Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Buna dimineata...
Ieri era sa manac ca o vacuta in trifoi, nu de alta dar ma simteam bine si cred ca organismul meu voia sa recupereze kilogramul pierdut. M-am abtinut cu greu... dar pana la urma am cam reusit.

Emu, cu verigheta ai incercat? sa vezi daca iese baiat sau fata? lol.gif
Ramo
Emu, si eu zic ca e baiat hug.gif
michelle
CITAT(crissy @ 21-02-2008, 10:11 AM) *

emu, din profil pare a fi baiat, vrem poza si din fata (cica daca burta e ca o minge de fotbal e fata, daca e minge de rugby, tuguiata, e baiat wink1.gif ). Deci schimb pariul si zic ca-i baiat naughty.gif

Forma burtii nu depinde de pozitia in care sta bb?

Nu stiu daca urmariti Grey's anatomy, dar era un episod in care o pacienta a nascut quins (cinci gemeni) si mai avea tripleti de la prima nastere )).gif
Ramo
CITAT(michelle @ 21-02-2008, 12:37 PM) *

CITAT(crissy @ 21-02-2008, 10:11 AM) *

emu, din profil pare a fi baiat, vrem poza si din fata (cica daca burta e ca o minge de fotbal e fata, daca e minge de rugby, tuguiata, e baiat wink1.gif ). Deci schimb pariul si zic ca-i baiat naughty.gif

Forma burtii nu depinde de pozitia in care sta bb?

Nu stiu daca urmariti Grey's anatomy, dar era un episod in care o pacienta a nascut quins (cinci gemeni) si mai avea tripleti de la prima nastere )).gif

"Saraca" de ea.......opt din doua suturi??? )).gif
michelle
Daca vreti sa va dati demisia si nu stici cum sa procedati.. aici o idee )).gif
Sexymom
Ce frumoasa si slaba esti Emu, multa sanatate si sarcina usoara. pupic.gif
lucy
CITAT(michelle @ 21-02-2008, 02:36 PM) *

Daca vreti sa va dati demisia si nu stici cum sa procedati.. aici o idee )).gif

lol.gif lol.gif TARE, TARE DE TOT! Vreau sa-ti spun ca parca m-am vazut pe mine in locul tipului lol.gif
Nu stiu de cate ori am vrut sa ma ridic de la masina si sa plec : lol.gif
Va inchipuiti..........o biata femeie.........printre masinile de cusut..............asa?????????!!!!!!!!!!!! lol.gif lol.gif
bubbles
Fetelor daca nu ati intrat pe acasa pe la Honey si nu ati vazut .. azi este programata sa nasca .Honey cheer.gif cheer.gif sa facem putina galerie pupic.gif
ganesha
Emu, esti superba! give_rose.gif
Monic
Emu, eu zic ca va fi fata cheer.gif
May
Eu zic : baiat )).gif

Am o nunta peste 2 saptamani si din nefericire trebuie sa port pantofi... urasc pantofii, ma simt incomoda, simt ca ii pierd din picioare, parca sunt o ratza etc etc.... Asa ca azi mi-am luat pantofi si ma gandesc cu groaza ca or sa imi faca batai la spate si cate si mai cate.... asa ca daca aveti sfaturi sau idei despre ce sa le fac inainte de ``ziua cea mare`` ca sa nu imi nenorocesc picioarele, le astept cu ochii cat cepele w00t.gif pray.gif. Deocamdata m-am gandit sa ii port prin casa... unsure.gif
ALICE
Poarta-i, fa ture cu ei!
michelle
Eu stiu doar de spirt sau crema (normala, de orice tip, hidratanta).. ii dai prin interior sa se inmoaie pielea. Si umbli incaltata asa cu ei
May
Mi-a mai zis cineva sa ii bag in congelator blink.gif. MUltumesc fetele hug.gif
Anna
MAY te inteleg ca si pe mine imi fac rani sau ma freaca catusi de putin orice incaltaminte noua sorry.gif
asa ca altceva in afara de purtat prin casa nu stiu, aaa...si sa iti iei plasturi la tine la nunta )).gif )).gif )).gif
emu pupic.gif super burtica si super mamica blum.gif blum.gif blum.gif

SA va pun si eu meniul de ieri:

meniul 20.02.2008

2 fel paine, branza, sunca, ardei - 3 pct
paste cu sos - 5 pct
1 mar - 0 pct
snitel pui - 3 pct
paine hipocalorica - 1,5 pct
salata cu ulei - 2 pct
banana - 1 pct
total 15,5 pct

meniu 21.02.2008

2 fel paine, branza, sunca, castravete - 3 pct
1 banana, 1 mar - 1 pct
omleta cu sunca ardei - 5pct
si sa vedem ce mai papam diseara blum.gif
Monic
si eu asta vroiam sa zic. Baga spirt si umbla cu ei prin casa. wink1.gif
bubbles
May si eu stiam ca si Miha cu crema data ca sa se inmoaie pupic.gif
Am reusit sa pedalez 40 minute cheer.gif
crissy
May, fata de ce ti-au spus fetele, eu mai stiam ca se poate bate usurel cu un ciocan invelit intr-o carpa, pana se inmoaie pielea. Numai ai grija sa nu-i strici.
Miha, pana la 8 luni bb face mii de tumbe prin burtica, deci cred ca nu are legatura forma burtii cu pozitia bb-ului. Si tot la fel de bine cred ca nu are legatura forma burtii cu sexul baby.gif wink1.gif . Numai ca babutele pe la tara asa zic naughty.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi, cand am reusit sa ingurgitez 1200 de calorii!
- mancare de cartofi cu sunca si ciuperci - 290;
- 3 solano frisca - 27;
- 140 gr sunca - 109;
- 60 gr ciuperci - 21;
- 2 tost - 58;
- 90 gr La Dorna - 67;
- 2 Primola - 74;
- 40 gr snitel pui - 75;
- 60 gr degetele pui - 117;
- 40 gr crochete peste - 77;
- 200 gr cartofi - 160;
- 150 gr varza murata - 24.
Total 1199 cheer.gif
Cam varza meniul, nu? floare.gif
daconst
Seara bune fetili!
Apar si eu pe inserat cind gupilu s-a culcat... lol.gif
Deja vorbesc in versuri. lol.gif

Emu,esti o frumoasa.Ma gandesc ca si eu la citeva saptamani ma incordam toata sa se vada ceva burta,iar apoi cind s-a marit,dupa 20 de sapt,nu stiam cum s-o mai maschez ca zici ca aveam gemeni. lol.gif

May,dar e tinuta obligatorie cu pantofi? lol.gif
De ce nu ti-ai luat ceva decupati,adica doar in fata inchisi sau invers.Sunt o gramada de variante.Sau daca e in reso merg si sandale la rochie de seara.
Hai ca sunt curioasa sa-ti vad tinuta. naughty.gif

Astazi am fost iar scrofita si am scapat la dulciuri.Am mancat vreo 6 chestii gen dickmanns dar erau fara zahar.
Sper sa nu ma fenteze cantarul saptamana asta,ca am halit dulce.
stardust
give_rose.gif Emu, esti superba! hug.gif
daconst
Sa va arat si motivul de ce nu mai scriu asa de des...ca e locul ocupat de domn director. lol.gif

Imagine
Tulip
Dana,e ,mortal Lucas floare.gif ....la ce se uita asa atent???? biggrin.gif

Emu,ce frumoasa esti! give_rose.gif
May
CITAT(Tulip @ 21-02-2008, 09:28 PM) *

Probabil ca la o poza cu Timea sau Alexia lol.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 22-02-2008, 12:28 AM) *

Iti dai seama ca la gagici... lol.gif
dany
CITAT(daconst @ 21-02-2008, 08:45 PM) *

Sa va arat si motivul de ce nu mai scriu asa de des...ca e locul ocupat de domn director. lol.gif

Imagine

Ca un om mare care isi cere drepturile !!! Sa-ti traiasca , Dana !
emu
)).gif Ok, pana acum, cu bubu si burete avem un scor de 2f-3b blum.gif
Ia zi-mi de ce stii tu bubule? aceeasi explicatie ca la Criss?

Pai Criss... o sa pun si din fata, numai ca nu cred sa se vada asa de bine, de-aia am facut-o din profil pe asta. Eu nu-mi dau seama ce forma are huh.gif

Dumbo, mai pot sa-ncerc acum cand e deja in burta? Verigheta mea nu e clasica, n-are forma perfect rotunda si mai are si pietre pe ea. Sa mai incerc in cazul asta? lol.gif Expertele sa-si dea cu parerea, pls lol.gif

Eu nu m-am uitat decat la primele 2 serii din Grey's Anatomy, nu-mi aduc aminte de episodul ala... nu-mi vine in minte decat unul din House, unde tot asa la nastere multipla au luat bebeii gripa de la una din asistente care nu-si steriliza mainile dupa ce se stergea la nas smile.gif

M-am uitat la videoclip... amuzant mod de a-ti da demisia... mai ales cand o face altul )).gif

Sexymom, Ganesha, Annaiss, Dana, Sorana, Tulip va multumesc de complimente. Adevarul e ca nu ma stresez deloc c-o sa fiu un balon mai incolo )).gif Simt ca radiez de fericire non-stop.

Si daca tot m-ati laudat atat, nu mai scot poza lol.gif

May, eu zic sa ai niste plasturi la tine pt eventualitatea in care simti ca incep sa fie incomozi. Ay, darn, a fost Annais pe faza blum.gif

Dana, esti de coma. Sa stii ca am stat cat mai dreapta sa se vada ceva din burta, mai incolo clar ca n-o sa mai fie nevoie )).gif Cat a crescut Lucas!!! Ocupa tot scaunul acum )).gif ptiu ptiu Si mai stie si cum sa foloseasca mouse-ul. Clar il bagi la job din scoala.

Scorul nou (in cazul in care nu m-am incurcat la socoteli )).gif - 3f - 6b
dany
Eu as zice baiat , Emi ( arati super !!!!!!! ) ...
Dar DACA ar fii gemeni ?????????? Nu se stie niciodata , nu ? Sau stii deja ca e doar 1 baby.gif acolo ???
emu
Dany hug.gif Stiu ca-i doar unul, daca n-o mai fi aparut un al doilea intre timp )).gif (am vazut la stiri acum cateva saptamani ca i s-a intamplat unei tipe ca dupa 7 saptamani sa i se fecundeze un alt ou).

Scor nou 3f-7b. Ok, baietii conduc detasat. Iar m-apuca emotiile lol.gif
daconst
cica
CITAT(emu @ 22-02-2008, 02:04 AM) *

Sexymom, Ganesha, Annaiss, Dana, Sorana, Tulip va multumesc de complimente. Adevarul e ca nu ma stresez deloc c-o sa fiu un balon mai incolo )).gif Simt ca radiez de fericire non-stop.

Asta e motivul pentru care votez cu doua maini ca e baiat. )).gif
Mie mi-a spus Ramona "ca cica gravidutele cu baieti sunt fericite pe toata perioada sarcinii ca au mereu p putza inauntru". grin.gif
emu
lol.gif chiar... mi-aduc aminte acum )).gif ce-am mai ras atunci... si-acum o sa ma duc la nani cu ranjetul pe fata )).gif
hug.gif o zi placuta tuturor.
Susannah
CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 04:52 PM) *

Fetelor daca nu ati intrat pe acasa pe la Honey si nu ati vazut .. azi este programata sa nasca .Honey cheer.gif cheer.gif sa facem putina galerie pupic.gif

Go, Honey!
Anna
Neatza si de la mine! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
si multa veselie give_rose.gif yahoo.gif yahoo.gif
plec la munte in we yupiiii yahoo.gif
si am fost si cumintica la mancarica. ptiu ptiu sa nu ma deochi blushing.gif
pun mai incolo meniul.
acu problema o sa fie in we...ce pap eu pe la restaurante doh.gif

May pana la urma n-a iesit nimic sad.gif au fost ele si altele )).gif )).gif )).gif
Ramo
CITAT(emu @ 22-02-2008, 11:24 AM) *

lol.gif chiar... mi-aduc aminte acum )).gif ce-am mai ras atunci... si-acum o sa ma duc la nani cu ranjetul pe fata )).gif
hug.gif o zi placuta tuturor.

Si zi sincer, nu e asa???? de-aia am zis eu ca e baiat....prea te simti u bine naughty.gif

Am o pofta de dulce....mi-au venit rusii pe cap si abia astept sa scap de ei, dar pana atunci sper sa nu scap eu la dulciuri.
Dumbo
Buna dimineata,

cheer.gif cheer.gif cheer.gif E VINERI !!! si vine week-end-ul. Abia astept.

Ramo
CITAT(Dumbo @ 22-02-2008, 12:46 PM) *

Buna dimineata,

cheer.gif cheer.gif cheer.gif E VINERI !!! si vine week-end-ul. Abia astept.

SI EU cheer.gif cheer.gif E primul WE din anul asta cand stau in oras, bine pt asta nu prea ma bucur, dar macar sper sa ma odihnesc.

bubbles
Neata yawn.gif .Azi am de invatat si de facut un referat pentru maine la care habar nu am ce sa scriu blink.gif si sa ii fac si mancare babuinului doh.gif
daconst
Ceva dragut pentru cele care se gandesc sa devina mamici grin.gif

1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00.

Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 02.00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Ca suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pe la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani…fara sa va pierdeti buna dispozitie!

3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti “pepenele” (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita.

Continuati exercitiul pana ce farfuria e pe jumatate golita, varsati restul… pe genunchii dvs… Bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua…

4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgariati fiecare portiera cu un cui. Perfect!

6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

7. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

8. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate.
otilici
lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
Bunha dimineata!

Dana,cat am ra de dimineata!Super haios si dragut! smile.gif

Otilici,ce avatar frumos! floare.gif
Dumbo
Buna dimineata,
dupa ce toata saptamana a fost cald si soare acum e intunecat si ploua. Si e week-end...
Ramo
Si la noi ploaua si e urat mad.gif
Dumbo
Da, dupa ce s-au inchis spalatoriile a dat un soare... si masina mea e infernal de murdara.
Maine daca nu gasesc deschis parca ma si vad cu galetusa de apa si cu peria spaland la masina.

E asa de liniste aici?
Oare unde or fi fetele?
dany
Nu prea avem barbati pe aici dar testul se poate face de fiecare dintre noi ...La sfarsit vedeti daca prietenul/ iubitul / sotul are + sau - puncte naughty.gif

Femeia, cel mai sever arbitru

In lumea dragostei, o singura regula e valabila. Sa faci femeia fericita. Faci ceva pe placul ei, castigi puncte. Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta.
Cu parere de rau, astea sunt regulile.

Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:

INDATORIRI OBISNUITE

* Faci patul (+1)
* Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1)
* Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2)
* Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5)
* ..Pe ploaie (+8)
* ..Dar te intorci cu bere (-5)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar nu era nimic
(0)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si era ceva (+5)
* ..Ii tragi una cu facaletul (+10)
* ..Era catelul ei (-20)

EVENIMENTE SOCIALE

* Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0)
* Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o vorba cu colega
(-2)
* ..Pe colega o cheama Tina (-10)
* ..Tina, dansatoarea (-20)
* ..Tina are silicoane (-80)

ANIVERSARI

* O scoti la cina (+2)
* O scoti la cina, si nu este un club sport (+3)
* Ok, e un club sport (-2)
* Si e noaptea cu bufet suedez (-3)
* E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt
pictate culorile echipei preferate (-10)

SEARA IN ORAS

* O scoti la film (+1)
* O scoti la un film care ii place ei (+3)
* O scoti la un film care nu-ti place (+6)
* O scoti la un film care iti place tie (-2)
* ..Se numeste "Robocop" (-3)
* ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15)

CONDITIA FIZICA

* Ai facut burta (-15)
* Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10)
* Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30)
* Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-8000)

MAREA INTREBARE

* Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi puncte indiferent
de raspuns]
* Eziti cu raspunsul (-10)
* Raspunzi, "..Unde?" (-35)
* Orice alt raspuns (-20)

COMUNICARE

* Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0)
* Asculti, peste 30 minute (+50)
* Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV (+500)
* Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-4000

Spor la calculat ....
nella
Buna tuturor!!! Sunt noua pe aici baby.gif baby.gif si am o mica nelamurire unde pun linkul ala de la tiker ca sa imi apara si mie...multumesc frumos ...si vb curand baby.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
dany
Da click pe unul din ticker-ele noastre si asa ajungi acolo unde vrei .....La fiecare din ticker-ele noastre vezi link-ul adecvat ....

Bine ai venit la noi ! give_rose.gif
emu
In sfarsit apuc sa scriu si azi )).gif Am incercat mai devreme, dar eram pe picior de plecare... abia acum am ajuns la calc, obosita si gata de culcare (si nu-i nici macar 9 seara).

Haideti la raport! Cine are ziua de cantar stabilita duminica?!

Dany, e amuzant punctajul ala; oricum ai da-o nu ies baietii in avantaj deloc lol.gif

La instructiunile alea de pregatire a unei viitoare mamici zic pas din start! Nu de alta, dar nu vreau sa stric surpriza grin.gif

Dumbo
Emu tie iti da mana sa intrebi de cantar acum cand cantaritul a trecut pe unul din ultimele planuri...

Azi la noi a fost o zi superba ca de primavara, asa ca am profitat putin de ea. Poate nu cat ar fi trebuit, dar trebuie sa ma si odihnesc.
De maine ma apuc de numarat. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sper sa am vreme ca macar pe seara sa intru pe aici sa dau raportul.
daconst
Si la noi a fost super vremea,au fost 19 grade. cheer.gif
Eu am comis-o rau we asta,asa ca marti la cantar nu va spun nimic despre dezastru. lol.gif
Daca va spun si cu ce am pacatuit,va stricati de ras. blushing.gif
Vineri noaptea am avut pofta de pateu Bucegi,adus din Ro din care am halit o cutie mare cu paine si castraveti murati. doh.gif
Si acum seara aveam pofta de dulce si am mancat lapte cu biscuiti,de la Lucas,normal. lol.gif
Sunt dusa rau,dar astept rusii si parca nu ma mai satur. sorry.gif
Asta e,vedem saptamana viitoare cum scot camasa,ca saptmana asta e compromisa.
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- vinete cu ceapa si maioneza - 39;
- 70 gr sunca - 55;
- 60 gr pleurotus - 21;
- 5 wassa - 100;
- 30 gr zacusca - 30;
- 50 gr rosie - 10;
- 80 gr castravete - 15;
- 1 bomboana cu vodca - 21;
- 100 gr struguri - 98;
- 2 ciorbe - 50;
- 90 gr snitel pui - 169;
- 70 gr degetele pui - 137;
- 50 gr crochete peste - 96;
- 100 gr varza murata - 16;
- 2 primola ice tea peach - 74;
- 30 gr seminte - 82;
- 500 gr pomelo - 150.
TOTAL 1163 yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.