Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
CITAT(bubbles @ 18-02-2008, 05:12 PM) *

Dana am fact tort cu specific masculin lol.gif .Ba am uitat de dieta...de ce spui ca nu am uitat ? huh.gif

Bubule ala-i tort cu specific feminin grin.gif fie vorba intre noi blushing.gif
May
CITAT(peach @ 18-02-2008, 10:33 PM) *

Bubule ala-i tort cu specific feminin grin.gif fie vorba intre noi blushing.gif

Asa zic si eu, trebuia sa ii faca un poponetz, sau niste tzatze sau... blushing.gif
axe10
CITAT(emu @ 18-02-2008, 11:09 PM) *

Pai ia urca-te pe bicicleta si cugeteaza cat timp dai din pedale )).gif

Axe, ce patisi de esti asa de acrisoara?

Buey, acrishoara"e my middle name. blum.gif blum.gif ..dar acum nu am inteles de ce crezi asta! blink.gif

O zi de marti superba celor ce muncesc...eu tot libera sunt!!
axe10
Cum preparati broccoli intr-un mod excelent ca gust?...
michelle
Si pe mine ma intereseaza asta, asa ca astept idei grin.gif
ramonavlas
Nu stiu cum poate sa va placa brocolli, mie nu imi plaxe sub nicio forma....,au poate daca este oreteta buna...., ma mai bag si eu pe legume, ca altfel, in afara de muraturi, ardei si salata iceberg,...la mine nu intra nimic din acest capitol dry.gif
axe10
Mie imi place si numai cu lamaie.....dar trebuie sa manance si copilul....
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 03:12 PM) *

Nu stiu cum poate sa va placa brocolli, mie nu imi plaxe sub nicio forma....,au poate daca este oreteta buna...., ma mai bag si eu pe legume, ca altfel, in afara de muraturi, ardei si salata iceberg,...la mine nu intra nimic din acest capitol dry.gif

Si eu sunt la fel cu legumele bad.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 03:15 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 19-02-2008, 03:12 PM) *

Si eu sunt la fel cu legumele bad.gif

In schimb, la capitolul fructe......oricand, oriunde, de oricare, in orice cantitate!!!
Sexymom
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 10:43 AM) *

Cum preparati broccoli intr-un mod excelent ca gust?...

Mie imi plac mult, ii dau intr-un clocot, ii scurg, ii sarez, rad cascaval din abundenta si ii bag la gratinat.II fol. ca si garnitura la peste file.
ironmissy
si eu ador broccoli-ul. merge super cu cascaval, parmezan, smantana.
axe10
CITAT(ironmissy @ 19-02-2008, 02:02 PM) *

si eu ador broccoli-ul. merge super cu cascaval, parmezan, smantana.

lol.gif lol.gif ...fata, sa fie si de dieta....

L-am "tras" pana la urma in tigaie (abureala) si acum astept sa se faca somonul sa mananc si eu de pranz...sa speram ca il mananca si Aleia!!
Sexymom
Axe, ma inchin in fata da daca convingi copila sa manance asa ceva, sau macar sa guste.Ale mele fug de brocolii ca de cainii vagabonzi )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 02:16 PM) *

Axe, ma inchin in fata da daca convingi copila sa manance asa ceva, sau macar sa guste.Ale mele fug de brocolii ca de cainii vagabonzi )).gif

Buey la mama a mancat...dar la tzara mananca si pietre...aici e cu figuri...sper s-o induplec. Te tin la curent.
emu
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 01:53 AM) *
Buey, acrishoara"e my middle name. blum.gif blum.gif ..dar acum nu am inteles de ce crezi asta! blink.gif

M-am luat dupa ce scrie la dispozitie )).gif
Profita din plin de ce-a mai ramas din ziua asta libera!

Eu nu stiu cum sa va ajut cu broccoli - de obicei doar il oparesc pt 1 min max si ii adaug piper; cateodata, daca ma simt generoasa cu caloriile, ii mai adaug o lingurita de unt )).gif
Mai am o idee - poti sa-l faci cu alte legume amestecate (ca la wok, cu muguri de soia, ciuperci, putina ceapa, sos de soia si un strop de ulei... si alte mirodenii) langa orez cu ou (facut tot la wok) si o bucata de carne.

emu
Primit pe e-mail )).gif

CITAT
DE CE FEMEILE VALOREAZA MAI MULT DECAT BARBATII?

In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze:

- Valoarea economica a femeii :

1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON

Total: 223.50 RON

- Valoarea economica a barbatului:

1. Are o banana 0.30 RON
2. Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON
3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON

Total: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...

Si femeile vor mereu sa slabeasca... pai nu scade valoarea?! lol.gif
axe10
CITAT(emu @ 19-02-2008, 09:02 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 01:53 AM) *

M-am luat dupa ce scrie la dispozitie )).gif
Profita din plin de ce-a mai ramas din ziua asta libera!

Eu nu stiu cum sa va ajut cu broccoli - de obicei doar il oparesc pt 1 min max si ii adaug piper; cateodata, daca ma simt generoasa cu caloriile, ii mai adaug o lingurita de unt )).gif
Mai am o idee - poti sa-l faci cu alte legume amestecate (ca la wok, cu muguri de soia, ciuperci, putina ceapa, sos de soia si un strop de ulei... si alte mirodenii) langa orez cu ou (facut tot la wok) si o bucata de carne.

Aaaaa, pai aia era permanent, nu de moment.

Copilul a mancat brocolli cu lamaie si somon...probabil ii era si foame, nu a comentat. Chiar mi-a atras atentia ca legumele au vitamine, inca odata.

Retin pt data viitoare.
Ella79
Am visat o chestie super ciudata.
Eram la ai mei si pe strada din fata casei se plimba un leu (animal). Nu facea urat, doar se plimba, insa eu aveam un sentiment confuz de curiozitate (sa vad ce face animalul) si de frica sa nu ne faca rau. Animalul se plimba cand in poarta alor mei, cand in cea a vecinilor de vis-a-vis, iar noi toti ne ascundeam in casa la noi sau la vecini sa urmarim animalul. Imi era frica atunci cand treceam pe langa el, dar tot nu ma potoleam.
La un moment dat aveam in brate un copil, de vreo 5 ani, blond, il chema Alexandru, nu stiu al cui era, era in grija mea. L-am dus la noi in casa si i-am zis sa stea acolo cuminte si sa se joace pana vin eu inapoi. Cand am venit inapoi copilul nu mai era, am intrat in panica, l-am strigat si l-am gasit afara, cuminte, se juca intr-un morman de nisip in curte.
Nu a fost un cosmar sau ceva, pur si simplu un vis super ciudat... Se pricepe cineva sa interpreteze? Mai ales ca nu stiu de unde faza cu leul, ca n-am fost nici la gradina zoologica sa vad lei si nici la Animal Planet nu m-am uitat.
ALICE
Cred ca a fost ceva aseara.Ca toata lumea din jurul meu a visat cate ceva ciudat.
ramonavlas
Ella, cauta pe google "interpretarea viselor" si gasesti acolo. hug.gif
daconst
Neatza buna de la mine! cheer.gif

Ieri n-am mai apucat sa intru ca am avut o zi de cacao tare.De dimineata am fost la dr sa vad cu tiroida daca sa mai iau pastiluta sau s-a reglat,asa ca am zis sa il las si pe Lucas sa-l vada dr,ca sunt in aceeasi cladire.Proasta idee am avut ca am stat vreo 2 ore pe acolo de mi s-a urat.In fine,am rezolvat-o pe acolo,Lucas e ok,mie mi-au luat sange si acum astept rezultatele.
Am uitat sa va spun ca n-am gasit loc in parcare si am mers pe o straduta unde nu era nici un semn de interzis si nici alt semn care sa-mi spuna ca nu se parcheaza(asa credeam eu).
Cand ma intorc,normal ca am luat amenda 10€,fain nu?Faza e ca nici nu stiam de ce.Pina n-am mai dat o tura cu sotul sa vad ca la inceputul strazii era un semn,de care habar n-aveam ca interzice parcarea.Dupa atatia ani de condus,naspa faza. doh.gif
In fine,a reusit sa-mi strice ziua ca apoi au mers toate aiurea.I-am comandat la bb un carucior,care a venit ieri si cind i-am vazut culorile m-a luat groaza.Altfel arata in poza. sorry.gif
Asa ca l-am trimis inapoi si pe ala.
Apoi ies sa cumpar lapte praf si am parcat,de data asta in parcare.Ei am intarziat 5min fata de jumatea aia de ora si ce credeti?Deja statea femeia sa-mi puna chitanta cu amenda in geam.simteam ca inebunesc. mad.gif
In fine,ii explic doamnei ca e a doua oara pe ziua de azi si sa ma crute.Sa nu va spun ca ea nu si nu si eu deja vedeam verde in fata ochilor.
Pina la urma a cedat doamna si a rupt amenda si a lasat de la ea.Of,dar abia acasa m-am calmat de nervi.
Cred ca atunci cind am zile din-astea,ar fi bine sa nu mai ies din casa,pe bune.
Asa mi-a mers mie ieri,de nici chef de vorba n-am mai avut toata ziua.

Sa va spun de cantar si s-o oftic putin pe Dany. grin.gif
Ca am slabit iar 500g,asta dupa ce vineri am topit o ciocolata Schogetten. yahoo.gif
Nu ma intrebati ce am facut ca eu doar am numarat si am economisit 2 zile dupa aia.

Ella,nu a pricep deloc la vise,eu chiar nu le dau importanta. unsure.gif

Emu,creste burtica? naughty.gif
michelle
Neata dragelor!
Dana, felicitari pt cele 500g! Esti mareata! pupic.gif
10E, asa ieftine sunt amenzile la voi? rolleyes.gif La noi cea mai "ieftina" e 60-70 RON (daca platesti imediat). Sper sa nu zic prostii

Ella, am gasit asa:
Leu — norocire, onoare
Copii, prunci jucindu-se — afacere buna
Dumbo
Buna dimineata,
cheer.gif

nu am apucat sa numar nimic ca mi-a fost rau. Partea nasoala e ca ... mi-a fost rau. Partea buna e ca am ajuns la 66.3kg si azi cam fug de mancare ca [*****] de tamaie. Si beau multa multa apa.

Dana o sa incerc si cu o sfoara, dar mi se parea mie mai interesant cu un fir de par.
gaby_mp
Un mic dictionar de vise
Cu siguranta a fost ceva as-noapte. Eu am adormit foarte greu [si adorm greu tot timpul cand e luna plina]. De visat si eu am visat numai aiureli, tot asa, ciudat, nu cosmar.. Ceva cu o casa care statea sa se prabuseasca, cu parintii mei care is morti, era pe acolo si cel de care imi place mie acum... nu stiu nici eu exact, nu tin minte totul la fel de clar ca tine Ella.
daconst
Dumbo,felicitari pt kg,dar sa nu faci prostia sa nu mai mananci.ca asa se leneveste metabolismul si apoi te ingrasi dintr-o data cind incepi iar sa mananci.
Cred ca a fost ceva de am slabit si eu asa bine,dar azi am facut deja o ciorba de legume si cartofi cu bacon.Sa ma simt si eu cu burta plina.

Gaby,pai joi e luna plina,din ce stiu eu.Asa ca de asta dormim mai prost.

Miha,cu amenzile,ce sa zic,voi acolo aveti bani. grin.gif

ramonavlas
CITAT(daconst @ 20-02-2008, 01:45 PM) *

Dumbo,felicitari pt kg,dar sa nu faci prostia sa nu mai mananci.ca asa se leneveste metabolismul si apoi te ingrasi dintr-o data cind incepi iar sa mananci.
Cred ca a fost ceva de am slabit si eu asa bine,dar azi am facut deja o ciorba de legume si cartofi cu bacon.Sa ma simt si eu cu burta plina.

Gaby,pai joi e luna plina,din ce stiu eu.Asa ca de asta dormim mai prost.

Miha,cu amenzile,ce sa zic,voi acolo aveti bani. grin.gif

Pt parcare neregulamentara si la noi asa stau cu amenzile.
Si eu fac azi ciorba de legume dar fara bacon ca imi iese la mai mult de 40 calorii/portie. Doar legume si putin orez.
michelle
Dana, dar ec semn era de nu-l stiai? Zi-ne si noua sa nu o patim si noi grin.gif
Anna
Buna fetelor!
Felicitari pt grame Dana cheer.gif

Eu nu ma mai cantaresc momentan, ca n-am sucarit luni de dim ( si eu inconstient ma cantaresc tocmai dupa we doh.gif )
sa a pun meniul de ieri 19.02.2008

orez fiert, 1 fel paine - 5 pct
2 f paine, sunca, branza, castravete- 3 pct
banana- 1 pct
1 iaurt cu musli - 2,3 pct
covrig mic vanilat - 1 pct
paste cu sos si cipuperci - 3 pct
cioco calda - 3 pct

total 18.3 pct

meniu azi 20.02.2008

2 f paine, sunca, branza, ardei- 3 pct
paste cu sos si ciuperci - 5 pct
1 mar, porto - 0 pct
snitel - ? inca nu stiu ca la cina il pap )).gif

daconst
Miha,o sa caut semnul pe net,ca nici nu stiu cum se numeste in ro,ca acolo nu-l avem.Semnul se pune la inceputul zonei si cum straduta era lunga,eu si uitasem de el. doh.gif

Annaiss,eu imi las 2 zile dupa we sa am timp sa-mi revin,daca o iau pe aratura.Poate ar fi bine sa-ti schimbi si tu ziua de cantar.
emu
CITAT(michelle @ 20-02-2008, 03:30 AM) *
Neata dragelor!
Dana, felicitari pt cele 500g! Esti mareata! pupic.gif
10E, asa ieftine sunt amenzile la voi? rolleyes.gif La noi cea mai "ieftina" e 60-70 RON (daca platesti imediat). Sper sa nu zic prostii
)).gif asta vroiam sa spun si eu... ieftin rau 10 euroi.

Sa stii ca incepe sa prinda contur burtica mea (inca o las la diminutiv)... azi dimineata l-am distrat pe-al meu ca mi se vedea un pic mai mare pe dreapta si-am inceput sa-i fac joc de burta lol.gif sa fi vazut ce panicat era la un moment dat, sa incetez ca stresez copilu' nu alta )).gif Controlul a trebuit sa-l mut de pe 21 pe 29, ca nu-s acasa pana pe 28... deci mai astept la aflat sexul bebelului (acum nu mai tin minte daca as fi aflat de data asta sau peste o luna wacko.gif )

Citesc ca ati avut tot felul de vise care mai de care mai ciudate... eu dorm ca un prunc de la o vreme, nici eu nu stiu cum de s-a intamplat minunea, ca nu mi se mai infunda nasul, nu ma mai duc asa des la baie... si cel mai important nu mai am vise aiurea )).gif

Felicitari pt progres fetelor. La cat mai multe duse.
Anna
CITAT(daconst @ 20-02-2008, 07:14 PM) *

[Annaiss,eu imi las 2 zile dupa we sa am timp sa-mi revin,daca o iau pe aratura.Poate ar fi bine sa-ti schimbi si tu ziua de cantar.

da, Dana, asa am zis si eu. ca imi schimb ziua, ca atfel ma cert eu cu mine doh.gif
oricum parca stau hainele un pic mai largi...sau am viziuni biggrin.gif )).gif
ramonavlas
CITAT(daconst @ 20-02-2008, 07:14 PM) *

Miha,o sa caut semnul pe net,ca nici nu stiu cum se numeste in ro,ca acolo nu-l avem.Semnul se pune la inceputul zonei si cum straduta era lunga,eu si uitasem de el. doh.gif

Annaiss,eu imi las 2 zile dupa we sa am timp sa-mi revin,daca o iau pe aratura.Poate ar fi bine sa-ti schimbi si tu ziua de cantar.

Nu ai gasit sembul pe net? Sau nu ai avut timp? hug.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi. Nu am reusit sa ajung la 1200 calorii...dar pe dimineata mi-am pregatit un mic dejun de 300 calorii, asa ca maine voi reusi.
- 1 Fitness - 90;
- 3 solano frisca - 27;
- 1 Prodlacta - 28;
- 80 gr portocala - 38;
- 60 gr champignon - 21;
- 100 gr Sunca Caroli - 78;
- 1 ou fiert - 70;
- 80 gr La Dorna 2% - 59;
- 4 toat Buitoni - 116;
- 60 gr zacusca - 60;
- 2 buc Primola Ice Tea Peach - 74;
- mancare de cartofi cu legume chinezesti - 266.
Total 1077. cheer.gif
daconst
Emu,nu mai stiu daca ai spus ce-ti doresti sa fie bb,dar eu zic ca va fi baiat.Sa nu ma injuri daca nu asta iti doresti,dar se zice ca sarcinile cu baieti sunt mai lejere.
Eu am plutit de fericire toata sarcina si asta iti doresc si tie! hug.gif
emu
CITAT(daconst @ 20-02-2008, 03:25 PM) *
Emu,nu mai stiu daca ai spus ce-ti doresti sa fie bb,dar eu zic ca va fi baiat.Sa nu ma injuri daca nu asta iti doresti,dar se zice ca sarcinile cu baieti sunt mai lejere.
Eu am plutit de fericire toata sarcina si asta iti doresc si tie! hug.gif

)).gif Sunt curioasa acum, mai ales ca si taica-meu (mai nou autointtulat Tataie )).gif), sora-mea si un prieten bun au aceeasi presimtire. Oare sa-i pun sa faca pariuri?
crissy
CITAT(daconst @ 20-02-2008, 10:25 PM) *

naughty.gif Noi am facut exceptie de la regula atunci wink1.gif . Nu am avut nicio pb, greturi, ameteli &co si a iesit o mandrete de fata cool.gif
ALICE
Ca tot ati cerut poze cu apartamentul meu..............ta-taaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Nu-i asa ca trebuie sa ma apuce plansul? blink.gif
Fain, nu?Nu e calitatea deosebita ca sunt facute cu telefonul, dar atat cat sa intelegeti si voi cat de avansate sunt lucrarile.......... lol.gif

In ordine:"Livingul" , "bucataria" si "baia de jos"
michelle
Alice, toate lucrurile au un inceput.. si ce e mai important e ca e a voastra hug.gif
Ce geamuri mari aveti!
ALICE
Doar la living, ca asta a fost nebunia mea.As fi vrut cat tot peretele, dar nu s-a putut din motive tehnice.
emu
CITAT(ALICE @ 20-02-2008, 04:29 PM) *
Ca tot ati cerut poze cu apartamentul meu..............ta-taaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Nu-i asa ca trebuie sa ma apuce plansul? blink.gif
Fain, nu?Nu e calitatea deosebita ca sunt facute cu telefonul, dar atat cat sa intelegeti si voi cat de avansate sunt lucrarile.......... lol.gif

In ordine:"Livingul" , "bucataria" si "baia de jos"

Poate nu inteleg eu din poze, dar mi se pare destul de avansat; mai trebuie facut curat, vopsit, curat iar si mobilat si gata! Simplu, nu? blum.gif

Deci Criss pariezi ca-i fata?! )).gif
Mai!!! Ca ma apuca emotiile )).gif eu stiu ce vreau, dar nu zic inca blum.gif
ALICE
Nuuuuuuuuuu.
Trebuie facut curat,gletuit, pus gresie,pus faianta,pus parchet,zugravit,iar facut curat,mobilat si gata.Si asta in doar 2 saptamani!Daca nu sunt si de Paste in genunchi frecand la pereti sa-mi ziceti ceva! lol.gif
daconst
Emu,hihihi,pariuri la ceas de seara. cheer.gif
Eu merg pe varianta: baiat grin.gif

Alice,pe mine ma apuca plinsul cind vad santier.Ma bucur ca aici nu se lucreaza asa si cel putin de smotruiala aia scap. )).gif
emu
CITAT(ALICE @ 20-02-2008, 04:54 PM) *

Nuuuuuuuuuu.
Trebuie facut curat,gletuit, pus gresie,pus faianta,pus parchet,zugravit,iar facut curat,mobilat si gata.Si asta in doar 2 saptamani!Daca nu sunt si de Paste in genunchi frecand la pereti sa-mi ziceti ceva! lol.gif
O sa incerc sa-mi aduc aminte sa-ti zic lol.gif

Ok, Dana, pana acum avem 1 fata - 1 baiat )).gif
emu
Ia sa vedem, sper sa nu se intinda pagina prea mult, ca n-am cum sa editez fotografii acum. Pun imagine de burta noua... pt luna asta )).gif

Imagine

Mi-am ridicat si bluza pt voi lol.gif Hmm... cred ca o s-o sterg mai incolo, m-a apucat o jena asa dintr-odata )).gif blink.gif
michelle
Emu, esti asa de slaba.. cate kg ai? Iti sta bine cu un pic de burtica grin.gif
Eu merg pe fata
emu
'neata! Inca putin si vine weekendul smile.gif

Eu ma pregatesc de culcare... o zi buna tuturor.

p.s. sper sa auzim vesti bune de la honey cat de curand

salut.gif

p.s. 2 Miha, conform cantarului de la dr. am 134 lbs... de vreo 3-4 luni incoace stagnez la greutatea asta (adica aproape 61kg?! - nu mi se pare judecand dupa cum stau hainele pe mine); conform cantarului electronic de acasa acum o sapt aveam 58 de kg )).gif

Deci avem 2f - 1b pana acum lol.gif
michelle
Rabinul din Haifa era un jucator de golf patimas. Peste saptamana fiind innorat, rabinul nu a putut sa joace golf. Sambata dimineata se insenineaza, dar nici atunci nu putea juca golf, din cauza sabatului.
Gandindu-se ca nu-l vede nimeni, rabinul s-a furisat totusi pe terenul de golf. Insa tatal sau il vede din Rai si i se adreseaza Domnului:
- Fiul meu incalca sabatul.
- Asteapta, imediat il pedepsesc pentru asta!
Rabinul ridica crosa si loveste mingea, care intra in gaura de la 250 m.
- Asta numesti pedeapsa? intreba batranul evreu.
- Pai sigur! rade Dumnezeu. Ce lovitura! Si nu poate spune nimanui!
bubbles
CITAT(emu @ 21-02-2008, 04:25 AM) *

Ia sa vedem, sper sa nu se intinda pagina prea mult, ca n-am cum sa editez fotografii acum. Pun imagine de burta noua... pt luna asta )).gif

Imagine

Mi-am ridicat si bluza pt voi lol.gif Hmm... cred ca o s-o sterg mai incolo, m-a apucat o jena asa dintr-odata )).gif blink.gif

Neata yahoo.gif .
Emu ce slaba esti .. pupic.gif .Eu zic ca e baiat .. stiu eu de ce )).gif
buretel
Buna dimineata pupic.gif

Pot sa chibitez si eu? biggrin.gif Tot baiat spun, Emu laugh.gif

Ce mai faceti fetelor? give_rose.gif Eu "infloresc" pe zi ce trece, am ajuns la 63 doh.gif In fiecare seara mananc tampenii: sticksuri, pufuleti, cioco etc sad.gif
Sunt un porc nesimtit, si nu stiu cand o sa ma opresc wacko.gif
Daca as numara, cred ca am cate un catralion de puncte in fiecare zi. Singura masa corecta e cea de dimineata, ca in rest...jale blushing.gif

Va pupic.gif pe toate!
crissy
CITAT(emu @ 21-02-2008, 02:25 AM) *

Imagine

emu, din profil pare a fi baiat, vrem poza si din fata (cica daca burta e ca o minge de fotbal e fata, daca e minge de rugby, tuguiata, e baiat wink1.gif ). Deci schimb pariul si zic ca-i baiat naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.