Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
Anna , nici eu nu pot manca dis-de-dimineata si n-au fost probleme cu slabeala ( acum stau la aceeasi greutate de mai mult de 3 saptamani dar e alta poveste ) .Mai bag , totusi , 1 kiwi si un pahar cu multivitamine la vreo ora dupa ce m-am trezit . Si bineinteles cafeaua .
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 26-02-2008, 03:38 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 02:36 PM) *

E bine ca doar inainte, eu tot timpul, si cand nu sunt la ciclu.....tot timpul as manca....presimt ca incepe o perioada nasoala.......

La mine a inceput deja.Am 3 zile de cand o tot ratez cu 21 p.Si o tot iau de la capat

Eu sunt la sfarsitul acelei perioade...dar nicio ameliorare fata de vineri (prima zi). sad.gif
bubbles
CITAT(Dumbo @ 26-02-2008, 02:14 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif bubule esti tare cu pestele tau. Oricum daca nu il gaseai azi maine il gaseai dupa miros.

Hmm oricum cred ca aveam pana la urma treaba la cuptor si il gaseam..dar cine stie lol.gif

CITAT(otilici @ 26-02-2008, 04:55 PM) *

Dana felicitari pt slabeala cheer.gif ,faci tu ce faci si tot scazi wink1.gif .Si mai vreau sa-l felicit pe Lucas ca e baiat mare si descurcaret naughty.gif .Sa ne zici si noua cand isi gaseste gagici pe net lol.gif Norbi a fost azi la terenul de joaca si pe o bancuta stateau doua tipe frumusele.Ei,sa-l fi vazut pe Norbi ca atata le-o maturat cu o crenguta pe langa ele si pe sub picioare si le trimitea pupici,ca abia se tinea lumea de ras in jurul lui lol.gif

Bubbles esti mortala cu pestii lol.gif Eu daca-mi pregatesc de azi sa gatesc ceva maine le pun cat mai la vedere pe masa sau in frigider,sa nu cumva sa uit si sa gatesc altceva lol.gif doh.gif

Am mai patit si eu asa.Mi-am facut mancare ,am pus-o in frigider si dupa o saptamana mi-am adus aminte de ea grin.gif .Oti ai sa vezi ca Norbi va fi un adevarat Don Juan naughty.gif
Dana e scump tare Lucas cum ti-a acaparat laptop-ul floare.gif

CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 05:48 PM) *

CITAT(ALICE @ 26-02-2008, 03:38 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 02:36 PM) *

E bine ca doar inainte, eu tot timpul, si cand nu sunt la ciclu.....tot timpul as manca....presimt ca incepe o perioada nasoala.......

La mine a inceput deja.Am 3 zile de cand o tot ratez cu 21 p.Si o tot iau de la capat

Eu sunt la sfarsitul acelei perioade...dar nicio ameliorare fata de vineri (prima zi). sad.gif

Eu in timpul rusilor nu am foame exagerata .. Dar inainte cu o saptamana cam asa .. Doamne fereste ca as manca orice crazy.gif si in orice combinatii )).gif
nella
Fetele am si 2 intrebari 1. mi-am cumparat niste batoane din secara extrudata :valoare nutritionala 359kcal/100g,proteine 10.5g,grasimi 2 g, carbohidrati 74.3g si punguta are greutate de 50 de g.......ce parere aveti sunt bune???
2.a doua intrebare...nu prea inteleg kilo-kickul.....adica nu inteleg ce reprezinta branza quarck..e branza dietetica?si cat timp se mananca acest kilo-kick.....ca aici spune ca 1 data pe sapt ....dar se mananca timp de mai multe saptamani...
Sper sa nu fie prea idioate intrebarile mele.
multumesc frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nicoleta40
CITAT(nella @ 26-02-2008, 06:03 PM) *

Fetele am si 2 intrebari 1. mi-am cumparat niste batoane din secara extrudata :valoare nutritionala 359kcal/100g,proteine 10.5g,grasimi 2 g, carbohidrati 74.3g si punguta are greutate de 50 de g.......ce parere aveti sunt bune???
2.a doua intrebare...nu prea inteleg kilo-kickul.....adica nu inteleg ce reprezinta branza quarck..e branza dietetica?si cat timp se mananca acest kilo-kick.....ca aici spune ca 1 data pe sapt ....dar se mananca timp de mai multe saptamani...
Sper sa nu fie prea idioate intrebarile mele.

Sunt bune pentru ca au multe fibre si dau senzatia de satiete,dar la gust... doh.gif depinde de gusturi...(mie mi se pare ca au gust de carton presat)Ca nr de puncte ies cam7 p /100g deci 3.5p pentru o punga,zic eu ca pot completa o masa de seara si nu iti mai este foame dupa.Conditia e sa bei si ceva lichide dupa ele.Quarck-ul este branza de vaci cu 0.5% grasimi,deci bv dietetica.Din cate am inteles eu se consuma numai o data pe sapt pana iesi din faza de platou.Succes in continuare,vad ca esti foarte perseverenta.
nella
mutumesc din suflet pt ajutor pupic.gif pupic.gif pupic.gif ....au un gust cam nasol dar ... trebuie ceva de rontait cand ma apasa foamea unsure.gif unsure.gif unsure.gif ...plus ca pe punga scrie ca se pot folosi si in loc de paine ceea ce e bine zic eu cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
floare.gif
CITAT(nella @ 26-02-2008, 08:03 PM) *

2.a doua intrebare...nu prea inteleg kilo-kickul.....adica nu inteleg ce reprezinta branza quarck..e branza dietetica?si cat timp se mananca acest kilo-kick.....ca aici spune ca 1 data pe sapt ....dar se mananca timp de mai multe saptamani...Sper sa nu fie prea idioate intrebarile mele.

Nella kilo-kickul se face dupa ce observi ca perioada de platou dureaza de 3 saptamani si il faci o data pe saptamana dar doar la nevoie !!!!

Eu folosesc exquisa care are 0.2% grasime.E branza crema wink1.gif
nella
Am intrebat pt ca nu stiu ce sa fac...astazi a inceput a 3-a saptamana de regim si m-am cantarit ...din nefericire nu am slabit deloc e dat jos acel 1 kg si atat nici macar 100 de gr nu am mai dat jos.
Ma gandeam sa incerc si kilo kickul...mi-am cumparat branza dietetica....produsa de Primulact....nu stiu cum e la gust ca nu am mai mancat pana acum.....dar ciudat mi se pare ca nu are trecut pe cutie nici grasimi ,nici nimic...in afara de "branza slaba de vaca din lapte pasteurizat".... si sincera a fiu nici nu stiu cu cate pct sa o punctez.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif sunt tare ametita sincer.
ramonavlas
Daca ai tinut corect, nu se poate sa nu fi slabit. Poate ai transformat grasimea in muschi, ceea ce e f bine. Incearca sa te si masori in paralel cu cantaritul pupic.gif
nella
Inca o nelamurire si asta e pt cunostiinta generala....cand se face kilo kickul se mananca normal?adica eu trebuie sa mananc 22 de pct intr-o zi...sper sa nu va par prea pisaloaga, dar mai sunt inca multe pe care nu le stiu si voi sunteti singurele in masura sa-mi raspunda pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Va pup dulce si imediat am sa pun si meniul pe azi:)

CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 08:48 PM) *

Daca ai tinut corect, nu se poate sa nu fi slabit. Poate ai transformat grasimea in muschi, ceea ce e f bine. Incearca sa te si masori in paralel cu cantaritul pupic.gif

Eu zic ca am tinut corect dar cine stie unde am gresit....ca vad ca se strecoara f usor greseli doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 08:48 PM) *

Grasimea NU se transforma in muschi, tesutul muscular si cel adipos sint doo tesuturi total diferite, nu se transforma unul in celalalt. Se poate, insa, ca in timp ce scade cel adipos (deci in timp ce slabim )sa creasca cel muscular; asta se intimpla DOAR DACA in perioada respectiva se face sport. Din oficiu nu se intimpla.
Anna
Dana, Dany multu de raspuns pupic.gif
momentan sunt la a 4 sapt din care pe doua le-am stricat cu dezmatzu din we... sorry.gif asa ca nu ma pot plange ca din cauza faptului ca nu mananc cand ma scol nu slabesc sad.gif

Astazi cred ca s-au semi aliniat planetele si am avut o zi suuper.
mi-a fost aprobat un dosar a unui client important si mi-au iesit ceva bani )).gif grin.gif grin.gif cheer.gif
asa ca astazi m-am dus la cumparaturi si dupa aprovizionarea cu iaurturi, sunca, fructe si alte bune pt dieta, mi-am luat si o pereche de pantofi cu bot rotund si toc mai mare biggrin.gif la suuper reducere pt ca erau marime mare si ultima pereche. ce happpy sunt blum.gif
Si mi-am luat si o bluzita gen camasuta alb cu verde.
Dar de ce sunt si mai incantata e ca am probat niste blugi si imi veneau biggrin.gif biggrin.gif si nu ma asteptam sa vina. dar nu i-am luat ca mai astept tease.gif
Mi-am zis ca nu mai imi iau haine pana nu mai dau jos. blushing.gif

Mi-am planificat saptamana, joi ma vad cu gasca mea din liceu, nu ne-am mai vazut cu totii de vreo 4 5 ani cred si abia astept cheer.gif
vineri ma duc in"El grande comandante" cu colegii de grupa
si sambata mi-am luat bilete la Chicane, mai merge careva?

Aaaa...si sa va pun si meniul de azi ca am fost cumintica blushing.gif ( ce ma laud singura lol.gif )

nella
CITAT(annaiss_derrian @ 26-02-2008, 09:28 PM) *

Astazi cred ca s-au semi aliniat planetele si am avut o zi suuper.
mi-a fost aprobat un dosar a unui client important si mi-au iesit ceva bani )).gif grin.gif grin.gif cheer.gif
asa ca astazi m-am dus la cumparaturi si dupa aprovizionarea cu iaurturi, sunca, fructe si alte bune pt dieta, mi-am luat si o pereche de pantofi cu bot rotund si toc mai mare biggrin.gif la suuper reducere pt ca erau marime mare si ultima pereche. ce happpy sunt blum.gif
Si mi-am luat si o bluzita gen camasuta alb cu verde.
Dar de ce sunt si mai incantata e ca am probat niste blugi si imi veneau biggrin.gif biggrin.gif si nu ma asteptam sa vina. dar nu i-am luat ca mai astept tease.gif
Mi-am zis ca nu mai imi iau haine pana nu mai dau jos. blushing.gif
Sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Anna
Nella multumesc pupic.gif hug.gif
nella
MENIUL MEU PE ZIUA DE AZI :

ou fiert tare 2p
180 grame iaurt dietetic 1,5p
batoane din secara extrudata 3,5p
ciorbita de pui 2,5p
1 lingurita smantana 1p
2 linguri de ton in apa 1p
10 masline verzi 2p
1oo grame branza de vaca dietetica 1,9p
o portocala 0p
2 cani de ceai de slabit

TOTAL: 15.4 P cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Inca o nelamurire si asta e pt cunostiinta generala....cand se face kilo kickul se mananca normal?adica eu trebuie sa mananc 22 de pct intr-o zi...sper sa nu va par prea pisaloaga, dar mai sunt inca multe pe care nu le stiu si voi sunteti singurele in masura sa-mi raspunda.
Va rog frumos!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
daconst
Annaiss,bravo tie,ma bucur pentru tine. cheer.gif
Cunosc senzatia cind incapi in blugi mai mici si e super bine.

Nella,se mananca normal in ziua respectiva,dar sa mai ai puncte de kilo-kick,iar dupa el sa ai grija sa nu mai manaci NIMIC!
Vezi ca la unele fete a functionat,la altele nu,asa ca sa nu fi dezamagita in caz ca nu se intampla nimic.
Eu iti recomand Wendy Plan ca ala m.a scos pe mine de fiecare data din platou!
Anna
Thx Dana ...sa vezi ce mandra eram naughty.gif

Meniul 26.02.2008

salata beof - 4 pct
banana - 1pct
1 fel paine, sunca, br top, castravete - 2 pct
varza - 3 pct
spanac cu ou- 3 pct
desert exquisa- 2 pct

total 15 pct
nella
CITAT(daconst @ 26-02-2008, 10:54 PM) *

Annaiss,bravo tie,ma bucur pentru tine. cheer.gif
Cunosc senzatia cind incapi in blugi mai mici si e super bine.

Nella,se mananca normal in ziua respectiva,dar sa mai ai puncte de kilo-kick,iar dupa el sa ai grija sa nu mai manaci NIMIC!
Vezi ca la unele fete a functionat,la altele nu,asa ca sa nu fi dezamagita in caz ca nu se intampla nimic.
Eu iti recomand Wendy Plan ca ala m.a scos pe mine de fiecare data din platou!
Mersi mult de tot pt informatie pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
dany
Nella , as zice ca prea repede te arunci la kilo-kick . Tu de abia ai inceput cu WW !!! Lasa corpul sa-si dea seama ce vrei de la el , sa vada ca primeste mancare si nu il pui la cine-stie-ce dieta-minune si isi va da drumul .Nu poti spune ca ai ajuns la platou dupa doar 3 saptamani de WW !

Asta e parerea mea !!
nella
CITAT(danyhoney @ 26-02-2008, 11:54 PM) *

Nella , as zice ca prea repede te arunci la kilo-kick . Tu de abia ai inceput cu WW !!! Lasa corpul sa-si dea seama ce vrei de la el , sa vada ca primeste mancare si nu il pui la cine-stie-ce dieta-minune si isi va da drumul .Nu poti spune ca ai ajuns la platou dupa doar 3 saptamani de WW !

Asta e parerea mea !!

Scumpa eu doar vreau sa ma interesez nu ma bag acum sa fac chestia asta ca imi dau seama ca e prea devreme ,dar eram doar curioasa sa aflu mai multe despre metoda asta....
Multumesc frumos pt grija....of dulci sunteti toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
dany
Atunci e ok smile.gif floare.gif
nella
floare.gif give_rose.gif
nella
NOAPTE BUNA FETELE VA PUPICESC DULCE SI ABIA ASTEPT SA NE REVEDEM MAINE pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
michelle
Neata dragelor!
Imagine
emu
Buna dimineata si de la mine floare.gif
CITAT(Deea @ 26-02-2008, 12:07 AM) *
Neata!
Emu esti tare haioasa...cum adica la mentinere )).gif , mai am o gramada de dat jos si chef nema. ..dar vine el smile.gif
Ma gandeam ca poate n-ai schimbat tickerul smile.gif Oricum apare ea vointa si la tine; nu mai ai mult de dat wink1.gif

Dana felicitari pt progres smile.gif Vad ca nu te-a alergat Dany prea tare )).gif

Dumbo, valorile astea le-am gasit la telemeaua de vaca, pt 100 grame:
Kilocalorii 243
Proteine 17
Lipide 17,2
Glucide 1
Sursa aici - mai sunt valori trecute si pt branza slaba de vaci si pt cea grasa (de vaci)...
Dumbo
Buna dimineata.
Azi m-am cantarit imbracata, dar tot m-am cantarit lol.gif am o obsesie cu cantarul asta ceva de groaza.
Ieri am fost cuminte pana seara cand am iesit la pascut in trifoi si nu va zic ce mancam seara la ora 10 cand am ajuns acasa ca aruncati cu rosii in mine.
Drept urmare azi ma doare stomacul.

Emu multumesc.
Anna
Neata fetelor! cheer.gif pupic.gif pupic.gif
ce faceti?
Eu sunt tare vesela give_rose.gif hug.gif
Mi-am facut de dim mancarica sa va zic si meniul partial:

paste cu dulceata 2 pct + 2pct = 4 pct
paste cu branza - 2 pct + 2.3 - 4.3 pct
banana - 1 pct
mar, portocala - 0 pct
branza, sunca, castravete - 2 pct ( am uitat painea acasa doh.gif )
total 11.3 pana pe seara

daconst
Fetele,am intrat in post deja?
Ca eu ma gandeam sa incep miercurea si vinerea sa postesc.
Nu va spun nici ee ce am mancat ieri,dar asa sa va faceti o idee...au fost cam 50p toata ziua. doh.gif
Cred ca fac si eu ca Dany,o zi nu numar deloc ca mi se face rau daca calculez tot.
Sa vad cum scot camasa saptamana asta,ca prea am exagerat ieri cu dulcele. grin.gif

dany
CITAT(daconst @ 27-02-2008, 11:51 AM) *

Sa vad cum scot camasa saptamana asta,ca prea am exagerat ieri cu dulcele. grin.gif

Iar incepi cu scosul camasii ? )).gif Mai ai o saptamana pana la cantar deci timp berechet sa te scoti ...Bafta !
michelle
Dany, ce avatar super! w00t.gif
dany
CITAT(michelle @ 27-02-2008, 12:27 PM) *

Dany, ce avatar super! w00t.gif

blushing.gif hug.gif

Am pus 2 poze la mine in casutza ...
bubbles
CITAT(Dumbo @ 27-02-2008, 12:13 PM) *

Buna dimineata.
Azi m-am cantarit imbracata, dar tot m-am cantarit lol.gif am o obsesie cu cantarul asta ceva de groaza.
Ieri am fost cuminte pana seara cand am iesit la pascut in trifoi si nu va zic ce mancam seara la ora 10 cand am ajuns acasa ca aruncati cu rosii in mine.
Drept urmare azi ma doare stomacul.

Emu multumesc.

Dumbo eu tot dau cu rosii tomato.gif nu ca ai fi mancat ceva rau ci pentru ca nu ai realizat ca dupa excese te va durea stomacul blum.gif
Dany de fiecare data cand trec pe langa cineva care are ghiocei de vanzare .. ma fandesc la tine si la ghioceii tai give_rose.gif
dany
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 01:16 PM) *

Dany de fiecare data cand trec pe langa cineva care are ghiocei de vanzare .. ma fandesc la tine si la ghioceii tai give_rose.gif

hug.gif floare.gif
Anna
Pofta buna fetelor!
eu tocmai pap pastele cu branza miiamiii miiiamiii pupic.gif
nella
Pofta buna pupic.gif pupic.gif cheer.gif
ramonavlas
CITAT(annaiss_derrian @ 27-02-2008, 04:30 PM) *

Pofta buna fetelor!

Mmm, am si eu pofta pe ele....dar imi ies cam la multe calorii sad.gif
nella
Fetele eu v-am pupat am plecat la munca..sa aveti o zi buna si frumoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Dumbo
Dana tu vrei sa scoti camasa ca sa ne arati ce slabanoaga esti?
Ca atata ne ameninti cu scosul camasii pupic.gif

Anna
CITAT(nella @ 27-02-2008, 04:43 PM) *

Pofta buna pupic.gif pupic.gif cheer.gif

Multu pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 27-02-2008, 05:15 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 27-02-2008, 04:30 PM) *

Pofta buna fetelor!

Mmm, am si eu pofta pe ele....dar imi ies cam la multe calorii sad.gif

Ramona pupic.gif la mine la puncte nici ca le-am simtit, si eu foat tare satioase. blum.gif
daconst
CITAT(Dumbo @ 27-02-2008, 06:25 PM) *

Dana tu vrei sa scoti camasa ca sa ne arati ce slabanoaga esti?
Ca atata ne ameninti cu scosul camasii pupic.gif

Da,da. lol.gif
Mey,pai daca as tine WW ca la carte mi-ar trebui 2 saptamani sa economisesc tot ce am mancat ieri. doh.gif
Dar o sa incerc in zilele de post sa mananc mai putine puncte decit 14 si asa sa o mai dreg.Chiar daca nu e prea corect ce fac,sper sa fie ok. blushing.gif

dany
Vad ca nimeni nu ti-a raspuns la intrebarea " daca a inceput postul " , Dana . Incepe pe 10 martie...

mai putine puncte decat 14 ????? cate puncte ai matalutza pe zi ????????

Siiiiiii....stii ca nu e recomandat , nu ? blum.gif
daconst
Dany,mersi,chiar nu raspunsese nimeni! sad.gif
Pai eu am voie 19p pe zi,dar stiu ca era o limita de 14p.Adica mai putin de atat sa nu mancam.
Astazi am facut un ghiveci de 0p si am mancat cu cartofi de 2p si supa de vreo 2 ori pe zi.In rest apa si fructe.Sper sa fie mai ok.

Hai sa va pun si un filmulet cu Lucas la plimbare sa-l vedeti ce fuge dupa mine,daca vede ca m-a pierdut. )).gif

http://www.youtube.com/watch?v=qzD_CuNKIpA
bubbles
Neata yahoo.gif
Doamne Dana cat e de scump give_heart.gif .M-am uitat la toate filmele si e criminal cat de repede meergea in costumul rosu de-a busilea )).gif
ALICE
CITAT(daconst @ 28-02-2008, 02:30 AM) *

Hai sa va pun si un filmulet cu Lucas la plimbare sa-l vedeti ce fuge dupa mine,daca vede ca m-a pierdut. )).gif
http://www.youtube.com/watch?v=qzD_CuNKIpA

Cand vad cate filmulete ii faci, ma gandesc ce fain ar fi fost sa am si eu la ce ma uita.Sa fi avut si eu un filmulet de cand eram mica.
Lucas o sa fie incantat cand o sa fie mare.O sa se distreze de numa numa.
michelle
CITAT(danyhoney @ 27-02-2008, 11:31 PM) *

Vad ca nimeni nu ti-a raspuns la intrebarea " daca a inceput postul " , Dana . Incepe pe 10 martie...

Multumesc, si eu eram curioasa cand incepe. E vorba de postul la ortodocsi, nu?

Dana, ce scump e Lucas! pupic.gif M-am uitat si la celelalte filmulete pe care nu le vazusem grin.gif

Aproape week-end yahoo.gif

Imagine
Deea
Buna dimineata!

In legatura cu Postul Pastelui; incepand cu 3 martie nu se mai mananca carne si incepand cu 10 martie nu se mai mananca nici lactate si oua.

http://www.crestinortodox.ro/Calendar_cres...tie/3-2008.html
ALICE
O sa tin si eu post, ca la mine ouale si carnea sunt la ordinea zilei.Poate asa mai dau si eu ceva jos.Cred ca ar merge mai usor
Dumbo
Buna dimineata.
Ieri am mancat pe la 10 seara o lamaie cu zahar. Si azi ma simt mai puternica in lupta cu virusii pe care ii raspandesc cei din jur.

dany
Ce viteza are Lucas )).gif )).gif Si ce caciulitza misto ( tu ai facut-o , Dana ? ) .

Deea , eu am calendar ortodox de la biserica si acolo scrie de postul Pastelui ca incepe pe 9 martie ( de ce oi fii scris ieri pe 10 doh.gif ) . M-am uitat azi din nou si , intr-adevar , din data de 3 nu se mai mananca carne ......
michelle
Tine cineva tot postul?

Eu nu am tinut nicioadata doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.