Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
Axe am gasit valorile si am calculat dupa ele pupic.gif
Pisik sorry.gif iti doresc sa fii tare ca sa poti trece peste asta hug.gif si sa auzim de bine give_rose.gif
Ella79
WOWWWWWW Deea, LA MULTI ANI!!!! [color=#FF0000]
Sa fii cea mai fericita din lume, sa fii sanatoasa si tu si ai tai si sa te bucuri de Alexia. band.gif
michelle
CITAT(daconst @ 28-01-2008, 12:00 PM) *

E ziua lui Deea??? blink.gif
Bai si nu spune si ea ceva. lol.gif

.. si noi stam si bodoganim aiureli despre haine bla bla doh.gif

LA MULTI ANI, DEEA! Sa fii fericita, iubita si implinita! pupic.gif
Imagine
stardust
La multi ani, Deea!! pupic.gif
bubbles
Aproro...azi dimineata cand am iesit din casa .. sa nu imi vina sa cred ochilor blink.gif Era o zapada pe jos si inca ningea doh.gif .Se intoarce iarna batista.gif
Dumbo
La multi ani, DEEA!
daconst
Va pun si niste bancuri cu blonde primite de la Dylly. tease.gif

O blonda comanda o pizza...

> Ospatarul: - In cate felii s-o tai? In 6 sau in 12?

> Blonda: - In 6! 12 felii n-as putea manca niciodata!

>

>

> Doua blonde: una pe un mal al unui lac, alta pe celalat mal al

> aceluiasi lac. La un moment dat, una dintre ele striga:

> - Fata, cum sa fac sa ajung si eu pe malul celalalt?

> La care cealalta raspunde ironic:

> - Pai esti deja pe celalalt mal!

>

>

> Doua blonde stau de vorba.

> Prima ii spune celeilalte:

> - Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!

> Cealalta foarte curioasa:

> - Si au fost grele intrebarile?

>

>

> Intra o blonda intr-un magazin:

> - Aveti bile de naftalina?

> - Avem, raspunde vanzatoarea.

> - Vreau si eu doua pungi.

> Bucuroasa, isi ia pungile si pleaca in mare graba. Dupa doua ore

> revine:

> - Mai aveti bile de naftalina?

> - Mai avem. Cate sa va dau?

> - De data asta vreau zece pungi.

> Dupa alte doua ore, blonda se intoarce:

> - Mai aveti bile de naftaline?

> - Mai avem.

> - Bine! Cumpar tot stocul.

> Mirata, vazatoarea ii spune:

> - Cred ca ai o gramada de molii acasa...

> - Nu, doamna,am una singura.

> - Si pentru una singura cumperi tot stocul?

> Tremurand de furie blonda raspunde:

> - Una singura am, dar nu pot s-o nimeresc!...

>

>

> Cea mai mare dezamagire a unei blonde este sa afle ca BigBen e doar un

> ceas!...

>

>

> Discutie intre 2 blonde:

> -Ce i-ai cerut anul asta lui Mos Craciun?

> -30$, ca la toata lumea!

>

>

> O blonda superba se duce la manastire si cere insistent sa vorbeasca

> cu maica stareta.

> - Ce e, fata mea?

> - Maica stareta, trebuie sa ma ajuti. Am pacatuit foarte tare si

> vreau ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele. Ce sa fac?

> - Dar ce s-a intamplat, fata mea?

> - Maica sterata, m-au violat 40 de barbati trei zile in sir. Ce sa

> fac ca sa-mi ierte Dumnezeu pacatele?

> - Fata mea, du-te acasa si bea zeama de la 40 de lamai 3 zile si apoi

> intoarce-te la mine.

> - Bine, maica stareta. Iti multumesc foarte mult!

> Pleaca blonda, bea zeama de la 40 de lamai 3 zile consecutiv si se

> intoarce la manastire.

> - Maica stareta, am facut ce mi-ai spus. Mi-a iertat Dumnezeu

> pacatele?

> - Pacatele nu stiu daca ti le-a iertat, dar macar ti-a disparut

> ranjetul de satisfactie!

>

>

> Datorita intreruperii accidentale a curentului electric intr-un

> supermarket au ramas blocate temporar 4 persoane: doi barbati intr-un

> lift si doua blonde pe scarile rulante...

lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Foarte tari! lol.gif lol.gif lol.gif
carlitaa
Buna ziua, fetele! Si spor la slabit! Eu am fost putin ocupata zilele astea si de aceea nu v-am mai scris. Sper ca maine totul sa reintre in normal si sa pot sa scriu asa cum m-am obisnuit de ceva timp. Va pup si Deei, LA MULTI ANI! floare.gif

Diamantina, bine ai venit! Cred ca noi doua suntem cele mai noi pe forum )).gif , dar lasa ca ne invatam si noi cu numaratul cheer.gif
Tulip
Deea,la multi ani! floare.gif floare.gif floare.gif
carlitaa
Pisik, sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste greutati! sad.gif

Michelle, multumesc frumos pentru punctajul de la surini pupic.gif
michelle
La ce folosesc barbatii POST-IT-UL
Imagine
bubbles
CITAT(michelle @ 28-01-2008, 04:46 PM) *

La ce folosesc barbatii POST-IT-UL
Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Sper sa va placa melodia: Marc O'Tool - Let it go
crissy
La multi ani, Deea!
nusarich
La Multi Ani, Deea, sa fii fericita si implinita pe toate planurile!

Emi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si norocos!

Pisi, iti urez sa se termine rapid toate belelele care te fac sa te intristezi!
ganesha
LA MULTI ANI, DEEA!!! bday.gif

Eu am ramas datoare cu meniul de vineri, am sa-l pun cind il pun si pe asta de azi.

Cit despre weekend, se aplica principiul : some things are better left unsaid lol.gif lol.gif lol.gif Am fost cu al meu EL la plimbarici, la restaurantul indian... mi-am luat si cizme, si de fiecare data s-a lipit cite ceva neadecvat de mina mea. Asa ca, suim la loc pe cai din mers lol.gif
Deea
pupic.gif Wow ce de urari! Va multumesc si va pup pe fiecare de 27 de ori blum.gif ... ca atatia implinesc azi smile.gif

michelle
CITAT(Deea @ 28-01-2008, 04:33 PM) *

pupic.gif Wow ce de urari! Va multumesc si va pup pe fiecare de 27 de ori blum.gif ... ca atatia implinesc azi smile.gif

pupic.gif Avem aceeasi varsta, aproape.. Eu te ajung din urma peste vreo 2 luni
May
CITAT(peach @ 27-01-2008, 09:27 PM) *

May felicitari pt trecerea sub 80 cheer.gif cheer.gif cheer.gif eu am facut o poza la cintar de fericire

Mersi cheer.gif. Apropo de rochii, eu nu pot vedea rochiile puse de tine, dar imi place cea pe care a pus-o dana, cea neagra naughty.gif

dana chiar ca zici ca e hopa-mitica Lucas )).gif

LA MULTI ANI, DEEA !!! cheer.gif

Ma alatur celor care nu isi gasesc cizme inalte care sa se potriveasca pe gamba sorry.gif
ramonavlas
SALUTARE!!!
M-am intors, mi-a fost tare dor de voi, a fost suuuuper! Descarc mai tarziu pozele.
Deea, la multi ani si ce imi doresc mie, iti doresc si tie.
Emu, felicitari pt sarcina si sa fie una usoara.
Am citit cam in dunga.....am mult de recuperat.

Ma duc sa despachetez si revin sper in seara asta.
Pupici.
emu
CITAT(Deea @ 26-01-2008, 05:13 AM) *

Din peripetiile Alexiei:
- sambata trecuta faceam baie amnadoua, dupa jumade ora, cand deja era creata ca un sharpei l-am strigat pe tati sa vina sa o ia...cand l-a vazut cu prosopul in mana s-a intors cu spatele la el si zicea fara oprire "baie, baie, baie, baie"!, eu o limpezeam ea se trantea la loc in cada si se baga si cu capul in apa....a vazut ca tot nu scapa a incepu "disii" - adica imi spunea vezi Doamne ca trebuie sa o spal si pe dinti -, am spalat-o pe dinti, cand sa o iau din cada zice " ughii" - sa-i tai unghiile - smile.gif ....doar doar o mai tin in apa putin.
- tot sambata am fost singurele pana pe la 4 dupa-amiaza si nu am avut chef sa fac nici curatenie nici mancare nici nimic, toata ziua am stat si m-am jucat cu ea....am lasat-o sa imparstie toate jucariile, haine....tot ce a vrut. Le-am lasat pe toate vraiste si am plecat la "uta, uta"...in parc... a venit D acasa si s-a speriat de numa, a crezut ca a intrat cineva peste noi in casa tease.gif ... stiind ca nu sufar sa fie dezordine saracul s-a speriat, cand m-a sunat si a vazut ca e tel inchis deja se panicase...noroc ca am 2 telefonae si al doilea era deschis ca deja vroia sa sune la politie smile.gif

lol.gif imi plac aventurile voastre.

La Multi Ani! plini de iubire give_rose.gif

Bine ai venit diamantina23. Sa ai spor la slabit!

Pisik, imi pare rau ca aveti atatea probleme; sper sa se rezolve cu bine si ca veti avea rabdare sa treceti peste hopurile astea.

Dana, a crescut piticotul nu gluma )).gif Cred ca prinde viteza mai mare in spatii mai largi lol.gif

CITAT(michelle @ 28-01-2008, 03:49 AM) *
Eu nu pot sa inteleg cum isi gasesc de incaltat (la cizme ma refer) persoanele mult mai plinute ca mine. Eu nu vorbesc de bagat pantaloni in cizme, ci de incheiat pur si simplu (se opreste fermoarul la 1/2-3/4 din inaltime), mai raman 1-2 cm descheiati (la distanta ma refer, nu la inaltimea cizmei)
Din ce-am vazut pana acum... asa si le cumpara, ca le acopera cu pantaloni si nu se observa smile.gif

Peach si eu tot pt prima rochie as opta: are bretele late si e suficient de lunga si in falduri sa acopere ce imperfectiuni consideri tu ca ai. Plus ca e tare de efect... si cred ca s-ar potrivi cu cerintele bufnitei?! smile.gif
ramonavlas
Apropo de cizme....nu am absolut nicio problema, pot sa imi iau cizme cat de inalte pe ptcior, ma incap. cheer.gif
emu
May eu zic sa pui pozele de zilele trecute si aici naughty.gif Dar pune si una de dinainte, pt fetele noi... sa lesine si ele, nu numai noi lol.gif

Bine ai revenit Ramona.
michelle
CITAT(ramonavlas @ 28-01-2008, 07:33 PM) *

Apropo de cizme....nu am absolut nicio problema, pot sa imi iau cizme cat de inalte pe ptcior, ma incap. cheer.gif

Norocoaso! grin.gif

Emu, ce faci, cum te simti? hug.gif
Apropos de cizme, eu le vreau pt pantaloni pana la genunchi sau 3/4 sau fuste, deci exclus pantaloni lungi.

Tocmai beau acum pentru prima oara ceai verde cu lapte si e iummmmmmm naughty.gif
ramonavlas
Emu, multumesc, bne v-am regasit.
Miha, ai pus doar lapte peste pliculetul de ceai sau in apa ai pus si lapte?
michelle
Am pus apa clocotita peste plicul de ceai, am lasat la infuzat cateva minutzele si apoi am adaugat aproape o cutiuta de lapte concentrat

CITAT(emu @ 28-01-2008, 07:34 PM) *

May eu zic sa pui pozele de zilele trecute si aici naughty.gif Dar pune si una de dinainte, pt fetele noi... sa lesine si ele, nu numai noi lol.gif

Da da da
Ne trebuie motivatia ta cheer.gif
luchi
La multi ani, Deea!

Imagine
peach
LA MULTI ANI DEEA!!! SA FII FERICITA SI IUBITA!
emu
CITAT(michelle @ 28-01-2008, 12:37 PM) *
Emu, ce faci, cum te simti? hug.gif
Apropos de cizme, eu le vreau pt pantaloni pana la genunchi sau 3/4 sau fuste, deci exclus pantaloni lungi.

Mi-e un somn acum! Argh... dar am de terminat niste treburi pana sa-mi pot permite sa-mi iau liber cand simt nevoia smile.gif
daconst
Emu,e normal sa-ti fie somn...si eu am dormit de am rupt.Doar in ultima luna e mai rau cu somnul,ca ai insomnii. sad.gif
Ce ai vrea sa fie bb?Nu de alta dar sa stiu ce va fi...adica e mereu opusul la ce iti doresti. lol.gif

Ramo,hai cu poze.
ramonavlas
Ca sa nu va tin in suspans prea mult, am sa pun acum doar 2 poze cu eroii principali.....
http://img215.imageshack.us/img215/2652/img2108yo5.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/4216/img2088nw3.jpg

Pe data de 26.01, imediat dupa botez, al meu babuin m-a dus pe plaja, a ingenuncheat in fata mea, a scos un inel din buzunar si ....m-a cerut dee sotie.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 28-01-2008, 09:02 PM) *

Ca sa nu va tin in suspans prea mult, am sa pun acum doar 2 poze cu eroii principali.....

Pe data de 26.01, imediat dupa botez, al meu babuin m-a dus pe plaja, a ingenuncheat in fata mea, a scos un inel din buzunar si ....m-a cerut dee sotie.

Prima poza e mortal de dulce. Intr-a doua... tare bine iti sta naughty.gif

Felicitari clover.gif flowers1.gif
michelle
WOWOW Ramo, ce veste! w00t.gif
Pai te astept cu intrebari daca ai )).gif
Tare bine va sta impreuna, iar micuta e o bomboana baby.gif pupic.gif
diamantina23
buna fetele,

multumesc ptr indrumare si primire floare.gif

Acu tre sa incep sa fac dar intai sa citesc un pic sa vad despre ce e vorba k eu sunt si vegetariana si tre sa vad cam cate puncte au in general alimentele care le pap

pupicei si mai vorbim
fug sa invat ptr examene
seara frumoasa
michelle
Bafta la examene, Diamatina!
In legatura cu meniurile te poti inspira din exemplele pe care ni le da Ganesha wink1.gif
stardust
Wow, ce veste, Ramo !!! M-am emotionat blushing.gif

Felicitari de o mie de ori!! pupic.gif

Vad ca anul asta a inceput cu bine pentru neuroni pray.gif plecaciune.gif
daconst
Wow Ramo!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc!
Tare bine va sta si finuta e o scumpete.Tu esti tare frumoasa! wink1.gif
Ella79
Ramo, w00t.gif FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun! Si va sta tare bine cu un bebelus in brate... naughty.gif
Pe cand evenimentul?
michelle
Apropos, ai zis DA? lol.gif
May
CITAT(emu @ 28-01-2008, 06:34 PM) *

La dany in jurnal am scris ca mi-am luat blugii din poza fix acum 2 ani (crezand ca i-am luat in 2006 dupa sarbatori) dar, cautand o poza de dinainte sa incep dieta ca sa va arat ce buldozer eram, am gasit o poza fix cu acesti blugi, din 2005 din ziua de Craciun. Deci i-am cumparat inainte de sarbatori, nu dupa )).gif

So, asa aratam acum 2 ani si cateva zile ( 97 kg, daca nu si mai mult sad.gif )

Si asa arat acum ( aprox. 80 kg):

Imagine

Imagine

ramona mama ce veste w00t.gif Felicitari!! cheer.gif

daconst
CITAT(michelle @ 28-01-2008, 11:43 PM) *

Apropos, ai zis DA? lol.gif

Hihihi,si eu tot asta vroiam sa intreb. lol.gif
emu
Sa fie intr-un ceas buna Ramona. Felicitari smile.gif

CITAT(daconst @ 28-01-2008, 01:51 PM) *

Emu,e normal sa-ti fie somn...si eu am dormit de am rupt.Doar in ultima luna e mai rau cu somnul,ca ai insomnii. sad.gif
Ce ai vrea sa fie bb?Nu de alta dar sa stiu ce va fi...adica e mereu opusul la ce iti doresti. lol.gif
Pai atunci nu-ti spun si anunt la sfarsit sau cand stiu sigur lol.gif Adevarul e ca as fi ok cu orice sex ar avea. Al nostru va fi si deja am o banuiala ca o sa platim pt tot ce le-am facut parintilor nostrii de-a lungul timpului biggrin.gif
Urasc insomniile. In decembrie ma trezeam de cateva ori pe noapte si-mi lua o gramada sa adorm la loc... a doua zi eram clar aeriana. Nu stiu cum am reusit sa-mi ascund oboseala de Craciun. Acum mi-am revenit, dorm 6-7 ore in continuu yes.gif

Carlitaa si diamandina, unde-s meniurile? Stiu ca nu toata lumea posteaza aici ce mananca, dar macar de inceput pana prindeti ritmul ar fi bine sa le scrieti [meniurile] in caz ca e nevoie de corectari.
Deea
Buna dimineata!

Multumesc pentru urari!

Ramona super veste, sa fie intr-unc eas bun! Va sta f. bine impreuna!

May am vazut pozele si la Dany in jurnal....extraordinar de mare diferenta, eu nu m-am probat cu nimic de acum 1 an jumate dar chiar m-ai facut curioasa, pt. ca nu mi se pare ca ar fi o asa mare diferenta.
Ella79
WOW, May, ce diferenta!!!
Bravo tie!! Esti super super tare.
michelle
Neata!
May, nu-i asa ca e ciudat feelingul .. ca ai incaput candva in pantalonii aia? Si eu descoperisem asemenea perechi si faceam haz de necaz. Ma imbracam si ma plimbam prin casa si colegii de apartament ziceau ca sunt ai lui Cata lol.gif Nu le venea sa creada ca au fost ai mei
daconst
Neatza!

Azi cintarul e prietenul meu si arata 1,100kg mai putin ca saptama trecuta. cheer.gif
Se pare ca eu am tinut un fel de Wendy fara sa vreau.Adica o zi de destrabalare cu tort si ingrasacioase si apoi am economisit. wink1.gif

Va pup ca azi am iar zi de cumparaturi si cascat gura pe la magazine. salut.gif
carlitaa
Buna dimineata, fetele!!!!!! Si bine v-am regasit!! cheer.gif Se anunta o zi frumoasa astazi si eu ma simt tare bine cand soarele este sus pe cer! cheer.gif
Ramona, ce romantic a fost totul...Sa iti dea Dumnezeu fericire, sa fiti mereu asa de frumosi ca si acuma si sa va bucurati de ingerasul vostru! floare.gif
May, esti fenomenala! Ai atata ambitie....Felicitari si s-o ti tot asa!
Revin mai tarziu cu meniu pe ziua de azi. Se pare ca totul a revenit la normal! Va pup, floare.gif

Daconst, ce mi-as dori si eu o zi din aceasta.... dry.gif

Felicitari pt kg pierdut! cheer.gif
michelle
CITAT(daconst @ 29-01-2008, 09:55 AM) *

Azi cintarul e prietenul meu si arata 1,100kg mai putin ca saptama trecuta. cheer.gif
Se pare ca eu am tinut un fel de Wendy fara sa vreau.Adica o zi de destrabalare cu tort si ingrasacioase si apoi am economisit. wink1.gif

Yuhuuu! cheer.gif Ce veste buna! Tine-o tot asa give_rose.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 28-01-2008, 11:02 PM) *

Ramona tare scumpa e fetita. hug.gif Felicitari pt logodna cheer.gif cheer.gif .

CITAT(diamantina23 @ 28-01-2008, 11:10 PM) *

buna fetele,

multumesc ptr indrumare si primire floare.gif

Acu tre sa incep sa fac dar intai sa citesc un pic sa vad despre ce e vorba k eu sunt si vegetariana si tre sa vad cam cate puncte au in general alimentele care le pap

pupicei si mai vorbim
fug sa invat ptr examene
seara frumoasa

Bun venit cheer.gif cheer.gif si bafta la examene.mai am si eu 14 dry.gif
CITAT(daconst @ 29-01-2008, 11:55 AM) *

Neatza!

Va pup ca azi am iar zi de cumparaturi si cascat gura pe la magazine. salut.gif

Felicitari pt cantar dana .Unde nu mi-ar arata si al meu asa grin.gif dar al meu urca ,urca ,urca si iar urca.Poate si de la venirea rusilor peste o saptamana unsure.gif
Ieri am fost la curs si am facut un test in Excel in 30 minute .. testul era pt 2 ore yes.gif si apoi l-am facut si pe cel de data trecuta grin.gif Azi la 4 am iar sad.gif E urat ca nu pot manca pana in 6 ultima masa ca abia de la 6 scap de acolo sorry.gif

Si am ramas datoare si cu meniul pt ieri :
ciorba perisoare zeama 2
alune 2
carne pui 3.1
paine secara 1 fel 50g 2
iaurt baut 4.2
supa cu galuste 4
1-Mar 0
1 rosie 0
2 portocale 0
total:17.3p din 19 cheer.gif

Aseara am desfacut o ciocolata cu scortisoara si mie aia nu imi place si sa ne fi vazut .. eu cu portocale si babuinul cu cioco grin.gif )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.