Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
[quote name='Maybeline' date='25-01-2008, 01:19 AM' post='113389']
bubule o pereche de canari nu vrei? naughty.gif ca mie mi-au mancat zilele wacko.gif

[/qoute]
May am vazut si canari ieri dar cand i-a auzit babu ce galagie fac a zis ca sigur nu-i trebuie lol.gif

[quote name='stardust' post='113478' date='25-01-2008, 01:19 PM']
Bubu, tu ai facut mult sport, asa ca nu cred ca esti chiar pe langa schema.

Carlita, ai apucat sa te uiti la retetele postate de fete? Sunt multe, de toate felurile, doar chef de gatit sa ai. wink1.gif
[/quote]
Star bine zis .. am facut dry.gif ca in ultima vreme ma mananca lenea sorry.gif
michelle
CITAT(ALICE @ 25-01-2008, 10:33 AM) *

Le mai recuperezi tu ciu-ciu!

lol.gif lol.gif Da, asta am zis si eu, nema recuperat..
Ei, oricum target-ul meu e sa slabesc pana la vara, asa ca no hurry
otilici
Ce pofta de facut bebei pe aici...mai-mai sa ma molipsesc si eu,nu alta doh.gif ... lol.gif
Sexymom
Sanatate Timeei Tulip.Sa se faca repede bine.
Michelle, super tonusul tau, si eu tot pana la vara vreau sa slabesc, de asta nici nu ma stresez prea mult cu regimul. )).gif

CITAT(otilici @ 25-01-2008, 11:19 AM) *

Ce pofta de facut bebei pe aici...mai-mai sa ma molipsesc si eu,nu alta doh.gif ... lol.gif

Si eu, dar numai de procesul in care se concep lol.gif
carlitaa
Multumesc de idee! Merg sa le frunzaresc. Pupici! floare.gif
michelle
CITAT(carlitaa @ 25-01-2008, 11:07 AM) *

Va rog, mai ajutati-ma cu o problema. Surini cum il punctati? Si voi cum il gatiti ca eu nu stiu decat prajit in ulei si nu prea as vrea....

Cand nu gasim produse in fisierul cu punctaje, le cautam in general pe alte site-uri, de exemplu: calorieking.com
Iata ce am gasit: Shellfish, Fresh: Crab, imitation, made from surimi 1.8p/100g
ALICE
Intrebare.Azi mi-am facut spaghetti integrale.Pe punga sunt trecute valorile pt 100g=300 calorii.Dar pt spaghetti uscate sau fierte?
dany
Alice , valorile sunt pentru spaghetele nefierte . La WW se puncteaza cu 3 p pana la saturatie , dar tu parca numeri caloriile , asa-i ?
ALICE
Da, le numar.Si aseara m-am ametit.Ma gandeam ca-s prea multe calorii
Dumbo
Alice, cum merge cu numaratul caloriilor?
Eu am observat ca e ok mai ales daca nu mananc seara cand ajung acasa decat cel mult fructe.
emu
CITAT(otilici @ 25-01-2008, 05:19 AM) *

Noi ne-am molipsit deja )).gif cam de multicel... 12 saptamani astazi. Ca tot am anuntat lumea ieri oficial, va anunt si pe voi azi. (n-am asteptat 2 luni dupa ectopica, cum recomandase dr., dar nu-i bai cheer.gif )

Vizita de ieri la dr. a fost tare emotionanta, acum inteleg de ce sunt proaspetele mamici asa de impresionate dupa ce asculta bataile inimii bebelului smile.gif

Si in ton cu subiectul fierbinte al zilei, surprinzator pt mine, dupa 3 luni inca n-am luat in greutate w00t.gif
stardust
Felicitari, emu!! Asta da veste buna pe ziua de azi!! cheer.gif cheer.gif

Cum te simti?
dany
Emi , supeeeerrrrr !!!!! cheer.gif Sa ai o sarcina usoara si un bb baby.gif sanatos si voios !!!
Tulip
Wow,Emu,felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
stardust
CITAT(Tulip @ 25-01-2008, 05:19 PM) *

Multa sanatate Timeei pupic.gif Cum se mai simte? Nu-i e dor de copiii de la gradi?
Tulip
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 06:20 PM) *

Multa sanatate Timeei pupic.gif Cum se mai simte? Nu-i e dor de copiii de la gradi?

E bine....adica tuseste,ii mai curge nasucul,dar nu-i grav......in fiecare dimineata se pregateste la gradi,mi-e si mila de ea,dar nu am s-o duc inca 1-2 saptamani..... smile.gif

Cum stai cu dieta?cand ai zi de cantar? naughty.gif naughty.gif
stardust
CITAT(Tulip @ 25-01-2008, 05:25 PM) *

CITAT(stardust @ 25-01-2008, 06:20 PM) *

E bine....adica tuseste,ii mai curge nasucul,dar nu-i grav......in fiecare dimineata se pregateste la gradi,mi-e si mila de ea,dar nu am s-o duc inca 1-2 saptamani..... smile.gif

Cum stai cu dieta?cand ai zi de cantar? naughty.gif naughty.gif

Marti blushing.gif
daconst
WOW ce vesti aici!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

EMU FELICITARIIIII!!! floare.gif floare.gif floare.gif
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
emu
Ma simt mult mai bine decat acum 2 saptamani, multumesc de intrebare smile.gif, si sper sa ma tina starea asta cat mai mult pray.gif Nu am fost in stare sa ma uit la salate si nici la carne din decembrie... o luna jumate am mancat mai mult fructe, paste cu sos de rosii, oua (mai putine) si branza (greu al naib.ii mai ales cand aveam si un nr de 1800-2000 de calorii de atins pe zi )).gif)... acum mi-am revenit, am energie cat pt doi. Parca nici n-as fi insarcinata )).gif

Va multumesc mult de urari give_rose.gif
Dumbo
Felicitari Emu. 12 saptamani zici? Felicitari si o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si voios.
bubbles
CITAT(emu @ 25-01-2008, 08:06 PM) *

CITAT(otilici @ 25-01-2008, 05:19 AM) *

Noi ne-am molipsit deja )).gif cam de multicel... 12 saptamani astazi. Ca tot am anuntat lumea ieri oficial, va anunt si pe voi azi. (n-am asteptat 2 luni dupa ectopica, cum recomandase dr., dar nu-i bai cheer.gif )

Vizita de ieri la dr. a fost tare emotionanta, acum inteleg de ce sunt proaspetele mamici asa de impresionate dupa ce asculta bataile inimii bebelului smile.gif

Si in ton cu subiectul fierbinte al zilei, surprinzator pt mine, dupa 3 luni inca n-am luat in greutate w00t.gif

Wow .. credeam ca ai anuntat in alta zi ca esti insarcinata wacko.gif .Felicitariiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Se are ca tu esti a 3 a mamica de 2008 cheer.gif .Felicitari si pt greutate cheer.gif
Dumbo
De ce a treia?
luchi
Emu, multumim ca ai impartasit vestea asta cu noi.

Sa ai parte de o sarcina si nastere usoara. Sanatate multa si din tot sufletul felicitari. floare.gif
bpaula
Emu felicitari si de la mine si multa multa sanatate si tie si la cel/cea mic/ cheer.gif
May
w00t.gif w00t.gif w00t.gif Felicitari emu, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!! hug.gif
emu
Bubbles, nu, n-am anuntat mai devreme ca am asteptat rezultate de la diferite teste pana acum smile.gif Bine ca vor mai fi si altele peste o luna, dar speram ca va fi totul ok.

Fetele w00t.gif inca odata Multumesc! hug.gif Nu ma asteptam sa primesc un asemenea raspuns si asa rapid )).gif E vineri seara... la distractie cu voi, beti si pt mine, ca tot n-am voie nici cafele, nici alcoolice, nici sucuri cu indulcitori )).gif

O sa va tin la curent cu evolutia smile.gif
Monic
Felicitari Emu!
Miha, multumesc pt dedicatie, tare m-ai nimerit!
Pt Voi ca eu tare bine m-am distrat ascultand-o!
http://www.youtube.com/watch?v=L30V5vnYHzk
emu
CITAT(Dumbo @ 25-01-2008, 12:40 PM) *
De ce a treia?
Cred ca vroia sa spuna a treia dupa honey79 si noni, care nasc si ele anul acesta; honey79 e due in februarie! Mai are tare putin smile.gif
ganesha
Emu, eu nu alcoolizez, nici nu cafelesc, nici nu sucalesc, da' ma bucur din tot sufletul pentru tine, si-ti zic de cel mai mare bine! cheer.gif Sa-ti fie intr-un ceas bun, sa fii sanatoasa, si sa dospesti un bebe sanatos, ca frumos si destept cu siguranta o sa fie naughty.gif
otilici
Wooow!!Suuuper veste,emu!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari din toata inima!Atat de mult ma bucur pentru tine smile.gif give_rose.gif give_rose.gif Sa aveti parte de multa sanatate amandoi,si tu si baby.gif ,sa-ti aduca multe bucurii.
dany
CITAT(emu @ 25-01-2008, 09:17 PM) *

Fetele w00t.gif inca odata Multumesc! hug.gif Nu ma asteptam sa primesc un asemenea raspuns si asa rapid )).gif E vineri seara... la distractie cu voi, beti si pt mine, ca tot n-am voie nici cafele, nici alcoolice, nici sucuri cu indulcitori )).gif

Iti dai seama ca ne-ai lasat pe toate cu gura cascata , da ? Tu taci si faci ...bravo )).gif

Hai ca eu am baut un pahar de vin in seara asta ...jumate a fost pentru tine si bb . E bine ? hug.gif

CITAT(Monic @ 25-01-2008, 09:20 PM) *

Pt Voi ca eu tare bine m-am distrat ascultand-o!
http://www.youtube.com/watch?v=L30V5vnYHzk

La mine se tot intrerupe dar ... am prins ritmul )).gif . Saru-mana !
dany
La o ferma de pasari, o gaina face un ou de o jumatate de kilogram.
Reporteri, ziaristi, televiziuni, posturi de radio sosesc sa faca un reportaj despre incredibilul fapt!
Toti cei veniti se reped la gaina sa-i puna intrebari:
- Cum ati reusit acest lucru, sa faceti un ou de o jumatate de kilogram?
- Secret familial - raspunde gaina!
- Ce planuri aveti pentru viitor?
- Sa fac un ou de un kilogram!
Toti reporterii si ziaristii se indreapta spre cocos:
- Cum ati reusit acest lucru?
- Secret familial - raspunde cocosul!
- Ce planuri aveti pentru viitor?
- Sa-i sparg fata strutului!
bubbles
CITAT(emu @ 26-01-2008, 12:17 AM) *

Bubbles, nu, n-am anuntat mai devreme ca am asteptat rezultate de la diferite teste pana acum smile.gif Bine ca vor mai fi si altele peste o luna, dar speram ca va fi totul ok.

Tinem pumnii sa fie tot bine give_rose.gif .Eu nu ma distrez ca babuinul e la scarbici sorry.gif .Maine examene dar maine seara e ziua uneia din nase asa ca poate maine seara cine stie )).gif
CITAT(emu @ 26-01-2008, 12:20 AM) *

CITAT(Dumbo @ 25-01-2008, 12:40 PM) *
De ce a treia?
Cred ca vroia sa spuna a treia dupa honey79 si noni, care nasc si ele anul acesta; honey79 e due in februarie! Mai are tare putin smile.gif

Asa e .. acusica naste Honey cheer.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 03:49 PM) *
Hai ca eu am baut un pahar de vin in seara asta ...jumate a fost pentru tine si bb . E bine ? hug.gif

Foarte bine, saru'mana smile.gif

Multumesc mult de urari hug.gif

p.s. inca ma mai distrez cu videoclipul postat de Monic lol.gif lol.gif "hey ya'll" - asta-mi place si mie sa-l spun )).gif ; "I keep my Christmas lights on on my front porch all year long" - lesin de ras lol.gif
ironmissy
emu, nu ne cunoastem, dar un copil e intotdeauna un motiv de bucurie! felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Tulip
Buna dimineata!!!Trezireaaa!!!! blum.gif
Imagine
otilici
Asa de dimineata? blushing.gif E weekend... yawn.gif lazy.gif
cafea.gif
michelle
Emu w00t.gif Felicitaaaaari!!!! cheer.gif Sarcina usoara iti doresc, si un bb sanatos tun pupic.gif
Cherie
Felicitari viitoarelor mamici, sarcina usoara, bebei frumosi, sanatosi si numai bine! hug.gif pupic.gif pupic.gif
Deea
Emu FELICITARI! Sarcina usoara, sa fiti sanatoi toti trei si nastere cel putin la fel de usoara ca a mea! cheer.gif

N-am mai scris de mult pe aici blushing.gif dar va citesc de n ori pe zi. E un iures continuu la servici, cel putin in urmatoarea luna la fel va fi, sper sa treaca totul cu bine si sa ma linistesc putin prin martie-aprilie. In ultimul timp am tot avut diverse neplaceri...au cam venit una dupa alta dar sper sa se fi terminat sirul sa ma mai inveselesc si eu putin.
Am inceput sa ma cumintesc putin si la meniuri, inca nu am ajuns la greutatea de pe tiker dar sper in 1-2 saptamani sa revin.
In rest....ce sa zic, gluma gluma dar cred ca si eu si Alexia suntem facute pe drumuri, nu exista zi in care sa nu am n-spe drumuri de facut, inclusiv in we, in permanenta la noi in casa exista bagaje, genti, gentute....saracul copil daca 2-3 zile nu mergem nicaieri isi ia gentuta se duce la usa si zice "mami, bagaie, pa!", momentan Alexia sta la ai mei in timpul saptamanii si in we o luam la noi, deci fac bagajem desfac bagaje smile.gif

Din peripetiile Alexiei:
- sambata trecuta faceam baie amnadoua, dupa jumade ora, cand deja era creata ca un sharpei l-am strigat pe tati sa vina sa o ia...cand l-a vazut cu prosopul in mana s-a intors cu spatele la el si zicea fara oprire "baie, baie, baie, baie"!, eu o limpezeam ea se trantea la loc in cada si se baga si cu capul in apa....a vazut ca tot nu scapa a incepu "disii" - adica imi spunea vezi Doamne ca trebuie sa o spal si pe dinti -, am spalat-o pe dinti, cand sa o iau din cada zice " ughii" - sa-i tai unghiile - smile.gif ....doar doar o mai tin in apa putin.
- tot sambata am fost singurele pana pe la 4 dupa-amiaza si nu am avut chef sa fac nici curatenie nici mancare nici nimic, toata ziua am stat si m-am jucat cu ea....am lasat-o sa imparstie toate jucariile, haine....tot ce a vrut. Le-am lasat pe toate vraiste si am plecat la "uta, uta"...in parc... a venit D acasa si s-a speriat de numa, a crezut ca a intrat cineva peste noi in casa tease.gif ... stiind ca nu sufar sa fie dezordine saracul s-a speriat, cand m-a sunat si a vazut ca e tel inchis deja se panicase...noroc ca am 2 telefonae si al doilea era deschis ca deja vroia sa sune la politie smile.gif

We placut! give_rose.gif
MagdaC
Salutare la neuroni,

Eu nu v-am mai vizitat de mult....De unde nu am net la serviciu, a "murit" si acasa, fie- tarana usoara. Acuma sunt n vizita la frate-meu, si am scapat in calculator smile.gif

In primul rand va pup pe toate, si vreau sa va spun ca chiar imi lipsiti floare.gif
Felicitari viitoarelor mamici! Sa va dea Dumnezeu copiii minunati ! Tinem pumnii si la cele care sunt la faza de proiectare naughty.gif

Acuma, ca sa intru in tematica:
Am o veste rea (pt mine) si o veste bunicica (tot pt mine) : mi-am schimbat saptamana trecuta bateriile la cantarul electronic, si ceea ce a avut el sa-mi comunice m-a aruncat intr-o neagra depresie : 65.9 kg !!!! blink.gif Cantarul mecanic era cu 2.5kg mai amabil.... Eh, am luat o gura de aer, si am zis: aia e....trebuie sa ma pun pe treaba. Am scapat de 0.5 kg in saptamana trecuta. Asta a fost vestea rea. )).gif

Vestea buna e ca am inceput sa merg la pilates. Azi a fost a treia sedinta, si deja m-am obisnuit si imi place. Ma dor toti muschii, dar e bine, inseamna ca au facut treaba biggrin.gif
Cu dieta nu am fost prea harnica. M-am invatat cu ciocolata de cand am renuntat la cafea, si acum e greeeeeu sa renunt si la asta. Incerc sa iau din cea neagra.
In fine, incerc sa ma cumintesc treptat, nu vreau sa slabesc repede.

O sa incerc sa mai intru....nu stiu insa cand o sa apuc.
Va puuuuup pe toate !

Dumbo
Magda si eu am patit cam la fel cand am schimbat cantarul normal cu unul electronic.
Trage aer in piept si la treaba.

Azi nu m-am cantarit. Cred ca toata ziua o sa am chestia asta in minte. Am stat in pat pana pe la 11 si cand am binevoit sa ma ridic am uitat sa ma cantaresc.
Acum beau un ceai negru in loc de cafea si sper sa scap de mania asta cu cafeaua cat mai usor. Ca sa nu mai zic ca vreau sa ma las si de tigari de tot si desi nu fumam mai mult de 2-3-5 tigari pe zi si aveam zile in care nu fumam deloc acum le simt lipsa.
Fumam de obicei la cafeaua de dimineata si m-am gandit sa le las pe amandoua dar...
michelle
lol.gif lol.gif tare faza cu harababura, trebuia sa-i lasi un bilet macar, Deea lol.gif

Magda, bine ai revenit! Felicitari pentru initiativa cu Pilates give_rose.gif
May
Deea ma bucur mult ca ne mai scrii din cand in cand, sper din suflet sa se mai linisteasca lucrurile la tine si sa vina si bucuriile tot in sir, una dupa alta. Ferice de tine ca ii place Alexiei la baita ca asa nu mai ai o durere de cap in plus )).gif pupic.gif
daconst
Hahaha Deea ce m-ai distrat cu peripetiile Alexiei...macar stiu si eu ce ma asteapta.Si Lucas iubeste sa i se faca baie,dar nu chiar asa.
Nu mai sta cu bona?Chiar vroiam sa te intreb daca ai inscris-o la gradi?Stiu ca fetele de pe forumul cu mamici deja au facut-o pentru ca e nebunie cica in Buc.

Magda,stiam si eu ca cel mecanic te minte putin...si de asta prefer sa ma cintaresc pe cel digital sa fiu mai realista cu greutatea mea.Desi nu stiu care e cea exacta? huh.gif

Dumbo bafta cu tigarile.De cafea m-am lasat si eu,dar am avut dureri groaznice de cap.Acum mai beau cite o cafea cind sunt obosita si vreau sa-mi revin,dar foarte rar.

Despre noi,la fel ca toata lumea pe aici suntem tot pe drumuri.
Ieri am fost plecata sa duc masina in service ca tremura putin motorul si al meu cica tre sa fie bujiile si filtrul de aer,sa merg eu sa le schimb.In final binenteles ca n-au fost astea ca motorul la fel facea.Asa ca au bagat-o la calculator sa gaseasca hiba si cind colo era un furtun...care a fost ros de un animalutz,marder ii spune aici.(Dany cum se traduce?)
Asa ca am schimbat degeaba toate alea ca in final a fost altceva.Oricum cica trebuiau si alea schimbate,a zis al meu sa se scoata in final. doh.gif
Deci ieri pe drumuri,azi iar...am plecat la cumparaturi de ale gurii si am venit acasa cu o pereche de blugi cu bretele si niste pantaloni negri mai mulati si putin luciosi care merg cu bluze mai lungi. naughty.gif
Asa ca nu mai am timp nici de gatit la cat am stat prin oras si sunt si rupta de oboseala ca am fost pe jos cu caruciorul.Noroc ca al meu mananca si pizza congelata,daca eu n-am chef sa gatesc. wink1.gif

We placut fetili! give_rose.gif
ALICE
CITAT(Dumbo @ 25-01-2008, 07:43 PM) *

Alice, cum merge cu numaratul caloriilor?
Eu am observat ca e ok mai ales daca nu mananc seara cand ajung acasa decat cel mult fructe.

Nu merge. )).gif Dar am rabdare.poate e prea devreme.In 3 saptamani am slabit 200grame.
Deea
Dana din pacate nu mai sta cu bona, deocamdata sta la parintii mei in timpul saptamanii si vinerea o luam noi. La gradi doar de la 3 ani o primeste....am auzit ca e nebunie la gradinitele de stat. Loc la cresa in toamna nu am gasit dar acum fara probleme pot sa o duc dar parca nu ma lasa inima....problema la noi e ca trebuie sa o las de dimineata de la 7 pana cel putin la 5 dupa-amiaza, uneori si mai tarziu, de asta tot incerc sa aman momentul.
diamantina23
buna ,

sunt noua si as vrea sa incep si eu WW insa nu prea stiu cum functioneaza... ma puteti ajuta si pe mine ??

multumesc!
pupicei dulci si pe curand
peach
CITAT(diamantina23 @ 26-01-2008, 11:34 PM) *

buna ,

sunt noua si as vrea sa incep si eu WW insa nu prea stiu cum functioneaza... ma puteti ajuta si pe mine ??

multumesc!
pupicei dulci si pe curand

Bine ai venit Diamantina23
Informatii utile gasesti aici dieta actualizata

Emu FELICITARI!!!!! Sarcina si nastere usoara!! Bebe sanatos!!
dany
Super faza cu Alexia , Deea ! Am tras o portie buna de ras )).gif

CITAT(daconst @ 26-01-2008, 03:10 PM) *

Ieri am fost plecata sa duc masina in service ca tremura putin motorul si al meu cica tre sa fie bujiile si filtrul de aer,sa merg eu sa le schimb.In final binenteles ca n-au fost astea ca motorul la fel facea.Asa ca au bagat-o la calculator sa gaseasca hiba si cind colo era un furtun...care a fost ros de un animalutz,marder ii spune aici.(Dany cum se traduce?)

Marder e jder smile.gif

Bine ai venit , diamantina ! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.