'ziua! Iar intru la ora tarzie
Dumbo, pai normal ca mi-e mai usor sa scot nuiaua acum

Normal ca am scapat pt cateva luni, nu trebuie sa dau raportul acum decat la cum si cat creste burta
).gif)
Pana la urma ce-ai facut? Te-ai incadrat in puncte pe azi (luni)?
Nella, intrebari si sugestii

:
- tocanita de mazare are si ulei in ea? Daca da, ar trebui punctat

- la portia de ciorba daca n-a avut mai mult de 1 cartof, pui 1p plus jumatatea de pulpa de pui -
1 Pulpa de pui cu pielita 200 g negatita 5,5p
1 Pulpa de pui fara pielita 100 g gatita 2,5p
(in ambele cazuri cantarit si calculat fara os... nu mai stiu cat e pulpa fara pielita negatita?!)
total ciorbita respectiva intre 2p-3,5p - la ciocolata ai calculat dupa valorile de pe ambalaj?
- cred ca la ton in apa e bine, daca spui ca ai mancat doar 2 linguri
- din ce lista ai luat punctajul pt maslinele verzi? Eu nu sunt la calc personal acum si nu-ti pot spune exact care sunt valorile actuale; sper ca Dany sau alte fete care au lista updatata sa vina rapid cu corectarea, daca e nevoie

- la fel la pateu, presupun ca ai calculat la valorile de pe ambalaj
O sa-ti ia vreo 2 saptamani sa te obisnuiesti cu calculele, ar fi bine sa-ti iei un cantar de bucatarie (vei fi surprinsa de cat pe alaturi poti fi cu aproximarile la unele alimente si de cat de pe langa sunt cei care pun gramajul pe ambalaj, care - mie cel putin mi s-a intamplat deseori- nu reflecta realitatea
).gif)
) si de fiecare data cand ti se spune punctaj diferit de cel din lista folosita de tine poti sa notezi modificarile, sa nu te incurci mai incolo
Bpaula, ce trai pe tine, intre atatea cutii de ciocolata

si nu orice fel de cioco, ci de-aia buna, de care-as manca eu non-stop daca as prinde
Dana, sunt curioasa daca o sa te alerge Dany sapamana asta la ziua de cantar
).gif)
Sau poate c-o sa-ti faca o vizita sa fie totul
pe viu
Deea back. Ai intrat la mentinere?