Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Neata!
Sorina, cum iti faci parul?
Da, Otilici, am mancat pentru prima oara si mi-au placut tare mult! Dar asta pt ca erau proaspete, ma indoiesc ca cele de la noi, deja congelate sunt la fel de bune...
bubbles
Neata yahoo.gif .Va pupic.gif si sa aveti o saptamana frumoasa si usoara.Imediat ma apuc de facut curat doh.gif
Oti felicitari ca vad ca ai slabit bine cheer.gif cheer.gif
michelle
CITAT(gaby_mp @ 10-02-2008, 10:47 PM) *

Buna miha! Da, tot blackout... Poate mai vii si tu cateodata. Eu am masa rezervata in fiecare sambata acolo smile.gif Numai sa nu te sperii de mine, ca de cand nu ne-am mai vazut.. am mai pus ceva kg sad.gif(

Mie nu mi se pare ca ai avea cate kg pretinzi tu grin.gif
In Black. nu am mai fost de mult, mi se pare ca dau mereu aceeasi muzica rolleyes.gif

CITAT(daconst @ 10-02-2008, 11:00 PM) *

Miha,deci te-ai intors pe acasa.Cum a fost la client?

Totul a fost fff bine. Mancare buna, vreme buna, oamenii prietenosi si foarte saritori, orasul e frumos. Sper sa mai revin si sa stau tot asa 1-2 zile extra grin.gif
Intalnirea cu clientii a fost productiva, s-a stabilit sa ne intalnim mai des.
dany
Neata !

Superba rochia , Sorina !! De abia astept sa ne povestesti ce ochi va face bufnita lol.gif . Te pot intreba de unde ai luat rochia ?

CITAT(daconst @ 10-02-2008, 10:00 PM) *

Dany,chiar asa,si eu credeam ca esti mult mai inalta.Nu ai 1,70 ? huh.gif

Am 1,68 , Dana . Dar se vede ca in poza am stat un pic cocosata ca sa ajung la nivelul lui Miha lol.gif ( aveam si ceva tocuri ).

CITAT(michelle @ 10-02-2008, 08:41 PM) *

Hey, salutare!
Vad ca s-a divulgat secretul )).gif
Am fost in Hamburg 4 zile la un meeting si bineinteles ca am profitat de ocazie sa ma vad cu Dany (arata muuult mai tanara in realitate decat in poze pupic.gif )
Am pus-o pe drumuri, dar zic eu ca s-a meritat efortul biggrin.gif
A fost o zi superba si sper sa se mai repete evenimentul! Am avut noroc si de o vreme absolut superba

Data viitoare poate imi iau si babuinul cu mine si atunci nu mai avem nevoie de harta naughty.gif )).gif
michelle
CITAT

Am 1,68 , Dana . Dar se vede ca in poza am stat un pic cocosata ca sa ajung la nivelul lui Miha lol.gif ( aveam si ceva tocuri ).

Da da, si eu am stat mai țanțoșă lol.gif
dany
CITAT(michelle @ 11-02-2008, 09:39 AM) *

CITAT

Da da, si eu am stat mai țanțoșă lol.gif

A facut fiecare ce a putut lol.gif

Cate poze ai facut , Miha ? grin.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 11-02-2008, 10:45 AM) *

Cate poze ai facut , Miha ? grin.gif

250 sambata, iar cu o zi inainte vreo 45 grin.gif
Sexymom
Mama Peach ce sexoasa esti in rochie, iti sta superb. w00t.gif

Michelle, Dany sunteti tare frumoase, ma bucur ca v-ati intalnit. pupic.gif
gaby_mp
Buna dimineatza!
Eu tocmai am aflat ca mi-am mancat toate punctele pe azi! sad.gif La servici [acum lucrez ca asistenta la un cabinet stomatologic], imi mai cumpar cate ceva de la chiosc, si m-am gandit azi sa imi iau alune, ca au grasimi "bune" si am mancat cam 100g, iar acum ajunsa acasa am vazut ca au 18p/100g sad.gif ... si mie nici macar nu imi plac alunele sad.gif
Asta este... salata restul zilei sad.gif

miha, nu ti se pare, in black tot timpul e aceeasi muzica smile.gif dar mai conteaza si compania wink1.gif
michelle
Mai intreba Annais daca imi amintesc bine, ce ne luam de la chioscuri cand nu avem mancare.
Eu imi iau covrig (din acela la 3-4 mii), are vreo 50g, deci 2p; sau grisine, 4p. Imi mai iau si iaurt diet de la un chiosc (am vreo 5 chioscuri prin zona)

CITAT
Michelle, Dany sunteti tare frumoase, ma bucur ca v-ati intalnit.

Multumim pt complimente! pupic.gif
Eu una nu ma consider frumoasa, doar fotogenica lol.gif

Si eu ma bucur ca ne-am intalnit! wink1.gif
daconst
Buna fetili!

M-am intors din plimbare,ca azi am iesit mai devreme din motive administrative.Ma dor picioarele de cit am mers,dar miscarea face bine.
Ma pregatesc sa-mi fac cu gris cu lapte de 2,5p ca imi trebuie ceva dulce de mor.

Gaby
,poti face o supa crema de legume,asa mai fara puncte. wink1.gif

Dany,ma gandeam ca sunt mai inalta ca tine...cu 2cm. lol.gif

In oras cind mi-e foame,ma pacalesc si eu tot cu covrigi sau sticksuri.
otilici
CITAT(michelle @ 11-02-2008, 09:30 AM) *

Da, Otilici, am mancat pentru prima oara si mi-au placut tare mult! Dar asta pt ca erau proaspete, ma indoiesc ca cele de la noi, deja congelate sunt la fel de bune...

E clar,trebuie sa ies la pescuit lighioane )).gif sorry.gif

CITAT(bubbles @ 11-02-2008, 09:31 AM) *

Oti felicitari ca vad ca ai slabit bine cheer.gif cheer.gif

Merci,dar de o saptamana ma mentin,nu am mai dat jos sad.gif .I-am luat sotului niste vitamine si el zice ca au gust rau si nu le poate inghiti,asa ca am luat eu o parte din ele...cred ca de acolo am o pofta de mancare,de parca-s posedata,vorba fetelor )).gif ,mananc,bine,dorm bine blushing.gif blushing.gif blushing.gif ,asa ca stagnez deocamdata doh.gif

Dana,ce mai face Lucas?Nu mananca singur deloc inca?Eu ii dau lui Norbi,dar mananca doar ce poate lua cu mana,cu lingurita pauza...Am vazut ca Alexia a lui Deea mananca frumos singurica rolleyes.gif give_rose.gif .Poate ne spune axe de la cat timp incep sa se descurce si ei,ca eu abia astept,is asa satula de mancare peste tot grin.gif

Gaby,baga multe verdeturi,legume si fructe,in prima parte a zilei,ca nu au puncte,asa nu le dai gata dintr-odata wink1.gif Chiar daca mananci banane,sunt satioase si au 1p/100g parca smile.gif .Mai ai cartofii 2p pana la saturatie,te poti salva si cu asta,sau cu paste,orez...
gaby_mp
Multumesc de sfaturi fetelor. Am hotarat sa mai pap azi cateva puncte si sa le recuperez cu ajutorul urmatoarelor 3 zile. Regula cu "economisitul punctelor" numai ca eu le-am papat in avans biggrin.gif

Otilici ce mare s-a facut bebe tau... il stiu de cand era in burtica smile.gif Sa-ti traiasca! E foarte dulce, are ochisorii ochisorii albastri? Imi place parul blondutz carliontzat wink1.gif)
daconst chiar acum ma duc sa imi prepar una wink1.gif
otilici
Multumesc Gaby give_rose.gif .Da,pustiul meu are ochii albastri (inca wink1.gif ),si e un nazdravan si jumatate. pupic.gif
ALICE
Cartofii au sarit la 4 puncte de la 2 ???? wacko.gif
Anna
CITAT(michelle @ 11-02-2008, 02:20 PM) *

Mai intreba Annais daca imi amintesc bine, ce ne luam de la chioscuri cand nu avem mancare.
Eu imi iau covrig (din acela la 3-4 mii), are vreo 50g, deci 2p; sau grisine, 4p. Imi mai iau si iaurt diet de la un chiosc (am vreo 5 chioscuri prin zona)

thx Miha pupic.gif
la grisine m-am gandit si eu intr-un final

CITAT(ALICE @ 11-02-2008, 06:31 PM) *

Cartofii au sarit la 4 puncte de la 2 ???? wacko.gif

CEE?? cum, unde, cine zice? DE ceee??
Serios? blink.gif sorry.gif
ALICE
Eu asa am vazut............din pacate
Cine ne zice daca e asa? )).gif
emu
Alice, vorbesti cumva de noua lista postata de Dany acum cateva saptamani?
Din cate-am inteles este o alternativa la cea veche. Daca vrei s-o adopti pe asta bine, daca nu, ramai la cea dinainte wink1.gif
Deea
Buna seara hug.gif

Oti...cred ca tu stii ce nu stiu eu smile.gif Alexia mananca bine doar ce apuca cu manuta, cu lingurita nu prea...important e ca vrea sa manance singura si sunt sigura ca o sa manance din ce in ce mai bine asa ca o las sa se mozoleasca toata. Ce ai vazut tu in poze, este lingurita cu care imi da mie sa mananc...asa ii place ei, cand se aseaza la masa trebuie sa aiba si ea lingurita ei, ea imi da mie si eu ei smile.gif. Felicitari pt. kg. pierdute!

Alexia mai nou cand se satura zice bavooo si aplauda smile.gif
Si eu am stagnat saptamana asta, nu ma vait ca am mancat cam aiurea dar parca parca tot ma asteptam la cateva sute de grame in minus. sad.gif

Fetele nu mai stiu cum se punctau prunele uscate si am mancat deja 5 bucati ...

Gaby nu ar fi mai bine daca ti-ai pregati mancarea cu o zi inainte? Asa stii exact cat si ce mananci. Mie mi-a fost greu cam 1 saptamana acum rar de tot mai plec dimineata fara mancare de acasa.

Tulip
Otti,ai scapat de 6 kg de cand iei Reductil?Bravooooooooo cheer.gif

Eu vreau sa ma las de fumat....Azi n-am bagat tigara in gura....insa am mancat tare aiurea doh.gif doh.gif doh.gif
axe10
Vin si eu aici sa o felicit pe Oti pt performanta...3kg de cand iei reductil?...cum se manifesta?...

floare.gif floare.gif floare.gif
michelle
Deea, am gasit asta:
Prune cu samburi 0.5 lipide, 306 kcal, fibre 5g/100g
daconst
Oti,nici Lucas nu mananca cu lingurita singur.Adica ii mai dau din cind in cind lingurita dar u prea nimereste gura cu mancarea in ea. )).gif
Felicitari pt kg! cheer.gif
Deci asa,taci si faci?

Cu cartofii,asa e cum spune Emu.La varianta noua sunt 4p,acolo sunt mai multe alimente noi care le poti manca pina la saturatie.
Eu insa fac tot varianta veche ca mi-e frica sa scap la atata mancare. blushing.gif

Gaby,cum s-a terminat ziua de azi,ai rezistat fara sa mai consumi puncte sau ai luat din cele de maine? naughty.gif

Deea
CITAT(michelle @ 11-02-2008, 09:07 PM) *

Deea, am gasit asta:
Prune cu samburi 0.5 lipide, 306 kcal, fibre 5g/100g

multumesc! floare.gif
otilici
Multumesc fetelor pt aprecieri,desi simt ca nu prea merit blushing.gif blushing.gif .La inceput numaram ff riguros caloriile,pe urma m-am obisnuit si nu le mai numaram.Dar saptamana asta am mancat si mult,si prost doh.gif .Plus ca la mine se duc repede ca is si multe tare blushing.gif ,si la inceput asa e,se duc...dar oi vedea eu mai incolo...Ce am invatat din toata lupta asta cu kilogramele e ca decat sa ma ingras,mai bine ma mentin o perioada grin.gif ,apoi iar mai dau jos si tot asa pana s-or duce de tot.

Deea si Dana,chiar m-ati linistit,sa stiti.Nu ma deranjeaza intr-atat ca se murdareste copilul din cap pana-n picioare,ca deh,spala masina smile.gif ,dar eram nelinistita ca altii mananca singuri si al meu o fi mai puturos si lipsit de vointa.Dar vad ca deocamdata e ok...Stati linistite ca si noi mancam cu 2 lingurite,uneori si cu 3 )).gif
Anna
Buna fetelor
Am venit si eu sa-mi postez meniul. desi azi nu prea am fost cuminte

2 fel paine+sunca+ 1 fel branza+castravete - 3 pct
1 banana, 1 mar - 1 pct
1 pralina heidi - 1.5 pct
cartofi piure - 3 pct
salata de paste spring - 4 pct pastele 6 pct sosu ala
Nu am avut de ales si a tb sa halesc ceva, se pare ca nu am facut alegerea cea mai buna, credeti ca are mai mult de 6 pct sosul acela...maioneza sau ce e sad.gif uoof doh.gif
Total 18.5 pct
not good sorry.gif
michelle
Cred ca ai punctat cam mult sosul.. dry.gif ai calculat dupa continutul caloric?
Ma gandeam, pe viitor, daca mananci cartofi intr-o zi, sa nu mai mananci si paste, si viceversa.

Otilici, bravo! give_rose.gif De acum ai intrat in hora, trebuie doar sa joci )).gif
Anna
CITAT(michelle @ 12-02-2008, 01:24 AM) *

Cred ca ai punctat cam mult sosul.. dry.gif ai calculat dupa continutul caloric?
Ma gandeam, pe viitor, daca mananci cartofi intr-o zi, sa nu mai mananci si paste, si viceversa.

Otilici, bravo! give_rose.gif De acum ai intrat in hora, trebuie doar sa joci )).gif

Pai azi planuiam sa pap spanac cu ou sad.gif(
dar am iesit in oras si deh...a trebuit sa comad ceva, mi s-a parut mie cea mai buna alegere...constat ca nu a fost
nu stiu continutul caloric, era salata de la spring time biggrin.gif incerc acum sa googalesc poate gasesc ceva doh.gif
daconst
Otilici,ce ai mai facut cu tiroida?Iei tratament?
axe10
CITAT(otilici @ 11-02-2008, 10:44 PM) *

Multumesc fetelor pt aprecieri,desi simt ca nu prea merit blushing.gif blushing.gif .La inceput numaram ff riguros caloriile,pe urma m-am obisnuit si nu le mai numaram.Dar saptamana asta am mancat si mult,si prost doh.gif .Plus ca la mine se duc repede ca is si multe tare blushing.gif ,si la inceput asa e,se duc...dar oi vedea eu mai incolo...Ce am invatat din toata lupta asta cu kilogramele e ca decat sa ma ingras,mai bine ma mentin o perioada grin.gif ,apoi iar mai dau jos si tot asa pana s-or duce de tot.

Mentinerea e intotdeauna cea mai grea, dar si cea mai importanta!

Eu am observat ca daca stau cel putin o saptamana la un anumit nr de kg...nu-l mai depasesc...sau daca il depasesc un pic, revin f repede la el cand ma fac "cuminte".

Continua totusi sa tii cont la ce mananci, mai ales ca esti "pe tratament", ca sa se obisnuiasca corpul (stomacul) asa...ca altfel cand te opresti o sa mananci aiurea si e pacat de banii dati pe reductil.
Te pup.

CITAT(annaiss_derrian @ 11-02-2008, 11:34 PM) *

CITAT(michelle @ 12-02-2008, 01:24 AM) *

Pai azi planuiam sa pap spanac cu ou sad.gif(
dar am iesit in oras si deh...a trebuit sa comad ceva, mi s-a parut mie cea mai buna alegere...constat ca nu a fost
nu stiu continutul caloric, era salata de la spring time biggrin.gif incerc acum sa googalesc poate gasesc ceva doh.gif

Miha are dreptate. Si eu aplic principiul asta. O masa e consistenta, cu orez sau paste sau cartofi...celelalte sunt doar completare.
La spring puteai alege salata cu orez si adaugai niste varza fara maioneza sau morcovi.
Maioneza nu e multa in salata, deci e cam mult punctat.....
O zi cu spor.
michelle
Annais, eu zic ca 3p sunt suficiente pt sos

Neatza!

Imagine
otilici
Dana,ca tot m-ai intrebat...nu,nu mi-a dat tratament pt tiroida.Nu am mai scris nimic pt ca m-am suparat f tare ca tipa m-a tratat cu superficialitate de data asta si a incercat sa ma abureasca,ca cica nu e cine stie ce problema din analize si s-ar putea sa se regleze singura in timp blink.gif Ceea ce m-a suparat f tare a fost ca la prima consultatie m-a vazut la eco si mi-a zis ca am o tiroida mult mai mica in dimesniuni,iar in caietul de consultatii si-a notat ca e eutiroidie blink.gif blink.gif blink.gif (adica e de dimensiuni normale).Acum ma simt oarecum ok pt ca-mi da o stare de euforie reductilul,dar merg sa ma programez la un endocrinolog ce are cabinet particular in oras.Asta e...traim in Romanica... doh.gif

Multumim Miha pt cafea pupic.gif
daconst
Otilici,pai daca nu mai ai probleme cu tiroida,Reductilul de ce il iei? blink.gif
Sau care era scopul lui?
dany
Neata !

CITAT(daconst @ 11-02-2008, 12:34 PM) *

Dany,ma gandeam ca sunt mai inalta ca tine...cu 2cm. lol.gif

Moaammaaa, ce inalta esti lol.gif Si eu am avut 1,70 dar de vreun an am intrat la apa cu 2 cm blum.gif

CITAT(Deea @ 11-02-2008, 06:24 PM) *

Fetele nu mai stiu cum se punctau prunele uscate si am mancat deja 5 bucati ...

In lista mea fructele uscate ( de orice fel ) , fara samburi , neindulcite au 3 p / 100 gr ...20 gr = 0,5 p
daconst
Se pare ca azi n-a vrut cantarul sa fie prea bun cu mine si arata doar 300g mai putin.Dar tot e bine decit deloc. cheer.gif

La mine e faza ca sunt aproape de greutatea unde am stat mai multa vreme,adica cea din vara si organismul o are salvata in memorie,ca vad ca trec greu de pragul asta.
Dar trecem si peste asta cu rabdare.Totul e sa nu ma las! wink1.gif
bubbles
Felicitari si pt cele 300g Dana pupic.gif pupic.gif
Anna
CITAT(axe10 @ 12-02-2008, 10:45 AM) *

Miha are dreptate. Si eu aplic principiul asta. O masa e consistenta, cu orez sau paste sau cartofi...celelalte sunt doar completare.
La spring puteai alege salata cu orez si adaugai niste varza fara maioneza sau morcovi.
Maioneza nu e multa in salata, deci e cam mult punctat.....
O zi cu spor.

blushing.gif thx de sfaturi Axe, Miha pupic.gif hug.gif
Azi sunt cuminte iara, sa nu ma deochi. Va pun meniul acus.

Axe am vazut si eu poze....vreau la munteeee sorry.gif
give_rose.gif e o scumpica Alexia.

CITAT(daconst @ 12-02-2008, 01:00 PM) *

Se pare ca azi n-a vrut cantarul sa fie prea bun cu mine si arata doar 300g mai putin.Dar tot e bine decit deloc. cheer.gif

La mine e faza ca sunt aproape de greutatea unde am stat mai multa vreme,adica cea din vara si organismul o are salvata in memorie,ca vad ca trec greu de pragul asta.
Dar trecem si peste asta cu rabdare.Totul e sa nu ma las! wink1.gif

Bravo Dana give_rose.gif
ce face baby.gif ?

Miha, thx de coffe grin.gif
am citit pe aici ca pleci si tu la munte in 2 sapt, unde mergeti?
daconst
Astazi am de gand sa fac o salata de beof falsa,adica fara carne.Reteta tot de la Sorina! give_rose.gif

Pun doar cartofi,morcovi,patrunjel radacina si ceva crema de salate cu grasime putina.Nu stiu daca sa bag mazare.Oare cite puncte mai are?
Oare e si asta la alimetele pe care le mancai pina la saturatie,dupa regula noua ?parca asa imi amintesc. huh.gif

Bubule,mersi! pupic.gif
Desi parca ma asteptam la mai mult, si eu ca si Deea. sorry.gif
michelle
Nu e putin 300g pe saptamana, Dana. E chiar ideal, dar asa e ca noi suntem nerabdatoare sa vedem cat mai putin mai repede? grin.gif

Annais, mergem la Durau, la Ecotur. Initial era vorba sa mergem la Dorna, dar pe la sf. lui martie.
dany
CITAT(daconst @ 12-02-2008, 10:46 AM) *

Astazi am de gand sa fac o salata de beof falsa,adica fara carne.Reteta tot de la Sorina! give_rose.gif

Pun doar cartofi,morcovi,patrunjel radacina si ceva crema de salate cu grasime putina.Nu stiu daca sa bag mazare.Oare cite puncte mai are?
Oare e si asta la alimetele pe care le mancai pina la saturatie,dupa regula noua ?parca asa imi amintesc. huh.gif

)).gif Asa fac si eu salata de boeuf de cand cu WW ( dar eu pun Miracle Whip Light - 5,2 % F ) . Castraveti murati nu pui ?
Mazarea are 1 p la 100 gr ( 2 linguri = 0,2 p ) . E si in lista noua dar daca zici ca mergi pe varianta veche WW nu te iei dupa acel punctaj .
Sunt curioasa cate puncte iti ies la 100 gr de salata . Mie imi ies mereu cam 0,5 p.

Felicitari pentru cele 300 gr cheer.gif
ALICE
CITAT(emu @ 11-02-2008, 07:57 PM) *

Alice, vorbesti cumva de noua lista postata de Dany acum cateva saptamani?
Din cate-am inteles este o alternativa la cea veche. Daca vrei s-o adopti pe asta bine, daca nu, ramai la cea dinainte wink1.gif

Multumesc.Da, la lista asta m-am uitat.Eu oricum nu sufar prea mult, ca nu mananc nici cartofi, nici paste, si orezul il urasc.
Dar e cate o zi cand as manca si un lup si atunci ajuta si cartofii
daconst
Mersi,Dany! floare.gif
Pai tin varianta veche,dar la orez am preluat punctajul nou si parca l-as lua si la mazare tot pe cel nou. lol.gif
Sorina a facut fara castraveti si a iesit tare buna.Nu cred ca bag nici eu.De cind am gasit patrunjel radacina,parca nu as mai vrea sa-i tai gustul cu nimic.
soarbe-zeama
sa va spun...sa nu va spun...hmmmm...am slabit un kg intr-o saptamana...yupeeeeee!spor la slabit tuturor!
michelle
CITAT(soarbe-zeama @ 12-02-2008, 01:20 PM) *

sa va spun...sa nu va spun...hmmmm...am slabit un kg intr-o saptamana...yupeeeeee!spor la slabit tuturor!

Super!!! give_rose.gif Acum esti motivata sa slabesti cand vezi ca functioneaza naughty.gif
Deea
Buna ziua,

Felicitari Dana, sunt bune si astea 300 g. Eu deja ma invart pe la greutatea la care am mai stat mult timp...e tare greu cand ajungi la praguri din astea dar le trecem noi pe toate!

Am mancat prima salata din lista (Cesare), va dati si voi cu parerea la punctaj?
Parmeza - 3-4 feliute absolut transparente
anchois - la fel
dressing si ulei - cu totul maxim 2 linguri
capere, salata verde, ciuperci

http://www.quicky.ro/Feluri--Salate--66--1.html

Astept opinii. Eu nu as pune mai mult de 4 puncte!
michelle
Da, 4p e acoperitor
otilici
CITAT(daconst @ 12-02-2008, 09:50 AM) *

Otilici,pai daca nu mai ai probleme cu tiroida,Reductilul de ce il iei? blink.gif
Sau care era scopul lui?

Pai Reductilul mi l-a dat pt ca slabesc ff greu cica din cauza de tiroida...asa zisese gagica prima data.Mi l-a dat sa-l iau 3 luni si pe urma sa mai merg la control,ca cica nu e bine sa intrerupi mai devreme ca ar declansa dereglari hormonale blink.gif .Nu vad legatura,dar in fine...il iau 3 luni.

Deea,si eu tot 4p as pune la salata.
Deea
Multumesc. Gata 4 puncte am pus! Adjudecat! smile.gif
axe10
CITAT(Deea @ 12-02-2008, 05:16 PM) *

Multumesc. Gata 4 puncte am pus! Adjudecat! smile.gif

Nu zisesi bre ca nu mai pleci fara pachet?!

Bataie....
daconst
Otilici,pai daca slabesti cu el si nu are efecte secundare,e super! cheer.gif
Mai bine sa nu ai probleme cu tiroida ca e pacatoasa tare. sad.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.