Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
CITAT(ramonavlas @ 14-02-2008, 12:03 AM) *

Ma ajutati sa schimb poza de la avatar???

Intra la Editare cont si apoi in partea stanga ei optiunea Schimbare avatar.
Iti incarci poza acolo si astepti ca dureaza putin pina se actualizeaza.
ramonavlas
CITAT(daconst @ 14-02-2008, 12:12 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 14-02-2008, 12:03 AM) *

Ma ajutati sa schimb poza de la avatar???

Intra la Editare cont si apoi in partea stanga ei optiunea Schimbare avatar.
Iti incarci poza acolo si astepti ca dureaza putin pina se actualizeaza.

Multumesc, am reusit cheer.gif
bubbles
Dana eu stii cum fac ca sa vad punctajul al produse .. ma duc cu telefonul setat pe calculator si calculez dupa regula calorii/60+lipide/9 lol.gif .Bine ca lumea se uita crucis la mine wacko.gif dar asa macar vad daca meriat cumparat sau nu lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Deea @ 13-02-2008, 12:00 PM) *

Buna ziua!

AM primit mesaj de la Pisik (pt. cine nu stie azi a avut o interventie chirugicala), se simte bine, putin ametita de la anestezie dar in rest e ok.

Superrrrr !! Multumim de vesti , Deea !! hug.gif
CITAT(annaiss_derrian @ 13-02-2008, 12:01 PM) *

Azi vreau sa ma duc sa imi cumpar cantar
sper sa il aiba ..daca nu tot iau eu ceva..

Asa un cantar am si eu ! Bafta sa il gasesti !!! hug.gif
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 03:10 PM) *

Monic[/b],rusinica sa-ti fie. mad.gif
Pai nu pui tu o poza cu finutul,nu povesteti nimic? sorry.gif

Subscriu sad.gif
CITAT(michelle @ 13-02-2008, 03:18 PM) *

Insista, poate il faci sa schimbe planurile.. Spune-i ca ii va spune copilul "bunic" lol.gif

lol.gif lol.gif Corect !

CITAT(ramonavlas @ 13-02-2008, 04:07 PM) *

Dany, a fost f frumos la Praga, am povestit mai multe la mine in jurnal. Kg l-am slabit saptamana trecuta, dar vineri (ziua de cantar) cand am descoperit "minunea" nu am mai apucat sa intru pe aici sa ma laud.

Am citit si in jurnalul tau dar dupa ce intrebasem aici hug.gif
CITAT(daconst @ 13-02-2008, 05:46 PM) *

Pai Monic,eu de aia spun,ca daca nu se intampla asa repede sigur regretam si mai tare.Si asa ma tot gandesc ce a fost in capul meu de am amanat atat.ca e asa de frumos cu bb. rolleyes.gif

Tu ai vrut sa mai copilaresti ( mai stii ) lol.gif lol.gif
michelle
Neata!
O cafea pentru fiecare
Imagine
bubbles
Ziua yahoo.gif Ce pustiu pe aici sorry.gif .La multi ani Valentinelor,Valentinilor pupic.gif
michelle
Pai lumea sarbatoreste azi.. E zi anti-dieta naughty.gif
ALICE
Asa-i!Traiasca pizza si eclerul!
ramonavlas
Wow, da chiar slaba miscare azi pe aici. Sper ca macar sarbatoriti! Eu nu am chef de asa ceva si la dieta CLAR ca renunt pe Valentine's.
Distractie placuta. Eu am programare la epilat, asa sarbatoresc )).gif
ALICE
Eu sarbatoresc asa:am avut toata ziua treaba la inspectoratul in constructii, acum ma duc la dentist, dupa ma duc la aerobic, fac un dus si in sfarsit sarbatoresc la un restaurant Valentine's Day
daconst
Mai da ce-a fost cu voi azi?Petreceti toate??
Eu am fost de dimineata la gradi,apoi in oras si seara mi-am luat sotul de la servici si am fost sa-mi aleg buchetul de flori. )).gif
Cu resto,am lasat-o pe altadata ca am halit praji la gradi si acasa mi-am facut o pizza.Piizza a avut doar 7p ca mi-am facut-o eu singura acasa cu aluat de paine gata cumparat.Tare buna mi-a iesit.

Haideti cu povestile de Valentin,sa vad cum ati pacatuit. lol.gif
bubbles
Eu azi am pacatuit cu ... parjoale.4 la numar mici mici grin.gif lol.gif
klopferitza
Sunt si eu pe-aici....imi dau si eu cu parerea, ca poate nu ma fugareste nimeni; Povestea e simpla....dimineata am primit de la sotul meu un covrig(apropo ca tot m-am apucat de dieta-cred ca l "misto" ca m-am apucat de diete de sute de ori)....si o felicitare imensa....mare , mare de tot...cu un ingeras...si un mesaj surprinzator de placut. De sarbatorit, o lasam pe sambata, sa fim amandoi liberi...
Am fost in shimb, intr-un centru mare de cumparaturi si mi-am clatit bine, bine de tot ochii....da`mi s-au si scurs rau de tot...dupa tot felul de chestii dragute.
O zi placuta in continuare ..celor care inca ma sarbatoresc. party.gif
Nicoleta40
Eu am fost foarte cuminte astazi )).gif si foarte modesta dupa cum vedeti.Deoarece sunt mai traditionalista nu dau nici doi bani pe aceasta sarbatoare americaneasca si deci nu am fost tentata sa primesc vreo invitatie care sa-mi dea planurile ww peste cap.Oricum le urez celor care sarbatoresc aceasta zi ,,Happy Valentine's Day'' si tot ceea ce isi doresc .Poate am sa mananc o inimioara de ciocolata ,ca sa fiu totusi in trend,ca mi-au mai ramas ceva puncte pe azi.O seara placuta tuturor! band.gif
ramonavlas
cheer.gif Nici eu nu am renuntat la dieta pt Valentine's day. Am sarbatorit prin munca pana la 16 si de la 18 la epilat, acum sarbatoresc alaturi de voi, asa ca.... haninoroc.gif party.gif band.gif cheer.gif drinks.gif jester.gif kiss.gif partytime2.gif
daconst
Felicitari fetili! give_rose.gif
Nu ma asteptam sa fiti asa de cuminti.Deci n-am fost singura cu idei fixe de regim. grin.gif

Ramo,nu ne pui poza de la avatar mai mare?Ca nu se vede mai deloc. sorry.gif
daconst
Oare cite puncte are branza de oaie,aia de se cumpara la bucata?
Ma intreaba mamicile si habar nu am.
Tulip
CITAT(daconst @ 14-02-2008, 09:21 PM) *

Oare cite puncte are branza de oaie,aia de se cumpara la bucata?
Ma intreaba mamicile si habar nu am.

Care branza de oaie? huh.gif Oare ar fi vorba de cas?Sau telemea?Parca ambele aveau 7P/100 gr....sper sa nu gresesc....
daconst
Mersi mult Tulip! pupic.gif
La tine cum mai merge dieta?
michelle
Neata!
Noi am fost la grecescul de la noi.. Voiam sa vad diferenta cu ce era in Germania. grin.gif
Nu mai stiu ce am comandat, dar erau niste frigarui din piept de pui, (doar o suvita de piept de pui pe frigaruie, fara nimic altceva), o mana de cartofi prajiti si salata de varza. A fost destul de bun.
Oricum, portiile indiscutabil mai mici, dar si pretul in jumatate
daconst
Neatza! cheer.gif

Miha,deci si aia la grcesc acolo au avut grija sa nu depasesti punctele. lol.gif

Deea,vroiam sa te intreb cit timp avea Alexia cind ai inceput munca?Nu ti-a fost greu?
michelle
De ce Dana, te gandesti sa incepi deja munca? Sunt oferte pe piata muncii?
dany
Neata !

Eu am depasit aseara cu 5 p dar aveam 9 la "pusculitza " wink1.gif . Asa ca m-am scos .
daconst
CITAT(michelle @ 15-02-2008, 11:49 AM) *

De ce Dana, te gandesti sa incepi deja munca? Sunt oferte pe piata muncii?

Pai nu ceva concret,dar ma ia cu fiori la gandul sa plec si sa-l las pe Lucas,chiar daca va sta cu mama.Ma mustra constiinta ca pierd cea mai frumoasa parte din viata lui. sorry.gif
daconst
Sunteti toate in we deja? lol.gif

Hai ca va pun o poza cu micul meu dejun...adica o pizza de 7p. cheer.gif

Imagine

M-am gandit ca decit sa mananc doua sandwich-uri de 7p,mai bine bag o pizza care a iesit mai mare decit farfuria. blum.gif
dany
Moamaaaa, cum arata !! Asta da mic dejun cheer.gif cheer.gif
Ce sos de rosii ai pus ? Cumparat sau facut de tine ?
ALICE
Poti sa stii ca e mai bine asa.Si iti satisfaci si pofta de pizzaaaaaaaaaa
Deea
Neata!

Ce mic dejun copios!
Dana am inceput munca cand Alexia avea 6 luni. Mi-a fost si imi e tare greu dar alte solutii nu sunt sad.gif . Daca as fi stat 2 ani acasa cu greu mi-as fi gasit ceva de lucru....asa e in Romania.
daconst
Sosul e cumparat,e sos Napoli care-l mananc de obicei cu spaghetti,dar are asa putine puncte ca nici nu l-am mai punctat.Oricum am uns doar cu pensula aluatul.Am mai pus busuioc si ceva condimente si a iesit super.Si sunt si cu burta plina. lol.gif

Deea,parca cu cit stai mai mult acasa,e mai greu sa te dezlipesti de copil si sa pleci.Of,sper sa trec si eu de faza asta si sa pot si lucra,ca mai ales acum cu casa ne trebuie bani multi,mai ales la inceput.Ca vrem si cam mult,pentru conditia noastra actuala. sorry.gif
Eu ma consolez ca va fi bine si dupa un an de munca pot sa fac bb2 si sa mai stau apoi o vreme acasa. w00t.gif
daconst
Hai sa va spun cu ce ma ocup eu de dimineata,ca ziceti ca am luat-o razna.
Mamicile astea spun ca daca-ti daci faza aia cu verigheta si cu ata deasupra palmei,iti iese exact citi si ce copii o sa ai. doh.gif
Asa ca de dimineata tot fac pe teste,de mi-a intepenit mana si tot nu ma prind citi copii o sa am.Ca la mine ies mai mult de 2.Cred ca am pus-o fac gemeni la bb2. lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 14-02-2008, 11:38 PM) *

Mersi mult Tulip! pupic.gif
La tine cum mai merge dieta?

La mine nu merge nicicum dieta pt ca de 5 zile nu am mai fumat si as manca non-stop doh.gif doh.gif doh.gif Dar de maine ma reapuc de numarat ca nu se mai poate,nu vreau sa ma trezesc cu cateva kg in plus cool.gif cool.gif

iti arata inelul si sexul bebelusului? biggrin.gif
daconst
Pai asa ar trebui,sa arate,dar nu ma prea prind e ce si cum. doh.gif
Pisik
Va pup fetele,

Am revenit acasa, nu ma simt grozav, am sureri si sunt slabita, asa ca nu stau mult, fug in pat. A decurs relativ ok operatia, cam peste o luna o luna si ceva vor putea doctorii sa ne spuna pasii urmatori, momentan ne refacem, mai face sotul intre timp niste analize si stam cuminti. Duminica ma duc sa imi scot firele si teoretic saptamana viitoare ar trebui sa stau tot acasa, dar cred ca o sa trec putin pe la birou, pe miercuri-joi asa daca ma simt bine.
Intre timp, m-am mai ales cu o pereche de fini, pe care ii nasim civil vineri pe 22 si religios pe 21 iunie. A fost o conjunctura care ne-a adus aici, dar stiti cum se spune, stie Dumnezeu ce stie si nu e pt cine se gateste ci pentru cine se nimereste

Va multumesc ca va ganditi la mine si va pupic dulce pe toate pupic.gif
Tulip
Azi am avut carnaval la gradi...pun 2 poze smile.gif

CITAT(Tulip @ 15-02-2008, 01:55 PM) *

Azi am avut carnaval la gradi...pun 2 poze smile.gif

Nu stiu ce am facut....incerc mai tarziu.....

Pisik,important e ca esti acasa,incearca sa te odihnesticat mai mult! smile.gif
Anna
pupic.gif neatza fetelor
pupic.gif Pisik bine ai revenit! give_rose.gif
Dana arata super pizza ta blum.gif blum.gif

Si eu in 2 zile se fac 2 sapt de cand cu WW.

Diseara am planuri sa ma duc in club....si se duc punctele mele pe vodka cu suc de portocale )).gif sorry.gif
Tulip
poze

Imagine

Imagine
otilici
Vai ce scumpa e Timea,imi vine sa o mananc! rolleyes.gif pupic.gif

La mine e a doua saptamana de cand nu s-a misca cantarul sorry.gif .Cert e ca imi cad pantalonii de pe mine,dar as vrea sa fuga si kilele sad.gif .Azi mi-am luat pantaloni de trening si m-am interesat la o sala din apropiere,vreau sa-mi fac abonament in curand.
bubbles
Ziua .
Tulip cat e de scumpa give_rose.gif pupic.gif
Fetele am schimbat tickerul cu 700g in minus cheer.gif cheer.gif .Sunt atat de fericita )).gif
otilici
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo Bubbles!!! party.gif
pupic.gif

Hai ca mai ai 800g si treci pragul wink1.gif
bubbles
Multumesc Oti pupic.gif pupic.gif .Mai am 600g si am greutatea pe care am avut-o la nunta grin.gif .Si daca va spun ca nu am tinut regim saptamana asta nu ma credeti lol.gif ci am mancat cate putin din fiecare lol.gif lol.gif dar fara sa mai numar blink.gif si se pare ca daca nu sunt stresata de numarat ,dau mai bine jos wacko.gif
Anna
Tulip e o scumpica Timea pupic.gif
Otilici bravo ca ti-ai luat inima in dinti si spor la mers la sala cat mai curand ( vreau si eu niste ambitie ca e sala la 2 min de mine si eu sunt o vacutza sad.gif )
Felicitari Bubu!! cheer.gif cheer.gif
Tulip
Multumesc,fetelor!!!

Oti,important e ca simti tu la haine ceva-veva schimbare!!!iti merge bine cantarul? blum.gif
Ai de gand sa-ti faci abonament la sala?Bravoooooo.....Norbi va sta cu tati pana vei fi la sala? smile.gif

Bubule,felicitari,wow,700gr! give_rose.gif
Anna
MELODIA MEA FAVORITA ACUM yahoo.gif cheer.gif cheer.gif

Vanessa da Mata - Não me deixe só
daconst
Am fost putin afara si cind vin,vad ca e plin de vesti bune la noi! cheer.gif

Pisik,bine ai venit acasa! pupic.gif
Sa te odihnesti cit de mult poti si refacere rapida!

Bubule,super,bravo tie! give_rose.gif
Eu tocmai m-am scapat intr-o cioco...dar asa bine-mi face. blum.gif

Tulip,ce scumpa e Timea si ce costum frumos are!Iar tu esti parca tot mai slaba,serios. floare.gif

Otilici,bravo tie pentru sala.Sper sa gasesti cit mai repede ceva,ca face bine si la psihic nu numai la kg! pupic.gif
otilici
Asa-i Dana,eu mai mult pt psihic ma gandeam sa merg la sala,sa mai ies din casa,ca oricum am eu bicicleta eliptica si niste gantere mici de 500g grin.gif .Sa mai stea si tati cu copilul,ca de cand am nascut am stat 24/24 cu copilul,alta solutie n-am avut.Probabil sunt si o mamica cu tendinte hiperprotectoare...nu stiu ce sa zic.
michelle
Pisik, recuperare grabnica pupic.gif Felicitari pentru nasit grin.gif Viitorii fini sunt prieteni apropiati?

Oti, super ca ai decis sa mergi la sala! give_rose.gif

Bubu, bravo pt cantar! cheer.gif

Tulip, ce simpatica e Timea baby.gif , si i-a crescut si parul! In ce era costumata, tigrisor? grin.gif
MagdaC
Va pup, fetelor.

Iar intru un pic pe fuga, citesc ultimele 2 pagini, si apuc sa scriu 2 randuri. Pisik, nu stiu ce ai patit de te-ai operat, dar iti doresc insanatosire grabnica.

Eu reusisem sa slabesc pana la 64.9 (aproape 1.3 kg), dar acuma sunt cu rusii, si m-am umflat ca un cimpoi. Nici nu vreau sa ma urc pe cantar, ca ma apuca deprimarea...
Nici cuminte la mancare n-am fost, daca se dadea un premiu pt destrabalare, eu il luam )).gif
Singura chestie la care sunt consecvent cuminte e sportul, und merg de 2 ori pe saptamana. Imi pare rau ca nu m-am mai intalnit cu Dylly smile.gif

Va pupic si....spor la slabit hug.gif
Sexymom
Va pup fetelor, pe fiecare in parte pupic.gif
Tulip e superba Timeea, a crescut mult, sa o imbratisezi din partea mea si a fetelor mele. hug.gif
ramonavlas
CITAT(daconst @ 14-02-2008, 10:57 PM) *

Felicitari fetili! give_rose.gif
Nu ma asteptam sa fiti asa de cuminti.Deci n-am fost singura cu idei fixe de regim. grin.gif

Ramo,nu ne pui poza de la avatar mai mare?Ca nu se vede mai deloc. sorry.gif

Am inteles, sa traiti, schimb poza.
Wooow, ce pizza....si asa putine puncte....inghit in sec deja...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.