Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Anna
CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 10:06 PM) *

Annais, ma maschez mereu...si cu aia de zici...dar ma usuc cu foeunul nu capu'n jos...de la asta mi s-o trage?

Axe ..se poate.Eu ma usuc cu un prosop incat sa nu mai fie ud, frec bine biggrin.gif
apoi il las sa se usuce asa, si il coafez, il mai intorc cu peria in interior biggrin.gif mare lucru nu-i fac, dar e super moale si bleg dupa.
Incearca sa il usuci odaca cand ai timp fara foen. pupic.gif
axe10
Asa fac vara...dar acum imi ingheata materia cenusie aia care o am... lol.gif ...
Tulip
Buna seara!! floare.gif

de azi incerc sa numar,imi pun meniul blum.gif

*sandwich din 2 felii graham,unt,ardei 3P
*ciorba cu afumatura(nu am papat carne) 3.5P
*spanac 3P
*1 ou la teflon 2P
*1 portocala,1 mar,1 para 0P
*kefir caucazian 4.3P

Total:16 P din 19 cheer.gif
May
Eu am ajuns atat de zgarcita incat atunci cand imi fac sandwich, folosesc o felie de paine gata feliata si fac 2 felii din ea, adica o tai longitudinal... bine, sunt feliile de vezi prin ele dar macar economisesc )).gif

tulip bafta! cheer.gif
michelle
Ciorba si spanacul mi se par prea mult punctate
daconst
Seara buna fetili!
Vin si eu la ceas de seara,dar ziua am fost iar pe drumuri si cina am ajuns acasa a inceput show-ul cu dintii lui Lucas.Ies canini si e tare rau.Cand ma vedea la laptop vroia si el,asa ca am renuntat si eu.
Acum l-am culcat si am timp sa bantui pe net.

Cu dieta sunt bine,am economisit astea 2 zile ca maine la gradi avem iar aniversare si nu stiu ce ma asteapta.Dar banuiesc ca nu va fi tort cremos pe gustul meu asa ca o sa stau in puncte cred.in plus e si carnaval,asa ca am ocupatie sa-l filmez pe fi-miu. grin.gif

Annais,tare bine te prinde freza.Se pare ca deja ai si succes cu ea? naughty.gif

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu,dar revin.
Tulip
CITAT(michelle @ 30-01-2008, 09:58 PM) *

Ciorba si spanacul mi se par prea mult punctate

ok,am fost lenesa,n-am mai scris,in ciorba am pus cartofi,1 ou,smantana.....

si spanacul era facut cu 1 lingura faina,lapte si un pic de ulei huh.gif
dany
Voi va tineti doar de chefuri la gradi , Dana lol.gif

Tulip , nu mai fii lenesa si scrie cu lux de amanunte ce continea fiecare fel de mancare ca si eu era sa sar pe tine )).gif . Bafta multa !!! Cand ai ziua de cantar ?

CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 07:57 PM) *

Eu am ajuns atat de zgarcita incat atunci cand imi fac sandwich, folosesc o felie de paine gata feliata si fac 2 felii din ea, adica o tai longitudinal... bine, sunt feliile de vezi prin ele dar macar economisesc )).gif

Eu am , de regula , paine pentru prajit ( toast ) de la Aldi si imi fac 3 felii cu 3 feluri de mezeluri care au 0,5 p / 2-3 felii + ceva legume ( rosii , ardei , castravete ) langa si am un mic -dejun de 4,5 p .Sau am paine facuta la masina si cantaresc sa am 75 de grame ( 3 p ) .

CITAT(Tulip @ 30-01-2008, 09:04 PM) *

si spanacul era facut cu 1 lingura faina,lapte si un pic de ulei huh.gif

Ok ...spanac = 0 p .... 1 lingura faina = 0,5 p ....ulei 1 linguritza = 1 p ( ai pus mai mult ? ) de care lapte ai pus si cat ? Parca tot e prea mult punctat ....Doar daca ai pus 250 ml de lapte cu 3,5 % F iesi la 3 p ...
Dumbo
Acum pe Antena2 e emisiune cu diete vs chirurgie estetica.
BLUELIFE
Buna dimineata! sad.gif Fuguta si eu pe aici ,las o cafea la fete cu indulcitor ca vad ca sunteti tare cumintele si va tineti de treaba nu ca altii.Eu am de invatat cu carul ca sunt in sesiune iar la servici curg situatiile.Pup fetele si mai intru sa vad ce mai faceti.Sa ne laudam un pic:Euro vs SUA grin.gif
carlitaa
Buna dimineata! De mult nu am fost pe la voi....Mi-e cam rusine...Ieri am dat-o in bara sad.gif . A fost ziua sefului meu la servici si am mancat prajituri si saratele iar seara am fost la ziua unui prieten si am mancat salate si tort . bang.gif Nici nu ma mai apuc sa numar.... nervous.gif Sper sa am puterea sa reincep... mad.gif
Felicitari pentru kilogramele pierdute!. Va pup, floare.gif
axe10
Buna dimineata,
Blue, esti inteleasa din partea mea.Succese.
Carlitaa, nu-i nimik, ai dat-o nitel in bara ,dar nu e motiv de renuntare.

O zi buna tuturor.
Deea
Buna dimineata!

Carlita o zi nu e un capat de tara, de azi incepi si numeri iar fara sa te mai gandesti la punctele de ieri, daca mai poti sa recuperezi bine daca nu...asta e.

O zi buna tuturor!
michelle
Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."
axe10
CITAT(michelle @ 31-01-2008, 10:17 AM) *

Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."

Asa'-í trebuie nesimtitului.... lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
Salutare,Neuroni!!!

Dany,ieri am inceput saptamana mea WW insa am uitat sa ma cantaresc....... sad.gif Asa ca ma voi cantari miercurea viitoare dry.gif Oricum am vreo 55.5 kg...sau cel putin asa sper doh.gif
michelle
Tulip, ce inaltime ai?.. ca avem aceeasi greutate grin.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 31-01-2008, 01:21 PM) *

1.62

Cum aceeasi greutate,Miha?tu peri muuult mai slaba....si nu ai burtica deloc smile.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 31-01-2008, 02:18 PM) *

CITAT(michelle @ 31-01-2008, 01:21 PM) *

1.62

Cum aceeasi greutate,Miha?tu peri muuult mai slaba....si nu ai burtica deloc smile.gif

Da, m-am ingrasat de cand nu ne-am mai vazut doh.gif
Si eu am 1.62.. cu tocuri grin.gif
Tulip
Vrei sa ajungi la 52 kg?Eu visez la 50....dar ma multumesc si cu 52 biggrin.gif
buretel
Primiti un 'fiu' ratacitor? )).gif )).gif
Va pupic.gif pe toate, si va urez un An Nou minunat!! give_rose.gif
Eu sunt bine, tot pe la 60 ma invart, dar sunt cuminte de 3 saptamani, de cand ne-am luat steamer biggrin.gif Mancarea e usor de preparat, si intr-o zi pregatesc pt cele 5 zile lucratoare ale saptamanii.
Ieri n-am avut o zi asa buna (dpdv sanatate), dar a trecut cu bine, si acum e totul ok smile.gif
Mi-e dor de voi toate hug.gif

Felicitari pt bebei si logodne cheer.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif Azi este a 4 a zi oficiala WW cheer.gif si inca ma tin tare pe pozitii )).gif .Am fost si la dentist azi .. mi-a scos nervul dupa 3 anestezii .. si incep sa doara locurile unde mi-a facut injectiile batista.gif .Aseara am reusit sa biciclesc 30 minute grin.gif .Ieri am mancat de 17 puncte cheer.gif .Am dat o tura si prin Kaufland si mi-am luat iar iuart la galeata de 1 kg doh.gif .Sa am dom`le pana saptamana viitoare )).gif
Tulip ce bine imi pare ca te vad hug.gif

Uhhh si m-au invadat si rusii azi dry.gif lol.gif lol.gif
daconst
Buretel,ne-a fost dor de tine! pupic.gif

Azi la gradi n-a fost tort pe placul meu,cum ma asteptam.A fost un fel de chec rotund cu gaura in mijloc si ceva cioco deasupra.Am mancat o felie,nu prea groasa,din politete.
Dany,oare sa aibe mai mult de 5p?
Am mai mancat si 4 fursecuri,care le-am pus 1p bucata.Deci n-a fost dezastru si se pare ca am puncte pe we,daca o sa vreau sa pap ceva bun.

Tulip,mie mi se pare ca esti slaba destul...dar tu stii mai bine cit trebuie sa slabesti! wink1.gif
Esti in vacanta?
Tulip
Inca nu....saptamana viitoare voi avea vacanta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 31-01-2008, 02:54 PM) *

Vrei sa ajungi la 52 kg?Eu visez la 50....dar ma multumesc si cu 52 biggrin.gif

Eu ma multumesc si cu 53.. Nu mai vreau sa mai slabesc, imi plac falcutele de acum grin.gif
Am picioarele groase, dar asta e compromisul pe care tb sa il fac.
dany
Cred ca stiu cam despre ce chec e vorba , Dana . Checul normal ( care are si cacao ) are 6,5 p la 70 gr...Nu stiu cam cat a cantarit feliutza ta ....
michelle
CITAT(danyhoney @ 31-01-2008, 05:19 PM) *

Cred ca stiu cam despre ce chec e vorba , Dana . Checul normal ( care are si cacao ) are 6,5 p la 70 gr...Nu stiu cam cat a cantarit feliutza ta ....

Asa mult? Eu ma gandesc relativ la o felie de paine la care mai adaug punctaj pt zahar/ oua/ sirop etc
axe10
Una din melodiile mele de suflet....

FF
emu
CITAT(BLUELIFE @ 31-01-2008, 01:22 AM) *

Buna dimineata! sad.gif Fuguta si eu pe aici ,las o cafea la fete cu indulcitor ca vad ca sunteti tare cumintele si va tineti de treaba nu ca altii.Eu am de invatat cu carul ca sunt in sesiune iar la servici curg situatiile.Pup fetele si mai intru sa vad ce mai faceti.Sa ne laudam un pic:Euro vs SUA grin.gif

Nervi de otel iti urez sa ai.
Apropos de poza Euro vs US... cred ca Euro devine cam ca US din poza, de ceva vreme )).gif parere personala, nu dati cu parul.
CITAT(michelle @ 31-01-2008, 03:17 AM) *

lol.gif

Bine ai revenit Buretel, ce facusi? De ce-ai dezertat? blum.gif

Bubbles, ketorol (sau ketonal.. si mai era unul cu un nume diferit, tot cu aceeasi actiune ca si astea) e bun, n-ai nevoie decat 1 zi de el (sau 2 in functie de cum suporti durerile)

Ohhh Lavinia... te iubesc )).gif

p.s. Noi ne-am luat pesti aseara )).gif ca n-aveam destule sa ne impiedicam de ele prin casa. Deci, deoarece si pentru ca ne-am intors cu ditamai borcanul de 10-11L de la un prieten in weekend am decis ca ar trebui sa-l umplem cu ceva )).gif Si aseara la 7 eram in febra cumparaturilor de gupii (doar). Am luat cam multi, 4 perechi, vroiam sa mai luam si 2 goldfish, ca aveam impresia ca-i mai mare borcanul decat in realitate, bine ca ne-am oprit la astia 8. Cand gasesc (sau imi aduc aminte unde-i camera) o sa pun si poze. Am facut cu webcam-ul numai ca au iesit neclare.
Masculii sunt viu colorati si asa jucausi. S-a dus concentrarea mea la munca )).gif ca am pus borcanul pe biroul meu )).gif
Monic
Legat de eu versus US, eu in LA n-am vazut femei grase, doar femei aranjate la 4 ace, ingrijite si frumoase giggle.gif
In schimb in satucul din Pennsylvania era eveniment cand vedeai din an in paste o femeie slaba )).gif
Deci, depinde si de zona wink1.gif
daconst
Mersi Dany! pupic.gif
N-am idee cit sa fi fost,dar sa zic cit 2 degete de groasa.Cred ca e ok 5p,daca nu mai economisesc de maine incolo,ca pina marti mai am vreme.

Emu,cind am citit de pesti...eu ma gindeam ca de mancat si dea salivam la peste cu usturoi. doh.gif
stardust
CITAT(daconst @ 31-01-2008, 08:53 PM) *

Mersi Dany! pupic.gif
N-am idee cit sa fi fost,dar sa zic cit 2 degete de groasa.Cred ca e ok 5p,daca nu mai economisesc de maine incolo,ca pina marti mai am vreme.

Emu,cind am citit de pesti...eu ma gindeam ca de mancat si dea salivam la peste cu usturoi. doh.gif

Eu zic ca e cam mult, nu cred ca e foarte grea o felie de chec ca e pufos.

Am tot vazut ca unele fete puncteaza 1p extra pentru legume. Poate pe alte forumuri s-a scris asa dar eu aici nu am auzit de asa ceva. Tin minte ca ne tot incuraja coach-ul sa mancam cat mai multe legume, chiar daca sarim peste greutatea recomandata. Ea spunea ca greutatea recomandata de legume ar trebui vazuta mai de graba ca un minim si nu un maxim.

1p in plus sau in minus nu e capat de lume dar daca se mai puncteaza acoperitor si la alte produse, s-ar putea sa mancati prea putin si sa riscati un yo-yo sad.gif

Pot sa declar ca astazi la capitolul legume stau extrem de prost sorry.gif M-am incadrat in puncte dar am cam macelarit toate regulile pe ziua de astazi blushing.gif

Emu, n-o lasa pe Dana in preajma pestilor tai ca le-a pus gand rau )).gif
axe10
CITAT(emu @ 31-01-2008, 07:29 PM) *

Ohhh Lavinia... te iubesc )).gif

p.s. Noi ne-am luat pesti aseara )).gif ca n-aveam destule sa ne impiedicam de ele prin casa. Deci, deoarece si pentru ca ne-am intors cu ditamai borcanul de 10-11L de la un prieten in weekend am decis ca ar trebui sa-l umplem cu ceva )).gif Si aseara la 7 eram in febra cumparaturilor de gupii (doar). Am luat cam multi, 4 perechi, vroiam sa mai luam si 2 goldfish, ca aveam impresia ca-i mai mare borcanul decat in realitate, bine ca ne-am oprit la astia 8. Cand gasesc (sau imi aduc aminte unde-i camera) o sa pun si poze. Am facut cu webcam-ul numai ca au iesit neclare.
Masculii sunt viu colorati si asa jucausi. S-a dus concentrarea mea la munca )).gif ca am pus borcanul pe biroul meu )).gif

Ma bucur ca ti-a placut....

Apropos de pesti, mi-am adus aminte de un prieten de al meu din tineretile mele zbuciumate...stii ce idee fixa avea, sa darame un perete al holului si sa "cladeasca" un acvariu...cu lumini cu tot...iti dai seama ce munca ar fi fost de curatat?...

Sa-ti fie sanatosi pestii!

Mangaie burtica si de la mine. pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif

Meniu ieri .Am mancat niste cornulete luate de babu simple cat unghia si cu aceeasi compozitie ca si painea
paste 3
pastai cu pui 3.1
inghetata 6
iaurt 0.1% 1 cana 1.25
fructe 1
sunca25g 0.6
graham 0.5
cornulete tip paine 3
total:18.45p din 19 yahoo.gif
michelle
Neata! Aproape weekeeeeend! cheer.gif

Dragelor, sunt fericita ca am scapat de examene, nu am note pentru bursa sau de genul asta doh.gif dar ma simt libera blum.gif

Cu mancarea, ma mentin pe linia de plutire, nu am mai calculat dar nici nu am exagerat.
Ieri de exemplu: fulgi, lapte, paine, vreo 2-3 feliute salam, frigarui de pui cu mancare mexicana, salata de varza, iar seara o salata de legume, cubulete de cascaval si de sunca... Pe langa astea alte prostioare: cappucino, 1 mana de chips.. blushing.gif
daconst
Miha,felicitari! cheer.gif
De acum poti sa o tii tot intr-un chef!Stiu ca asa era la noi cind scapam de sesiune. grin.gif

Sorana,ai mare dreptate cu legumele.Nici eu nu am auzit sa se puncteze in plus.la fructe mi s-ar parea normal ca sunt dulci si pot ingrasa in cantitati prea mari.Dar la legume,vorba aia...fara numar,fara numar. lol.gif
dany
CITAT(michelle @ 01-02-2008, 10:18 AM) *

Dragelor, sunt fericita ca am scapat de examene, nu am note pentru bursa sau de genul asta doh.gif dar ma simt libera blum.gif

Felicitari ! cheer.gif cheer.gif
bubbles
Felicitari MIha cheer.gif cheer.gif .
nusarich
Felicitari pentru sesiune Miha! Acum poti sa tragi de urechi pe toata lumea pentru meniuri naughty.gif
michelle
Hei, multumesc.

Nusa, pe unde mai umbli? Nu prea te-am mai vazut
nusarich
CITAT(michelle @ 01-02-2008, 02:11 PM) *

Hei, multumesc.

Nusa, pe unde mai umbli? Nu prea te-am mai vazut

Mai mult pe la job. Si cum vestile mele sunt oricum numai bune nu (in primul rand despre job), am citit si atat. N-mi sta gandul la prea multe in perioada asta....
michelle
Sper sa treaca perioada asta proasta cat mai repede Nusa hug.gif
May
felicitari miha!! cheer.gif

Oare cate puncte are potarnichea? blink.gif
Anna
Neatza fete cucuiete!

Miha super ca ai scapat de examene, si la mine a fost ieri ultimul examen din "stresiune".
Tare bine e! yahoo.gif
Bine ca eu mai am licenta sorry.gif

pupic.gif va pup pe toate hug.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 04:26 PM) *

felicitari miha!! cheer.gif

Eu as spune ca la fel ca puiul...dar de unde ai scos-o si pe asta soro? blink.gif
michelle
CITAT(daconst @ 01-02-2008, 02:38 PM) *

CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 04:26 PM) *

Eu as spune ca la fel ca puiul...dar de unde ai scos-o si pe asta soro? blink.gif
Vezi aici, cred ca asta e
4.65 P/ 100g

CITAT(annaiss_derrian @ 01-02-2008, 02:37 PM) *

si la mine a fost ieri ultimul examen din "stresiune".

Bravoooo! give_rose.gif Bafta la licenta, las' ca trece ea grin.gif
Si eu am dizertatia, dar inca nu mi-am ales proful/ proiectul blushing.gif
bubbles
CITAT(annaiss_derrian @ 01-02-2008, 04:37 PM) *

Neatza fete cucuiete!

Miha super ca ai scapat de examene, si la mine a fost ieri ultimul examen din "stresiune".
Tare bine e! yahoo.gif

pupic.gif va pup pe toate hug.gif

Si eu am licenta anul asta Annais hug.gif .Si mai am si 16 examene sem asta....maine mai scap de 2 yahoo.gif .Sunt curioasa cate om da si in sem 2 blink.gif .Am inima cat un purice ... babu are acum examen sorry.gif
michelle
Ati facut 16 materii intr-un singur semestru? blink.gif
Nu spun cate am facut noi ca mi-e rusine lol.gif
bubbles
18 Miha blink.gif ca 2 examene le-am dat )).gif .Am facut si pt anul 4 care noi nu il facem dar astea sunt considerate optionale iar daca nu le faci si te trezesti ca iti tb vreun modul dupa ce termini...il platesti doh.gif .Asa in timpul fac e gratuit grin.gif
michelle
Am inteles.. Dar cate sunt fara cele optionale?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.