Va multumesc mult, mult, mult de urari!! Stiu ca vin din suflet si pentru mine asta conteaza cel mai mult
In sfarsit am dezlegat misterul zilelor de nastere. Ma tot miram eu de unde stiti voi tot timpul cand e ziua uneia dintre fete
).gif)
Ma duc acum sa verific sursa, ca a spus
dana ca e undeva in josul paginii, asa nu voi mai fi pe langa la urmatoarele sarbatorite.
Eu asa oameni antisociali ca si colegii mei jur ca nu am mai vazut!! Le-am trimis la toti email ca e ziua mea si am cumparat torturi, care sunt in bucatarie. Majoritatea mi-au raspuns la email sa ma felicite si sa imi multumeasca pentru desert. Ce mi se pare ciudat e ca nici unul nu a venit sa imi spuna doua vorbe in
viu grai.
Dupa ce
Dany a dat tonul si vi-am vazut aranjamentele de Craciun, mi-am decorat si eu pomul. Eu l-am decorat in culorile casei (argintiu, rosu, negru) desi am inteles ca anul asta
trendul la brazi e auriul.

Tot ma gandesc cum sa pun niste ghirlande pe rama interioara a geamului (asa, ca un fel de cadran) fara sa bat cuie si sa stric peretii. Cred ca nu prea am alte sanse.
Ma bucur mult ca a scris
Himere si a pus si poze, mie imi lipseste foarte mult optimismul ei.
Ella, sper ca esti bine, vad ca esti ocupata cu serviciul dar sper ca pe alte planuri ti s-au rezolvat problemele.
Norbi e un frumos, de fapt ca si
Lucas, Alexia (x2), Timea si toti copilasii de pe site. Cred ca am descoperit reteta copiilor reusiti: forumul oneden
May e in Romania? Ca eu n-am priceput
Eu despre
Darius nu stiu prea multe, doar ca e un baietel care a avut nevoie de o interventie chirurgicala care urmeaza sa fie facuta in Germania, asa ca nu pot spune prea multe

Ma duc acum la linkul dat de
Dana sa ma documentez!
Alice, ma bucur sa te vad pe aici, lipseai la prezenta