Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 15
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ALICE
Aaaaaaaaaa, nu.Eu niciodata n-am putut.Oricat m-am straduit.Cam 2 miercuri si 2 vineri imi iasa
dany
Eu am tinut mereu cand eram acasa . Aici n-am sanse . Si nici nu ma agit . O fii rau , o fii bine ?
Dumbo
Eu nu tin post din cauza lactatelor. Nu pot fara branza, lapte, iaurt si altele. Nu vreau sa imi privez organismul de calciu, si asa e cam subred si devitaminizat la inceput de primavara.

O sa incerc macar miercuri si vineri. La lucru insa trebuie sa ii cred pe cuvant pe cei de aici ca e mancare de post.
nusarich
CITAT(michelle @ 28-02-2008, 12:59 PM) *

Tine cineva tot postul?

Eu nu am tinut nicioadata doh.gif

Eu as incerca, sa vad daca imi iese. Mi-a iesit postul Craciunului, dar ala e mai usor. Ma tenteaza si pentru curatirea organismului.
michelle
Eu cred ca as manca numai pateu de post si alte E-uri din astea.. doh.gif
Stiam ca Postul Pastelui e mai usor fiindca se mananca des peste.
nusarich
CITAT(michelle @ 28-02-2008, 03:56 PM) *

Dupa mine e mai usor postul Craciunului, ca atunci se mananca peste aproape in fiecare sambata si duminica. Fac exceptia prima si ultima. Dar in postul Pastelui se mananca peste mult mai rar, adica pe 25 martie (de Bunavestire adica) si de Florii. Acum nu mai stiu sigur, dar parca doar atunci. Trebuie sa ma uit in calendar.
Eu in postul Craciunului n-am mancat aporape deloc pateu de post. Dar am avut zacusca facuta de sorela mea (nici aia multa, dar au fost vreo 3 borcanele de 400 g), plus ca am avut legume multe. Cum la job mananc in tastatura, mai bine lipsa. Adica ceva biscuiti de post si legume crude. Iar acasa, mancare gatita. De post. O sa vad daca pot tine si postul asta, ca inainte de Caciun slabisem vreo 5 kg.
ganesha
CITAT(michelle @ 28-02-2008, 10:59 AM) *

Tine cineva tot postul?

Da, eu le tin pe toate de la inceput pina la sfirsit. Dar nu iau dezlegarile, pentru ca majoritatea sint la peste. rolleyes.gif
_noni_
Salutare !

n-am mai vorbit de ceva timp. am trecut sa va salut si sa va mai zic cam ce mai e cu mine.

merg inca la birou si am o burta cat toate zilele. imi pare rau ca nu prea am timp de nimic si astept sa intru in concediu.

teoretic ar trebui sa ne mutam intr-un apartament de 3 camere, inainte sa nasc, dar nu cred ca mai avem timp. stam cam prost cu banutzii si peste toate lui bob i s-a stricat si masina, dar incerc sa fiu calma si-mi spun ca vor trece toate.

bb e sanatos si eu ma simt bine, numai ca obosesc repede si ma cam dor incheieturile.

la birou e ok, am fost avansata lol.gif (cred ca sunt singura gravida avansata in luna a5-a) si colegii sunt de treaba si intelegatori.

ma bag la citit ca vreau sa stiu ce mai faceti si profit ca am un pic de timp liber.

}{
dany
Ce de-a vesti bune , noni cheer.gif cheer.gif Lasa ca se rezolva si cu masina hug.gif
ALICE
Ma bucur ca sunt unii fericiti pe lumea asta!Si optimisti pe deasupra
Monic
Noni, ma bucur ca esti bine si imi este dor de Tine floare.gif .
Sexymom
Eu nu am tinut post niciodata, cred ca ar fii momentul sa incep si eu sa il tin, cred ca e super, depurifici organismul(am scris bine)?Dar numai post de mancare ca altfel nu pot tine naughty.gif .

Noni multi pupici si sanatate.
Dumbo
pupic.gif Noni ma bucur ca te simti bine si esti optimista.

Eu am patit sa primesc marire de salar cand eram in medical. Prima data am zis ca poate se bucura sefu ca nu sunt la lucru. A doua oara (pentru ca s-a repetat medicalul si tot pe perioada destul de lunga) i-am zis sefului ca acum e clar ca se bucura ca nu sunt la lucru.

Intrebare (de) blonda: cate puncte are o sarmalutza? dar cca 150 gr mamaligutza?
Monic
CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 04:25 PM) *

Eu nu am tinut post niciodata, cred ca ar fii momentul sa incep si eu sa il tin, cred ca e super, depurifici organismul(am scris bine)?Dar numai post de mancare ca altfel nu pot tine naughty.gif .

Sexy, lol.gif iubareato, iarasi mi-ai reamintit de statuie lol.gif
Sexymom
blum.gif tease.gif

Daca tin eu post de ce sa imi chinui si barbatul prin abstinenta? lol.gif El nu are nici o vina cu decizia mea.
nella
Salutare tuturor!!!
Aseara nu am apucat sa mai postez meniu ca am plecat la petrecere....dar am sa-l pun azi promit. pupic.gif

Am o mica nelamurire am mancat azi piure cu 3 chiftelute cu sos si un castronel de lapte cu orez..am mancat la cantina studentilor ca nu mai aveam sa merg acasa intre repetitie si concurs si nu stiu cum sa le punctez ca am cautat si nu am gasit...ma poate ajuta cineva? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Deea
Dany e bine pe 10 martie inceperea postului. Pe 9 este lasarea secului, adica ultima zi cand ne indopam cu tot ce n-o sa manacam 7 saptamani )).gif
Noni ma bucur ca esti bine, felicitari pentru avansare! Sarcina usoara in continuare!
Dana e super haios Lucas! Caciulita lui imi place tare mult. Duminica mi-au zis 2 persoane "ce baietel dragut aveti"...asta pt. ca Alexia era imbracata intr-o gecuta din jeans...dar peste ea avea o vesta din blanita roz....L-am vazut pe Lucas cu geaca si vestuta si mi-am adus aminte. Tare aiurea mi-a sunat...cica "A am vazut copilul in geaca de blugi si am crezut ca e baiat".... sunt eu defecta sau ce???? niciodata nu am tinut mortis sa o imbrac in roz...chiar sunt satula de roz
ramonavlas
Eu am tinut o singura data tot postul pastelui si m-am ingrasat 2 kg....
Sincer si de-aia am tinut postul, da de mai slabesc. sad.gif
nella
Meniul pt ieri

Piept de pui la cuptor(400gr) - 8p
Cartofi la cuptor - 2p
Kubeti(50gr) - 3.25p
2 sticle de bacardi breezer - pe care nu stiu la cate pct sa le pun... unsure.gif yahoo.gif yahoo.gif
daconst
M-am adunat si eu de pe drumuri si am adormit si una bucata gupil. doh.gif

Multumim ca ati avut rabdare de filmuletele noastre. pupic.gif
De multe ori ma gindesc sa nu plictisesc lumea,dar m gindesc ca cine nu are chef sa ne vada,da scroll. grin.gif

Cu postul e asa,eu am inceput de ieri. lol.gif
O sa tin doar miercurea si vinerea,ca altfel nu ma tine.Oricum eu slabesc bine si asa,daca tin doar astea 2 zile.Sper doar de Pastele Catolic sa nu ma scap la dulciuri.

Deea,pai mai ales ca avea si roz pe ea Alexia,cred sunt cam nebuni oamenii astia.Nu-i baga in seama.
Caciulita eu am facut-o.Am facut mai multe modele,lasa ca o sa pun si poze sa le vezi,poate te inspira.
La baieti nu prea am asa inspiratie la modele,dar cred ca daca aveam fetita nu ma mai opream din tricotat toata ziua. lol.gif

Noni,
mai pune poze cu tine. pupic.gif
Cum o sa-l cheme pe bb?

Emu,tu cind stii ce e bb?

Alice,sper sa-l bucure filmutele pe Lucas si sa nu ma alerge cind vede ce faceam cu el. lol.gif

Hai sa va mai spun si de dieta sa nu ma injurati.
Azi am stat bine in puncte si sper sa mai si economisesc pina diseara.
Am vazut ca daca plec de acasa,e mai bine.Altfel as manca numai prostii.
ramonavlas
Asa e si la mine, daca sunt plecata uit si ca trebuie sa mananc, cand am ajuns acasa, parca tot timpul imi trebuie ceva. Noroc ca nu am nu-stiu-ce prin casa, ingrasacioase nici asa...
Monic
Dana, ce bine ca te-ai apucat mai repede de post ca in 3 saptamani avem pastele catolic, dar sper ca si tu tii doar ca si sexy, adica la mancare blum.gif
Nu cred sa fie careva dintre fetele de pe forum care sa nu se uite pa filmuletele cu Lucas, ca doar toate suntem matusicile lui intr-un fel wink1.gif Nu mai tii minte cate emotii am avut pentru tine in ultima luna si cum ne intrebam daca oare ai nascut deja sau nu... smile.gif Off ce vremuri... rolleyes.gif
Nicoleta40
CITAT(michelle @ 28-02-2008, 01:56 PM) *

Nop, in Postul Craciunului se mananca mai des peste.Postul pastelui e mai aspru si mai lung,se mananca peste numai pe 9 martie(Sfintii 40 de mucenici)25 martie(Buna Vestire)si deFlorii.Oare cate puncte are un mucenic cu nuca si cu miere wink1.gif ?A propos de pateul de post cu soia,citeam saptamana trecuta in Jurnalul National(au o rubrica despre alimentatie) ca de fapt este un amestec de uleiuri vegetale,apa, amidon,tot felul de E-uri si putina proteina de soia,total dezechilibrat ca si continut nutritiv si cu o gramada de calorii,deci nu e cea mai buna alegere .Eu prefer sa'' ies la pascut'' cow.gif in perioada postului si se asorteaza si cu ww .Merge cineva cu mine )).gif ?
daconst
CITAT(Monic @ 28-02-2008, 07:55 PM) *

Dana, ce bine ca te-ai apucat mai repede de post ca in 3 saptamani avem pastele catolic, dar sper ca si tu tii doar ca si [b]sexy, adica la mancare [/b] blum.gif
Nu cred sa fie careva dintre fetele de pe forum care sa nu se uite pa filmuletele cu Lucas, ca doar toate suntem matusicile lui intr-un fel wink1.gif Nu mai tii minte cate emotii am avut pentru tine in ultima luna si cum ne intrebam daca oare ai nascut deja sau nu... smile.gif Off ce vremuri... rolleyes.gif

Hai ca m-ai ghicit si pe mine,ca doar seman cu tine. lol.gif
Ei,cum sa uit vremurile alea.de dragul lor parca as mai naste o data. lol.gif pupic.gif

Nicoleta
,eu vin cu tine! cheer.gif
Deea
Am cumparat mucenici si am valorile pe ei:

Calorii 350
Lipide: 0.7g
Ella79
CITAT(Deea @ 28-02-2008, 09:12 PM) *

Am cumparat mucenici si am valorile pe ei:

Calorii 350
Lipide: 0.7g

Destul de mult. Bine ca nu-mi plac!
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi.
- 90 iceberg - 29;
- 60 sunca - 47;
- 1 ou - 70;
- 30 porumb - 29;
- 3 solano - 22;
- 100 mandarina - 40;
- 3 ciorbe - 75;
- 100 sunca - 78;
- 60 pleurotus - 21;
- 70 la dorna - 52;
- 2 wassa - 40;
- 100 rosie - 20;
- 60 castravete - 11;
- 2 primola - 74;
- 30 seminte - 82;
- 240 cartofi - 192;
- 80 sunca - 62;
- 1 ou - 70;
- 70 la dorna - 52;
- 1 iaurt - 28;
- 3 bomboane cu vodca - 63.
TOTAL 1157 yahoo.gif
nella
Am o mica nelamurire am mancat azi piure cu 3 chiftelute cu sos si un castronel de lapte cu orez..am mancat la cantina studentilor ca nu mai aveam sa merg acasa intre repetitie si concurs si nu stiu cum sa le punctez ca am cautat si nu am gasit...ma poate ajuta cineva? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
[/quote]
VA ROG FRUMOS CA NU POT SA-MI FAC LISTA DE AZI sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Monic
Dana, hai ca eu iti fac galerie daca vrei. Poate se prinde si in postul Pastelui. lol.gif Macar atunci ai dezlegare la Nutella naughty.gif
Hai ca la rele sunt prima in galerie. blushing.gif
Ella79
[quote name='nella' date='28-02-2008, 11:25 PM' post='120517']
[/quote]
VA ROG FRUMOS CA NU POT SA-MI FAC LISTA DE AZI sorry.gif sorry.gif sorry.gif
[/quote]

Nella, desi nu stiu cantitatile (pot doar sa imi imaginez) si nici ingredientele exacte, eu as puncta cam asa:
- piure - 1p pt cartofi si 1p pt ulei sau unt (ce-o fi avut in el) = 2p
- chiftelutele - 3p bucata = 9p
- sos - 1p
- lapte (ma indoiesc sa fi fost light) = 3p
- orez = 1p
Total: 16p

Vezi si tu ce mai zic si celelalte fete. Pupici pupic.gif

nella
Multumesc din suflet pt informatie.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
CITAT(Monic @ 29-02-2008, 12:02 AM) *

Dana, hai ca eu iti fac galerie daca vrei. Poate se prinde si in postul Pastelui. lol.gif Macar atunci ai dezlegare la Nutella naughty.gif
Hai ca la rele sunt prima in galerie. blushing.gif

Monic,pai pe Lucas l-am facut de Pastele Catolic,deci tot in post. blushing.gif
Asa ca nu zi de doua ori ca mie-mi si cam iese din prima. lol.gif
Dar te las pe tine intai cu bb1 si apoi urmez si eu.

Tulip,tu nu mai spui nimic de bb2?Sau taci si faci? naughty.gif
Dumbo
Dana iar ne faci pofta de bb... naughty.gif

Maine e vineri. Abia astept sa treaca si ziua de maine ca sa vina week-end-ul si sa ma odihnesc.

Deea de care mucenici ai cumparat? Am vazut azi intr-o reclama si mucenici "moldovenesti" din care facea mama, cu multa miere si nuca...

daconst
Dumbo,gata tac,ca-mi fac si mie pofta...degeaba smile.gif .

Deea vorbeste de mucenicii de Bucuresti...aia ca taieteii cu zeama.
Si mie mi-e dor de cei moldovenesti cum facea mama. sad.gif
Deea
Neata!

Eu am cumparat mucenici pentru cei cu zeama...mie aia imi plac, cei moldovenesti nu ma incanta deloc.
daconst
Neatza! cheer.gif

Ma gandeam ca eu mucenici de Bucuresti (ce i-am botezat) n-am mancat niciodata...hai ca am inceput bine ziua cu gandul la ingrasacioase. lol.gif
Ella79
V-ati ales baba? A mea e pe 5!
Dumbo
Buna dimineata.
Ieri am mancat sarat si m-am umflat ca un balon. Cand m-am cantarit seara (nu stiu de ce m-am cantarit bang.gif ) si aveam 70kg. Azi dimineata revenisem la 67.5.

Azi sper sa fiu mai cuminte ca ieri m-am cam porcit.
michelle
Baba mea e pe 7 in fiecare an, desi anul trecut am aflat ca trebuie sa iti alegi ziua nasterii.

Eu nu am mancat decat mucenici moldovenesti. De restul am auzit abia acum 2 ani la voi grin.gif

Eu nu m-am mai cantarit de mult tare.. Mi-e cam frica pt ca stiu ca m-am ingrasat. Sper sa imi revina vointa de alta data ca de nu.. nu ma vad bine.
Am aproape 2 luni pana la Paste. Sper sa reusesc sa dau jos pana atunci
Anna
Neata fetelor!

Ce faceti? Mi-ati amintit de mucenici w00t.gif mooama cat imi plac.
Aia moldovenesti nu. dar cei cu zeama sunt dementiali, as manca farfurii intregi.
Ieri am facut-o lata bine sad.gif nici nu stiu cate pct o fi fost, dar vorba Danei ar trebui sa nu mananc nimic toata sapt sa recuperez sorry.gif Varzuca ce sunt sorry.gif doh.gif doh.gif

Azi m-am incaltat cu pantofiori cu toc naughty.gif sa vedeti ce "royal" ma simt. Fac proba pt diseara...poate imi rup gatu laugh.gif laugh.gif

Baba mea e tot pe 7 )).gif
Dumbo
Baba mea e pe 5. In fiecare an e pe 5... nu stiu de ce si de cand.

Ella79
CITAT(michelle @ 29-02-2008, 11:56 AM) *

Baba mea e pe 7 in fiecare an, desi anul trecut am aflat ca trebuie sa iti alegi ziua nasterii.

Pai atunci inseamna ca mi-am ales bine 5, ca ziua mea e pe 14... smile.gif
Esti foarte frumoasa in poza de la avatar. Semeni cu Angelina Jolie cand era blonda.
Sexymom
Baba mea e pe 3 ca sunt nascuta in 21, 2 cu 1 egal 3, ce tare sunt la matematica lol.gif Nici eu nu mananc mucenici sad.gif nu imi plac.
Buna dimineata, e vineri, nu ma bucur ca maine lucrez iar.Dar asta seara merg la un spectacol de muzica latino cheer.gif
daconst
Baba mea e tot pe 5 ca sunt nascuta pe 23 si asa stiu ca se aleg in functie de data nasterii.

Miha
,esti tare frumoasa in avatar! pupic.gif
De cind te-ai tuns iti sta super,super parul.

Annaiss
.Eu sunt sefa la facut minuni din astea. tease.gif
Pina acum nu s-a miscat cantarul,dar am avut o zi de dezastru si 2 de economie la sange.azi mananc iar normal pina luni cred,cind mai fac o zi de economie.Sper ca marti sa induplec cantarul. huh.gif
michelle
Multumesc pentru complimente Ella, Dana pupic.gif
Poate pt ca am din nou falcute vi se pare ca arat bine )).gif

Dana, si avatarul tau e super baby.gif pupic.gif
Cand e ziua ta de cantar oficiala?

Eu am fost marti la o expozitie de arta digitala si colaj textil, miercuri la o bere, ieri la 2 filme (am vazut A mighty heart si Becoming Jane), apoi am fost la un ceai in localul meu preferat biggrin.gif
Am vazut printre picaturi cateva episoade din Grey's Anatomy. Iar diseara merg la Bt naughty.gif
michelle
CITAT(annaiss_derrian @ 29-02-2008, 10:46 AM) *

Azi m-am incaltat cu pantofiori cu toc naughty.gif sa vedeti ce "royal" ma simt. Fac proba pt diseara...poate imi rup gatu laugh.gif laugh.gif

Si eu am inceput sa port pantofiori cu toc wink1.gif Toata iarna am avut niste ghete comode cu talpa ortopedica, f usoare.

Inseamna ca nu pot sa am ziua de 7, sunt predestinata cu ziua de 5. Ziua mea e fix pe 5 doh.gif
dany
Banc primit pe mail ...

Noe si Potopul in 2008

In anul 2008, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in Australia si-i zice:
- Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile! Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina.

-Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ???
-Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp ... Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si astfel am incalcat normele de inaltime.

Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcii pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut.

Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine.

Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor, si de asemenea au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mica, inseamna cruzime asupra lor.

Apoi Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului. Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii, deoarce inca nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier iar Blocul Sindical nu ma lasa sa-mi folosesc la constructie copiii mei deoarece nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce.

Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarce sustin ei ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie.

-Deci Doamne iarta-ma dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis. Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele din nou aparu stralucitor pe cer. -Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ?
-Nu Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte...
Anna
CITAT(michelle @ 29-02-2008, 01:29 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 29-02-2008, 10:46 AM) *

Si eu am inceput sa port pantofiori cu toc wink1.gif Toata iarna am avut niste ghete comode cu talpa ortopedica, f usoare.

Inseamna ca nu pot sa am ziua de 7, sunt predestinata cu ziua de 5. Ziua mea e fix pe 5 doh.gif

da, si la mine e pe 1, ca ziua mea e pe 10.
Miha vom avea 2 babe, una trebuie sa fie super blum.gif blum.gif blum.gif

lol.gif lol.gif ce fain bancul Dany
apropo de Arca lui Noe, si la noi de la Romana spere Universitate in fara la Carturesti este o arca suspendata cu niste animale colorate si funny, mai multe detalii aici arca lui noe
Tulip
Buna ziua!!!

Miha,wow,ce avatar! w00t.gif

Si baba mea e pe 3,si chiar sunt nascuta in data de 3 wink1.gif

Dana
,inca nu ne-am apucat de bb2,am niste probleme de sanatate de rezolvat,sper sa fie totul ok si sa ne apucam de proiectat.
_noni_
Miha, arati super!

Dana
, am doar cateva poza de la munte, dar nu se vede burtoiul prea bine, desi e mare cat China, toata lumea ma intreaba de ce nu mai nasc si eu mai am aproape 3 luni lol.gif

nu stim inca cum o sa-l cheme pe bb, avem vreo 20 de numa pe lista si nu reusim sa ne hotaram! blushing.gif

Emu, n-am stiut ca si tu esti mamica in devenire. Mult succes si multa sanatate!

}{

Imagine

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.