Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
Meniul de astazi:

MD:
cafea + masline verzi 20bc: 3.5p

D:

cartofi 2bc + mazare 150gr + morcov: 3.5p
maioneza 4lgt: 4p

C:
sardina in ulei 50gr + ceapa calita + ulei 2lgt: 4p
mamaligutza: 2.5p

Total: 17.5p
michelle
Ai mancat atatea masline goale? grin.gif
bubbles
CITAT(Deea @ 05-02-2008, 11:47 PM) *

Miha nu am poze in care sa se vada mobila clar. Peretii sunt albi, mobila wenge cu alb spre crem...nu stiu culoarea exact si canapeaua la fel maro inchis cu crem.

Pustoaica mea e mare rasfatata, ii turuie gura de ne ameteste, nu tace decat cand doarme ...si chiar si atunci mai zice cate ceva in somn.

Uite o poza cand s-a trezit...ea asa se trezeste, cu gura pana la urechi....daca suntem langa ea, ca daca nu tipa din toti plamanii pana mergem la ea in camera.

Imagine

si inca o poza la masa de pranz, era tare incantata de ce manca

Imagine

Deea e superba Alexia.Doamne ce repede a trecut timpul si cat e de mare si frumoasa.Ai sa stai cu pusca dupa usa peste vreo cativa ani grin.gif

Ieri am intrat ,v-am citit dar nu am zis nimic ca am fost suparata toata ziua sorry.gif .Nici nu am numarat batista.gif
Anna
Buna fetelor!

Inca o zi la birou, si e asa mohorat in capitala, e zi de aia de stat in pat si dormit sad.gif
Plus ca am un cheeefff sorry.gif
Va spuneam ca a fost ziua unui prieten ieri si i-am cumparat un acvariu cu pestisori ..a fost suuper incantat, nu-i venea sa creada )).gif. sunt asa draguti, mici si rosii. Oricum am petrecut tare fain.
Va pun acum si meniul:
Meniu 05.02.2007
MD: 2 fel paine +1 fel sunca + 1 fel branza + castravete - 3 pct
Pranz: paste cu ciuperci si sos - 5pct

Cappuccino cu lapte si un ness frappe cu lapte si frisca - e ok 7 pct pt tot???
Cina : cartofi + branza - 2.7 pct

Total 18 pct

Va pup. pupic.gif hug.gif give_rose.gif
ina_ceva
De ce ai fost suparata, Andreea? S-a intamplat ceva? Cum se mai simte bunica ta?
michelle
Bubule, sper ca esti bine hug.gif

Annais, asa mult sa aiba oare cappucino?
ina_ceva
Miha, noroc ca m-am oprit la atatea. De cate ori ma duceam in bucatarie, deschideam frigiderul si mai luam cateva. Imi plac foarte mult, mai ales ca sunt din acelea cu gogosari wink1.gif
michelle
Cappuccino cu lapte 1 ceasca, 150ml 1 Points
Cappuccino, instant cu zaharina 150 ml 0.5 Points
Cappuccino, instant cu zahar 150 ml 1 Points
Cappuccino, cafea + lapte fara zahar 150 ml 0.5 Points
Cappuccino cu frisca 150 ml 1.5 Points
bubbles
Gasisem un post tare fain de Operator Calcultaor la o firma aici si m-am dus acolo si .. trebuie sa stiti maghiara swoon.gif .Pai da stai putin mai omule ca sunt la mine in tara si nu in Ungaria doh.gif bang.gif .Putin ii interesa ca stiam engleza avansat si franceza batista.gif Nu stiu ungureste si gata angry2.gif
Anna
CITAT(michelle @ 06-02-2008, 01:10 PM) *

Cappuccino cu lapte 1 ceasca, 150ml 1 Points
Cappuccino, instant cu zaharina 150 ml 0.5 Points
Cappuccino, instant cu zahar 150 ml 1 Points
Cappuccino, cafea + lapte fara zahar 150 ml 0.5 Points
Cappuccino cu frisca 150 ml 1.5 Points

pupic.gif Miha m-am uitat si eu pe lista asta aseara da nu corespundea nimic cu ce am baut eu )).gif
pt ca era o cana de vreo 200 ml si era un capuciono cu visine si coniac (aroma) si era f f f gros, zici ca era budinca, si destul de dulce.
Iar frappeul avea lapte si frisca unsure.gif

Voi cand iesit la suc/club etc...ce beti ca sa aiba mai putine pct? In afara de apa plata? biggrin.gif blum.gif
dany
Anna , am cautat si eu cappuccino .... Am gasit cu coniac , cu frisca si crema de vanile , cu fructe si frisca ..... Cam toate au 1,5 p / 120 ml

caffe frape facut cu lapte 3,5 % F am gasit la 3, 78 p ( 4 )
Anna
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 01:22 PM) *

Anna , am cautat si eu cappuccino .... Am gasit cu coniac , cu frisca si crema de vanile , cu fructe si frisca ..... Cam toate au 1,5 p / 120 ml

yahoo.gif
SUUPER
multumesc mult Dany pupic.gif hug.gif esti o scumpa
mi-ai salvat puncte hug.gif
in cazu asta punem asa 2.5 pt cappucino ( ca avea 200 ml) si 3 pct pt frappe ( tot 200 ml) avea mai multa frisca si lapte

Ma uitam aseara si nu stiam ce sa comand de acolo huh.gif e bine de stiut ca are asa putin un cappuciono wink1.gif)
dany
Am uitat sa scriu la caffe frape : era pentru 200 ml sad.gif
crissy
Deea, w00t.gif , dulce, dulce, dulce puiutul tau. Ce papa bun? Fetele noastre sunt surori de pijamalute wink1.gif
bubbles, floare.gif hm, niste neseriosi...
daconst
Deea,ce frumusete de fata ai! pupic.gif
Si ce par lung are...deja vad numai codite in fata ochilor.Sunt moarta dupa fetite cu codite. blum.gif

Sorina,mai ai putin si ai scapat! cheer.gif

Bubule,cu job-ul e doar inceputul...Doamne da sa iti gasesti mai repede ceva,ca stiu cit e de frustrant. sad.gif

Apropo de mancare,sa va zic ca ieri am facut prima oara supa crema de legume dupa reteta de la mama Sorinei! give_rose.gif
Mi-a iesit super si abia daca are ceva puncte.
Am pus in ea 2 morcovi,un patrunjel radacina,jumate de ceapa si 3 cartofi.Le-am lasat sa fiarba mult pina se sfaramau si apui le-am pasat.Am mai pus ceva apa ca era cam groasa si condimente.O bunatate,fac si azi ca ieri a halit si fi-miu doua polonice. w00t.gif
dany
Dana , nu pui reteta si la " retete " ? Nu e complicata dar eu , ca o baba , sigur o sa uit si acolo o gasesc mai usor . hug.gif
Mai ai retete bune de la tanti mama lui Sorina ? naughty.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 01:41 PM) *

Am uitat sa scriu la caffe frape : era pentru 200 ml sad.gif

Deci tot acolo am ajuns )).gif )).gif 2.5 pct cappuccino si 4 pct frappeu blum.gif blum.gif

Sarumana pt ajutor Dany, Miha pupic.gif hug.gif
Deea
CITAT(crissy @ 06-02-2008, 11:42 AM) *

Deea, w00t.gif , dulce, dulce, dulce puiutul tau. Ce papa bun? Fetele noastre sunt surori de pijamalute wink1.gif
bubbles, floare.gif hm, niste neseriosi...

Daaa...stiu ca au pijamalute la fel, am vazut-o pe mandra ta intr-o poza wink1.gif

Dana super buna crema aia, eu mai pun cand am chef si 1-2 linguri samantana si un ou, asta dupa ce pasez legumele, mai las 2-3 minute la foc si gata.
Cred ca la vara putem sa facem codite, deocamdata nu ies decat niste cornite mici smile.gif
bubbles
CITAT(daconst @ 06-02-2008, 01:57 PM) *

Bubule,cu job-ul e doar inceputul...Doamne da sa iti gasesti mai repede ceva,ca stiu cit e de frustrant. sad.gif

Multumesc Dana give_rose.gif E frstrant si in acelasi timp enervant ca esti la tine in tara si ti se impune sa mai stii si alta lima obligatoriu angry2.gif .Mi se pare mie sau ai schimbat ticker: pupic.gif
ALICE
Va rog sa va uitati sa vedeti daca e bine, ca am cam uitat. )).gif

sunca pui=1,5p
paine 20g=1p
lapte(1,5%)=2p
ou=2p
triunghi Hoch Fitness=1p
iaurt=1p
150 ml supa=2p
baton Fitness=2p
banana=1,5p
alune neprajite=3p
cafea cu un pic de zahar=0,5p
galusca=1p

Total=19 puncte Total 950-1000 calorii

bubbles
Votati daca nu sunteti de acord cu taxa de prima inmatriculare Taxa
Anna
pupic.gif
CITAT(ALICE @ 06-02-2008, 02:45 PM) *

Va rog sa va uitati sa vedeti daca e bine, ca am cam uitat. )).gif

sunca pui=1,5p
paine 20g=1p
lapte(1,5%)=2p
ou=2p
triunghi Hoch Fitness=1p
iaurt=1p
150 ml supa=2p
baton Fitness=2p
banana=1,5p
alune neprajite=3p
cafea cu un pic de zahar=0,5p
galusca=1p

Total=19 puncte Total 950-1000 calorii

Te-ai reapucat de WW Alice? naughty.gif
Sau numarai mai demult?
Bafta hug.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 02:12 PM) *

Dana , nu pui reteta si la " retete " ? Nu e complicata dar eu , ca o baba , sigur o sa uit si acolo o gasesc mai usor . hug.gif
Mai ai retete bune de la tanti mama lui Sorina ? naughty.gif

Pai o s-o pun,doar ca nu prea arata a reteta serioasa. lol.gif
Retete ar mai fi de la tanti Nelly,de cozonac super bun si de sarmale...dar astea sa le puna Sorina,ca eu deja balesc pe aici de pofta lor. blum.gif

Deea,se mai poate pune branza topita cica si e buna rau.dar eu ma gindeam sa o fac mai fara puncte.
Ma gandeam sa pun brocoli sau zuchini sa mai schimb cind m-oi plictisi si sa dau si la gupil.
Hahaha cica niste cornite doar... lol.gif

Bubule,am schimbat tickerul cind am avut cantarul,adica ieri.
Sper sa o scot la capat saptamana asta ca sunt tot cu foamea in gat,nu stiu ce am.
Ma duc sa fac un piure de cartofi la am macat atatea dulciuri la cafeaua de dimineata,ca nu mai recuperez veci. salut.gif

Alice,e bine cum ai numarat,daca la asta te referi.Doar la cafea ai o lingura de zahar gratis,care nu se puncteaza.Nu stiu ce iaurt ai mancat,dar banuiesc ca e ok.
bubbles
Felicitari pt ticker cheer.gif .si pe mine cand mi-e foame si nu mai am puncte .. ma salveaza un piure de cartofi rolleyes.gif
ALICE
CITAT(annaiss_derrian @ 06-02-2008, 02:59 PM) *

Sau numarai mai demult?
Bafta hug.gif

Da, m-am reapucat.Ca am vazut niste poze de cand tineam WW si eram slaba.NU ca acum
Anna
CITAT(ALICE @ 06-02-2008, 03:53 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 06-02-2008, 02:59 PM) *

Sau numarai mai demult?
Bafta hug.gif

Da, m-am reapucat.Ca am vazut niste poze de cand tineam WW si eram slaba.NU ca acum

Same here sorry.gif
Lasa ca reusim noi cheer.gif
ALICE
Monic, m-am interesat de preturi pentru finisaje.
Scara e din lemn , a fost cam 600 euro.Pentru gresie, faianta, zugravit metrul patrat este 12 euro.Pe langa asta mai pui materialele, care sunt dupa venitul fiecaruia. happy.gif Oricum 10.000 euro e suficient .
ALICE
Mai intreb ceva.Am mancat un iaurt de 200 grame.Calculat la 100 g are 0,8 puncte.Cum calculez?
0,8*2=1,6puncte
sau aproximez 0,8 cu 1 si imi iasa 2puncte pentru 200 grame?
Sper ca am explicat bine
Deea
Alice eu le calculez exact pe toate, respecti 0.8*2 = 1.6 fara sa mai rotujesc . Din ce-mi aduc eu aminte de la Dany rotunjirea se face la final, adica acum daca vrei sa rotunjesti pui 1.5 .... sper ca are o logica ce explic eu pe aici.
Monic
CITAT(ALICE @ 06-02-2008, 05:01 PM) *

Monic, m-am interesat de preturi pentru finisaje.
Scara e din lemn , a fost cam 600 euro.Pentru gresie, faianta, zugravit metrul patrat este 12 euro.Pe langa asta mai pui materialele, care sunt dupa venitul fiecaruia. happy.gif Oricum 10.000 euro e suficient .

Multumesc tare Alice rolleyes.gif ce veste buna mi-ai dat cheer.gif
bubbles
La teo pe Prima e Lili Sandu.mi se pare mie sau s-a ingrasat destul de bine? blink.gif
bpaula
Deea ai o fetita minunata, m-ai facut sa suspin uitandu-ma la ea...sa fiti sanatosi si fericiti toti 3 hug.gif
Si Dana cu baietelul ei frumos...hmmm, vreau si eu in gasca mamicilor unsure.gif

Felicitari fetelor, sunteti niste cuminti...eu sunt o purcica, asa cum n-am mai fost de 3 ani de cand am slabit blushing.gif ...dar sper sa imi revin

Acum plec la gimnastica in apa sa mai spal din pacate grin.gif . Sunt curioasa cum o sa fie ca e prima oara cand merg.
Deea
Paula cam rarut pe aici...bine ai revenit hug.gif Multumesc pt. aprecieri!

Spor la gimnsatica in apa, sunt sigura ca o sa-ti placa....si e tare buna si cand esti graviduta wink1.gif
Anna
Meniu 06.02.2008

Md. 2 fel paine, 1 fel sunca, 1 fel branza, castravete = 3pct
Gustare : mar, portocala, mandarina
2 fistic - 1 pct
Pranz: cartofi fierti + branza perle dorna+salata(varza, sfecla, morcov) = 3.5 pct
Cina: mamaliga + perle dorna - 6.8 pct
depasire legume si fructe - 1pct

total 16 pct ..cam putin stiu da chiar am mancat f consistent

Am o intrebare cu mamaliga....am pus o lingura de malai (lingura mare si destul de plina )).gif - 0.5 pct)
E ok?
dany
CITAT(ALICE @ 06-02-2008, 03:16 PM) *

Mai intreb ceva.Am mancat un iaurt de 200 grame.Calculat la 100 g are 0,8 puncte.Cum calculez?
0,8*2=1,6puncte
sau aproximez 0,8 cu 1 si imi iasa 2puncte pentru 200 grame?
Sper ca am explicat bine

Normal se puncteaza fiecare fel de mancare rotunjit !!!!!! dar am observat ca la final ajungi cam la acealeasi puncte . Oricum daca ai mancat 200 gr ...atunci ai 1,5 p ! o,8 + o,8 = 1,6 ceea ce inseamna 1,5 p !!
CITAT(bpaula @ 06-02-2008, 05:31 PM) *

Acum plec la gimnastica in apa sa mai spal din pacate grin.gif . Sunt curioasa cum o sa fie ca e prima oara cand merg.

Sunt sigura ca va fii excelent si te ajuta si la slabire !!!! Am avut si eu ocazia de a face asa ceva cand era piscina la 500 m de mine ..... Acum e la cuca macaii sad.gif
CITAT(annaiss_derrian @ 06-02-2008, 09:45 PM) *

Am o intrebare cu mamaliga....am pus o lingura de malai (lingura mare si destul de plina )).gif - 0.5 pct)
E ok?

Punctajul de 0,5 p / 1 lingura e pentru o lingura rasa . Lingurile nu sunt toate la fel .....daca era mare si plina as pune 2 p ...
A explicat Ganesha la mine cum e cu lingurile si linguritele care se folosesc in cartile de bucate ( implicit la punctajul nostru ) ....Incerc sa gasesc postarea si o pun si aici .

Uite AICI , Anna , o poza cu lingurile folosite .

Si AICI , , postarea 2879 explicatia lui Ganesha .

hug.gif
peach
Dany felicitari pentru job!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheers.gif
dany
CITAT(peach @ 06-02-2008, 10:25 PM) *

Dany felicitari pentru job!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheers.gif

Saru-mana !!!!! Ai aflat si tu ? )).gif hug.gif hug.gif

Cu bautul mai pe sestache ca vin fetele cu batu` dupa noi lol.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 10:27 PM) *

CITAT(peach @ 06-02-2008, 10:25 PM) *

Saru-mana !!!!! Ai aflat si tu ? )).gif hug.gif hug.gif

Cu bautul mai pe sestache ca vin fetele cu batu` dupa noi lol.gif

da ce suntem in post? )).gif hug.gif haninoroc.gif
dany
lol.gif lol.gif Nuuu ( sau suntem deja in postul Pastelui ?? habar nu am ) dar ele vin cu batu` din cauza de dieta )).gif Stii ce e aia , nu ?? Ca eu am cam uitat in ultimele zile )).gif doh.gif
uka
Da cineva de baut si eu nu am aflat??????????????
uka
propun urmatoarea melodie, care merge perfect cu un cocktail intr-un baruletz
dany
CITAT(uka @ 06-02-2008, 10:39 PM) *

Da cineva de baut si eu nu am aflat??????????????

Paiiiiii , Sorina credea ca dau eu de baut ....Eu , fata cuminte , ziceam ca nu ....Dar daca vad ca apar doritori ....BARUL E DESCHIS !!! cheer.gif cheer.gif

care melodie ????
uka
hihih
sorry
asta
http://www.youtube.com/watch?v=bDgCY4yNwg0
dany
Pentru mine melodia asta inseamna : cocktailuri in fata , prietene bune cu mine si povesti despre fosti -actuali-viitori .... lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:09 AM) *

Pentru mine melodia asta inseamna : cocktailuri in fata , prietene bune cu mine si povesti despre fosti -actuali-viitori .... lol.gif lol.gif

yeap...
pai in weekendul trecut a fost prietena mea cea mai buna la noi si sambata seara am iesit doar noi 2 k al meu baiat nu a avut kef si am nimerit ( dupa ce am cautat o ora) intr-un bar unde se canta numai blues&jazz, si era un dvd acolo cu eric clapton, asa au mers coktailurile, tigarile si discutiile de nu ai pomenit...
fara numar... cool.gif
dany
Te cred !!!!!! Neaparat sa stiu si eu barul ala ....pentru orice eventualitate naughty.gif )).gif
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:28 AM) *

Te cred !!!!!! Neaparat sa stiu si eu barul ala ....pentru orice eventualitate naughty.gif )).gif

crede-ma k in centrul brasovului numai baruri cu muzica de genula sta gasesti, doar ca sunt full in fiecare seara w00t.gif
dany
S-o gasi un loc si pentru mine , nu ? babuinul il las acasa cu maica-mea lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:32 AM) *

S-o gasi un loc si pentru mine , nu ? babuinul il las acasa cu maica-mea lol.gif

daca ai rabdare se gaseste, da da acasa e locul lor devil.gif
dany
devil.gif women power !! devil.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.