m-a impresionat tare mult ca v-ati amintit de zia biancai, ca m-ati sunat, ca mi-ati scris mesaje, desi eu nu mai reusesc sa mai tin pasul cu voi, sa scriu, sa mai radem sau sa ne intristam impreuna. la servici la noi e super naspa, oamenii astia sunt in permaneneta stresati, nervosi, rareori ii vezi mai linistiti, nu stiu de gluma. ma gandesc foarte serios ca daca se va imbogati mama cum se lauda

sa incerc sa fac ceva pe cont propriu, sa nu mai suport istericalele unuia si altuia
mai am de parcurs niste pagini din casuta anterioara, am reusit sa recuperez deocamdata paginile scrise in ultima casuta, mi-a placut mult planul casei
miha, de lucas (m-am uitat la toate filmuletele plasate pe youtube, e asa de dragalas), la fel norbi, aranjamentul lui
peach m-a dat pe spate, dumbo, las' ca vin sarbatorile acu' si poate no sa fie asa de greu la servici,
emu, ramona, mayva tineti de treaba, nu gluma
pisik-eu te stiu de pisik de aia nu stiam de unde sa te iau la telefon

.
ma pun sa mai citesc din urma sa fiu la curent cu ce s-a mai intamplat, syiu ca am vazut viitoarea casa a lui
dana super si nu mai stiu daca am comentat ca e spatioasa si ca din afara mi s-a parut ca seamana cu casa lui
peach daca mai tin bine minte zugraveala
dany, de abia astept sa vad ce oranamente ai facut ca inca n-am dat de link,
axe-sa vad ce nazbatii a mai facut fata ta
o sa incerc sa incarc pe undeva pozele mai pe indelete ca sa nu ocup tot spatiul forumului. nici nu stiu ce sa fac mai intai azi, am de strans dupa ziua de ieri ca am fost 15 si ultimii invitati au plecat la 12.00 noaptea
vreau sa apuc sa mai discut si cu bunica mea cu care n-am mai discutat de un secol, as vrea si sa ma vopsesc, sa mai am grija si de mine, sa fac ceva cumparaturi....cam multe
am auzit ca de sarbatori va fi totusi un pic mai lejer la servici si poate apuc sa fac totusi ceva decoratiuni. bradul il vom impodobi cu bianca si as vrea sa chem cativa copilasi cand vine mosu'

dedicatie pentru
ella, oua umplute