Ooo ce fete cuminti, ptiu ptiu sa nu deochi
Vad ca sunteti puse pe treaba, nu gluma.
Eu nu am calculat punctele, dar o sa pun si eu meniul, sa nu ies de tot din topic cu post-urile mele:
Md: 1 felie paine, branza cu ceapa si marar, lapte, fulgi
Pranz: ciorba, paine
Cina: 2 sarmale de post, 2 bucati de saramura de peste (facuta de mama mea, foarte dietetica)
Alte prostii, dulciuri: 2 praji (nu erau grase)
Gustari: smochine
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 05:20 PM)

Miha dar de ce vrei neaparat culori?
Eu as zice sa ramai la alb si daca ai tu chef,in functie si de mobila,poti sa-ti vopsesti un perete sau doi.Eu cred ca nu m-as risca in start sa zugravesc o culoare cind nu stiu cu ce asortez pe urma.
Eu as lasa sa-mi faca baza si restul sa decid eu pe urma in functie de ce mai bag in apartament.
Sau la ce finisaje te referi?
Pai ne-am hotarat cumva.. Sa punem mobila si peretii in culori crem-maro inchis si sa punem eventual un perete colorat, perdele colorate etc.
Dar nu stiu cum ar da.. aveti vreun exemplu?
In principiu trebuie sa alegem gresia pentru hol, bucatarie, baie, faianta pt bucatarie, baie, culoarea varului, parchetul, usile
Si e greu cand nu ai mobila, trebuie sa stii foarte bine dinainte ce vei pune dupa.
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 05:20 PM)

Nu iesiti mai bine daca vi le faceti voi cu ce firma vreti?
Pai nu prea, ca am semnat deja contractul. Daca il luam
la rosu era mai ieftin nitzel
CITAT(crissy @ 04-02-2008, 05:26 PM)

CITAT(michelle @ 04-02-2008, 03:11 PM)

Feteloooor, maine trebuie sa mergem sa ne alegem finisajele.. am emotiiiii
Inca nu m-am hotarat la
culori 
michelle, cand te hotarasti, sa ma anunti si pe mine

. Si eu sunt in plop cu astea. Noi am hotarat asa: tavanele albe (peste tot), camera fetei (care urmeaza sa fie pictata cu ceva scene din desene animate) holul si casa scarii cu alb, bucataria crem, dormitorul nostru piersica, livingul probabil portocaliu (dar inca nu e batut in cuie), si ne-a mai ramas de ales culorile pt camera oaspetilor si birou (care va fi camera noastra pana vom reusi sa ne mutam la etaj).
Te referi la var, nu? Dar mobila? Ce culori pui?