Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ramo
Otilici, ma bucur pt tine ca ai reusit sa slabesti cu reductil, am luat si eu cand a aparut pe piata, la mine nu a avut niciun efect mad.gif
Asa ca am ajuns la concluzia ca la mine cel mai bine functioneaza...lacatul pe gura!
Gata, acum va las ca ma duc la alergat. Sa vedem cat si cum rezist.
gaby_mp
Eu nu as prea zice ca nu are efecte secundare... Reductil

Bravo celor care au slabit! Acum studiez si eu lista noua...
Deea
CITAT(axe10 @ 12-02-2008, 06:38 PM) *

CITAT(Deea @ 12-02-2008, 05:16 PM) *

Multumesc. Gata 4 puncte am pus! Adjudecat! smile.gif

Nu zisesi bre ca nu mai pleci fara pachet?!

Bataie....

Am zis am zis...si am plecat si cu pachet doar ca a fost ziua unei colege si na... macar eu mi-am comandat salata fata de marea majoritate care au mancat shaorma... Vezi ce cuminte sunt?
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
Mic dejun: 1/2 pomelo; 1 iaurt Natura; 1 Ice Coffee plic;
Pranz - 200 gr piept de pui; 200 gr legume chinezesti; 1 iaurt Natura; 1/2 pomelo;
Gustare - 1 fresh gref;
Cina - salata de fructe din: 2 mere mici, 2 portocale mici. 1 kiwi, cocktail fructe.
axe10
CITAT(Deea @ 12-02-2008, 08:04 PM) *

CITAT(axe10 @ 12-02-2008, 06:38 PM) *

CITAT(Deea @ 12-02-2008, 05:16 PM) *

Multumesc. Gata 4 puncte am pus! Adjudecat! smile.gif

Nu zisesi bre ca nu mai pleci fara pachet?!

Bataie....

Am zis am zis...si am plecat si cu pachet doar ca a fost ziua unei colege si na... macar eu mi-am comandat salata fata de marea majoritate care au mancat shaorma... Vezi ce cuminte sunt?

A, atunci te iert....shaorma, auzi la ea, vorbeste de lucruri sfinte!
Nu e preferata mea dar as mai manca cateodata...dar cu tot cu sos, cartofi prajiti...si restul.

O zi minunata tuturor!
michelle
Neata!
O zi buna tuturor
Imagine
daconst
Miha,cind vad pozele astea,parca m-as apuca iar de baut cafea. )).gif

Fetele,ce planuri aveti pentru maine? naughty.gif
Eu vroiam la resto,dar cred ca ma razgandesc din motive de puncte. sad.gif
michelle
Si eu tot restaurant, dar sa vedem. In principiu nu am rezervat nimic inca grin.gif

Zilele astea am fost mai cuminte, sper sa ma tina ambitia asta dry.gif
lourdess
Neata!
Michelle, apetisanta rau cafeaua ta smile.gif
Eu vin cu ceai

Imagine

CITAT(daconst @ 13-02-2008, 09:28 AM) *

Miha,cind vad pozele astea,parca m-as apuca iar de baut cafea. )).gif

Noi mergem la restaurant.
Nu cred ca se merita sa stai in casa din cauza punctelor dry.gif
O data pe an e Valentine, nu?
EU zic sa iesiti si sa va distrati maxim! pupic.gif
dany
CITAT(soarbe-zeama @ 12-02-2008, 12:20 PM) *

sa va spun...sa nu va spun...hmmmm...am slabit un kg intr-o saptamana...yupeeeeee!spor la slabit tuturor!

Felicitari !!! Vezi ca merge ? give_rose.gif
CITAT(ramonavlas @ 12-02-2008, 06:17 PM) *

Otilici, ma bucur pt tine ca ai reusit sa slabesti cu reductil, am luat si eu cand a aparut pe piata, la mine nu a avut niciun efect mad.gif
Asa ca am ajuns la concluzia ca la mine cel mai bine functioneaza...lacatul pe gura!
Gata, acum va las ca ma duc la alergat. Sa vedem cat si cum rezist.

Cum a fost la Praga , Ramo ? Vad ca ai mai slabit 1 kg ! cheer.gif cheer.gif

CITAT(daconst @ 13-02-2008, 08:28 AM) *

Nici un plan din cauza de job-uri sad.gif Dar nu conteaza : ne putem face Valentin`s Day-ul in orice zi vrem noi , nu ?

LA MULTI ANI , IRINUSH !!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif
N-ai mai dat de fff mult timp pe aici sad.gif
daconst
Lourdess,faza e ca vorba lui Dany,putem face in orice zi un Valentin`s Day.
dar acum sunt la pragul ala nenorocit cind slabesc greu si parca n-as ceda acum,pina nu-l vad trecut.Nu-mi da pace gindul asta. sad.gif
michelle
Nu prea iti da inima sa comanzi salata, nu? )).gif

Irinush, mult noroc in toate! pupic.gif La multi ani! give_rose.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu sunt singura de Sf valentin dry.gif ca babuinul lucreaza ,dar recuperam Duminica cand e ziua lui si face 25 ani cheer.gif cheer.gif
lourdess
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 11:18 AM) *

Lourdess,faza e ca vorba lui Dany,putem face in orice zi un Valentin`s Day.
dar acum sunt la pragul ala nenorocit cind slabesc greu si parca n-as ceda acum,pina nu-l vad trecut.Nu-mi da pace gindul asta. sad.gif

Asa e, Dana, ne putem face Valentine's Day oricand dorim!
Ideea e ca toata lumea iese in oras, imbracata festiv, si parca nu imi arde sa stau in casa sorry.gif
Nici eu nu am chef sa mananc la restaurant, dar nu cred ca o sa fie o diferenta f mare cu aceasta iesire, iar acolo, la restaurant, voi comanda ceva light
tease.gif
daconst
CITAT(michelle @ 13-02-2008, 01:34 PM) *

Nuuu,mi-ar parea rau de bani. lol.gif lol.gif

Monic,n-ai mai spus nimic de botez.Ai fost nasica?
lourdess
CITAT(bubbles @ 13-02-2008, 11:35 AM) *

Neata yahoo.gif .Eu sunt singura de Sf valentin dry.gif ca babuinul lucreaza ,dar recuperam Duminica cand e ziua lui si face 25 ani cheer.gif cheer.gif

Sa-ti traiasca babuinul!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce varsta frumoasa! smile.gif
dany
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 10:36 AM) *

CITAT(michelle @ 13-02-2008, 01:34 PM) *

Nuuu,mi-ar parea rau de bani. lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif mai ales daca ai merge la grecesc , nu ?
daconst
Lourdess,poate in Ro da lumea mai multa importanta si se vede ceva schimbat,dar aici nici nu cred ca as observa diferenta,daca nu as stii ce zi e.
Poate ca e mai bine la faza asta,desi mi-ar place si mie sa merg la party cu ocazia asta si sa ne mai distram putin fara gupil. w00t.gif

Da,Dany,exact la ala ma gandeam. lol.gif
Serios daca am inteles vreodata pe cineva care merge la resto si mananca doar salata,mai ales ca la preturile de aici mananci un meniu fain de banii aia. blushing.gif
dany
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 10:42 AM) *

Da,Dany,exact la ala ma gandeam. lol.gif
Serios daca am inteles vreodata pe cineva care merge la resto si mananca doar salata,mai ales ca la preturile de aici mananci un meniu fain de banii aia. blushing.gif

Mi-am luat si eu de 2 ori salata la grecesc darrrrr avea si bucati mari de feta si " sarmalutze" din alea de orez ( nu mai stiu cum le zice acum ) si tzatziki si painica . Si era ditamai platoul naughty.gif
lourdess
Dana, la tv numai inimiore si alte dulcegarii wacko.gif de ma apuca amocul si imi vine sa ma mut intr-o cutie de praline i love milka laugh.gif
Noi nu iesim pt Valentine, ci iesim ca sa petrecem o seara placuta in oras, impreuna cu niste prieteni, acu' la restaurant va fi partea mai grea, dar sper sa nu ma bag la desert naughty.gif
Apropo, cum faceti cu cadourile?
Veti cumpara cadouri au ba?
Noi vom zice pas.
daconst
La noi cu cadourile,e clara pe cativa ani. sorry.gif
Asa ca nici nu ma mai gandesc,sa-mi fac sange rau.
Oricum parca nici nu-mi doresc ceva in mod deosebit,ca asa sigur imi luam eu deja singura,ca eu sunt administartorul casei. devil.gif
bubbles
Eu vreau sa imi iau un costumas (am vazut deja) sau o rochie si o pereche de botine grin.gif
michelle
Eu nu iau nimic si nici nu astept, ca flori am primit duminica, cand m-a asteptat C. la aeroport grin.gif .. am facut 3 luni de la nunta.. wink1.gif
dany
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 11:05 AM) *

La noi cu cadourile,e clara pe cativa ani. sorry.gif
Asa ca nici nu ma mai gandesc,sa-mi fac sange rau.
Oricum parca nici nu-mi doresc ceva in mod deosebit,ca asa sigur imi luam eu deja singura,ca eu sunt administartorul casei. devil.gif

Si cea care-si face cadouri singura si i le pune in brate babuinului ca sa i le ofere , nu ? lol.gif

Acum am vazut ca ai scris administartorul lol.gif lol.gif Tare !
daconst
Da,da,asa faceam cu cadourile. grin.gif

Mey,acum vad si eu greseala...dar se cam potriveste oricum. lol.gif lol.gif
dany
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 11:11 AM) *

Mey,acum vad si eu greseala...dar se cam potriveste oricum. lol.gif lol.gif

lol.gif Eu am crezut ca ai scris intentionat asa lol.gif lol.gif
lourdess
Eu de ziua sotului meu m-am ales cu gama completa de la gliss/ schwartzkopf grin.gif
Michelle, la cat mai multe, multe luni, pline de fericire! smile.gif
daconst
Pai cu cadourile,am mai spus ca ma saturasem sa injur cind imi lua ceva nepotrivit si asa am preluat eu si indatorirea asta a lui.De ce sa-l chinui atat si pe el si pe mine. lol.gif
lourdess
Exact!
Mie imi zice sa imi aleg singura cadoul, iar el il va achizitiona! )).gif
Dar nu stiu cum se intampla, ca eu il nimeresc mereu cu cadourile pe care i le iau grin.gif
michelle
Multumesc lourdess pupic.gif
Deea
Buna ziua!

AM primit mesaj de la Pisik (pt. cine nu stie azi a avut o interventie chirugicala), se simte bine, putin ametita de la anestezie dar in rest e ok.
Anna
Pup fetelor pupic.gif

Apropo de Valentine, eu si niste amici e posibil sa mergem intr-un club la petrecere anti-valentine devil.gif devil.gif
Azi vreau sa ma duc sa imi cumpar cantar
sper sa il aiba ..daca nu tot iau eu ceva..

Am fost cumintica ieri sa va pun meniul 12.02.2008 e bine?

2 felii paie, sunca, branza, castravete - 3.5 pct
1 banana, 1 mar - 1 pct
spanac cu ou, 1 fel paine - 4 pct
supa de pui cu galuste de gris - 6 pct
1 banana, portocala -1 pct
desert exquisa- 2 pct
depasire fructe- 1pct
total 18.5 pct

Meniu 13.02.2008

2 fel paine, branza, sunca, castravte - 3.5 pct
mar, portocala, banana - 1pct
snitzel pui, rosie - (Snitzel din carne de pui , negatit 120g 2 Points) - 3pct
total pana acum 7.5 ..si mai vad pe seara

Am si eu o intrebare..cam cate felii de paine e indicat sa mananci? cam cate grame? 60 grame e prea mult?
michelle
Multumim, Deea!
bubbles
floare.gif
CITAT(lourdess @ 13-02-2008, 01:38 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-02-2008, 11:35 AM) *

Sa-ti traiasca babuinul!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce varsta frumoasa! smile.gif

Multumesc give_rose.gif pupic.gif
michelle
Annais, cred ca ai mancat cam multe fructe ieri, dar in rest e ok.
Cu painea, e relativ. Se consuma 6-11 portii de fainoase (paine, cereale, orez, paste) pt un meniu sanatos. La dieta, e clar, mai putine.
Anna
CITAT(michelle @ 13-02-2008, 03:05 PM) *

Annais, cred ca ai mancat cam multe fructe ieri, dar in rest e ok.
Cu painea, e relativ. Se consuma 6-11 portii de fainoase (paine, cereale, orez, paste) pt un meniu sanatos. La dieta, e clar, mai putine.

sarumana Miha pupic.gif o sa mai pun un punct in plus pt fructe.
Monic
Valeeuu, daca nu erati voi uitam de Valentin asta w00t.gif
Pai da` tare repede ati inceput pregatirile ca la mine calendarul arata 13 unsure.gif In fine...
Ma bucur tare ca Pisik a trecut cu bine de operatie, sper sa se refaca cat de repede hug.gif
Dana bebele a fost botezat in decembrie, a fost cuminte, si e un baiat frumusel de tot blushing.gif Acum aseara m-am ciondanit putin cu al meu babuin in legatura cu bebeii grin.gif ca al meu isi face planuri de bebe pentru anii urmatori wacko.gif iar eu care vroiam sa dau drumul la fabricutza ma simt ca si cum as fi ramas cu buza umflata blushing.gif
daconst
Deea,multumim de vesti. cheer.gif
O asteptam pe Pisik sanatoasa acasa! floare.gif

Monic
,rusinica sa-ti fie. mad.gif
Pai nu pui tu o poza cu finutul,nu povesteti nimic? sorry.gif

Cu bb,nush ce sa zic,ca de obicei barbatii sunt mai dornici.Poate mai discutati si pina la urma dat drumul l proiect. naughty.gif

michelle
CITAT(Monic @ 13-02-2008, 02:49 PM) *

Valeeuu, daca nu erati voi uitam de Valentin asta w00t.gif
Pai da` tare repede ati inceput pregatirile ca la mine calendarul arata 13 unsure.gif In fine...

Monic, noi vorbim de Sf Valentin ăl de se aniverseaza maine blum.gif
Mai e si dragobetele care e pe 24 feb... grin.gif O multime de ocazii pentru sarbatorit naughty.gif

CITAT(daconst @ 13-02-2008, 04:10 PM) *

Cu bb,nush ce sa zic,ca de obicei barbatii sunt mai dornici.Poate mai discutati si pina la urma dat drumul l proiect. naughty.gif

Insista, poate il faci sa schimbe planurile.. Spune-i ca ii va spune copilul "bunic" lol.gif
daconst
Da,da Miha,tare argumet! lol.gif

Fetele,care-mi spuneti si mie citeva produse din Ro cu puncte putine,care le mancati voi.De exemplu sunca,salam,cascaval,branzeturi.
Am nevoie pentru niste mamici de pe celalalt forum! give_rose.gif
ALICE
Eu mananc piept de pui afumat de la o gramada de firme.E 0,5 puncte pe 20g si sunca de pui Campofrio.Aia are 98 cal/100g
daconst
Mersi mult Alice! give_rose.gif
Si branzeturi,care ar fi mai slabe?
Deea
Cum a spus si Alice la Campofrio se gases mezeluri slabe...si toate produsele au valorile nutritionale pe ele.
Am citit ca cei de la Angst au o intreaga gama de produse light... inca nu am ajuns la ei la magazin sa vad ce si cum

Branza nu prea se gaseste, din cand in cand mai gasesc la Metro branza telemea light, foarte buna.
Monic
lol.gif Bun argumentul, Miha multam` de idee )).gif La noi faza e ca pe mine ma restructureaza si de la 1 martie lucrez ca persoana fizica autorizata sad.gif si ar fi bine de stiut pe cand vrem bebe ca sa stiu cum sa imi platesc impozitele pt ca de asta depinde cat voi primi intemnizatia de maternitate pa urma wink1.gif Problema e ca suntem amandoi blegi si nu stim ce vrem grin.gif
Ramo
Dany, a fost f frumos la Praga, am povestit mai multe la mine in jurnal. Kg l-am slabit saptamana trecuta, dar vineri (ziua de cantar) cand am descoperit "minunea" nu am mai apucat sa intru pe aici sa ma laud.
Irinush, la multi ani fericiti alaturi de toti cei dragi tie.....
Deea, multumim de veste. Pisik, te asteptam cat de curand "acasa".
Daconst, mai sunt mezeluri cu putine calorii la Caroli, iar lactate....La dorna (perle de branza cu smantana), baton Fitness (90/baton).
daconst
Deea,Ramo,multumesc mult! pupic.gif
Dau informatiile mai departe la fete!

Monic,eu as spune sa mai lasati si pe DD sa hotarasca,ca bb vine cind vrea el nu cind programati voi. tease.gif
Monic
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 06:29 PM) *

Monic,eu as spune sa mai lasati si pe DD sa hotarasca,ca bb vine cind vrea el nu cind programati voi. tease.gif

lasam mey Dana, dar tot ma faci sa rad cu DD si (ne)programat blum.gif Mai stiu eu pe cineva care a renuntat la pastile si luna viitoare avea cadoul in burtic naughty.gif
daconst
Pai Monic,eu de aia spun,ca daca nu se intampla asa repede sigur regretam si mai tare.Si asa ma tot gandesc ce a fost in capul meu de am amanat atat.ca e asa de frumos cu bb. rolleyes.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi.
Mic dejun: 1/2 pomelo; 1 iaurt Natura; 1 cappucino plic.
Pranz: 200 gr piept de pui; 200 gr egume chinezesti; 1 iaurt Natura.
Gustare: 1/2 pomelo; 1 fresh mandarine +1/2 lamaie.
Cina: salata de fructe: 2 mere, 2 portocale mici, cocktail fructe.
Ramo
Ma ajutati sa schimb poza de la avatar???
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.