Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
Pai fara .. maxim 10 doh.gif sorry.gif

A luat babuinul examenul cu 6 cheer.gif .Vai atat de bine imi pare lol.gif lol.gif parca as fi dat eu blink.gif
May
CITAT(daconst @ 01-02-2008, 01:38 PM) *

Eu as spune ca la fel ca puiul...dar de unde ai scos-o si pe asta soro? blink.gif

Am impuscat-o de dimineata lol.gif. Seful lui socrela merge la vanatoare cu asociatii sai si ce vaneaza imparte printre angajati. A venit aseara socrela cu vreo 6 potarnichi si 3 fazani naughty.gif

miha mersi hug.gif. Asa multe are ? blink.gif
michelle
Nu stiu f sigur, mai asteptam si alte pareri )).gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 06:05 PM) *

CITAT(daconst @ 01-02-2008, 01:38 PM) *

Eu as spune ca la fel ca puiul...dar de unde ai scos-o si pe asta soro? blink.gif

Am impuscat-o de dimineata lol.gif.

May nu erai cumva tu unul din aia care braconau lol.gif lol.gif si erai deghizata de nu te-am recunoscut tease.gif
May
miha am cautat-o si eu pe calorie-count.com si mi-ar iesi la 4,3 p pe 100 gr.... deci e pe aici, speram ca am gasit eu gresit grin.gif ... o sa o pun la 4,5 ca sa fie la mijloc )).gif

bubbles secret.gif
ramonavlas
Noroc ca eu am scapat de sesiuni, licente si disertatie.........
Anna
CITAT(michelle @ 01-02-2008, 05:29 PM) *

Ati facut 16 materii intr-un singur semestru? blink.gif
Nu spun cate am facut noi ca mi-e rusine lol.gif

blushing.gif Miha si mi-e mi-e rusine...am avut 5 examene sem asta biggrin.gif biggrin.gif

Bubbles la ce facultate esti tu? Bafta la examene! Chiar ca ai multe rau sorry.gif
MagdaC
Salutare, neuroni!
Cam liniste pe forum de la o vreme, nu?
Hai, unde umblati? (ati putea sa ma intrebati acelasi lucru, dar eu nu prea ajung la net, deoarece lucrez intr-o institutie comunistaaaaaa )

Deci, am incercat sa fiu cat de cat cuminte saptamana asta. Am scazut de la 66 la 65.4, dar azidimineata cantarul mi-a aratat 65.8 (sa-l ia n____a) sad.gif
Cam asa ceva..
Merg in continuare la sport. Miercuri am facut o febra crancena, dar sper ca ma voi obisnui la un moment dat cu efortul.

Va pupicesc
Am fugit, ca am mancarea pe foc pupic.gif
michelle
Ce faci bun de papa? grin.gif

Felicitari pentru sport! Pilates ziceai ca faci. nu? In maxim o luna o sa se vada rezultate, sunt sigura..
Te-ai masurat inainte de a incepe?
axe10
Am gasit surf-uind pe internet aceste 10 reguli...ce-ar fi sa tinem cont de ele si noi?

pleasantry.gif
1.Drink lots of water - take a 1.5 litre (2.5 pint) bottle of water to work with you and try to finish it all by home time.
2.Eat five portions of fruit and vegetables every day.
3.Never skip breakfast.
4.Plan your meals the week ahead. Write a shopping list and stick to it - use the internet where possible and never shop when you're hungry.
5.Keep a supply of healthy snacks to hand (fresh and dried fruit, wholesome cereal bars, rice cakes, low-fat fruit yoghurts and wholemeal pitta and hummus are some ideas).
6.Remove all visible fat from food before you cook it - take the skin off chicken and trim the white fat off any meat. Don't eat sausages (the fat's not visible from the outside but it's certainly there).
7.Limit stimulants such as caffeine, alcohol and refined sugar.
8.Limit the number of times you eat out to once a week. Take your own packed lunch to work or choose soup in the canteen (non-creamy ones).
9.Take your time. Don't cut out food groups all together, such as carbohydrates, in a bid to lose weight quickly - your body needs balance. And don't do denial - you'll only end up cracking.
10Only eat things you like the taste of - find what works for you and don't force yourself to eat things just because they're good for you.

And finally...enjoy! Cooking -should never be stressful and eating should always be a pleasure. pleasantry.gif

Anna
cheer.gif Salutare lume!

Aseara am petrecut in club si sunt cam dizzy blum.gif si tot aseara a dat ideea in creieru meu )).gif si de azi numar! blushing.gif naughty.gif
Azi am Fost la cumparaturi si m-am aprovizionat cu mancarica si toate cele necesare.
Maine pun si eu meniu.
V-am lasat ca diseara e iarasi party yahoo.gif
emu
'neata si de la mine, cam tarzior ce-i drept, dar e sambataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif eu sunt gata pregatita de mers la inot )).gif il mai astept pe J sa dea ok-ul de plecat lol.gif

Pana atunci pun rapid niste poze de zilele astea; am avut joi noaptea parte de o ice storm pe cinste (pt zona noastra) si vineri dimineata am fost la "inspectat" blum.gif Totul parea ireal.

Imagine

Fara cuvinte...
Imagine

Si-aici ma stramb la voi blum.gif era si timpul lol.gif
Imagine

Imagine
Imagine

Am pus mai multe poze aici smile.gif

Pt Dana si restul fetelor de-ati poftit la pestii mei )).gif... va urez pofta buna
Imagine
s-aveti spor la mestecat lol.gif

Sa aveti parte de un weekend asa cum vreti, va hug.gif
bubbles
Intrebare..cum punctati fasolea boabe?0.5p la o lingura? smile.gif
Dumbo
Emu, unde ti-e burtica?

Axe, bune afaturi, dar mi se pare ca nu sunt suficiente.

salut.gif eu azi aveam 66.5, cica am scazut 1.5 kg. O sa imi schimb si ticker-ul daca se mentine si maine greutatea asta. Poate o fi si din cauza ca nu mi-a ars de mancare cand am ajuns acasa si ultima masa a fost pe la 3. Desi vineri chiar nu am fost cuminte deloc. sorry.gif

De la lucru nu am timp sa intru ca am asa de mult de lucru... groaznic... Vineri am ajuns acasa, m-am pus in pat si am adormit. Asa ca mai incet cu forum-ul.
Poate vor veni si vremuri mai linistite... cine stie...
axe10
E un inceput Dumbo...daca am incerca sa tinem cont de toate...sunt convinsa ca ar merge mult mai bine scazutul in greutate. Dar noi nu tinem cont de toate, doar de ce ne convine, ne scuzam ca ba nu avem timp de gatit, sau sa luam md...cred ca cea mai bine ïnregistrata"e cea cu apa....in rest putine tinem cont de toate.
La asta m-am referit.

O seara frumoasa.
daconst
Dumbo,felicitari pt cantar! cheer.gif
Tare bine ai slabit!

Emu,razi tu,razi,dar eu tot poftesc la pesti. lol.gif
Maine cred ca si fac,ca azi e sotul plecat de acasa si n-am gatit nik. tease.gif
Sa ne anunti si pe noi cind iti creste burta. grin.gif
Superbe peisajele..tare artistice sunt pozele.Tu le faci?

Magda,pai te-ai cantarit doua zile consecutiv?ca se poate sa fie fluctuatiiHai nu te lasa! pupic.gif
Eu mai nou nu pot sta pe netca vrea fi-miu laptopul. doh.gif
Frate cind ma vede,il apuca.Vrea si el sa tasteze sau e gelos ca nu stau cu elSa vedeti cu cita ciuda il impinge din bratele mele ca sa se puna el. lol.gif
Asa ca doar seara cind se culca am si eu liber la net. cheer.gif
daconst
Va pun si eu melodia care ma obsedeaza de citeva saptamani. doh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs

Dar imi si place maxim. wink1.gif
buretel
Wow, emu, ce poze frumoase w00t.gif

Danuta pupic.gif Pe mine ma obsedeaza melodiile anilor 80-90, deh, tineretea )).gif Asa ca aseara cautam Depeche Mode, MC Hammer, Metallica si Offspring lol.gif lol.gif Pe etape grin.gif
Pt voi: Little fifteen
bubbles
CITAT(bubbles @ 02-02-2008, 08:51 PM) *

Intrebare..cum punctati fasolea boabe?0.5p la o lingura? smile.gif

Poate azi este cineva sa imi raspunda dry.gif .
Dumbo felicitari cheer.gif cheer.gif
Dana stiam melodia ,dar nu stiam videoclipul asta blink.gif .Trebuie sa ii faci o surioara sau un fratior lui Lucas ca sa aiba ocupatie si sa te lase pe tine la laptop give_rose.gif
axe10
Emu, super peisajele. Dar cred ca e cam inghet. Astept poze cu burtica cand mai creste...ca acum e prea devreme.
daconst
Bubule,mai nou fasolea are 3p pina la saturatie,dupa regulile noi. cheer.gif
michelle
Salutare!
Emu, super peisajele, imi aminteste de iarna asta.. asa a fost si la noi.. Simpatic acvariul smile.gif
Axe, intr-adevar foarte bune sfaturile. Putina ordine si disciplina ne trebuie grin.gif

Noi am iesit vineri seara la berica
O mica poza cu mine inainte sa iesim, arat ca o graviduta .. chiar mi-am pus o perna sa vad cum imi sta lol.gif
Imagine

Ieri am fost la shopping, apoi seara party acasa, a fost ziua baietelului colegilor de apartament
Imagine Imagine
Imagine

Dumbo
Miha unde vezi tu burtik de graviduta nu stiu... si m-am uitat mult si bine la poza.

ramonavlas
Miha, no offence, dar nici eu nu vad nici macar urma de burtica sau ceva in plus.....dupa mine, arati super bine....
stardust
Miha, eu cred ca te refereai la rochita aia sarafan. Eu am patit o faza nasoala de tot cu asa o rochita. Eram in Romania anul trecut in septembrie si m-am dus sa ma aranjez la coafor la o tanti, seara trebuia sa merg la o nunta. Cand m-am pus pe scaun m-a intrebat in ce luna sunt doh.gif Am crezut ca mor dar noroc ca nu mi-a pierit simtul umorului. Intr-adevar, pentru ochiul neantrenat cu moda de anul asta...pare altceva. Eu iubesc rochita aia dar de atunci n-am mai purtat-o. blushing.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif
La noi la lucru in general gravidutele vin cu sarafan (pantalon) asa ca intr-o zi cand o coleguta a venit asa imbracata am sarit sa o felicitam. Mai ales ca parca pusese ceva kilograme in ultima vreme. Dar, nu era cazul, pur si simplu asa s-a gandit sa vina imbracata.
Susannah
CITAT(stardust @ 03-02-2008, 06:27 PM) *

Miha, eu cred ca te refereai la rochita aia sarafan. Eu am patit o faza nasoala de tot cu asa o rochita. Eram in Romania anul trecut in septembrie si m-am dus sa ma aranjez la coafor la o tanti, seara trebuia sa merg la o nunta. Cand m-am pus pe scaun m-a intrebat in ce luna sunt doh.gif Am crezut ca mor dar noroc ca nu mi-a pierit simtul umorului. Intr-adevar, pentru ochiul neantrenat cu moda de anul asta...pare altceva. Eu iubesc rochita aia dar de atunci n-am mai purtat-o. blushing.gif

Nu merge purtata cu o curea? E pacat de ea...

Miha, arati bestial!
emu
CITAT(Dumbo @ 02-02-2008, 12:14 PM) *
Emu, unde ti-e burtica?
smile.gif E acolo...camuflata de hanorac. Incepe sa prinda contur de vreo 2 saptamani ma uit la ea cum creste incet incet )).gif Parca ar fi coca, asa vorbesc de ea.

CITAT(Dumbo @ 02-02-2008, 12:14 PM) *
Poate vor veni si vremuri mai linistite... cine stie...
La fel imi spun si eu de vreun an si smile.gif

Felicitari pt pierdere )).gif cat de des poti spune asa ceva?! La cat mai multe kg duse wink1.gif

Axe, mi-am adus aminte de prietenul tau cu acvariul. Pana la urma l-a facut sau nu? Asta da vis frumos smile.gif Mi-ar place si mie asa un acvariu.

CITAT(daconst @ 02-02-2008, 06:33 PM) *
Emu,razi tu,razi,dar eu tot poftesc la pesti. lol.gif
Maine cred ca si fac,ca azi e sotul plecat de acasa si n-am gatit nik. tease.gif
Sa ne anunti si pe noi cind iti creste burta. grin.gif
Superbe peisajele..tare artistice sunt pozele.Tu le faci?

Magda,pai te-ai cantarit doua zile consecutiv?ca se poate sa fie fluctuatiiHai nu te lasa! pupic.gif
Eu mai nou nu pot sta pe netca vrea fi-miu laptopul. doh.gif
Frate cind ma vede,il apuca.Vrea si el sa tasteze sau e gelos ca nu stau cu elSa vedeti cu cita ciuda il impinge din bratele mele ca sa se puna el. lol.gif
Asa ca doar seara cind se culca am si eu liber la net. cheer.gif

Da, eu am facut pozele, dar n-am nimic de-a face cu partea artistica, chiar atat de superb era peisajul smile.gif Din pacate a durat numai cateva ore... ca s-a topit totul in dimineata aia.

Crezi ca poti sa-l pacalesti pe Lucas, daca-i iei o jucarie gen laptop? (nici nu stiu daca exista )).gif) Desi probabil tot la al tau ar vrea... au copiii astia un simt... (vorbesc din aducere aminte, de pe cand era si sor-mea un pitic).

CITAT(michelle @ 03-02-2008, 07:04 AM) *

Salutare!
Emu, super peisajele, imi aminteste de iarna asta.. asa a fost si la noi.. Simpatic acvariul smile.gif
Axe, intr-adevar foarte bune sfaturile. Putina ordine si disciplina ne trebuie grin.gif
Sarumana - asa-mi place sa pierd timpul uitandu-ma la ei lol.gif

CITAT(michelle @ 03-02-2008, 07:04 AM) *

O mica poza cu mine inainte sa iesim, arat ca o graviduta .. chiar mi-am pus o perna sa vad cum imi sta lol.gif

lol.gif

Imi place combinatia de mov cu rosu... ia s-o incerc si eu smile.gif
CITAT(stardust @ 03-02-2008, 09:27 AM) *
Intr-adevar, pentru ochiul neantrenat cu moda de anul asta...pare altceva. Eu iubesc rochita aia dar de atunci n-am mai purtat-o. blushing.gif
Adevarul e ca nici mie nu-mi sta bine cu genul asta de rochie; cred ca se potriveste celor inalte si suple... noi astea mici dam impresia de gravidute.
ina_ceva
CITAT(ramonavlas @ 28-01-2008, 09:02 PM) *

Pe data de 26.01, imediat dupa botez, al meu babuin m-a dus pe plaja, a ingenuncheat in fata mea, a scos un inel din buzunar si ....m-a cerut dee sotie.

Sa fie intr-un ceas bun, Ramona!

Annaiss, iti sta tare bine tunsa asa si colorata pupic.gif

Felicitari pentru examenele din sesiune, fetelor! Miha, ati hotarat unde va duceti la munte cu firma?

daconst
Emu,exista si laptop de jucarie dar de pe la 3 ani.Am fete pe forumul de mamici care au cumparat asa ceva in speranta ca scapa,dar nicio sansa.Ei vor tot la laptop-ul mamei. doh.gif

Miha,super arati! cheer.gif
Mie mi se pare ca ti se potrivesc botinele la picioarele tale.Le subtiaza tare.
Eu stiu ca pe vremuri cind au fost iar la moda,acum vreo 7 ani,nu purtam botinele cu fusta ca imi aratau picioarele prea subtiri.Unde sunt vremurile alea? doh.gif
Am si eu o bluza din aia,gen rochita ta...si parca tare grasa ma arata. sorry.gif

Ina,care mai e viata ta?ca nu te-am mai vazut de multa vreme.
ina_ceva
Bravo Sorina pt examene! Mai ai de dat sau ai scapat de grija? Presupun ca la serviciu situatia va fi mai destinsa dupa ce termini cu ele , nu?

Andreea, cine e Fritzi? Nu am reusit sa vad poza, dar imi imaginez ca e un iepuras naughty.gif

Soranutza, voi trece prin Bruxelles in perioada 27-29 martie si voi sta o zi; ma gandeam poate ne vedem la o cafelutza wink1.gif , ce zici?

Dana, La multi ani feciorului tau, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Despre mine nu prea am ce sa spun. Vine babuinul acasa sambata si va sta 3 saptamani, apoi voi merge in concediu la el prin martie. Sper sa treaca repede si jumatatea de an care a mai ramas.
De numarat numar pt ca mi-au ramas in minte pctele si trebuie sa ma mentin smile.gif

Somn usor! pupic.gif
ALICE
CITAT(stardust @ 03-02-2008, 06:27 PM) *
Intr-adevar, pentru ochiul neantrenat cu moda de anul asta...pare altceva. Eu iubesc rochita aia dar de atunci n-am mai purtat-o. blushing.gif

Am si eu una la care ma uit cu jale sad.gif Daca esti slabut, arata bine un astfel de model.Daca nu........stai si cugeti.
Miha , ai sarit peste poza cu pernuta )).gif Ai uitat sa o pui?????
ina_ceva
Neatza yahoo.gif !

O cafea nu serviti? Imagine
michelle
Neata fetelor!
Multumesc pentru complimente! blushing.gif Se pare ca numai eu ma vad grasa doh.gif

Susannah, nu cred ca merge, ca are croiala gen babydoll..
Emu, si mie imi place combinatia mov, rosu.. cu gri grin.gif
Ina, vom merge pe langa Vatra Dornei cred..
Alice, nu am facut poza cu perna, aratam ca o balenutza lol.gif
Dana, si mie imi plac botinele, le-am luat la reducere dela Leonardo si nu-s din piele. Iar rochia maro e a sora-mii, eu nu indraznesc sa am asa ceva in garderoba blum.gif

O saptamana superrrr tuturor pupic.gif
Ella79
Neata si de la mine.
Am o durere de cap groaznica sorry.gif
stardust
CITAT(ina_ceva @ 03-02-2008, 10:42 PM) *

Bravo Sorina pt examene! Mai ai de dat sau ai scapat de grija? Presupun ca la serviciu situatia va fi mai destinsa dupa ce termini cu ele , nu?

Andreea, cine e Fritzi? Nu am reusit sa vad poza, dar imi imaginez ca e un iepuras naughty.gif

Soranutza, voi trece prin Bruxelles in perioada 27-29 martie si voi sta o zi; ma gandeam poate ne vedem la o cafelutza wink1.gif , ce zici?

Dana, La multi ani feciorului tau, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Despre mine nu prea am ce sa spun. Vine babuinul acasa sambata si va sta 3 saptamani, apoi voi merge in concediu la el prin martie. Sper sa treaca repede si jumatatea de an care a mai ramas.
De numarat numar pt ca mi-au ramas in minte pctele si trebuie sa ma mentin smile.gif

Somn usor! pupic.gif

yahoo.gif yahoo.gif Mai intreeebi?
Unde o sa stai, stii deja? Vine cu babu'? Ce faci in Bxl?

P.S.: Ce faaaaaaaain w00t.gif
bubbles
CITAT(daconst @ 03-02-2008, 03:19 PM) *

Bubule,mai nou fasolea are 3p pina la saturatie,dupa regulile noi. cheer.gif

Multumesc Dana cheer.gif cheer.gif

CITAT(michelle @ 03-02-2008, 04:04 PM) *

Imagine

Ieri am fost la shopping, apoi seara party acasa, a fost ziua baietelului colegilor de apartament
Imagine Imagine
Imagine

Miha arati tare bine.Am si eu un sarafan care te arata gravida grin.gif si nu stiu daca l-am purtat de 2 ori sorry.gif .Mai nou imi plac rochitele stranse sus pana sub sani si apoi largi tare .. tot ca pt gravidute.Am o nnta in Martie si cred ca imi fac si eu o astfel de rochie )).gif
CITAT(ina_ceva @ 04-02-2008, 01:42 AM) *

Fritzi e un papagal cu probleme de comportament lol.gif lol.gif E cam dement saracu sau o fi posedat pope.gif lol.gif
soarbe-zeama
Buna!!
Ma primiti si pe mine? Incerc din greu sa slabesc...reusesc incet si ne..constant...
Sper sa ne putem ajuta reciproc!
ina_ceva
CITAT(stardust @ 04-02-2008, 10:56 AM) *

yahoo.gif yahoo.gif Mai intreeebi?
Unde o sa stai, stii deja? Vine cu babu'? Ce faci in Bxl?
P.S.: Ce faaaaaaaain w00t.gif

Stau doar o zi din pacate, doar atat am alocat acestui oras din lipsa de timp. El are liber doar o saptamana si avem planuri sa mergem in paris, berlin sa stam mai multe zile wink1.gif
michelle
CITAT(soarbe-zeama @ 04-02-2008, 11:21 AM) *

Buna!!
Ma primiti si pe mine? Incerc din greu sa slabesc...reusesc incet si ne..constant...

Bine ne-ai gasit! give_rose.gif

Asta ascult eu acum.. Pe mine ma binedispune: Samim - Heater
soarbe-zeama
partea proasta e ca eu nu sunt f disciplinata...si nu stiu cum o sa reusesc sa-mi numar punctele in fieacare zi...mi se pare asa complicat...sad.gif
la voi a avut succes aceasta dieta?
bubbles
CITAT(michelle @ 04-02-2008, 02:19 PM) *

CITAT(soarbe-zeama @ 04-02-2008, 11:21 AM) *

Buna!!

Bine ne-ai gasit! give_rose.gif

Asta ascult eu acum.. Pe mine ma binedispune: Samim - Heater

Miha si eu tot asta ascult dance3.gif dance2.gif
bun venit printre noi give_rose.gif soarbe zeama .
Sexymom
Michelle, arati super in poze, esti slaba si sexy. naughty.gif

Bine ai venit Soarbe Zeama )).gif ce nick haios ai )).gif
soarbe-zeama
CITAT(Sexymom @ 04-02-2008, 12:55 PM) *

Michelle, arati super in poze, esti slaba si sexy. naughty.gif

Bine ai venit Soarbe Zeama )).gif ce nick haios ai )).gif

Multumesc:)...indulcim kilogramele:)

soarbe-zeama
imi puteti povesti despre reusitele voastre in scapatul de kilo?smile.gif
ina_ceva
Bine ai venit, soarbe-zeama! floare.gif

Meniul de astazi:

md: 140 gr smantana + 1 felie paine + usturoi = 7p

d: 1 cartof natur + 100 gr cod la cuptor cu ceapa calita + ulei (2lgt) = 4.5p

c: 1 cartof natur + 100 gr cod la cuptor cu ceapa calita + ulei (2lgt) = 4.5p

g: 2 mere, o mandarina
michelle
CITAT(soarbe-zeama @ 04-02-2008, 01:19 PM) *

Avem cateva exemple pe forum care au slabit frumos cu WW. Uite aici un exemplu relevant.
In principiu se slabeste cu 0.5-1 kg pe saptamana.
Mult succes!

PS: cum putem sa iti spunem altfel decat soarbe-zeama? grin.gif

Feteloooor, maine trebuie sa mergem sa ne alegem finisajele.. am emotiiiii
Inca nu m-am hotarat la culori doh.gif
soarbe-zeama
CITAT(michelle @ 04-02-2008, 03:11 PM) *

CITAT(soarbe-zeama @ 04-02-2008, 01:19 PM) *

Avem cateva exemple pe forum care au slabit frumos cu WW. Uite aici un exemplu relevant.
In principiu se slabeste cu 0.5-1 kg pe saptamana.
Mult succes!

PS: cum putem sa iti spunem altfel decat soarbe-zeama? grin.gif

Mersi!
daconst
Miha dar de ce vrei neaparat culori?
Eu as zice sa ramai la alb si daca ai tu chef,in functie si de mobila,poti sa-ti vopsesti un perete sau doi.Eu cred ca nu m-as risca in start sa zugravesc o culoare cind nu stiu cu ce asortez pe urma.
Eu as lasa sa-mi faca baza si restul sa decid eu pe urma in functie de ce mai bag in apartament.
Sau la ce finisaje te referi?Nu iesiti mai bine daca vi le faceti voi cu ce firma vreti?
crissy
CITAT(michelle @ 04-02-2008, 03:11 PM) *

michelle, cand te hotarasti, sa ma anunti si pe mine plecaciune.gif . Si eu sunt in plop cu astea. Noi am hotarat asa: tavanele albe (peste tot), camera fetei (care urmeaza sa fie pictata cu ceva scene din desene animate) holul si casa scarii cu alb, bucataria crem, dormitorul nostru piersica, livingul probabil portocaliu (dar inca nu e batut in cuie), si ne-a mai ramas de ales culorile pt camera oaspetilor si birou (care va fi camera noastra pana vom reusi sa ne mutam la etaj).
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.