Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
carlitaa
Bubbles, bafta multa la examen! Lasa, ca trece ea si sesiunea asta... yahoo.gif Imi pare rau ca nu am si eu un cantar sa ma cantaresc sa stiu cum evoluez...Dar acum caut si imi voi lua din acela care indica si procentul de grasime din organism. Si neaparat electronic, ca ma intereseaza si gramele... )).gif
Meniul de astazi, pana acum: cafea cu lapta, fara zahar - 0,5 puncte, banana mare - 2 puncte,
3 mandarine - 0 puncte.
Sa vedem ce voi manca acasa eusa_think.gif eusa_think.gif Ma pun acum sa caut in meniurile voastre.. hug.gif
Va pup, floare.gif
stardust
May, eu zic ca o data pe luna sa pui pozele alea aici. Pe mine de fiecare data ma impresioneaza si ma ambitioneaza blushing.gif

Dana, felicitari pentru cantar. Si parca ziceai ca astepti si rusii, nu? Inseamna ca poate ai dat jos chiar mai mult de atat floare.gif

Bubu, ce curs in Excel faci? Te stii la pivot tables? grin.gif
Dumbo
Top si eu pe aici.
Azi de dimineata aveam tot 66.9 deci pot spune ca s-a cam stabilizat greutatea.

Ieri am mancat cam asa: la pranz salata cu de toate si sos de iaurt iar seara o conserva de ton si un iaurt.
Deci ieri a fost ziua de ton cu iaurt lol.gif Azi probabil o sa fie la fel, ca nu prea mi se arata de altceva.

Emu cum ai reusit sa te abtii si sa nu strigi in gura mare cand ai aflat de bb?

Dana, o veste foarte buna. Trebuie sa fie tare placut sa iesi la shopping dupa asta.

Miha scuze ca intreb, dar cate kilograme ai avut, daca nu sunt prea indiscreta?
michelle
CITAT(Dumbo @ 29-01-2008, 12:01 PM) *

Miha scuze ca intreb, dar cate kilograme ai avut, daca nu sunt prea indiscreta?

Am avut 66 kg.. Uite aici o mostra
danyhoney
Felicitari , Dana si spor la cumparaturi floare.gif

Super veste , Ramo !!!! Romantic babuinul tau ! Sa fie intr-un ceas bun si sa ne chemi pe toate la nunta ( apropo , aveti deja idee cand va fii ? ) give_rose.gif
Anna
Buna fetelor!
Am intrat un pic pe la voi sa va citesc, cate evenimente, cate vesti si cate fete slabe!!!!! w00t.gif pupic.gif cheer.gif
Felicitari tuturor si spor la treaba! Tot inainte! hug.gif give_rose.gif pupic.gif
Va pup pe toate!
bubbles
CITAT(stardust @ 29-01-2008, 01:48 PM) *

May, eu zic ca o data pe luna sa pui pozele alea aici. Pe mine de fiecare data ma impresioneaza si ma ambitioneaza blushing.gif

Dana, felicitari pentru cantar. Si parca ziceai ca astepti si rusii, nu? Inseamna ca poate ai dat jos chiar mai mult de atat floare.gif

Bubu, ce curs in Excel faci? Te stii la pivot tables? grin.gif

Pai fac un cirs de Op Calc si am facut Word la inceput si acum facem Excel si se pare ca nu e atat de greu pe cat credeam dry.gif Acum fac uninventar si cu ochii inchisi )).gif
carlitaa
Wow, Michelle! Arati supeeeeeeeeeeerrrrrrrr, super! Asa de evidenta este schimbarea! clap.gif
michelle
CITAT(carlitaa @ 29-01-2008, 12:55 PM) *

Wow, Michelle! Arati supeeeeeeeeeeerrrrrrrr, super! Asa de evidenta este schimbarea! clap.gif

De la ultima poza din album m-am ingrasat 7 kg bag.gif
carlitaa
Sunt sigura ca vei recupera.... cheer.gif

Michelle, de ce bei ceai verde cu lapte????????????
Monic
Miha, si nu ti-a mers burta de la ceai verde cu lapte? tease.gif
Peach, mie cel mai mult mi-au plecut rochiile postate de Dana bag.gif , sper sa nu te superi. Cred ca ti-ar si sta bine in oricare dintre rochiile postate de Dana wink1.gif Apropos de colega ta, din pacate nu o cunosc; sper ca macar cu ea te poti intelege daca seful tau e un ipocrit rolleyes.gif
Dana, se pare ca avem gusturi comune si la capitolul rochii grin.gif Si ce ziceai de role, cand ni le tragem? naughty.gif
May, swoon.gif wow ce schimbare, nu am cuvinte... sunt galbena de invidie! Ai tot respectul meu plecaciune.gif
Deea, cu mici intarzieri iti urez si eu la multi ani si iti trimit un pupic virtual blushing.gif
Dany, tu ce mai lucrezi? Ca parca mereu faci cate ceva wink1.gif cel putin eu asa te stiu. Ai ceva planuri mai mari pentru anul asta?
danyhoney
CITAT(Monic @ 29-01-2008, 02:06 PM) *

Dany, tu ce mai lucrezi? Ca parca mereu faci cate ceva wink1.gif cel putin eu asa te stiu. Ai ceva planuri mai mari pentru anul asta?

Adevarul e ca nu prea am stare , trebuie sa-mi gasesc cate ceva de facut . Dar si cand ma apuca leneaaaa nu misc nici un deget macar )).gif . Pe anul asta nu avem planuri deosebite ( un concediu in decembrie si atat ) , dar nu zic hop pana nu se termina anul . Asa am facut si anul trecut si in martie ne agitam pentru casa doh.gif )).gif

Tu ? Ce mai faci ? Ce mai zici ? Ai mai fost acasa ? hug.gif
May
Multumesc mult pt complimente blushing.gif floare.gif

CITAT(Deea @ 29-01-2008, 07:47 AM) *

May am vazut pozele si la Dany in jurnal....extraordinar de mare diferenta, eu nu m-am probat cu nimic de acum 1 an jumate dar chiar m-ai facut curioasa, pt. ca nu mi se pare ca ar fi o asa mare diferenta.

Si eu am imbracat astia asa aiurea, ca tot luasem sifonierul la rand sa vad ce imi mai vine. Cum spuneam si la dany in jurnal, cand imi faceam pozele si ma uitam in oglinda nu mi se parea cine stie ce, cand am vazut pozele m-am cam socat, mi-am dat seama cat de distorsionata este imaginea mea despre mine. De asemenea, cred ca daca mi se vedea si fatza in poza, iar nu mi se parea cine stie ce diferenta... buba la creier! wacko.gif

dana 1 kg si 100? w00t.gif ce super, sper sa o tii tot asa, poate nu te mai recunoaste ala mic in 2 luni laugh.gif
ramonavlas
Va multumesc mult de urari.
Raspunsul a fost..."nu pot sa iti dau un raspuns deocamdata, avem ceva probleme de rezolvat si dup-aia....", oricum anul asta nu avem timp.
May,....WOOW.
Sunt la a doua zi de fructe. Aseara am mancat pui cu legume chinezesti, ceea ce voi manca si in seara asta si in urmatoarele. Uimitor e faptul ca azi am vizitat deja pana la ora asta de 3ori cheer.gif toaleta, ceea ce nu mi s-a intamplat cred ca niciodata!!!!
bubbles
Seara.Eu imediat imi iau cina.Pui mediteranean cu fasole pastai grin.gif .Maine imi fac paste cu sunca la cuptor si mai imi ramane si din seara asta pui cu pastai )).gif .Acus pun si meniul grin.gif
bubbles
Cum punctati pastele pana la stauratie?3 sau 4p ? smile.gif
emu
CITAT(carlitaa @ 29-01-2008, 04:21 AM) *
Meniul de astazi, pana acum: cafea cu lapta, fara zahar - 0,5 puncte, banana mare - 2 puncte,
3 mandarine - 0 puncte.
Ai cantarit bana cu sau fara coaja?

CITAT(Dumbo @ 29-01-2008, 05:01 AM) *

Emu cum ai reusit sa te abtii si sa nu strigi in gura mare cand ai aflat de bb?
Pt ca imediat ce am aflat am facut programare sa-mi faca teste (la sange) sa vada daca e iar extra-uterina (am avut pe 1 oct. laparoscopie - sarcina ovariana, nu a fost pe tub). Dupa aia au mai urmat si alte teste, printre care unul de cystic fibrosis, la care am asteptat rezultatul vreo 3 saptamani ca l-am facut chiar de sarbatori... n-am vrut sa anunt pana nu aflam cum iese. Apoi am mai asteptat pana la urmatorul control. Ma gandesc acum daca ar fi trebui sa astept pana dupa urmatorul test (Genetic Screening - asta chiar vreau sa-l fac) si-abia apoi sa spun ceva lol.gif
CITAT(annaiss_derrian @ 29-01-2008, 05:36 AM) *
Buna fetelor!
Am intrat un pic pe la voi sa va citesc, cate evenimente, cate vesti si cate fete slabe!!!!! w00t.gif pupic.gif cheer.gif
Felicitari tuturor si spor la treaba! Tot inainte! hug.gif give_rose.gif pupic.gif
Va pup pe toate!
You're alive!!! Cum iti mai merge?
CITAT(ramonavlas @ 29-01-2008, 11:22 AM) *
Va multumesc mult de urari.
Raspunsul a fost..."nu pot sa iti dau un raspuns deocamdata, avem ceva probleme de rezolvat si dup-aia....", oricum anul asta nu avem timp.
of, of, of... ce ti-e si cu problemele astea! Sper sa le rezolvati cat de curand si sa va bucurati de schimbare.
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 12:49 PM) *
Conform versiunii "vechi" eu le punctam cu 4 puncte. Parca cele integrale erau punctate cu 3p pana la saturatie (asta am vazut-o mentionata de-a lungul timpului, nu stiu daca asa e sigur)

Felicitari pt kg in minus Dana. La cat mai multe date jos.
bubbles
Mersi Emu.asa e 4 p pana la saturatie hug.gif .Maine imi fac si paste cu sunca la cuptor la 2.8 p la portie cheer.gif
ramonavlas
cheer.gif UKA!!!! cheer.gif
Cum mai esti??????? pupic.gif
stardust
Emisiunea lui Dan Negru de pe antena 1 ce e acum la TV e recenta? Cum devil.gif a reusit Andreea Marin sa slabeasca in halul asta intr-un timp atat de scurt? doh.gif doh.gif doh.gif
Deea
Monic multumesc de urari! Te pup!
Stardust e o emisiune veche...ce slabanoaga era, nici cand a ramas insarcinata nu era sa slaba ANdreea Marin.

Ramo ... sper sa nu fie probleme grave si sa le rezolvati cat mai repede!
bubbles
Deea ce face Alexia? pupic.gif
stardust
Multumesc, Deea. Mai ca nu m-a apucat plansul cand am vazut-o ce bine arata imediat dupa sarcina.

Inca o intrebare: are silicoane? grin.gif
daconst
Multumesc fetele de felicitari. pupic.gif
Stiu ca doar la inceput merge asa usor,dar n-am de gind sa ma las pina nu ajung acolo unde vreau. dry.gif

Monic,cu rolele mai astept putin sa mearga mai bine in picioare...nu de alta dar cred ca nici nu gasesc role marimea lui inca. tease.gif
Ca dupa capul meu l-as cara deja la o tura.
La noi e vreme faina in ultimul timp si ma gindeam sa-l mai scot cu bicicleta sa vad cum mai reactioneaza ca ultima data ma tragea de chiloti si in final a adormit cind a vazut ca nu-i poate scoate afara. lol.gif

Ramona,eu zic ca a fost o decizie inteleapta din partea ta.mai ales ca aveti tot timpul din lume sa faceti si pasul asta! give_rose.gif

Bubule
,eu am ramas socata cind am vazut ca nemtii fac word si exel in scoala generala si in liceu...si eu nu facusem nici in facultate. sorry.gif
Noroc ca se invata usor.

Sorana
si eu am avut soc cind am vazut emisiunea,dar mi-am dat seama repede ca e reluare.
Cica nu are silicoane...dar cine mai stie?
ganesha
CITAT(daconst @ 29-01-2008, 11:32 PM) *

Bubule[/b],eu am ramas socata cind am vazut ca nemtii fac word si exel in scoala generala si in liceu...si eu nu facusem nici in facultate. sorry.gif
Noroc ca se invata usor.

Crocodilu' meu e in clasa a 3a, si face deja, plus ca fac si typing ca la carte (din ala cu digitatie, fara sa se uite la tastatura, etc). Din clasa intii au inceput. Iar aici scoala incepe la 5 ani cea engleza si la 6 cea franceza/engleza. rolleyes.gif

Meniuri tot n-am. Adica eu am, da' nu de strigat in gura mare. crying.gif
Anna
CITAT(emu @ 29-01-2008, 10:09 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 29-01-2008, 05:36 AM) *
Buna fetelor!
Va pup pe toate!

You're alive!!! Cum iti mai merge?

Yep..I'me alive! )).gif )).gif
Sunt bine, cu examenele ca sunt in sesiune acum ....mai am unu blum.gif>
Ma chinui sa ma apuc de lucrarea de licenta. Fac slalom printre joburi, ma bucur ca am inceput anul prin finalizarea unui contract cu un client important. grin.gif
In rest nimic nou....aa..m-am tuns...incerc sa incarc o poza.Sper sa reusesc blum.gif
Am citit ca astepti un bebe, felicitari si multa sanatate pupic.gif hug.gif
Anna
Poza cu tunsoarea blum.gif

Imagine
Deea
Neata!

Bine ai revenit Anna! Am vazut pozele cu noua coafura....mi se pare o schimbare destul de mare, iti sta tare bine tunsa si coafata asa. Parerea mea ca asa cum erai inainte pareai mai copilita...dar te prindea tunsoarea, acum pari ceva mai matura.... si iti sta bine si asa blum.gif

Miha...parca tu calculasei punctajul la coliva? Help!
axe10
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 07:49 PM) *

Bubule, nu amesteca treburile...ca am inteles ca o tii ori,ori...3p erau ale integrale, 4 celelalte. Faci paste cu sunca dupa reclama TV?...ca atunci trebuie sa te uiti pe plic... grin.gif ..pt punctajul sosului.

Annais, iti sta tare bine...pe mine ma bate gandul sa ma tun äctual",adica "bob de orez"...am mai fost eu asa...dar nu reusesc sa-l cumintesc (paul) ca sa stea tunsoarea perfect...
bubbles
CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 01:42 AM) *

CITAT(daconst @ 29-01-2008, 11:32 PM) *

Bubule[/b],eu am ramas socata cind am vazut ca nemtii fac word si exel in scoala generala si in liceu...si eu nu facusem nici in facultate. sorry.gif
Noroc ca se invata usor.

Dana si mie mi-e ciuda ca nu am facut in scoala sorry.gif .
Crocodilu' meu e in clasa a 3a, si face deja, plus ca fac si typing ca la carte (din ala cu digitatie, fara sa se uite la tastatura, etc). Din clasa intii au inceput. Iar aici scoala incepe la 5 ani cea engleza si la 6 cea franceza/engleza. rolleyes.gif

Meniuri tot n-am. Adica eu am, da' nu de strigat in gura mare. crying.gif

G. eu ce am invatat in Word am invatat din proprie initiativa ca altefl eram la fel de bata ca cei de 40-50 de ani care fac cursul sorry.gif

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 11:05 AM) *

Bubule, nu amesteca treburile...ca am inteles ca o tii ori,ori...3p erau ale integrale, 4 celelalte. Faci paste cu sunca dupa reclama TV?...ca atunci trebuie sa te uiti pe plic... grin.gif ..pt punctajul sosului.

Annais, iti sta tare bine...pe mine ma bate gandul sa ma tun äctual",adica "bob de orez"...am mai fost eu asa...dar nu reusesc sa-l cumintesc (paul) ca sa stea tunsoarea perfect...

Axe paste de alea fac si au trecute si valorile cat sos intra numai la o portie si la punctaj mi-a iesit 0.2P adica pana la urma apstele per portie au 3 p yahoo.gif .Eu tin varianta veche dar stiam ca se pune 2p la 120g paste fierte si nu mai stiam cat se pune pana la saturatie, daca intelegi ce zic eu wink1.gif

CITAT(daconst @ 30-01-2008, 01:32 AM) *

Bubule
,eu am ramas socata cind am vazut ca nemtii fac word si exel in scoala generala si in liceu...si eu nu facusem nici in facultate. sorry.gif
Noroc ca se invata usor.

Si noi cica trebuia sa facem in scoala dar cine s-a tinut ca noi am fost filologie si mereu intram pe net sorry.gif si acum vad cat am pierdut sad.gif

Sa pun si meniul de ieri .Am bagat si niste Nuttela din cauza de lipsa de puncte si nu vreau sa mananc prea putn ca sa fac iar yo-yo sorry.gif
iaurt 0.1% 250g 1.25
iaurt de baut 4.2
pui mediteranean 3.1
paine secara 2
fasole pastai 0
lapte cu cacao zuz 3.2
fructe 1
actimel 1.4
grau expandat2 felii 0.6
Nuttela 2
total:18.75p yahoo.gif cheer.gif
lourdess
Buna ziua, buna ziua! cheer.gif
Vin cu bunatati smile.gif

Imagine
bubbles
Lourdess ne facem ca nu le vedem ca noi suntem la dieta tease.gif ..
Am manacat si eu micul dejun ce e o premiera la mine .. ca eu ffff rar il mananc dar cand tin WW mi-e foame dimineata.La Gustare am o cana de iaurt 0.1% cu o rondea de grau expandat.La pranz imi fac pastele cu sunca ,G2 1/2 iaurt de baut cu piersici si actimel iar la cina pastai cu piept mediteranean.Iar daca imi mai e foame .. am fructe )).gif
In puncte sta asa:
ou 2
sunca 100g 2.5
1 rosie 0
pastai cu pui 3.1
paste cu sunca 3
fructe 0
iaurt de baut 2.1
actimel 1.4
iaurt 0.1% 1.25
grau expandat 0.6
total:16p ohmy.gif
lourdess
Heiiii, si eu sunt la dieta blum.gif blum.gif
Ne rasfatam si noi virtual wink1.gif
michelle
CITAT(carlitaa @ 29-01-2008, 02:21 PM) *

Michelle, de ce bei ceai verde cu lapte????????????

Stiam persoane care beau ceai negru/verde cu lapte si eu nu incercasem deloc pana atunci combinatia.. eram curioasa blum.gif

CITAT(Monic @ 29-01-2008, 03:06 PM) *

Miha, si nu ti-a mers burta de la ceai verde cu lapte? tease.gif

Nu m-am stricat la burta grin.gif .. Acum nu mai stiu daca am iesit afara dupa sau nu )).gif
axe10
Bubule, eu nu fac paste cu sos de la plic...nu prea am incredere...mai ales ca daca te uiti pe plic, e imposibil sa nu ai prin casa tot ce scriu ei acolo ca ar contine .... give_rose.gif

Am terminat de gatit...iar sosul pt paste cu rosii cubuletze, usturoi si dovlecel taiat mic-mic...e o minune...am pus si 1/2 linguritza de pesto. O sa se bata lumea pe el.Azi incerc si pastele colorate care le cumparasem...(rosii si verzi..)

In sfarsit iau si micul dejun:kefir de la Napolact cu wasa.
michelle
CITAT(Deea @ 30-01-2008, 08:35 AM) *

Miha...parca tu calculasei punctajul la coliva? Help!

Asa.. arpacasul crud e 6p/100g.. la fel ca orezul.
Orez, orice fel nepreparat 1 lingura, 20g 1 Points
Orez orice fel fiert 1 lingura, 20g 0.5 Points

Acum la asta daugi zaharul si nuca, cacao, biscuiti sau ce mai era pe langa arpacas... Maxim 1p/lingura zic
Alte pareri? grin.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 30-01-2008, 12:39 AM) *

Ce tanara si frumoasa esti! w00t.gif pupic.gif Foarte bine iti sade cu noua tunsoare. Te-ai si vopsit?

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 11:32 AM) *

iar sosul pt paste cu rosii cubuletze, usturoi si dovlecel taiat mic-mic...e o minune...am pus si 1/2 linguritza de pesto.

Mmmmm ce bine sunaaa w00t.gif M-as bate si eu pentru el daca as fi in zona )).gif
stardust
Ana, foarte mult imi place cum iti sta mai ales cu noua culoare dar si tunsoarea zic eu ca te aranjeaza mai bine. pupic.gif
michelle
Ooo Soranutza, 1.2kg, bravoooo!! give_rose.gif
Ella79
Suuuper tunoarea annais !!!! clap.gif
stardust
CITAT(michelle @ 30-01-2008, 11:51 AM) *

Ooo Soranutza, 1.2kg, bravoooo!! give_rose.gif

Multu' blushing.gif
danyhoney
CITAT(annaiss_derrian @ 29-01-2008, 11:39 PM) *

Frumusica , frumusica !!!
Anna
CITAT(Deea @ 30-01-2008, 10:35 AM) *

Neata!

Bine ai revenit Anna! Am vazut pozele cu noua coafura....mi se pare o schimbare destul de mare, iti sta tare bine tunsa si coafata asa. Parerea mea ca asa cum erai inainte pareai mai copilita...dar te prindea tunsoarea, acum pari ceva mai matura.... si iti sta bine si asa blum.gif

Multumesc Deea pupic.gif
Si mie mi se pare ca arat mai serioasa asa blum.gif
Ce face Alexia? E asa scumpica in poze.. hug.gif
Mi-am bagat nasul in pozele cu bbei vostrii sunt asa scumpici si cresc asa rpd w00t.gif

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 11:05 AM) *

Axe pupic.gif ms frumos
sa stii ca si eu am probleme cu coafatul ..e cam rebel parul meu, dar ma ajuta mastile...sa il faca moale si bleg )).gif )).gif ( parul)

CITAT(michelle @ 30-01-2008, 02:17 PM) *

[
CITAT(annaiss_derrian @ 30-01-2008, 12:39 AM) *

Ce tanara si frumoasa esti! w00t.gif pupic.gif Foarte bine iti sade cu noua tunsoare. Te-ai si vopsit?

[

blushing.gif blushing.gif multumesc Miha!
Noroc ca v-am arata numai fata )).gif ca va speriati altfel
M-am nuantat...cica datk brown...a iesit un roscat mai inchis ..mare branza nu se vede doh.gif

CITAT(stardust @ 30-01-2008, 02:25 PM) *

Ana, foarte mult imi place cum iti sta mai ales cu noua culoare dar si tunsoarea zic eu ca te aranjeaza mai bine. pupic.gif

Sorana pupic.gif multumesc
Eram in dubuiu daca sa ma tund, saraca coafeza ma tot intreba: "esti sigura ca vrei sa tai?" m-a tot stresat saraca )).gif Dar nu imi pare rau, creste el loc.

Felicitari si pt greutate.
Ce ambitie pe aici mai fetelor! Sa nu va deochi )).gif )).gif

CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 03:05 PM) *

Suuuper tunoarea annais !!!! clap.gif

blushing.gif Sarumana Ella
Ma faceti sa rosesc mai fetelor.

CITAT(danyhoney @ 30-01-2008, 03:33 PM) *

Frumusica , frumusica !!!

O Milkutza veritabila sunt acum grin.gif grin.gif
pupic.gif Dany
May
CITAT(annaiss_derrian @ 30-01-2008, 01:30 PM) *

sa stii ca si eu am probleme cu coafatul ..e cam rebel parul meu, dar ma ajuta mastile...sa il faca moale si bleg )).gif )).gif ( parul)

Ce ambitie pe aici mai fetelor! Sa nu va deochi )).gif )).gif

Iti place sa fie bleg? naughty.gif Parul, bineinteles lol.gif . Te asteptam la WW hug.gif

axe stii ca intrebai tu odata oare cum ti-ar sta blonda si cu ``bordurile`` de alta culoare? Ei, acum 2 seri il asteptam pe Remy si ma uitam in zare ( era seara) si apare o tipa cu un caine super mare ( ca de asta mi-a atras privirea). Tipa parea imbracata cu o helanca si cu gluga pe cap dar cand s-a apropiat mi-am dat seama ca de fapt era parul ei, vopsit asa cum zici tu, decat ca erau inversate culorile. Mi s-a parut cam aiurea blink.gif

soranutzo taci si faci? naughty.gif Bravo! clap.gif

Acum mi-e pofta de coliva doh.gif
ramonavlas
Salutare!
Deea, nu sunt grave problemele, se rezolva si ele....doar putin ajutor din partea noastra )).gif
Annaiss si mie imi place mult cum iti sta cu noua tunsoare. pupic.gif
emu
'neatza!

Ma bate si pe mine-un gand sa incerc sa fac grau... o singura data am facut si nu a iesit cum ma asteptam smile.gif

Annaiss, iti sta mai bine cu noua tunsoare wink1.gif

Ok, nu mai stiu ce vroiam sa comentez... revin mai tarziu. O zi placuta in continuare tuturor.
axe10
Annais, il dau si eu cu masca (parul) dar degeaba....intr-o parte imi sta bine, in partea cealalta aiurea rau....

May, nu ma mai fac asa...mi-am tras si eu o vopsea duminica cu ajutorul sotului, un blond cogniac executat din amestecul de blond mediu cu blond deschis...eu vroiam mai deschis...data viitoare o sa pun mai putin mediu, nu 50-50% ca acuma.

Anna
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 06:36 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 30-01-2008, 01:30 PM) *

Iti place sa fie bleg? naughty.gif Parul, bineinteles lol.gif . Te asteptam la WW hug.gif

May,eram convinsa ca o sa adaugi ceva de genu asta lol.gif lol.gif

Si nu ma mai astepta atata la WW grin.gif grin.gif

Axe iti recomand mastile cu ulei de masline ( eu o am pe cea de la Planet Spa - Avon), chiar functioneaza!

Emu pupic.gif

Ramona mersi hug.gif

Am avut o dimineatza grozava, m-am plimbat cu un Porsche care arata cam ca asta de mai jos, am ramas asa w00t.gif w00t.gif
Stiu ca nu e mare lucru, dar pana acum nu am mai avut ocaiza sa merg cu asa ceva, si intradevar e tare rau! )).gif

Imagine
May
Si pe mine nu m-ai luat dry.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 09:44 PM) *

Si pe mine nu m-ai luat dry.gif

Am vrut sa trag o fuga pana in Spania, da se grabea tipu la birou biggrin.gif )).gif

P.S. e masina sefului meu
axe10
Annais, ma maschez mereu...si cu aia de zici...dar ma usuc cu foeunul nu capu'n jos...de la asta mi s-o trage?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.