carlitaa
16-01-2008, 03:08 PM
Multumesc mult, Danihoney, esti foarte draguta

. Am mai mancat un strugure, inca un punct. Paste integrale cu mere - 4 puncte. Inca vreo 2 mandarine pe ziua de azi - 1 punct. 2 de la bananele de azi dimineata +1 de la strugure +4 pastele +1mandarinele =8 puncte. Totusi, nu este cam putin pentru o zi intreaga ?????????
Salutare!
Am vazut ca cineva intreba despre vaccinul impotriva cancerului cervical, am fost anul trecut la prezentarea facuta vaccinului de catre Dr. Streinu-Cercel, si acolo ne-au spus ca se face persoanelor de sex feminin intre 9 si 26 ani, de preferat care nu si-au inceput viata sexuala, tinta lui fiind de fapt prevenirea infectiei cu HPV, reducand aparitia leziunilor carcinomatoase, verucilor sau papilomatozelor respiratorii. Se gaseste in farmacie sub denumirea de Silgard
dany
16-01-2008, 03:56 PM
CITAT(carlitaa @ 16-01-2008, 02:08 PM)

. Am mai mancat un strugure, inca un punct. Paste integrale cu mere - 4 puncte. Inca vreo 2 mandarine pe ziua de azi - 1 punct. 2 de la bananele de azi dimineata +1 de la strugure +4 pastele +1mandarinele =8 puncte. Totusi, nu este cam putin pentru o zi intreaga ?????????
Stii ca 100 gr struguri = 1 p , da ?
Sper ca nu asta ti-e toata mancarea pe ziua de azi ! E prea putin si prea haotic . Nu poti trai doar cu paste si cu fructe ca ti se va face rau intr-o zi .
Ca de obicei , eu vin cu cele 6 reguli : calciu , grasimi bune , fructe si legume , mancare diversificata , lichide , miscare ....La calciu si grasimi bune trebuie sa mananci cel putin de 2 p din fiecare/ zi !
ganesha
16-01-2008, 04:13 PM
Hello dragele! N-am fost ieri la raport, dupa cum promisesem, dar acum mi-s stresata foc.
DAR:
AM IMPLINIT 3 ANI DE NEFUMAT!!!!!
Raportul pe ieri si fug ca azi sint stresata tare, am un mare cui!!!!
MD: 2 felii piine de secara + philadelphia
Snack : un mar
Prinz: omleta din 1 ou + 1 albus, ardei copt, 1/2 pita
Snack 2: briosa cu fructe (350 calorii, mama mama, nu era in plan)
Cina: 1 cup mincarica de vinete + 2/3 cup orez
Total: 1265 calorii, 38% grasimi, 10% saturate, 61% carb, 12% proteine, 17 g fibre
Comentarii: briosa NU era in program, mi-a dat calculele peste cap, nu mi-am urmat meniul pe care il fixasem pe ieri din cauza ei. Altfel ar fi fost ok.. da' acum nu e

Asta e.
________
Ieri
am discutat nitel despre spirulina si m-am gindit sa pun link-ul cu
informatiile nutritionale ale spirulinei (care e ceva de
speriat la cite
chestii bune contine
).gif)
) si aici, ca poate intereseaza pe cineva. De asemenea, pe acelasi website se mai gasesc o gramada de articole interesante tare despre spirulina.
Am fugit!
michelle
16-01-2008, 05:18 PM
Bravo pt cei ani,
Ganesha!

Tot inainte!
De spirulina stiam si eu, tare bine mi-a prins. Atentie, trebuie luata cu 30 minute inainte de masa. Din cauza asta m-am si lasat, ca uitam sa iau inainte.. si nu voiam sa ma ingras
ganesha
16-01-2008, 05:52 PM
Merci Miha
Voiam sa zic o chestie, apropo de ideea ca spirulina "trebuie luata" in anumite conditii. Faptul ca spirulina de multe ori vine in forma de pilule asta nu inseamna ca este o pastila/supliment/etc. Un mare nene zicea odata ca spirulina "
is a food, not a pill", si trebuie tratata ca atare.
Este o alga, un
powerfood, care n-are legatura cu poftele de mincare sau cu ore de administrare. Aceleasi considerente pe care le avem vizavi de ceapa, patrunjel, loboda
).gif)
se aplica si aici. Ca doar patrunjelul nu-l luam inainte sau dupa masa, cu apa sau fara apa... ma rog, nu stiu cit de coerenta am fost, dar sper ca se intelege ideea
In alta ordine de idei, spirulina poate fi un snack super bun, ca un pumn de nuci sau migdale, sau alte snack-uri obisnuite pe care le luam intre mese. 15 g de spirulina au vreo 60 de calorii, 3 g de carbi, 8 de proteine si 1g grasimi.
axe10
16-01-2008, 06:42 PM
CITAT(cri @ 16-01-2008, 03:45 PM)

Salutare!
Am vazut ca cineva intreba despre vaccinul impotriva cancerului cervical, am fost anul trecut la prezentarea facuta vaccinului de catre Dr. Streinu-Cercel, si acolo ne-au spus ca se face persoanelor de sex feminin intre 9 si 26 ani, de preferat care nu si-au inceput viata sexuala, tinta lui fiind de fapt prevenirea infectiei cu HPV, reducand aparitia leziunilor carcinomatoase, verucilor sau papilomatozelor respiratorii. Se gaseste in farmacie sub denumirea de Silgard
Deci la astea ca mine nu mai are nici un fel de efect,ai?
O sa continui insa sa ma "controlez" cu cate un Papanicolau...ca Doamne fereste....
stardust
16-01-2008, 08:41 PM
CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 05:42 PM)

CITAT(cri @ 16-01-2008, 03:45 PM)

Salutare!
O sa continui insa sa ma "controlez" cu cate un Papanicolau...ca Doamne fereste....
Controlul oricum trebuie facut in continuare, chiar si daca te vaccinezi.
Eu luni imi fac prima doza. Din cate am inteles costa vreo 400 EUR
ramonavlas
16-01-2008, 09:15 PM
Mi-am schimbat iar modelul pe unghii.........
Primul model vi l-am aratat.
Al doilea a fost asta:
http://img232.imageshack.us/img232/9312/img1823ly5.jpgSi acum am modelul asta:
http://img132.imageshack.us/img132/5427/img1831up4.jpg
crissy
16-01-2008, 09:20 PM
CITAT(danyhoney @ 16-01-2008, 03:56 PM)

CITAT(carlitaa @ 16-01-2008, 02:08 PM)

Stii ca 100 gr struguri = 1 p , da ?
Sper ca nu asta ti-e toata mancarea pe ziua de azi ! E prea putin si prea haotic . Nu poti trai doar cu paste si cu fructe ca ti se va face rau intr-o zi .
Ca de obicei , eu vin cu cele 6 reguli : calciu , grasimi bune , fructe si legume , mancare diversificata , lichide , miscare ....La calciu si grasimi bune trebuie sa mananci cel putin de 2 p din fiecare/ zi !
danyhoney, mii de scuze daca ai mai spus, ce inseamna 2-3 portii lactate/zi?
CITAT(stardust @ 16-01-2008, 01:41 PM)

Doar o doza...? Nasol. Pe pagina de la CDC (Centers for Disease Control and Prevention), de am dat-o in urma, scrie ca o doza e $120 (totul ajunge la $360).
Axe, tot acolo am citit ca pt cele peste 30 de ani exista un test de ADN HPV (care sa fie folosit cu testul Papa Nicolau) ce determina daca femeia are HPV, dar nu determina de care HPV. Eu nu-i stiu numele, dar presupun ca poti intreba la clinica la care te duci de obicei.
bubbles
16-01-2008, 09:48 PM
CITAT(Lacry @ 16-01-2008, 02:59 PM)

CITAT(bubbles @ 16-01-2008, 12:10 PM)

Buna ziua

.Sunt la Gheorgheni .De azi chiar ca numar serios .Ieri nu am avut cum sa numar ca am avut musafiri

.
Carlita bun venit si la cat mai multe kg date jos

Adica cum a fost numaratul "neserios"? Aaaa, si cand ai musafiri uiti tabla...adunarii?

Adica nu am mai stat sa cantaresc si sa notez exact .. asa cum am facut azi

si am bagat si ceva dulce iar azi nu m-am atins nici macar de zahar
).gif)
Meniu azi:
sunca pui 150g 3.75
paine cereale 1 fel 2
iaurt o cana 250 ml 1.25
rondea din grau 0.6
pulpa pui 220g 5.5
cartofi fierti 2
pomelo 1
total:16.1p

G. felicitari

Ramona ffff frumoase
daconst
16-01-2008, 10:26 PM
Ramona,moama,ce de modele ti-ai tras!
Ma gindeam daca exista un catalog cu modele?
Monic,ce ne mai spui despre tine?Tot tacuta esti in ultima vreme.
Fetele,
Sorina va transmite salutari,a dat 7 examene si mai are 11.Spera sa scape cu bine,acum e ceva mai bine,adica s-a obisnuit cu atmosfera.
CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 06:42 PM)

N-as spune ca n-are efect, doar ca dupa trialurile facute de ei, eficacitatea a fost maxima la acest interval de varsta si ca dupa 26 de ani nu se mai garanteaza protectia
Controlul trebuie facut oricum, pentru ca doar HPV poate determina aparitia cancerului cervical si daca apare HPV nu neaparat se va ajunge la cancer, cum am mai spus, sunt anumite tipuri ale virusului care duc la aparitia cancerului altele pot determina afectare respiratorie, sau afectiuni genitale, cel mai util test este Papanicolau, daca acesta este anormal se face si testul ADN HVP
stardust
16-01-2008, 11:06 PM
CITAT(emu @ 16-01-2008, 08:42 PM)

Doar o doza...? Nasol. Pe pagina de la CDC (Centers for Disease Control and Prevention), de am dat-o in urma, scrie ca o doza e $120 (totul ajunge la $360).
Axe, tot acolo am citit ca pt cele peste 30 de ani exista un test de ADN HPV (care sa fie folosit cu testul Papa Nicolau) ce determina daca femeia are HPV, dar nu determina de care HPV. Eu nu-i stiu numele, dar presupun ca poti intreba la clinica la care te duci de obicei.
Nu, cred ca tot costa atat. Nu l-am cumparat inca, o sa va spun cat a costat.
Am vorbit aseara cu mama la telefon, aici e sub alta denumire decat in Romania dar banuiesc ca e chestie de marketing (din cate am inteles sunt doar doua companii care il produc). Nu stiu insa sa va spun cum se numeste aici fiindca nu pricep ce a scris ginecologul pe reteta
ganesha
17-01-2008, 05:37 AM
Meniu pe azi - care azi, by the way, a fost o zi tare agitata:
MD: 2 felii de piine de secara cu 1 cup naut + 2 linguri maioneza
Snack: un mar
Prinz: brinza de vaci + smintina + 1/2 felie de piine de secara
Snack 2: mar + morcovei
Cina: 1/3 cup cereale (de cutie) + 1/3 cup piure de mere
Total: 1300 calorii, 29% grasimi, 5% saturate, 49% carb, 21% proteine, 27 g fibre, 70 mg colesterol
Comentarii: destul de ok
Sport: doar stretching si putina yoga, sint in prima zi de menstruatie si am mers mult pe jos azi, aveam in plan sa alerg dar n-a mai fost sa fie (lenea asta, frate...)
axe10
17-01-2008, 08:46 AM
CITAT(emu @ 16-01-2008, 09:42 PM)

Merci Emu, o sa intreb cu prima ocazie cand ajung la ginecolog...
CITAT(cri @ 16-01-2008, 10:58 PM)

CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 06:42 PM)

N-as spune ca n-are efect, doar ca dupa trialurile facute de ei, eficacitatea a fost maxima la acest interval de varsta si ca dupa 26 de ani nu se mai garanteaza protectia
Controlul trebuie facut oricum, pentru ca doar HPV poate determina aparitia cancerului cervical si daca apare HPV nu neaparat se va ajunge la cancer, cum am mai spus, sunt anumite tipuri ale virusului care duc la aparitia cancerului altele pot determina afectare respiratorie, sau afectiuni genitale, cel mai util test este Papanicolau, daca acesta este anormal se face si testul ADN HVP
Multumesc si tie. Am retinut.
michelle
17-01-2008, 09:54 AM
Neata dragelor!
Bubbles, nu e cam mult punctat puiul?
Dana, multumim pentru vesti!
Ganesha, iata ca am inceput sa iau si eu spirulina (iau de la Walmark).. mai aveam in cutie cateva si am reinceput sa iau. In curand mi se termina rezervele si as avea nevoie de o recomandare daca stii - daca nu, iau tot de la W.
Voiam sa te intreb cum ai mancat 1 cup naut. Fiert si cu condimente?
Morcoveii sunt baby carrots?
Ramo, bravo pentru indrazneala!

Unghiile mele sunt date doar cu lac incolor, nu indraznesc sa le pun nici o culoare

Mi-am adus la serviciu iaurt, ca fulgi aveam in sertar de mult timp.. si am descoperit ca au fluturi
Adio breakfast-ul meu
CITAT(stardust @ 16-01-2008, 11:06 PM)

Nu, cred ca tot costa atat. Nu l-am cumparat inca, o sa va spun cat a costat.
Am vorbit aseara cu mama la telefon, aici e sub alta denumire decat in Romania dar banuiesc ca e chestie de marketing (din cate am inteles sunt doar doua companii care il produc). Nu stiu insa sa va spun cum se numeste aici fiindca nu pricep ce a scris ginecologul pe reteta

Gardasil este cealalta denumire a vaccinului
ALICE
17-01-2008, 10:20 AM
http://www.youtube.com/watch?v=5vzN_ARBIsoO melodie de care eu sunt indragostita de dinainte sa ma nasc.
lliliana
17-01-2008, 10:21 AM
Salut voios pentru fete frumoase shi cochete.

Lilish va

shi va

Asha.
crissy
17-01-2008, 11:10 AM
Cum se puncteaza colacul secuiesc, aveti idee? Sau cozonacul? Nu gasesc nicaieri...
bubbles
17-01-2008, 12:05 PM
Miha nu cred ca am punctat prea mult ca am punctat dupa vechea lista si nu dupa regulile astea

si am cantarit-o inainte iar la pulpa negaita este 2.5p la 100g
michelle
17-01-2008, 12:08 PM
Bine ne-ai regasit,
Lili! Eu ti-am citit toate vitaminele, inclusiv pe cea de azi. Mai asteptam si altele!
Bubbles, ai scazut si osul din greutate?
CITAT(crissy @ 17-01-2008, 11:10 AM)

Cum se puncteaza colacul secuiesc, aveti idee? Sau cozonacul? Nu gasesc nicaieri...
am gasit asta:
Chec 1 buc., 70g 7 Points
Dumbo
17-01-2008, 12:09 PM

buna dimineata!
Ieri am fost prea obosita sa mai calculez si caloriile, desi a fost destul de ok ca numar de calorii se pare ca intr-adevar conteaza si ora la care iau ultima masa.
Aseara pe la 10 mi-era un pic rau si un pic mai mult foame asa ca am mancat un gref.
bubbles
17-01-2008, 12:10 PM
Miha pulpa avea 245 g normal cu tot cu oase si am fost si am mancat la nasi si am uitat sa vin cu oasele acasa sa le cantaresc

asa ca am aproximat cam cat ar fi fara oase
ALICE
17-01-2008, 12:13 PM
Eu din cate imi amintesc era 8p cozonacul la 100 grame
bubbles
17-01-2008, 12:19 PM
Si ca sa incepem ziua bine ,haideti sa va pun o piesa care imi place tare si imi vine sa dansez de nebuna
Sabes - Korekt ft Rafaga sau asta
Danseaza baba - Stefan Banica Jr
michelle
17-01-2008, 12:22 PM
Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic.
- Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!
- Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!
- Cum adica ai terminat???
- Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!..
ALICE
17-01-2008, 12:35 PM
Acelasi banc l-am primit si eu acum 2 minute

pe messenger.
bubbles
17-01-2008, 12:49 PM
lilistiuca
17-01-2008, 12:54 PM

...mortal bancul!!!!
carlitaa
17-01-2008, 01:04 PM

Buna ziua! Am revenit cu meniul pe ziua de azi. ora 11- 150 grame de cascaval simplu, fara nimic altceva, care nu stiu cum se puncteaza. Poate ma ajutati voi

, dar voi cauta si eu.... Nu stiu ce voi mai manca in cursul zilei de astazi, astfel incat sa fie doar din grupa lactatelor si nici sa nu depasesc numarul de puncte . Va pup si va tin la curent.
michelle
17-01-2008, 01:22 PM
CITAT(carlitaa @ 17-01-2008, 01:04 PM)

Buna ziua! Am revenit cu meniul pe ziua de azi. ora 11- 150 grame de cascaval simplu, fara nimic altceva, care nu stiu cum se puncteaza. Poate ma ajutati voi

, dar voi cauta si eu....
Cascaval, ex. Emmentaler, 45% Grasime 1 buc, 30g 2,5 Points
Azi e ultima zi pentru facut pensii private
carlitaa
17-01-2008, 01:29 PM
Multumesc mult, Michelle! Chiar citeam si eu...5x2,5=12,5

12,5 puncte deja???????

Mai am 6,5 puncte pana la sfarsitul zilei.

Ce o sa mai manac eu astazi???????????

Bubbles, in cat timp ai slabit atatea kg?
michelle
17-01-2008, 01:32 PM
Carlita, cu WW se slabeste aprox 1 kg pe saptamana. Mie nu mi se pare ca mananci corect in stil WW. Branzeturile au cele mai multe puncte de exemplu.
De ce nu te ghidezi dupa piramida alimentatiei sanatoase?
Ella79
17-01-2008, 01:46 PM
Dumbo
17-01-2008, 01:51 PM
Deci meniul de pana acum:
- dimineata - 5-6 covrigei+cafea
- ora 10:00 - mar+mandarina
- ora 12:00 - 3 sarmale+mamaliga
carlitaa
17-01-2008, 01:56 PM
Michelle, multumesc frumos de sfaturi.

Spuneam ieri ca incerc sa fac o combinatie intre 2 regimuri, adica mananc disociat fara a depasi numarul de puncte WW dintr-o zi. Asta pentru ca imi doresc sa vad mai rapid rezultatele, sa fiu motivata sa merg mai departe. Inca o saptamana voi proceda asa, urmand ca apoi sa respect intocmai piramida pe care ai trimis-o tu. Sper sa nu gresesc prea tare...Daca e ceva gresit, corectati-ma, va rog. Va multumesc,

Poate, deseara pasta cu lapte? 4 puncte Total 12,5+4=16,5 puncte, super, nu?
dany
17-01-2008, 02:14 PM
Si laptele nu il punctezi diseara , carlitaa ? Sustin ce spunea Michelle : mananci aiurea si nu stiu daca vei avea rezultate . Pana la pranz doar cascaval si apoi abia seara mai mananci ceva ? Nu-i sanatos . Sper sa nu te superi dar ai vrut parerea si ajutorul nostru .
nusarich
17-01-2008, 02:37 PM
Azi e Sf. Anton, mi-am adus aminte...
La Multi Ani Antonia!
dany
17-01-2008, 02:40 PM
Antonia ,
la multi ani si poate mai treci pe aici !
ganesha
17-01-2008, 04:02 PM
CITAT(michelle @ 17-01-2008, 09:54 AM)

Ganesha, iata ca am inceput sa iau si eu spirulina (iau de la Walmark).. mai aveam in cutie cateva si am reinceput sa iau. In curand mi se termina rezervele si as avea nevoie de o recomandare daca stii - daca nu, iau tot de la W.
Voiam sa te intreb cum ai mancat 1 cup naut. Fiert si cu condimente?
Morcoveii sunt baby carrots?
Nautul de ieri fuse doar fiert, putin
stropsit cu unealta de facut piure (dar nu ca o pasta, avea bucatele prin el), cu maioneza adaugata si cu 1/2 castravete murat taiat mic mic mic. Alteori il fac stil mincarica (mai ales stil indian), alteori il las cum e el si-l maninc gen "salata rece" (cu bucatele de legume, brinza, etc).
Daaa, morcoveii mei de ieri erau
morcovei bebelusi. Is tare fain de rontait cind ma apuca... cheful de rontait (cita filozofie pe capul meu

)
Dumbo
17-01-2008, 05:10 PM
Eu nu am gasit la noi decat morcovei din aia mici congelati.
axe10
17-01-2008, 07:48 PM
bubbles
17-01-2008, 08:16 PM
Fetele ce punctaj are rodia?
daconst
17-01-2008, 10:17 PM
Seara buna fetili!
Azi iar am avut o zi de abia am respirat.
De dimineata la gradi,apoi la doctor cu fi-miu la controlul de un an,pe urma cumparaturi si seara am facut un tort pentru maine.
Nu a multi invitati decit vecinele,proprietara si prietena mea cu copilul de 1 an.Am zis ca nu fac mare lucru,dar parca tot nu pot.
Nu am asa multi copii invitati pentru ca saptamana viitoare mai sarbatorim o data doar cu copii.
Asa ca fi-miu a avut parte de 3 party-uri la un an...sunt curioasa ce ma asteapta de acum,daca asa am inceput.
Am decorat putin casa si sunt tare incintata de cum arata...sper ca maine sa-mi iasa si ce mai vreau sa fac,ca pe urma intru in concediu cu gatitul iar pentru o vreme.
Am mancat tare prost astazi,adica putin.O felie de tort la gradi,o chifla cu sunca si apoi am tot lins pe la creme.
Macar sa se compenseze cu maine,cind o sa mananc si mai aiurea,dar mult de data asta.
Sorina,parca scriai un mesaj,nu?Sau mi s-a parut?
Dumbo
17-01-2008, 10:41 PM
Dana, 
in cazul unor ocazii din astea cred ca nu are rost sa te stresezi cu diete. Bucura-te fara sa faci excese si... a doua zi poti sa o iei de la capat.
bubbles
17-01-2008, 11:32 PM
CITAT(carlitaa @ 17-01-2008, 03:29 PM)

Bubbles, in cat timp ai slabit atatea kg?
Scuze .. stiam eu ca tb sa mai raspund cuiva si nu stiam cui

.Am slabit usor .. cam intr-un an

ca mai faceam si pauze ca sa nu se invete organismul numai cu WW dar acum pana nu ajung la 55 nu ma mai las
dany
18-01-2008, 07:23 AM
LA MULTI ANI , LUCAS !!! Sa cresti mare , voinic , sanatos si sa le aduci numai bucurii lui mami si lui tati !!!
Dana , da-le-ncolo de puncte zilele astea ! Doar o data in viata face copilul tau 1 an !
Poate ne pui si noua niste poze cu decoratul casei , cu papa si , bineinteles , cu sarbatoritul zilei .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.