Dumbo
22-01-2008, 11:28 AM
Tzutzi80 asa mi se parea si mie la inceput... acum parca m-am obisnuit.
Buna dimineata.
De fapt m-am plictisit deja de lucru, dar nu am apucat inca sa beau cafeaua de dimineata.
LA MULTI ANI, RAMONA!
carlitaa
22-01-2008, 11:31 AM
Buna dimineata, Dumbo!
Tzutzi, am schimat avatarul!
lourdess
22-01-2008, 11:38 AM
Neata fetele, sau buna ziua!
Cafeluta?
Ramona, iti urez si aici La Multi Ani!!!
carlitaa
22-01-2008, 11:44 AM
Hmmmmmmmmmmmmm, ce pofta mi-ai facut...Multumesc mult de tot de cafea!
lourdess
22-01-2008, 11:54 AM
Cu drag, pt toate fetele, cucuietele!
otilici
22-01-2008, 12:29 PM
La Multi Ani,Ramona!
ganesha
22-01-2008, 05:15 PM
Stiu ca am disparut in ceata ca magaru-n noapte cu meniurile, desi promisesem

Zilele astea am atacat un program detox (nimic semipreparat sau preparat deja, totul facut de mina mea, nu tu grasimi animale, nu tu sare, nu tu aia, nu tu aialalta,
mind & body si in armonie cu principiile Ayurvedice, etcetcetc). De aceea nu am sa tin cont de procentele de macronutrienti, si de fructele pline de zahar care de obicei nu figureaza la mine-n dieta din motive evidente. Azi am programat o zi de flush away, ca si asa stau acasa.
Am mai discutat ieri despre asta.
Deci,
vorba lunga saracia omulu':
Meniul de ieri:MD: ovaz fiert + scortisoara+ 1/2 lingura miere + 10 migdale + o portocala
Snack: o portocala
Prinz: 2 cartofi fierti + 1/2 lingura ulei de masline + otet balsamic + baby carrots
Snack: o para + 10 migdale
Cina: 1 cup linte fiarta simpla
Snack: o portocala
Total: 1100 calorii, 20 % grasimi, 1 % saturate, 70% carb, 10 % proteine, 40 g fibre, 0 colesterol, 60 mg sodiu
Sport: o ora forta
Comentarii: scopul zilelor astora e de detox, de aici % complet dubioase de macronutrienti. Obiectiv atins (grasimi saturate, fibre, colesterol, sodiu, etc)
peach
22-01-2008, 10:38 PM
Dumbo
22-01-2008, 10:45 PM
In sfarsit am ajuns si eu acasa. Am profitat ca nu e al meu acasa sa ies un pic la plimbare.... bineinteles ca nu am gasit nimic si m-am intors acasa cu buza umflata, dar macar am facut miscare.
Azi a fost iarasi nebunie la lucru, dar parca nu am chef de nimic. Parca as vrea sa imi iau un concediu... de vre-o 2 ani....
LA MULTI ANI, RAMONA!!!dana felicitari, e mare lucru sa slabesti dupa o ``escapada``. Oricum, tortul a fost f light, foietajele alea ce putea sa puna probleme, dar nu a fost cazul
carlitaa
23-01-2008, 08:17 AM
Buna dimineata, fetele! Si o zi buna sa avem toate!
daconst
23-01-2008, 10:16 AM
May,mersi mult!

Sa va spun ca maine trebuie sa sarbatorim la gradi?Si ca azi fac tortul in forma de fluture...daca mi-o iesi.
Macar acolo stiu ca are cine sa-l manance si nu mai vin cu el acasa.
michelle
23-01-2008, 10:24 AM
Neata dragelor!
Dana, felicitari pt cantar!
Si eu m-am cantarit azi si am greutatea de pe ticker, finnaly. Am slabit saptamana trecuta 500g (de la 56 la 55.5), iar azi aveam 55.0 iupiiii!!

O sa incerc sa pun meniurile pe forum
Meniu marti 22 ianuarie
ou 2
paine 1
musaca 5
salata sfecla, hrean 0.5
grefa 0
portocala 0
pulpa pui, tocana 3
lapte 2.5
fulgi 3
Total 17p
carlitaa
23-01-2008, 10:26 AM
Bravo, bravo, bravo, Michelle! Sa o tii tot asa! Si daca poti, scrie-ne si noua meniurile tale, sa ne mai inspiram, ca eu una, chiar nu mai stiu ce sa mananc. Multumesc mult de tot
michelle
23-01-2008, 10:29 AM
Nu stiu daca sunt un exemplu bun de urmat, eu nu imi calculez macronutrientii
Meniu luni 21 ianuarie
lapte 2.5
fulgi 3
iaurt 1
1/2 chifla 1
ciorba 2
paine 1
portocala 0
piure 4
ficatei 3
4 jumatati de 4 bomboane diferite 3
Total 20.5
Dumbo
23-01-2008, 10:34 AM
Super, Miha. Asteptam meniurile.
Eu ieri am refuzat sa mai mananc cand am ajuns acasa si asa ca azi de dimineata m-am trezit cu o foame de lup. Dar si cu 66.9kg la cantar.
Oricum daca nu se stabilizeaza greutatea nu schimb ticker-ul.
Incerc sa ma las de cafea. Pana acum credeam ca pentru mine cafeaua e numai o parte dintr-un ritual, ca nu am numaidecat nevoie de ea. Acum incep sa imi dau seama ca parca e mai mult de atat. Chiar imi lipseste cafeaua, sunt ca un drogat, cand simt miros de cafea sunt disperata...
lourdess
23-01-2008, 10:38 AM
michelle
23-01-2008, 10:39 AM
CITAT(ganesha @ 22-01-2008, 05:15 PM)

Prinz: 2 cartofi fierti + 1/2 lingura ulei de masline + otet balsamic + baby carrots
Ce ierburi aromate pui la cartofi, daca pui?

Sau condimente...
Mie legumele fierte fara nimic mi se par cam seci, chiar daca pun ulei/otet..
CITAT(Dumbo @ 23-01-2008, 10:34 AM)

Chiar imi lipseste cafeaua, sunt ca un drogat, cand simt miros de cafea sunt disperata...
Uite ce te-a simtit Lourdess
Multumim pt cafea
lourdess
23-01-2008, 10:44 AM
Ei, acu' e bine, mai rau o sa fie cand va voi cere banii pe cafea
Tzutzi80
23-01-2008, 10:45 AM
Uite ca mai naste o afacere pe net....dupa cabinetul meu de manichiura
lourdess
23-01-2008, 10:47 AM
CITAT(Tzutzi80 @ 23-01-2008, 10:45 AM)

Uite ca mai naste o afacere pe net....dupa cabinetul meu de manichiura

Pai ce, numa' tu sa fii patronesa???
carlitaa
23-01-2008, 11:37 AM
Eu am mancat cam haotic zilele trecute. Ieri am mancat la ora 10 o portie mica, mica de paste cu sunca, nu stiu sigur, dar aprox 4 puncte. La ora 14- o chiftea. 2 puncte? Iar de atunci pana seara am fost intr-o fuga continua si la ora 21 m-am trezit cu o foame de lup. Asa ca, am mancat o conserva de peste in ulei, 2 felii de paine si o cana cu lapte. Cam haotic cred, mai ales ca mama de seara trebuia sa fie putin mai saraca in calorii, dar cred ca m-am incadrat in numarul de puncte.Sa vedem ce voi manca astazi...
Am cautat in tabelul cu alimente si nu mi-a venit sa cred....

Ton in ulei- 10 puncte????????????????????

Deci, numai la masa de seara am avut 13,5 puncte. Wow, trebuia sa ma gandesc de doua ori inainte sa mananc tonul ala

Dar, gata s-a terminat cu tonul in ulei...
Va rog mult de tot...am o intrebare. iN LEGATURA CU KILO-KICK-UL.3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor .
Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust). Se mananca seara inainte de culcare, dupa el nu se mai mananc si nu se mai bea nimic? Si in cursul zilei mananci normal, dupa puncte? Si ce efect are kilo-kick-ul?Si cat de des poate fi facut? Multumesc frumos,
michelle
23-01-2008, 11:48 AM
Kilo-kcick-ul se face dupa 2 saptamani in care te afli la platou, adica daca nu slabesti 2 saptamani consecutive, poti face kilo-kick-ul
Poate daca ai scurs uleiul nu ai consumat chiar 10p...
bubbles
23-01-2008, 12:09 PM
Neata.Sa pun si eu meniul haotic de ieri .. credeti-ma ca am avut muuulta treaba si de aia am mancat asa

pulpa pui 213 5.3
mazare 200g 2
paine secara 5
maioneza usturoi 3.5
bomboane cioco 2
total:17.8p din 19

.Am mancat cam multe puncte dra daca va uitati bine .. nu mai am cartofi.Azi am tot mazare cu pulpa
).gif)
Miha felicitari pt ticker
carlitaa
23-01-2008, 01:16 PM
Multumesc, Michelle! Deci, doar in faza de platou. Dar nu stiu daca mananci normal in cursul zilei respective
Asa, pana acum am mancat o banana- 1 punct, o portocala mare si 3 mandarine mici- 1 punct.

Pana acum este super...

. Sa vedem cand voi ajunge acasa de la servici

Sa ma gandesc la ceva buuuuuuuuuuun si sarac in calorii
michelle
23-01-2008, 01:44 PM
Da, in cursul zilei mananci normal, dar sa iei in calcul si punctajul de la branza quark si albusul de ou.
daconst
23-01-2008, 02:06 PM
Bravo
,Miha,taci si faci!
Dumbo,ce inaltime ai?scuze daca ai mai spus.
Dumbo
23-01-2008, 02:20 PM
Dana am cam 162cm.
Azi pana acum am mancat:
- 1 mar
- 1 sana Tnuva (mai am ceva dar cred ca o termin pana cand plec acasa)
- 2 sandwich-uri cu branza cu salata de ardei si rosii
Cam atat. Diseara am in plan fructe. Ma asteapta un pomelo de o gramada de vreme, si eu il tot ignor.
Monic
23-01-2008, 02:30 PM
In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate
"singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"
"Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe:
"Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."
bubbles
23-01-2008, 02:38 PM
ganesha
23-01-2008, 02:44 PM
CITAT(michelle @ 23-01-2008, 10:39 AM)

CITAT(ganesha @ 22-01-2008, 05:15 PM)

Ce ierburi aromate pui la cartofi, daca pui?

Sau condimente...
Mie legumele fierte fara nimic mi se par cam seci, chiar daca pun ulei/otet..
Miha, alaltaieri am pus doar patrunjel tocat, din cep proaspat, nu uscat. In mincaruri pun o gramada de ierburi si condimente, dupa cheful de moment, cind maninc doar legume nu prea pun, pentru ca au o aroma finuta tare pe care nu imi place sa o acopar cu altceva.
--> Despre ziua de ieri:
S-a dus ziua mea de
flush away cu bine, acum imi dau seama ce mult imi lipsea, pe vremuri cind eram mai copila nu trecea luna sa nu fac asa de macar o data, de 2 ori.
Deci azi fuse:
- suc de: morcov+mar+ananas+para
- supa crema de legume
- suc de: portocale+mere+ananas
Imaginatia n-are limite, nu dupa alte principii, intinse pe parcursul zilei. Multe. Captusit bine cu ceaiul meu de toate zilele si de apa mea de toate zilele.
De azi revin la mincatul clean&grean.

Intotdeauna m-au fascinat miercurile
).gif)
, ca e fix mijlocul saptaminii, da' fix. O miercure faina sa aveti!

(ma rog, cit mai e din ea, la mine abia e dimi devreme)
Pisik
23-01-2008, 03:02 PM
Va pup fetele! Am zis sa mai scriu si eu pe aici, ca ma dati disparuta
Ganesha, vad ca ziua ta de "flush away" seamana f mult cu regimul de viata pe care incerc eu sa il tin. Deja nu ma mai intereseaza kg, daca se duc si ele, foarte bine, dar nu e prioritatea mea acum. Din cauza ca am descoperit si eu ca am probleme si desi probabil ma voi opera (nu vreau sa intru in detalii aici public) vreau sa incerc sa ajut organismul si, inspirata de o colega care a avut aceeasi problema si a scapat, dar si ghidata de capul propriu, incerc sa tin un regim bazat pe cat posibil pe natural.
Ce mananc:
- legume (crude facute salata, congelate facute in wok sau cratita, fierte pur si simplu, pe gratar in cazul vinetelor, dovleceilor, la cuptor sau crude in salata in cazul ciupercilor)
- fructe (pomelo dimineata, mere, mandarina kiwi, etc. ca si gustari)
- aluneturi (nuci, migdale, seminte, alune pamant toate crude)
- wassa integral
- paine neagra facuta in casa (destul de putina)
- paste integrale cu sos de rosii (cumparat, dar fara conservanti si adaosuri)
- orez (mai mult brun, dar si alb)
- probabil cereale integrale, inca nu am mancat
- branza telemea f putin sarata sau cas, ambele luate de la [*****] (singurul lactat, singurul lucru cumparat)
- probabil voi manca si peste, macar o data pe saptamana
Incerc sa evit dulciurile, carnea si tot ceea ce este cumparat gata ambalat (chiar si lapte, iaurt, etc.). Am renuntat la cafea si partial si la sare (doar ce are branza si uneori mai folosesc sare din aia fara sodiu sau asa ceva)
Tin aprox de sambata (in week-end am avut ceva scapari - o vizita cu tort, niste paine alba, etc) iar mai calumea de luni. Nu pot sa zic ca e usor, dar nici ca mor. Intetionez sa ma tin cat pot (cateva luni ar fi ideal), sa fac mici exceptii in vizite, in deplasari si poate cate o seara de rasfat cu iubi.
Deocamdata sunt un pic ametita si banuiala mea este ca ies toxinele din corp, sper sa nu fie altceva
ganesha
23-01-2008, 03:13 PM
CITAT(Pisik @ 23-01-2008, 03:02 PM)

Ganesha, vad ca ziua ta de "flush away" seamana f mult cu regimul de viata pe care incerc eu sa il tin.
Pisik, ma bucur sa te vad, dar imi pare rau ca ai probleme. Ziua mea de
flush away a fost
NUMAI cu sucuri de legume/fructe si supa, nu se poate pe termen lung asa ceva, maxim o zi pe saptamina, sau 3 zile la rind pe luna.

sper sa se rezolve toate cu bine. E bine ca ai ales sa maninci curat, si ca lasi partea cu kilogramele la o parte. De obicei aratatul bine si kilele in minus vin ca bonus sau side effect la mincatul sanatos si echilibrat. A, e normal sa te simti ametita si sa ai dureri de cap cind incepi sa renunti la semipreparate, cafea, alimente cu sare multa. Te mai

o data si sper sa ne dai vesti bune!
carlitaa
23-01-2008, 03:15 PM

Buna, din nou! Sunt inca la servici si se pare ca programul se va mai prelungi.....

. Si mi-e o foameeeeeeeeeeeeeeeee...Nu am la mine decat fructe, asa ca, am mai mancat o banana, inca 1 punct si 2 portocale, la care mai numar 1 punct. Tot nu m-am saturat, dar decat sa mananc prostii, mai bine mai rabd putin pana acasa. Va pup pe toate si va mai scriu,
stardust
23-01-2008, 03:16 PM
Legat de conservele in ulei, eu nu cred ca au chiar atatea puncte. Ei cand calculeaza de pe amalaj, calculeaza intreaga cantitate de ulei prezenta in cutie (pestele cam pluteste in ea) dar noi nu mancam uleiul ala. Sigur ca se mai si imbiba in peste dar totusi ramane o cantitate considerabila in conserva. In caz ca nu ati inmuiat painea in ulei, cred ca sunt puncte false.
Pisik, carne nu mananci deloc? Eu de ceva vreme mananc tot ca si tine: multe legume, grasimi bune, sucuri naturale... carne mai putin (inca imi mai fac sandwich cu sunca din cand in cand, dar cred ca m-as lipsi de el). Singurul dezavantaj al legumelor din punctul meu de vedere este ca trebuie sa merg mai des la magazin, ca sa le am proaspete.
carlitaa
23-01-2008, 03:17 PM
Pisik, sa te faci sanatoasa si sa dea D-zeu sa scapi fara operatie. Sa ne auzim cu vesti mai bune!
danyhoney
23-01-2008, 03:41 PM
CITAT(michelle @ 23-01-2008, 09:24 AM)

Si eu m-am cantarit azi si am greutatea de pe ticker, finnaly. Am slabit saptamana trecuta 500g (de la 56 la 55.5), iar azi aveam 55.0 iupiiii!!

O sa incerc sa pun meniurile pe forum
Felicitari , Miha !
CITAT(Pisik @ 23-01-2008, 02:02 PM)

Ganesha, vad ca ziua ta de "flush away" seamana f mult cu regimul de viata pe care incerc eu sa il tin. Deja nu ma mai intereseaza kg, daca se duc si ele, foarte bine, dar nu e prioritatea mea acum. Din cauza ca am descoperit si eu ca am probleme si desi probabil ma voi opera (nu vreau sa intru in detalii aici public) vreau sa incerc sa ajut organismul si, inspirata de o colega care a avut aceeasi problema si a scapat, dar si ghidata de capul propriu, incerc sa tin un regim bazat pe cat posibil pe natural.
Pisi , multa-multa sanatate !!!
CITAT(stardust @ 23-01-2008, 02:16 PM)

Legat de conservele in ulei, eu nu cred ca au chiar atatea puncte. Ei cand calculeaza de pe amalaj, calculeaza intreaga cantitate de ulei prezenta in cutie (pestele cam pluteste in ea) dar noi nu mancam uleiul ala. Sigur ca se mai si imbiba in peste dar totusi ramane o cantitate considerabila in conserva. In caz ca nu ati inmuiat painea in ulei, cred ca sunt puncte false.
In lista mea am ton in ulei ,
doar cantitatea de ton , 150 gr = 10 p
Dana , ce tare e avatarul ! Are Lucas carnaval la gradi de l-ai imbracat in clown ?
nusarich
23-01-2008, 03:46 PM
Pisi, sanatate multa si rabdare sa treci cu bine prin detoxifiere si refacere!
Pisik
23-01-2008, 04:11 PM
CITAT(ganesha @ 23-01-2008, 05:13 PM)

CITAT(Pisik @ 23-01-2008, 03:02 PM)

Ganesha, vad ca ziua ta de "flush away" seamana f mult cu regimul de viata pe care incerc eu sa il tin.
Pisik, ma bucur sa te vad, dar imi pare rau ca ai probleme. Ziua mea de
flush away a fost
NUMAI cu sucuri de legume/fructe si supa, nu se poate pe termen lung asa ceva, maxim o zi pe saptamina, sau 3 zile la rind pe luna.

sper sa se rezolve toate cu bine. E bine ca ai ales sa maninci curat, si ca lasi partea cu kilogramele la o parte. De obicei aratatul bine si kilele in minus vin ca bonus sau side effect la mincatul sanatos si echilibrat. A, e normal sa te simti ametita si sa ai dureri de cap cind incepi sa renunti la semipreparate, cafea, alimente cu sare multa. Te mai

o data si sper sa ne dai vesti bune!
Eu citisem partea aia cu detox, in care ai papat multe seminte, legume, fructe si despre aia am zis ca seamana cu dieta mea
CITAT(stardust @ 23-01-2008, 05:16 PM)

Pisik, carne nu mananci deloc? Eu de ceva vreme mananc tot ca si tine: multe legume, grasimi bune, sucuri naturale... carne mai putin (inca imi mai fac sandwich cu sunca din cand in cand, dar cred ca m-as lipsi de el). Singurul dezavantaj al legumelor din punctul meu de vedere este ca trebuie sa merg mai des la magazin, ca sa le am proaspete.
Sorana, mananc exact ce am scris. Fara carne (nu mai mancam decat pui oricum, dar am renuntat si la el), fara oua, fara lactate, doar branza o mananc, si asa proaspata, din piata. Eu zic ca e ok
bubbles
23-01-2008, 05:31 PM
Cum punctati stafidele?
danyhoney
23-01-2008, 06:02 PM
50 gr = 2,5 p
CITAT(carlitaa @ 23-01-2008, 08:15 AM)

am mai mancat o banana, inca 1 punct si 2 portocale, la care mai numar 1 punct. Tot nu m-am saturat, dar decat sa mananc prostii, mai bine mai rabd putin pana acasa. Va pup pe toate si va mai scriu,

Nu e nevoie sa punctezi iar portocalele, de vreme ce ai punctat mandarinele si portocala de dimineata (sau pranz):
CITAT(carlitaa @ 23-01-2008, 06:16 AM)

pana acum am mancat o banana- 1 punct, o portocala mare si 3 mandarine mici- 1 punct.
Punctul in plus se pune la sfarsitul zilei, daca toata cantitatea de fructe depaseste limita admisa pe zi. Aceeasi regula se aplica si la legume.
ramonavlas
23-01-2008, 07:53 PM
Va multumesc din suflet pt urari. Ieri nu am apucat sa intru pe la voi din lipsa de timp. Abia la ora 16 am ajuns acasa si la 17.40 trebuia sa fiu la restaurant ca la 18 imi soseau invitatii.
Ne-am distrat super tare, am stat pana azi noapte la 3 si dimineata la 9 am mers iar la munca. Azi am ajuns acasa la 18 (am fost iar la manichiura sa imi schimb modelul), acum am terminat cu bagajele ( un geamantan e numai cu hainitele Dariei) si acum il astept pe babuin sa apara.
La 1.40 avem tren din Sighisoara, deci pe la 12.30 am plecat din casa.
Nu stiu daca voi avea timp sa intru pe net de la Cnstanta dar o sa va povestesc ce si cum a fost si o sa fac o gramada de poze........
V-am pupat si aveti grija de voi.
De luni sunt si eu din nou pe baricade.
axe10
23-01-2008, 08:18 PM
CITAT(bubbles @ 23-01-2008, 02:38 PM)

Buey, nu stiu nimic...ce s-a intamplat?!
daconst
23-01-2008, 08:47 PM
Dany,mersi,esti singura care ai observat.
Avem carnaval saptamana viitoare si i-am luat costum deja.Mai trebuie sa-i iau si culori sa-l pictez.Sper sa stea la pictat.
Pisik,chiar ma gindeam ce mai e cu tine.Felicitari pentru noul mod de viata si-ti doresc sa treci cu bine peste operatie!
Ramo,poze de la ziua ta,nu ne pui?
stardust
23-01-2008, 08:52 PM
CITAT(daconst @ 23-01-2008, 07:47 PM)

Avem carnaval saptamana viitoare si i-am luat costum deja.Mai trebuie sa-i iau si culori sa-l pictez.Sper sa stea la pictat.
Pisik,chiar ma gindeam ce mai e cu tine.Felicitari pentru noul mod de viata si-ti doresc sa treci cu bine peste operatie!
Ramo,poze de la ziua ta,nu ne pui?

Eu inca-l vad in Mos Craciun...
CITAT(daconst @ 23-01-2008, 01:47 PM)

Avem carnaval saptamana viitoare si i-am luat costum deja. Mai trebuie sa-i iau si culori sa-l pictez. Sper sa stea la pictat.
Mie mi-a aparut abia dupa ce-am golit cache-urile.
Ce face Lucas la carnaval? Are vreun rol anume? Intreb ca n-am idee de cum merg treburile
aistea
crissy
23-01-2008, 09:06 PM
CITAT(axe10 @ 23-01-2008, 08:18 PM)

CITAT(bubbles @ 23-01-2008, 02:38 PM)

Buey, nu stiu nimic...ce s-a intamplat?!
Nu se stie exact. S-ar parea ca de la medicamente. Asa am citit
aici.
ramonavlas
23-01-2008, 10:24 PM
Nu am facut multe poze, doar vreo 10-15 maxim, nu am avut timp de asa ceva
).gif)
O sa le pun si alea cand ne intoarcem de la botez, acum din pacate chiar nu mai am timp. Mai trebuie sa fac dush, sa imi pun cosmeticele, sa merg sa ii las masina la hotel si apoi sa e intalnim cu frate-mio sa ne duca la Sighisoara.
michelle
23-01-2008, 10:30 PM
CITAT(daconst @ 23-01-2008, 08:47 PM)

Avem carnaval saptamana viitoare si i-am luat costum deja. Mai trebuie sa-i iau si culori sa-l pictez.Sper sa stea la pictat.
In sfarsit am reusit sa vad si eu barbatelul Lucas

Ce haios o sa arate daca il si pictezi.. sa faci pozici

Pisik, felicitari pentru initiativa de a manca sanatos

Asteptam meniurile tale, poate asa ne mai inspiram si noi..
Suntem alaturi de tine, oricand ai nevoie de un umar
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.