Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Danuta, felicitari pentru aranjamente, ai amenajat super!
Ce mare s-a facut Lucas, acus i se scurg ochii dupa fetite naughty.gif baby.gif
lourdess
LA MULTI ANI baietelului tau, dana!
sa creasca mare, sanatos si norocos!

sper sa ma primiti si pe mine printre voi, fetelor! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sexymom
Lourdes oricand e loc pentru cineva intre noi, bine ai venit.
Cand ti/am citit nick/ul m/am gandit la colega mea de birou, o cheama Lourdes, e o blonda rapitoare, are 2 mastere la activ si un suflet de inger.
lourdess
multumesc sexy! pupic.gif
si eu tot blonda sunt naughty.gif )).gif )).gif )).gif

michelle
Lourdes, in primul rand bine ne-ai gasit! give_rose.gif
Sigur ca se poate desfiinta vechiul cont. Trebuie doar sa trimiti un mail administratorului
cri
Daca aveti preferinta ca bebelul sa fie baietel sau fetita, cica puteti programa sexul naughty.gif
http://paveliu.centre-medicale.ro/componen...ndar/Itemid,84/
lourdess
mulumesc de primire, fetelor! smile.gif
bine v-am gasit! give_rose.gif
dany
CITAT(daconst @ 19-01-2008, 11:01 AM) *

Dany,tortul e facut din piscoturi ca doar asa am putut sa modelez si crema e din quark si albus de ou.E de fapt crema de la tiramisu care e cu mascarpone si eu am facut varianta mai light.Am pus si cocos ca mie-mi place tare,dar de obicei pun ananas,capsuni sau ce fructe am prin casa.O sa scriu la retete exact cum am facut.

drool.gif drool.gif Astept reteta plecaciune.gif

CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 04:04 PM) *

sper sa ma primiti si pe mine printre voi, fetelor! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Bine ai venit ! give_rose.gif
Dumbo
Cri, mi se pare un pic cam prea precis....
emu
Dana, la multi ani fericiti lui Lucas. Aratati tare bine in poze smile.gif

Distractie placuta Ramona.
cri
CITAT(Dumbo @ 19-01-2008, 07:10 PM) *

Cri, mi se pare un pic cam prea precis....

Nu cred ca are o valoare reala, stiintific vorbind, pur si simplu m-a amuzat si am vrut sa va arat si voua
peach
unde sunt pozele Danutza? sa-mi vad finutul la 1 an smile.gif
michelle
CITAT(peach @ 19-01-2008, 08:41 PM) *

Sorina, uite aici

Ce mai faci? Cum merg testele? Ce mai face crocodilul?
peach
CITAT(michelle @ 19-01-2008, 07:45 PM) *

CITAT(peach @ 19-01-2008, 08:41 PM) *

Sorina, uite aici

Ce mai faci? Cum merg testele? Ce mai face crocodilul?

)).gif )).gif bestiala cravata Dana floare.gif

mai am 10 sad.gif ..in ultimele 2 zile mi-au dat ceva de lucru si vineri seara am primit programul de invatat pe celelalte saptamani mad.gif ...crocodilul in 2 saptamani a discutat de 2 ori cu mine ..in rest ma ignora total
ufff chiar ca regret firma dinainte

Bun venit fetelor noi! Felicitari celor care au slabit sau s.au mentinut!

eu nu pot sa ma laud decit cu plus..maninc de nervi
lourdess
si eu ma pot lauda ca am dat tarcoale borcanului de nutella, pana am zis ca fac prea multi muschi de la atata miscare )).gif )).gif , si am dat atacul wacko.gif
peach
CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 08:36 PM) *

si eu ma pot lauda ca am dat tarcoale borcanului de nutella, pana am zis ca fac prea multi muschi de la atata miscare )).gif )).gif , si am dat atacul wacko.gif

uite de asta nu cumpar eu nutella wink1.gif nu rezist
lourdess
mda, eu am fost posedata, fortele raului m-au obligat sa cumpar nutella lol.gif
peach
pope.gif
ramonavlas
Mi-am schimbat iar modelul pe unghii, ma plictisisem deja de celalalt. Asta l-am facut EU personal cu stampile.
http://img84.imageshack.us/img84/994/img1855zl3.jpg
dany
CITAT(peach @ 19-01-2008, 08:29 PM) *

mai am 10 sad.gif ..in ultimele 2 zile mi-au dat ceva de lucru si vineri seara am primit programul de invatat pe celelalte saptamani mad.gif ...crocodilul in 2 saptamani a discutat de 2 ori cu mine ..in rest ma ignora total
ufff chiar ca regret firma dinainte

Hai , mey , capul sus ! Treci tu si peste examene si vei fii multumita !!!! Nu te mai gandi la vechiul job ca nu merita ( acelasi sfat mi l-ai dat si tu mie cand am renuntat la job hug.gif ) !!!!
CITAT(ramonavlas @ 19-01-2008, 09:11 PM) *

Mi-am schimbat iar modelul pe unghii, ma plictisisem deja de celalalt. Asta l-am facut EU personal cu stampile.
http://img84.imageshack.us/img84/994/img1855zl3.jpg

Frumos tare asta !!!!! Chiar imi place !!! Despre ce stampile vorbiti voi ????

Tzutzi80
Stampilute de facut modele pe unghii. Adica....ai o matrita pe care pui oja, apoi stampila se pune peste si oja din matrita se transfera pe stampila, si stampilezi unghia....deci....oja model trece pe unghie. huh.gif Oare are logica ce am scris, ca nu cred ca pot sa recitesc )).gif lol.gif naughty.gif
emu
De la ce firma ati gasit kit-urile astea pt modele pe unghii?

M-ati facut de-am cautat (online doar )).gif) si am gasit la Konad, care are la oferta un set de 5 matrite la alegere la $31, fara taxa, si o trusa cu o matrita, 3 sticlute de oja de culori diferite si o stampila - $26 fara taxa; o matrita la alegere e $7 (la fel, fara taxa).
ganesha
CITAT(emu @ 20-01-2008, 03:15 AM) *

M-ati facut de-am cautat (online doar )).gif) si am gasit la Konad, care are la oferta un set de 5 matrite la alegere la $31, fara taxa, si o trusa cu o matrita, 3 sticlute de oja de culori diferite si o stampila - $26 fara taxa; o matrita la alegere e $7 (la fel, fara taxa).

Emu, am vazut la Walmart si la Bay. Si ma farmacie (la noi aici la Shopper's Drug Mart, nu stiu la voi cum ii zice). Insa am uitat cit era pretul.. oricum, era cu ceva vreme in urma.
emu
Ha! Saru'mana smile.gif Multam de sfat... o sa ma uit la Walmart si pe la ce farmacii oi ajunge cand oi ajunge smile.gif Nu ma grabesc sa plasez comanda online.
Tzutzi80
CITAT(emu @ 20-01-2008, 03:15 AM) *

De la Konad imi iau eu. Cele cu care sunt eu facuta de acolo sunt si sunt rezistente. Sunt facuta de cateva zile, m-am spalat si pe cap, si inca nu a sarit. )).gif
peach
Interesanta chestia cu stampilele. Are cineva idee cum se numesc in germana?
daconst
Sorina,eu vin si te bat...auzi la ea ca regreta. mad.gif
Fata tu nu esti constienta cit ai castigat?Esti la jumatatea drumului deja si mai ai putin pina treci de perioada asta si apoi o sa castigi de 3 ori mai mult decit ai castigat la vechiul job.Eu zic ca asta nu e de neglijat.
Si pe crocodil mai da-l in ma-sa ca nu e asta important la un job.mai bine ca nu vorbeste cu tine decit sa-ti frece ridichea toata ziua.Putintica rabdare si o sa vezi ce-o sa razi peste citeva luni de perioada asta.

Ramo,super hainutele...cred ca ma bag la o fetita,daca-mi spune Cris ca se adevereste. lol.gif
Bai eu nu stiu de ce stampile vorbiti.Eu am vazut doar din alea de lipit,pe aici pe la magazine.

Dany,tu ai idee?

Lourdes,bine ai venit in club! give_rose.gif

Sexy,multumesc pentru cuvinetele frumoase. pupic.gif
Hai ca merg acum si la jurnalul tau sa vad pozele. naughty.gif
lucy
La asa parinti frumosi smile.gif , automat ca si printul e SUPERB! Ceea ce regret e ca nu am fetele mai micute , da lasa ca mai fac eu una si poate ne incuscrim biggrin.gif !
Lasand gluma la o parte,eu va doresc tot binele din lume si sa fiti mandri de flacau.LA MULTI ANI! give_rose.gif

PS Scuze pt intarziere sorry.gif
Sexymom
Lucy tu trebuie sa fii mandra ca esti o mamica asa de tanara si ai deja 2 adolescente mari si deosebite.
lucy
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 12:34 PM) *

Lucy tu trebuie sa fii mandra ca esti o mamica asa de tanara si ai deja 2 adolescente mari si deosebite.

DA SEXY,sa stii ca sunt tare mandra de ele.Eu am spus intotdeauna ca nu am realizat nimic im viata, vorbesc de partea materiala,insa fetele mele sunt cea mai mare realizare a mea.Eu imi doresc foarte mult ca ele sa ajunga cineva,chiar daca vor fi simple muncitoare.
Si eu iti doresc si tie sa ai numai bucurii si sa fii mandra de florile tale ca tare dulci mai sunt hug.gif
Te pup pupic.gif
dany
CITAT(peach @ 20-01-2008, 09:52 AM) *

Interesanta chestia cu stampilele. Are cineva idee cum se numesc in germana?

stampila = stempel

sau o fii " sablon" = schablone ?????

nail stempel .........nagel - stempel ??????

Cine isi mai da cu parerea ? )).gif

CITAT(daconst @ 20-01-2008, 10:29 AM) *

Bai eu nu stiu de ce stampile vorbiti.Eu am vazut doar din alea de lipit,pe aici pe la magazine.

Dany,tu ai idee?

Nici eu n-am vazut .
Cand mi-am facut unghiile asa ca Ramo mi-a facut tipa modelul cu ceva ca un creion .....
ramonavlas
CITAT(emu @ 20-01-2008, 05:15 AM) *

Eu astea le am. Le-am vazut la tv acum 2 ani, am sunat si le-am comandat.
Dumbo
Azi e zi de vizite deci nu pun meniu... cred ca ramane ca cheat day.
dany
Sorina , Dana ..... UITE CE AM GASIT w00t.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 20-01-2008, 04:09 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Astea le am!!!!
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 20-01-2008, 02:30 PM) *

Nu e complicat cu stampia? wacko.gif Eu folosesc un sablon pe care il curat apoi cu acetona si poate fi refolosit.
dany
Ce modele haioase au la sabloane , Nessie...Ce-mi plac ! Dar ... normal ca se pot comanda doar din Ro doh.gif doh.gif

Ramo , ai folosit stampilele singura sau la salon ? E complicat ?
ramonavlas
CITAT(Nessie @ 20-01-2008, 04:43 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 20-01-2008, 02:30 PM) *

Nu e complicat cu stampia? wacko.gif Eu folosesc un sablon pe care il curat apoi cu acetona si poate fi refolosit.

Nu e complicat. Sunt cercurile alea care au modele incrustate in ele. Se da cu oja peste modelul care vrei sa ti-l aplici, il razi cu o lama cre e si ea inclusa in pachet, pui stampiluta peste model si apoi pe ungie. Dupa ce se usuca trebuie un strat de lac transparent pt a nu merge jos modelul. Dureaza f putin si sunt o gramada de modele.
Eu maine vreau sa imi comand o centura de masaj (un fel de electrostimulare) care are si efect de sauna cica.
dany
Super ! Cred ca jumatate din forum isi va cumpara / comanda stampile sau / si sabloane )).gif .

Intrebare : cat inseamna 1,80 lei noi in lei vechi ? Eu am prins doar leii vechi si nu ma descurc deloc cu astia noi doh.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 20-01-2008, 03:07 PM) *

Super ! Cred ca jumatate din forum isi va cumpara / comanda stampile sau / si sabloane )).gif .

Intrebare : cat inseamna 1,80 lei noi in lei vechi ? Eu am prins doar leii vechi si nu ma descurc deloc cu astia noi doh.gif

18000 lei vechi!
dany
Mersi ! hug.gif
Tzutzi80
Asa deci....se da startul la stampilat naughty.gif blum.gif lol.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 20-01-2008, 01:09 PM) *

superrr pupic.gif pupic.gif merci Danny

Dar metode de folosire au blink.gif )).gif ca eu.....eh ..batrinetile...

Ramo este usor de folosit?
emu
'neatza!

Peach uite aici in imagini - da-i pe Easy Instructions.

Eu mai astept pana-mi iau, sa vad ce gasesc si in magazine.
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 19-01-2008, 03:37 PM) *

Uite inca o dovada ca de la o simpla fraza spusa fara nicio legatura cu vreo persoana de aici... se ajunge la asa ceva. Sunt socata de ceea ce ai spus Tzutzi, era o simpla poveste inventata cu scopul de a prezenta pregatirea unui pui intr-o maniera mai comica. Ti-am spus cu sinceritate, in momentul in care ai intrebat, ca singurele lucruri ce au fost inspirate de tine au fost ``croaziera`` si ``ciocolatelul``. Nici nu pot sa incep sa inteleg macar de ce ti-ai atribuit toata idiotenia aia de poveste. Nu avea nicio legatura cu tine, nu am vrut sa te jignesc in niciun fel pt ca nu te cunosc si nu iti cunosc nici viata, nu stiu nici macar 20% din viata ta povestita pe forum, ca sa nu mai zic de viata ta in general. Tot ce stiu despre tine este ca lucrezi pe vase de croaziera si ca, la un moment dat ai fost impreuna cu ``ciocolatelul`` tau, sau ca si tu, ca orice om, ai relatii la un moment dat. Nu stiu de ce te-ai simtit atat de atacata, probabil ca era mult mai simplu sa iei totul asa si sa iti creezi scenarii in minte decat sa pierzi 5 min intrebandu-ma despre subiect. Oare este asa de greu sa intrebi omul ce are cu tine si de ce scrie asa ceva? Te-ai gandit macar putin ca ar fi mult mai normal sa ma intrebi direct pe mine decat sa iti atribui diferite chestii fara ca eu sa fii intentionat vreodata sa tii le atribui? Crezi ca sunt un om atat de josnic incat sa te fac ``materialista`` sau ``umblata`` prin intermediul unor povesti de la bucatarie? huh.gif Din pacate vad ca asa m-ai perceput.... cat despre ce ai scris despre viata mea o sa trec cu vederea si o sa consider ca sunt niste chestii spuse la nervi. Sper sa reconsideri toata situatia si sa iti dai seama ca lucrurile nu au stat nici pe departe asa cum tii le-ai imaginat tu. Imi pare rau doar ca nu ai avut 5 min ca sa pui o intrebare.

Nu incerca sa o intorci cum iti convine tie. Nu de alta, dar tu nu ai gasit 5 min in 8 luni sa imi spui ca te-ai inspirat din viata mea, si asta nici macar cand Honey79 a pus intrebarea .... Oare cum se va simti Tzutzi cand va citi .... dry.gif
lourdess
Buna seara!
Trandafiri frumosi pentru fete frumoase! smile.gif

Imagine
bubbles
Buna seara si La Multi Ani Lucas bday.gif .Scuze ca vin urarile cu intarziere sorry.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Peach, sunt f usor de folosit, am explicat in post-ul 1739. Sa va spun ca iar mi-am schimbat modelele? Nu va mai spun ca deja sunt maniaca.
axe10
Desi evit sa dau motive de barfa pe de laturi de forum nu pot sa nu-mi spun parerea de discutia Tzutzi-May. La vremea respectiva i-am atras atentia Lui Mada asupra " retetei", dar se pare ca nu a observat link-ul...poate asa discutia era mai la obiect. Acum pare ca si degeaba. Adevarul este ca, desi May a zis ca nu are leg cu realitatea, totusi fiind in pielea celei dupa care s-a mulat povestea nu-i placut. O inteleg..mai ales ca e treaba ei cu cine se "imprieteneste".

Ideea de baza este ca fiecare ar trebui sa-si vada de treaba ei, sa vorbeasca de cu totul altceva pe privat sau mess nu sa "completeze" discutiile de pe forum. Ca de barfa e satula lumea...putem invata una de la alta...dar asta numai cu adevar.
bubbles
CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 11:36 PM) *

Lourdes si eu am un borcan mare .. Christmas edition si mereu sunt cu gandul la el dry.gif dar dupa 2 lingurite nu imi mai tb ca ma doare maseaua lol.gif Sa vedeti dupa ce imi plombez maseaua ca nu mai rezista borcanul nici 2 zile grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.