Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
stardust
Eu mi-am facut toata casa initial intr-o singura culoare, off-white. Apoi mi-am luat mobila, covorul, perdelele.

Ah ba da, unul din peretii din living e colorat, dar strategic, culoarea am ales-o dupa ce stiam ce mobila vom cumpara. Mie-mi place mai mult sa fie contrast, un singur perete sa fie de o alta culoare si restul alb sau off-white.
Anna
CITAT(ina_ceva @ 03-02-2008, 10:11 PM) *

Annaiss, iti sta tare bine tunsa asa si colorata pupic.gif

multumesc Ina. pupic.gif
give_rose.gif

Sa va pun si eu meniul pe ziua de azi( 04.02.2008)
17 pct am voie zilnic:
MD
~ 2 fel paine - 1.5 pct
~ 2 fel sunca - 1.5 pct
Pranz
~ salata mare cu: morcov, sfecla, varza alba, varza rosie, porumb si ton: 5 pct (1 pct porumbu + 3 pct ton+ 1 pct depasire legume)
am punctat porumbu din conserva ca in lista 50 g- 0.5 pct e ok?
Gustare
~ 1 banana si o portocala - 1 pct
~ 2 guri de suc - 1 pct
Cina
~ paste cu sos( ciuperci si bulion) - 4 pct + 1 pct bulionu = 5 pct

total 15 pct o sa mai pap un iaurt sau ceva diseara, desi sunt satula

Maine ma duc la ziua unui prieten si vrem sa ii luam un acvariu si un pestisor auriu care sa ii indeplineasca dorintele blum.gif ca mereu zicea ca ar vrea pesti. wink1.gif)
Sper sa nu ne dea cu el in cap.
Acu tot radem ca trebuie sa vedem cum transportam pestele si cum o sa se acomodeze el in valea regilor laugh.gif
Sunt tare ocupata sapt asta ca am mai primit un client mare si trebuie sa "fug" dupa el sa ii intocmesc documentatia de credit. wacko.gif
Va pup, noapte buna si astept un sfat/mustrare pt meniu hug.gif give_rose.gif pupic.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 1 iaurt mic Prodlacta;
- 1/2 pomelo;
- 1 cappucino plic.
- 170 gr piept de curcan la gratar;
- 110 gr varza murata;
- 1/2 iaurt Prodlacta;
- 1 fresh gref;
- salata de fructe din 2 mere, o portocala, 1 kiwi, 2 linguri cocktail fructe.
michelle
Ooo ce fete cuminti, ptiu ptiu sa nu deochi give_rose.gif
Vad ca sunteti puse pe treaba, nu gluma.

Eu nu am calculat punctele, dar o sa pun si eu meniul, sa nu ies de tot din topic cu post-urile mele:
Md: 1 felie paine, branza cu ceapa si marar, lapte, fulgi
Pranz: ciorba, paine
Cina: 2 sarmale de post, 2 bucati de saramura de peste (facuta de mama mea, foarte dietetica)
Alte prostii, dulciuri: 2 praji (nu erau grase)
Gustari: smochine

CITAT(daconst @ 04-02-2008, 05:20 PM) *

Miha dar de ce vrei neaparat culori?
Eu as zice sa ramai la alb si daca ai tu chef,in functie si de mobila,poti sa-ti vopsesti un perete sau doi.Eu cred ca nu m-as risca in start sa zugravesc o culoare cind nu stiu cu ce asortez pe urma.
Eu as lasa sa-mi faca baza si restul sa decid eu pe urma in functie de ce mai bag in apartament.
Sau la ce finisaje te referi?

Pai ne-am hotarat cumva.. Sa punem mobila si peretii in culori crem-maro inchis si sa punem eventual un perete colorat, perdele colorate etc.
Dar nu stiu cum ar da.. aveti vreun exemplu?

In principiu trebuie sa alegem gresia pentru hol, bucatarie, baie, faianta pt bucatarie, baie, culoarea varului, parchetul, usile rolleyes.gif
Si e greu cand nu ai mobila, trebuie sa stii foarte bine dinainte ce vei pune dupa.
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 05:20 PM) *

Nu iesiti mai bine daca vi le faceti voi cu ce firma vreti?

Pai nu prea, ca am semnat deja contractul. Daca il luam la rosu era mai ieftin nitzel

CITAT(crissy @ 04-02-2008, 05:26 PM) *

CITAT(michelle @ 04-02-2008, 03:11 PM) *

Feteloooor, maine trebuie sa mergem sa ne alegem finisajele.. am emotiiiii
Inca nu m-am hotarat la culori doh.gif

michelle, cand te hotarasti, sa ma anunti si pe mine plecaciune.gif . Si eu sunt in plop cu astea. Noi am hotarat asa: tavanele albe (peste tot), camera fetei (care urmeaza sa fie pictata cu ceva scene din desene animate) holul si casa scarii cu alb, bucataria crem, dormitorul nostru piersica, livingul probabil portocaliu (dar inca nu e batut in cuie), si ne-a mai ramas de ales culorile pt camera oaspetilor si birou (care va fi camera noastra pana vom reusi sa ne mutam la etaj).

Te referi la var, nu? Dar mobila? Ce culori pui? grin.gif
daconst
Sorina,mai traiesti???
Hai cu vesti ca nu mai stiu nimic de tine. pupic.gif

Miha,eu la noi o sa fac totul alb si parchetul,usile maro inchis.Iar mobila va fi wenge,cind voi avea bani de ea. lol.gif
Pe urma o sa incerc sa aduc culoare prin accesorii pe care le pot schimba cind ma plictisesc de ele. w00t.gif
Mie mi se pare ca daca colorezi toti peretii,par incaperile mai mici si incerc sa le maresc prin culoarea alba. wink1.gif

Meniul meu de azi:
MD 2chifle cu sunca si cascaval-7p
P: varza la cuptor cu bacon-2p
mamaliga-4p
C: banana-1p
iaurt de fructe-2p

Total:16p cheer.gif
Sa vedem maine cantarul ca azi nu prea mi-a zambit. sorry.gif
May
soarbe zeama bine ai venit biggrin.gif floare.gif

miha bine ca ma dai pe mine exemplu, ca uite asa imi mai dau niste pumni in gura ca azi am mancat ca o cow.gif doh.gif

A dat cumintenia in voie si prostia in mine lol.gif bravo clap.gif

michelle
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 10:45 PM) *

Miha,eu la noi o sa fac totul alb si parchetul,usile maro inchis.Iar mobila va fi wenge,cind voi avea bani de ea. lol.gif
Pe urma o sa incerc sa aduc culoare prin accesorii pe care le pot schimba cind ma plictisesc de ele. w00t.gif
Mie mi se pare ca daca colorezi toti peretii,par incaperile mai mici si incerc sa le maresc prin culoarea alba. wink1.gif

Eu ma gandeam la pereti de culoarea untului, un alb-murdar grin.gif
La mobila tot wenge naughty.gif
Canapelele crem sunt greu de intretinut?

CITAT(Maybeline @ 04-02-2008, 10:46 PM) *

miha bine ca ma dai pe mine exemplu, ca uite asa imi mai dau niste pumni in gura ca azi am mancat ca o cow.gif doh.gif

Lasa mey .. o zi nu e bai. Ok, hai 2-3 tease.gif
daconst
Da,Miha,in Ro sunt tare greu de intretinut.
Noi am luat canapele de piele crem in apartamentul din Ro si am facut crize asta vara cind dupa fiecare musafir vedeam cite o urma pe ele. sad.gif
Nu te sfatuiesc sa-ti iei asa ceva.

emu
Buna floare.gif

1. Care-i mobila wenge?!
2. Miha... uita-te pe aici daca ai rabdare... poate iti vin idei smile.gif
3. soarbe zeama, am lesinat de ras la nick-ul tau, hai sa ai spor la slabit.

Annais, care-i legatura intre peste si valea regilor? Aveti deja pestele pregatit? (adica in acvariu )).gif)
daconst
Emu,wenge e culoarea aia de o vezi mai nou la mobila,maro inchis tare.
peach
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 09:45 PM) *

Sorina,mai traiesti???
Hai cu vesti ca nu mai stiu nimic de tine. pupic.gif

da da ..imi ascult respiratia
De cite ori deschid pagina se iveste ceva si nu apuc sa citesc nimic sad.gif

Ramona sa fie intr-un ceas bun!

Restul sa nu ma injurati ca nu am avut timp sa citesc.
La serviciu e plictiseala mare..adica doar invatat si invatat ..am cerut ceva de lucru si am obtinut doar ridicari din umeri..si faza cea mai tare cel pe care trebuie sa-l inlocuiesc ma uraste sad.gif nici macar nu stiu de ce...doar el a ales sa plece. Ma gindeam sa.mi pun o bluza cu vedere poate il imbunez..glumesc )).gif Problema este ca trebuie sa obtin toate informatiile de la el dar nu este nimic de lucru ..so ..super mad.gif

Nu mi-am comandat rochie..de lene si pt ca m-am ingrasat..si fiecare noua zi este ziua cind incep dieta...dar de frustrare scap in dulciuri.

Bufnita a slabit 7 kg intr-o luna..sa-mi pice fata cind am vazut-o simbata..cica a primit o carte cu retete ww la craciun si ea gateste exact dupa reteta. Am incercat sa-i explic ca a slabit mult prea mult(dar ei nu i se pare)..si ca se vor intoarce kg tot la fel de repede..dar cum se uita la mine crucis si superior o las sa se bucure de exectul jojo devil.gif
bubbles
No Peach m-ai dat pe spate cu bufnita dry.gif shock.gif swoon.gif .Te pupic.gif si speram sa treaca partea asta urata cu invatatu sa mai apuci si tu sa ne mai spui cate ceva pupic.gif
Eu am inceput oficial sa imi caut servici si sa depun C.v-uri lol.gif lol.gif acu` sa vedem cand se vor vedea roadele lol.gif
ina_ceva
Neatza!

Am venit cu cafelutza Imagine

Meniul il postez mai tarziu. O zi cat mai placuta sa aveti wink1.gif !
Deea
Neata fete cucuiete pupic.gif

Vroiam sa ca spun ca wenge e f. greu de intretinut, eu am in sufragerie si imi vine sa ma sui pe pereti cand vad praf si urme la 2-3 ore dupa ce am facut curatenie..... e frumoasa dar pacatoasa.
ALICE
CITAT(michelle @ 04-02-2008, 05:11 PM) *

Feteloooor, maine trebuie sa mergem sa ne alegem finisajele.. am emotiiiii
Inca nu m-am hotarat la culori doh.gif

Atatea planuri mi-am facut si eu, si tot degeaba.Can am ajuns la magazin, am ales total altceva.De ex pt baie am vrut rosu.Am ajuns la magazin si mi-a placut ceva vopsit roz, si pana la urma o sa ne facem baia cu gresie si faianta mov.Si cand m-am dus sa o cumpar nu mi-a mai placut cea aleasa.Am luat alta.
La bucatarie un alb muradar, crem si mobila o vreau wenge.Pt living alb , si un perete visiniu.Nu foarte inchis.Pe peretele ala va veni o canapea alb crem la care numai visez.Si pe peretele alb vis a vis o mobila cires
carlitaa
Buna dimineata fetele! Ina, multumesc de cafeluta! Michelle, arati super, super! Felicitari!

Soarbe_zeama, bine ai venit! cheer.gif
michelle
Un articol despre beneficiile oului
daconst
Neatza fetili!
Declar 600g mai putin la cantar! cheer.gif

Sorina,pai bufnita a avut de unde sa slabeasca si de aia a scazut atat.Lasa sa ajunga si ea la kg tale si sa vezi ca nu mai merge.
Hai ca si cu job-ul va trece perioada asta si te apuci si de dieta,iar la nunta o s-o eclipsezi pe bufnita din start! wink1.gif

Deea,mare dreptate ai cu mobila wenge.Am si uitat de aspectul asta. doh.gif
Doar ca aici nu este praf,asa ca m-am scos.In Ro stergeam zilnic praful,dar eram in concediu si aveam timp. lol.gif

Alice,eu nu mai stiu,v-ati luat apartament?Ca de cind n-ai mai scris la noi,am pierdut noutatile. huh.gif
dany
CITAT(soarbe-zeama @ 04-02-2008, 10:21 AM) *

Buna!!
Ma primiti si pe mine? Incerc din greu sa slabesc...reusesc incet si ne..constant...
Sper sa ne putem ajuta reciproc!

Bine ai venit ! give_rose.gif
CITAT(Deea @ 05-02-2008, 07:29 AM) *

Neata fete cucuiete pupic.gif

Vroiam sa ca spun ca wenge e f. greu de intretinut, eu am in sufragerie si imi vine sa ma sui pe pereti cand vad praf si urme la 2-3 ore dupa ce am facut curatenie..... e frumoasa dar pacatoasa.

De acord . E frumoasa dar ... Eu am doar masuta din living asa si mor cand o vad cat de repede se pune praful pe ea .

Spor la invatat , Sorina ! Cate examene mai ai ?

Felicitari pentru cantar , Dana ! hug.gif
Anna
CITAT(emu @ 05-02-2008, 01:33 AM) *

Annais, care-i legatura intre peste si valea regilor? Aveti deja pestele pregatit? (adica in acvariu )).gif)

am uitat eu sa specific blum.gif
mergem in Valea Regilor sa petrecem, si pestele o sa il ducem intr-o punga, si o sa cam dureze, pana ajungem acolo, cat stam acolo ...etc.
ne gandeam la sanatatea lui printre atata fum de narghilea )).gif laugh.gif
soarbe-zeama
Neatza fetelor,

ieri am reusit sa mananc de 19 puncte...m refuzat kiar niste ciocolata...hmmm...sa nu-mi fie de deoki:)
sper sa-mi iasa si azi..

la prans mi-am luat ficatel de pui la gratar si legume cu orez si un mar...bunutz
smile.gif
Pentru Miha:iti sugerez culori vii pentru pereti ...nu alb ca se murdareste foarte repede...si oricat ar fi el de lavabil...nu se poate curata la nesfarsit...eu am nuante de portocaliu si maro pentru canapea si covoare...
dany
Tot inainte , soarbe zeama !

Fetelor , daca aveti timp , poate bagati un ochi AICI , am nevoie de idei .... Poate veniti cu ceva nou . Mersi !
ALICE
CITAT(daconst @ 05-02-2008, 12:08 PM) *

Alice,eu nu mai stiu,v-ati luat apartament?Ca de cind n-ai mai scris la noi,am pierdut noutatile. huh.gif

Da, ne-am luat un apartament.E la mansarda pe doua niveluri.Jos am living, dormitor, baie, bucatrie, si sus mi-am mai facut un dormitor si o baie mica , in caz ca o sa am musafiri.
Si sper ca o sa am.Pentru ca aici am stat cam izolati. mad.gif E gata la sfarsitul lunii.Mai greu e ca o sa fie cam golas.Ca n-avem multe lucruri.Dar le luam noi in urmatorii 5 ani. )).gif
Sper ca o sa ma ajute Doamne Doamne sa fiu si eu in sfarsit linistita.
Ramo
CITAT(ALICE @ 05-02-2008, 02:09 PM) *

Da, ne-am luat un apartament.E la mansarda pe doua niveluri.Jos am living, dormitor, baie, bucatrie, si sus mi-am mai facut un dormitor si o baie mica , in caz ca o sa am musafiri.
Si sper ca o sa am.Pentru ca aici am stat cam izolati. mad.gif E gata la sfarsitul lunii.Mai greu e ca o sa fie cam golas.Ca n-avem multe lucruri.Dar le luam noi in urmatorii 5 ani. )).gif

Multa bafta si sa va ajute Doamne Domane. hug.gif
daconst
CITAT(ALICE @ 05-02-2008, 02:09 PM) *

Wow,super! cheer.gif
Si nu ne spui si noua sa ne bucuram cu tine. sad.gif
Ma gindesc ca arata super misto,asa pe doua nivele.Tare as fi curioasa sa-l vad cind o sa ai timp si chef de poze. give_rose.gif
Cu umplutul,sa vezi ce repede se aduna de n-o sa mai stii ce sa faci cu atatea.La fel a fost si la noi cind ne-am mutat si aici si in Ro...si acum ma pling ca nu am spatiu. lol.gif
Monic
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 11:45 PM) *

w00t.gif Dana, exact asa visez si eu noaptea. Exact asa as vrea si eu sa ne facem rolleyes.gif
ALICE
CITAT(daconst @ 05-02-2008, 04:19 PM) *

Wow,super! cheer.gif
Si nu ne spui si noua sa ne bucuram cu tine. sad.gif
Ma gindesc ca arata super misto,asa pe doua nivele.Tare as fi curioasa sa-l vad cind o sa ai timp si chef de poze. give_rose.gif

Pai in maxim 2 saptamani o sa pun si poze.Acum nu se vede aproape nimic.Saptamana asta se pune gresia si faianta.Saptamana viitoare parchetul si scara interioara si se zugraveste.Pai am pomenit anul trecut de el.Dar am crezut ca o sa fie gata mai repede.Pana la sarbatori.

Cate puncte are sunca de pui de la Campofrio?Ca nu stiu decat ca are 98 Kal.
Monic
Alice, o intrebare delicata. Cum nu stiu detaliile te-as intreba cam cat v-au costat finisajele interioare, inclusiv scara. Noi in vara vrem sa ne apucam de o astfel de lucrare si am vorbit cu o firma care ne-a bagat total in ceata, ne-au zis ca toata renovarea ne va costa intre 10-30 mii de euro. Va dati seama ce lamureala ne-au tras aia wacko.gif , de parca de la 10 la 30 mii ar fi o diferenta infima pleasantry.gif pope.gif
Deea
CITAT(ALICE @ 05-02-2008, 03:22 PM) *

Cate puncte are sunca de pui de la Campofrio?Ca nu stiu decat ca are 98 Kal.

Felicitari pentru apartament!

Sunca aia are 98/100 si 1.5% grasimi
michelle
Monic, eu zic ca in jur de 10 mii

Alice, faine ideile naughty.gif

Sorina, tinem pumnii sa treci usor peste toate examenele. hug.gif

Am fost la reprezentanta sa vedem ce au in standard si am ramas dezamagiti. Erau 5 modele de gresie + faianta, modele cam invechite, 2 modele de usi si 4 tipuri de parcjet (din ala subtire, 8mm). Obiectele sanitare pareau ok ele cumva, chiuveta de la bucatarie pare cam mica..
Voi ce fel de parchet aveti? gros sau subtire?
Se merita canapele din piele? Cam cat costa? Am vazut undeva ceva ce ne-a placut si vreau sa compar preturile. Se intretin greu canapelele din piele?
Cu mobila wenge asa e, sunt constienta ca se vede praful repede.. Om vedea, in principiu nu ne-am razgandit. grin.gif

Deea, ai niste poze cu mobila pe undeva, ca sunt curioasa cum vine.. Ce culoare au peretii, canapeaua?
Ce mai face pustoaica ta? pupic.gif Cum ati sarbatorit 1 an de la nunta? grin.gif
michelle
CITAT(soarbe-zeama @ 05-02-2008, 11:38 AM) *

Pentru Miha:iti sugerez culori vii pentru pereti ...nu alb ca se murdareste foarte repede...si oricat ar fi el de lavabil...nu se poate curata la nesfarsit...eu am nuante de portocaliu si maro pentru canapea si covoare...

Ai o poza cu combinatia? Nu imi imaginez cum se potriveste mobila maro inchis cu pereti colorati.. rolleyes.gif

De fapt mint, asa are mama, sufrageria pe un vernil si mobila e maro..
ALICE
CITAT(Monic @ 05-02-2008, 05:39 PM) *

Alice, o intrebare delicata. Cum nu stiu detaliile te-as intreba cam cat v-au costat finisajele interioare, inclusiv scara. Noi in vara vrem sa ne apucam de o astfel de lucrare si am vorbit cu o firma care ne-a bagat total in ceata, ne-au zis ca toata renovarea ne va costa intre 10-30 mii de euro. Va dati seama ce lamureala ne-au tras aia wacko.gif , de parca de la 10 la 30 mii ar fi o diferenta infima pleasantry.gif pope.gif

Ma interesez si-ti spun maine pupic.gif
Monic
hug.gif Alice
MagdaC
Pup fetele

Sa va zic repede, ca iar am intrat fraudulos, de pe calc-ul lui frate-meu: am ajuns si eu la 65.2, plecand de la 66 acum vreo 10 zile (progres naucitor, de altfel smile.gif ). Insa azi cred ca am pus tot la loc, asa ma simt. Ca e ziua lui frate-meu, si a facut mama de toate blink.gif
Donc...maine evaluez dezastrul si trag linie.
Mi-e foarte-foarte greu sa fiu cuminte, niciodata nu mi-a fost asa de greu. Si asta pt ca mananc pe fond nervos, cred.
(imi gasesc si eu motive, ce sa zis...)

V-am pupacit

PS. Am vazut ca va luptati cu amenajari. Si noi ne apropiem vertiginos de momentul respectiv. Deocamdata insa avem doar pereti. Geamurile vin sapt asta....si pe urma incepem sa ne distram blum.gif
daconst
Magda,felicitari pentru cintar! cheer.gif
Hai ca vine caldura si trebuie sa aratm si noi bine! naughty.gif

Monic,eu as zice sa cereti oferte de la mai multe firme si sa comparati.Sa nu va lasati la doar la mana unora ca profita la greu. mad.gif
Daca e vorba doar de interior as zice si eu ca in jur de 10mii.Dar depinde daca e casa sau apartament. grin.gif
Deea
Miha nu am poze in care sa se vada mobila clar. Peretii sunt albi, mobila wenge cu alb spre crem...nu stiu culoarea exact si canapeaua la fel maro inchis cu crem.

Pustoaica mea e mare rasfatata, ii turuie gura de ne ameteste, nu tace decat cand doarme ...si chiar si atunci mai zice cate ceva in somn.

Uite o poza cand s-a trezit...ea asa se trezeste, cu gura pana la urechi....daca suntem langa ea, ca daca nu tipa din toti plamanii pana mergem la ea in camera.

Imagine

si inca o poza la masa de pranz, era tare incantata de ce manca

Imagine
stardust
Vai, Deea cat e de frumoasa! E ca o papusa si iti seamana pana si la zambet!!

Mi-ai inseninat ziua cu pozele astea, pana acum vedeam tot negru-n fata ochilor! Multumesc pupic.gif
Deea
CITAT(stardust @ 05-02-2008, 10:11 PM) *

Vai, Deea cat e de frumoasa! E ca o papusa si iti seamana pana si la zambet!!

Mi-ai inseninat ziua cu pozele astea, pana acum vedeam tot negru-n fata ochilor! Multumesc pupic.gif

pupic.gif ma bucur ca ti-am inseninat ziua. Sper ca nu esti suparata dintr-un motiv grav! hug.gif
peach
Sa-ti traiasca papusa Deea! ..mai frumoasa ca maicasa si taicasu la un loc pupic.gif

May m-ai dat pe spate cu pozele alea..ce taile si piele poti sa ai..lasa-ma sa fiu invidioasa give_rose.gif

Soranutza ce s-a intimplat? Te pot ajuta cu ceva?

Danny cred ca mai am 3-4 ..nici nu mai stiu..trebuia sa am unul azi dar nu am avut chef
stardust
Deea, peach pupic.gif nu e o catastrofa, am scris la mine-n jurnal mai in detaliu.

Mi-am cumparat un mobil nou din magazin, cand am ajuns acasa am constatat ca deja avea o cartela sim uitata in el, numere de telefon salvate, sms-uri trimise, poze facute. Din cate observ eu a fost folosit ca model de expozitie (ca e plin de poze facute de clientii din magazin) plus vanzatorii de acolo cred ca l-au folosit si ei in afara magazinului. Modelele de expo sunt pornite dar nu au cartela in ele.

In rest e ok, dar nu pot sa nu ma intreb ce creier de bob de mazare or fi avut astia de nu si-au acoperit urmele? Maine ma duc sa-l schimb dar de asta tot mi-au stricat seara si toata bucuria mad.gif
ina_ceva
Felicitari Dana! cheer.gif Le-ai scazut si de pe tiker?

cheer.gif ce bine ca va fi gata casutza Alice! Exact cum imi place mie grin.gif , cu doua niveluri. Abia astept pozele!

Deea, ce dragalasa e! Ma innebunesc ochii aia w00t.gif
michelle
Deea, micuta ta e din ce in ce mai frumoasa baby.gif pupic.gif
Sorina, mai ai baterii si pentru ultimele examene?
Dumbo
Deea foarte frumoasa fetita ta. Cred ca iti insenineaza ziua cand o vezi asa zambareata.

Abia astept sa dea caldura sa ne apucam si noi de amenajari. Mai avem o camera care e pe post de depozit de cand ne-am mutat aici si tare mi-ar place sa devina si aia camera locuibila. Eu am camerele foarte foarte mici, asa ca probabil o sa merg pe culori deschise, peretii ii am albi si vor ramane albi si culoare o sa dau din perdele, covoare si decoratiuni.

May
CITAT(peach @ 05-02-2008, 09:47 PM) *

May m-ai dat pe spate cu pozele alea..ce taile si piele poti sa ai..lasa-ma sa fiu invidioasa give_rose.gif

blushing.gif hug.gif Bafta la examene!

dana felicitari, vad ca merge treaba cheer.gif

deea w00t.gif ce frumusete de copil w00t.gif

Pe mine ma ia cu calduri numai cand va citesc cata bataie de cap provoaca alegerea culorilor si a celorlalte chestii de prin casa. Cand ma gandesc ca noi am stat mai bine de jumatate de ora ca sa alegem niste becuri economice.... oare cat o sa stam la altceva? blink.gif doh.gif
peach
CITAT(stardust @ 05-02-2008, 09:52 PM) *

Deea, peach pupic.gif nu e o catastrofa, am scris la mine-n jurnal mai in detaliu.

Mi-am cumparat un mobil nou din magazin, cand am ajuns acasa am constatat ca deja avea o cartela sim uitata in el, numere de telefon salvate, sms-uri trimise, poze facute. Din cate observ eu a fost folosit ca model de expozitie (ca e plin de poze facute de clientii din magazin) plus vanzatorii de acolo cred ca l-au folosit si ei in afara magazinului. Modelele de expo sunt pornite dar nu au cartela in ele.

In rest e ok, dar nu pot sa nu ma intreb ce creier de bob de mazare or fi avut astia de nu si-au acoperit urmele? Maine ma duc sa-l schimb dar de asta tot mi-au stricat seara si toata bucuria mad.gif

Lasa Soranutza ..cel putin maine o sa ai unul nou. folosete cartela sa telefonezi in romania naughty.gif

Miha bateriile sunt goale de mult )).gif dar deh..daca am intrat in hora...

dany
Neata !

CITAT(daconst @ 05-02-2008, 01:19 PM) *

Cu umplutul,sa vezi ce repede se aduna de n-o sa mai stii ce sa faci cu atatea.La fel a fost si la noi cind ne-am mutat si aici si in Ro...si acum ma pling ca nu am spatiu. lol.gif

Ca bine zici )).gif . Cand am luat casa ma gandeam ca o sa raman cu dulapuri , incaperi prea goale .... De unde ? E plin peste tot doh.gif

CITAT(ALICE @ 05-02-2008, 02:22 PM) *

Pai am pomenit anul trecut de el.Dar am crezut ca o sa fie gata mai repede.Pana la sarbatori.

Eu eram sigura ca deja e gata si ma gandeam ca am pierdut eu cand ai anuntat asta ...
CITAT(peach @ 05-02-2008, 10:47 PM) *

Miha bateriile sunt goale de mult )).gif dar deh..daca am intrat in hora...

Asa e ... joaca pana la capat si apoi ai liniste . Bafta multa hug.gif

Deea , sa-ti traiasca ranjita ca tare frumusica mai e !! hug.gif
Deea
Neata hug.gif

Multumesc pt. complimente pupic.gif

Mi-am luat niste biscuiti de ovaz, nu au valorile pe ei... astept si eu sa va dati cu parerea. Au in ei asa: faina de grau, faina de orez, margarina, ulei vegetal, zahar, bicarbonat de sodiu, scortisoara, marmelada din fructe, sare.

Cam cate puncte credeti ca ar avea/100g?

O zi frumoasa tuturor!
Tulip
Buna dimineata!!!

Deea,e o minunata Alexia! floare.gif floare.gif floare.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 06-02-2008, 08:50 AM) *

Buna dimineata!!!

Deea,e o minunata Alexia! floare.gif floare.gif floare.gif

neata!

pupic.gif
Sa ne mai pui poze cu Timeea! Ce mai face..sper ca nu mai e racita!
michelle
Neata!
Tinem pumnii Sorina! Inca un pic..
Deea, aproximeaza in functie de biscuitii normali. Cei luati de tine au maxim 1-2p in plus la 100g
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.