Emu FELICITARI! Sarcina usoara, sa fiti sanatoi toti trei si nastere cel putin la fel de usoara ca a mea!
N-am mai scris de mult pe aici

dar va citesc de n ori pe zi. E un iures continuu la servici, cel putin in urmatoarea luna la fel va fi, sper sa treaca totul cu bine si sa ma linistesc putin prin martie-aprilie. In ultimul timp am tot avut diverse neplaceri...au cam venit una dupa alta dar sper sa se fi terminat sirul sa ma mai inveselesc si eu putin.
Am inceput sa ma cumintesc putin si la meniuri, inca nu am ajuns la greutatea de pe tiker dar sper in 1-2 saptamani sa revin.
In rest....ce sa zic, gluma gluma dar cred ca si eu si Alexia suntem facute pe drumuri, nu exista zi in care sa nu am n-spe drumuri de facut, inclusiv in we, in permanenta la noi in casa exista bagaje, genti, gentute....saracul copil daca 2-3 zile nu mergem nicaieri isi ia gentuta se duce la usa si zice "mami,
bagaie, pa!", momentan Alexia sta la ai mei in timpul saptamanii si in we o luam la noi, deci fac bagajem desfac bagaje

Din peripetiile Alexiei:
- sambata trecuta faceam baie amnadoua, dupa jumade ora, cand deja era creata ca un sharpei l-am strigat pe tati sa vina sa o ia...cand l-a vazut cu prosopul in mana s-a intors cu spatele la el si zicea fara oprire "baie, baie, baie, baie"!, eu o limpezeam ea se trantea la loc in cada si se baga si cu capul in apa....a vazut ca tot nu scapa a incepu "
disii" - adica imi spunea vezi Doamne ca trebuie sa o spal si pe dinti -, am spalat-o pe dinti, cand sa o iau din cada zice " ughii" - sa-i tai unghiile -

....doar doar o mai tin in apa putin.
- tot sambata am fost singurele pana pe la 4 dupa-amiaza si nu am avut chef sa fac nici curatenie nici mancare nici nimic, toata ziua am stat si m-am jucat cu ea....am lasat-o sa imparstie toate jucariile, haine....tot ce a vrut. Le-am lasat pe toate vraiste si am plecat la "uta, uta"...in parc... a venit D acasa si s-a speriat de numa, a crezut ca a intrat cineva peste noi in casa

... stiind ca nu sufar sa fie dezordine saracul s-a speriat, cand m-a sunat si a vazut ca e tel inchis deja se panicase...noroc ca am 2 telefonae si al doilea era deschis ca deja vroia sa sune la politie

We placut!