Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Ramona,eu vroiam sa vad poza mai mare,nu sa o schimbi. sorry.gif

Magda,eu zic sa ramai aproape si slabim impreuna! hug.gif
Ramo
CITAT(daconst @ 15-02-2008, 11:06 PM) *

Ramona,eu vroiam sa vad poza mai mare,nu sa o schimbi. sorry.gif

Magda,eu zic sa ramai aproape si slabim impreuna! hug.gif

Stai linistita, am schimbat-o pt ca nu mai am poze cu fatza mea, ca sa se vada clar. Imaginea asta mi-a placut, de-aia am ales-o hug.gif
dany
Bine ai revenit , Pisi give_rose.gif Iti doresc o recuperare cat mai rapida !!! Ai grija de tine !!

Oti , si la mine e aceeasi greutate de acum 2 saptamani ( chiar daca am bagat in mine aiureli ) ....Multa bafta la sala !!!! te invidiez , pe bune ! hug.gif

Timeea e o superba !! Nu stiu cum dar aici , la noi pe oneden , s-au adunat toti copiii super frumosi !!

Magda , mergi inainte cu sala si sigur vei vedea schimbari la cm ....daca la kg nu vezi .
Tulip
Buna dimineata!

Multumesc,fetelor,sunteti tare dragute! pupic.gif

Eu de azi numar din nou,sper sa ma tina si sa nu bag in mine prostii doh.gif

We super va doresc! give_rose.gif
Dumbo
CITAT(daconst @ 15-02-2008, 12:39 PM) *

Hai sa va spun cu ce ma ocup eu de dimineata,ca ziceti ca am luat-o razna.
Mamicile astea spun ca daca-ti daci faza aia cu verigheta si cu ata deasupra palmei,iti iese exact citi si ce copii o sa ai. doh.gif
Asa ca de dimineata tot fac pe teste,de mi-a intepenit mana si tot nu ma prind citi copii o sa am.Ca la mine ies mai mult de 2.Cred ca am pus-o fac gemeni la bb2. lol.gif lol.gif

cum e faza cu verigheta?
bubbles
Ziua.fetele am si eu o intrebare .. poate va pricepeti rolleyes.gif .Daca faci cursuri de conta 6 luni si apoi obtii o diploma poti sa fii contabil la scoli,firme etc?
Anna
floare.gif cheer.gif Neatza lume.
Unde umblati cucuietelor pupic.gif
Eu sunt somnorici, acu vreo 2 ore m-am trezit, sunt singurica acasa si ma rasfatz.
Am in plan cateva filme astazi, printre care si Juno, l-ati vazut?
Aseara am facut un mini tur al cluburilor din regie, si a fost f ok. Am dansat non stop din pacate am cam exagerat cu pctele, acum caut calorii pt gin. blum.gif Pun si meniul mai incolo.
pupic.gif si va doresc weekend f f placut! pupic.gif hug.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 15-02-2008, 01:50 PM) *

Va pup fetele,

Am revenit acasa, nu ma simt grozav, am sureri si sunt slabita, asa ca nu stau mult, fug in pat. A decurs relativ ok operatia, cam peste o luna o luna si ceva vor putea doctorii sa ne spuna pasii urmatori, momentan ne refacem, mai face sotul intre timp niste analize si stam cuminti. Duminica ma duc sa imi scot firele si teoretic saptamana viitoare ar trebui sa stau tot acasa, dar cred ca o sa trec putin pe la birou, pe miercuri-joi asa daca ma simt bine.
Intre timp, m-am mai ales cu o pereche de fini, pe care ii nasim civil vineri pe 22 si religios pe 21 iunie. A fost o conjunctura care ne-a adus aici, dar stiti cum se spune, stie Dumnezeu ce stie si nu e pt cine se gateste ci pentru cine se nimereste

Va multumesc ca va ganditi la mine si va pupic dulce pe toate pupic.gif

Recuperare usoara si grabnica...dar nu ca sa te duci la servici.Te pup pisi si succes.

Bubule,felicitari...eu pot sa consider 2 zile pe saptamna asta cheat days?...ca a fost pe 14 una...nu zic ca am exagerat ca eram si cu puncte economisite,dar ieri.....mama ce de bobo am bagat. Acum am ascuns bobo in sertar sa nu le mai vad!!

Azi am facut fasolica batuta ,la cererea fi-mii ,salata sfecla si gratar de pui.

gaby_mp
Am primit o chestie interesanta pe mail. O pun aici, sa mai alung din monotonie smile.gif Sper sa nu va deranjeze. Daca va deranjeaza, stergeti-o smile.gif
Atentie la cuptorul cu microunde!
Un tinar de 26 de ani a vrut sa-si faca o cafea. A luat o ceasca cu apa si a bagat-o in cuptorul cu microunde ca sa o incalzeasca (lucru pe care il mai facuse de multe ori inainte). Nu se stie exact pentru cit timp a programat ceasul, dar se pare ca voia sa aduca apa la fierbere.
Cind ceasul a oprit cuptorul, el a scos ceasca. S-a uitat la ea si a observat ca apa nu fierbea. Dar, deodata, apa i-a sarit direct in fata. Ceasca a ramas intacta pina cind el a aruncat-o din mana, dar aproape toata apa l-a oparit pe fata, ca urmare a acumularii de energie.
Pielea de pe fata i-a fost arsa pina la gradul 2 sau 3, cicatricile fiind inevitabile. S-ar putea chiar sa piarda ochiul sting. La Urgenta fiind, medicul care l-a tratat i-a spus ca ceea ce i s-a intimplat e destul de frecvent, si ca apa nu trebuie sa se incalzeasca nicioadata intr-un cuptor cu microunde. Daca totusi trebuie sa procedeze asa, in apa trebuie bagat un obiect care sa disipeze energia termica: o lingurita de lemn, un pliculet de ceai, etc. Desi e mult mai sigur sa fierbi apa intr-un ibric, pe foc.

Raspunsul companiei General Electric:
Va multumim ca ne-ati contactat. Va vom informa cu placere despre problema descrisa. Cele semnalate in emailul dvs. sunt corecte si reale. Apa supusa microundelor, la fel ca si alte lichide, nu ajunge sa fiarba intotdeauna cu bule, atunci cind atinge temperatura de fierbere.
Ba chiar poate sa se supraincalzeasca si sa nu fiarba deloc. Lichidul supraincalzit se va revarsa din ceasca atunci cind va fi amestecat, sau cind un obiect ca o lingurita sau un plic de ceai, va fi introdus in ceasca. Pentru a evita acest incident, precum si riscul leziunilor, nu incalziti un lichid mai mult de 2 minute pentru fiecare ceasca. Dupa incalzire, lasati ceasca in cuptor pentru inca 30 de secunde inainte sa o miscati sau sa-i adaugati vreun alt ingredient sau obiect, sau daca o faceti, nu o tineti in mana!

Raspunsul unui fizician roman:
Chestia asta stiam ca se intampla (atat "in sus", la fierbere, cat si "in jos", la inghet) cu lichidele foarte pure, in care nu exista centri de fierbere/inghet, respectiv acele impuritati microscopice de la care incepe procesul.
Probabil ca nefericitul o fi folosit apa plata din sticla... de unde se vede ca tot mai buna-i apa jegoasa de la robinet :-) Pe vremuri, cand lucram la Magurele , ma distram ocazional cu un astfel de experiment -- luam apa distilata si filtrata printr-un filtru micronic si o puneam intr-un vas foarte curat, pe care la randul lui il scufundam in azot lichid ( -196 Celsius ). Apa nu ingheta, desi ajungea rapid la multe zeci de grade sub zero.
Partea spectaculoasa era ca atunci cand aruncam ceva in ea -- un bat de chibrit, cateva fire de nisip etc., ingheta practic instantaneu, aproape exploziv... Nu mi-a trecut insa niciodata prin cap (din fericire...) sa fac experimentul invers, cu apa clocotita...
peach
mh sotul meu a patit la fel cu laptele dar pe aragaz. Nu parea ca fierbe si a pus o lingura in el (proasta inspiratie) ..in secunda urmatoare tot laptele era pe aragaz si pe jos..spre norocul lui nu a patit nimic

Pisik insanatosire grabnica..iti tin pumnii pupic.gif
dany
Bine ca folosesc cuptorul cu microunde de 5 ori / an grin.gif

Sorina , te intrebasem de unde ai luat rochia . Poate gasesc si eu ceva care sa-mi placa pe acolo .....
Anna
Stie cineva cate puncte are coliva ( e facuta cu grau, zahar, nuca)?
daconst
Dumbo,uite aici faza cu verigheta cum mi-a explicat-o o mamica:

DANA-daca te mananca si pe tine ca pe maimuta Giudi,legi o verigheta sau inel de aur de o atza subtire sau de fir de par,tii de capat ,freci un pic inelul in palma ca sa ia energia,apoi cu pakma intinsa si tinand inelul deasupra palmei la 1 cm aprox,astepti ,si va incepe sa se balancane singur ori in cerc ori in linie .la tine trebuie sa inceapa cu o linie si sa faca hatza hatza hatza catai putza lui Lucas,apoi sa se opreasca un pic sau de tot si sa reinceapa ori ctot linie ori cerc daca va fi fata urmatorul.
chestia e urmatoarea.daca ai doar un copil,si e baiat,va face linie,se va opri,apoi va repeta iar linie.asa ca e cam greu sa vezi daca ai doi baieti sau doar unul.ca daca mai tii,face iar.
e mai usor sa vezi cand sunt de sex diferit,la mine face cerc,si imediat fara oprire face linie.asa facea mereu,si eu ziceam mereu ca fac gemeni un baiat is o fata,si uite ca defaot a fost unul dupa altul.
sa-mi zici ce-ti iese.sa faci si la mai in varsta cu copii,sa vezi cum ies toti. avorturile nu s epun,doar copiii nascuti .

Sper ca nu te mananca si pe tine ca pe maimuta. lol.gif

Gaby,eu incalzesc doar in cuptor totul,fara el as fi moarta.Dar pina acum n-am patit-o si culmea ca nu stiam de fenomenul asta.
Multumim. pupic.gif

Sorino,ce mai spui ca faci?

Annais,parca Deea intreba de coliva,dar nu stiu daca a raspuns cineva.Doar Miha ar putea sti raspunsul la intrebarea ta dar e plecata.Maine poate te ajuta ea.

Anna
CITAT(daconst @ 17-02-2008, 02:24 AM) *

Annais,parca Deea intreba de coliva,dar nu stiu daca a raspuns cineva.Doar Miha ar putea sti raspunsul la intrebarea ta dar e plecata.Maine poate te ajuta ea.

Dana acum cautam si eu prin forum, ca imi amintesc ca s-a mai vorbit, dar nu am luat aminte atunci blushing.gif
o asteptam maine pe Miha giggle.gif

am gasit cheer.gif

CITAT

Asa.. arpacasul crud e 6p/100g.. la fel ca orezul.
Orez, orice fel nepreparat 1 lingura, 20g 1 Points
Orez orice fel fiert 1 lingura, 20g 0.5 Points

Acum la asta daugi zaharul si nuca, cacao, biscuiti sau ce mai era pe langa arpacas... Maxim 1p/lingura zic

uff...ce mult e sad.gif(
eu am mancat 200 grame
nuca ce punctaj are? dry.gif
Anna
Meniu 16.02.2008

2 felii paine ( 33 gr), sunca (88 gr) - 2.2 pct
mar, portocala - 0 pct
iaurt + 2 ling zahar - 1 pct
tocanita+2 felii paine - 3.8 pct
salata greceasca (salata, rosie, castravete, masline (1 pct), br. feta(5), ulei masline(2)) - 8 pct
ciocolata calda- 3 pct
coliva - ? blink.gif

Vai ce prost am mancat azi, vad ca o iau pe aratura, cica asta e mancare de dieta!!! e mancare de ingrasat dry.gif sad.gif dry.gif mad.gif mad.gif mad.gif
May
Ai mancat coliva fara mine? )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 12:04 AM) *

Ai mancat coliva fara mine? )).gif

Mdaaaa....si fara mine sad.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 16-02-2008, 10:50 PM) *

Sorina , te intrebasem de unde ai luat rochia . Poate gasesc si eu ceva care sa-mi placa pe acolo .....

Scuze nu am vazut give_rose.gif de la un magazin oarecare din Aarau ...am fost pe la magazinele cu rochii de mireasa dar o rochie de sera costa de la 800 franci un sus ohmy.gif ..si asta in conditiile in care pe rochia mea de mireasa am platit 500 cu tot cu taxe vamale. Pe asta am gasit-o intr-un magazin in care nu intrasem niciodata..aveau o camera plina ochi cu rochii ..si cred ca nimeni nu trecea pe acolo. Rochia a ochit-o Marcel din prima ..mi-a spus "asta ti-ar veni bine si-mi place"..si a avut dreptate wink1.gif
Poti sa te urici in easyjet ..mergem impreuna la cautat daca ai nevoie

Dana eu fac aproximativ bine ..ma interesez de un transplant de neuron ca al meu e obosit tare si are nevoie de forte proaspete. Vineri am obtinut un acces VPN (ca sa pot invata de acasa) in mai putin de 3 ore ..asta in conditiile in care crocodilul mare a urnit jumatate de firma pt fundul meu blushing.gif ..iar rockerul(team leader-ul) fool.gif a facut un soc cind a vazut ce vreau si i-a scris sefului mare sa vina imediat ca deh..pot sa fac spionaj )).gif stiind unde lucreaza Marcel (cita timpitul..de parca o firma cu 8 oameni ar putea sa-i faca concurnta unui gigant)..dar nu se stie niciodata naughty.gif ..bine ca seful mare are capul pe umeri si mi-a acceptat cererea, a stat pe telefon pina am obtinut totul.
deci ..invat..asta fac..si am un morcov ca m-au intrebat de cunostiintele de programare ..si ma bate o adiere ca vor sa ma puna sa invat java...dar eu ma chinui sa ies din programare ..hm caramida.gif crying.gif mama ei de viata wacko.gif
peach
De ieri am inceput sa tin dieta. Nu pot tine ww exact deoarece mananc la prinz in restaurant ..dar incerc sa nu mai maninc seara. Nu ma mai incape nimic sorry.gif
Dumbo
cheer.gif

Buna dimineata, zic buna dimineata ca acum m-am trezit ... asa ca e inca dimineata la mine.
De azi ma reapuc de numarat caloriile ca nu mai tine.

axe10
Pt ca tocmai am urmarit aseara selectia a doua Eurovision...si pt ca nu pot sa nu ascult melodia asta de 100 de ori...v-o postez si voua celor care nu ati vazut aseara..:
Shine-Biondo

Go, Romania!!!!
May
Superba melodia.... dar nu inteleg, pot participa altii din alte tari in numele Romaniei? unsure.gif
dany

CITAT(peach @ 17-02-2008, 11:15 AM) *

CITAT(danyhoney @ 16-02-2008, 10:50 PM) *

Poti sa te urici in easyjet ..mergem impreuna la cautat daca ai nevoie

N-ar fii o idee rea naughty.gif
CITAT(peach @ 17-02-2008, 11:26 AM) *

De ieri am inceput sa tin dieta. Nu pot tine ww exact deoarece mananc la prinz in restaurant ..dar incerc sa nu mai maninc seara. Nu ma mai incape nimic sorry.gif

Bafta multa ! Hai ca poti give_rose.gif

CITAT(axe10 @ 17-02-2008, 12:33 PM) *

Pt ca tocmai am urmarit aseara selectia a doua Eurovision...si pt ca nu pot sa nu ascult melodia asta de 100 de ori...v-o postez si voua celor care nu ati vazut aseara..:
Shine-Biondo

Go, Romania!!!!

Ce voci au...... Mi s-a sculat parul pe mine ....
peach
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 01:08 PM) *

N-ar fii o idee rea naughty.gif

pai hai smile.gif zbori o ora doar si daca ai noroc platesti 30 franci wink1.gif

cum merge cu seviciul? ai inceput?
dany
Parca vad ce fata ar face Dirk daca i-as spune ca plec la ... tine ( nu stiu in ce oras esti sau ce aeroport ai acolo ) in WE lol.gif

Serviciul l-am inceput de pe 1 februarie si ... merge . Vin obosita moarta acasa dar macar aduc si eu un ban in casa . Mai am 3 zile de munca pe luna asta si apoi liber pana pe 1 martie cheer.gif
Dumbo
Dana cred ca am dat si in boala aia cu maimuta. Azi in cand am facut baie am zis ca sa profit de firele picate si sa fac si eu testul cu verigheta... bang.gif bang.gif bang.gif dar am parul prea scurt.
Nu iti mai zic cat m-am chinuit ca abia dupa vre-o 3 fire am renuntat.

Asa ca astept sa imi mai creasca parul. Sau sa gasesc un fir mai subtire de ata.

daconst
Dumbo,pai eu am facut cu ata normala de cusut.Nici nu m-am gandit sa fac cu fir de par. )).gif

Sorina,hai la dieta ca mai e putin pina la nunta bufnitei.Dar vezi sa nu-ti ramana rochia larga. lol.gif

Azi trebuie sa ma laud ca am stat tare bine in puncte si am si economisit.Neasteptat pentru o zi de duminica. w00t.gif
Poate pacalesc cantarul marti,chiar daca am halit o ciocolata intreaga vineri. blushing.gif
dany
CITAT(daconst @ 17-02-2008, 11:21 PM) *

Azi trebuie sa ma laud ca am stat tare bine in puncte si am si economisit.Neasteptat pentru o zi de duminica. w00t.gif
Poate pacalesc cantarul marti,chiar daca am halit o ciocolata intreaga vineri. blushing.gif

Tu ma cam enervezi , stii ? Halesti ce vrei si slabesti in fiecare saptamana ....Nu prea e drept mad.gif lol.gif Eu stau la aceeasi greutate de 2 saptamani doh.gif sad.gif
daconst
Hai ca n-am zis inca ca am slabit...am zis ca POATE!
Cred ca ar trebui sa-ti sochezi si tu putin organismul cu ceva si poate merge mai bine. naughty.gif
dany
L-as soca dar ...cu ce ??????????
ALICE
Am ascultat si eu Biondo-Shine.Super faina!Asa, sa vina altii a ne arate cum se canta.Ca noua parca atunci ne piere toata inspiratia.Cand trebuie sa o aratam
bubbles
Ziua yahoo.gif

Axe give_rose.gif
Poze de aseara de la ziua babuinului .. eu sunt cea in roz cu parul destrabalat lol.gif Poze
Tulip
Bubule,ce tort i-ai facut! giggle.gif
gaby_mp
Buna fetelor.
Am recuperat cu cititul.
Am ascultat piese Shine. Cine a castigat si merge pana la urma la Eurovision din partea Romaniei?
Frumos tort... pune te rog o reteta.. Sunt curioasa deoarece am vazut ca deasupra erau bobite de rodie...

In alta ordine de idei, v-ati dat seama ca am cam ocolit forumul saptamana trecuta, desi ma dadusem viteaza luni blushing.gif evident fugeam de dieta... shocam organismul devil.gif
E luni si de data asta incep hotarata. Nu "mai hotarata" ci "hotarata". Am mers si mi-am facut abonament la aerobic [Nelimitat] si de-acum am o motivatie in plus. In general daca fac sport am spor si la dieta, altfel gandesc prost gen "si asa nu fac mishcare, hai mai bag-o ciocolata" tease.gif

Voi veni diseara cu meniu si sport si tot. O intrebare am: borsul se puncteaza? Borsul crud...
michelle
CITAT(gaby_mp @ 18-02-2008, 04:06 PM) *

Voi veni diseara cu meniu si sport si tot. O intrebare am: borsul se puncteaza? Borsul crud...

Borsul are 0p
gaby_mp
Ce bine, ca eu beau ca ratza bors crud, multumesc miha!
ALICE
Iar am intrebari existentiale.100g pulpa de pui cum se puncteaza?E gatita in tava de teflon fara ulei.Am gatit-o cu piele dar am mancat-o fara lol.gif
Ce explicatie!
daconst
Gaby,inca nu s-a stabilit cine merge la Eurovision pt Romania.Cred ca saptamana viitoare e finala.Si mie tot suedezii imi plac cel mai mult.Ma gandesc ca poate daca merg ei sa ne voteze si cei din Suedia. naughty.gif

Bubule,mai da ce tort ai facut tu acolo?Si aranjametul cu tenta sexuala,ce semnifica? lol.gif
Fata,dar tu nici la aniversare n-ai uitat de dieta?

Alice.2-3p,as zice eu.
Daca nu era cu pielea facuta,clar 2p.

bubbles
Dana am fact tort cu specific masculin lol.gif .Ba am uitat de dieta...de ce spui ca nu am uitat ? huh.gif
michelle
Interesant tortul grin.gif Oare la ziua ta ce tort o sa ai? tease.gif
May
Eu cred ca trebuia sa reproduci alt organ, cel pe care l-ai facut acum era bun pt ziua ta lol.gif
gaby_mp
bubbles noi credeam ca nu ai uitat de dieta deoarece ai poza cu mancare ww
axe10
CITAT(Maybeline @ 17-02-2008, 01:51 PM) *

Superba melodia.... dar nu inteleg, pot participa altii din alte tari in numele Romaniei? unsure.gif

Se pare ca da.Mai e o suedeza in cealalta semifinala...finala pe 23 februarie parca.Are si Paula Seling o melodie dragutza..

CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 02:08 PM) *

Ce voci au...... Mi s-a sculat parul pe mine ....

Asa mi s-a intamplat si mie...am scris asta si pe site-ul TVR.

CITAT(ALICE @ 18-02-2008, 09:08 AM) *

Am ascultat si eu Biondo-Shine.Super faina!Asa, sa vina altii a ne arate cum se canta.Ca noua parca atunci ne piere toata inspiratia.Cand trebuie sa o aratam

Nu-i asa?

CITAT(bubbles @ 18-02-2008, 11:45 AM) *

Ziua yahoo.gif

Axe give_rose.gif
Poze de aseara de la ziua babuinului .. eu sunt cea in roz cu parul destrabalat lol.gif Poze

Ba, da ce roz te facusi...si babana aia din mijloc...dar se pare ca stie miscarea babuinul!!!

CITAT(gaby_mp @ 18-02-2008, 04:06 PM) *

Buna fetelor.
Am recuperat cu cititul.
Am ascultat piese Shine. Cine a castigat si merge pana la urma la Eurovision din partea Romaniei?

Deocamdata au fost semifinalele...fnala, repet pe 23.02 parca...ma uit pe siteul TVR daca te intereseaza.
gaby_mp
Multumesc, m-am uitat si eu. Vad ca nu ati spus nimic de melodia lui Nico ... mie aia si melodia cantata de Shine imi plac cel mai mult.
axe10
CITAT(gaby_mp @ 18-02-2008, 09:04 PM) *

Multumesc, m-am uitat si eu. Vad ca nu ati spus nimic de melodia lui Nico ... mie aia si melodia cantata de Shine imi plac cel mai mult.

De la Nico...melodia in duet mi-a placut...din prima semifinala!!

michelle
CITAT(Maybeline @ 18-02-2008, 07:11 PM) *

Eu cred ca trebuia sa reproduci alt organ, cel pe care l-ai facut acum era bun pt ziua ta lol.gif

si eu m-am gandit la asta blushing.gif grin.gif
bubbles
CITAT(michelle @ 18-02-2008, 08:24 PM) *

Interesant tortul grin.gif Oare la ziua ta ce tort o sa ai? tease.gif

Miha la asta nu m-am gandit inca tease.gif

CITAT(Maybeline @ 18-02-2008, 09:11 PM) *

Da poate imi fac si mie tease.gif ca doar nu e obligatoriu sa fie pt o zi anume blum.gif
CITAT(gaby_mp @ 18-02-2008, 09:32 PM) *

bubbles noi credeam ca nu ai uitat de dieta deoarece ai poza cu mancare ww

Aaaa...mancarea e de cand am taiat porcul si eu mi-am facut cartofi cu pui iar socrilor si babuinului pomana porcului grin.gif

CITAT(axe10 @ 18-02-2008, 10:48 PM) *

CITAT(bubbles @ 18-02-2008, 11:45 AM) *

Ziua yahoo.gif

Axe give_rose.gif

Ba, da ce roz te facusi...si babana aia din mijloc...dar se pare ca stie miscarea babuinul!!!

Nu stiu ce am de la o vreme de imi place imbracamintea roz si bleu blink.gif floare.gif

Apropo sa stiti ca se face foarte usor tortul .. intr-o ora era gata grin.gif .Blatul l-am cumparat iar crema e fff usor de facut blum.gif

bubbles
Daca ati stii ce ganduri ma macina pe mine la ora asta lol.gif .Sa biciclesc .. sa nu biciclesc .. sa biciclesc ... si tot asa de vreo juma de ora ca de cand ma gandesc si terminam de biciclit lol.gif
emu
Pai ia urca-te pe bicicleta si cugeteaza cat timp dai din pedale )).gif

Axe, ce patisi de esti asa de acrisoara?
peach
CITAT(danyhoney @ 17-02-2008, 08:37 PM) *

Parca vad ce fata ar face Dirk daca i-as spune ca plec la ... tine ( nu stiu in ce oras esti sau ce aeroport ai acolo ) in WE lol.gif

Serviciul l-am inceput de pe 1 februarie si ... merge . Vin obosita moarta acasa dar macar aduc si eu un ban in casa . Mai am 3 zile de munca pe luna asta si apoi liber pana pe 1 martie cheer.gif

Zürich, Basel, Bern, Luzern toate sunt la max 1 h de mine
Pai ce sa zica "Du-te femeie si mai lasa-ma sa beau si eu o bere cu baietii un weekend intreg!!" )).gif

nu pot slabi mai mult de 65 ca alfel imi trebuie rochia mai mica cu un numar. Si sa nu-ti spun ca-i 42 si mi-e fixa catre strimta sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.