Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
uka
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 12:35 AM) *

devil.gif women power !! devil.gif

ooooooooooooooooooo yeeeeeeeeeeeeeee box.gif
May
Iote la ele, vor sa se betiveasca )).gif

milkutzo puneti mama si tu avatar naughty.gif

NU stiu cum o fi supa aia crema de legume.... eu nu pot sa o mananc pt ca arata ca un terci desi probabil ca e delicioasa... imi lipseste o piulitza wacko.gif
Anna
sunt in ceata rau de tot cu lingurile si lunguritele si mama lor blink.gif blink.gif unsure.gif unsure.gif sorry.gif sorry.gif
sad.gif(
nu mai mananc nimic ce implica masurat cu linguri biggrin.gif
dany
[quote name='Maybeline' date='06-02-2008, 11:42 PM' post='116221']

NU stiu cum o fi supa aia crema de legume.... eu nu pot sa o mananc pt ca arata ca un terci desi probabil ca e delicioasa... imi lipseste o piulitza wacko.gif
[/quote
Doar o piulitza ????? Si ce cele 100 de suruburi ai uitat ??? Si de piulitele aferente ??? Ntz, ntz ,ntz .....
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2008, 12:42 AM) *

sunt in ceata rau de tot cu lingurile si lunguritele si mama lor blink.gif blink.gif unsure.gif unsure.gif sorry.gif sorry.gif
sad.gif(

nah............. probleme mari acum si la tine hug.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 06-02-2008, 11:42 PM) *

sad.gif(

Toata chestia e sa-ti cumperi un set din acela !!!!! Si s-a rezolvat problema ! Eu le-am gasit in set cu 2 pahare gradate si un castron .....Cauta prin super-market-uri si sigur vei gasi ! hug.gif
May
Mai bine ziceam ca am doar o piulitza si imi lipsesc restul componentelor lol.gif

milkutzo masoara cu dopul de la sticla )).gif
uka
CITAT(Maybeline @ 07-02-2008, 12:45 AM) *

Mai bine ziceam ca am doar o piulitza si imi lipsesc restul componentelor lol.gif

milkutzo masoara cu dopul de la sticla )).gif

huh???? blink.gif wacko.gif
May
milka e annaiss, s-a autoproclamat )).gif daca asta nu intelegeai grin.gif
dany
Annais = Milka = ...la [*****] ca am uitat ....Cum ii mai ziceam noi , May ??? Gataaaa, stiuuuuu ...Romatrika cheer.gif
May
Poate ne aplica niste figuri din Matrix de nu ii mai vorbim decat cu dumneavoastra lol.gif
dany
Daaaaa, figuri cu linguri si linguritze lol.gif lol.gif
uka
faza cu masuratul cu dopul de la sticla, m-a wacko.gif
May
CITAT(uka @ 07-02-2008, 12:02 AM) *

faza cu masuratul cu dopul de la sticla, m-a wacko.gif

Pai ca sa nu mai innebuneasca cu linguri si lingurite )).gif
ironmissy
annaiss, si eu am fost foarte confuza cu linguri, lingurite. nu mai intelegeam nimic.
asa ca mi-am luat de la ikea un set, foarte asemanator cu cel din imaginea pusa de dany, doar ca din plastic.
mama a zis ca's nebuna, dar de cand il am sunt mai linistita, stiind ca sunt riguroasa blum.gif
ALICE
Ieri

alune neprajite-1p

fructe-0 p

omleta cu 55 g sunca de pui si triunghi branza-4p
branza Fagaras 100g-5p

lapte batut-1,5p
o acadea-0,5p

ciorba de pui-3p
banana-1p
alune-2p

Total=18p si.........890 calorii huh.gif
daconst
Neatza,vad ca nu se pune nimeni e scris!!! huh.gif
Eu am fost 2 zile purcica si am mancat aiurea,asa ca de azi incolo am de economisit cite 4p pe zi.Urati-mi succes si sa ma tina! doh.gif
Cel mai groaza mi-e in we ca e sotul acasa si va trebui sa si gatesc...sper sa-l fentez cumva pe el ca sa scap eu. lol.gif

Paula, pupic.gif
Cam rarut pe la noi. sad.gif

May,recunosc ca nici eu n-am mancat supe creme tot din motivul asta. )).gif
Dar am fost musafir la Sorina si am mancat supa asta facuta de maica-sa.De atunci ma declar fan!
Cred ca ar trebui sa mergi intr-o vizita la cineva...sa inveti si tu ce inseamna mancare buna. grin.gif

Alice,ma uitam la meniul tau si ma gandeam ca nu am numarat niciodata punctele la alune...adica eu cind ma pun linga punga sau cutie uit sa ma mai opresc. blushing.gif

Monic,n-ai raspuns daca casa sau apartament? tease.gif

Miha,pina la urma ce ati ales???
dany
CITAT(daconst @ 07-02-2008, 10:52 AM) *

Neatza,vad ca nu se pune nimeni e scris!!! huh.gif
Eu am fost 2 zile purcica si am mancat aiurea,asa ca de azi incolo am de economisit cite 4p pe zi.Zrati-mi succes si sa ma tina! doh.gif
Cel mai groaza mi-e in we ca e sotul acasa si va trebui sa si gatesc...sper sa-l fentez cumva pe el ca sa scap eu. lol.gif

Successsss !!!! hug.gif
Eu m-am resemnat si reiau de duminica ca lumea sad.gif
gaby_mp
Buna!
Am inceput de mai multe ori WW dar nu are rost sa va mai spun ca nu am reusit sa ma tin de el... nu am motivatie. De bantuit pe site-uri nu mai zic, pe unele va stiu de pe "celalat site"...
Acum am o intrebare. Cum punctati pateul de post de la Mandy? Am gasit pe forum pate de post 6p/100g in medie, dar nu stiu daca asa e si pt Mandy, sau daca s-a schimbat, pt ca mesajul gasit era de prin 2006.
Multumesc si bafta in continuare cu WW.
dany
Bine ai venit , Gabi ! give_rose.gif Poate gasesti motivatia aici , alaturi de noi , ce zici ? Pui meniuri , te laudam ( sau te certam ) si poate merge ...

In legatura cu pateul uite AICI , postarea 53 ( a lui Nessie ) .Gasesti lista recenta WW .Sper sa fie si pate-ul trecut acolo . Daca nu e ... poate stiu fetele din Ro punctajul .

p.s. Frumos avatar !
Deea

Neata,

Ma rog... buna ziua, eu acum am reusit sa ma adun de prin intalniri, sedinte si altele....La ora 9 aveam o intalnire dimineata si la 8.20 m-a sunat colega mea de la receptie sa-mi spuna ca delegatia e deja la noi doh.gif , asa ca nici timp sa respir nu am avut pana la 10.30 cand au plecat...apoi sedinta interna si altele...simteam ca pic din picioare de sete.

Pateul vegetal a ramas la acelasi punctaj, 6p/100g, pe pateul de sibiu sunt trecute valorile....ca si consistenta e identic cu mandy, parerea mea e ca poti sa punctezi asa pt. orice pateu vegetal.

http://www.click.ro/Vedete/irina-reisler-a-slabit-44-kg
otilici
Bine ai venit Gabi! cheer.gif
Stiu ca tu ai slabit f mult intr-o perioada scurta de timp,parca acum 2 ani smile.gif ,asa ca iti tin pumnii sa-ti revina ambitia wink1.gif
Te pupic.gif

Deea,e atat de scumpa Alexia si are o privire atat de matura! Eu i-as da vreo 2 ani in plus dupa cum am vazut-o in poze smile.gif .E o dulceata pupic.gif
gaby_mp
Multumesc de primire fetelor! Si multumesc si pt punctajul pateului. [avatarul e creatie proprie, multumesc smile.gif ]
Otilici! Ce mai faci? Ma mir ca ti-ai amintit de mine, si ai dreptate, reusisem, dar....
Nu am mai vorbit de cand abia se nascuse baietzelul tau! Vad ca te tii de treaba, BRAVO!

Meniul de astazi:
MD: 300ml lapte batut 2.5p + paine neagra 2p = 4,5p
D: 1rosie 0p + paine 8p + pate post mandy 120g 8p = 15.2p
Mai am la cina 3,3p
Norocul meu ca am de consumat 23 puncte biggrin.gif
Anna
CITAT(ironmissy @ 07-02-2008, 03:30 AM) *

annaiss, si eu am fost foarte confuza cu linguri, lingurite. nu mai intelegeam nimic.
asa ca mi-am luat de la ikea un set, foarte asemanator cu cel din imaginea pusa de dany, doar ca din plastic.
mama a zis ca's nebuna, dar de cand il am sunt mai linistita, stiind ca sunt riguroasa blum.gif

pupic.gif cheer.gif mi-ai dat o speranta ....nu o sa mor de nervi cu lingurile astea pacatoase )).gif

Dany ,May ...radeti si petreceti fara mine? sorry.gif
rusinicaaaa grin.gif
bubbles
CITAT(gaby_mp @ 07-02-2008, 02:39 PM) *

Buna!
Am inceput de mai multe ori WW dar nu are rost sa va mai spun ca nu am reusit sa ma tin de el... nu am motivatie. De bantuit pe site-uri nu mai zic, pe unele va stiu de pe "celalat site"...
Acum am o intrebare. Cum punctati pateul de post de la Mandy? Am gasit pe forum pate de post 6p/100g in medie, dar nu stiu daca asa e si pt Mandy, sau daca s-a schimbat, pt ca mesajul gasit era de prin 2006.
Multumesc si bafta in continuare cu WW.

Buna ziua.
Gaby bine ai revenit give_rose.gif
Ce sa va zic .. sunt suparata .Bunica mea de asta vara de cand am dus-o la urgente cu salvarea si i-a gasit diabetul numai in rau merge.Dupa nunta a facut Tbc ,pt care mai ia si acum medicamente iar de saptamana trecuta o doare rau un picior.Am zis ca e ceva reumatic si cand colo .. Zona Zoster blink.gif .E ceva in genul varsatului de vant doar ca doare si ustura ca si cum ai fi ars sorry.gif .Mi-e si mila de ea in numai jumatate de an prin cate a trecut batista.gif .Numai chef de WW si puncte nu am sorry.gif
Tulip
Gaby,bine ai venit!Succes! floare.gif
Si eu te cunosc! blum.gif
Monic
Dana e o parte de casa, dar e micuta. Ceea-ce conteaza e ca e fix in centru si se poate manzarda grin.gif
Dany, ieri ma uitam ca un OZN la postarea ta, si am inceput sa caut la tine in jurnal sa vad ce am omis. Nu intelegeam cum de ai venit de la lucru wacko.gif Pana la urma m-am prins si eu si iti doresc... hmmm de fapt iti doresc sa fie totul bine hug.gif
bpaula
CITAT(daconst @ 07-02-2008, 11:52 AM) *

Paula, pupic.gif
Cam rarut pe la noi. sad.gif

[

Eu de fapt sunt mereu seara pe la voi, doar ca nu prea scriu...de la servici nu mai pot sa intru, doar de acasa.

La bazin a fost super super, abia astept tura urmatoare de balaceala cheer.gif

Si ca sa fiu si eu la topicul cu amenajari prin casa, anul asta vreau neaparat sa inchidem baconul cu termopan ca e cam subred cum e acum si pe locul doi pe lista de prioritati trebuie sa amenajam si noi baia mare ca nu am facut nici o investitie in apartament (decat mobilat o parte din el) de cand l-am luat si ar cam fi cazul wacko.gif .

V-am pupat pe toate pupic.gif
Seara frumoasa
dany
CITAT(Tulip @ 07-02-2008, 03:50 PM) *

Gaby,bine ai venit!Succes! floare.gif
Si eu te cunosc! blum.gif

Oare si eu te cunosc , gabi ? eusa_think.gif
CITAT(Monic @ 07-02-2008, 04:30 PM) *

[b]Dany
, ieri ma uitam ca un OZN la postarea ta, si am inceput sa caut la tine in jurnal sa vad ce am omis. Nu intelegeam cum de ai venit de la lucru wacko.gif Pana la urma m-am prins si eu si iti doresc... hmmm de fapt iti doresc sa fie totul bine hug.gif

Saru-mana ! pupic.gif
Ramo
Va las cu bine pana pe luni, marti, plec intr-o mini vacanta.
Aveti grija de voi si sa fiti cuminti (mai ales la mancare).
O sa imi fie dor de voi...........
Anna
Meniu 07.02.2008

omleta + ardei+rosie+1 fel sunca - 4pct

2 fel paine, 1 fel branza, 1 fel suna, castravete - 3 pct

1 mar, 1 portocala, 1 banana - 1pct

salata verde, ton, porumb - 4.4 pct

desert exquisa - 2 pct

total 14.4 pct

Nicoleta40
Bun gasit tuturor!Bucurosi de oaspeti?Am citit arhiva Neuronii ww si vad ca aveti ceva rezultate cu dieta aceasta yes.gif Incurajator pentru mine...sa mananci (si sanatos)si sa slabesti(tot sanatos).Eu am mai inercat si alte diete dar dupa ce le-am terminat (ca doar nu o sa ma infometez toata viata)am pus kg frumusel si iute ,la loc.

Si mai vreau sa va spun ceva:imi place acest forum,sunteti dragute toate,aveti nota 10 la comunicare floare.gif
daconst
Gabi,bine ai venit!!! give_rose.gif
Si noi ne stim,nu? hug.gif

Nicoleta,sper sa iti placa la noi si sa ramanem impreuna pina scapam de kg astea ce ne chinuie!
Poate ne spui mai multe despre tine! naughty.gif

Monic,sa stapaniti sanatosi casuta si sa o umleti cu copii. naughty.gif
Se pare ca anul asta o sa avem multe discutii la decoratiuni interioare.Ma bucur ca n-o sa fiu singura! wink1.gif

Paula
,unde mergi la bazin?
Moama ce dor mi-e si mie.Parca m-as duce si eu,mai ales ca sunt si bazine gen jacuzzi cu apa calda in aer liber. w00t.gif
N-am mai fost de o groaza de ani.
gaby_mp
Buna seara smile.gif
BRAVO tulip, vad ca mai ai putin si iti atingi si tu scopul propus! Si eu imi amintesc de tine, si iar ma mir ca si tu de mine.
danyhoney eu pe tine te stiu dar nu stiu cat de mult ma mai tii tu minte si cat am avut noi legaturi in trecut [ce macabru suna] dar mi se pare ca ma mai vizitai si tu din cand in cand in vechiul meu jurnal [plin de praf, in lumea cealalta, paralela:P]
Da daconst, ne stim, ne stim pupic.gif
Salut pe aceasta cale si celelalte fete care ma tin minte.
Nu mai conteaza acum cine pe cine stie, important e ca voi ati facut treaba buna aici impreuna si eu am fost departe de o sursa asa de buna de motivatie continua.
Pe scurt, in vara 2006 am slabit fff mult [ajunsesem la 82kg de la 104kg] dar cu "grija si atentie" am perseverat pana acum de am reusit sa ajung la 100kg sad.gif(
Ei, dar nu-i bai, reusesc eu iar, numai ca de data asta cu WW, fara metode drastice. Motivatia, vointa imi lipsesc, dar regasindu-va stiu ca voi reusi!
dany
Neata !

Va las un banc ....asa ca de inceput de WE ...

Doctorul american spune: "La noi in America medicina e asa de avansata,ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!"

Doctorul german raspunde: "E nimica toata, la noi in Germania scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!"

Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala, la noi in Rusia scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!"

Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi: la noi in Romania am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru."
ALICE
Ieri:

alune=1p-60
banana=1p-80

portocala, mere=0p-200

ton cu salata=2,5p-180
triunghi branza=1p-33

maioneza=1,5p-100
Tic-Tac=0,5p

zuzu sana 330ml=3,5p-160

ciorba de salata=3p-150
sunca=1p-30
banana=1p-80

Total=16 puncte si 1080 calorii
Nessie
Nu prea dau eu mass-uri, dar asta e prea tare. Incredibil! Profesoara de istorie Nu stiu daca sa rad sau sa plang. shock.gif lol.gif crying.gif
bubbles
Doamne fereste !!!! Nu imi vine sa cred..parca e ca faza aia cu profa de romana si baiatul care s-a sinucis din cauza ei batista.gif .Ce prostii si tampenii in invatamant shock.gif
Andreea-Rodica
Pacat ca doar asta se vede din invatamantul nostru. sad.gif Nu ca ar fi bine si frumos, dar nu mai auzi decat ca profesorii fac si dreg, ca vor salarii mai mari , unde-s stirile despre olimpici si despre profesori care chiar fac ceva bun pentru elevii lor. wacko.gif
Scuze, m-a luat valul! blush.gif Promit sa nu mai fac! wink1.gif

Un weekend minunat! hug.gif
ALICE
Cu cat punctez 40 g jambon din piept de pui (80% piept de pui)?
daconst
Se vede ca e we,ca nu mai scrie lumea. )).gif
bpaula
salutare

dana merg la Beauty Center...e destul de ok, curat si nu aglomerat si nici nu mi se pare scump 960.000 pe 8 sedinte...Oricum nici nu prea am de unde alege ca nu sunt oferte.

week-end frumos floare.gif
emu
Weekend placut si din partea mea... si bun venit fetelor. Sa aveti spor la nimicit surplusul de kg wink1.gif
May
gaby, nicoleta bine ati venit printre noi si multa bafta cheer.gif

Sunt curioasa daca voua va mai este asa foame azi fatza de ieri sau de acum 2 zile )).gif ca eu pana azi parca aveam foamea in glanda si azi a intrat totul in normal.... ori e autosugestie, ori chiar e adevarata faza cu luna unsure.gif
Nicoleta40
Multumesc pentru urare Mybeline!Felicitari pentru kg pierdute!Ai tinut dieta ww?In cat timp ai pierdut atatea kg?Iarta-mi curiozitatea dar eu sunt inca sceptica in privinta dietei ww,desi am inceput sa o tin(numai de 2 zile.e adevarat).Nu imi vine sa cred ca slabesti mancand de toate,dar vad ca voi aveti rezultate cheer.gif
daconst
May,sa stii ca exact la fel am simtit si eu.Si in plus de asta am vazut dimineata ce s-a miscat cantarul,desi nu e inca ziua de cantar si inainte am bagat ca sparta.
Eu zic ca la mine faza cu luna plina ma influenteaza.Macar bine ca o stiu. )).gif

Nicoleta,toate am fost sceptice la inceput,dar dupa ce am vazut cantarul ca se misca in jos,ne-a motivat si mai tare sa ne tinem de dieta. cheer.gif
Anna
Buna seara fetelor!
Va doresc un weekend placut. Ce planuri aveti?
Eu sper sa termin Heroes, e un serial f f misto, uitati-va macar la primu episod si sunt convinsa ca nu o sa va mai dezlipiti de pc grin.gif
Trebuie sa ma apuc sa fac si cate putin, putin din licenta.
Si am iesire cu niste prieteni la o bauta blum.gif

Pun si eu meniul de astazi 08.02.2008

cartofi fierti cu banza - 3.4 pct
2 banane, 2 mere, 2 portocale - 3 pct ( 1 pt depasire)
spaghete cu branza + 1 fel sunca - 4 pct
spaghete cu sos, ciuperci, ton, muulte condimente biggrin.gif - 7 pct
2 covrigi mici si subtiri si usacati - 2pct
total 19.4 ...azi tare foame mi-a fost

care e treaba cu luna?
eu deobicei nu dorm bine cand e luna plina.. cred ca sunt varcolac devil.gif

Noapte buna pupic.gif hug.gif
May
nicoleta nici mie nu imi venea sa cred cand am inceput aceasta dieta ca nu slabesc cu infometare dar slabesc mancand de toate.... am slabit acele kg cam in 2 ani dar cu pauze si plecat pe carari )).gif ca daca ma tineam tot timpul de treaba, un an era mai mult decat suficient pupic.gif

dana bine ca nu sunt singura, credeam ca sunt eu paranoica, dar parca prea m-am oprit azi asa miraculos, sper sa nu tina minunea doar 3 zile )).gif hug.gif

Saptamana trecuta m-am tuns.. mi-am taiat jumatate din par, acum il am o palma peste umeri... stiu ca vreti poze, o sa le pun saptamana viitoare sper, nu promit nimic grin.gif
ina_ceva
Si eu am fost k astazi, chiar m-am mirat ca n-am avut pofta de nimic grin.gif .Am papat legume simple cu piper, pregatite la microunde (idee de la Alina), o lipie, masline verzi, ciorbita, un cornuletz.

Am ajuns de la serviciu si am pregatit ciorba cu perisoare, mancare de fasole cu costita si ma preg sa fac un tiramisu special pt babuin, pt ca ajunge maine. biggrin.gif

May POZE! Abia astept sa te vad creatza , cu parul mai scurt. wink1.gif

Anna, am si eu in program o bauta cu prietenii maine seara, in rest sper sa petrec numai cu El.

Un WE cat mai placut si mai linistit! pupic.gif
dany
CITAT(daconst @ 08-02-2008, 09:42 PM) *

May,sa stii ca exact la fel am simtit si eu.Si in plus de asta am vazut dimineata ce s-a miscat cantarul,desi nu e inca ziua de cantar si inainte am bagat ca sparta.
Eu zic ca la mine faza cu luna plina ma influenteaza.Macar bine ca o stiu. )).gif

A fost luna noua pe 7 , nu plina .... Stiu ca eu am zis ca a fost plina dar a fost greseala de eroare
sorry.gif
CITAT(ina_ceva @ 08-02-2008, 11:03 PM) *

in rest sper sa petrec numai cu El.

Distractie faina cu El , Ina naughty.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.