CITAT(BLUELIFE @ 31-01-2008, 01:22 AM)

Buna dimineata!

Fuguta si eu pe aici ,las o cafea la fete cu indulcitor ca vad ca sunteti tare cumintele si va tineti de treaba nu ca altii.Eu am de invatat cu carul ca sunt in sesiune iar la servici curg situatiile.Pup fetele si mai intru sa vad ce mai faceti.Sa ne laudam un pic:Euro vs SUA

Nervi de otel iti urez sa ai.
Apropos de poza Euro vs US... cred ca Euro devine cam ca US din poza, de ceva vreme
).gif)
parere personala, nu dati cu parul.
CITAT(michelle @ 31-01-2008, 03:17 AM)

Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."
Bine ai revenit
Buretel, ce facusi? De ce-ai dezertat?
Bubbles, ketorol (sau ketonal.. si mai era unul cu un nume diferit, tot cu aceeasi actiune ca si astea) e bun, n-ai nevoie decat 1 zi de el (sau 2 in functie de cum suporti durerile)
Ohhh
Lavinia... te iubesc
).gif)
p.s. Noi ne-am luat pesti aseara
).gif)
ca n-aveam destule sa ne impiedicam de ele prin casa.
Deci, deoarece si pentru ca ne-am intors cu ditamai borcanul de 10-11L de la un prieten in weekend am decis ca ar trebui sa-l umplem cu ceva
).gif)
Si aseara la 7 eram in febra cumparaturilor de gupii (doar). Am luat cam multi, 4 perechi, vroiam sa mai luam si 2 goldfish, ca aveam impresia ca-i mai mare borcanul decat in realitate, bine ca ne-am oprit la astia 8. Cand gasesc (sau imi aduc aminte unde-i camera) o sa pun si poze. Am facut cu webcam-ul numai ca au iesit neclare.
Masculii sunt viu colorati si asa jucausi. S-a dus concentrarea mea la munca
).gif)
ca am pus borcanul pe biroul meu