ca slabe sanse cred.

Pe unde o mai fi Buretel? huh.gif

Deea tu cum stai cu kg?Ca nu mai spui nimic si asta inseamna ori bine,bine ori rau,rau...in mintea mea. lol.gif
Pe Alexia cind ne-o mai arati?

Miha,ma gindeam ca daca n-ati facut inca rata la banca,va mai puteti razgandi ci apartamentul,nu?Sau ati semnat ceva?
Noi avem noroc ca pina nu sta casa,nu platim inca nimic la banca...altfel o imbulinam rau si chirie si rata. doh.gif

Eu sunt inca cuminte,in puncte,dar daca slabesc si saptamana asta dupa chef la gradi si ziua lui fi-miu raman fidela pe viata la WW! salut.gif
michelle
CITAT(daconst @ 16-01-2008, 11:09 AM) *

Miha,ma gindeam ca daca n-ati facut inca rata la banca,va mai puteti razgandi ci apartamentul,nu?Sau ati semnat ceva?
Noi avem noroc ca pina nu sta casa,nu platim inca nimic la banca...altfel o imbulinam rau si chirie si rata. doh.gif

Am semnat precontractul. Putem renunta daca gasim pe altcineva care sa preia contractul, altfel pierdem cei 14 mii Eur dati in avans.
Nici noi nu platim rata pana nu ne mutam. Sper sa nu se schimbe prea mult conditiile de creditare pana atunci. rolleyes.gif
carlitaa
Buna ziua! Va urmaresc de mai mult timp dar deabea astazi mi-am facut curaj sa va scriu. Ma primiti si pe mine in mijlocul vostru? Am si eu cam 8-10 kg de dat jos si cautam o dieta sanatoasa si echilibrata. M-am oprit asupra lui WW pentru ca nu este restrictiva, poti manca aproape orice, in anumite limite. Eu am tinut anul trecut dieta disociata pe grupe de alimente si am slabit cam 7 kg. Acum fac o combinatie intre cele doua diete, in sensul ca incerc sa manac o singura grupa de alimente pe zi, calculand si numarul de puncte. Trebuie sa ma incadrez la 19. Am gasit si linkul cu retete, acuma il listez )).gif Sper sa ma mai ajutati si voi, ca nu sunt obisnuita cu calculul. Va pup hug.gif si multumesc mult de tot give_rose.gif .
dany
Bine ai venit , carlitaa ! give_rose.gif

Bafta la slabit si intreaba tot ce vrei sa stii , vei primi sigur ajutor !
michelle
Carlita, in primul rand felicitari pentru cele 7 kg! floare.gif Mult spor in continuare.. si multa vointa!
bubbles
Buna ziua yahoo.gif .Sunt la Gheorgheni .De azi chiar ca numar serios .Ieri nu am avut cum sa numar ca am avut musafiri sorry.gif .
Carlita bun venit si la cat mai multe kg date jos pupic.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 16-01-2008, 12:10 PM) *

Buna ziua yahoo.gif .Sunt la Gheorgheni .De azi chiar ca numar serios .Ieri nu am avut cum sa numar ca am avut musafiri sorry.gif .
Carlita bun venit si la cat mai multe kg date jos pupic.gif

Adica cum a fost numaratul "neserios"? Aaaa, si cand ai musafiri uiti tabla...adunarii? grin.gif
carlitaa
Multumesc mult pentru urarile de bun venit! Sa incepem )).gif Astazi am mancat 2 banane mici- 2 puncte si 1 mandarina- 0 puncte. Pana acuma sunt in grafic... cheer.gif Si va rog, o intrebare: oricate mandarine mananc tot cu 0 calculez? Multumesc de sprijin. floare.gif
carlitaa
Citind retetele de la voi am gasit paste cu mere si scortisoara. Se fierb pastele, se calesc merele cu scortisoara, se adauga indulcitor si se dau la cuptor pana se rumenesc. Total 4 puncte. Rugamintea mea este sa imi spuneti ce cantitati de paste si de mere sa folosesc. Multumesc.

Scuze, am gasit! La cantitate depasita la fructe sau legume se socoteste un punct in plus. bang.gif
dany
CITAT(carlitaa @ 16-01-2008, 12:07 PM) *

Multumesc mult pentru urarile de bun venit! Sa incepem )).gif Astazi am mancat 2 banane mici- 2 puncte si 1 mandarina- 0 puncte. Pana acuma sunt in grafic... cheer.gif Si va rog, o intrebare: oricate mandarine mananc tot cu 0 calculez? Multumesc de sprijin. floare.gif

Daca mananci mai mult de 200 gr de fructe / zi punctezi la finalul zilei 1 p in plus ! Eu , personal , n-am punctat niciodata extra fructele si nici legumele ( la astea cam sar de 300 gr mereu ) si mi-a mers bine . Alte fete au punctat si a fost la fel de bine . Depinde de organism , as zice eu . Incearca sa nu punctezi extra 1 saptamana si vezi ce zice cantarul ....

La pastele cu mere as zice ca , avand in vedere ca ai punctaj fix la paste pana la saturatie ( 4 p respectiv 3 p pentru cele integrale ) , nu conteaza cantitatea . iar la mere ... ochiometric . Sa nu dea fetele cu rosii dupa mine daca gresesc dar e doar o parere , n-am facut niciodata pastele alea )).gif

Am scris in acelasi timp )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.