Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
lourdess
CITAT(bubbles @ 20-01-2008, 07:55 PM) *

CITAT(lourdess @ 19-01-2008, 11:36 PM) *

si eu ma pot lauda ca am dat tarcoale borcanului de nutella, pana am zis ca fac prea multi muschi de la atata miscare )).gif )).gif , si am dat atacul wacko.gif

Lourdes si eu am un borcan mare .. Christmas edition si mereu sunt cu gandul la el dry.gif dar dupa 2 lingurite nu imi mai tb ca ma doare maseaua lol.gif Sa vedeti dupa ce imi plombez maseaua ca nu mai rezista borcanul nici 2 zile grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Te rog frumos sa nu imi dai idei, ca una doua imi scot o plomba lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(lourdess @ 20-01-2008, 10:11 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Te rog frumos sa nu imi dai idei, ca una doua imi scot o plomba lol.gif lol.gif

Nu te cred tease.gif .Eu am noroc ca mai am musafiri si imi mai mananca din ea.Cand vine careva mereu ii intreb .. "Nuttela nu vreti? " Ca ma gandesc ca scap mai usor de ea lol.gif lol.gif
May
Bueiiii a innebunit lumea cu stampilele blink.gif aseara ma intreba frate-meu daca nu le gasesc eu aici mai ieftine si sa i le trimit lui sa le vanda in tara, sa facem afacere lol.gif am avut noroc ca tocmai aflasem de la ramona ce sunt alea ca altfel nici nu stiam ca exista blushing.gif
michelle
Dragelor, va doresc o saptamana plina de realizari! give_rose.gif

Va las playlist-ul pentru maine dimineata blum.gif
Ida Corr - Let Me Think About It
Morandi - Angels
Timbaland - Apologize
Leona Lewis - Bleeding Love
Rihanna - Don't Stop The Music
Dumbo
Miha, gand la gand cu bucurie... si eu voiam sa pun o melodie. Ma cam obsedeaza si acaum chiar ca ma adoarme, deci ma duc la nani.

Depeche Mode - Goodnight lovers - http://www.youtube.com/watch?v=gn-SXsi7YzM...feature=related
Oricum azi toata ziua am ascultat Depeche Mode. Cred ca sunt cam zapacita de cap.
daconst
Dany,multam de link. give_rose.gif
L-am salvat pe cind o sa am si eu unghii din nou...ca de cind am nascut sunt doar cu ele taiate scurt.
Nu de alta,dar sa nu-l zgarii pe Lucas la fundulet. lol.gif
carlitaa
Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!! Am revenit si eu pe forum, dupa un weekend plin de evenimente. Vad ca ati avut activitate, pe aici...cea ce este foarte bine. )).gif M-ati corupt si pe mine cu modelele pentru unghii. )).gif Asa de mult mi-as dori si eu...chiar cred ca imi voi comanda. Va rog mult, spuneti-mi si mie care este oferta cea mai avantajoasa, de unde ati comandat, eventual un pret si cat de repede a ajuns la voi coletul. Multumesc mult de tot. Pentru voi, floare.gif
lourdess
Neata!

Imagine
carlitaa
Multumim de cafea! )).gif
michelle
Multumim pentru cafea wink1.gif
bubbles
Neata si multumim de cafea yawn.gif .Trebuie sa ies in oras la cumparaturi iar la 4:30 am evaluare la scoala bang.gif
Dumbo
buna dimineata,
multumesc pentru cafea, se pare ca azi automatele nu au vrut sa imi dea cafea. Am luat o cafea cu 1RON in loc de 0.6 si am mai pierdut inca vre-un leu in alt automat.
mad.gif
carlitaa
A trecut cu bine si ziua tatalui...Am mancat cu masura, si asta m-a bucurat tare mult ca am facut un pas inainte. Pana acum mancam bang.gif ....Si acum ma chinui sa dau jos.... nu face nimic, mergem inainte... Nu stiu daca am slabit sau nu, dar simt ca hainutele sunt putin mai lejere. clap.gif Oricum, mai am pana sa ajung sa port hainutele de anul trecut. Dar, incet, incet trebuie sa merg inainte.
Am ajuns sa ma gandesc doar la unghiile ale... lol.gif Am si cautat pe site happynails, dar nu se poate face comanda pana prin februarie...Si acuma ce fac? Ca vreau si eu unghii ca ale voastre crying.gif
Va pup, si pentru voi, floare.gif
Sexymom
CITAT(Dumbo @ 21-01-2008, 09:50 AM) *

buna dimineata,
multumesc pentru cafea, se pare ca azi automatele nu au vrut sa imi dea cafea. Am luat o cafea cu 1RON in loc de 0.6 si am mai pierdut inca vre-un leu in alt automat.
mad.gif

La mine se intampla dimineata de dimineata, ma fura firma si la cafea, ca pica jumatate pe langa pahar si la apa minerala, ca nu imi da rest la 50 de centimos, hahaha.

Carlita sa iti traiasca tatal, sa fie sanatos si sa te sacaie la cap multi ani de acum inainte.La multi ani pt. el.
michelle
Ha ha tare asta cu sacaitul la cap )).gif

Carlita, sa stii ca e foarte important si ca te mentii, chiar daca nu dai neaparat jos. Cu cat dai mai greu, cu atat mai bine.
bubbles
Fetele tocmai am aflast ca se pare ca vom mai avea inca o nepotica cheer.gif cheer.gif .Verisoarei babuinului din Gh i s-a spus ca in parte de 90% va fi fetita cheer.gif yahoo.gif
michelle
Felicitari, Bubbles! cheer.gif

Dar verisoara lui babu cand o sa fie matusica? naughty.gif tease.gif
Dumbo
bubule, e verisoara aia care ziceai tu ca s-a ingrasat?
bubbles
CITAT(michelle @ 21-01-2008, 04:56 PM) *

Felicitari, Bubbles! cheer.gif

Dar verisoara lui babu cand o sa fie matusica? naughty.gif tease.gif

Cand va ramane gravi sora ei sau poate cea care este cu fratele ei ca ei sunt 3 frati:2 fete si 1 baiat iar cea gravi are 30 ani tease.gif si toti mai in varsta ca mine )).gif

CITAT(Dumbo @ 21-01-2008, 05:03 PM) *

bubule, e verisoara aia care ziceai tu ca s-a ingrasat?

Nu .Cea care s-a ingrasat dupa ce s-a infometat bine este cea care are fata de 1an jumatate grin.gif Aici aveti link cu poze cu nepoata si ce am mancat eu si ce au mancat ceilalti )).gifPoze
carlitaa

Multumesc frumos pentru urari! Sunteti niste dragute! Si eu va uraz la toate sa fiti sanatoase si sa avem parintii langa noi mult, mult, mult timp de acum inainte. Pentru voi, floare.gif
ramonavlas
Salutare!
Da chiar v-am innebunit cu stampilele alea........
Bubbles, felicitari pt nepotica.
Carlita, la multi ani pt tatal tau. Daca vrei stampilele alea, iti dau eu un nr de tel de unde le poti comanda, daca mai au pe stoc. Daca le comanzi azi, pana la sfarsitul saptamanii sunt la tine pe unghiute.
ramonavlas
Asa ocupata e azi lumea de pe forum?
Eu am ajuns mai repede acasa, tocmai am iesit din vana si vad ca nu mai e nimeni pe aici in afara de mine sad.gif
Tzutzi80
Eu le-am comandat pe messenger direct, joi dupa masa, iar azi le-am luat de la posta, asa ca, daca nu va suparati....ma duc sa ma stampilez naughty.gif blum.gif
ramonavlas
CITAT(Tzutzi80 @ 21-01-2008, 08:41 PM) *

Eu le-am comandat pe messenger direct, joi dupa masa, iar azi le-am luat de la posta, asa ca, daca nu va suparati....ma duc sa ma stampilez naughty.gif blum.gif

cheer.gif Stampilare placuta si asteptam poze.
Pe ce id de messenger ai comandat stampilele?
Tzutzi80
mic_market_srl este Id-ul
michelle
Bafta tuturor celor ce intra azi in sesiune.. sau stresiune! grin.gif
Imagine
Dumbo
Wow, toata lumea isi cumpara stampile? Acum sa te tii. Ramona, vezi ca vine concurenta.

Azi am fost tare aglomerata la lucru, am avut timp sa citesc numai putin, nu prea mult.
ramonavlas
CITAT(Tzutzi80 @ 21-01-2008, 10:31 PM) *

mic_market_srl este Id-ul

multumesc frumos. vreau sa imi comand centura cu electrostimulare si sauna.
Tzutzi80
Imagine uite cum a iesit )).gif
Sexymom
M-ati ametit cu unghiile voastre, pe bune, acum realizez ca nu sunt doar bune de ros )).gif
Eu am mereu manichiura aia de femeie serioasa )).gif adica unghii taiate scurt, lungi de 1 mm si date cu lac sau culoare bej.Rotunde binenteles.
Tzutzi, opera de arta ce vad eu aici, sunt superbe, dar eu nu as putea sa spal o cana daca le-as avea , de teama ca o sa se strice.
michelle
CITAT(Sexymom @ 21-01-2008, 09:36 PM) *

M-ati ametit cu unghiile voastre, pe bune, acum realizez ca nu sunt doar bune de ros )).gif
Eu am mereu manichiura aia de femeie serioasa )).gif adica unghii taiate scurt, lungi de 1 mm si date cu lac sau culoare bej.Rotunde binenteles.
Si eu sunt fix in categoria asta blushing.gif

Tzutzi, super ti-au iesit! cheer.gif
As vrea sa am si eu tupeul asta
Tzutzi80
Ideea e ca nu se strica....eu le-am avut o saptamana pe unghii si nici macar cojite nu erau. Si am spalat si vase, si m-am spalat si pe cap, si nici macar ciobite nu erau. Le-am sters acum, ca sa imi incerc propriile talente, ca data trecuta erau facute la manichiurista.

)).gif Fetelor, hai ca deschid salon de manichiura naughty.gif
lourdess
Buna seara!
Azi am avut o zi buna, am inceput sapatamana cu dreptul! yahoo.gif
Carla, La Multi Ani tatalui tau! floare.gif

CITAT
Fetelor, hai ca deschid salon de manichiura

Tzutzi, cu cat taxezi manichiura? biggrin.gif
Tzutzi80
)).gif Am zis eu ca imi fac bussiness cheer.gif
daconst
Fetele cica azi a fost cea mai trista zi din an,asta dupa nush ce calcule facute de astrologi.Cum v-a mers voua? ca mie nu prea bine. sad.gif
Si pe 21 iunie va fi cea mai fericita zi din an.Sa vedem cum o fi.

Tzutzi,meseriase unghile...nici n-ai spune ca nu-s facute la salon! wink1.gif
Tzutzi80
Ba eu as spune.....ca am facut dezastru in sufragerie, cu hartie, vata, acetona etc )).gif
ganesha
CITAT(daconst @ 21-01-2008, 10:48 PM) *

Fetele cica azi a fost cea mai trista zi din an,asta dupa nush ce calcule facute de astrologi.Cum v-a mers voua? ca mie nu prea bine. sad.gif

21 iunie e prima zi de vara (nu calendaristica, ci adevarata), solstitiul de vara...

Daca azi a fost ziua cea mai trista, pai atunci pot sta linistita pe anul asta rolleyes.gif cheer.gif
carlitaa
Buna dimineata , fetele! pupic.gif Ma bucur mult ca sunt din nou cu voi aici... cheer.gif Vreau sa va multumesc inca odata pentru urarile pentru tatal meu. Sunteti foarte, foarte dragute!Ramona, te rog mult, lasa-mi scris numarul acela de telefon, ca m-am imbolnavit cand am vazut ce minunatii de unghii poti avea... wink1.gif Deabea astept sa le am si eu...Va pup mult, mult, mult, si pentru voi, floare.gif

Tzutzi, superbe unghiile tale! wink1.gif

Lourdess, iti doresc sa iti mearga la fel de bine toata saptamana! give_rose.gif
nusarich
'Neata neuroni!

La multi ani, Ramona! Sa-ti implinesti toate dorintele!
michelle
Neata!
La multi ani, Ramo! cheer.gif Sa fii fericita si iubita, sa ai parte de multe surprize placute pupic.gif
Imagine
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif RAMONA, LA MULTI:MULTI ANI FERICITI!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Fetele,dupa dezmatzul de la ziua lui fi-miu, am dat 600g jos saptamana asta! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Traiasca WW,ca uite asa mai mancam si noi bine si slabim! wink1.gif
Deea
La multi ani Ramo! give_rose.gif
bubbles
LA MULTI ANI Ramo pupic.gif pupic.gif hug.gif
Dana e adevarat ce zici tu acolo grin.gif si cu dezmat cat de putin si tot dai jos macar cateva grame.Felicitari pt ticker hug.gif
Ella79
LA MULTI ANI RAMONA!!! [b]Sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa, iubita si cea mai fericita din lume!
Nessie
CITAT(daconst @ 21-01-2008, 10:48 PM) *

Tzutzi,meseriase unghile...nici n-ai spune ca nu-s facute la salon! wink1.gif

Daca ne uitam la cursul euro, da, pot spune ca a fost cea mai trista zi. doh.gif Am de platit azi 500 euro la cursul de ieri. mad.gif
Tulip
Ramo,la multi ani! floare.gif
bubbles
Pai Ness vezi ca azi e mai scump euroiul .. a ajuns aproape la 3.8 lei asa ca ieri a fost mai ieftin blum.gif
carlitaa
La multi ani, Ramona! Sa ai parte de tot ce este mai bun pe lumea asta, sa fii fericita, implinita si sa arati exact asa cum iti doresti! give_rose.gif
Tzutzi80
Neata fetelor! La multi ani Ramona!

Carlita, poate nu ar fi rau sa iti schimbi avatarul. Este la fel ca cel al lui Honey79, si pe mine una ma ameteste mereu, am impresia ca scrie ea, si nu intelegeam cum s-a apucat ea, gravida in 8 luni de slabit w00t.gif doh.gif
carlitaa
OK, Tzutzi, ma conformez. Acuma schimb avatarul... Adevarul este ca imi placea ursuletul ala... mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.