CITAT(carlitaa @ 29-01-2008, 04:21 AM)

Meniul de astazi, pana acum: cafea cu lapta, fara zahar - 0,5 puncte, banana mare - 2 puncte,
3 mandarine - 0 puncte.
Ai cantarit bana cu sau fara coaja?
CITAT(Dumbo @ 29-01-2008, 05:01 AM)

Emu cum ai reusit sa te abtii si sa nu strigi in gura mare cand ai aflat de bb?
Pt ca imediat ce am aflat am facut programare sa-mi faca teste (la sange) sa vada daca e iar extra-uterina (am avut pe 1 oct. laparoscopie - sarcina ovariana, nu a fost pe tub). Dupa aia au mai urmat si alte teste, printre care unul de cystic fibrosis, la care am asteptat rezultatul vreo 3 saptamani ca l-am facut chiar de sarbatori... n-am vrut sa anunt pana nu aflam cum iese. Apoi am mai asteptat pana la urmatorul control. Ma gandesc acum daca ar fi trebui sa astept pana dupa urmatorul test (Genetic Screening - asta chiar vreau sa-l fac) si-abia apoi sa spun ceva

CITAT(annaiss_derrian @ 29-01-2008, 05:36 AM)

Buna fetelor!
Am intrat un pic pe la voi sa va citesc, cate evenimente, cate vesti si cate fete slabe!!!!!
Felicitari tuturor si spor la treaba! Tot inainte!
Va pup pe toate!
You're alive!!! Cum iti mai merge?
CITAT(ramonavlas @ 29-01-2008, 11:22 AM)

Va multumesc mult de urari.
Raspunsul a fost..."nu pot sa iti dau un raspuns deocamdata, avem ceva probleme de rezolvat si dup-aia....", oricum anul asta nu avem timp.
of, of, of... ce ti-e si cu problemele astea! Sper sa le rezolvati cat de curand si sa va bucurati de schimbare.
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 12:49 PM)

Cum punctati pastele pana la stauratie?3 sau 4p ?

Conform versiunii "vechi" eu le punctam cu 4 puncte. Parca cele integrale erau punctate cu 3p pana la saturatie (asta am vazut-o mentionata de-a lungul timpului, nu stiu daca asa e sigur)
Felicitari pt kg in minus
Dana. La cat mai multe date jos.